قیام امام در مقابل استفاده ابزاری از زنان
⬅️ پرده ۱: من باز سرم دارد درد می گیرد...
سال ۴۲ مهم ترین سخنرانی امام خمینی در مدرسه فیضیه انجام شد، سخنرانی که منجر به تبعید امام شد.
شاید نشنیده باشید امام خمینی در این سخنرانی مهم، شاه را نقد می کنند که به دنبال تساوی زن و مرد است. و از شدت ناراحتی می گویند من باز سرم دارد درد می گیرد و می فرمایند:
"آقا، یک حقایقی در کار است، من باز سرم دارد درد می گیرد؛ یک حقایقی در کار است . شما آقایان در تقویم دو سال پیش از این یا سه سال پیش از این بهایی ها مراجعه کنید؛ در آنجا می نویسد: تساوی حقوق زن و مرد، رای عبدالبهاء است؛ آقایان از او تبعیت می کنند. آقای شاه هم نفهمیده می رود بالای آنجا، می گوید: تساوی حقوق زن و مرد. آقا! این را به تو تزریق کردند که بگویند بهایی هستی، که من بگویم کافر است؛ بیرونت کنند. نکن اینطور، بدبخت! نکن اینطور. تعلیم اجباری عمومی نظامی کردن زن، رأی عبدالبهاء است. آقا تقویمش موجود است، ببینید! شاه ندیده این را ؟ اگر ندیده مؤاخذه کند از آنهایی که دیده اند و به این بیچاره تزریق کرده اند اینها را بگو"
✍ م.فاطمی
https://eitaa.com/dokhtarehavva
https://virasty.com/M_Fatemi1/1717359087205104624
۳۵ سال قبل در چنین ساعتی ،روح امام پرکشید
https://eitaa.com/dokhtarehavva
قیام امام در مقابل استفاده ابزاری از زنان
⬅️پرده۲: مگر مردان آزاد هستند که...؟؟
برخی معتقدند امام خمینی مخالف حق رای زنان است و برخی می گویند امام پس از انقلاب متحول شده است.
اما حقیقت این است که امام مخالف حق رای زنان نبوده اند، بلکه اگر بیانات امام کامل خوانده بشود ایشان چند نکته می فرمایند اولین مورد این هست که اصلا آزادی حقیقی در دوره پهلوی برای زن و مرد وجود ندارد و این اقدامات، اقدامینمایشی است.
امام خمینی در همین رابطه می فرمایند:
«ما با ترقى زنان مخالف نیستیم، با این فحشا مخالفیم، با این کارهاى غلط مخالفیم. مگر مردها آزادند که زنها مى خواهند آزاد باشند؟ «آزادْ مرد» و «آزادْ زن» با لفظ درست مى شود؟ مردها آزادند؟ در این مملکت الآن مردها آزادند؟ در چه چیز آزادند؟ »
امام این اقدام شاه را اقدامی عوام فریبانه می دانند که اشکالات این عوام فریبی را در کلام امام خواهم گفت.
✍ م.فاطمی
https://eitaa.com/dokhtarehavva
امام عکسی دارد در دیدار با شواردنادزه، نماینده شوروی، این عکس، تاریخیترین عکس امام است به نظر من. این خود انقلاب اسلامی است که چهره پیدا کرده و توی یک قاب جا گرفته.
امام خمینی در لیگی بالاتر از ادبیات امروز دنیا بازی میکرد.
این عکس هنوز هم که هنوز است برای تقریبا همه مقامهای سیاسی همه کشورهای دنیا قفل است.
بالاترین مقام سیاسی کشور، نشسته توی اتاق شخصیاش، لباس غیر رسمی تن کرده، پایش را روی چهارپایهای دراز کرده، لم داده به دسته مبل راحتیاش و روبهروی او، نماینده پهناورترین کشور آن زمان، یکی از دو قدرت بزرگ جهان، با لباسی رسمی، بدون کفش، روی یک صندلی ساده و دمدستی نشسته و دارد حرف میزند.
اگر فیلم این دیدار را دیده باشید، میدانید شواردنادزه هنوز همه حرفهایش تمام نشده که امام بلند میشود، حتی صبر نمیکند گفتگو سرانجام بگیرد، انگار با همه زبان بدن میگوید شما برای بازی در زمین خاکی دارید برنامه میریزید، من دارم از لیگ برتر حرف میزنم، خاک بر سرتان که هنوز بچهاید. امام بلند میشود و پشت میکند و دستش را به کمر میزند و میرود. وسط یک جلسه رسمی در برابر قویترین مردان عالم، امام همه جلسه را به هیچ هم حساب نمیکند و خداحافظی هم حتی نمیکند و میرود.
انقلاب اسلامی برای من این است. این قدر محکم، این قدر قوی، این قدر متکی به خدا.
شواردتانزه اول حرفهایش میگوید «این وضعیت تبادل پیامهای بین رهبران کشورهای ما یک پدیده منحصر به فرد است.» امام با صدایی بیحوصله میگوید: «انشاءالله موفق باشند.» یعنی خوشحالی هم اگر باشد در این تبادل ویامها برای شماست که دارید با ما حرف میزنید، ما حس خاصی به این نامهبازیها نداریم.
پیام گورباچف که تمام میشود، امام چند جمله حرف میزند، لطفا امروز دوباره فیلم را توی اینترنت پیدا کنید و ببینید، توی این چند جمله مدام یک لبخند روی لب امام است.
لبخندی شبیه لبخند یک پدربزرگ وقتی حرفهای بچگانه یکی از نوههایش را میشنود. امام به کوچکی دنیای ابرقدرتها لبخند میزند، وارد بازیشان نمیشود و میگوید «میخواستم جلو شما یک فضای بزرگتر باز کنم.»
مرگ برای همچین آدمی حتما، «مرخص شدن از خدمت» مردم است و رفتن به سوی «جایگاه ابدی» اما برای انسان معاصر، خلا مردی است که قاعدههای خاکبازی چند هزارساله انسان درمانده در زمین را برهم زند و نگاه آدمها را از زمین به سمت آسمان ببرد.
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
https://eitaa.com/dokhtarehavva
⬅️دلم برای او سوخت یک معیار برای انتخاب رئیس جمهور....
+
⭕️تفاوت دو تیتر برای شهید رئیسی در فاصله دو ماه:
۱. به جای رئیسی هر شخص دیگری بود او را دم خورشید کباب می کردند.
۲. (پس از شهادت شهید رئیسی)خفتگان بیدار شدند
م.فاطمی
https://eitaa.com/dokhtarehavva
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ملت قهرمان ایران بارها در این سوگ سوختند و از سوگ حماسه آفریدند/ روزهای آینده روزهای مقاومت است نه استراحت
دکتر علمالهدی همسر رییس جمهور شهید:
🔹سختترین درد بشر درد فراق است. بشر برای آمدن به این دنیا دچار فراق میشود و برای رفتن از این دنیا دیگران را دچار فراق میکند. همین درد میتواند اسباب تعالی و تزکیه باشد، میتواند فرصتی برای رشد یک ملت باشد.
🔹مقام معظم رهبری در شهادت شهید رئیسی فرمودند «شکر کنید چون نظام چندین پله جلوتر رفت و شهادت ایشان کمتر از حیات ایشان برای نظام برکت نداشت».
🔹 ملت قهرمان ایران بارها در این سوگ سوختند و از سوگ حماسه آفریدند. به زعم معاندین، جامعه جوان ایران از ایدههای انقلاب عبور کرده است ولی در این واقعه مردم با اشک به جمهوری اسلامی رأی دادند و این دستاورد بزرگی است.
🔹 روزهای آینده روزهای سخت مقاومت است و ما باید حماسه بسازیم. من نگرانم که افراد بعد از این مراسم به فکر استراحت باشند، در حالی که باید بیشتر از قبل تلاش کرد و با این افتخار بزرگی که نصیب ما شد باید از مقاومت حمایت کنیم.
🔹مهمانانی که از کشورهای دیگر آمده بودند همه به من میگفتند که یکی از پشتیبانهای اصلی خود را از دست دادند و من عرض میکردم به خاطر حضور مقام معظم رهبری مدظلهالعالی جای نگرانی نیست.
https://eitaa.com/dokhtarehavva
دختر حوّا |
قیام امام در مقابل استفاده ابزاری از زنان ⬅️ پرده ۱: من باز سرم دارد درد می گیرد... سال ۴۲ مهم تر
👆👆👆👆
روایتی از روز ۱۵ خرداد و نقطه مهم شروع مطالبه حقوق زنان در دوره ی پهلوی توسط امام خمینی
📸 #عکس_نوشت | خانم ها، پیشتاز انقلاب اسلامی هستند
🔸️اصلاً پيشتاز اين انقلاب خانمها هستند. روز ۱۵ خرداد در قم آن كسانى كه در ابتدا حركت كردند و مردم را وادار به حركت كردند، خانمها بودند. زن در جامعه ما چنين موقعيتى دارد كه مىتواند اصلاً يك انقلاب بيافريند. فراموش نكنيم كه اسلام اين موهبت را به زنها عطا كرده است، اين را ارج بنهيم و خدا را شكر كنيم بر اين نعمتى كه به ما عطا فرموده است.
۱۳۸۳/۰۵/۲۵
آیه الله مصباح یزدی
سندی در این رابطه در پست بعدی👇
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
دخترحوا
این سند را شاید ندیده اید
حضور زنان در ۱۵خرداد سال۴۲
تجمع زنان بسیار، در مسجد اعظم برای حمایت از امام خمینی و جلوگیری از تبعید ایشان
حیف که این کنش زنانه در میان اسناد تاریخ گم شده، آیا این اقدام زنان از کنش زنان در بلوای نان و شکستن قلیان در تحریم تنباکو که در دوره ی قاجار واقع شده کمتر است؟
زنانی که نه برای نان، بلکه برای مرجع تقلید و امام خود ، دست به قیام زدند.
✍ م.فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e