نتانیاهو در گفتوگو با تایم: همیشه به این فکر میکنم که آیا میتوانست کارها را طور دیگری انجام دهد.
نخست وزیر با مجله آمریکایی مصاحبه کرد و به مسائل امنیتی جاری پرداخت. وی در مورد کارزار علیه حزب الله نیز گفت: «آنها باید عواقب حمله به اسرائیل را در نظر بگیرند». وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال معامله گروگان پس از ترورهای اخیر، گفت: به دلیل اینکه برخی از افراط گرایان دیگر در میان ما نیستند، شانس افزایش یافته است.
#تسلیت_ایران_فلسطین
#اسماعیل_هنیه
#وَلَكُمْفِيالْقِصاصِحَياةٌ_ياأُولِيالْأَلْبابِ
مصاحبه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر با مجله مشهور آمریکایی «تایم» امروز (پنجشنبه) منتشر شد. نتانیاهو در این مصاحبه به موضوعات مختلفی از جمله مسئله امنیتی کنونی، جنگ و اسرا اشاره کرد. ابتدا از وی پرسیده شد که آیا بابت اتفاقات ۷ اکتبر عذرخواهی می کند یا خیر، گفت: عذرخواهی، البته، من همیشه به این فکر می کنم که آیا می شد کارها به گونه ای دیگر انجام می شد.
وی در پاسخ به سوالی درباره مسئولیتش در قبال حوادث گفت: «فکر میکنم همه اینها، این سؤال را بررسی میکنیم و به تفصیل بررسی میکنیم که دقیقاً چه اتفاقی افتاده است؟ چطور شد؟ این شکست در ظرفیت اطلاعاتی، عملیاتی و سیاسی. زمان کافی برای مقابله با آن وجود خواهد داشت، اما من فکر می کنم مقابله با آن یک اشتباه است، ما در میانه یک جنگ هستیم، یک جنگ در هفت جبهه.
از نتانیاهو پرسیده شد که آیا پس از ترورهای زنجیره ای در حماس و حزب الله و دخالت ایران، هنوز احتمال معامله اسرا وجود دارد؟ او پاسخ داد: "بله، فکر میکنم همینطور است. فکر میکنم شانس در واقع افزایش یافته است، زیرا برخی از عناصر افراطیتر که مخالف توافق هستند دیگر با ما نیستند."
نتانیاهو مدعی شد که شکست حماس و آزادی اسرا دو هدف مکمل یکدیگر هستند: "هرچه فشار نظامی بیشتری اعمال کنیم، به هر دو هدف نزدیکتر خواهیم شد. آزادی اسرا کاملاً تابع فشاری است که ما اعمال میکنیم. در مورد حماس، و ثانیاً، هدف ما را برای از بین بردن قابلیتهای نظامی حماس و اطمینان از عدم حاکمیت آن بر غزه افزایش میدهد.»
نتانیاهو در خصوص کمپین فعلی علیه حزب الله در شمال گفت: به نظر من حزب الله باید عواقب حمله به اسرائیل و گسترش جنگ را در نظر بگیرد. وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا فکر میکنید اگر اسرائیل به حزبالله حمله نکند، ممکن است وضعیتی مانند آنچه برای حماس رخ داد، رخ دهد یا خیر؟
به گفته نتانیاهو، "ما با محور گسترده تر تروریستی(باباته) ایران که شامل حماس، حوثی ها، حزب الله، شبه نظامیان، سوریه و عراق است و همچنین تلاش آنها برای ایجاد یک جبهه دیگر در کرانه باختری روبرو هستیم. بنابراین ما با یک ایرانی کامل روبرو هستیم. ما میدانیم که باید برای دفاعی گستردهتر آماده باشیم که نه تنها ما، بلکه همه کشورهای منطقه از جمله اعراب را تحت تأثیر قرار خواهد داد.»
نتانیاهو افزود که "هیچ چیز از پیش تعیین شده نیست. من فکر می کنم که هر چه قوی تر باشید، اتحادهای شما قوی تر است، احتمال کمتری وجود دارد که دست به اقدام نظامی بزنید. اما برای انجام این کار، رومیان حق داشتند. اگر صلح می خواهید، آماده شوید. برای جنگ."
#تسلیت_ایران_فلسطین
#اسماعیل_هنیه
.
از نتانیاهو پرسیده شد که ساکنان شمال چه زمانی میتوانند به خانههای خود بازگردند، و گفت: "من واقعاً نمیدانم چگونه بگویم، تاریخ تعیین کنید. اما این یک هدف است. یکی از اهداف اصلی ما این است که اطمینان حاصل کنید که حدود 60000 اسرائیلی که از خانه های خود تخلیه شده اند می توانند برگردند و در صلح و امنیت زندگی کنند." وی در مورد تصمیم تخلیه شمال گفت: «در آن زمان می ترسیدیم که آنچه در غزه داشتیم، یعنی تهاجم زمینی و کشتار در شمال نیز اتفاق بیفتد و فکر می کنم در حال حاضر نگرانی ما این است. اطمینان حاصل شود که ساکنان می توانند سالم برگردند."
در مصاحبه ای از او پرسیده شد که چرا تا قبل از جنگ او و دولتش از حماس حمایت مالی می کردند و از طریق قطر به این سازمان پول می دادند. "خب، این فقط دولت من نیست. دولت قبلی، دولت قبل از من و دولتی است که بعد از من خواهد بود. این به حماس کمک مالی نمی کند. در واقع، این حمایت از دولت غیرنظامی است که توسط احزاب مختلف اداره می شد، بسیاری از آنها نه مردم حماس، اما دلیل موافقت دولت های متوالی این بود که ما می خواستیم مطمئن شویم که غزه یک دولت مدنی کارآمد دارد تا از بحران انسانی جلوگیری کند.
نتانیاهو درباره همین موضوع ادامه داد: به عنوان مثال، پول برای راه اندازی فاضلاب، برای تامین آب، برای سیستم آموزشی وجود دارد. همهگیریها اما من را از اجرای سه سیستم کامل نظامی علیه حماس که در آن هزاران تروریست(باباته) را کشتیم، منع نکرد بیرون بروید و حماس را به طور کامل نابود کنید، زیرا این امر مستلزم یک تهاجم زمینی تمام عیار است که ما هیچ مشروعیت داخلی یا بین المللی از زمان هولوکاست برای انجام آن نداشتیم .
#تسلیت_ایران_فلسطین
#اسماعیل_هنیه
#امام_حسین
✅ این عکس را خیلی دوست دارم
❤️ به شکل بسیار عجیبی پر از احساس مثبت است 🌺 احساسی که میتوان با آن ارتباط بسیاری پیدا کرد
👌 این سطح از شادمانی و این سطح از تواضع در برابر فرمانده زیباست... 🌸
#خونخواهی_هنیه_عزیز 🔥
#اسماعیل_هنیه 🚀🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش مبسوط خطرناکترین
موشک ایران از زبان دشمن
🔺موشک الکترو مغناطیس ایران1
موشک ساخته شده ایران که یک کشور را نابود می کند!
دوستان حتما چند دقیقه وقت بگذارید و از قدرت کشورتان لذت ببرید.
#ایران_قوی
#وَلَكُمْفِيالْقِصاصِحَياةٌ_ياأُولِيالْأَلْبابِ
🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸
🔴 این کارشناسان تهی از عقل و فهم و تهی از غیرت ملی و غیرت دینی مردم را به ته درّهی فقر میبرند!
⁉️ آیا دکتر پزشکیان تن میدهد؟!
🔻 نقدی بر مقالهی مسعود نیلی؛
⚡️⚡️نقشه راه دولت چهاردهم
🔸 یادداشت تحلیلی // سعید عبدالملکی
✍️ مسعود نیلی فارغالتحصیل منچستر انگلستان و تئوریسین اقتصادی در دولت های هاشمی، خاتمی و روحانی اکنون و فعلاً در نقش کارشناس خودخوانده اقتصادی دولت چهاردهم مقالهای را در هفتهنامه تجارت فردا منتشر کرده است که در واقع میتوان آن را نقشه راه اقتصاد سیاسی دولت چهاردهم تلقی کرد البته اگر دکتر پزشکیان به آن تن دهد.
نیلی در این مقاله سه مشکل کلان برای کشور مطرح و راهحل ارائه میکند؛ اولین مشکل ناترازی مالی و انرژی و زیست محیطی است که زمینهی ذهنی برای گران کردن بنزین، عبور از اقتصاد دولتی به اقتصاد آزاد و خصوصی را آماده میکند و معتقد است برای حل ناترازی ها باید اصلاحات اقتصادی انجام داد که راهکار آن را وارد کردن
«فشارهای کوتاه مدت و بلند مدت به قشر کمدرآمد و متوسط»
میداند. دومین مشکل کلان را روابط خارجی میداند که راه حل آن را در اصلاح روابط خارجی میداند که نهایتاً معتقد است در اختیار قوه مجریه نیست. و سومین مشکل کشور را شکافهای عمیق اجتماعی و فرهنگی و بین نسلی و شکاف درآمدی و رفاهی تلقی میکند و راهکار آن را آزادی فیلترینگ و آزادی اجتماعی جوانان برمیشمارد.
وی معتقد است مهمترین مشکل کشور ناترازی ها و روابط خارجی است اما فوریترین مشکل نیستند بلکه فوریترین مشکل که باید سریع حل شود اصلاحات اجتماعی و حل شکاف های اجتماعی و نسلی است.
آنچه نگرانی ایجاد میکند این است که نیلی با این طرز تفکر سالها کارشناس دولت های اصلاح طلب و لیبرال مسلک بوده است و نتایج این کارشناسیها ویرانی به بار آورده است. ارزش پول ملی از زمان دولت کارگزاران تا پایان دولت اعتدالی به شدت پائین آمده است و شکاف های طبقاتی و فاصله فقیر و غنی به شدت افزایش پیداکرده است.
وی برای اصلاح اقتصادی صریحاً به دنبال نابودی طبقه متوسط و قشر محروم و مستضعف جامعه است که خلاف سیاست های کلان نظام و وعده های انتخاباتی پزشکیان مبنی بر عدالت اجتماعی و همرنگ شدن سفره فقرا با ثروتمندان است و مینویسد:
«با توجه به ابعاد ناترازی ها، اصلاحات اقتصادی، اولاً مستلزم وارد آوردن فشارهای کوتاه مدت یا میان مدت به قشر کم درآمد و متوسط است؛ .... .»
با وجود این فرمول باید شاهد فقیرتر شدن مردم و شکاف طبقاتی بیشتر و شورشهای آینده باشیم.
در خصوص روابط خارجی ایشان معتقد است که بدون تغییر در روابط خارجی تغییر دولتها از ۱۳ به ۱۴ تحولی ایجاد نخواهد کرد که میتوان به تمایل ایشان به رابطه با آمریکا و غرب و عدمحمایت از فلسطین و محور مقاومت و درنهایت پیروزی اسرائیل بر فلسطین اشاره کرد.
در زمینهی حل شکافهای اجتماعی و نسلی ایشان صرفاً معتقد به آزادی فیلترینگ و آزادیهای اجتماعی جوانان [خریت به سبک غرب] است و هیچ برنامهای برای اشتغال و ازدواج آنان و حمایت از خانواده و جمعیت ارائه نمیکند که با اجرای این فرمول شاهد آسیب های اجتماعی، ازدواج سفید، کاهش جمعیت و ... خواهیم بود.
در خصوص وفاق ملی تحلیل ایشان ناظر بر پذیرش fatf و بازگو نکردن ضعف های دولتهای گذشته است که عمدتاً اصلاحطلب بودهاند و همینطور گفتگو با ۵۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردهاند و تن دادن به خواست های آنان و درنهایت منظور ایشان از وفاق یعنی باید نظام حکمرانی در سطح کلان تغییر کند و هرچه جریان اصلاح طلب و لیبرال و غربگرای کشور میگوید سایر بخشهای حکمرانی، گروه های سیاسی و مردم بپذیرند و همراهی کنند تا مشکلات حل شود.
در پایان این توصیه دلسوزانه به دکتر پزشکیان وجود دارد که تئوریها و کارشناسانی که برای دههها در ساختار قوهی مجریه حضور پررنگ داشتهاند و نتایج ناگوار آن را شاهد بودهایم به گونهای که دولت یازدهم و دوازدهم (روحانی) در ابتدای دولت، ۱۱ میلیون فقیر تحویل گرفت و در انتهای دولت با وجود همین کارشناسان تبدیل به ۲۳ میلیون فقیر شد، جوابگوی شرایط کنونی نیست و باعث بدتر شدن اوضاع میشود و بخش قابلتوجهی از مردم و بهخصوص ۱۷ میلیونی که به ایشان رأی دادهاند که بخش قابلتوجهی از مردم روستاها و شهرهای مرزی بودهاند، انتظار عدالت اجتماعی و بهبود وضعیت معیشت خود و به قول دکتر پزشکیان همرنگ شدن سفرههایشان با سفره ثروتمندان دارند با وجود چنین توان کارشناسی قابل تحقق نیست و منجر به ناامیدی بیشتر میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح جمعه و یاد شهداء...😭
رئیس جمهور شهیدم ...
یادت گرامی باد ....
🍃💐🌹🏴🌹💐🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خانم هانا، قهرمان بوکس، مدل و خواننده آلمانی، #مسلمان میشه و حالا برای اسلام تبلیغ میکنه 👌✌️😍
📖 یَدخلونَ فی دینِ اللهِ افواجا
✅در آخرالزمان مردم دسته دسته
گروه گروه وارد به دین خدا میشوند
جناب آقای اژه ای رئیس محترم قوه قضائیه!جناب آقای کاظمی رئیس محترم سازمان اطلاعات سپاه!جناب آقای خطیب رئیس محترم وزارت اطلاعات!اگر سخنان آقای غضنفری نماینده مجلس شورای اسلامی در تهران کذب است، خواهشمندیم با ایشان برخورد قاطع انجام دهید تا درس عبرتی باشد
2.76M
شبکه لاوی صهیونیسم و لیبرالیسم به دنبال جلوگیری از انتقام سخت است؟
دجال کیست؟
هوشیاری شبکه به هم پیوسته اطلاعات؟
#سرباز_ولایت
#سربازان_گمنام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازداشت عنصر اصلی شبکه نفوذ معاند در پوشش سازمان ملل
🔹 وقتی آنقدر موضوع جلوگیری از برنامه های مرتبط با افزایش فرزندآوری برایشان مهم است که در وزارتخانه ها و مراکز مهم تا سطوح بالا نفوذ میکنند.... این زن دستگیر شد اما هنوز نفوذی ها هستند....
🔹 باور کنیم برای دشمن موضوع جمعیت ایران از انرژی هسته ای،مهم تر است!!!!
#سربازان_گمنام
86.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🩸ماجرای شهادت رئیس جمهورعزیزمان
#آیتالله_دکتررئیسی_رضوانالله
🚨درباره #جمهوری_آذربایجان بیشتر بدانیم
#کانال_جبهه_ولایتمداران
https://eitaa.com/doodca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از دوستان عزیز میخواهیم که اجازه بدهند آقای پزشکان کار کند
هنوز نیومده همش شد گردن ما ، وای خدای من 😳
59.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕷مستند «ارابه عنکبوت»🕷
🕸مستند ارابه عنکبوت🕷، چگونگی فریب سامانه تروفی (سامانه هوشمند حفاظت فعال) تانک مرکاوا توسط نیروهای حماس را تشریح میکند..
🚨قطعا نمیتوانیم بفهمیم در فکر رهبر معظم ایران چه میگذرد...
👈سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید امروز در سخنانی در ارتباط با پاسخ تهران به ترور شهید «اسماعیل هنیه» گفت: قطعا نمیتوانیم بفهمیم در فکر رهبر معظم ایران چه میگذرد.
🚨پایگاه رسانهای اسرائیل:
بزرگترین انتقام ایران از ترور اسماعيل هنية این است که ۹ میلیون اسرائیلی به مدت یک هفته و نیم با ترس زندگی کردند!
پ.ن: صد البته این انتقام نیست؛ اقتضای قبل از #طوفان است...
🚨بامداد امروز مانور نظامی مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش ایران در غرب جمهوری اسلامی برگزار شد...
🚨 سیانان به نقل از یک مقام ارشد ارتش آمریکا:
#ایران درحال انجام تدارکات نظامی است و ما انتظار داریم این تدارکات جهت #حمله_به_اسرائیل باشد.
👈 شاید باورتون نشه، اما #آمریکا و #ائتلاف غربی، الان از خداشون هست که ایران زودتر بزنه اسرائیل رو؛ چون خسارات و هزينههای #آماده_باش ناوها، هواپیماها و نیروها، بسیار زیاد هست و بار اقتصادی سنگینی به آمریکا و #اسرائیل وارد کرده.
👈بلاتکلیفی در چنین شرایطی، باعث مرگ روحی و روانی #افکار_عمومی غاصبین صهیونیست است.
👈بامداد امروز #اردن پروازها از حریم هوایی ایران را روز پنجشنبه به مدت ۳ ساعت ممنوع کرد.
👈 #مصر به خطوط هوایی خود دستور داد از پرواز بر فراز آسمان ایران در اولین ساعات روز پنجشنبه خودداری کنند.
👈 #انگلیس تمام پروازهای خود به ایران را لغو کرد.
👈پروازهای خطوط هوایی #ترکیه هم به ایران نیز لغو شده و به تعویق خواهد افتاد.
🔥یواش یواش 😉😁
💥انتظار اسرائیلیها برای پاسخ #جبهه_مقاومت به ترورهای آنها، جزئی از #مجازات و پاسخ ما است.
👈این انتظار کشیدن، بخشی از مجازات این رژیم و #جنگ_روانی علیه اوست.
👈 آنها میگویند الان حمله کنید و ما را راحت کنید!
💠 بازگشت به عشق وطن
☫ ستاد #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر استان تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظرات امام خمینی،شهید سلیمانی، علامه حسن زاده ی آملی،آیت الله بهجت،آیت الله جوادی آملی و...در مورد مقام معظم رهبری اگر نگاهی به کشور های منطقه بیندازیم بهتر میتوانیم درک کنیم که داشتن رهبر خوب چه نعمت بزرگیست کشور هایی مثل سوریه و عراق و افغانستان که از داشتن رهبر محرومند توسط بیگانگان اشغال و خسارات فراوانی را متحمل شدند اما کشور ما با تدابیر مقام معظم رهبری آنقدر قدرتمند شد که آمریکا و نوکرانش حتی جرعت حمله به ایران را به خود ندادند این در حالیست که اختیارات رهبری در کشور ما طبق قانون اساسی بسیار محدود هست و بودجه ی کشور که شامل درآمد های مالیاتی و صادرات نفت و گاز و... هست در اختیار دولت قرار میگیرد و مسئولان اقتصادی و اجرایی که نقش اساسی در معیشت مردم دارند توسط دولت تعیین میشوند همچنین در حیطه ی قانون گذاری و نظارت بر عملکرد رئیسجمهور و وزرا هم طبق قانون مجلس اختیار این امور را دارد نه رهبری اما در بخش نظامی که مدیریتش دست رهبریست تمام توطئههای آمریکا علیه ایران در منطقه شکست خورد و آمریکا که به عراق و افغانستان و ... تعرض کرد جرعت نکرد به ایران حمله کند و این در حالیست که بودجه ی نظامی آمریکا طبق برخی آمار ها بیش از پنجاه الی صد برابر بودجه ی نظامی ایران بوده که این کارآمدی مدیریت رهبری را نشان میدهد و اگر این کارآمدی در دولت های گذشته وجود داشت معیشت مردم هم بهبود می یافت دشمنان که فهمیدند عامل شکستشان تدابیر رهبریست سعی در تخریب رهبری دارند که وظیفه هست روشنگری های لازم را برای شناساندن درست رهبری به مردم انجام داد.