✨﷽✨
🔴سعادتمندان حقیقی
✍جاذبههای دنیایی دل آنان را نمیلرزاند، زیرا نَفس خود را مهار زده و با مهار آن خود را به سوى بندگى حق مىبرند.*۱ اهل دنیا را مینگرند که مرگِ بدنها را بزرگ میشمارند امّا در نظر آنها مرگِ دلهای زندهها بزرگتر است،*۲ چراکه میدانند آسایش دنیا بیدوام، سختیهایش بیپایان و بلاهایش دائمی است و (دنیا) بخشندهای بازپسگیرنده و پوشندهای برهنهکننده است.
زمزمهٔ «بار خدایا! دنیادوستی را از قلب من خارج کن.»*۳ وِردِ همیشگی زبانشان است. آنها خوشبختی را در آرامش دیگران مییابند؛ نعمتهای دنیایی را برای آسایش دیگران میخواهند اما خود با دنیا و زرق و برق آن در ستیزند. امام صادق در مورد سادهزیستی امام زمان و یارانش فرمودند: «به خدا سوگند، او جامهای درشت میپوشد و خوراک خشک و ناگوار میخورد.»*۴
امام زمان از یاران خود تعهد میگیرد که همین راه و روش را عملی کنند و آنها نیز در این مسیر بر عهد و پیمانی که با امام خود بستهاند، پایبندند. حالا خود را در آینۀ سیرۀ یاران حضرت نگاه کن. آیا سبک زندگیات به سبک زندگی یاران حضرت شبیه است؟
📚 ۱. نهجالبلاغه، خطبۀ ۲۳۷
۲. نهجالبلاغه، خطبۀ ۲۳۰
۳. فرازی از دعای ابوحمزهثمالی
۴. بحارالانوار ،ج ۵۲، ص ۳۵۴
#ویژگی_یاران_امام_زمان
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
🌋 @doostibakhoda
🌴خطرات شهوت نفسانی
✍امام باقر (علیه السّلام) فرموده اند: طبیعت بشر با شهوت و میل و حرص و ترس و خشم و لذت آمیخته شده است جز آنکه در بین مردم کسانی هستند که این پیوند و کشش طبیعی را با نیروی تقوی و حیا و تنزّه مهار کرده اند. موقعیکه نفس متجاوزت ، تو را به گناه می خواند به آسمان با عظمت و کیهان حیرت زا نگاه کن و از خداوند بزرگی که جهان را آفریده و بر آن حکومت می کند بترس و از گناه خودداری کن، اگر از خداوند توانا خوف نداری به زمین نظر افکن شاید از حکومت بشری و افکار عمومی شرم کنی و مرتکب معصیت نشوی، اگر جرأت و جسارتت به جایی رسیده که نه از حکومت الهی می ترسی و نه از مردم زمین شرم داری خود را از صف انسان ها خارج بدان و در عداد بهائم و حیوانات به حساب آور.
📚منبع :مستدرک2،ص287
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
🌋 @doostibakhoda
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍امام علی(ع): از پيمودن راهى كه بيم گمراه شدن در آن را دارى، خوددارى كن؛ زيرا باز ايستادن از سرگشتگىِ گمراهى، بهتر از مواجه شدن با هول و هراسهاست.
🌋 @doostibakhoda
💞 به همسایگان خود رسیدگی کنید
✍رهبر انقلاب «موضوع همسایگی یک پیوند عظیم اجتماعی است که اسلام به آن توجّه دارد و طبق فطرت انسانهاست. منتها در پیچ وخم تمدّنهای دور ازفطرت انسانی، این ارزشها گم شده است. فرد نمیداند در همسایگیاش چه کسی ساکن است و چگونه زندگی رامیگذراند! به نیازهای افراد در هنگام مشکلات، چه کسی باید رسیدگی کند؟ باید همسایگانتان را رعایت کنید. نه فقط از لحاظ بُعد اقتصادی بلکه ازهمه جهات انسانی.»
۱۳۷۲/۱۲/۱۳
🌋 @doostibakhoda
🌼ماه شعبان ماه ذکر و عبادت و توجه و خشوع است.
✍رهبر انقلاب: فرصت مغتنمی است ایجاد ارتباط و اتّصال محکمتر با خدای متعال، ایجاد #بندگی خالصتر و بهتر؛ از این نباید غفلت کنیم.
۱۳۹۴/۴/۶
🌋 @doostibakhoda
✨﷽✨
✅امنیت، پس از ظهور
✍در حالی که پیش از ظهور حضرت مهدی، شرایط ناامنی بر جهان چیره است، یکی از بنیادی ترین کارهای حضرت، باز گرداندن امنیت به جامعه است. با برنامه ریزی دقیقی که آن زمان انجام میشود، در مدت کوتاهی امنیت در همه زمینه ها به جامعه باز می گردد. امنیتی که بشر هرگز قبل از آن تجربه نکرده است. امنیت، ابعاد مختلفی دارد که به ذکر سه نمونه بسنده میکنیم:
1️⃣ امنیت جاده ها: به گونه ای که زنان جوان از جایی به جای دیگر، بدون همراهیِ مَحرمی، سفر میکنند و در امان هستند.
2️⃣ امنیت قضایی: به گونه ای که مردم از اینکه ممکن است حقشان پایمال شود، کوچکترین بیمی ندارند.
3️⃣ امنیت مالی: تا جایی فراگیر میشود که اگر کسی دست در جیب دیگری ببرد، هرگز احتمال دزدی داده نمیشود
🔺 برای تمام موارد فوق، احادیثی داریم که جهت اختصار، به همین اندازه بسنده میکنیم
📚منابع در کتاب موعودنامه، تونه ای، ص۱۲۳
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
🌋 @doostibakhoda
💠امام جواد علیه السلام
💢 ثَلاثُ خِصالٍ تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ:
1⃣ الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ،
2⃣ وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ،
3⃣ وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْبٍ سَلیمٍ
❇️ سه خصلت جلب محبّت می کند:
🔶 انصاف در معاشرت با مردم،
🔷 همدردی در مشکلات آن ها،
🔶 همراه و همدم شدن با معنویات.
📚 بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۸۲
🌋 @doostibakhoda
#امام_على عليه السلام :
اُذكُرُوا اللّه ذِكراخالِصاتَحيَوابِهِ أَفضَلَ الحَياةِ وَتَسلُكوابِهِ طُرُقَ النَّجاةِ؛🌷
🔸خدا را خالصانه ياد كنيد تا بهترين زندگى را داشته باشيد و با آن راه نجات و رستگارى را به پيماييد.
📚(بحارالأنوار، ج78، ص39، ح16)
🌋 @doostibakhoda
✍ﺍﯾﻤـــﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ ...
ﮐــﻪ ﻗﺸﻨـﮕـﺘــﺮﯾﻦ #ﻋﺸــﻖ❤️
ﻧﮕــﺎﻩ ﻣﻬــﺮﺑـــﺎﻥ ﺧــﺪﺍﻭﻧـــﺪ ﺑـﻪ ﺑﻨـﺪﮔـﺎﻧـﺶ
ﺍﺳــﺖ ...🌷
ﺯﻧـــﺪﮔــﯽ ﺭﺍ ﺑـــﻪ ﺍﻭ ﺑﺴــــﭙﺎﺭ ...🌷
ﻭ ﻣﻄـﻤﺌـــﻦ ﺑـــﺎﺵ ﮐﻪ ﺗــﺎ ﻭﻗﺘـــﯽ ﮐــﻪ ﭘﺸﺘــﺖ
ﺑــﻪ ﺧـــﺪﺍ #ﮔــﺮﻡ ﺍﺳــﺖ ...
ﺗﻤـــﺎﻡ ﻫــﺮﺍﺱ ﻫـــﺎﯼ ﺩﻧﯿـــﺎ #ﺧـﻨـــﺪﻩ_ﺩﺍﺭ
ﺍﺳــﺖ ...
خدایا عاشق آرامش #اسمتم ...❤️💚
📜الا بذکر#اللّٰه تطمئن القلوب
🌋 @doostibakhoda
📜روشهای #شناخت_اللّٰه💫:
🔷ما برای شناخت خدای متعال #سه_راه در پیش روی خود داریم که به صورت مرحله ای طی می شوند .
1⃣مرحله اول شناخت او با #آیات_آفاقی و #انفسی است . این همان راه شناخت خداوند از طریق نشانه های او در طبیعت و روش تجربی است و لازم است که انسان در ابتدای راه شناخت از طریق شناخت طبیعت و نشانه های تکوینی و و همچنین مطالعه آیات تدوینی قرآن کریم به معرفت #خدای_متعال دست یابد.
البته شناخت خداوند منان با آیات انفسی #مفیدتر است ( من عرف نفسه فقد عرف ربه) چون معمولاً با اصلاح صفات و اعمال نفس همراه است .
🔸بنابراین اندیشیدن در آیات آفاقی و انفسی به شناخت خداوند منتهی میشود و این نیز به نوبه خود راهنمای انسان به سوی حق و شریعت الهی خواهد بود .
این راه که در کتاب شریف توحید مفضل پی گیری شده است بهترین راه خدا شناسی برای #مبتدیان است .
2⃣دوم شناخت خداوند از طریق #عقل است . نیرویی که بیشتر عمل کردش محاسبه و درک موجودات و اوصاف آنها و وجود و صفات الهی است . این روش طریق خواص از مردم میباشد، کسانی که پس از مطالعه در طبیعت و آیات تکوینی او در خلقت، از طریق استدلال و برهان عقل و فلسفه و حکمت به شناخت خدای تعالی می پردازند .
3⃣سوم شناخت خداوند لطیف از طریق #رؤیت و #ابزار_دل میباشد که طریق اولیاء است , یعنی از طریق طبیعت و شناخت آفاقی و انفسی به عقل و استدلال عقلی راه می یابند و با گذر از عقل به عشق و عرفان برسند و اهل مشاهده و معاینه و وصول به حق تعالی شوند .
🔸این سخن مولای عارفان علی(ع) و همچنین اهل معرفت است که گفته اند : من در همه چیز خدا را می بینم . خدای واقعی همان است که در همه چیز ظهور دارد و نهایت عرفان اهل معرفت هم همین است که خدا را در #همه_چیز ببینند . از دیدگاه عرفان خدای تعالی همان متن وجود و هستی است و هر چه که غیر ذات هستی وجود دارد مظاهر او است. مظاهر هم در حقیقت او را نشان می دهند چون ظهور او هستند و اگر انسان دقت کند خداوند را در تمام مظاهر هستی خواهد دید و می توان گفت اشیا در حقیقت آینه هایی هستند که خداوند را نشان می دهند و به قول قرآن کریم آیه ها و نشانه های او هستند . منتهی باید توجه کنید که اینگونه رویت مخصوص اهل معرفت است و اهل #عقل و #فلسفه و همچنین اهل #تجربه و #علم از آن محرومند ، مگر اینکه ایشان نیز چنین اعتقاد و کنکاشی را بپذیرند و رو به سوی عرفان و شهود خدای متعال بیاورند .
___________________
💡به بیان دیگر ، انسانها به سه صورت، معرفت حق تعالی را حاصل میکنند . 1⃣ اول #تقلید که در این روش خداوند به واسطه حواس و امور قابل احساس شناخته میشود، 2⃣ دوم #تحقیق و #استدلال که در این روش خداوند به واسطه عقل و برهان شنـاخته میشود و 3⃣ سوم #کشف و #رویت که در این روش خدای متعال به واسطه مکاشفات درونی، شناخته میشود .
🔸در پایان توجه به یک نکته حایز اهمیت فراوان است و آن اینکه سیر و سلوک دارای دو مرحله است . سیر و سلوک نظری و سیر و سلوک عملی بنابراین در این روش سیر و سلوک نظری انسان که به سوی #معرفت_نظری خدای متعال است اگر با سیرو سلوک عملی همراه نشود، بی نتیجه و ابتر خواهد بود. انسان از طریق علم و عمل به کمال می رسد و لازم است این دو سیر همزمان با هم و هماهنگ با هم طی شوند .
🌋 @doostibakhoda
هدایت شده از قاصدک
🏳️جدید ترین سرودها از مداحان معروف کشور🏳️
•|✨امام حسین علیه السلام ♥️
•|✨حضرت عباس علیه السلام💚
•|✨امام سجاد علیه السلام💛
🎼مولودی
🎙کلیپ
🎞استوری
📸پروفایل
💥 #فارسی #عربی #ترکی 💥
http://eitaa.com/joinchat/2828337165C01ca42dcd2