⚠️لیست محصولات کارخانه ای تراریخته:🔰🔰🔰
۱) کیک نوشین
۲) پیراشکی با مغز کرم وانیلی
۳) نان توشه ،نان سحر،نان تلاش،نان قدس رضوی
۴) بیسکوئیت ویفر ستاک،بیسکوئیت تالو
۵) کلوچه نارگیلی
۶) ویفرنادی
۷) بیسکوئیت کوپا
۸) کرم کاکائو فندقی پارمیدا
۹) کیک دولایه وانیلی
۱۰)کیک کوپا
۱۱)کیک اسفنجی چنگولک
۱۲) ویفر کرمدارسیمرغ
۱۳)ویفر کرمدار،ویفرلوله ای ناز رول
۱۴) فرآورده کاکائویی سایرو
۱۵)دراژه کاکائویی پارمیدا،شکلات تلخ پارمیدا
۱۶)کیک و کلوچه واردرو
۱۷) بستنی حیدر بابا
۱۸) کیک تالو
۱۹) دراژه کاکائویی
۲۰) حلوا مسقطی تیرازیس
۲۱) بیسکوئیت سبوس دار قهرمان
۲۲) پیراشکی درنا ،کیک دولایه درنا،کیک کاکائویی درنا،دونات درنا
۲۳) بیسکوئیت نادین محصول نادی
۲۴) ویفر کاکائویی اترنو،ویفرپرتقالی سیمرغ
۲۵) بیسکوئیت سبوس دار کوپا
۲۶) بیسکوئیت سبزیجات بنیس
۲۷) بیسکوئیت جوجمانه،بیسکوئیت مینو،بیسکوئیت ستاک
۲۸) شکورول نادی
۲۹) نان رضوی
۳۰) شکلات تلخ برنوتی
۳۱) تافی ترش شرکت داداش برادر
۳۲) برنجک پیاز وجعفری داچی
۳۳) کلوچه کلمپه با مغز کاکائو
۳۴) ویفر جام شیرین شهد یزد،بیسکوئیت جام شیرین یزد
۳۵) قطاب حاج خلیفه مدیران
۳۶) ویفر شکلاتی رامتین
۳۷) کلوچه جوادیان
۳۸) مسقطی ترنج
۳۹) نان شکلاتی رضوی
۴۰) کیک لایه ای طغرا
۴۱) شکلات کاکائویی بات بال
۴۲) نان چوانمخروطی سور بن
۴۳) کلوچه گردویی آذر لیما،کلوچه آذر لیما لاهیجان
۴۴) شکلات سمی نوتلا
۴۵) کراکس کنجدی شیرین عسل
⛔️انواع روغنهای تراریخته:
۱)روغن نازگل
۲) روغن مایع گلدن مایز
۳)روغن خوراکی غنچه
۴) روغن خوراکی خزر
۵) روغن مخصوص سرخ کردنی ورامین
۶) روغن خوراکی آفتاب
۷)روغن نباتی قو
۸) روغن نگین
۹) روغن خوراکی فامیلا
۱۰) روغن مایع تبرک
۱۱) روغن خوراکی الکا
۱۲)روغن بهار
۱۳) روغن طبیعت
۱۴)روغن نسترن
۱۵) روغن لادن طلایی
۱۶) روغن سرخ کردنی اتکا
⛔️انواع سویا تراریخته:
۱) پروتیین سویا محرم
۲) سویای نادر
۳) پروتیین سویای گلها
۴)سویای داتیس آرین
۵) پروتئین سویای اوین
۶) پروتئین رسویایnc
۷) پروتئین سویای خشمناک
۸) پروتئین سویای همدل
۹) پروتئین سویای آذوقه
۱۰) پروتئین سویای برکت
۱۱) سویای سبحان
⛔️انواع مواد غذایی فرآوری شده تراریخته:
۱) سوسیس گوشتیران
۲) تن ماهی ناتلی
۳) پودر کتلت آسان
۴) فلافل منجمد نیمه آماده( روغن سویا تراریخته)
۵) همبرگر نارسیس
۶) سوپ الیت
۷) عصاره مرغ الیت
۸) کباب لقمه ویژه
۹) عصاره بره آماده لذیذ
۱۰) فلافل مارین
۱۱) پیاز سرخ شده طلایی ( پاکر)
۱۲) بلغور ذرت ( فرآورده حجیم شده بلغور ذرت)
۱۳) سوسیس کاربر
۱۴) همبرگر تامیس
۱۵)ماکت مرغ گوشتیران
۱۶) بلغور ذرت مینو
۱۷) کنسرو لوبیا چیتی
۱۸) سوپ قارچ آماده
۱۹) تن ماهی اویلا
۲۰ ) ناگت مرغ شام شام
۲۱) سوسیس کیان
۲۲) سوسیس ویژه صدک
⛔️خوراکیهای تراریخته مورد علاقه بچه ها:
۱) چی توز
۲) پاپ کرن کچاب پاپریکا
۳) تافی ترش شومیز
۴) چی توز توپی
۵) پفک نمکی مینو
۶) اسنک پنیری چی توز
۷)چی توز چرخی
۸) پفک نمکی سو بان
۹) پاپ کرن شو فیل
۱۰) کرانچی چی توز
۱۱) آبمیوه رانی
⛔️سسهای تراریخته:
۱) سس تک نفره ساواچی
۲) سس گلوریا
۳) سس ساواچی
۴) سس گوجه تبرک
⚠️❗️همچنین نستله در غذای کودکان از تراریخته ها استفاده میکند( سرلاک ،شیر خشک نان و،...)برنج وزرا هم ترا ریخته هستند
✅روش های افزایش کیفیت #شیر_مادر
❇️ بهترین مواد غذایی برای مادر شیرده عبارت است از #گندم، #گوشت بره، بزغاله، #ماهی، #کاهو، #بادام ، #فندق و...، که همانگونه که مشاهده میشود مواد غذایی لطیف، معتدل، صالح الکیموس و کثیرالغذا در زمره آن وجود دارند.
❇️بهعکس استفاده از مواد غذایی مثل #خردل و #ادویهجات تند، #نعناع، #پیاز و #سیر در زنان شیرده منع شده چرا که به هر نسبت که خون سالم و مناسبی در بدن زن شیرده تولید شود، شیر او نیز سالمتر است.
❇️ استفاده از #شیره_انگور در زنانی که از رقیق بودن شیر خود شکایت دارند مفید است؛ مصرف #اسفناج، #کرفس, #کنجد، #چغندر، آشی که با نخود و جو پخته شده باشد، گوشت و مغز گوسفند و استفاده از #رازیانه، #تخم_شوید و #سیاهدانه در غذاها برای افزایش شیر و ارتقاء کیفیت شیر موثراست.
Dr.Ashtiani:
🔰 #انگور ؛ چاق کننده و مقوی
🍇 بهترین انگور، رسیده و شیرین با پوست نازک و هسته کوچک است
🍇 لطیف ترین نوع انگور، انگور عسکری و صاحبی است
🍇 طبیعت انگور گرم و تر است، به همین دلیل بسیار مناسب کودکان است
🍇 انگور از نظر غذایی بهترین میوه هاست
🍇 انگور خون صالح و زیادی تولید می کند، لذا برای کودکان ضعیف و کم خون مفید است
🍇 مقوی بدن و چاق کننده و مناسب کودکان لاغر و نحیف است
🍇 بهترین زمان مصرف انگور، بین دو وعده غذا است که غذا از معده گذشته باشد
🍇 بعد از خوردن انگور، نباید آب سرد نوشید.
🖋
🔰تمام خواص #عنبرنسارا
🔸 استفاده از این ماده در طبایرانی به روش دود کردن مانند اسپند توصیه میشود. در مواردی که بیمار با سینوزیت، آلرژیها و ترشحات چرکی مواجه است، از عنبرنسارا در کنار داروهای دیگر میتوانند استفاده کند. در خصوص خواص آنتی هیستامینی و ضدمیکروبی آن تحقیقات زیادی صورت گرفته است که موید اثرات قابل توجه آن هستند.
🔹 برخی از کارشناسان بدون مطالعه در این زمینه اظهار نظر میکنند و این انتقاد را به طب سنتی وارد میکنند که چگونه مصرف خوراکی «عنبرنسارا» را برای افراد مجاز میدانید؟ درحالی که این تصوری بسیار غلط است و تنها استفاده از عنبرنسارا به صورت دود کردنی آنهم با حفظ فاصله مناسب منبع دود با چشمها و صورت توصیه میشود.
🔸قاعدتا با مطالعه بیشتر بر روی عنبرنسارا، زوایای دیگری از درمان با این ماده آشکار خواهد شد و اگر به صورت مناسب مورد مصرف قرار گیرد، میتواند موثرتر عمل کند.
✔️در صورتی که عنبرنسارا به شکل صحیح مورد استفاده قرار گیرد، نه تنها جای نگرانی نیست بلکه میتواند بسیار اثربخش عمل کند.
🔵درمان داغ شدن کف پا
📹 دکتر غلامرضا کرد افشاری (متخصص طب سنتی ایران)
📺شبكه سوم سیما / برنامه طبیب
🎞لینک نمایش 👇👇
www.aparat.com/v/yE8gC
🔰 ریحان ؛ هاضم بی نظیر
🔹این برگهای سبز بسیار زیبا و خوش بو خواص بینظیری را در لابلای سلولهای سحرانگیز خود جای دادهاند.
🔸ریحان طبیعتی گرم و خشک دارد.
🔹هاضم بینظیری است و از طرفی ملین است و دهان را نیز خوشبو میکند، ضد نفخ و ضد التهاب است، در مادرانی که دلبند شیرخوار دارند خوش طعم کننده شیر و افزایش دهنده آن است.
🔸این برگهای سبز زیبا مقوی قلب هستند و بلدند آرامش ایجاد کنند.
⚠️البته حواستان باشد چند شاخهای ریحان سبز و زیبا کنار غذا کافی است و زیادهروی نکنید.
🔹اکسیر جوانی کشف شد!
🔻پژوهشگران دانشگاه سیمون فراسر کانادا طی تحقیقاتی با موضوع ارتباط سلامت مادر با فرزند، پی بردند که تعداد فرزندان هر مادر نسبت مستقیمی با سلامت وی دارد
🔻بر اساس این پژوهش، ترشح هورمون استروژن در زمان بارداری بر تقسیم سلولی در بدن مادران تاثیرداشته و باعث کاهش چشمگیر روند پیری آنها میشود
🔻این پژوهش که انجام آن ۱۳ سال زمان برده است عامل دیگر سلامت زنان با فرزندان بیشتر را ارتباط گرمتر خانوادگی عنوان کرده است که باعث افزایش انرژی متابولیک مادران و کاهش روند پیری آنها میگردد.
☑️ @Sh_Aviny
🔰سکنجبین آلبالو با عطر خوش نعنا
تا فصل آلبالو تمام نشده فرصت را از دست ندهید و این نوشیدنی پرخاصیت رو تهیه کنید.
این نوشیدنی مُسکن تشنگی است و افزون بر آن در بیماریهای ناشی از غلبه صفرا و حرارت کبد، بیماری های التهابی و خارش دار پوست، بیماری های کلیه و مجاری ادرار، بی اشتهایی کودکان، حالت تهوع و استفراغ بویژه در هوای گرم مفید است.
🌀مواد لازم:
آلبالو شیرین هسته گرفته یک کیلو
شکر یک کیلو
آب یک لیوان
سرکه طبیعی یک فنجان کوچک
سه تا چهار شاخه نعنا تازه
وانیل یک ق چ
🌀طرز تهیه:
🔸شکر را روی آلبالوها بریزید و در یک ظرف شیشه ای به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال نگهداری کنید.
🔹مخلوط شکر و آلبالو را به همراه یک لیوان آب و یک فنجان سرکه در یک ظرف که ترجیحا پیرکس باشد بمدت ۴۰ دقیقه بر روی حرارت با درجه متوسط گذاشته و زیر آن شعله پخش کن بگذارید.
🔸شربت را مرتب هم بزنید تا به قوام بیاید. در این مرحله طعم شربت را بچشید اگر طعم سرکه آن غالب و گزنده است میتوانید مجدد کمی آب به آن افزوده و بیست دقیقه حرارت دهید تا آب تبخیر شود. در ده دقیقه آخر پخت وانیل و شاخه های نعنا را اضافه کنید.
🔹سپس شربت را از روی حرارت برداشته و داخل آب کش بریزید و از فشار دادن آلبالوها خودداری کنید تا رنگ شربت کدر نشود. شربت حاصل را در یخچال نگهداری کنید.