♦️عیدانه_غدیر
با سلام و احترام و عرض تبریک بزرگترین عید اسلامی برای عالمیان، عید سعید غدیر خم، روزی که مسلمین باید به امامت و ولایت « بازگشت = عید » کنند و نگاهی دوباره به آن بیاندازند و مانند یک « مأموم بیدار و صادق » تمام ابعاد زندگی خودشان را با « امامت و ولایت منصوب الهی » تنظیم و همسو و همراه و منطبق کنند تا « تدینشان » به « إکمال » برسد و « نعمتهای الهی » برایشان « تمام » شود و بتوانند در پیدایش « اُمت موحّد و منتظر » و ظهور آخرین حجت الهی و « ظهور تمام دین در تمام جهان » سهیم باشند.
که اگر چنین نکنند ، چه کوتاه است فاصله « ظهر غدیر » تا « ظهر عاشوراء »، در یکی « دست امام » بالا رفت و در دیگری « سر امام ».
غدیر، « کربلای عوام بود » و عاشوراء، « کربلای خواص »
در غدیر با آنکه « بیعت گرفته شد » اما چون افراد « مأموم » نشدند و « اُمت تشکیل نشد »،« جفا » شد ولی در « امت کوچک عاشورایی » با آنکه « بیعت برداشته شد » اما همه در امامت و ولایت، « ذوب و حل شده بودند لذا « وفا » ماند.
اللهم اجعلنا من المتمسکین بولایه أمیرالمؤمنین و الأئمه المعصومین من وُلذه صلواتک علیه و علیهم أجمعین.
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
👈#جلسه_سیزدهم_خانواده
👈 نوع فایل: #اسلاید
👈 موضوع: #عیدغدیر_خانواده
👈 #واژه: #عید #ولایت#غدیر#عاشوراء #موعظه #اهجروا#ضرب #نشوز
👈سی ام_مرداد_ماه_۹۸
✴️ عیدانه_غدیر۲
با سلام و وقت بخیر به همگی بزرگواران
استاد با توجه به اینکه به عید مولا نزدیک میشیم ممکنه چند تا نکته طهارتی و سبک زندگی از امیرالمومنین بهمون بگین تا سرلوحه زندگیمون قرار بدیم و با مولا عهد ببندیم؟ فک میکنم عهد خوبی باشد تا عید غدیر بعدی
✳️ با سلام و احترام و تبریک فراوان عید فرخنده و نورانی غدیر که « عید الله الأکبر » است و عذرخواهی از تاخیر در پاسخ به خاطرمشغولیتهای متنوع این ایام.
یکی از نکات زیبای أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه که می تواند منشأ تحول همه ما باشد اینست که ایشان فرمودند: أَيُّهَا النَّاسُ ؛ إِنَّ أَخْوَفَ مَا أَخَافُ عَلَيْكُمُ ، اثْنَانِ: 1ـ اتِّبَاعُ الْهَوَى 2ـ وَ طُولُ الْأَمَلِ فَأَمَّا اتِّبَاعُ الْهَوَى فَيَصُدُّ عَنِ الْحَقِّ وَ أَمَّا طُولُ الْأَمَــلِ فَيُنْسِي الْآخِرَةَ
اى مردم، بیشترين چيزى كه بر شما مى ترسم دو چيز است: 1ـ پيروى هواى نفس ، 2ـ آرزوهای بیمرز. زیرا پيروى هواى نفس، از حق باز مى دارد و بى مرز بودن آرزوها، آخرت را از ياد مى برد. موفق باشید.
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
ضمن تبریک عید امامت و ولایت به شما و سایر عزیزان گروه.
جمله ای را که نوشته اید: الحمد لله الذی جعلــــــــــــــــــــــــنا من .... ( خدا ما را قرار داد از ... )
جمله ای است که امید و آرزویش را همه داریم اما شاید گفتن و « ادعایش » برای عرفای بزرگ هم « سخت » باشد.
لذا ظاهرا حضرت آقا فرمودند: بگید : اللهم اجعلـــنا من .... (خدایا؛ ما را از ... قرار بــــــده)
« تصور اولی » ممکن است ما را « طلبکار و متوقع و پُررو کند » اما « دعای دوم »، سعی و جهاد و مسئولیت ما را برای افزایش قابلیت و لیاقت و ظرفیت و استحاق آن ، « بیشتر » می کند. اللهم ارزقنا.
#قطرات_بارانی_۹
🌷سلام و عرض ادب
استاد ینی اگه یه خانمی بتونه در کنار رسیدگی به همسر و فرزندان و خانه اش، و در صورتی که اونا راضی باشن، میتونه بره سراغ درس و کار؟ (و البته توو اون محیط هم باوقار و متانت رفتار کنه 👍🏻)
🌿 علیکم السلام.
« حضور » بانوان در « تمام عرصه های اجتماعی » هیچ منعی ندارد مشروط به اینکه اولآ: « قدر و منزلت و کرامت و ظرافت و لطافت » زن، با « ظهور مردانه و نگاه ابزاری و شهوانی » به او خدشه دار نشود و ثانیا: در « جهاد همسرداری » او اختلال ایجاد نشود و ثالثا: با « قهرمان » پنداشتن خود به خودش « ظلم » نکند.
لذا حضرت خدیجة کبری سلام الله علیها که دهها کاروان تجاری داشتند از فردای ازدواج مقدسشان همه چیز خود و حتی سند منزلشان را به همسرشان که جوانی یتیم و بی پناه بود واگذار نمودند و فقط و فقط به جهاد همسرداری پرداختند و فرمودند: من در خدمت شما هستم.
و زنان رشید و بزرگوار عاشوراء هم با اینکه می توانستند و برخی می خواستند کار نظامی بکنند و از امام تک و تنها و « وتر الموتور » خود حمایت کنند، اما « حضور » خود را فدای « ظهور » نکردند و « جنگنده پروری » و « شهیدپروری » را مهمتر از « جنگیدن » و « شهید شدن » دیدند و « جز زیبایی ندیدند » و لذا توانستند حماسة عاشورا را برای همیشه « زنده » نگهدارند.....
ضمنا می دانید که « طلب » علم واجب است پس هیچ زن و مردی، نباید عمر خود را فدای « کسب » علم یا هر چیز دیگری کند. زیرا شیعه هر روز در تجدید عهد خود با آخرین حجت الهی (باید به خودش توجه دهد و) بگوید: ظهــــر الفساد فی البر و البحر بما کســــــــــبت ...
و اینکه پرسیدید: آیا زن می تونه سراغ درس و « کار » برود ناشی از اینست که تحت تاثیر إلقائات عوامل شیطانی، « همسرداری » و « حضور » در عرصه های زندگی متأسفانه « کار » تلقی نمی شود. در حالی که « مراقبت ظریف و لطیف » از مردها (که موجودی زمینی و عاشق تنبلی، کم کاری، ثروت، قدرت، شهوت، شهرت، اختلاس، تقلب، دلالی، زمین بازی، زمین خواری، حقوقهای نجومی و وادادگی در برابر دشمن هستند) و « مدیریت نامحسوس » آنها برای « قهرمان پروری » قطعا از ادارة یک مغازه، بانک، کلاس، مدرسه، اداره و از شهرداری، استانداری و یا کشورداری ، بسیار بسیار با ارزش تر و مهمتر و مفیدتر است.
از منظر قرآن، دختر و زن، « جواهری بسیار گرانقیمت و مقدس » است لذا (همانطور که به أمر الهی مردم برای ملاقات رسول الله صلی الله علیه و آله باید صدقه می دادند)، تماس با هر دختر و زنی، مشروط به پرداخت صداق و مهریه است. پس چنین موجود ظریف و لطیف و گرانبهایی نباید در دسترس أغیار باشد. و السلام
🌷پرسش: کدام آیة قرآن، « بزرگواری بانوان » را « بعــــــــد از ازدواج » بیان می کند؟
🌿پاسخ:
آیه ۴ سوره مبارکه النساء
وَ آتُوا النِّسَاءَ صَدُقَاتِهِنَّ نِحْلَةً فَإِن طِبْنَ لَكُمْ عَن شَيْءٍ مِّنْهُ نَفْسًا فَكُلُوهُ هَنِيئًا مَّرِيئًا
ﻣﻬﺮ ﺯﻧﺎﻥ ﺭﺍ به عنوان ﻫﺪﻳﻪ و با نیتی پاک ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺪﻫﻴﺪ. ﭘﺲ ﺍﮔﺮ آنان بخشی ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺭﺿﺎﻳﺖ ﺧﺎﻃﺮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺨﺸﻴﺪﻧﺪ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺭﻳﺪ ﻭ ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻧﺘﺎﻥ کنید.
طبق این آیة کریمه، در ذات بانوان، « نگاه مادی » نیست و آنان آنقدر بزرگوارند که از « بخشی از مهریه » خود به راحتی می گذرند.
البته بعضی از بانوان موقع « طلاق » و برای « طلاق گرفتن » از مهریه خود (بالإجبار) صرفنظر می کنند.
اما بسیاری از بانوان مؤمن، برای « دلربایی و جذب و تکریم » همسرشان، (و بدون هیچ إجباری) از « بخشی » از مهریه خود صرفنظر می کنند.
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
👈#زندگی_ازمنظر_امیرالمومنین_علیه_ السلام
👈 شماره جلسه: #دوازدهم_دوره_سوم
👈چهارم_شهریور_ماه_۹۸
👈 نوع فایل: #اسلاید
👈موضوع: #خطبه_غراء
👈 واژه: #مباهله #غراء #مجاز #صراط #دحض #مزلق #تار #هول #نجات #تقوا #لب #لبیک #انصب #تفکر #محاسبه #سهر #هجود #غرار #نماز #قول #ناشئه #نعمی #استدرج #هواجر #زهد #ذکر #شیطان #ظلف #اوجف #خوف #نکب #مخالج #تفتله #اکمش