هدایت شده از رصام
#اصلاحیه
دوره آموزش تربیت مدرس اقتصاد مقاومتی
🔹اولویت ثبت نام با فعالان رسانه ای
با حضور دکتر عبدالملکی
جهت ثبت نام پیامک بزنید
09011364074
🔸🔸🔹🔸🔸
کانال رصام
@rasamnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعیت تحریم های اقتصادی و آنچه برخی مسوولین به مردم گفتند ...
@drabdolmaleki_ir
🔹شرایط حداقلی برای #برجام_اروپایی
در شرایطی که دولت حسن روحانی به دنبال تمدید برجام با اروپایی ها (بدون حضور کدخدای مزاحمی به نام آمریکا) است لازم است به چند نکته به عنوان شرایط حداقلی در توافق جدید با اروپا توجه شود:
۱. برنامه هسته ای ایران: تعهدات گسترده هسته ای ایران در توافق با ۵+۱ منوط به بهره مندی از کاهش تحریم ها توسط هر شش کشور بوده است. با فرض توازن داده و ستانده در توافق (که البته اینگونه نبوده است) هم اکنون با خروج آمریکا و کاهش نسبی (بلکه شدید) عایدی ایران از این توافق، می بایست تعهدات هسته ای ایران کاهش یابد که حداقل آن اجازه بازگشت به غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم، بازفراوری سوخت های مصرف شده و تحقق غنی سازی در سطح ۱۹۰ هزار سو تا پنج سال آتی خواهد بود.
۲. در ارتباط با تحریم ها:
۲-الف) اروپا می بایست ارتباط بانکهای بزرگ با ایران را برقرار نموده، بدون التزام به ترتیبات خزانه داری آمریکا نسبت به جابجایی هر مقدار پول مورد درخواست از سوی هریک از بانکهای ایرانی اقدام و از ذی نفع وجوه مبادله شده سوال و بازخواست ننماید.
۲-ب) اروپا می بایست تعهد دهد تحت هیچ شرایطی اقدام به تحریم جدید علیه ایران ننموده، از هرگونه قرار تحریمی جدید در شورای امنیت سازمان ملل جلوگیری و در صورت نیاز از حق وتو استفاده نماید.
۲-ج) اروپا می بایست تعهد دهد از هرگونه التزام به تحریم های ثانویه (فراسرزمینی) آمریکا اجتناب کرده، به اشخاص حقیقی و حقوقی اروپایی (اعم از بانکها، شرکت های صنعتی، نهادهای سرمایه گذاری و ...) اطمینان دهد در صورت جریمه توسط آمریکا (به جهت همکاری با ایران) از آنها حمایت موثر نموده و در صورت لزوم از طریق اقدامات خاص (از جمله طراحی بیمه ضد تحریمی، تخصیص اعتبارات ویژه و ...) تمامی خسارتهای احتمالی ناشی از جرایم مربوط به تحریمهای ثانویه آمریکا را برای این اشخاص جبران نماید.
۳. ارائه تضامین: با توجه به تجربه خلف وعده آمریکا و حتی برخی کشورهای اروپایی، اجرای توافق جدید می بایست منوط به تضامین حداقلی ذیل گردد:
۳-الف) روسای جمهور همه کشورهای اروپایی با امضای بیانیه ای التزام خود را به توافقات رسما اعلام نمایند.
۳-ب) به عنوان اولین گام عملی، تمامی محدودیت های موجود بر جابجایی پول های ایران در بانکهای اروپایی به سرعت رفع و امکان جابجایی وجوه تا سقف موجودی حسابها به هر کشور و بانک مقصد فراهم گردد.
۳-ج) مصرف کنندگان اروپایی نفت ایران نسبت به انعقاد قرارداد سه ساله خرید نفت از ایران به میزان حداقل روزانه ۸۰۰ هزار بشکه (با قیمت روز اپک و با حق فسخ برای ایران) و با پیش پرداخت (به میزان حداقل ده درصد کل مبلغ در روز قرارداد) اقدام نمایند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
Shiraz-Egh-Mogh-Daraje-3-97-02-20.pptx
16.42M
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فایل #پاورپوینت دوره تربیت مدرس درجه 3 اقتصاد مقاومتی- شیراز- 20 اردیبهشت ماه 1397
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
Abstract-Tabeen-Shoare-Saal-97-02-01.pptx
2.69M
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فایل #پاورپوینت تبیین شعار سال (#حمایت_از_کالای_ایرانی)
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر لاریجانی
رییس محترم مجلس شورای اسلامی،
با سلام و تحیات،
🔹با توجه به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، پرداختن مجدد به طرح ها و لوایح مرتبط با FATF قطعا مخالف صریح سیاستهای نظام خواهد بود.
🔸تاکید رهبر معظم انقلاب بر خودداری از بازی کردن در زمین غرب (با اشاره به کنوانسیون هایی که در سلسله قدرتمدار استکباری تدوین و توسط کشورهای منفعل و پیرو آنها تصویب می شود) لااقل برای جنابعالی که مشاهده شده است در همراهی با دولت برای تصویب موضوعات راهبردی متعارض با روح و رویکردهای انقلاب اسلامی (از جمله #برجام) از "ادعای موافقت رهبری" بهره برداری می کنید فصل الخطاب است.
حجت الله عبدالملکی
دانشیار اقتصاد سیاسی دانشگاه امام صادق ع
@drabdolmaleki_ir
ها و پشتیبانی از فتنه گران سبز، باعث کاهش امنیت سرمایه گذاری در کشور و درنتیجه کاهش سرمایه گذاری، رکود اقتصادی، کمبود کالا، تشدید بیکاری و تشدید تورم در سالهای پس از آن گردید).
هفت: تحریم والدین علیه فرزندان
تعریف تحریم این است: ندادن حق! یکی از حقوق فرزندان بر عهده والدین حق تربیت است و یکی از اقسام تربیت، تربیت اقتصادی است. از جمله علل اصلی نرخ بالای بیکاری در جوانان ایرانی فقدان روحیه کارآفرینی در این گروه است. والدین نقش مهمی در ایجاد این روحیه برای فرزندان خود دارند. تربیت صحیح اقتصادی بدون شک باعث کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در میان مدت و بلندمدت می شود.
هشت: تحریم مترفین
گروهی اندک که در نتیجه فساد ستیز نبودن مسئولین دولتی، با مسلط شدن بر منابع کشور (نفت و گاز، معادن، منابع بانکی و ارزی و...) و در دست گرفتن شریان های حیاتی کشور (بازرگانی خارجی، صادرات و واردات، مبادلات ارزی، مبادلات پولی و ...) سودجویانه زندگی توده های مردم را به مخاطره می اندازند!
و البته همه اینها تنها مثال هایی از تحریم های داخلی بودند! و البته خطای محاسباتی آمریکا آنجاست که خیال می کند شدت این تحریم به قدری است که می تواند باعث فروپاشی نظام شود، اما باید پذیرفت که در شرایط وجود این دسته از تحریم ها زندگی و معیشت توده مردم دچار مشکلات جدی است.
و همین جا تعریفی جدید از اقتصاد مقاومتی: اقتصاد مقاومتی یعنی مذاکره کنیم برای رفع تحریم های داخلی! و با رفع تحریم های داخلی (که همه آن در اختیار مردم و مسئولین ایرانی است) تحریم های خارجی هم به طور خودکار برداشته خواهد شد، زیرا با اثبات ناکارآمدی آنها در ایجاد اختلال اقتصادی در ایران، غربی ها به هزینه های بی فایده برای تداوم تحریمها تن نخواهند داد!
🔸چگونه آمریکا به #تحریمهای_داخلی ایران دل بسته است؟!
حجت الله عبدالملکی
هدف اصلی آمریکا و غربیها از تحریمهای پس از سال ۱۳۸۹ نابودی نظام جمهوری اسلامی از طریق اعمال فشار معیشتی بر مردم به عنوان موتور محرکه و پشتوانه انقلاب و جمهوری اسلامی بوده است. اما کارشناسان اقتصادی غربی تاکید کردند ظرفیت های عظیم اقتصاد ایران و توانمندی های مردم ایران مانع از بروز چالش جدی برای ایران در نتیجه تحریم های خواهد بود، اما...
نسیم آنلاین- دکترحجتالله عبدالملکی: همه مشکلات ما ناشی از تحریم هاست، اما کدام تحریم ها؟ داستان واقعی تحریم ها برای مردم درست گفته نشده، ایران گرفتار دو نوع تحریم است: تحریم های خارجی و تحریم های داخلی. تحریم های خارجی تنها ۲۰ درصد از کل تحریم ها را شامل می شود که به هیچ وجه قدرت متوقف کردن یا فلج کردن اقتصاد ایران را ندارد!
از نظر طراحان تحریم های غربی، آنچه قرار بوده و هست که اقتصاد ایران را فلج کند، تحریم های داخلی است! البته تحریم های خارجی به عنوان تیر خلاص و تمام کننده در نظر گرفته شده بودند. هدف اصلی آمریکا و غربی ها از تحریم های پس از سال ۱۳۸۹ نابودی نظام جمهوری اسلامی از طریق اعمال فشار معیشتی بر مردم به عنوان موتور محرکه و پشتوانه انقلاب و جمهوری اسلامی بوده است. اما کارشناسان اقتصادی غربی تاکید کردند ظرفیت های عظیم اقتصاد ایران و توانمندی های مردم ایران مانع از بروز چالش جدی برای ایران در نتیجه تحریم های غربی خواهد شد!
لکن علم سیاستمداران غربی به تحریم های داخلی منجر به اتخاذ سیاست تحریم از سوی آنها شد! در واقع سیاستمداران غربی امیدوارند تحریم های ۲۰ درصدی خارجی با ترکیب با تحریم های ۸۰ درصدی داخلی مردم را دچار بحران معیشتی کند و از آن مسیر منجر به آشوب، شورش و براندازی شود.
اهداف عملیاتی مورد انتظار غرب از تحریم های خارجی عبارت بوده اند از: الف. بیکاری شدید، ب. تورم شدید، ج. قحطی. قرار است وقوع همزمان این سه پدیده باعث به ستوه آمدن مردم ایران شود! اما این سه پدیده بیش از آنکه تحت تاثیر تحریم های غربی باشد، چندین برابر بیشتر متاثر از تحریم های داخلی است!
مثال هایی از تحریم های داخلی:
یک. تحریم برخی از تولیدکنندگان علیه مردم
الف. قیمت گذاری ناعادلانه: برخی از تولیدکنندگان در شرایط تحریم، چند برابر افزایش هزینه های خود، قیمت محصولاتشان را افزایش می دهند!
ب. احتکار: برخی نیز برای کسب سود بیشتر محصولات خود را احتکار و گاهی خط تولید خود را خاموش می کنند!
ج. تولید با کیفیت پایین: گروهی از تولیدکنندگان نیز با وجود توان ارتقاء کیفیت، سهل انگاری می کنند!
د. مصرف تسهیلات تولید در امور دیگر: معدودی از تولیدکنندگان نیز تسهیلات دریافتی را خرج کارهای دیگر بجز تولید می کنند. این سه پدیده باعث تشدید تورم، تشدید بیکاری و تشدید کمبود کالا می شود (البته عمده تولیدکنندگان اینگونه نیستند، اما همان قشر محدود نیز آسیب بسیار مخربی بر اقتصاد و معیشت مردم وارد می کنند).
دو. تحریم برخی از مردم علیه تولیدکنندگان
منظور آن دسته از مصرف کنندگانی هستند که کالاهای خارجی را به کالاهای داخلی با کیفیت و قیمت مشابه یا حتی بهتر ترجیح می دهند! این مساله می تواند ناشی از سه پدیده برندگرایی، غفلت و تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتن باشد! این خسارت (که ناشی از نخریدن کالاهای به صرفه ایرانی است و نه کالاهای بی کیفیت یا گرانتر از مشابه خارجی) منجر به از بین رفتن حدود 1.5 میلیون فرصت شغلی در کشور شده است!
سه. تحریم برخی از بانک ها علیه تولیدکنندگان
بانکهایی که بخش زیادی از تسهیلات را به جای تولیدکنندگان واقعی، در اختیار واردکنندگان، دلالان، سوداگران و اخلال گران اقتصادی قرار می دهند. بدین ترتیب بخش قابل توجهی از سرمایه کشور به جای تقویت تولید ملی، ایجاد اشتغال و تقویت صادرات و ارزآوری باعث تقاضا برای کالاهای خارجی، از بین رفتن فرصت های شغلی، تورم و کاهش کالا در بازار می گردد!
چهار: تحریم دولت علیه تولیدکنندگان
دولت یا دولتمردانی که خود از واردکنندگان اصلی کالاهای خارجی دارای مشابه داخلی هستند! یا فعالیت های پیمانکاری را در عین وجود توان داخلی به شرکت های خارجی واگذار می نماید! و یا با عدم پرداخت بدهی خود به بخش خصوصی منجر به ورشکستی تولیدکنندگان یا پیمانکاران داخلی و تشدید بیکاری شده اند!
پنج: تحریم برخی مدیران علیه مردم
مدیرانی که به جهت فساد اقتصادی، سیاسی کاری و بی کفایتی باعث از بین رفتن ظرفیت های داخلی و وابستگی بیشتر کشور به بیگانگان شده اند!
شش: تحریم جریان های سیاسی علیه مردم
گاهی به خاطر منافع جناحی و گروهی طرح های گروه مخالف را ضایع می کنند و خسارت های سنگینی به تولید، اشتغال و معیشت مردم وارد می کنند! یکی از مهم ترین تحریم های جریان های سیاسی، فتنه سال 88 است که علاوه بر تشدید تحریم های آمریکا (با هدف شلوغ کردن خیابان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 #بدون_توقف... ✋
✅ آنچه در برنامه بدون توقف خواهید دید...
با موضوع #اقتصاد_جایگزین (#اقتصاد_مقاومتی)
چهارشنبه ۳۱ مردادماه-ساعت ۱۹:۳۰- شبکه ۳ سیما
🆔 @drabdolmaleki_ir
Vaqeiate-Jange-Eghtesadi-Fars-97-07-05.pptx
4.22M
فایل #پاورپوینت "تبیین واقعیت #جنگ_اقتصادی"
بسیج دانشجویی دانشگاه های استان فارس
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
⚫️🔴⚫️✳️ 🖊 ""هدف از اطعام عزاداران در ایام عزای سیدالشهدا (علیه السلام) ... فقرزدایی یا ...؟""
⭕️محرم امسال برای اولین بار شنیدم کسانی با محاسباتی پیشنهاد کرده اند هیات ها به جای "اطعام عزاداران"، منابع خود را صرف "فقر زدایی" کنند ...
⬅️ فارغ از نیت طراحان این بحث، لازم است به این نکته توجه شود که: اساسا هدف از "اطعام" در ایام عزای اهل بیت علیهم السلام ضرورتا "فقرزدایی و کمک به محرومین" نیست، بلکه اقامه مستحب دیگری است که در "فرهنگ اقتصادی دینی" بسیار اهمیت دارد ...
✳️ در سیره معصومین (علیهم السلام) همانگونه که فقرزدایی مورد تاکید قرار گرفته است، انواع دیگری از "احسان" نیز سفارش شده است که یکی از آنها "اطعام صاحب عزا" در مصائب است. در این فرهنگ تاکید می شود خویشان و آشنایان صاحب عزا غذای ایشان را چند روزی تامین کنند تا آنها دغدغه تنور و طعام نداشته باشند ...
🎯 در ایام عزای سیدالشهدا علیه السلام نیز فلسفه "اطعام" تهیه غذا برای امت عزادار و داغدار است ... هیات ها با تهیه غذا و اطعام عزاداران، آنها را در اقامه عزا یاری می کنند، تا میلیون ها نفر مردم داغدار و عزادار لااقل در یکی دو سه روز عزاداری خود به فکر طعام نباشند (چه غنی باشند و چه فقیر) و با اشک و روضه و سینه زنی قدری قلب دغدارشان را تسلی دهند ...
✳️ در "فرهنگ اقتصادی اربعین" نیز که موکب های عشایری عراق- که اغلب خود ذاتا از اغنیا محسوب نمی شوند- اطعام زائران با هدف اکرام ایشان انجام می شود ... چه زائر فقیر باشد و چه غنی ...
📛 لذا شایسته است توجه شود که: برنامه اکرام و اطعام زائرین و عزاداران نباید با برنامه های فقرزدایی خلط شود ...
البته ان شاء الله هدف طراحان این شبهه کم سو کردن محفل عزای سالار شهیدان نبوده است، زیرا حتما می دانند هرکه با دستگاه عزای سید شهیدان در بیافتد عاقبت بخیر نخواهد شد ...
🏴 صل الله علیک یا ثارالله ...
🏴 آجرک الله یا بقیه الله ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ آدرس کانال دکتر حجت الله عبدالملکی👇
@drabdolmaleki_ir
دکتر حجت الله عبدالملکی:
⚫️🔵⚫️ ""#اقتصاد_مقاومتی_در_اربعین- شماره (1)""
🎯 امسال هم برای #زیارت_اربعین #دلار-نخریم ...
🚦🚦🚦 به عنوان آغازی بر حذف دلار از مبادلات ایران و جهان اسلام، زائرین ایرانی اربعین امسال برای مخارج خود (و یا حتی مبالغ احتیاطی همراه) دلار خریداری نکنیم و تنها از ریال ایران و یا دینار عراق استفاده کنیم ...
📚 مهمترین ابزار رییس استکبار جهانی (آمریکا) در سلطه اقتصادی بر کشورهای جهان دلار است؛
✍ این کشور در یک دوره 26 ساله پس از جنگ دوم جهانی با سوء استفاده از اعتماد کشورهای جهان به دلار، اقدام به ترویج پول ملی خود به عنوان معیار بین المللی مبادلات مالی کرد، با تعهد به حفظ برابری ارزش دلار در مقابل طلا. اما این رییس جمهور خیانتکار این کشور در سال 1971 اعلام کرد که دیگر در مقابل دلار حاضر به پرداخت طلا نیست و از آن پس دلار رسما پشتوانه خود را از دست داد ...
📌 اما تداوم استفاده از دلار در معاملات بین المللی (توسط کشورهای صادرکننده و واردکننده ای که هیچکدام دلار پول رسمی شان نیست!) باعث تداوم اعتبار این پول بدون پشتوانه شد ... و آمریکا به پشتوانه اعتباری که کشورهای دیگر به پولش بخشیده اند، سالانه یک هزار میلیارد دلار پول بدون پشتوانه روانه اقتصاد جهانی می کند و به همین میزان از تولیدات ملت ها را در مقابل هیچ! تملک می کند ... امری که عنوان دقیق تر آن در ادبیات اخلاقی "دزدی" است ...
🎯 لازم است همه کشورهای جهان بی توجه به دلار آمریکا، اقدام به انجام مبادلات با پول های ملی خود (پول های مبدا و مقصد) نمایند و دلار بی پشتوانه را حذف کنند ...
🏁 و شایسته است آغاز این امر مهم از کشورهای اسلامی باشد ...
🏁 و ما در ایران انقلابی و اسلامی پیشگام باشیم ...
✊و گام اول این اقدام امسال توسط میلیون ها زائر ایرانی اربعین رقم خواهد خورد ... ان شاء الله ...
👈 درخواست می کنم منتشر کنید تا به اطلاع همه 4 میلیون زائر ایرانی #اربعین برسد ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ آدرس کانال دکتر حجت الله عبدالملکی👇
@drabdolmaleki_ir
⚫️🔵⚫️ ""#اقتصاد_مقاومتی_در_اربعین- شماره (2)""
🎯 #فرهنگ_جهاد_اقتصادی_اربعین را به داخل کشور منتقل و ترویج کنیم ...
🚦🚦🚦 یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی فرهنگ جهادی است که می بایست بر رفتار اهالی اقتصاد حاکم باشد، رکنی که سخن گفتن از آن در داخل کشور گاهی اقدامی بر خلاف شئونات عرف محسوب می شود!!!
✍ زمانی در یکی از برنامه های رسانه ملی از من خواسته شد درباره جهاد اقتصادی صحبت کنم. وقتی عرض کردم که: جهاد تولیدکننده یعنی در حد امکان کالایش را با قیمت کمتر بفروشد و جهاد مصرف کننده یعنی اینکه در حد امکان کالای کمی کم کیفیت تر داخلی را بر خارجی ترجیح دهد، مجری برنامه لفظا با بنده درگیر شد که "اینها چه حرفی ست؟؟!!! چرا باید از مردم بخواهیم کالای خارجی با کیفیت تر را ترجیح ندهند و اصلا تولید ملی و اشتغال کارگران چه ربطی به مصرف کننده دارد؟؟!"
✍ بعد هم برخی همکاران رسانه از من خواستند صحبتی در ارتباط با اقتصاد مقاومتی نکنم که نتیجه آن این باشد که مردم (چه تولید کننده و چه مصرف کننده) از بخشی از منافع خود بگذرند!!! ولو اینکه به نفع اقتصاد ملی و کارگر و توده مردم باشد!!!
🎯 حالا ایامی است که میلیون ها نفر از مردم ما در زیارت اربعین شرکت می کنند ... و به چشمان خود می بینند روستاییان و عشایر عراق را که در طول سال پول ها و درآمدهای خود را پس انداز می کنند تا در ده بیست روز زیارت اربعین با اخلاص تمام به زائران اباعبدالله (علیه السلام) تقدیم کنند و به این جهاد خود افتخار می کنند ... حتی گاهی مسابقه می گذارند در خدمت به زائران با اندک مالی که دارند ...
🏁 خوب است ما هم این فرهنگ را بیاموزیم و به همه مردم ایران منتقل کنیم ...
📌 من تولیدکننده ای که در اثر افزایش قیمت انرژِی یا دلار یا هرچه هزینه تولیدم بیشتر شده است، خوب است که همه افزایش قیمت را به مصرف کننده منتقل نکنم، بلکه بخشی از آن را از سود خودم جهاد کنم (ولو اندک- البته در صورت امکان) ...
📌 من مصرف کننده هم شایسته است به نفع تولیدکننده و کارگر ایرانی، کمی از منافع خودم بگذرم (ولو اندک- و البته در صورت امکان) ...
🕌 صل الله علیک یا اباعبدالله ....
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ آدرس کانال دکتر حجت الله عبدالملکی👇
@drabdolmaleki_ir
⚫️🔵⚫️ ""#اقتصاد_مقاومتی_در_اربعین- شماره (3)""
🎯 #مسئولان و #مدیران کشور از کاروان میلیونی #زائران_اربعین عقب نمانند!!!
🚦🚦🚦 عنایت و رحمت واسعه حضرت اباعبدالله علیه السلام در ایام محرم و صفر و بخصوص اربعین شامل حال میلیونها انسان می شود، مخصوصا آنهایی که قدم در مسیر #زیارت_عظیم می گذارند ... حالا هرکسی به قدر ظرفیت و همت خود می تواند از این رحمت بهره بگیرد ... مسئولان و مدیران کشور هم مراقب باشند عقب نمانند ...
✍ در ارتباط با نقش مدیران و مسئولان کشور در زیارت اربعین چند نکته را عرض می کنم:
📌 نکته اول) هر حرکت میلیونی در هر کشور یک موضوع ملی محسوب می شود و دولت ها لاجرم ورود جدی می کنند. آمار زائران اربعین در ایران تا 4 میلیون هم پیش بینی می شود و در چنین شرایطی دولت و دستگاه های اجرایی به موجب قانون اساسی مسئولیت پیدا می کنند ...
📌 نکته دوم) در زیارت اربعین در عراق همه مردم به عینه می بینند که دستگاه های اجرایی عراق همه امکانات خود (اعم از وسایل حمل و نقل و ...) را جهت خدمات رسانی به زائران بسیج می کنند ...
📌 نکته سوم) هزینه برای ارتقاء معنویت در کشور عین سرمایه گذاری است، سرمایه گذاری که حتی غربی ها هم تحت عنوان افزایش "سرمایه معنوی" اثرات آن را بر رشد پایدار اقتصادی مورد تاکید قرار می دهند ...
🎯 جمع بندی:
🏁 مسئولان کشور از کاروان میلیونی زائران اربعین عقب نمانند و همه تلاش خود را برای خدمات رسانی بهتر به زائرین به کار ببندد ...
🏁 شایسته است از "تجهیزات" خود در این مسیر استفاده کنند، "اماکن" خود را در حد لزوم در اختیار قرار دهند و در چارچوب قانون از انجام "هزینه" خودداری نکنند که این هزینه در ادبیات #اقتصاد_مقاومتی عین سرمایه گذاری برای پیشرفت اقتصادی کشور است ...
🌷لطفا به اطلاع همه مدیران و مسئولان برسانید ...🌷
🕌 صل الله علیک یا اباعبدالله ....
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ آدرس کانال دکتر حجت الله عبدالملکی👇
@drabdolmaleki_ir