eitaa logo
طب سنتی | دکتر فاطمه مرادی
1.9هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
301 ویدیو
1 فایل
دکتر فاطمه مرادی🧕 پزشک و متخصص طب ایرانی (PhD-MD) نظام پزشکی:۱۳۰۲۴۷ همراهم باش تا با بارداری سالم🤰 و سبک زندگی سالم در طب ایرانی آشنا بشی.🍃 سوالی داری بپرس:🙋 @drfamoradi_admin برای نوبت ویزیت آنلاین، در بله یا واتساپ پیام مکتوب بده: ۰۹۳۵۳۵۹۰۶۴۹
مشاهده در ایتا
دانلود
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک پیشنهاد زیبا از دکتر عزیزی: هنر آسمانی زندگی کردن... *ایام فاطمیه تسلیت* 🖤 @drfamoradi
این عکس خونه یکی از دوستان است 😍 که این پیشنهاد رو عملی کردند؛ به قول خودشون: *سالهاست که خونه ی ما بیت الزهراست* 💚💚 *شبتون خوش و فاطمی* 🖤 @drfamoradi
29.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت حضرت فاطمه رو به همه شما عزاداران و محضر پسرشون امام مهدی (عج) تسلیت میگم. 🖤🖤 (نماهنگ بی مردم. مهدی رسولی) @drfamoradi
غذا رو در یکبارمصرف نگهداری نکنید. @drfamoradi
*امروز ظهر رفتیم هیئت خانوادگی.* چند سالی هست که این هیئت رو به نیت پسرهامون تاسیس کردیم. اوایل یکسری مراسم‌ها در مدرسه و با تلاش مادران انجام می‌شد... الان حدود یکساله که مسئولیتش رو پدران به عهده گرفتند و خانوادگی دور هم جمع میشیم‌. پسرامون الان کلاس پنجم هستند، و مخاطب اصلی هیئت اونا هستند. یعنی سخنران و مداح با توجه به سن اونا انتخاب میشن. به امید خدا بزرگتر که بشن کم کم مسئولیت‌ها به اونا سپرده میشه... ان‌شاءالله که خود حضرت فاطمه نگهدار بچه هامون باشن. 🤲
ان‌شاءالله فردا صبح مهمان *برنامه زنده تلویزیونی * خواهم بود، با موضوع رشد کودک‌. *دوشنبه ساعت ۹ صبح شبکه سلامت سیما* @drfamoradi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ساعت ۹:۱۵ برنامه مادرکودک شبکه سلامت
😋 بیایید که برایتان طرز تهیه و خواص یک باسلوق و مسقطی چندکاره را آوردم: هم یک خوشمزه یلدایی می‌شود، هم حافظ جنین، هم مناسب افراد دیابتی (بشرطیکه زیاده‌روی نکنند)، و هم شادی‌بخش است! ✨️ توی فیلم اولی که میذارم میشه طرز تهیه باسلوق و فیلم بعدی با کمی تغییر میشه مسقطی 😁 🥣مواد لازم: 🔸️میوه به دو عدد 🔹️ میوه سیب دو عدد پوست کنده 🔸️نشاسته گل برای باسلوق ۵ قاشق و برای مسقطی ۳ قاشق غذاخوری 🔹️شیره انگور نصف لیوان داخل مواد و به مقدار دلخواه برای تزیین 🔸️گلاب ۴ قاشق غذاخوری 🔹️ کره ۵۰ گرم 🔸️پودر نارگیل برای تزیین و یا فرم دادن باسلوق 🍽طرز تهیه: ابتدا به را خرد کرده و با دو لیوان آب نیم ساعت میپزیم، سیب های پوست کنده و خرد شده و گلاب را به آن اضافه کرده و باز ۱۵ دقیقه تا پخت کامل همه آن ها صبر میکنیم. سیب و به پخته را میکس کرده و روی شعله ملایم میگذاریم و نصف لیوان شیره (اگر میخواهیم شیرین تر باشد ۳ تا ۴ قاشق شکر) به آن اضافه کرده و هم میزنیم. نشاسته حل شده در آب سرد را داخل مواد ریخته و دوباره هم میزنیم و در آخر کره هم داخل ظرف می اندازیم و صبر میکنیم مواد سفت شود. اگر باسلوق هست بیشتر به این کار ادامه داده و میگذاریم مواد کامل سرد شوند و بعد با پودر نارگیل به آن فرم میدهیم. اگر مسقطی بود بعد سفت شدن آن را در ظرف سرو ریخته و تزیین میکنیم. 👈🏻 اگر فقط با همین ترکیبات (به، سیب، شیره انگور، گلاب، پودر نارگیل) درست کنید، یک غذاداروی حافظ جنین می‌شود. یعنی در اوایل بارداری و مخصوصا برای کسانی‌که ivf کردند یا سابقه سقط دارند مفید است. شما می‌توانید در هشت هفته اول بارداری، روزی یک عدد باسلوق را میل کنید. اگر دچار خونریزی اوایل بارداری هستید، روزی دو عدد از آن را تا زمان قطع خونریزی میل کنید. ❗️ توجه کنید که مصرف حافظات جنین، باید بعد از انجام سونوگرافی، و تایید وجود جنین سالم و داخل رحمی باشد. 😊 با اضافه کردن کمی هل و زعفران و دارچین، طعم و عطر این باسلوق را خوشایندتر کنید، و یک غذاداروی "شادی‌بخش" تهیه کنید، که در اصطلاح طب ایرانی، به آن "مُفرَّح" می‌گوييم. البته اضافه کردن هر سه ادویه، برای استفاده‌ی هر روزه‌ی خانم‌ باردار، مخصوصا زیر سه ماه مناسب نیست؛ ولی مصرف گهگاهی آن موردی ندارد. 👈🏻 افزودن دارچین مخصوصا برای افرادی که دیابت دارند، توصیه می‌شود. ❗️طعم این باسلوقِ درمانی، ملس است. اگر دوست دارید شیرین باشد، ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر هم به آن اضافه کنید. 📌پ. ن: ممنون از خانم محمدیان ادمین پیج که زحمت آشپزی های سالم پیج رو میکشن. 〰️〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰️〰 🍁 دکتر فاطمه مرادی پزشک و متخصص طب ایرانی 🍁 🌐 drfamoradi.ir 🆔️ @drfamoradi 📌برای مشاهده تمامی کانال های ارتباطی با دکتر کلیک کنید: zil.ink/drfamoradi