مخلوط پلوها یکی از بهترین
روشهای پخت غذاهای ایرانی است؛
چون هضم راحت تری دارند.
یکی از مصلحات معروف مخلوط پلوها،
دارچین است.
من از شوید خشک و زیره برای کاهش نفخِ
لوبیا و بهبود هضم اون استفاده کردم.
بچه ها هم معمولا این نوع پلوها رو
دوست دارند.
شبتون خوش!
@drfamoradi
هدایت شده از EhsanStudio
25.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت غریبانه هادی الامم حضرت امام علی النقی علیه السلام تسلیت.
آجرک الله یا صاحب الزمان
دلتنگ سامراء🏴🖤
@EhsanStudio
طب سنتی | دکتر فاطمه مرادی
مسابقه نخ کردن سیب 😁 @drfamoradi
*چند تا نکته دیگه برای آموزش اسراف به بچه های دبستانی، با زبون خودشون رو خاله ام برام فرستادم. گفتم شاید به کار شما هم بیاد:*
به به بله من واقعا توی کلاس به بچه ها صرفه جویی را یاد می دادم وچون کلاس اولی ها پاک و معصوم هستند خیلی خوب گوش می کردند.
مثلا سه روز در هفته مسابقه سیب خوری داشتیم و این سیب ها که عکسش هست برای ما اسراف بود و من می گفتم سیب باید نخ شود.
در مورد اسراف آب می گفتم کشور ما در منطقه بی آبی است و البته از روی نقشه جغرافیایی توضیح می دادم و خیلی خوششون میومد و عالی گوش می کردند و می گفتم ببینید اگر آب تمام شود وقتی در آینده بچه شما ازتون یک لیوان آب بخواهد ندارید .
طریقه درست مسواک زدن را گفته بودم .
می گفتم اگر مادرهاتون موقع ظرف شستن آب را اسراف کردند بهشون تذکر بدهید .
خیلی از مادرها میومدند و تشکر می کردند و می گفتند خانم داریم ظرف می شوریم یک دفعه بچه مون آب را می بندد و می گوید مامان آب را کم باز کن پسر من تشنه می مونه .😄
یا مثلا در دفتر مشق هر کس دفترش تمام می شد و ورقه ها کامل بود و حتی یک خطش هم حروم نشده بود بهش یک ستاره برای صرفه جویی می دادم .
بهشون گفته بودم شاخه های درخت هستند و خیلی با مزه بودند اگر یکیشون ورقه ای را الکی پاره می کرد خیلی ها داد می زدند چرا شاخه درخت را کندی .
و این طور موارد زیاد بود .........
@drfamoradi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دست خط دکترا 😁😂
من که فکر کنم دبیرستانی باشم...
تازه دست خط بقیه دکترا رو هم نمیتونم بخونم!
@drfamoradi
هدایت شده از حکیمه خاتون
انواع پنیر(2)
پنیر لبنه، خامه ای و ماسکارپونه
شاید در نگاه اول ظاهر این پنیرها شبیه هم باشد اما :
🧀#پنیر_لبنه از غلیظ کردن ماست و کشیدن آب آن تهیه می شود.
🧀پنیر خامه ای با افزودن خامه به پنیر تهیه شده و چربی آن دو برابر پنیر لبنه است.
🧀پنیر #ماسکارپونه بافتی کمی متفاوت از پنیر خامهای دارد و چربی بالاتری نسبت به پنیر خامه ای دار (نزدیک 75%)
🧀🧀این پنیرها به دلیل چربی بالاتر نسبت به پنیر معمولی ، دیرهضمتر هستند.
خاستگاه پنیرهای فوق ایتالیا هست و امروزه در اکثر نقاط جهان تولید می شود.
#طب_سنتی_بانوان
#حکیمه_خاتون
#دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovin