امر به معروف و نهی از منکر با تعلیم و تبلیغ تفاوت دارد و برای عالم کردن جاهل نیست
آمر به معروف و ناهی از منکر بر گنهکار ولایت پیدا میکند
🎤آیتالله جوادی آملی:
«جمهوری اسلامی از حکومت امیر المومنین بهتر است...
این مسلّم است که احدی با اهل بیت- علیهمالسلام- قابل مقایسه نیست اما بحث بر روی حکومت و تمام ارکان آن است و نه صرفاً شخصیت و ویژگیهای شخص حاکم....
چهار تا و چهارصد تا و چهارهزار تا فساد چیزی نیست که انسان بخواهد با آن اساس حکومت را بزند چرا که فساد در همهٔ حکومتها وجود داشته، مهم اصل آن نظام، ارکان آن و تلاش برای رفع اشکالات است که در این نظام وجود دارد.»
#جمهوری_اسلامی
#حوزه_علمیه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از ابوالقاسم فاتحی
1_6071263374.mp3
14.73M
💥دنیا، در انتظار، ظهور
وصال او ز عمر جاودان به خداوندا مرا آن ده که آن به
مدیر جهان ، حکیمی علی الاطلق است، که ریز و درشت تدبیرهای مشحون از علم و حکمت است، خدایی که خدای همه ی ذرات وجود از ازل تا به ابد است، اگر چه ازلییت و ابدییت،فهم ما انسان ها است که هر کدام در مقطعی و بخشی از ازلییت به دنیا می آییم و در بخش و مقطع دیگری به ابدییت می پیوندیم، بنابر این اول و آخر برای ما معنا و مفهوم پیدا می کند، اما برای خالق و حاکم بر زمین و زمان ، زمان بی زمان است و هستی همچون طبقی در نزد او حاضر است.
او ، آخرین نفر از نسل نور و علم و عقل بی مانندش را ذخیره نگاه داشته است تا دنیا به درجه ای از نور و علم و عقل برسد تا همانند گذشتگان از ابناء بشر، حق پوشانی و حقیقت کشی نکنند.
۱۲۴ هزار پیامبر فرستاد، و ۱۱ نور هدایت کننده ای که هیچش تاریکی نبود ، اما چون مردمان و فضای جامعه هنوز به بسندگی لازم در ادارک و شناخت و فهم وعقل و علم و عمل پاک ، لازم نرسیده بودند تمامی پیامبران و رسولان و راهنمایان پاک و معصوم را از سر ظلم و جور به انزوا کشاندند و در نهایت هم بپبد معامله ای با آنان کردند.
اما وضعیت پیش روی جهان کنونی بسیار منفاوت است، ایسم ها و مکتب فکری و حکمرانی زیادی آمدند و رفتند و مردود شدند.
در حدود ۴۵ سال پیش مردی ،از نسل همان ۱۲۴ هزار پیامبر و ۱۱ وصی بنام خمینی آمد و پرجم انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران را برافراشت و با همه ی کارشکنیها و مخالفت های نظام سرمایه داری حاکم بر جهان، همچنان استوار و محکم ایستاده است. چرا؟ دلایل زیادی دارد، اما بنده فکر می کنم یک دلیل اصلی و کلیدی دارد که شاید سایر دلیل دیگر هم به آن برمی گردد و آن رشد عقل و فهم و درک نسل حاضری که در کره خاکی زندگی می کنند. برخلاف تلاش های نظام سرمایه دار غرب، اما آگاهی مردم ، علم و عقل مردم و ظلم ستیزی مردم و عشق و معرفت مردم . اکنون بیش از هر دوره تاریخی پیش از آن ، امروز، بیشتر و بیشتر شده است و جهان در حال بیدار شدن از خواب زمستانی خود است. این همه آشوب و جنگ و تهاجمات شبانه روزی فضای مجازی برای پوشاندن جلوه های حقی است که در حال آشکارشدن است .برای پیشگیری از ظهوری مردی است که دنیا به آن درجه از علم و نور و عقل و حکمت رسیده است که پذیرای قدم هایش باشد.است . ان شالله ، امروزه دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران و دفاع از انقلاب اسلامی، دفاع از علم و عقل و رشد است که بستر و مقدمه ظهور است. کمبودها، مشکلات، ضعف ها را باید برطرف کرد .باید محکم تا آخر از رهبری و از دولت حمایت کردن و نقدهای سازنده خود را هم داشت، اما نه برای سهم خواهی و قدرت طلبی ، برای رفع خرابی هایی که ریشه اش را باید در الگوهای سیاست گذاری های تکنوکرات ها و غرب زده ها و مدیران رفاه طالب و اشرافی دانست که سالیان سال جایگاههایی را برای خدمت اشتغال کردند، اما خیانت کردند.
هدایت شده از پایگاه نقد و تبیین
🌓 علل سقوط یک جامعه از دیدگاه علی ع
🔹یادداشت روز
🎙علی ع در حدیثی علل شکست یک حکومت را چنين می فرمایند:
✅ یستَدَلَّ عَلَي ادبارِ الدُّوَلِ بِاَربَعٍ:
🔹تَضييعِ الاُصولِ
🔹وَ التَّمَسُّکِ بِالفُرُوعِ
🔹 وَ َتقديمِ الاَراذِل
ِ 🔹وَ تَاخيرِ الاَفاضِلِ
✅ چهار چيز باعث شکست دولتها میشود:
🔹1.ضايع کردن اصول (مسائل مهم)
🔹2.سرگرم شدن به فروع (امور کم اهميت)
🔹3.به کار گماردن آدمهای پست و نالایق
🔹4.کنار گذاردن انسانهای لایق و ارزشمند
📘منبع کتاب غررالحکم و دررالکلم، ح 7835
🌐 گویا حضرت این سخنان را ناظر به آسیب شناسی جامعه امروز ما بیان فرمودند؛ امیدوارم اگر ایرادات حکومت علی ع را بر می شماریم از ارائه روش و راهکارهای او در پیشرفت و سلامت جامعه نیز بهره ببریم.
🌍 پايگاه نقد و تبیین🔻
https://eitaa.com/jtabiin
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از محمدبیگی Mohamad Beygi
🔴 سیدحسن نصرالله و «بشارت ظهور» در آینده بسیار نزدیک
▪️این نوشتار، همگی «متن دقیق» رهبر مقاومت شیعی و از سخنرانیهای وی، انتخاب شده است.
▪️نبرد اصلی، نبرد برای آزادی فلسطین است.
▪️و اسرائیل بداند، در جنگ آینده به «عصر حجر» بازخواهد گشت و تمام تاسیسات، وزارتخانهها در تیررس موشکهای دقیق مقاومت است.
▪️مسجد الاقصی، خط قرمز است و تعرض به قدس، موجب جنگ منطقهای خواهد شد.
▪️هر جنگی در آینده، به منزله «پایان اسرائیل» خواهد بود.
▪️و بشارت میدهم نسل فعلی، وارد قدس خواهد شد و آن موقع، دیگر چیزی به نام اسرائیل هم وجود ندارد.
▪️و من نیز ازجمله افرادی هستم که وارد قدس خواهم شد.
▪️جملهای نیز خطاب به بنسلمان طاغوت عربستان: هنگامیکه مهدی قیام کند، هیچ امیر مستبدی باقی نخواهد ماند؛ نه تو می توانی، نه اجدادت و نه فرزندانت چیزی از این تقدیر الهی را تغییر دهد.
▪️رهبر مقاومت: سخنانم را ثبت و یادداشت کنید و برای آینده نگه دارید: همه این دولتها و حکومتها، سقوط خواهند کرد اما انقلاب ایران، کماکان پابرجا است.
▪️ایران، عمود خیمه «عاشورای قبل از ظهور» است.
▪️حاکم و رهبر واقعی ایران، حجة بن الحسن العسکری است.
▪️و میلیونها نفر آماده جانفشانی برای ایشان.
▪️به مولایمان صاحبالزمان میگویم: در این عصر، شما هزاران هزار هزار نفر در اختیار دارید که حاضرند به دستور شما و به خاطر شما داخل تنور بروند.
▪️امام ما و مولای ما، اگر تو را به ظهور و قیام دعوت میکنیم، قول خواهیم داد تا آخرین قطره خون، در رکاب تو با دشمن، بجنگیم. همچون بیعت اصحاب حسین در شب عاشورا. همچون بیعت یاران پیامبر در جنگ بدر.
▪️برادران و خواهران، مهدی و مسیح هردو خواهند آمد ما در آخرالزمان هستیم.
💥 مرز بین انقلابی گری ، محافظه کاری و مصلحت گرایی
به قول شهید مطهری ، یکی از آسیب ها و آفات و ویروس هایی که از درون انقلاب اسلامی را می خورد «محافظه کاری» است.
البته محافظه کاری در حکمت عملی و نه در حکمت نظری ، ممکن است به لحاظ نطری بتوان برای محافظه کاری دهها شاخص تعریف کرد، و آن را لق لقه زبان کرد، اما در میدان کنش های سیاسی و به هنگام عمل، همان شاخص های نطری می شود ،ملاک و معیاری برای رفتارهای محافظ کارانه مدیر و سازمان چرا؟.زیرا همیشه تشخیص عمل ، آن هم عمل انقلابی از میان دو مرز ، محافظه کاری و مصلحت گرایی ، یک رفتار مدیریتی است، یک تصمیم مدیریتی است و یک سیاست عملی مدیران است که در شرایط فعلی کشور و جامعه و انقلاب و نظام اسلامی تنها و تنها از مدیرانی ساخته است که اولا، خودساخته و ساده زیست باشند، ثانیا ، اهل درد و درمان باشند و با محرومان و صاحبان اصلی انقلاب مانند آن پاکبان شیرازی ، که دلاورانه، ایثارگرانه و غرور آفرین به حیوان درنده و مسلح حمله می کند ، با این ها دمخور باشد، ثالثا، آمدنش در پست وامدار هیج فرد و باند سهم خواه نباشد و ماندنش نیز همچنین، رابعا ، اهل دانش روز باشد ، واقعا بداند در جامعه چه تغییراتی و چگونه ایجاد شده است . خامسا، با خود و دیگران رو راست باشد و...
متاسفانه سالهاست که محافظه کاران آدرس غلط می دهند، مصلحت سنجان ، گرای عوضی می دهند که نتیجه آن رفتن به کنج عزلت انقلابی ها و فرهنگ و تفکر و زیست بسیجی و انقلابی شده است .
👌 مقام معظم رهبری
«یک توصیهی دیگر، مسألهی حفظ اصول و روحیهی آرمانگرایی است. شما محافظهکار نشوید. ممکن است گذشت سن، بعضیها را محافظهکار کند؛ اما موتور حرکت، جوانی است. جوان ما نباید محافظهکار شود. جوان باید آرمانگرا باشد. از آرمانها کوتاه نیائید. آرمانها را بخواهید، قلهها را بطلبید، تا یقین بکنیم که به نیمه راه لااقل خواهیم رسید. البته اگر قله را بطلبید، بنده یقین میکنم به خود قله هم خواهید رسید. روحیهی آرمانگرایی را که از جملهی مصادیق روحیهی آرمانگرایی، تمسک به اصول و مبانی فکری است، از دست ندهید».
.
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ مطالبه تدابیر گمشده
❓واقعاً پاسخ جریان انقلابی در باره این تدبیر و مطالبه سی و هشت سال قبل رهبر انقلاب چیست ؟
🔺 فرمایشات مهم ۳۸ سال قبل رهبری و ۱۲ سال زمانی که از مجموع ۵۰ سال، برای ما باقی مانده است:
🔸 ما به بازنگری در تمام ابواب و کتب فقهیه احتیاج داریم. فقه غنی و سرشار و ارزشمند ما که خیلی انصافاً فقه قوی و استدلالی و عمیقی است، یک عیب دارد، آن عیب را شماها باید برطرف کنید. آن عیب، عبارت است از اینکه این فقه برای این صورت و این فرض نوشته شده که یک حکومت ظلمی جوری بر سر کار باشد که بر خلاف «ما أنزلالله» دارد حکم میکند و اجرا میکند، یک عده شیعهٔ مستضعف مظلوم هم یک گوشهای زندگی میکنند. این فقه، دستورالعمل آن عده شیعهی مستضعف مظلوم است. فقه حکومتی نیست؛ در تنقیح و تحقیق فقه کنونی ما، روزگاری که این فقه بخواهد نظام جامعه را اداره بکند پیشبینی نشده؛ ... این عیب را شما باید برطرف کنید. شما باید یکبار دیگر، از طهارت تا دیات، نگاه کنید و فقهی استنباط کنید برای حکومتکردن.
🔸 ما میخواهیم الآن حکومت کنیم، بر مبنای فقه اسلام. اسلام، اقتصاد دارد، روابط اجتماعی دارد، سیاست مالی دارد، سیاست پولی دارد، روابط خارجی دارد، جنگ دارد، صلح و مذاکره دارد، آتشبس موقت دارد، نظام کارگری وکارخانه دارد، مسائل حکومتی دارد، قانونگذاران دارد، مدیران دارد، بیعت دارد، اولوالامر دارد، اطاعت از اولوالامر دارد، ارتش دارد، سلسله مراکز دارد؛ اینها در اسلام هست، مگر میشود بگویید نیست؟ خیلی خب پیدا کنید ببینیم. باید کاری کنید که وقتی کسی رسالهٔ عملیه را باز کرد، بداند چرا مالیات دارند میگیرند و چهجوری باید بگیرند و اگر نگیرند چگونه میشود و بقیهٔ چیزهای دیگر. از اسلام باید اینها استقصاء بشود. این کار را شما باید بکنید.
🔸 ۵۰ سال وقت داریم ما برای این کار؛ بنده نمیگویم اینها را شما سهچهارساله درست کنید، ۵۰ سال وقت دارید؛ ۵۰ سال، زمان زیادی است، اما این کار هم بسیار کار عظیمی است. اگر شما قدم اول را برنداشتید قدم پنجاهم برداشته نخواهد شد، این را بدانید. امروز ما داریم حکومت میکنیم، اداره میکنیم کشور را، اما این ادارهٔ امروز ما، با ناشیگری، با بیاطلاعی، با عدم تجربه، با ندانستن نظر اسلام در بسیاری از موارد همراه است. همین مقدارش است که در دنیا این غوغا را به پا کرده، همین مقدارش است که قدرتها را از ما میترساند، اگر آنجور کامل و صحیحش بود ببینید چه میشد. (بیانات در دانشگاه علوم اسلامی رضوی، ۱۳۶۴/۰۶/۱۱).
@Hasanabbasi_ir
امام حسین علیه السلام، باب رحمت واسعه خداوند است، کلید رمز و راز گشایی از حقیقت توحید است و طریقتی مجرب برای چشیدن لذت حقیقت بندگی به قدر ظرفیت درونی و ادراک شناختی و معرفتی است و عباس علمدار ، آن نامدار بی همتا ، پیشکار و همه کاره دستگاه حسین است. این را کسی مانند آیت حق قاضی طباطبایی بزرگ فرموده است که بنا بر نظر اکثریت علمان و عارفان و بزرگان تشیع در طول غیبت کبری ، ایشان را یا بی نظیر یا کم نظیر می دانند، امام خمینی جملات بس سنگین در باره این مرد بزرگ دارد که همین کافی است، کوه با عظمت توحید و اخلاص و....
✋ نسل انتقالی به پایان راه نزدیک می شود!!!
👌 مطلب زیر را در یکی از گروههای ایتا بنام
معرفت دیدم ، بی نام و نشان بود، اما آشنا و نشان دار ، آن را ادبیاتی کوتاه اما فاخر در زمره ادبیات مردم شناختی فرهنگ دفاع مقدس و تفکر بسیجی یافتم که خیلی زیبا و هنرمندانه از سر سوز و عشق و معرفت ، مناسبات و گردش نسلی را به بند واژه ها درآورده بود تا شاید روزی در دانشگاههای ما ، شاید!!! به بخشی از ادبیات درس مطالعات نسلی شود. لذا ، حیفم آمد، از آن عبور کنم تا دیده نشود، دیده هایی که رفتند و هرگز برنگشتند تا اینروزها ،نظام ما و رهبری ما و انقلاب ما و مردم ما در جهان دیده شوند، آنان دیروز کار حسینی خود را خوب انجام دادند، اما آیا امروز بنده و جنابعالی کار زینبی مان را خوب و تمیز انجام می دهیم !!!؟؟؟. مقدمه بس است، برویم به متن دلنوشته 👇
نسل رو به اتمام و پر ماجرای ما،
نسل تربیت شده در قبل از انقلاب
اگر متوسط سن رزمندگان دفاع مقدس را ۲۳ سال در نظر بگیریم و سال ۶۳ را متوسط هشت سال دفاع مقدس محاسبه کنیم، سن متوسط بازماندگان دفاع مقدس (رزمندگان، جانبازان و آزادگان) در سال۱۴۰۲ باید عددی حدود ۶۰ تا ۶۲ سال باشد و البته آسیب های روحی و جسمی وارده به این افراد، آنان را مشابه پیرمردانی ۷۰ تا ۸۰ ساله (بسته به نوع و شدت آسیب های روحی و جسمی) نشان میدهد.
دیگر خبری از والدین شهدا نیست و تقریبا پدران و مادران شهدا به آخرای خط رسیده و جمعیت بسیاری از آنان به فرزندان شهیدشان پیوسته اند.
آرام آرام جانبازان، ایثارگران و رزمندگان بار و بندیل سفر را می بندند تا به رفقای آسمانی خود بپیوندند و تقریبا هر روزه در هر کوی و برزنی صدای لا اله الا الله را برای تشییع این خون داده ها و خون دل خوردها می شنویم.
تا ده سال آینده، اگر خبرنگارانی هوس مصاحبه و گفتگو با یکی از رزمندگان زنده مانده از جنگ و دفاع مقدس را داشته باشند باید شهر به شهر، کوه به کوه و دیار به دیار، روزها و ماهها، بگردند، تا شاید بتوانند یک کهنه سرباز پیر و فرتوت، که نای سخن گفتن ندارد را پیدا کنند تا مصاحبه ای نمایند.
ما بی نظیرترین نسلیم، ما نسل انتقالیم. آخرین بازماندههای نسل سنتی و اولین اهالی دهکده مجازی نسل مدرن. ما با تمام سختیهایی که داشتهایم نسلی بینظیریم.
نسلی هستیم که هم خانوادهی پرجمعیت را تجربه کردیم و هم خانواده کم جمعیت تک فرزندی را دیدیم .
نسلی هستیم که عمو، عمه، دایی و خاله برایمان بسیار پررنگ بود و نسلی را دیدیم که کمکم با آن غریبه شدن .
نسلی هستیم که همسایه و هم محلهای بخش مهمی از خاطراتمان بود و نسلی را دیدیم که در یک آپارتمان چند واحدی کسی، کسی را نمیشناسد.
نسلی که گروههای گفتگویمان، جمع شدنهایمان داخل کوچه بود و نسلی را دیدیم که با ایسنتاگرام و واتساپ و تلگرام، جمعهای مجازی تشکیل دادند اما سال تا ماه یکدیگر را نمی بینند و بعضاً نمی شناسیم .
نسلی که روزها و هفتهها در خانه پدربزرگ و عمو و دایی و… میماندیم و نسلی را دیدیم که بعد از دو ساعت مهمانی در خانه پدربزرگ و عمو و دایی ، در گوش پدر و مادر غر می زند که چرا نمی رویم ؟
نسلی هستیم که تماشای آلبومهای خانوادگی، یکی از سرگرمی مهمانهایمان بود و نسلی را دیدیم که هزاران عکس بیحس را در حافظه گوشی و کامپیوتر ذخیره میکند و هرگز هوس نمیکند آنها را بار دیگر ببیند.
نسلی که در پذیرایی خانههایمان فقط پُشتی و بالش بود اما با کلی مهمان و نسلی را دیدیم که مُبل بخش زیادی از فضای خانه شان را اِشغال کرده است و کسی نیست روی آنها بنشیند.
ما نسلی بی نظیریم.
ما جنگ دیده ایم . آژیر قرمز شنیده ایم ، دشمن بی رَحم دیده ایم ، بمباران و توپ و تانک و موشک دشمن دیده ایم.
ما بی رَحم ترین موجودات تاریخ را
در زمان ما سرای سالمندان اسمی ناآشنا بود اما امروز در هر شهر و محله ای تابلوی این مراکز خودنمایی میکند .
ما نسل انتقالیم. آخرین بازماندههای نسل سُنّتی و اولین اهالی دهکده مجازی نسل مُدِرن.
ما با تمام سختیهایی که داشتهایم نسلی بینظیریم ...
اگر دوباره جنگی شروع شد و ما نبودیم از قول ما رزمندگان دیروز به رزمندگان فردا بگوئید:
در حین مبارزه با دشمن متجاوز، به بعد از جنگ هم بیاندیشید.
مبادا ارزشها در خاکریزها جا بماند، و ارزش ها، مثل امروز، عوض شود و عوضیها ارزشمند شوند.
می بینید که چگونه ما را غریبه میپندارند
آن روزها:
قطار قطار می رفتیم.. واگن واگن بر می گشتیم.
راست قامت می رفتیم.. کمر خمیده بر می گشتیم.
دسته دسته می رفتیم. تنها تنها بر می گشتیم.
بیهیچ استقبال و جشن و سروری.
فقط آغوش گرم مادری چشم انتظارمان بود و دگر هیچ..!
اما مردانه، ایستادیم...
باور کنید که:
ما هم دل داشتیم،
فرزند و عیال و خانمان داشتیم.
اما با
دل رفتیم... بیدل برگشتیم.
با یار رفتیم... با بار بر گشتیم.
با پا رفتیم... با عصا بر گشتیم.
با عزم رفتیم... با زخم برگشتیم.
با شور رفتیم... با شعور برگشتیم.
ما اکنون پریشان هستیم.
اما پشیمان نیستیم.
ما همان کهنه رزمندگان پیادهایم که سواری نیاموختهایم.
همان هایی هستیم که به وسوسهی قدرت نرفته بودیم.
میدانید تعداد ما در هشت سال جنگ، چند نفر بود؟؟؟
۳/۵ درصد از کل جمعیت ایران!!!
اما مردانگی را تنها نگذاشتیم.
ما غارت را آموزش ندیده بودیم.
رفتیم و غیرت را تجربه کردیم
اما امروز فرزندانمان برای وضع موجود،مارا نفرین میکنند.
آری
اینچنین شد
برادر!
┈••✾•🌿🌺
باز نشر ، پنچشنبه ، ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۲، فاتحی
نام پاکان و بزرگان را بردن ، دهانی پاک و نه ناپاک می خواهد، اما با همه ی درندگی و کودک کشی و نسل کشی ات، هنوز مخت کار می کند که می گویی ایران ، به برکت خمینی و خامنه ای و مردم دانشمند و با فرهنگش ، در حال تمدن سازی نوین اسلامی هستند و می خواهند رژیم جعلی و سراسر جنایت را به زباله دان تاریخ بیندازند. بله مردم ما انقلاب کردند ، انقلابی تمدن ساز ،که امواج آن به فضای جامعه نخبگانی جهان رسیده است، انقلابی که با همهی تحریم ها و تحریف ها تو و کدخدایت ، توانست فناوری ساده مبارزان انتفاضه مردم فلسطین را از قلاب سنگ به موشک های پیشرفته و به پهپاد های رادار گریز تبدیل کند که بزودی موجودیت جغرافیایی و سیاسی اسرائیلی که تو و اجداد خبیثت حدود ۷۵ سال است ، سگ دو می زنید ، را یک شبه ، دود هوا خواهد کرد، بله، نتانیاهو ، تو که تا شش سالگی با پدر و مادرت در یکی از شهرهای مازندران زندگی می کردی، باید دلاورمرردان و شیر زنان ایرانی را خوب بشناسی !!!؟ باید هوش سیاسی و دانش علمی ایرانیان را بدانی ، پس منتظر باش ، همان گونه که هسته های حزب الله در سراسر جهان منتظرند
💥جمعه های دلواپسی
به نطر بنده کوچکترین چنین می رسد که اگر جمعه ها را بجز بنام و یاد صاحب اصلی این روز آغاز کنیم، غفلت کرده ابم و به خود و به آن امامی که قرن ها است ، منتظر آمادگی ما است ، کم لطفی و شاید هم جفایی کرده باشیم.
غزل زیر تقدیم منتظرانی که با فرهنگ انتظار بزرگ شدند و در فرهنگ انتظار حرکت کردند و در هر زمانه ، امام زمانه را شناختند و یاری کردند و امروز گوششان به دهان جانشین امام زمانشان است .👇
غزل شماره 104 دیوان حافظ :
جمالت آفتاب هر نظر باد
ز خوبی روی خوبت خوبتر باد
همای زلف شاهین شهپرت را
دل شاهان عالم زیر پر باد
کسی کو بسته زلفت نباشد
چو زلفت درهم و زیر و زبر باد
دلی کو عاشق رویت نباشد
همیشه غرقه در خون جگر باد
بتا چون غمزهات ناوک فشاند
دل مجروح من پیشش سپر باد
چو لعل شکرینت بوسه بخشد
مذاق جان من ز او پرشکر باد
مرا از توست هر دم تازه عشقی
تو را هر ساعتی حسنی دگر باد
به جان مشتاق روی توست حافظ
تو را در حال مشتاقان نظر باد
👌ان شالله در فضای اجتماعی ، فرهنگی ، سياسی و اقتصادی امروز که زشت و زیبا، درست و غلط ، حق و باطل ، خودخواهی و خداخواهی، بصیرت و بی بصیرتی، و.... درهم آمیخته است و به لطف رسانه های اجتماعی و فناوریهای ارتباطی و اطلاعاتی، اتمسفر جهان ذهنی و عینی کوچک و بزرگ ، زن ومرد، باسواد وبی سواد، شهری و روستایی ، فقیر و غنی ، جوان و پیر و اکثر لایه های جمعیتی و اجتماعی سرزمینمان ایران را درنوردیده است و این دوساحت مهم ادراکی و رفتاری ما را تحت تاثیر خود قرار داده است ، در این شرایط واقعا آخرالزمانی ، توجه داشته باشیم که در این عصر، حفط اصالت ها، حفظ هویت ها و حفظ دستاوردهای انقلاب و نظام به مراتب سخت تر از به دست آوردنشان شده است . می بینیم گاهی واقعا با انگیزه دفاع از انقلاب و نطام و رهبری و پاسداری از خون شهدا، آب به آسياب دشمنان مشترک می ریزیم. گاهی جبهه خودی و جبهه آمریکائی ها و اسرائیلی ها را درست تشخیص نمی دهیم، با این که مرزبندی ها صریح و شفاف است، اسلام و کفر، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی و رهبری و نقطه مقابل آمریکای سلطه گر و جنایتکار ، اسرائیل غاصب و دولت های همپیمان با آن، نباید مرزها را تنگ و کوچک کنیم، البته باید هر کسی و هر جریانی با صراحت مرزبندی خود را در شعار و عمل ، در گفتار و رفتار روشن کند تا زمینه به نام جمال ، به کام کمال پیش نیاید. تا زمینه فتنه گری پیش نیاید. رهبری عزیز در سخنرانی اخیرشان با فرماندهان سپاه ، بر این نکته تاکید فرمودند، که دشمن اصلی ما آمریکا است.
کسانی که واقعا منتطر ظهورند ، باید قبل از ظهور ، مرزهای کنشی، اعتقادی، رفتاری خود را با آمریکا روشن کنند، نمی شود صبحانه را با علی بود و شام را با معاوبه،
همدلی، سعه صدر ،رفتار به عدالت، گذشت و فداکاری ، کار جهادی ، مدیریت جهادی دانش بنیان، شبکه سازی و مانند آن که مخاطبان فرهیخته بهتر از بنده می دانند و گاه این ها را تدریس می فرمایند، این ها گمشده های امروز ما است . ان شالله به قول شهید سلیمانی همگی مورد توجه و عنایت امام زمانمان قرار گیریم تا به بلوغی برسیم که نخواهیم دیده شویم، به قول شهید خرازی همیشه می گفت، کاری که در سخت ترین مراحل عملیات می کنید برای کسی بازگو نکنید ، خدا که می بیند . ان شالله به برکت صلوات بر محمد و آل، دست امام زمان ،دستگیرمان شود تا آرام آرام شیاطین درونی و بیرونی دستمان را در دست شیطان بزرگ نگذارند و روزی به خود آییم که دیگر دیر شده است، کم نبودند و نیستند کسانی که از اوج افتخار جانبازی در لشکر امیرالمؤمنین علی علیه السلام به حضیض ذلت و خواری ابدی و جان بازی در لشگر یزید رسیدند
ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه، جمعه ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
راستی ما را چه شده است که در انقلابی و در نظامی که اساس و مبنای آن، ارزش های اصیل فرهنگ اسلامی ، فرهنگ ایرانی ، فرهنگ تشیع ، فرهنگ عاشورایی، و وجود دارد و برای این فرهنگ شهدای زیادی از شهدای از ۱۵ خرداد ۴۲ تا شهدای انقلاب و جمعه سیاه ۱۷ شهریور و تا شهدای ۸ سال دفاع مقدس و تا شهدای حرم و مدافعان امنیت و .... مردم ما داده اند. و امامین انقلاب بارها و با صراحت بر حفظ ارزش های اصیل انقلاب تاکید کردند ، حالا یکی از بهترین سرمایه های فرهنگی و هنری ما که تاج سر همه ما هستند ، آقای حاتمی کیا بیاید و با دلی پرغصه و چشمانی پر از اشک، اما با صلابت و با افتخار شکایت خود را از جابجایی ارزش ها ، از افول ارزش ها به خدا ببرد.، مگر مدیران ما، مسئولین ما از گذشته و حال در این حوزه ، مرده اتد که ایشان زنده ای را نمی بیند تا شکایتش را نزد او ببرد. متاسفانه سالهاست که تربیت و آموزش و فرهنگ را کالایی کردیم برخلاف قانون اساسی، بر خلاف آرمان های انقلاب و الان چوبش را می خوریم متاسفانه سالهاست که مشتی تکنوکرات، مشتی لیبرال مسلک ، و مشتی غرب زده سکاندار فرهنگ و آموزش و تربیت شدند و با شعارهایی فریبنده ، و روش هایی مودبانه تفکر لیبرالیسم فرهنگی ، لیبرایسم اقتصادی و لیبرالیسم سیاسی و اجتماعی را در ساختارها و در متون و در مقررات و در سیاست گذاری های فرهنگی و سیاسی و اقتصادی کشور ساری و جاری ساختن و امروز کار را به جایی رساندند که می بینیم. بجای خدمت به مردم و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی و حل مشکل مسکن آمدند، مسئولیت گرفتند، به مجلس راه یافتند، در دل قوه مجریه جای گرفتند اما همان راه بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول را رفتند. به اسم تعامل با دنیا ، تعامل با کاخ سفید و کدخدا را مشق کردند، به اسم توسعه سیاسی، سیاست زدگی و سیاسی کاری را ترویج کردند، به اسم گفت و گوهای میان فرهنگی و تعاملات فرهنگی با جهان ، زمینه های اباحه گری و فساد را فراهم ساختند، از انقلاب و نظام و رهبری آبرو گرفتند و در دامن همین نظام از گمنامی به سلبریتی و چهره شدن رسیدند ،اما به یکباره بر علیه انقلاب و نظام و رهبری و مردم و شهدا شوریدند، چرا ،؟ آیا این مسئله مهم نباید در دانشگاههای موصوه دهها کتاب و پژوهش و پایان نامه و مقاله شود؟ آیا ابن مسایل نباید موضوع ما در صدا وسیما در مجلس ، در قوه قضاییه، در قوه مجریه ، البته هرکجا بنابر تناسب ان، کارشون. یادمان باشد کسانی که در کربلا فرزند پیامبر خود را کشتند ، مسلمانان و بعضا مجاهدانی بودند که در رکاب پیامبر و امیرالمونین جهاد کردند
وقتی پیوستگی دنیا با آخرت و برعکس آخرت با دنیا را از زبانی کسی مانند آیت الله بهاءالدینی با ابن شفافیت می شنویم ، و البته این منحصر به موردی که فرمودند نیست ، اکر چه امروزه ، گسترش و تعمیق سبک زندگی غربی و آمریکایی و اروپایی در ایران ، یکی از راهبردهای اساسی برای مبارزه با اصل نظام جمهوری اسلامی ایران است، اما دیدن آخرت در دنیا ، و دیدن حقیقت و اصالت اعمال دنیایی مان در قاب ِآخرت ، برای امثال آیت الله بهاءالدینی که برای ما بیان می شو ، خود زنگ هشدار و بیدار باشی است برای ما خفتگان . بزرگترین انحرافی که در مدرنیته ایجاد شد ، جدایی خدای آسمان از خدای زمین بود، و متاسفانه اندیشه سکولاریسیم، سوبژکتیویته و امانیسم، که از پارادایم های اصلی فلسفه مدرنیته در عرفی سازی دین است و دو خدایی بودن آسمان و زمین ، و دو خدایی بودن آخرت و دنیا را ترویج می کند، ماده اولیه فلسفه های مضافی است که در علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم اقتصادی و.... در دانشگاه های ما تدریس می شود. و نتیجه آن تربیت نسلی است که از اصالت های فرهنگی و هویتی خود فاصله می گیرد و رو در روی همه ی میراث هویتی خود می ایستد.
🔴 سخنان ٤٩ سال پیش رهبر انقلاب در خصوص کنگره جهانی اربعین
🔻چهل و نه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۲ مصادف با روز جمعه ۲۰ صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن (ع) در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، بهمناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند. این بیانات را به شرح زیر میخوانیم:
🔹میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکی از شقوق و احتمالات دیگری باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانی دارد؛ «زیارة الاربعین».
🔸شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
🔹مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
🔸همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه (ع).
🔹این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
🔸بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
🔹اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی (ع) به ما ارائه دادند.
🔻سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی (ع) / مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲
📍نجف اشرف
درس خارج ولایت فقیه
۵۶ سال پیش
ستایش امام خمینی و رهبری عزیز از نقش موثر زنان از ابتدای انقلاب تا کنون ، کاملا شایسته و در خور ابن گروه از زنان است
🔴 این سخنان ارزشمندِ سید #هاشم_الحیدری مجاهد بصیر و مقاوم و ولایتمدارِ عراقی را باید با دقت و توجه کامل بارها شنید و مرور کرد.
❓از خود بپرسیم که ما در این عرصه ی جهاد تبیین چقدر به وظیفه ی شرعیِ خود عمل کرده ایم
✅ در عمل انقلابی هر چقدر ما پس روی داشته ایم دیگرانی پیشرفت داشته اند.
سخنانی که باید از حنجره علمای ما شنیده شود از حنجره شاگردان علمای ما در کشور های دیگر شنیده می شود، البته همراه با گلایه.
ا
امثال دختر شهید صدرزاده، نمایندگان دختران ایرانی هستند، نه آن دختران غافل، جاهل و خوش گذرانی که چون کالایی با ارزش از جنس علم و دانش و مهارت و دیگر توانمدیهای هویت ساز ، ندارند لاجرم برای دیده شدن، کالای بدن را عرضه می کنند، کالایی که بویژه در این گونه از دختران و زنان خیلی زود، فرسوده و بی مصرف می شود. از اول انقلاب تا کنون نسل هایی از جنس همین دختر شهید صدرزاده انقلاب گردند، انقلاب را بارور ساختند، هزینه انقلاب را دادند و باز هم می دهند . این دختران تربیت شدگان نسل شهدا برای گام دوم و به پیشواز رفتن صاحب الزمان هستند. خداوند مظهر غیرت و مظهر عدالت است، و خود حامی راه و رسم شهداست و با دست همین نسل از شهدا ، انتقام شهدا را از آمریکا و اسراییل و دنباله روهای آن می گیرد. بی شک یکایک ما در برابر فرزندان شهدا مسئول هستیم. خدا نکند فردا ما روسیاه شهدا شویم . حمایت از رهبری ، روشنگری، و تلاش برای آبادانی ایران بهترین کار برای حفظ دستاوردهای شهدا است
در طول تاریخ از ابتدا تا به امروز همیشه یهودیان سرمایه دار اولین و سخت ترین دشمنان و مخالفان پیامبران الهی بودند که سرسختانه با دعوت پیامبران و مصلحان مبارزه کرده و می کنند. بالاترین تاج افتخار روحانیت شیعه از ابتدا تا کنون به پیروی از مکتب مولایشان امیرالمؤمنین، علی علیه السلام، استقلال ، مردمداری، مبارزه با کانون های قدرت و ثروت بوده است. در عصر حاضر، امام خمینی، به عنوان نمونه برجسته و کم نظیر و شاید هم بی نظیر از روحانیت شیعه با بلند کردن پرچم مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی، ابتدا رژیم ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را برای همیشه تاریخ به تاریخ سپرد، و در ادامه راهش، حضرت آیت الله خامنهای عزیز ، به عنوان جانشین ایشان، رهبری و سکانداری این کشتی نوح را در دریای متلاطم حوادث پس از امام به عهده گرفت. اگر حقیقتا بخواهیم دلیل اصلی مخالفت آمریکائی ها را با انقلاب و نطام و رهبری و مردم ایران بدانیم باید ابن کلیپ را چند بار ببینیم و در آن تامل کنیم. آیا این افتخار برای مردم ایران کافی نیست که توانسته اند ، شاخ غول نظام سرمایهداری را بشکنند، در حالی که آنها همه چیز را و همه کس را خریده اند یا سرکوب کرده اند.امروز بدون شک این یهودیان صهیونیست هستند که پشت پرده تمدن نوبن غرب هستند و آن را کارگردانی می کنند. آنان برای چپاول منایع جهان دست به هر کاری می زنند. شهدای مردم ایران و جهادگران عرصه های مختلف باابن غولهای سياسی و اقتصادی پنهان و آشکار رو در شده اند و پنجه در پنجه آنان کرده اند. اگر هر چه به جلوتر می آییم و می بینیم بر شدت و گستره اتهامات و فتنه های آمریکایی ها و غرب زده های میان تهی افزوده می شود، علت اصلی آن را در این کلیپ جست و جو کنبم
سلام و ادب به محضر دوستان ، مؤمنین، ایرانیان ، همکاران ،
اگر تاریخ انبیاء الهی را از آدم تا خاتم مرور کنیم به یک نکته کلیدی می رسیم و آن ابن که خداوند همیشه امتحان و آزمون سخت و نهایی خود را در همراهی کردن یا همراهی نکردن مؤمنین و اهل زمانه هر پیامبری با پیامبر زمانه خود قرار داده است . خیلیها با پیامبران الهی همراه شدند اما تا جایی که برای دنیایشان خطری نداشته باشد، یا حتی همراهی کردند تا به دنیایشان برسند. بسیار کم بودند مؤمنینی که تا آخر خط با رهبر خود بودند ، اما برای هزینه دادن و نه هزینه کردن از رهبر، خواصی که باانبیاء الهی تا آخر بودند،خیلی کم بودند ، دلیل آن هم روشن است ، جبهه مخالفان انبیاء الهی از قدرتمندترین و ثروتمند ترین و با نفوذترین هستند، اما در کنار سفره علی ، عشق به خدا ،علم و دانش و معرفت و مبارزه وجهاد و شهادت ، فراوان وجود دارد ، اما از سفره های رنگین و کیسه های زر معاویه خبری نیست و به قول امام خمینی، فقط این پابرهنگان و عاشقان مکتب حسینی هستند که تا آخر خط با ما و با انقلاب هستند، ببینیم در فتنه شهریور ۱۴۰۱، چه کسانی و از چه پایگاه اجتماعی و اقتصادی برای انقلاب و مشخصا رهبری خون دادند و چه کسانی با چه پایگاه اجتماعی و اقتصادی بر علیه انقلاب و رهبری عمل کردند و چه گروهی از مؤمنین و انقلابهایی دیروز سکوت کردند، محافظه کاری کردند به هر حال اگر فردا انتظار شفاعت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امیرالمونین و امام حسین را داریم، امروز باید همراه و همگام و حامی رهبری عزیز انقلاب باشیم زیرا شهید بهشتی فرمود، بهشت را به بها دهند و نه به بهانه
💫فتح قله نهایی و ظهور
به گمان بنده شرایط در جهان ،در منطقه و درایران به گونه ای در حال شدن است،که بجز آماده شدن مقدمات ظهور ، تفسیر دیگری را نمی توان برای آن معنا کرد، زیرا👇
۰۱ جهان در آستانه جنگ جهانی نانوشته و اعلام نشده سوم است ، که دیگر در آن نظام تک قطبی وجود ندارد و دیگه از یکه سالاری آمریکا در آن خبری نیست و بلکه برعکس جهان آماده نظامی چندقطبی با پذیرش معیارهای بین المللی عدالت محور و بدور از سلطه گری و هژمونی یک قدرت است ، جهانی خواستار توزیع عادلانه قدرت و ثروت است، و این بزرگترین پذیرش اجتماعی و فرهنگی و سياسی جهاتی برای ظهور منجی عدالت گستر است که تا کنون و پیش از این سابقه نداشته است.
۰۲ در منطقه غرب آسیا که روزی اسراییل علنی و دیگر دولت های وابسته منطقه غیر علنی همه در خدمت آمریکا بودند، اما امروز، ورق بر گشته است، آمریکا در منطقه نفوذ خود را از دست داده است، برخی از دوستان دیروز آمریکا امروز یا در جبهه مخالف آمریکا قرار دادند یا بی طرف شده اند. مردم منطقه نیز آمادگی پذیرش مصلح جهانی را پیدا کرده اند، راهپیمایی اربعین و مقاومت گروههای جهادی و گرایش دولت هایی مانند عربستان به ایران و مانند آن نشانه هایی برای این مدعاست .
۰۴ اما در ایران ، صفوف خواص در حال شکل گیری نهایی است، صف انقلاب فروشان، دبن فروشان، رهبری فروشان و نان به نرخ روز خورها و در یک کلام صف طرفداران اسلام آمریکایی از طرفدارن اسلام ناب محمدی در حال متمایز شدن نهایی و شفاف شدن است ، یعنی صف خواص همراه انقلاب و نظام و رهبری از صف خواص همراه نمایان با انقلاب و نظام و رهبری در حال جدا شدن و حتی مقابله است، مردم مسلمان و انقلابی ایران هم که بارها تکلیف خود را و موضع خود را مشخص کردهاند، آنان هم بی صبرانه منتظر ظهور هستند، زیرا در این ۴۵ ساله با خون جوانانشان و تحمل سختی های تحریم و تحریف هزینه های انتطار را داده اند.
پس اولا مسایل جهان ، جهانی شده است و حل آن هم دیگر به روش های گذشته که سلاطین و قدرتمندان و اخیرا مدرنیته نسخه پیچ نهایی باشند نیز تمام شده است، می ماند به آمدن مردی که بیاید ، پس از آن که جهان پر از ظلم و جور و بی عدالتی شده باشد ،مانند امروز، و فریادرسی عدالت گستر نباشد ، بجز صاحبالزمان ، ، مانند شرایط جهانی و منطقه ای امروز ، پس آن شالله دوره پیشا ظهور را هم طی می کنیم که بزودی هر زمان که خداوند صلاح دانست ، ظهور اتفاق بیفتد و مردم ایران همانگونه که مکرر امام خمینی و اکنون رهبری عزیز فرموده اند، ما نزدیک فتح قله هستیم، و چه قله ای برتر از ظهور ، آن شالله به برکت صلوات بر محمد و آل محمد، جمعه سوم شهریور ۱۴۰۲، فاتحی ، به همین مناسبت غزل زیر را تقدیم عزیزان می کنم
👌 غزل شماره 176 دیوان حافظ :
سحرم دولت بیدار به بالین آمد
گفت برخیز که آن خسرو شیرین آمد
قدحی درکش و سرخوش به تماشا بخرام
تا ببینی که نگارت به چه آیین آمد
مژدگانی بده ای خلوتی نافه گشای
که ز صحرای ختن آهوی مشکین آمد
گریه آبی به رخ سوختگان بازآورد
ناله فریادرس عاشق مسکین آمد
مرغ دل باز هوادار کمان ابروییست
ای کبوتر نگران باش که شاهین آمد
ساقیا می بده و غم مخور از دشمن و دوست
که به کام دل ما آن بشد و این آمد
رسم بدعهدی ایام چو دید ابر بهار
گریهاش بر سمن و سنبل و نسرین آمد
چون صبا گفته حافظ بشنید از بلبل
عنبرافشان به تماشای ریاحین آمد
این کلیپ را با دقت ببينيم و بشنویم تا قدر و منزلت پیاده روی اربعین کمی روشن شود، پیشنهاد می کنم برای دیگران نیز ارسال بفرمایید