✅ اصفهان رکورددار آلودگی است./ نباید سند آمایش استان توسط مسئولان مورد بیاعتنایی قرار گیرد.
🔹️دکتر طغیانی نماینده مردم شریف اصفهان در جلسه بررسی سند آمایش استان ذیل جلسه شورای اندیشه ورزی صیانت از بیت المال که در دیوان محاسبات برگزار گردید اظهار داشت؛
🔸️اصفهان دیگر جایی برای مهاجرت، آلودگی و فرونشست زمین ندارد و و اکنون هر آنچه در این زمینه در اصفهان اتفاق افتاده، این شهر را به یک نقطه بحرانی رسانده است که چارهجویی فوری مسئولین را میطلبد.
🔹️نماینده مردم اصفهان در ادامه جلسه با بیان اینکه سند آمایش حاصل یک تلاش علمی است و نباید از سوی مدیران مورد بیاعتنایی قرار گیرد، گفت؛ متاسفانه برداشتهای سلیقهای از این سند سبب شده است تا در اجرا و عمل با چالشهایی مواجه شویم البته در عین حال باید این سند با نقد و بررسی های کارشناسی منطبق بر استاد بالادستی کشور تکمیل و اصلاح گردد.
🌐 https://www.instagram.com/p/CSCgyBBouLa/?utm_medium=copy_link
✅ فضای مجازی بایستی گرهگشای مسائل اصفهان شود.
🔸️ دکتر طغیانی نماینده مردم شریف اصفهان در دیدار با فعالان فضای مجازی با بیان اینکه فضای مجازی در عین تهدیدها، خالق فرصتهایی برای مردم نیز بوده است، افزود؛ فضای مجازی مانند سلاحی است که میتواند وسیلهای برای دفاع مشروع باشد یا وسیلهای برای کشتار مردم مظلوم بنابراین نباید نگاهها تنها به تهدیدهای این حوزه معطوف گردد.
🔹️نماینده مردم اصفهان در ادامه با اشاره به مسائل مهم و متعدد اصفهان از جمله آب، آلودگی هوا و بیکاری گفت؛ متأسفانه در همین سه حوزه نتوانستهایم به کمک فضای مجازی ذهنیت نادرست مسئولان و مردم دیگر نقاط کشور را نسبت به این تصور نادرست که اصفهان استانی برخوردار است، تغییر دهیم.
🔸️دکتر طغیانی با دعوت از فعالان فضای مجازی حاضر و غایب در جلسه گفت؛ بایستی بدون لحاظ سلایق سیاسی تنها بر مسائل مشترک اصفهان اتفاقنظر داشت و بدانیم که مسائلی چون آب، آلودگی هوا، فقر، بیکاری و حاشیهنشینی و ... همگی در گرو تلاش همه فعالان این عرصه هست تا زبان گویای مظلومیت اصفهان شوند.
🔹️نماینده مردم اصفهان یکی از نمونههای این مظلومیت را در دو حوزه آب و آلودگی هوا توصیف کرد و گفت؛ متأسفانه وضع آلودگی هوای اصفهان نسبت به شهر تهران با ده میلیون جمعیت و آن حجم از خودرو و صنایع بهمراتب بدتر است اما ندای مظلومیت شهروندان اصفهانی کمتر در فضای مجازی به چشم میآید.
🔸️فعالان فضای مجازی نیز در ابتدای جلسه به طرح دغدغهها و نگرانیهای خود بهخصوص پیرامون طرح صیانت از فضای مجازی پرداختند.
May 11
May 11
بخشی از هویت فرهنگی اصفهان، اماکن و ابنیه تاریخی است که نشان دهنده اوج روح هنر و خلاقیت در این سرزمین است.
صیانت از این ابنیه تاریخی یکی از مهمترین اقدامات برای حفظ هویت تمدنی اصفهان است که شهرداری وظیفه دارد در این زمینه بصورت جدی ورود کند.
برای نگهداری از این اماکن تاریخی، ظرفیتهای خوبی در قوانین پیش بینی شده است. مانند ایجاد هیئت امنا برای اماکن ثبت شده میراثی یا تشکیل انجمن میراث فرهنگی به ریاست استاندار که موضوعات میراثی استان در آن شورا رصد و پیگیری شود.
اما از جمله اقدامات مهم در شهرداری لزوم ایجاد هماهنگی درونی در ساختار مدیریت شهری از طریق ایجاد معاونت بافت تاریخی و یا ساختارهای مشابهی است که بتواند این مهم را محقق سازد و از تخریب بیشتر در بافت تاریخی اصفهان جلوگیری کند.
تقاضای بنده از شهرداری این است که به عنوان ضلع اصلی حفظ میراث تاریخی شهر در این زمینه برنامهریزی کرده و سلسله اقداماتی مؤثر جهت حفظ هویت فرهنگی و ابنیه تاریخی شهر انجام شود.
.
@drtoghyani
#دکتر_طغیانی
یکی از نیازهای مهم ورزش استان، آمادهسازی زیرساختهای ورزشی جهت برگزاری مسابقات جهانی و ایجاد منطقه گردشگری ورزشی است.
این زیرساخت در مجموعه دهکده المپیک اصفهان پیش بینی شده بود اما متاسفانه سالهاست که پیشرفت جدی ندارد. نیاز است با همکاری استانداری و وزارت ورزش از طریق سرمایهگذاری مردمی و بخش خصوصی مجددا عملیات اجرایی از سر گرفته شود.
این مجموعه به رونق گردشگری ورزشی استان کمک شایانی نموده و سبب میشود ورزش استان در رشتههای مختلف رشد کند و همچنین از طریق برگزاری مسابقات جهانی برای استان درآمدزایی شود.
از سوی دیگر باید سهم ورزشهای غیر فوتبالی در تخصیص منابع افزایش یابد. متاسفانه غفلت از رشتههای غیرفوتبالی منجر به نابودی استعدادها و از دست دادن سرمایههای ورزشی استان همچون تکواندو، بسکتبال، فوتسال و... شده است.
.
@drtoghyani
پروندههای میراثی روی میز دادستان
.
جلسه دکتر طغیانی و معاونین میراث فرهنگی اصفهان با دکتر موسویان دادستان اصفهان درخصوص پروندههای حقوقی و مالکیتی اماکن تاریخی شهر
.
در این جلسه دکتر طغیانی با اشاره به هویت تاریخی اصفهان گفت: برخی اماکن و خانههای تاریخی اصفهان که به دوره صفویه و قاجاریه بازمیگردد با مشکل مالکیت روبرو است و ورثه عزمی بر مرمت یا فروش این اماکن ندارند و ابنیه تاریخی در حال نابودی است.
.
همچنین معاونین سازمان میراث فرهنگی فهرستی از ابنیه تاریخی که مشکل مالکیتی و حقوقی دارند را به دادستان ارائه کردند.
.
در پایان جلسه دکتر موسویان ضمن تاکید به تجمیع پروندههای میراثی در یک شعبه گفت: هر پروندهای که نیاز به سرعتعمل و پیگیری بیشتر باشد، بنده شخصا ورود میکنم.
.
#دکتر_طغیانی #اصفهان
.
@drtoghyani
با عرض سلام و وقت بخیر🌹
باتوجه به محدودیتهای پیش آمده برای پیامرسانهای خارجی، کانال اخبار و اطلاعرسانی فعالیتهای دکتر طغیانی در پیامرسانهای داخلی به شرح زیر است:
کانال ایتا:
@drtoghyani
کانال بله:
https://ble.ir/drtoghyani
پیج روبیکا:
@drtoghyani
کانال تلگرام:
https://t.me/drtoghyani
آدرس سایت:
www.drtoghyani.ir
نطق دکتر طغیانی در مخالفت با تصدی مرتضوی در وزارت کار و رفاه اجتماعی:
مرتضوی توانایی کار در این وزارتخانه را ندارد/آقای مرتضوی در دوران وزارت قبیله گرایی نکنید!
قرآن به ما یک معیار داده و آن هم ادای امانت و دادن امانت به اهل آن است. امروز باید ببینیم که آیا آقای صولت مرتضوی اهلیت لازم را برای گرفتن این امانت را دارد یا خیر؟ نمایندگان دقت کنید. آیا تحت لابی، فشار و قبیلهگرایی رای میدهید یا تعهد و تخصص مدنظر است؟
.
جستوجوی بنده در خصوص مقاله و کتابی از ایشان تقریبا هیچ بوده است. انتخاب چنین وزیری چه پیامی برای فارغالتحصیلان دانشگاهی دارد؟
.
کدام یک از نمایندگان از اداره سفرهای استانی توسط ایشان راضی هستند؟تمام سوابق ایشان به وزارت کشور باز میگردد. حال ما میخواهیم سکان وزارتی را به ایشان بدهیم که ۳۰ درصد داروی کشور، ۱۰ درصد نفت و گاز کشور و ۱۲ درصد بازار سرمایه در دست این وزارتخانه است. زمانی که وزیر با اصطلاحات تخصصی آشنا نباشد دورش میزنند.
.
این وزارتخانه دو بانک دارد آیا وزیر پیشنهادی اصلا با بانکداری آشنایی دارد؟ یکبار وجدان خود را خطاب کنید همین تصمیمات سیاسی است که منجر شده وضعیت تعاون، کار و بنگاههای شستا به چنین روزی بیفتد که حتی توان پرداخت حقوق بازنشستگان خود را نداشته باشد.
دانشگاه هنر نیازمند استقلال در یک مکان آموزشی واحد است و ساختمان های تاریخی که اکنون از آن کاربری آموزشی می شود می تواند به موزه ها و گالری های تخصصی تبدیل شود.
دانشگاه هنر و وظیفه دارد برای احیای هنرهای اصیل اصفهان برنامه ریزی و نقش آفرینی کند احیای هنر اصفهان یک ضرورت و ماموریت برای این دانشگاه است تا مرجعیت خود را در حوزه هنر نشان دهد و مغز منفصل هنر اصفهان باشد.
دانشگاه باید برنامه برای رشد و گسترش هنر و صنایع دستی اصفهان با نگاهی جهانی داشته باشد و میراث هنری نصف جهان را به جهانیان شناسانده و ارزش آفرینی کند.
مسئله مهم دیگری که دانشگاه هنر باید وظیفه خود بداند برگزاری کرسی های نظریه پردازی در مورد ورود دستگاه یا ماشین آلات برای تولید صنایع دستی است که آیا این اتفاق خوبی است یا خیر؟ در واقع دانشگاه باید در مورد اقتصاد هنر، بازار هنر و مدیریت مجموعه های هنری ناظر به ۲۰ یا ۵۰ سال آینده گفتگو و مطالعه و پژوهش انجام دهد.
در سال اقتصاد دانش بنیان، هنر و صنایع دستی میتواند بیش از گذشته ارزش آفرینی و ثروت آفرینی کند و راهکارهای آن باید در دانشگاه هنر بصورت جدی مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.
جلسه دکتر طغیانی با مدیرکل اداره راه و شهرسازی اصفهان.
.
در این جلسه دکتر طغیانی با اشاره به وجود مناطقی در شهر که دچار بافت فرسوده شدهاند، خواستار گزارشی از طرحهای مسکن سازی در این مناطق شد.
.
دکتر قاریقرآن با اعلام ۶ طرح فعال در بافت فرسوده عنوان کرد: در همتآباد، زینبیه و... برخی از این طرحها نهایی شده و خانهها به صاحبان آن تحویل داده شد. البته برای تکمیل این طرحها نیازمند همراهی و کمک استانداری و شهرداری هستیم.
.
دکتر طغیانی با اشاره به مزایای چنین طرحهایی گفت: اگر این طرحها بدرستی و با پیوست فرهنگی اجرا شود، هم خدمات اجتماعی در این مناطق افزایش پیدا میکند و همچنین از افزایش مهاجرت و بارگذاری جمعیت جلوگیری میکند و خانهها با افراد بومی همان منطقه تحویل داده میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای دکتر طغیانی در تجمع کشاورزان اصفهانی پیرامون مسئله زایندهرود.
.
دکتر طغیانی: با انتقال آب دریا به یزد، باید خط لوله برداشت آب از زایندهرود قطع شود. برخورد قوه قضائیه با متخلفان چاههای غیرمجاز باید بازدارنده باشد تا دوباره چاه حفر نکنند.
.
#دکتر_طغیانی #حکمرانی_آب #زاینده_رود #اصفهان
بررسی و جمع بندی مرکز پژوهشهای مجلس در خصوص مرمت گنبد امام و مسجد شیخ لطف الله:
.
۱/ اقدامات صورت گرفته مرمت نبوده بلکه نوسازی است. از ۱۶۰ سال پیش تا سال ۱۳۸۹ هیچگونه تغییری بر کاشیهای شکم گنبد رخ نداده بود اما در مرمت اخیر کاشیهای شکم گنبد نیز تخریب و تعویض شده است.
.
۲/ طرح یا طرحهای مرمت کارشناسی شده که توسط کمیته یا شورای فنی تایید شود، اصلا وجود نداشته! طرح مطالعاتی صحیحی برای مرمت انجام نشده و در واقع سلیقه فردی یا گروهی در این امر دخیل بوده است.
.
۳/ در خصوص اجرای طرح نیز متاسفانه نظارت مناسبی صورت نگرفته است. عدم وجود طرح جامع مرمت، طولانی شدن فرآیند اجرا، تغییرات مدیریتی و نبود نگاه کارشناسی از جمله دلایل عدم نظارت است.
.
۴/ کیفیت مواد و مصالح به کار رفته و رنگ و شکل نقوش آن با کاشیهای قدیمی همخوانی ندارد و متاسفانه در این زمینه نظارتی نیز وجود نداشته است.
.
بنابراین در کل میتوان گفت که اقدامات صورت گرفته در مرمت گنبد ها غیر استاندارد و خارج از عرف و علم مرمت بوده و باید سریعتر متوقف شود.
در محور تاریخی بازار اصفهان، سراها و کاروانسراهای زیادی وجود دارد که اغلب به دلایل گوناگون متروکه یا در حال تخریب است. یکی از راهکارهای احیا و مرمت چنین ابنیه ایجاد موزههای مختلف متناسب با کسبوکارهایی است که در بازار وجود دارد.
موزههای تخصصی مثل موزه صنایع دستی، طلا و جواهرات، فرش، نساجی غذا و خوراکی سنتی اصفهان، صنعت، تجارت، بانک و... میتواند علاوه بر احیای ابنیه تاریخی بازار موجب جذب گردشگران تخصصی به شهر اصفهان شود.
از سوی دیگر برخی گذرهای بازار و میدان نقش جهان حتی به لحاظ تجاری نیز از رونق افتاده و کسبوکارهای آن وضعیت مناسبی ندارد؛ در حالی که ایجاد موزههای تخصصی موجب حضور مشتری و گردشگر و رونق کسب و کارهای موجود میشود.
.
@drtoghyani
.
#اصفهان #دکتر_طغیانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی دکتر طغیانی با بانوان کشاورز شرق اصفهان: فعالیتهای وزارت نیرو برای احیای زایندهرود رضایت بخش نیست؛ اما اقدامات خوبی را شروع کردند.
.
وزارت نیرو مسئول ایجاد اشتغال نیست؛ شما باید آب مردم اصفهان و کشاورزان را تامین کنید.
.
حیات در این شهر به خطر افتاده است.
اجراء قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان یکی از گامهای مهم اصلاح زیرساختهای مالیاتی کشور است. ما طی سالهای گذشته در مقابل شوکهای خارجی مثل تحریم اثر پذیر بودیم چرا که به اصلاح این زیر ساختها توجهی نکرده بودیم.
.
تا این زیر ساختها تکمیل نشود نمیتوان انتظار داشت مسائلی مثل عدالت مالیاتی اتفاق بیافتد، نمیتوان انتظار داشت هر که بامش بیش برفش بیشتر اتفاق بیافتد و افراد عادلانه مالیات پرداخت کنند.
.
یکی از اصلیترین مسائل کشور در حوزههای مختلف نبود داده و اطلاعات است. سامانه مودیان این وظیفه را دارد که اطلاعات را به شکل نظاممند تولید کند. یعنی همان زمانی که یک رویداد اتفاق میافتد، اطلاعات مورد نیاز آن ثبت بشود.
.
مسئله بعدی شفافیت است، اقتصاد ایران شفافیت ندارد و روشن نیست هر فعال اقتصادی دقیقا چه مقدار از منابع و امکانات کشور بهرهمند است. در دوره تحریمی اخیر چندین میلیارد تومان رانت در اقتصاد ایران توزیع شده است، اما آیا بخشی از اینها به شکل مالیات به دولت بازگشته یا نه؟! سامانه مودیان به دنبال همین شفافیت اقتصادی است.
دکتر طغیانی در حاشیه نشست هماندیشی مالیاتی عنوان کرد:
بازار ارز، نیازمند تسهیلگریهایی است که از سال 97 تاکنون، هیچ تغییری در این زمینه ایجاد نشده است.
برخی از دشواریها مانند رفع تعهداتها و موانع عرضههای ارز در بازار که فعالان اقتصادی از آن گلایهمند هستند، باید از فرصت پیش آمده برای حل آنها استفاده کرد.
باید تسهیلگریهایی که در زمینه عرضه بیشتر ارز در بازار و گشایش برای واردات ماشین آلات و مواد اولیه در بازار ارز نیمایی انجام میشود را به صورت جدی مورد توجه قرار دهیم.
این موضوع در کمیته اقدام ارزی در بانک مرکزی نیز مورد بررسی قرار گرفت.
بازدید دکتر طغیانی از مناطق روستایی شرق اصفهان و پیگیری مسائل زیرساختی روستای حسینآباد و جَوَر
.
@drtoghyani
📌مقاوم سازی اقتصاد بدون سامانههای کارآمد مالیاتی امکان ندارد.
🔹مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در افتتاحیه نهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «نظام مالیاتی؛ عادلانه و هوشمند»، سامانههای کارآمد مالیاتی از جمله سامانه ملی املاک و اسکان را لازمه اساسی مقاوم سازی اقتصاد کشور دانست و افزود: انتظار داریم نشستهای نهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، حرکتی بزرگ و اثرگذار در جهت اصلاح سیاستهای مالیاتی کشور به راه بیندازد.
لینک خبر:
http://masireqtesad.ir/142001
.
@drtoghyani
جلسه دکتر طغیانی با معاونت پژوهشی دانشگاه اصفهان پیرامون ایجاد اندیشکده سیاستگذاری
.
دکتر طغیانی: یکی از دلایل ناکارآمدی تصمیمات دستگاههای دولتی، عدم بررسی کارشناسانه توسط خبرههای دانشگاهی است.
.
وجود اندیشکدههای دانشگاهی که به صورت تخصصی چالشها و مشکلات کشور را شناسایی کند و فهرست اقدام گام به گام تعیین کند یک واجب و الزام برای خروج از وضعیت کنونی کشور است.
.
از سوی دیگر چنین اندیشکدههایی که با چالشهای واقعی تصمیم گیری در اجرا روبرو هستند موجب تربیت مدیرانی در سطوح کشور میشود که هم تجربه عملیاتی کسب کرده و هم دولت از ظرفیت این جوانان متخصص و دارای ایده استفاده خواهد کرد.
.
پس از تاسیس و تشکیل چنین اندیشکدهای بنده پیگیری پیشنهادات و طرحهای مستخرج از پژوهشهای علمی برای اجرا و عملیاتی سازی آن خواهم بود.
.
@drtoghyani