🔅آقا شما بیا ، تدارک اطعام با "بسیج"
پرچم زدن به گوشه هر بام با "بسیج"
🔅گرچه پر است دام ، ز بعد ظهورتان
منحل نمودن خطر دام ، با "بسیج"
🔅کرب و بلا مجال شما با سران کفر
یکسر نمودن خطر شام ، با "بسیج"
🔅گرچه شهید راه تو عیسی بن مریم است
آقا...! قبور "قطعه گمنام" با "بسیج"
✨اللهمعجللولیکالفرج
🇮🇷۲۹آبان تا ۵آذر هفته #بسیج یادآور خاطرات رشادت های رزمندگان اسلام بر امت شهید پرور ایران و بسیجیان منتظر #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک باد.
🍃🌷🌷💐💐💐💐💐🌷🌷🍃
آینده روشن در دستان شماست.
به نام خدایی که هرچه داریم از لطف اوست.
🔹 دعای سلامتی امام زمان عجل الله
🔸 ذکر روز چهارشنبه یاحی یا قیوم
🔹تدریس مثل هرچه کنی به خود کنی روخوانی همراه با معنی از درس آواز گنجشک و مورچه ریزه و انجام نمایش مثل و صحبت درمورد معنا و مفهوم این مثل
🔸 بررسی تکالیف
🔹ادامه ی تدریس فصل سوم مبحث کسر کاردرکلاس و فعالیت در کلاس کامل شد و قسمتی از تمرین
🔸 هدیه ها:
مرور ۵ درس اول و برگزاری ارزشیابی هدیه ها ی آسمانی آخر آبان ماه
🔹توزیع کاربرگ های آخر هفته
🔸کلاس مهارتی
#معانی_ضرب_المثل_هرچه کنی_به_خود_کنی گر همه نیک و بد کنی
۱- انسان هر کار خوب و بدی را انجام می دهد نتیجه آن عاید خودش خواهد شد و به خودش بر می گردد.
۲- هر عملی (چه خوب – چه بد) دارای عکس العمل است.
۳- انسان نتیجه کارهایش را می بیند؛ إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِکمْ وَ إِنْ أَسَأْتُمْ فَلَها ، اگر نیکی کنید، به خودتان نیکی می کنید؛ و اگر بدی کنید باز هم به خود می کنید. (اسراء – ۷)
۴- این یک سنت همیشگی است نیکی ها و بدی ها سر انجام به خود انسان باز می گردد.
۵- اعمال انسان، بی تاثیر در سرنوشت او نیست.
🌺بعد از ضرب المثل معانی آن👆 بیان شد و در مورد مفهوم 👇آن با بچهها صحبت کردم و خیلی زود با درک مفهوم بچه ها به مصادیق آن در زندگی رسیدند و هر کدام یک خاطره در مورد کار خوب یا بدی که انجام داده بودند راهمراه نتیجه ی عملشان تعریف کردند.
#مفهوم_ضرب_المثل
#هر_چه_کنی_به_خود_کنی گر همه نیک و بد کنی، از دیدگاه قرآن و روایات
۱- نتیجه خوبی ها و بدی ها متوجه خود انسان است: مَنْ عَمِلَ صَالِحاً فَلِنَفْسِهِ وَمَنْ أَسَاءَ فَعَلَیهَا جاثیه/۱۵؛ هر کس کار شایسته ای به جا آورد، برای خود به جا آورده است و کسی که کار بد کند، به زیان خود اوست.
۲- اگر می خواهید خداوند شما را ببخشد، شما نیز دیگران را ببخشید: وَلْیعْفُوا وَلْیصْفَحُوا أَلا تُحِبُّونَ أَنْ یغْفِرَ اللَّهُ لَکُمْ نور/۲۲؛ آنها باید عفو کنند و چشم بپوشند ایا دوست نمی دارید خداوند شما را ببخشد؟
حضرت علی علیه السلام فرمود: إرْحَم تُرْحَم؛ رحم کن تا به تو رحم شود.
۳- اگر می خواهید به یتیمان شما رحم کنند، به یتیمان دیگران رحم کنید: وَلْیخْشَ الَّذِینَ لَوْ تَرَکُوا مِنْ خَلْفِهِمْ ذُرِّیةً ضِعَافاً خَافُوا عَلَیهِمْ فَلْیتَّقُوا اللَّهَ نساء/۹؛ کسانی که اگر فرزندان ناتوانی را از خود به یادگار بگذارند و از اینده آنان می ترسند، باید (از ستم به یتیمان مردم) بترسند.
قال رسول الله صلی الله علیه وآله و سلم: تحننوا علی ایتام الناس یتحنن ایتامکم؛ به یتیمان مردم محبت کنید تا یتیمان شما مورد محبت واقع شوند.
۴- به دیگران جا بدهید تا خداوند به شما جا بدهد: إِذَا قِیلَ لَکُمْ تَفَسَّحُوا فِی الْمَجَالِسِ فَافْسَحُوا یفْسَحِ اللَّهُ لَکُمْ مجادله/۱۱؛ هنگامی که به شما گفته می شود مجلسی را وسعت
بخشید (و به تازه واردها جا بدهید)، وسعت بخشید؛ خداوند (بهشت را) برای شما وسعت می بخشد.
#مثل_چیست
#فواید_مثل_چيست ؟
#مبدا_مثل
مثل ،سخن كوتاه و مشهوري است كه به قصه اي عبرت آميز يا گفتاري نكته آموز اشاره مي كند و جاي توضيح بيشتر را مي گيرد .
كلمه” مثل ” عربي است و كلمه فارسي آن “ متل ” است . وقتي مثل گفتن صورت بي ادبانه پيدا كند آن را متلك مي گويند . البته ضرب المثل يك تركيب عربي است به معناي مثل زدن .
در همه زبانهاي دنيا ضرب المثل فراوان است . بعضي از مثل ها در همه زبانها به هم شباهت دارند .
هر قدر تاريخ تمدن ملتي درازتر باشد بيشتر حادثه در آن پيدا شده و مثل هاي بيشتري در آن وجود دارد . و در زبان فارسي نيز ده ها هزار ضرب المثل وجود دارد .
مثل ها چند نوعند ؟
· عبارت مثل گاهي كوتاه است و در دو يا سه كلمه خلاصه مي شود مانند (فيل و فنجان ) كه مي فهماند دو چيز از جهت كوچكي وبزرگي با هم تناسب ندارند . اين مثل در اصل داراي 5 كلمه بوده ( آب دادن فيل با فنجان ) ولي معمولا با همان دو كلمه به اصل مثل اشاره ميكند .
· عبارت مثل گاهي دراز است مانند ( آفتابه و لولهنگ هر دو يك كار را مي كنند ولي ارزش آنها وقت گرو گذاشتن معلوم مي شود ) چون لولهنگ از سفال ساخته شده ارزشش از آفتابه كه از مس است كمتر است .
· مثل گاه يك عبارت ساده است و گاه يك خط شعر
( شتر در خواب بيند پنبه دانه گهي لپ لپ خورد گه دانه دانه )