▼ اخبار ویژه
🌹👇فتنهگرانی که نجومی بگیر شدهاند!
بسیاری از فتنهگران محکوم سال 1388 به صورت چراغ خاموش وارد مناصب اجرایی شدهاند و حقوقهای نجومی هم دریافت میکنند. «علیاکبر عربمازار» از گردانندگان اصلی ستاد انتخاباتی میرحسینموسوی و از نزدیکترین مشاوران و دوستان وی که در جریان فتنه ۸۸ به واسطه اقدامات ضد امنیتی دستگیر و بعد از محاکمه به پنج سال زندان محکوم شد، عضو هیئت مدیره صندوق بازنشستگی کشور است و ماهی 17 میلیون تومان حقوق دریافت میکند. «علیرضا سیاسیراد» عضو دیگر هیئتمدیره صندوق بازنشستگی است که با دریافتی ماهانه بیش از ۱۷ میلیون تومان، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان به شمار میآید. «کمالالدین پیرمؤذن» برادر نورالدین پیرمؤذن نماینده اصلاحطلب مجلس ششم، که در حال حاضر جزو براندازان است در آمریکا سکونت دارد و رابطه صمیمیای میان آنهاست که ماهانه بیش از ۱۸ میلیون تومان دریافتی دارد. گفتنی است وی رئیس ستاد انتخاباتی میرحسینموسوی در اردبیل بوده است.
https://eitaa.com/e_beman
اخبار ویژه
◄ اطلاعات دریافتی نشان میدهد آمریکا به بهانه حمله به تانکرها در خلیجفارس و دریای عمان برای ارجاع پرونده جمهوری اسلامی ایران به شورای عالی امنیت بسیار تقلا کرد؛ اما به دلیل همراهی نکردن دیگر اعضای کشورها ناکام ماند. آمریکا در واکنش به سرنگونی پهپاد جاسوسی خود هم دوباره در این زمینه تلاش کرد؛ اما باز هم هیچ کشوری با ترامپ همراهی نکرده و تنها دولت انگلیس ادعاهایی را با تأخیر مطرح کرده است.
https://eitaa.com/e_beman
🌹👇دو شرط ایران برای عملیاتی شدن اینستکس
علیاصغر نوری، مدیر عامل شرکت سازوکار ویژه تجارت و تأمین مالی ایران و اروپا گفت: اروپا یا باید مانند قبل از ما نفت بخرد یا باید خط اعتباری اختصاص داده شود. نمیشود که اروپاییها شرکتی تأسیس کنند؛ اما راه حلی برای عملیاتی شدن آن نداشته باشند. گفتنی است سه ماه پس از تأسیس اینستکس با سهامداری آلمان، انگلیس و فرانسه، شرکت «سازوکار ویژه تجارت و تأمین مالی ایران و اروپا» یا همان «ساتما» که نهاد متناظر با سازوکار مالی اروپا به شمار میرود، با سرمایه اولیه 1 میلیارد ریال و به مدیرعاملی «علیاصغر نوری»، نهم اردیبهشت در تهران به ثبت رسید. «فدریکا موگرینی» مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا هفته گذشته اعلام کرد که قرار است هفت کشور سوئیس، اسپانیا، هلند، فنلاند، بلژیک، اسلونی و اتریش نیز به مکانیسم مالی اروپا بپیوندند. در این میان، هلند اعلام کرده که قصد دارد به عنوان سهامدار، وارد سازوکار اینستکس شود. غیر از اینها، چین و روسیه نیز برای پیوستن به اینستکس اعلام آمادگی کردهاند.
🌹👇هدف دور زدن قانون است
«محمدجواد حقشناس» فعال اصلاحطلب، در مصاحبهای اعلام کرده است: «ناکامی احتمالی اصلاحطلبان در انتخابات آتی شکست این طیف قلمداد نخواهد شد. در واقع اگر مردم برای رأی دادن نیایند، یک زنگ خطری جدی است که اصل مردمسالاری و جایگاه صندوق انتخابات و رأی و همچنین بحث جمهوریت نظام را به طور جدی مورد پرسش قرار میدهد. باید متذکر شد، این نگرانی کاملاً جدی است که جریان رقیب نباید از چنین حالتی خوشحال باشد؛ چون چنین حالتی اصل و اساس قاعده را در معرض خطر قرار خواهد داد، چنین اتفاقی اصلاً علامت خوبی برای جمهوری اسلامی نیست.» به نظر میرسد اصلاحطلبان تلاش میکنند با تعمیم شکست خود به کل نظام و طرح تحریم انتخابات، هدف اصلی خود را که دور زدن نظارت استصوابی و ورود چهرههای افراطی به کارزار انتخاباتی است محقق کنند.
🌹👇آمریکا دولتی سرکش است نه ایران
مجله آمریکایی «ژاکوبین» در گزارشی با بیان اینکه دولت آمریکا سرکشی میکند نه ایران نوشت: «ترامپ میگوید که به دنبال جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای است؛ اما او پیمان بینالمللیای که برای حصول این هدف طراحی شده بود را نابود کرد. جالب است که دولت ترامپ به ایران در مورد نقض برجام هشدار داده است؛ اما خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریمها عملاً این پیمان بینالمللی را نابود کرده است؛ به همین خاطر نباید انتظار داشته باشیم که تهران همچنان نسبت به این توافق پایبند باقی بماند. همه اینها نشان میدهد که آمریکا یک کشور سرکش و قانون شکن است نه ایران با این روند ما در حال نزدیکتر شدن به جنگی هستیم که ایالات متحده میگوید ما خواهان آن نیستیم؛ اما در حال انجام دادن هر کاری هستیم که منجر به آن میشود.»
🌹👇 مردم از اصلاحات عبور کردهاند
روزنامه همدلی در گزارشی با عنوان «مردم، رقیب این روزهای اصلاحطلبان» نوشت: «این روزها که صحبتها درباره یازدهمین دوره انتخابات مجلس داغ شده است، عملکرد اصلاحطلبان در مجلس دهم و دولت دوازدهم بیشتر زیر ذرهبین مردم قرار دارد. چه بپذیریم و چه منکر شویم، سطح آگاهی و سواد سیاسی جامعه به دلیل دسترسی به فضای اطلاعرسانیهای آزاد بیشتر شده است. مردم این روزها به اصلاحطلب بودن دولت و مجلس تردید دارند و حتی در صورت اطمینان از اینکه کار دست اصلاحطلبان است، از جریان اصلاحطلبی عبور کرده یا در حال عبورند». چندی پیش نیز «قدرتالله علیخانی» از فعالان اصلاحطلب گفته بود: «من بر این باورم که دولت با این نحو عملکرد خود، فاتحه اصلاحات را میخواند.»
◄ براساس بررسیهای رویترز، از آنجا که افزایش تولید عربستان، کمبود تولید ایران و ونزوئلا و کمبود تولید دیگر کشورها را جبران نکرد، تولید نفت اوپک در ماه ژوئن به کمترین میزان در پنج ماه گذشته رسید. بر اساس این بررسی، 14 عضو اوپک 29/60 میلیون بشکه نفت در روز در ماه گذشته (ژوئن) استخراج کردند که 170 هزار بشکه در روز از ارقام ماه می کمتر است و کمترین میزان تولید اوپک از سال 2014 به شمار میرود.
◄ «تولسی گابارد» عضو مجلس نمایندگان آمریکا و نامزد انتخابات ریاستجمهوری 2020، با انتقاد از سیاستهای کاخ سفید در قبال ایران با بیان اینکه خروج یکجانبه از توافق هستهای ایران اشتباهی بود که ترامپ انجام داد، گفت: «خطری که اکنون وجود دارد این است که دولت ترامپ با پاره کردن این توافق، در حال نزدیک کردن ما به جنگ با ایران است؛ جنگی که میتواند برای آمریکا فاجعهبار باشد.»
◄ پروژه داخلیسازی پلوس خودرو در شرکت مگاموتور سایپا اجرا شد و در حال حاضر ظرفیت تأمین پلوس 100 هزار دستگاه از انواع محصولات سایپا با استفاده از توانمندیهای موجود و بهرهبرداری از خطوط تولید داخلی فراهم شده است. گفتنی است اجرای موفقیتآمیز پروژه بومیسازی پلوس محصولات سایپا، 5 میلیون یورو صرفهجویی ارزی برای کشور ایجاد کرده است.
◄ «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت خارجه عراق، در بیانیهای اظهار کرد: «موضعگیری عراق درباره مسئله فلسطین همان موضعگیری اولیه و تاریخی در مخالفت با اشغالگری اسرائیل و مصادره اراضی کشورهای عربی است و ما هیچگونه روابطی را با اشغالگران برقرار نمیکنیم و به اصل تحریم پایبند هستیم.»
https://eitaa.com/e_beman
◄ «فرهاد حنیفی» معاون نظارت بانک مرکزی گفت: «مديران بانکهايی که تا پايان سال 1398 عملکرد قابل قبولی در خروج از بنگاهداری و واگذاری اموال مازاد نداشته باشند، فاقد صلاحيتهای لازم برای عضويت در هيئت مديره يا تصدی سمت مديرعاملی بانکها اعلام میشوند.»
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇🌹در عملِ حج کار سیاسی هست، امّا این کار سیاسی عیناً همان تکلیف دینی است، عیناً همان عبادت است
سوره 60. ممتحنة آيه 4
قَدْ كَانَتْ لَكُمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ فِى إِبْرَاهِيمَ وَالَّذِينَ مَعَهُ إِذْ قَالُواْ لِقَوْمِهِمْ إِنَّا بُرَءآَؤُاْ مِنكُمْ وَمِمَّا تَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّهِ كَفَرْنَا بِكُمْ وَ بَدَا بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةُ وَالْبَغْضَآءُ أَبَداً حَتَّى تُؤْمِنُواْ بِاللَّهِ وَحْدَهُ
همانا براى شما در (روش) ابراهیم و كسانى كه با او بودند، سرمشق و الگوى خوبى است، زیرا به قوم (مشرك) خود گفتند: همانا ما از شما و از آنچه جز خدا مىپرستید، بیزاریم. ما به (آیین) شما كفر ورزیدیم و میان ما و شما كینه و دشمنى ابدى است، مگر آنكه به خداى یگانه ایمان بیاورید.
☘️🌹👇امام خامنه ای در دیدار کارگزاران حج ۱۳۹۸/۰۴/۱۲
از جملهی خطاهای بزرگی که همیشه میشنفتیم، حالا هم گاهی از بعضی از زبانهای بیمبالات نسبت به حقایق اسلامی صادر میشود این است که «حج را سیاسی نکنید»؛ یعنی چه سیاسی نکنید؟ آنچه ما در حج لازم داریم از امور سیاسی، عین تعالیم اسلام است؛ ایجاد وحدت یک امر سیاسی است، این امر اسلام است، این عبادت است؛ وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا. ما اگر در حج از ملّت فلسطین یا مظلومین دنیای اسلام مثل مظلومین یمن و دیگران دفاع میکنیم و حمایت میکنیم، این البتّه یک کار سیاسی است امّا سیاستی است عین تعالیم اسلامی؛ دفاع از مظلوم خودش یک فریضه است، یک واجب است؛ این [واجب] اتّفاق میافتد. یا برائت از مشرکین؛ اگر چنانچه روی مسئلهی برائت تکیه میکنیم و اصرار میورزیم و آن را انجام میدهیم -که باید به بهترین وجهی انشاءالله همهساله انجام بگیرد- این به خاطر این است که یک فریضهی اسلامی است؛ أَنَّ اللَّهَ بَریءٌ مِنَ المُشرِکینَ وَ رَسولُه؛ مؤمنین هم «بُرَآءِ» از مشرکینند؛ إِنَّا بُرَآؤُا مِنکُم وَ مِمَّا تَعبُدُونَ مِن دُونِ اللَّهِ کَفَرنا بِکُم وَ بَدا بَینَنا وَ بَینَکُمُ الْعَداوَةُ وَ الْبَغضاءُ أَبَداً حَتَّی تُؤمِنُوا بِاللَّهِ وَحدَه همهی اینها مال دین است. بله، سیاست است، در عملِ حج کار سیاسی هست، امّا این کار سیاسی عیناً همان تکلیف دینی است، عیناً همان عبادت است؛ ببینید که اینها جزو نکات مهمّی است. بله، اینکه بیایند منع کنند از این حرکات سیاسیِ این جوری، آن هم یک عمل سیاسی است، منتها سیاست غیر دینی، سیاست ضدّدینی؛ اینکه بگویند در حج حق ندارید به آمریکا بگویید بالای چشمت ابرو است، این [هم] یک حرکت سیاسی است، منتها حرکت سیاسی شیطانی است، حرکت سیاسی غیر اسلامی است. امّا اینکه شما آنجا ابراز برائت کنید از هر مشرکی، از هر ضدّاسلامی، این هم حرکت سیاسی است، منتها سیاستی که عین دین است؛ این سیاستِ دینی است. اینها نکاتی است که باید ما در مورد حج بدانیم.
🌹☘️تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
👇🌹سرگذشت خواندنی سلمان فارسی
🔻🔻قسمت یازدهم:
... همان جا احساس کردم کینه های تاریخی یهودیان نسبت به حضرت عیسی (ع) اینک در انتظار محمد (ص) است.
🚥 تازه فهمیدم که یهودیان نه به خاطر علاقه و شوق، بلکه با نقشه نابودی پیامبر آخرالزمان به یثرب کوچ کرده اند و ته دلم لرزید.
🚥🔅مدتی صبر کردم تا اربابم با پسر عمویش به سوی خانه خود بروند. آن وقت، مثل همیشه، با به جان خریدن خطرها، مقداری خرما برداشتم و راهی قبا شدم.
🚥🌎 در راه، سخن و سفارش راهب هایی را که یک عمر با آن ها زندگی کرده بودم، به خاطر می آوردم؛ مهم تر از همه این که نباید فریب مدعیان دروغین را بخورم و لازم است مدعی پیامبری آخرالزمان را با نشانه های پیامبری امتحان کنم.
🚥👀از آن پیامبر، معجزه های عجیب و غریبی نقل شده بود، ولی من که راهب و روحانی مسیحی بودم، نشانه ای خاص می خواستم. می دانستم اگر کسی پیامبر باشد، علم غیب دارد و آگاه به اسرار است.
🚥🏝 راهب ها گفته بودند: «مقداری خوراکی نزد او ببر و به او تعارف کن، ولی نیت کن که آن خوراکی صدقه و کمک باشد. پس اگر او پیامبر حقیقی باشد، آن را نخواهد پذیرفت».
💥بالاخره به یثرب رسیدم و راهی منطقه قبا شدم وقتی به دیدار او نائل شدم، تمام آن چه درباره عیسی (ع) و حواریون میدانستم با چشم دیدم.
🔆قلبم با دیدن او روشن شد، ولی ناچار بودم صدای عقلم را بشنوم و او را آزمایش کنم. تا مرا از دور دید، نگاهی کرد و لبخند زد. گویا مرا می شناخت و منتظرم بود؛ ولی حرکت خاصی نکرد.
💥هیبتش مرا گرفته بود. آرام جلو رفتم ، پس از سلام، خرما تعارف کردم. پرسید: «صدقه است؟» گفتم: «آری».
🔆 خرماها را گرفت و به اطرافیان داد؛ اما خودش نخورد! اشک در چشمانم حلقه زد. دوست داشتم بیش تر بمانم، ولی باید می رفتم؛ وگرنه اربابم مشکوک می شد. هنوز نشانه های دیگری مانده بود.
☘️🌹تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
«ما یک روز مشکل اقتصادی کشور را موکول کردیم به برجام،... نتیجه این شد که وقتی آن بابا میخواهد از برجام خارج بشود، تا مدّتی که او میگوید خارج میشوم، ما همینطور دچار تلاطم در بازار خواهیم بود؛ ما شرطی شدهایم دیگر، مردم را ما شرطی کردهایم. حالا هم بسته اروپایی؛ مردم را درباره بسته اروپایی شرطی نکنید... آنها البتّه دارند بدجنسی میکنند. من به آقای رئیسجمهور هم گفتم اینها همان نوامبری (آبان 97) را که از اوّل گفتند، همان را دارند دنبال میکنند -که تا نوامبر ادامه بدهند- بعد که همه چیز تثبیت شد و تحریمها جا افتاد، بعد یک چیزکی مثلاً بدهند یا ندهند. این، خباثت اینها است. در روزنامه خواندم ترامپ گفته که من میخواستم به ترزا مِی سفارش کنم راجع به سختگیری نسبت به ایران، او به من سفارش کرد درباره سختگیری راجع به ایران! اینها این [جور] هستند دیگر. آن وقت تلفن میزند به آقای دکتر روحانی و اظهار ارادت و اخلاص هم میکند».
«نمیتوانیم به غربیها هیچ امیدی داشته باشیم. در همین قضیّه برجام، وظیفه اروپاییها چه بود؟... این بود که میایستادند در مقابل آمریکا، میگفتند ما به تعهّد خودمان پایبندیم؛ تعهّد آنها این بود که تحریمها به طور کلّی برداشته بشود؛ با بهانههای مختلف علاوه بر اینکه در مقابل آمریکا نَایستادند، خودشان هم در عین اینکه مدام به ما تأکید کردند و میکنند که «نبادا از برجام خارج بشوید»، عملاً از برجام خارج شدهاند؛ یعنی حتّی تحریمهای جدیدی را علیه ایران به وجود آوردهاند. این رفتار اروپاییها است؛ از اینها میشود توقّع داشت؟ این کانال مالی هم که اخیراً مدام گفته میشود، به شوخی شبیهتر است؛ البتّه شوخی تلخی است. در آخرین مسئله، باز اروپاییها مثل گذشته از پشت خنجر زدند، به ما خیانت کردند. از اینها توقّع نمیشود داشت؛ هیچ توقّعی نمیشود داشت».
▼ حرف روز
🌹👇قدرت، اقتدار میآورد
«فرهنگ مقاومت در ایران متداول است و همین موضوع سران آمریکایی را پریشان کرده است»، این جمله ماحصل نظر اندیشکدههای آمریکایی است که روز گذشته، «سوزان مالونی» عضو ارشد اندیشکده بروکینگز منتشر کرد. بیان این جمله حاکی از آن است که اولاً آمریکا در راهبرد فشار حداکثری خود علیه ایران به نتیجهای نرسیده است. ثانیاً دوران شرطی شدن سیاست و اقتصاد در ایران گذشته است.
در سالهای گذشته به دلیل برخی سیاستهای غلط، شرایط اجتماعی به گونهای شرطی شده بود که با کمترین تحریم اوضاع اقتصادی متلاطم میشد اما اکنون اقتصاد کشور در مسیر ثبات و رو به جلو قرار گرفته و حتی اعلام تحریم و تهدید نمیتواند اوضاع بازار و بورس را دگرگون کند. در چنین شرایطی که تعادل در اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور شکل گرفته است و نظام دست برتر در زمینههای دفاعی، اقتصادی و اجتماعی پیدا کرده است، گام دوم کاهش تعهدات برجامی از سوی ایران آغاز و اعلام شد ایران دیگر به محدودیتهای اعمال شده در برجام برای سطح غنیسازی پایبند نخواهد بود و با توجه به میزان نیاز کشور در حوزههای گوناگون غنیسازی بالاتر از 3/67 درصد را آغاز خواهد کرد. جمهوری اسلامی ایران کرنومتر گام سوم را استارت زده است و 60 روز دیگر و در صورت برآورده نشدن نیازهای ایران ذیل برجام، تهران گام سوم را نیز برمیدارد.
مروری بر سیاستهای نظام در ماههای گذشته نشان میدهد قدرت ایستادگی در میان دولتمردان ما در حال خودنمایی است و بدون شک قدرت، اقتدار میآورد.
با توجه به این شرایط انتظار میرود مردم و مسئولان در یک مسیر همسو به نکات ذیل توجه داشته باشند که اقدامات نظام در کاهش تعهدات به نتایج مطلوب برسد: 1ـ در روزهای آینده مسئولان اروپایی با سفرها و مراودات نمایشی خواهان توقف ایران در این مرحله هستند. 2ـ تئوری مکانیسم ماشه برای ایجاد هراس اجتماعی مجدداً احیا میشود. 3ـ سعی میکنند با وعدههای تحقیرآمیز با لعابهای اقتصادی و حتی سرمایهگذاری، فضای اقتصادی را منتظر معجزه کنند. 4ـ برخی از فعالان سیاسی از گفتوگو و مذاکره در شرایط فعلی سخن به میان میآورند.
موضوعات فوق برای بازگرداندن ایران به نقطه صفر و شرطی شدن مجدد اقتصاد است؛ اما مسئولان دولت و دستگاه دیپلماسی باید با فرهنگ مقاومت آمریکاییها را در تحقق نیات سوءشان ناکام بگذارند.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
🌹👇یاران حسینبنعلی(ع)
«ششم جولای ۲۰۱۹ با پدر ملاقات کردم؛ مقادیر بسیار زیاد و خطرناک و کشندهای از سرب و کادمیوم در خون پدرم وجود دارد. بر همین اساس و در نتیجه مشورتهای متعدد با نخبگان، بستری فوری پدرم در یک بیمارستان مناسب و تخصصی با تجهیزات لازم برای انجام فرایندهای درمانی به منظور حفظ جان ایشان توصیه شده است. اما تقریباً یک ماه است که هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است. نشانههای ایشان اکنون خیلی شبیه به حمله عصبیای است که ژانویه سال 2018 رخ داد و منجر به فلج شدن ایشان شد... هرچند نمیخواهم ناامید باشم؛ ولی اکنون حس میکنم دیگر کار زیادی نمیتوانم برای ایشان انجام بدهم و تلاشهای اندکی که انجام دادیم، تعمداً خنثی شده و یا به راحتی نادیده گرفته شدهاند.. واقعیت این است که تلاش ایشان برای زنده ماندن تا الآن، حقیقتاً یک معجزه است. بر اساس همه آن چیزی که از متخصصین پزشکی شنیدهام، با قلبی آکنده از درد میخواهم بیان کنم که در این شرایط، تقریباً همه گزینهها برای حفظ جان ایشان عملاً از دست رفتهاند و هیچ چیزی که بشود به آن دل بست، اکنون وجود ندارد! پدرم را دارند میکشند. عاملین قتل مصمم هستند که این امر اتفاق بیفتد.» این شرح حال، تنها روایت «محمدابراهیم زکزاکی» فرزند شیخ «ابراهیم زکزاکی» رهبر شیعیان نیجریه از حال پدرش نیست! این جملات آینه تمامقد حقوق بشری مورد تأیید آمریکا است و فریادی است رسا در برابر سکوت مجامع مدعی حامی حقوق انسانی! روایتی است از مظلومیت جریانهای روشنگر و حقطلبی که با وجود همه ظلمها و فشارها و جنایتها ایستادهاند! روایت همه رهبران آزاده جهان است که در طول تاریخ مقابل استبداد و تاریکی ایستادهاند و به خیل یاران نهضت حضرت حسینبنعلی(ع) در تاریخ پیوستهاند؛ نهضتی که پیروزی نهایی آن بسیار نزدیک است.
https://eitaa.com/e_beman
▼ اخبار ویژه
🌹👇پروژه مشترک آل سعود و خاندان پهلوی علیه ملت ایران
منابع خبری موثق گزارش دادند از چندی قبل جمعی از افسران اطلاعاتی عربستان سعودی با استقرار در یکی از دفاتر غیر رسمی شبکه «ایراناینترنشنال» در انگلیس و با همکاری یک گروه مشاور رسانهای، برنامهریزی برای تولید و پخش برنامه تلویزیونی با حضور «رضا پهلوی» را آغاز کردهاند. ربع پهلوی برای ایفای نقش در این برنامه مبالغ بالایی را درخواست کرده بود که در نهایت با فشار یکی از سرویسهای اطلاعاتی کشورهای اروپایی حاضر به دریافت مبلغی معادل یک پنجاهم درخواست اولیه شده است. هدف از تولید این برنامه، مطرح کردن سلطنت پهلوی و تلاش برای زدودن نفرت در جامعه ایران نسبت به خیانتهای این خاندان وابسته و ایجاد ذهنیت مثبت با استفاده از روشهای عملیات روانی و رسانهای است. گفتنی است، پیشنهاد اولیه تولید این برنامه از سوی «محمدبنسلمان» ولیعهد پادشاه سعودی به منظور ایجاد شکاف داخلی در جامعه ایران مطرح شده است.
https://eitaa.com/e_beman
◄ «محسن رهامی» رئیس کمیته راهبردی جبهه اصلاحات گفته است، از دو سال پیش هفتهای یک بار حدود هشت اصلاحطلب و هشت اصولگرا به دیدار حضرت آیتالله خامنهای میروند و درباره مباحثی، مانند انتخابات و کاهش اختلافات بین دو جناح سیاسی گفتوگو میکنند. وی همچنین با طرح این ادعا که «فضای دلسردی حاکم شده است» از تلاش این جریان برای مذاکره با شورای نگهبان درباره اینکه «اصلاً چطور مردم را امیدوار کنیم پای صندوقهای رأی بیایند» خبر داده است. شایان ذکر است، چهرههای مختلف جریان اصلاحات در ماههای اخیر تلاش ویژهای را برای القای این مسئله که دیگر مردم پای صندوقهای رأی نخواهند آمد، با اهداف خاص آغاز کردهاند!
https://eitaa.com/e_beman
◄ «فیضالله عربسرخی» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه «همدلی» گفته است: «اگر نظارت استصوابی نباشد، مشارکت در انتخابات بالا میرود.» این در حالی است که در همه کشورهای جهان، از جمله آمریکا، فرانسه، آلمان و... سیستم نظارت استصوابی در انتخابات وجود دارد. اصلاحطلبان برای حمله به شورای نگهبان، ژست دلسوزی برای مشارکت مردمی در انتخابات به خود میگیرند. گفتنی است، این طیف در انتخابات ۸۸، رأی مردم را لگدمال کرده و علیه جمهوریت شورش کردند.
◄ سردار «عباس نیلفروشان» با حکم سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه به عنوان معاون عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شده است. سردار نیلفروشان فرماندهی دانشکده فرماندهی و ستاد (دافوس) سپاه، جانشینی قرارگاه امام حسین(ع)، معاونت عملیات نیروی زمینی و جانشینی معاونت عملیات سپاه را در کارنامه کاری خود دارد. گفتنی است، از سال 1395 سردار علی زاهدی، معاونت عملیات سپاه را بر عهده داشت.
◄ سردار «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: آمریکا پس از سرنگونی پهپاد متجاوزش از طریق واسطههای دیپلماتیک اعلام میکند که ما برای حفظ آبروی خود میخواهیم عملیاتی محدود در منطقهای کمارزش انجام دهیم و شما به آن پاسخ ندهید. پاسخ نظام جمهوری اسلامی این بود که ما هر عملیاتی را شروع جنگ تلقی میکنیم و به آن پاسخ خواهیم داد و اگر جنگی را شروع کردید، پایانش را ما اعلام میکنیم.
◄ «علی شیخزاده» قائممقام مدیرعامل سایپا در امور تولید گفت: هفته گذشته ۱۰ هزار محصول دارای کسری قطعات، تکمیل شده و در حال تحویل به مشتریان است. به گفته وی، سایپا بر اساس برنامهریزیها قصد دارد از ماه آینده، هفتهای 12 هزار خودرو را تکمیل و به بازار عرضه کند که با اجرای آن، تعداد محصولات قابل عرضه سایپا به 50 هزار خودرو در ماه خواهد رسید.