روزمان را با #قرآن آغار کنیم
👇🌹نقش جوانان در نهضت انتظار و تحقق وعده قطعی الهی
[سوره النور (24): آيه 55]
وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضى لَهُمْ وَ لَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَنِي لا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئاً وَ مَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذلِكَ فَأُولئِكَ هُمُ الْفاسِقُونَ (55)
خداوند به كسانى از شما كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند، وعده داده است كه حتماً آنان را در زمين جانشين قرار دهد، همان گونه كه كسانى پيش از ايشان را جانشين كرد، و قطعاً دينى را كه خداوند براى آنان پسنديده است، براى آنان استقرار و اقتدار بخشد و از پى ترسشان امنيّت را جايگزين كند، تا (تنها) مرا بپرستند و چيزى را شريك من نكنند، و هر كس بعد از اين، كفر ورزد پس آنان همان فاسقانند.
✅بدون شک رسيدن به مرحله پنجم (تمدن سازی ) رسيدن به زمانه ظهوري است که مقدمات آن فراهم شده است و در آن شرايط آن وارث انبياء و اولياء الهي(عج) پرچمداري هدايت و رهبري تحقق کامل «تمدن بينالملل اسلامي» را برعهده خواهد گرفت و آن تحقق اين وعده محتوم الهي است که: «وَعَدَ اللهُ الَّذِينَ ءَامَنُواْ مِنكمْ وَ عَمِلُواْ الصَّلِحَتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فىِ الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَ لَيُمَكِّنَنَّ لهُمْ دِينکُمُ الَّذِى ارْتَضىَ لهُمْ وَ لَيُبَدِّلَنُهم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنىِ لَا يُشْرِكُونَ بىِ شَيا وَ مَن كَفَرَ بَعْدَ ذَالِكَ فَأُوْلَئكَ هُمُ الْفَاسِقُون» (نور/ 55)
در اين فرايند اگر قرار باشد، ظهور از طريق زمينهسازاني مهيا شود، بدونشک جوانان مؤمن انقلابي در صف اول کساني هستند که از آنان انتظار ميرود در ماجراي زمينهسازي ظهور نقش کليدي را بر عهده بگيرند. جوان مؤمن انقلابي به واسطه خصوصياتي چون شجاعت، تقوا، انگيزه متعالي، بصيرت و تيزبيني، کم تعلقي به دنيا، دوري از عافيتطلبي و روحيه انقلابي بيش از ديگر اقشار جامعه در ميدان زمينهسازي ظهور نقشآفرين خواهد بود.
با اين وصف، بيانيه گام دوم را ميتوان به مثابه مانیفستی براي تحقق تمدن اسلامي و تلاشي براي تحقق امر ظهور حجت حق(عج) تفسير کرد. در متن بيانيه گام دوم با صراحت سخن از ورود به «دوّمين مرحله خودسازي و جامعهپردازي و تمدّنسازي» شده است.
✅رهبر معظم انقلاب اسلامي جوانان مؤمن انقلابي را خطاب قرار داده و ميفرمايند: «دهههاي آينده دهههاي شما است و شماييد که بايد کارآزموده و پُرانگيزه از انقلاب خود حراست کنيد و آن را هرچه بيشتر به آرمان بزرگش که ايجاد تمدّن نوين اسلامي و آمادگي براي طلوع خورشيد ولايت عظمي (ارواحنافداه) است، نزديک کنيد.» (22/11/1397)
نگاهي چنين به رسالت تاريخساز جوانان مؤمن انقلابي، ميتواند نور اميد و تلاش را در وجود ايشان برافروخته کند و منشأ آنچنان ايمان و ارادهاي شود که حاصل آن غلبه بر همه موانع و مشکلات و ناکامي باشد، بدان اميد که صبح ظهور خورشيد عالمتاب سر رسد و نسيم روحبخش عدالت، پهن دشت کوير بشريت را در نوردد و آزادي انسان از زنجير ظلم و کفر و جهل را محقق گرداند.
🔰✴️تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
خارج شدن از ولایت ظالم و وارد شدن به ولایت عادل، اسمش هجرت است.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/e_beman میلاد منجی عالم بشریت مبارک باد
▼ حرف روز
🌺🔰فلسفه صندوق توسعه
چند روز پیش رئیسجمهور طی نامهای به محضر رهبر معظم انقلاب درخواست مجوز برداشت از صندوق توسعه ملی را خدمت ایشان ارسال کرد. امام خامنهای پس از بیان رهنمودهایی از جمله مسیر استفاده از آن برای افزایش توان تولید داخل در حوزه مقابله با بیماری، موافقت نهایی خود را با برداشت یک میلیارد یورو اعلام کردند.
نکات تحلیلی:
1ـ بعد از تجربه نهچندان موفق حساب ذخیره ارزی، راهاندازی صندوق توسعه ملی با تصویب قانون پنجم توسعه در دستور کار قرار گرفت تا محلی امن و با چارچوبی مطمئنتر از گذشته برای ذخیره بخشی از ارز ناشی از نفت باشد.
2ـ درآمدهای صندوق توسعه ملی از منابع زیر تأمین میشود: حداقل معادل 30 درصد از منابع حاصل از صادرات نفت (نفت خام، میعانات گازی، گاز و فرآوردههای نفتی) در سالهای برنامه و تعیین مبلغ آن در قوانین بودجه سنواتی، حداقل 20 درصد ارزش صادرات تهاتری اقلام فوقالذكر و 50 درصد مانده نقدی حساب ذخیره ارزی در پایان سال 1389 و سالهای بعد نیز به حساب صندوق توسعه ملی واریز میشود.
3- منابع صندوق توسعه برای موارد زیر هزینه میشود: اعطای تسهیلات به بخشهای خصوصی، تعاونی و بنگاههای اقتصادی متعلق به مؤسسات عمومی غیردولتی برای تولید و توسعه سرمایهگذاریهای دارای توجیه فنی، مالی و اقتصادی، همچنین اعطای تسهیلات صادرات خدمات فنی و مهندسی به شرکتهای خصوصی و تعاونی ایرانی كه در مناقصههای خارجی از طریق منابع خود یا تسهیلات اتحادیهای (سندیكایی) برنده میشوند.
3ـ هدف از راهاندازی صندوق توسعه ملی این است که کشور بهتدریج از اقتصاد وابسته به نفت خارج شود و پولهای اندوخته از این صندوق در مصارف صنعتی، تعاونی و مقابله با بحرانها به کار گرفته شود
نکته راهبردی
در شرایط فعلی که درآمدهای نفتی کشور کاهش یافته است، دولت باید به فلسفه تشکیل این صندوق متعهد باشد و از اندوختههای این صندوق کمتر به عنوان محلی برای تأمین نیازهای مالی جاری، کمبازده و غیرمولد که بخش قابل توجهی از آن به هزینههای دولت بازمیگردد، استفاده کند. دولت نباید این صندوق را به وضعیت صندوق ذخیره ارزی دچار کند؛ زیرا این صندوق پساندازی برای نسلهای آینده است، نه قلک مصارف یومیه دولت.
▼ گزارش روز
🌺🌺🔰کرونا و ناوهای اتمی
گسترش ویروس کرونا در ناو اتمی آمریکا موجب شد قدرت پوشالی آن برای همه عیانتر شود؛ به گونهای که رسانههای آمریکا از این ویروس به عنوان آشکارکننده ضعف نظام سرمایهداری هم نام بردهاند.
گزارههای خبری:
1ـ هفته گذشته نامه پنجصفحهای ناخدا «کروزیر» فرمانده ناو «روزلت» درباره شیوع ویروس کرونا در ناو اتمی آمریکا و مبتلا شدن ۱۵۵ نفر از کارکنان و ملوانان، موجب جنجال سیاسی و نظامی در آمریکا شد.
2ـ رئیسجمهوری آمریکا در این باره گفت: «او میتوانست این کار بسیار وحشتناک را انجام ندهد. نامه کاپیتان همهجا پخش شد که کاری درست نبود. این موضوعی است که نمیتوان درباره آن نامه نوشت. کروزیر ناخدای یک کشتی بزرگ مجهز به سلاح اتمی است و نمیبایست در یک نامه با آن لحن حرف میزد.»
3ـ خروج «ناو هواپیمابر یواساس هری ترومن» از خلیجفارس هم در دستور کار پنتاگون قرار گرفته است. این ناو آمریکایی سال گذشته به بهانه بازدارندگی علیه ایران در خلیجفارس مستقر شده بود و شیوع کرونا در میان نظامیان و نیروهای ارتش آمریکا موجب شده است پنتاگون به فکر خروج این ناو مهم خود از خلیجفارس باشد.
نکته راهبردی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در 29 بهمنماه سال گذشته فرمودند: «همچنان که شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، تلاش برای آرایش ظاهر آمریکا و شکوه و جلال آن نیز مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد»؛ سرگردانی ناوهای اتمی آمریکا در آبراههای بینالمللی، در حالی که امکان درمان نیروهای آن در هیچ کشوری وجود ندارد، هرچند که حاکی از شکستهای نظامی آمریکاست، نشانی کوچک از این واقعیت است که قدرت الهی فوق قدرتهای مرسوم جهان است. قرآن کریم در آیات بسیاری، از قدرت خداوند سخن گفته است؛ در این امور نشانههایى است براى عالمان و اندیشمندان (إِنَّ فِی ذلِکَ لَآیاتٍ لِلْعالِمِینَ)؛ چراکه آنها بیش از هر کس از این اسرار آگاه مىشوند.
ویروس کرونا و آینده سیاست جهانی
«دکتر منوچهر محمدی» معاون اسبق وزیر خارجه و مدیر گروه روابط بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی با عنوان «ویروس کرونا و آینده سیاست جهانی» نوشت: با توجه به ناتوانی غرب در مقابله با ویروس کرونا، نظام سرمایهداری آخرین روزهای عمر خود را میگذراند، بلکه حاکمیت سلطهجویانه غرب نیز بر جهان به پایان راه خود خواهد رسید و بعد از بحران کرونا ما شاهد شکلگیری نظام سیاسی جدیدی در جهان خواهیم بود که جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر مبانی مکتب اسلام و قرار گرفتن در صف مقدم مبارزه با استکبار جهانی و حمایت از مستضعفین جهان، جایگاه برتری را در نظام سیاسی جدید جهان خواهد داشت. با توجه به باور و اعتقاد ما شیعیان و همه مسلمین جهان به مهدویت و ظهور منجی عالم بشریت و امام زمان(عج) و همچنین وعده تخلفناپذیر الهی در قرآن مبنی بر حاکمیت و خلافت مستضعفین در جهان، احتمال عینیت این سناریو بیشتر بوده و چند گامی ما را به ظهور بقیةاللّه الاعظم و حاکمیت مستضعفین نزدیکتر خواهد کرد.
سناتور آمریکایی: تحریمهای ایران را بردارید
«کریس مورفی» سناتور دموکرات آمریکایی در پیامی که در توئیتر منتشر کرده، آورده است: «شکی وجود ندارد که ایران بازیگری بد است؛ اما شهروندان بیگناه بر اثر تحریم جان خود را از دست میدهند و تحریمها راه را بر کمکهای انساندوستانه بسته است. باید این تحریمها را سبک کنیم تا اطمینان یابیم کمکها به ایران میرسد.»
روز گذشته نیز برخی مقامات سیاسی سابق آمریکا و دیگر کشورهای جهان، از جمله «جورج رابرتسون» دبیرکل پیشین ناتو، «فدریکا موگرینی» رئیس سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا، «گروهارلم برانتلند» رئیس سابق سازمان بهداشت جهانی و «هانس بلیکس» دبیرکل پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی، «مادلین آلبرایت» وزیر خارجه اسبق ایالات متحده، «ویلیام کوهن» و «چاک هاگل» وزرای دفاع اسبق آمریکا، «ویلیام برنز» از دیپلماتهای ارشد آمریکایی حاضر در مذاکرات هستهای با ایران، با انتشار نامهای از «دونالد ترامپ» خواستند همزمان با بحران جهانی شیوع ویروس کرونا بخشی از تحریمها علیه ایران را تسهیل کند.