- چه کسی متمدن تر است
➰⭕️➰⭕️➰⭕️➰
لشـکر بـصـره در جنگ جمل پس از شکست از لشکر امام علی علیه السلام فرار كرده و برق آسا به داخل شهر بصره عقب نشینی کردند، زنى حامله از فرياد و هياهوى فراريان ، ترسيد و فرزندش سِقط شد.
پس از مدّتى كوتاه آن زن نيز فوت كرد.
وقتى خبر به امام رسيد ، دستور داد ديه آن كودك و مادر را از بيت المال به خانواده اش بپردازند. (123)
منبع: كتاب های كافى ، وافى ، تهذيب و مَن لايحضر.
نکته:🔰🔰🔰
بـا اينكه مردم بصره از شورشگرانى بودند كه با امام جنگيدند، چنين تصمیم انسان دوستانه ای، عقل را به شگفتى وا مى دارد.
مقایسه کنیم این حادثه را با حملاتی که هواپیمای آمریکایی بر فراز افغانستان و پاکستان می کند و دهها خانه را روی سر ساکنانش خراب می کند، چند بچه سقط می شود؟
در بمباران خانه های یمن چه؟
راستی حقوق بشر کجاست؟ امروز دنیا صاحب تمدن است یا توحش؟
چرا ما رسانه قوی نداریم تا این حقایق را به گوش بشریت برسانیم!
https://eitaa.com/e_beman
💢 توییتر/ رئیس شورای روابط خارجی آمریکا:
🔸دیپلماسی «همه یا هیچ» دولت ترامپ در قبال ایران و کره شمالی به سیاست #تغییر_رژیم تبدیل شده است. این راهبرد در نهایت هیچ دستاوردی در بر نخواهد داشت؛ ما احتمالا نه به نتایج صلح آمیز خواهیم رسید و نه به تغییر رژیم.
https://eitaa.com/e_beman
💢واشنگتن پست/ جرمی شپیرو، مدیر پژوهشکده شورای اروپا:
🔸وزیر خارجه آمریکا در درخواست دوازدهگانه خود، همه چیز را از ایران خواسته بود جز تغییر مذهب رسمی کشور به مسیحیت!
🔸این فهرست بیش از آنکه نقشه راهی باشد برای مذاکرات بعدی، درخواست #تسلیم بیقید و شرط #ایران است.
https://eitaa.com/e_beman
💢 وزیر خارجه انگلیس:
🔸چشمانداز رسیدن به یک توافق جدید با تهران «خیلی خیلی سخت است» و «بعید است که توافق در مورد تمامی اقدمات ایران در یک مذاکره، اقداماتی مانند رفتارهای ایران در منطقه، برنامه #موشک های بالیستیک و مسائل هستهای، در یک زمانبندی معقول دستیافتنی باشد».
https://eitaa.com/e_beman
✅تحلیلی کوتاه وخواندنی:
ما ولایت پذیری اقتصادی نداریم ...
🔹 ایرانی ها در سی سال گذشته ثابت کرده اند، فرهنگ استکبارستیزی و فرهنگ ذلت ناپذیری سیاسی به اندازه کافی دارند ، فرهنگ دفاع از خودشان را دارند ، فرهنگ ایثار و شهادت را در عرصه سیاسی دارند، اما همین مردم ممکن است که ایثار در عرصه های اجتماعی، ایثار در عرصه های اقتصادی را نداشته باشند.
🔹ما حاضر هستیم خیلی ایثار ها کنیم ولی حاضر نیستیم که جای پارک خودرویمان را به کسی بدهیم.
مثلاً حاضر نیستیم که در خرید کالای ایرانی ولو اینکه قیمتش کمی بالاتر از کالای خارجی و کیفیت پایین تر باشد ، اندکی ایثار کنیم .
🔸من به یک خانم خانه داری می گفتم ، چرا کالای ایرانی نمی خری ؟ گفت ، کالای ایرانی کیفیت ندارد و قیمتش هم بالاست .
گفتم اگر کیفیت خوب داشت و قیمتش هم پایین بود ، خریدنش که هنری نبود .
🔸مقام معظم رهبری فرمودند که از مجاهدت های زن خانه دار این است که کالای ایرانی مصرف کند ، اگر قرار بود که کیفیت و قیمتش خوب باشد که دیگر مجاهدت نبود.
حالا آن طرف قضیه را ببینیم ، به او گفتم اگر این کالای ایرانی را بخری ، فکر میکنی ، چقدر ضرر میکنی ؟
مثلاً یک کالای پنجاه تومانی .
گفت من اینجوری بیست تومان ضرر میکنم ، گفتم حاضر هستی برای گل روی آقا بیست تومان را بپردازی ؟
🔹گفت : آره
گفتم پس چرا نمی کنی ؟!
یعنی وقتی که از قضیه تصویر سیاسی می دهیم ، کاملا ولایت پذیر است ولی تصویر اقتصادی همان را در ذهنش ندارد .
یعنی ما ولایت پذیری اقتصادی نداریم.
💬دکتر عادل پیغامی👇👇
https://eitaa.com/e_beman
خیالبافی های یک دیپلمات جاسوس با ادبیات قرن ۱۹ 😊
وزیر خارجه آمریکا پس از فضاسازیهای رسانه های این کشور، راهبردهای مقابله با ایران پس از خروج از برجام را رونمایی کرد. راهبردهایی که با تمسخر برخی رسانه هاو ابراز شک و تعجب برخی مسولان اروپایی همراه شد. مسولان کشورمان هم آن را در حد یک آرزوی خیالی و البته مضحک تفسیر کردند که ارزش پاسخگویی ندارد.
عدم درک آمریکا از جایگاه و موقعیت ایران و مقایسه آن با یک کشور کوچک بیابانی، نشانه هرچه باشد، نشانه عقل تحلیلی نیست، سخنان این جاسوس تازه وزیر شده، یک رجز خوانی همراه با دروغ و نیرنگ با ادبیات قرن ۱۹ بود که در ایران توجه کسی را جلب نکرد و فقط زحمت بزک کنندگان آمریا را مضاعف نمود.https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
.
🔵انقلابی بمانیم(ثامن الائمه)👇
@e_beman
🔴پاورپوینت سیاسی👇
@p_bazyad
.
چه می شود که خدا خرمشهر را آزاد می کند.docx
21.1K
در دنیا یک جنگ عظیم و یک چالش بزرگ برپاست، جنگ توپ و تفنگ نیست، اما جنگ ارادهها و عزمها و سیاستها و تدبیرهاست
43657_563.mp3
11.36M
امام خامنه ای در دیدار اعضای بسیج دانشجویی دانشگاهها - 1386/02/31 در دنیا یک جنگ عظیم و یک چالش بزرگ برپاست، جنگ توپ و تفنگ نیست، اما جنگ ارادهها و عزمها و سیاستها و تدبیرهاست
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه بسیار جالب استاد قرائتی در مورد خط مشی های سیاسی !https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز بنبست اصلاحطلبان!
بيش از دو دهه از حماسه بزرگ ملت ايران در دوم خرداد 1376 ميگذرد. در آن روز، حضور 30 ميليوني ملت ايران پاي صندوقهاي رأي، اتهامات دروغين دشمنان مبني بر نبود آزادي و مردمسالاري در نظام اسلامي را ابطال کرد و مشارکت بالاي سياسي در نظام مردمسالاري ديني را به رخ جهانيان کشيد!
دوم خرداد فرصتي در اختيار يک جريان سياسي بود تا آنچه توسعه سياسي ميخواندند، در عمل به منصه ظهور برسانند! اما خيلي زود مشخص شد اين جريان توانايي برداشتن گام مؤثر در مسير توسعه سياسي کشور را ندارد، حتي اگر براي مدت هشت سال حاکميت بر قوه مجريه و مقننه را در اختيار داشته باشد! مهمترين علت ناکامي اصلاحطلبان نه در «فقدان قدرت»، که در «ضعف تئوريکي» بود که در گفتمان «اصلاحطلبي» وجود داشت! اين گفتمان با گرتهبرداري از نسخههاي توسعه غربي تدوين شده بود و به تدريج تناقضات جدي آن با بنيانهاي فکري حکومت ديني و ارزشهاي جامعه ايرانيـ اسلامي آشکار شد!
امروز پس از گذشت بیش از دو دهه، گفتمان اصلاحطلبي همچنان از همان پارادوکس با گفتمان حاکم بر فرهنگ ايران اسلامي رنج ميبرد! حجاريان از نظریهپردازان اين جريان در روزنامه «شرق» وعده زنده ماندن «اصلاحطلبي» را داده و تلاش دارد با تفکيک بين «ايده» (اصلاحطلبي) و «عامل» (اصلاحطلب)، چالشهاي موجود را به عملکرد اصلاحطلبان مربوط بداند که با ساماندهي اردوگاهي قابل حل خواهد بود!
حقيقت آن است که مشکلات اين جريان سياسي عميقتر و برخاسته از تناقضات گفتماني است که در تعارض اسلام و ليبراليسم ريشه دارد. آنچه حجاريان تحت عنوان «دموکراسي» در اين نوشته به عنوان «هسته اصلاحات در ايران» ياد میکند، نه برآمده از نظريه حکومت در اسلام که بازخواني و ترجمه آن چیزی است که در متون ليبرال دموکراسي غربي است.
آنچه از نگاه اصلاحطلبان «نهادينهسازي روند دموکراتيک» خوانده ميشود، فرآيند سکولاريزاسيون و عرفي کردن اجتماع و سياست است که موج آن پس از رنسانس غرب را درنورديد و مسيحيت را در کليسا و معنويتي پوشالي محصور کرد!
تأکيد بر سناريوي سوخته سکولاريزه کردن جمهوري اسلامي، اقدام شکستخوردهاي است که از دستهاي خالي نظریهپردازان اين جريان حکايت دارد و همين تناقضات است که امروز تعابيري، چون «نواصلاحطلبي» حتي در ميان نسل جديد اصلاحطلبان بيش از تلاشهاي بيثمر امثال حجاريان خريدار يافته است!
https://eitaa.com/e_beman