بن بست چیست؟
از نظر خدا بُن بست نداریم ما! همه بُن بستها با دست قدرت خدا، بُن باز است! راه دارد.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_دوم
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
علوی تبار : باید مردم را برای اعتراض خیابانی آماده کنیم !
از فرصت انتخابات باید حداکثر استفاده را داشته باشیم. ما احتیاج به جنبش اجتماعی هم داریم. یعنی باید فرودستان جامعه را هم سازمان دهی کرد. «سازمان دهی» و «اعتراض» دو ابزار جنبش های اجتماعی است. وقتی بهبودخواهی حکومتی و جنبش اجتماعی تلفیق شوند امکان افقهای روشن هست. اما اگر فکر کنیم خودمان باید همه چیز را پیش ببریم هم خودمان و هم جامعه را به سمت فاجعه می بریم.
علویتبار میافزاید: هر تحولی در ایران فقط باید متکی به شهروندان ایران باشد. اگر این را بپذیریم من هم به آینده کشور امیدوارم. ما زیرساخت هایی داریم که هیچ جای دیگری ندارد؛ مهمترین آنها ملت است. همین ملت می تواند کوه را جا به جا کند؛ به شرط اینکه یکپارچه شود
300 هزار میلیارد تومان کسری بودجه چیزی نیست که مجلس بتواند اغماض کند
«لایحه بودجه 1400 با هزینههای غیرواقعی و درآمدهای غیرواقعی، یک حباب بزرگ است که به وقت خودش خواهد ترکید و چه بهتر که این حباب به دست مجلس و قبل از تصویب خالی شود.»
روزنامه جوان در بررسی لایحه بودجه 1400 نوشت: در حالی توجهات به ۲۰۰هزار میلیارد تومان درآمد نفتی دولت در بودجه۱۴۰۰ جلب شدهاست که به فرض تأمین این حجم از درآمد از محل صادرات نفت یا فروش داخلی اوراق مالی مبتنی بر نفت و تأمین ۲۵۰هزار میلیارد تومان از محل مالیاتها، تأمین مالی هزینههای ردیف شده در بودجه سنواتی بازهم به استقراض داخلی و خارجی وابسته است. بدین ترتیب در صورت اجرای بودجه۱۴۰۰ حجم بدهیهای دولت همچون گلوله برفی بزرگتر میشود، مگر اینکه کل بودجه مورد بازبینی اساسی قرار گیرد.
بدهیهای دولت بیش از هزارهزار میلیارد تومان ارزیابی میشود و در چنین شرایطی بهتر است در رابطه با پوشش ۳۰۰هزار میلیارد تومان از هزینههای کشور به واسطه استقراض تجدیدنظر شود و زمان مناسبی برای اصلاح بودجه سال
۱۴۰۰ صرف شود.
خالی نبند آقای سفیر! چوپان دروغگو پیش شما لُنگ میاندازد
سفیر فرانسه در تهران میگوید: اکنون زمان زنده شدن برجام است و فرانسه آماده آغاز عصر پساترامپ با ایران میباشد.
«فیلیپ تیهبو» در گفتوگو با روزنامه همشهری اظهار داشت: ایران و فرانسه روابطی دارند که تاریخ آن به هزاران سال قبل بازمیگردد و روابط ایران و فرانسه در همین راستا قرار میگیرند؛ بنابراین باید خودمان را در منطق همکاری پایدار و ادامهدار قرار دهیم. مقامات فرانسه تأکید کردند که فرانسه همچنان عضو برجام است و عضو خواهد ماند و مایل است که برجام را مجددا برقرار و زنده کند. فرانسه نیز همچون آلمان و انگلستان از تصمیم آقای ترامپ برای خروج از برجام ابراز تأسف کرد. فرانسه با چین و روسیه همچنان در برجام است. فکر میکنم که الان تمام شرایط فراهم شده است برای اینکه این توافق دوباره زنده شود.
درخواست برای ورود فرمانده سابق به انتخابات
شرق نوشت: جبهه ایستادگی که از قدیمالایام جریانی سیاسی نزدیک به محسن رضایی بوده، بدون اینکه تأثیری در توفیقات فرمانده سابق جنگ در عرصه سیاست داشته باشد، حالا دوباره زمزمه آوردن محسن رضایی به عرصه انتخابات را مطرح کرده است... محسن رضایی خود را صاحبنظر اقتصادی میداند، شاید یکی از دلایلی که این روزها دوباره به آمدن متمایل شده، اوضاع اقتصادی بههمریخته است. زمانی گفته بود که نخبگان و مردم آماده و پذیرای ایدههای او نبودند. شاید این روزها فکر میکند که بستر برای ایدههایش فراهم است که به نظر او، میتواند برای بنبستگشایی از اقتصاد ایران مؤثر واقع شود... به نظر میرسد تا نگاه دبیر مجمع تشخیص مصلحت به حلقه مشاورانش عوض نشود، دور تسلسل شکستهای انتخاباتی او ادامه دارد.
به نظر میرسد افرادی مانند محسن رضایی در قدم نخست نیاز به واکاوی اساسی عملکرد خود در چرایی شکستهایشان دارند. نگاهی به تعداد افرادی که تا این لحظه از کارزار دعوت از محسن رضایی برای حضور در انتخابات حمایت کردهاند، میتواند شاقول خوبی برای پیشبینی میزان مقبولیت و امکان موفقیت محسن رضایی شود. تا زمانی که حلقه مشاوران محسن رضایی، موزاییکی از چهرههای حلقه اول احمدینژاد تا نواصولگرایانی مانند رائفیپور و جبرائیلی... تشکیل شدهاند، قطعا او به راهبردی واقعگرایانه در عرصه سیاست نخواهد رسید.
✅صبحانه خبری ،👆👆فقط جنبه خبری دارد تحلیل و مواضع کانال را در راهبرد روزانه ملاحظه فرمایید.
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
برگی از تاریخ اسلام
🔆اسلام در هند// قسمت چهارم:
💥با هجوم فرهنگی انگلیس در اواسط قرن 13 و کنار گذاشتن فارسی از زبان رسمی و آموزشی، رابطه نسل های بعد به مرور با زبان فارسی قطع شد و کتب با ارزش علمی و اسلامی که اکثرا به زبان فارسی نوشته شده بود به حاشیه رانده شد و این گنج های معرفت به کنج کتابخانه های متروک و خاموش خزید.
🔆مسلمانان عکس العمل نشان داده و زبان اردو را جایگزین فارسی نمودند به این شکل بخش زیادی از سرمایه فرهنگی از فارسی به اردو ترجمه شد و زبان جدید در همه رشته های دانشگاه حیدر آباد جا افتاد. اما زبان اردو هم بمرور توسط حکومت مرکزی هند حذف شد و تمام آثار فرهنگی دانشمندان که به زبان اردو برگردان شده بود غیر قابل استفاده شد، زیرا نسل جوان بخاطر سیاست های استعماری، دروس دانشگاهی را فقط با زبان انگلیسی می آموخت، پس بمرور از زبان اردو هم فاصله گرفت.(ص90)
💥اکنون اندک دانشمندی که در حیدر آباد و دکن مانده بودند حال خوشی نداشتند و با چکمه نظامیان انگلیس که بر شاهراه اقتصاد و فرهنگ فشار می آورد هر روز منزوی تر می شدند (ص80)
🔆تا اواخر قرن 13 بعضی ها هنوز مقاومت می کردند و نیم نفسی می کشیدند از آن جمله سید عباس خراسانی، روحانی و خطیب و سید صمصام شیرازی مدیر نشریه شیراز از آخرین سفیران مسلمان بودند که تا سالها بعد از اشغال نظامی حیدرآباد در این منطقه از هند فرهنگ اسلامی را ترویج می کردند.
▫️منبع: میر محمد مؤمن استرآبادی(مروج تشیع در جنوب هند) نوشته محی الدین قادری
▫️تحقیق و تدوین: سید محمد حسین مرکبی
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🔹جامعه ما چون جامعه دینی است
بالقوه و بالطبع یک جامعه فرهنگی
است. ولیکن بالفعل فرهنگی نیست
یعنی از جنبه بینشها و روشنبینیها
و آگاهیها و فعلیتهای فرهنگی نقص
دارد مثلاً مردم ما کتابخوان نیستند و
این کتابنخوانی، نقص بسیار بزرگی است.
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی /منبع
#کتاب_سوم #فصل_سوم فرهنگوهنر
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
📖🍃