🌐 بسته خبری
🔹️ طرح مجلس برای ساماندهی آشفته بازار اجاره مسکن/
طرح دوفوریتی کنترل و ساماندهی اجارهبهای املاک مسکونی که روز گذشته بررسی جزئیات آن در صحن مجلس به پایان رسید در صورت تأیید شورای نگهبان و اجرای مناسب قرار است آشفته بازار اجاره مسکن را قانونمند کرده و از افزایش بیرویه اجارهها جلوگیری کند. اعلام نرخ افزایش اجاره بها، تخفیف مالیاتی برای مستأجران خوش حساب، تعیین میزان افزایش اجارهبها و... از جمله دستورالعملهای این طرح است.
▫️ سردرگمی دولت بایدن در قبال ایران/
تاد یانگ سناتور آمریکایی از سردرگمی دولت جو بایدن در مقابل ایران ابراز ناراحتی کرده و گفت: «من نگران موضع دولت بایدن یا گاهی فقدان آن در متوقفکردن ایران هستم. ایران روابط نظامی با روسیه و چین را تعمیق بخشیده و قابلیتهای نظامی و پایگاههای صنعتی خود را تقویت کرده است. ایران هفته گذشته یک موشک دیگر آزمایش کرده قادر به رسیدن به رژیم صهیونیستی و فراتر از آن است.»
🔹️ دیپلماسی با اروپاییها در کشور همسایه/
باقری معاون سیاسی وزیر خارجه از سفر به ابوظبی برای مذاکره برای موضوع هستهای خبر داده و نوشته است: «در ادامه رایزنیهای دیپلماتیک با طرفهای منطقهای و فرامنطقهای، با همتایان آلمانی، فرانسوی و انگلیسی خود در ابوظبی ملاقات کرده و درمورد طیفی از موضوعات و نگرانیهای متقابل با هم گفتوگو کردیم.»
▫️ تقصیر ایرانیهاست/
نتانیاهو در اظهاراتی عجزآلود مدعی شد: «بیش از ۹۰ درصد مشکلات امنیتی ما ناشی از ایران و نیروهای نیابتی این کشور است. هیچ توافقی با ایران، رژیم صهیونیستی را ملزم نخواهد کرد و ما برای دفاع از خود از هر کاری انجام خواهیم داد.» کابینه نتانیاهو در روزهای اخیر با چالشهای متعدد داخلی و خارجی مواجه بوده است.
🔹️ اصلاحطلبان و شروع تشکیلات سیاسی جدید/
ظریفیان، عضو جبهه اصلاحات ایران در مصاحبهای عنوان کرده است: «امروز اولین جلسه مجمع جدید برگزار شد و در مورد سازوکارهای داخلی و تشکیلاتی صحبت کردیم. صحبت درباره انتخابات و انتخاب اعضای هیئترئیسه و دبیر جبهه اصلاحات به جلسه بعدی موکول شد.»
▫️ توافق موقتی در دستور کار نیست/
یک مقام دولت بایدن به رویترز گفت: «هیچگونه مذاکره و گفتوگویی میان ایران و آمریکا درخصوص توافق موقت صورت نگرفته است. پیش از این هم ایران توافق موقتی را که برخی رسانهها به آن اشاره کرده بودند را دروغ دانسته و تکذیب کرده بود.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💠 دیپلماسی متوازن
یکی از آسیبها و خلأهای جدی عرصه سیاست خارجی آن است که به موضوع دیپلماسی اقتصادی آنچنان که انتظار میرود توجه نشده است. اهمیت پیوند اقتصاد و سیاست خارجی و به عبارتی دیپلماسی اقتصادی بر هیچکس پوشیده نیست، اما گویی اینکه در نظام سیاسی ما در اینباره طراحی ثابت و پایدار شکل پیدا نکرده است و گاه تابع تمایلات سیاسی دولتها صورتبندی پیدا کرده است.
در شرایط کنونی و با توجه به وضعیت اقتصاد داخلی و مشکلاتی که در معیشت مردم پدید آمده، اولویت دادن به تعامل اقتصادی سازنده و اثربخش با محیط بیرونی با اولویت دولتهای همسو در قالب دیپلماسی اقتصادی که از ظرفیت بهرهگیری از منافع اقتصاد جهانی برخوردار میباشد، به یک ضرورت اجتنابناپدیر تبدیل شده است؛ زیرا در شرایط فعلی که کشور تحت فشارهای آمریکا از طریق اعمال تحریمهای اقتصادی است، اتخاذ سیاست خارجی اقتصادیگرا توسط دولت جدید در سطوح منطقهای و خاصه همسایگان میتواند از طریق اعتمادسازی در روابط خارجی، منجر به ثبات در مناسبات تجاری و جذب سرمایهگذاری خارجی شود و با افزایش کارایی اقتصادی از طریق انتقال فنآوریهای نو و دانشبنیان، اثری مثبت بر روند رشد و توسعه کشور داشته باشد. دولت سیزدهم بایستی عقبماندگیهای فراوان ایجاد شده در این عرصه را در مسیر بهبودی قرار دهد.
بر اساس آنچه که بیان شد و موضوعاتی که واقعیت و تجربیات سالهای گذشته کشور است؛ دولت سیزدهم باید در عرصه سیاست خارجی به بازسازی روابط منطقهای و همسایگی بپردازد. تأکید بر اقتصاد مقاومتی، اقتصاد درونزا و بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی که جزء سیاستهای نظام و مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است، هیچگاه به معنای نایده گرفتن فرصتهای اقتصادی محیط منطقهای و فرامنطقهای نیست. از قضا آنچه در این باره اهمیت دارد این است که تجربه نشان داده نمیتوان اقتصاد و معیشت کشور را معطل غرب و مذاکره با چند کشور غربی کرد، بلکه ضمن کوشش برای حضور مؤثر و قوی در نظام جهانی و ادامه مذاکرات عزتمندانه در خصوص احیای برجام، اما به طور قطع در سیاست و روابط خارجی باید اولویت را به دیپلماسی متوازن داد و در این چارچوب سیاست نگاه به شرق را با اعتقاد و جدیت بیشتری در دستور کار قرار داد. حتی اگر احیای توافق هستهای منطبق بر منافع ملی حاصل آید، باز راه تحقق انتفاع اقتصادی ناشی از برجام از مسیر گسترش و تعمیق روابط با دولتهای گوناگون دنیا میگذرد. در این باره لازم است بازسازی روابط خارجی با تأکید بر توازنگرایی مطابق با منافع ملی به سرعت دنبال شود و اقتصاد بایستی در هسته مرکزی همه طراحیهای سیاست خارجی قرار بگیرد.
✍️ #عزیز_غضنفری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🇮🇷 حاج قاسم فراتر از مرز و اندیشه
در یک هفته اخیر شاهد یادآوری رشادتهای سردار شهید حاج سلیمانی بودیم. در هزاران کیلومتر آن طرفتر از مرز ایران، نیکلاس مادورو به بزرگی از شهید سلیمانی یاد کرده و در دیدار با آیتالله رئیسی میگوید: «همواره به یاد ژنرال سلیمانی هستم. سال ۲۰۱۸ حمله وحشیانهای از آمریکا به زیرساختهای انرژی ما شده بود که او به همراه گروهی حمله سایبری را کشف کردند. به ژنرال سلیمانی ادای احترام میکنم و سردیس او را در مقبره سیمون بولیوار نصب خواهیم کرد.» همین چند روز پیش بود که یوگنی گولیکوف ژنرال روس گفت: «وقتی که جنگنده ما ساقط شد ما بارها تلاش کردیم خلبانمان را نجات دهیم ولی با یک کشته در عملیات نجات ناموفق برگشتیم. سردار سلیمانی تنها با ۱۸ نفر از اعضای سپاه قدس خلبان روسی گرفتار در چنگ داعش را نجات داد، کاری که ما در آن شکست خوردیم. پس از این حادثه بود که مردم روسیه ژنرال سلیمانی را شناختند و قدردان او شدند.
🔸️گزارههای تحلیلی:
1️⃣ حاج قاسم فراتر از مرزها: برای شهید سلیمانی مرزهای انتزاعی اهمیتی نداشت. در عقیده سلیمانی و سلیمانیها مرز آنجاست که پای منافع ملی ایران و مستضعفان در کار باشد؛ میخواهد سوریه باشد، عراق باشد، یا یمن، فلسطین، و یا حتی هزاران کیلومتر آن طرفتر در ونزوئلا. مرز آنجاست که میتوان منافع جمهوری اسلامی را توسعه داد و انقلاب اسلامی را صادر کرد. شاید به همین دلیل است که حاج قاسم را باید ملیگراترین و ناسیونالیستترین نظامی معاصر ایران دانست.
2️⃣ حاج قاسم فراتر از عقیده: یمنی زیدی، شیعه لبنانی، علوی سوری، فلسطین اهل سنت، مسیحی ونزوئلایی، روسیه کمونیست؛ همه اینها مجمعالجزایری از عقیدهاند. عقایدی ناهمگن که در سرتاسر جهان پراکنده شدهاند. آنچه نخ تسبیح و محل اتصال برای شهید سلیمانی در این عقاید ناهمگن است مبارزه با امپریالیسم و آمریکاست. آنجا که آمریکا اراده میکند داعش را سلطه دهد حاج قاسم هست، آنجا که اذناب آمریکایی به دنبال از بین بردن یمن میروند حاج قاسم وجود دارد، آنجا که آمریکاییها به دنبال کاشتن خوان گوایدو در ونزوئلا هستند تا پایشان را از حیاط خلوت خود در آمریکای جنوبی بیرون نکنند حاج قاسم حاضر است.
3️⃣ حاج قاسم فراتر از امکانات: این روزها که برخی سیاسیون صحبت از «تناسب بین آرزو و فعل سیاسی» میکنند؛ شاید اگر حاج قاسم میخواست به این تئوریهای صد من یک غاز بسنده کند باید در خانه مینشست؛ نه در زمان حمله داعش به سوریه، نه در زمان حمله بنسلمان به یمن، نه در زمان تجهیز مخالفان ونزوئلا توسط آمریکا؛ بلکه آن زمانی که صدام دیوانه و تا بندندان مسلح به ایران حمله کرد. چرا که اگر آرزوها به اندازه امکانات بود ما نه امکاناتی داشتیم و نه اسلحهای برای جنگیدن.
◀️ حاج قاسم را همین رفتارهای بزرگ حاج قاسم کرد و باعث شد تا امروز از آن ژنرال بلندپایه روس تا آن رئیسجمهور آمریکای جنوبی و هر انسان آزادهای با شنیدن نام حاج قاسم به یاد بزرگیها و رشادتهای او بیفتند. روحت شاد مرد بزرگ.
✍️ #یعقوب_ربیعی
http://Eitaa.com/e_beman
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰امام خمینی از منظر امام خامنه ای(۱۱)
الأحزاب
وَتُخْفِي فِي نَفْسِكَ مَا اللَّهُ مُبْدِيهِ وَتَخْشَى النَّاسَ وَاللَّهُ أَحَقُّ أَن تَخْشَاهُ
. ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻣﺮﺩم ﻣﻲﺗﺮﺳﻴﺪی با آنکه سزاوار بود از خدا بترسی. (٣٧)
سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۹۹/۳/۳
خب، یک شرط مهم برای ایجاد تحوّل، نترسیدن از دشمن و دشمنیها است. خدای متعال به پیغمبرش میفرماید که «وَ تَخشَى النّاسَ وَاللهُ أَحَقُّ أَن تَخشاهُ»؛از مردم نباید بترسی؛ از حرف این و آن نباید بترسی. بالاخره هر اقدام مثبتی، هر کار مهمّی ممکن است یک عدّهای مخالف داشته باشد؛ مخالف، مخالفت میکند. امروز با حضور فضای مجازی، نوع مخالفتها هم غالباً نوع برخوردکننده و تیز و آزاردهنده است؛ اگر چنانچه یک حرکت مهمّ صحیحِ متقنِ محاسبهشدهای انجام میگیرد، باید ملاحظهی اینها را نکنند. ملاحظهی دشمن خارجی را هم نباید بکنند
✍#بازیاد
http://Eitaa.com/e_beman
🌴راهبرد و تاکتیک گروههای فلسطینی علیه رژیم صهیونیستی
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر (چهارشنبه) در دیدار آقای «زیاد النَخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و هیات همراه، راهبرد گروههای مقاومت فلسطینی را در مبارزه با رژیم صهیونیستی مشخص کردند.
🔺راهبرد گروه های فلسطینی مبارزه و تحمیل باور به سران رژیم صهیونیستی برای ندیدن هشتاد سالگی رژیم صهیونیستی است.
در این باره مقام معظم رهبری فرمودند: "اکنون شرایط برای رژیم صهیونیستی نسبت به هفتاد سال قبل تغییر کرده و سران صهیونیستی حق دارند که نگران ندیدن هشتاد سالگی این رژیم باشند."
🔺تاکتیک تبیینی و تاییدی مقام معظم رهبری در رسیدن به این راهبرد، اقتدار گروههای مقاومت در کرانه باختری و وحدت عمل گروهها در عرصه سیاسی و میدان است.
ایشان در این زمینه فرمودند:"
اقتدار روز افزون گروههای مقاومت در کرانه باختری کلید اصلی به زانو درآوردن دشمن صهیونیستی است که این مسیر باید ادامه یابد.:
در این مسیر وحدت گروههای مقاومت در عرصه عمل و سیاسی مهم است.
#امام_خامنهای
#فلسطین
#رژیم_صهیونیستی
✍ #موسی_سلیمانی
http://Eitaa.com/e_beman
🇮🇷
📝 وزیر خارجه عربستان شنبه به تهران میآید
🍃🌹🍃
🔸 «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی به منظور دیدار و گفتگو با مقامات ایران روز شنبه ۲۷ خرداد به تهران سفر میکند.
🆔 http://Eitaa.com/e_beman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سلام ما را به رهبر انقلاب ایران برسانید
🍃🌹🍃
🔻اورتگا، رئیسجمهور نیکاراگوئه:
🔸نظام سلطه تحریمهای وحشیانهای علیه ونزوئلا اعمال کردند که با کمک ایران آنها توانستند از حق طبیعی خود استفاده کنند.
🔹شما ملتی مقاوم هستید که ۶۰ سال است در مقابل امپریالیسم مقاومت کردید و پیروز شدید.
🔺لطفا سلام، محبت و احترام ما را خدمت رهبر انقلاب و ملت ایران ابلاغ فرمایید
http://Eitaa.com/e_beman
🇮🇷
📝روزنامه کویتی: امارات به صف میانجیگران برای احیای برجام پیوست
🍃🌹🍃
🔹روزنامه کویتی الجریده نوشت: «علی رغم انتقاد وزارت امور خارجه ایران از بیانیه وزرای خارجه کشورهای شورای همکاری که اخیرا در ریاض برگزار شد و خواهان مشارکت کشورهای منطقه در هرگونه مذاکرات بین المللی با تهران درباره پرونده هسته ای بودند، امارات روز گذشته(سه شنبه) میزبان جلسهای بین علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد هستهای ایران و همتایان او در ترویکای اروپایی بود که شامل انگلیس، فرانسه و آلمان میشود.
🆔 http://Eitaa.com/e_beman
🇮🇷
📝جزئیات سه قرارداد نفتی ایران و ونزوئلا
🍃🌹🍃
🔻امروز سه قرارداد نفتی بین ایران و ونزوئلا امضا شد. اولین قرارداد، بازسازی و نوسازی یک مجتمع پتروشیمی تولید آمونیاک در ونزوئلا است.
🔹ایران قرار است با صدور خدمات فنی و مهندسی ۴ میلیون تن ظرفیت پتروشیمی ونزوئلا را احیا و در فروش تولیدات این پتروشیمی فراسرزمینی سهیم شود.
🔸قرارداد بعدی توسعه پایانه نفتی خوزه است که نخستین قرارداد EPC یک شرکت ایرانی در خارج از کشور محسوب میشود و نشان میدهد صنعت نفت ایران در مسیر بینالمللی شدن گام برداشته است. این پروژه بستر افزایش صادرات نفت و میعانات گازی ایران به ونزوئلا را مهیا میکند.
🔹سومین قرارداد مربوط به صادرات و تجهیز ۵ ایستگاه تقویت فشار گاز در ونزوئلا است که از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان ایرانی برای صادرات تجهیزات استفاده میشود.
🔺مذاکرات و توافقات دیگری نیز درباره نوسازی پالایشگاه ۳۱۰ هزار بشکهای کاردون، توسعه میادین نفتی و صادرات تجهیزات و غیره انجام شده است.
🆔 http://Eitaa.com/e_beman
اعتراف جنتیلن وزیر خزانهداری امریکا به موفقیت کارزار تنش زدایی در جهان:
1- کاهشی تدریجی سهم دلار در بانکهای مرکزی جهان درحال رخ دادن است.
2- استفاده از سیاست تحریم سبب شده برخی کشورها در جستجوی ارز جایگزین باشند.
3- جایگاه دلار آمریکا به عنوان ارز خارجی در دو دهه گذشته دچار فرسایش تدریجی شده و ارزش دلار در 2022 به تندی کاهش یافته
4- نمایندگان کنگره آمریکا هیچ کمکی به آرمان دلار نمیکنند!
◽️💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐◽️
💐 بصائر علوی
🌹 امیرمومنان فرمودند:
💠ای مردم ، مرا بر شما و شما را بر من حقّی واجب شده است ،........
و اما حق من بر شما این است که به بیعت با من وفادار باشید ،
ودر آشکار و نهان برایم خیرخواهی کنید ،
هرگاه شما را فرا خواندم اجابت نمایید و فرمان دادم اطاعت کنید.
📘#نهج_البلاغه_خطبه34
رهبر انقلاب :
💗هر کسی ایران را دوست دارد
❤️هر کسی جمهوری اسلامی را دوست دارد
💗هر کسی ملّت را دوست دارد
❤️و قوّت این کشور را میطلبد
💗اگر شما #ایران_قوی میخواهید
👈بایستی به این بخش از تلاش و فعّالیّت علمی و تحقیقاتی و صنعتی و کاریای که اینجا [در صنعت هستهای] انجام میگیرد اهمّیّت بدهد و برایش اعتبار قائل بشود.
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
#ایران_قوی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman