🔰 بازی تمام است و ما شکست خوردیم!
🗯 وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا به تازگی با انتشار گزارش «راهبرد مقابله با سلاحهای کشتار جمعی»، به نظامی نبودن برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران اذعان کرد و نوشت: «ارزیابی میشود ایران در حال حاضر به دنبال سلاحهای هستهای نیست.» این گزارش منجر به عصبانیت محافل سیاسی و رسانهای صهیونیستی شده است تا جایی که «جاناتان توبین» سردبیر وبگاه سندیکای خبری یهود (JNS) مینویسد: «بازی تمام شده و تلاشهای ما برای مقابله با برنامه هستهای ایران شکست خورده است. آمریکا واقعیتی به نام ایران در آستانه سلاح هستهای را پذیرفته است و استراتژی مهار را برای جلوگیری از دستیابی تهران به بمب را در پیش گرفته است.» این کارشناس صهیونیست تأکید میکند: «مشکل این استراتژی اساساً شکستآمیز این است که حتی اگر ایران هرگز از تسلیحات هستهای خود استفاده نکند، این واقعیت که ظرفیت ساخت آن را در اختیار دارد، آنها را بسیار قدرتمندتر میکند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🔹️ برخی از رسانهها گزارش دادند، روز گذشته دکل نفتی در خوزستان و در هفتاد کیلومتری جاده اهواز به هفتکل ناپدید شده است. به گفته شاهدان عینی، تریلیهایی که قطعات این دکل را حمل و جابهجا کردهاند، پلاک تهران بوده و از استان خارج شدهاند. اخبار منتشره حاکی است، این دکل متعلق به مناطق نفتخیز جنوب و شرکت ملی حفاری نیست، بلکه به یکی از شرکتهای خصوصی بابک زنجانی تعلق دارد و شرکت خصوصی او در نقاط مختلف کشور دکل دارد که غیر فعال هستند.
🔸️ «سیدحسن نصرالله» دبیر کل حزبالله لبنان ضمن محکوم کردن حرکت برخی کشورها به سوی عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی، اعلام کرد: «هر کشوری که به سوی عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی گام بردارد، باید محکوم شود و اقدام آن کشور باید مورد انزجار قرار بگیرد. این موضوع از دایره روابط و تعارفات سیاسی خارج است؛ زیرا به منزله خنجری از پشت به مقدسات اسلامی و مسیحی، رهاکردن فلسطینیان و تقویت دشمن است.»
🔹️ وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه ما از صفحه جدید روابط با کشورهای اسلامی استقبال میکنیم، اما معتقدیم در توافقات با کشورهای مسلمان باید بر اساس حفظ منافع فلسطین و نامشروع دانستن رژیم صهیونیستی پیش برویم. «حسین امیر عبداللهیان» به روابط رو به بهبود ایران و مصر هم اشاره کرد و گفت: «با وزیر امور خارجه مصر دیدار کرده و توافقات خوبی انجام دادهایم که امیدواریم شاهد یک تحول خوب به نفع دو ملت باشیم.»
🔸️ «خلف خلفاف» دیپلمات کهنهکار و دستیار «الهام علیاف» رئیسجمهور آذربایجان در امور ویژه به تهران سفر کرده و روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفتوگوهای او در ملاقات با مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران است. این سفر در حالی انجام خواهد شد که در روزهای اخیر نیز «آرمن گریگوریان» دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان برای گفتوگو در زمینه مسائل دوجانبه و منطقه به ایران آمده بود.
🔹️ «سیدحسین نقویحسینی» فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به مواضع جدید لیدر اصلاحات گفت: «آقای خاتمی با ژست اپوزیسیون میخواهد جذب نیرو کند. او تصور میکند به این شکل پایگاه اجتماعی طیفش تقویت میشود. حالا او و طیفش دچار پاردوکس میشوند؛ زیرا در معرض این پرسش قرار میگیرند که از این پایگاه اجتماعی میخواهید کجا استفاده کنید؟»
🔸️ وزیر اقتصاد در دیدار با «آیتالله علیرضا اعرافی» مدیر حوزههای علمیه در قم با تشریح سند تحول نظام بانکداری، تأکید کرد که دولت سیزدهم به سمت حذف بانکداری ربوی در حرکت است. «خاندوزی» افزود: «سیاستهای دولت در راستای جهتدهی به سمت تجلی بانکداری اسلامی است، حذف جریمههای دیرکرد نیز در این راستا بوده است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💢 پیامها و ملاحظات لغو یک بازی
لغو بازی الاتحاد عربستان و سپاهان ایران به دلیل ترک ورزشگاه از سوی تیم عربستان کافی بود تا موج گستردهای از اخبار و تحلیلها حول و حوش این رخداد ایجاد شود. در این میان، آنچه از اهمیت بالایی برخوردار است، حفظ همبستگی اجتماعی و صیانت از منافع ملی کشور در برابر برخی پروژههایی است که منشأ سیاسی و عملیات روانی دارد. از این منظر در نظر گرفتن چند نکته درخور اعتناست:
1️⃣ واقعیت این است که با وجود برخی شعارها و ادعاها، ورزش خواسته یا ناخواسته با مسائل سیاسی پیوند خورده است. در این زمینه آثار جنگ روسیه و اوکراین را به راحتی میتوان در مسابقات جهانی ورزشی مشاهده کرد. حال در شرایطی که برخی میکوشند ناکامیهای سیاسی خود را در عرصه ورزش جبران کنند، باید مقهور این طراحیها نشد و در دام دوقطبیسازیهای اجتماعی مخاطرهآمیز نیفتاد. وحدت ملی در اینجا اولویت دارد.
2️⃣ برخی میپرسند مگر ایران و عربستان در اسفند ۱۴۰۱ به توافق دست نیافتتد؛ پس چرا از نو روابط بین آنها با بهانههای سیاسی در یک میدان ورزشی دچار تنش شد؟ در پاسخ باید گفت، اتفاق رخ داده در اصفهان، به معنای این نیست که مسیر از سرگیری ارتباطات بین این دو کشور دچار توقف یا برگشت به عقب خواهد شد. این گونه رخدادها و نظیر آن در سایر عرصهها اولین و آخرین اتفاق نخواهد بود. طی سالهای گذشته انبوهی از مسائل و چالشهای حل ناشده بین عربستان و ایران پدید آمده و کماکان پابرجاست.
3️⃣ توافق اعلام شده بین پادشاهی عربستان و جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته، توافقی برای از سرگیری روابط بود و نه توافق و تفاهم بر سر موضوعات و مسائل اختلافی؛ بنابراین باید در نظر داشته باشیم که همچنان بین ایران و عربستان درباره برخی از موضوعات مهم سیاسی منطقه اختلاف نظر و رأی وجود دارد؛ به گونهای که هنوز مذاکره یا توافق بر سر آنها نیز آغاز نشده یا آنکه مذاکرات ایجاد شده به نتیجه نرسیده است.
4️⃣ هر چند دولتهای عربستان و ایران در حال اجرای طراحی فرآیند برقراری مجدد روابط سیاسی هستند و هنوز برای ارزیابی این روابط نسبت به منافع ملی زمان بیشتری نیاز هست، اما تا همینجا این رویداد بر روابط دوجانبه و سایر پروژههای منطقهای و دنیای اسلام آثار مثبتی ایجاد کرده است. جمهوری اسلامی ایران لازم است با در نظر گرفتن منافع ملی و مصالح اسلامی تنظیم روابط با کشورهای همسایه و مسلمان را با لحاظ سه شاخصه «حکمت»، «عزت» و «مصلحت» پیش ببرد.
✍️ #عزیز_غضنفری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💠 دولت سیزدهم و اصلاح سفره مردم
یکی از مهمترین انتظارات جامعه از دولت سیزدهم در مقطع شروع به کار و حتی قبل از تحویل گرفتن دولت، مسئله اصلاح معیشت و سفره مردم بوده است. پایین آمدن سهم تولید در کشور در کنار تورم بسیار بالا در سالهای پایانی دولت قبل، کشور را به سمت نوعی رکود تورمی سوق داده بود که بیشترین فشار را بر روی معیشت اقشار ضعیف وارد میکرد؛ لذا اصلاح وضعیت معیشت مردم باید در اولویت اقدامات دولت قرار گیرد. اقدامات دولت در این موضوع در دو دسته قابل مشاهده هستند:
1️⃣ اقدامات عمیق و پایدار و در عین حال زمانبر: این اقدامات شامل اصلاحات زیرساختی با هدف اصلاح معیشت مردم است. برای نمونه، زمانی که درآمد دولت بدون خلق نقدینگی از طریق افزایش ترانزیت، اصلاح نظام مالیاتی، بالارفتن میزان فروش نفت و... افزایش پیدا کند، دولت میتواند بدون تحمیل تورم به جامعه، تغییراتی ایجاد کند؛ از جمله تأمین اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح رتبهبندی معلمان، ترمیم حقوق کارکنان دولت، پرداخت بخش قابل توجهی از معوقات کارکنان و بازنشستگان، اصلاح فرآیند دریافت مجوز برای آحاد جامعه در مرحله شروع کسب و کار از طریق درگاه یکپارچه مجوزها، کاهش سهم مالیات تولید از ۲۵ درصد به ۱۸ درصد، کنترل رشد نقدینگی کشور، مدیریت بازار ارز و... که اگرچه در ظاهر ارتباطی با معیشت مردم ندارد؛ ولی بی تردید آثار آنها بر معیشت مردم عمیق و پایدارتر است. البته باید پذیرفت که این اقدامات زمانبر است.
2️⃣ اقدامات مستقیم و کوتاهمدت: در حمایتهای مستقیم و فوری اولویت با اقشاری است که آسیبپذیری بالاتری داشتهاند. با این اولویتبندی شاهد اقدام جهادی دولت در مدیریت بیماری کرونا، ترمیم حقوق ۵۷ درصدی کارگران در سال گذشته و ۲۷ درصدی در سال جاری با همکاری بخش خصوصی، بیمه پایه رایگان بیش از ۵ میلیون نفر که فاقد بیمه بودند و تأمین هزینههای بیماران صعبالعلاج در طبقات آسیبپذیر، افزایش یارانه و کمکهای حمایتی از مستمریبگیران و دهکهای پایین جامعه، افزایش سهم یارانه طبقات پایین جامعه از ۴۰۰ هزار تومان به ۵۲۰ هزار تومان به شرط استفاده از کالابرگ الکترونیک و... هستیم؛ به گونهای که بررسیهای آماری نشان میدهد، قدرت خرید مردم در طبقات پایین جامعه افزایش یافته است، اگرچه در طبقات متوسط شاهد وضعیت متفاوتی هستیم.
در نهایت اینکه هرچه از عمر دولت سیزدهم میگذرد، شاهد افزایش آرامش و امید در جامعه و حل تدریجی مشکلات اقتصادی هستیم؛ اما رسانههای بیگانه با بزرگنمایی اقدامات انجام نشده و نادیدهانگاری تلاشهای موفق دولت سیزدهم به دنبال گسترش ناامیدی در جامعه هستند که چنین موضوعی ضرورت جهاد تبیین در حوزه اقدامات دولت را بیش از پیش نشان میدهد.
✍️ #علی_کارگر
http://Eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰امت واحده (۳)
شرط فلاح و رستگاری مسلمین
[سوره الأعراف (7): آيه 157]
الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذِي يَجِدُونَهُ مَكْتُوباً عِنْدَهُمْ فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجِيلِ يَأْمُرُهُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهاهُمْ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ يُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّباتِ وَ يُحَرِّمُ عَلَيْهِمُ الْخَبائِثَ وَ يَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَ الْأَغْلالَ الَّتِي كانَتْ عَلَيْهِمْ فَالَّذِينَ آمَنُوا بِهِ وَ عَزَّرُوهُ وَ نَصَرُوهُ وَ اتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِي أُنْزِلَ مَعَهُ أُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (157)
157- آنها كه از فرستاده (خدا) پيامبر" امى" پيروى مىكنند كسى كه صفاتش را در تورات و انجيلى كه نزدشان است مىيابند و آنها را به معروف دستور مىدهد و از منكر باز مىدارد، پاكيزهها را براى آنها حلال مىشمرد، ناپاكها را تحريم مىكند، و بارهاى سنگين و زنجيرهايى را كه بر آنها بود (از دوش و گردنشان) برمىدارد آنها كه به او ايمان آوردند و حمايتش كردند و ياريش نمودند و از نورى كه با او نازل شده پيروى كردند آنان رستگارانند.
۱۳۹۶/۰۹/۱۵
🔰✳️امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى
وجود مبارک پیغمبر، رحمت بود؛ رحمةً للعالمین بود. این رحمت، هم به پیروان آن بزرگوار و [هم به] کسانی که راه او را و هدایت او را بپذیرند، سرایت میکند؛ مرحوم میشوند، مورد رحمت الهی قرار میگیرند. فرمود: فَسَاَکتُبُها لِلَّذینَ یَتَّقُونَ وَ یُؤتُونَ الزَّکو'ةَ وَ الَّذینَ هُم بِـایاتِنا یُؤمِنُونَ * اَلَّذینَ یَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِیَّ الاُمِّیَّ الَّذی یَجِدُونَهُ مَکتُوبًا عِندَهُم فِی التَّوریةِ وَ الاِنجیلِ؛ آن کسانی که تبعیّت میکنند از این بزرگوار، دنبال او حرکت میکنند، هدایت او را میپذیرند، مشمول رحمت الهی هستند؛ این وعدهی الهی است و بُروبرگرد ندارد. دنیای اسلام و امّت اسلامی فرازونشیبهای زیادی را طی کرده است، امّا آنوقتی از رحمت دنیوی و اخروی الهی برخوردار شده است که تبعیّت کرده است؛ فَالَّذینَ ءامَنوا بِه وَ عَزَّرُوهُ وَ نَصَرُوهُ وَ اتَّبَعُوا النّورَ الَّذی اُنزِلَ مَعَهُ اُولِکَ هُمُ المُفلِحُون؛ [البتّه] آنهایی که دنبال کنند حرکت این بزرگوار را.
✍️#رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
◽️💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐◽️
💐 بصائر علوی
🌹 امیرمومنان فرمودند :
🟠خداوند با زبان پيامبر، اعمالى را که محبوب، يا ناخوش داشته، به شما رسانيده و نواهى و اوامرش را بيان کرده، و به اين ترتيب، راه عذر را بر شما بسته و حجّت را تمام نموده و اعلام خطر کرده است، و پيش از فرا رسيدن عذابِ شديد، شما را انذار نموده و بيم داده است»
📘#نهج_البلاغه_خطبه86
✏️ رهبر انقلاب:
اگر میخواهیم این حقّ عظیم پیغمبر را جبران کنیم، راهش این است: جاهِدوا فِی اللَهِ حَقَّ جِهادِه؛ جهاد کامل. معنای جهاد صرفاً شمشیر و آرپیجی و مانند اینها نیست؛
👈 جهاد در همهی میدانها:
جهاد در میدان علم،
جهاد در میدان سیاست،
جهاد در میدان معرفت،
جهاد در میدان اخلاق...
ما باید در راه اسلام جهاد کنیم. ۱۴۰۲/۷/۱۱
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
باسلام وتحیت ،عرض خداقوت
خدمت همه اساتید محترم و گرانقدر ،
✍️طبق روال روزهای جمعه هر هفته ، تحلیل های زیربا عناوین :
✅مؤلفههای بنیادی حرکت به سمت قله.
✅مصادیق بیرونی «نزدیک قله بودن».
✅نشانگان و مصادیق درونی «نزدیک قله بودن.
✅صبح صادق
👈جهت بهره برداری شما اساتید محترم در کانال انقلابی بمانیم ثامن الائمه در دو پیام رسان داخلی ایتا وسروش با آدرس های زیر، تقدیم می گردد.👇👇
ایتا
https://eitaa.com/e_beman
سروش
http://splus.ir/e_beman
انقلابی بمانیم"ثامن الائمه"( کانال تحلیلی و نخبه پسند)
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
مؤلفههای بنیادی حرکت به سمت قله.pdf
452.8K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
مصادیق بیرونی «نزدیک قله بودن».pdf
255.3K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0