🔰 گزارش روز
💠 تکنیک حُسنجویی!
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی پیش از ظهر پنجشنبه گذشته در ادامه برنامههای سفر دولت سیزدهم به استان گلستان، در اجتماع مردم شهر گرگان اظهار کرد: «دشمن امید مردم را نشانه گرفته است و میخواهد امیدها را به ناامیدی تبدیل کند، اما کار ما در دولت و هر کسی که در هر سنگری حضور دارد، امیدآفرینی است. باید تلاش برای همه تلاشگران در همه بخشها امیدآفرینی باشد.» در بیانیه گام دوم انقلاب آمده است: «نخستین توصیه من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون آن هیچ گامی نمیتوان برداشت. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شماست.»
ما در انقلاب و نظاممان رستم زیاد داشتهایم و داریم؛ اما فردوسی نداریم یا کم داریم. برای عرصه پیشرفت کشور و تبیین دستاوردهای نظام به روایت صحیح و سریع توأم با تکنیک حُسنجویی نیاز داریم. راهاندازی و تقویت اردوی راهیان پیشرفت استانی افزون بر سطح کشوری با نماد «ما میتوانیم» و متناسب با مخاطبان نسل جدید (استادان، دانشجویان، دانشآموزان و...) تقویت ضمانتهای اجرایی برای مواردی، همچون ترک فعل مسئول، قانون سوتزنی، تکریم ارباب رجوع و... میتواند مکملهای احسنی برای تکنیک حسنجویی باشد. برای مسئله امیدآفرینی میتوان دو ساحت عمل و احساس را تعریف کرد. امیدآفرینی زمانی معنا دارد که عملی رخ داده باشد یا کاری صورت گرفته باشد تا بشود آن را به گونهای مناسب بازنمایی کرد و احساسی آفرید. در واقع، در ساحت عمل، مخاطب امیدآفرینی مسئولان، متولیان و کارگزاران هستند و در ساحت بازنمایی و ایجاد احساس، مخاطب امیدآفرینی «رسانه» است. طبیعتاً اگر هر یک از این دو ساحت مأموریت خود را به درستی انجام ندهند، امیدآفرینی به درستی شکل نخواهد گرفت.
در تکنیک حسنجویی و حسنگویی باید به این نکته نیز توجه داشت که یکی از عملیاتهای روانی که در وضعیت کنونی به صورت کاملاً پنهان درحال انجام است و در فضای مجازی و رسانههای معاند تبلیغ میشود، بالابردن سطح انتظارات از دولت فعلی است. این گفتمان مأیوسسازی که برخی افراد با نیت سوء در داخل نیز تبلیغ میکنند، قصد دارد سطح انتظارات مردم را چنان بالا ببرد که دولت با هر میزان موفقیت در پاسخگویی آن با مشکل مواجه باشد؛ در مواجهه با این هجمه، تشریح وضعیت موجود، توجه به سطح انتظارات از دولت، ذائقهسنجی مخاطب، انتخاب و ارائه برنامههای تحولی، اثربخش و متناسب با نیاز و ذائقه جامعه مخاطب از سوی متولیان رسانهای و اجرایی مورد انتظار است. امروز واقعیتهای عینی ایران اسلامی در درون خود پیام امید و امیدواری را به همراه دارد، به شرط آنکه این واقعیتها به شکل صادقانه و هنرمندانه به مردم منتقل شود و به صورت شفاف و صریح در اختیار مردم قرار بگیرد.
✍️ #حسين_عباسيان
http://Eitaa.com/e_beman
📌 انگیزش های رای دهندگان
🔸دیدگاه ها و تحلیل ها درباره دلایل و زمینه های مشاركت مردم ایران در انتخابات ها پرشمار و گوناگون است. در این یادداشت به برخی انگیزش های رأی دهندگان در انتخابات ۴۰۲می پردازیم:
۱. برخی رأیدهندگان شرکت در انتخابات را در نظام جمهوری اسلامی تکلیف می دانند.
این طیف فارغ از هر وضعیتی در انتخابات شرکت می کنند.
۲. برخی رای دادن را حق می دانند. این طیف برای مطالبه حق خواهند آمد.
۳. در صورت دوقطبی شدن انتخابات، حضور برخی بر اساس برتری دادن قطب محبوبشان خواهد بود. محتملترین دوقطبی انتخابات پیشرو، حجاب و بی حجابی است.
جلوگیری نکردن از حضور مکشفه ها و احتمال پیروزی نامزد مورد نظر، به این تیپ افراد انگیزه شرکت خواهد داد.
۴. درانتخابات مجلس به ویژه شهرهای کوچک انگیزه برخی رقابت قومی و قبیله ای است.
۵. مطالبه تایید یا تغییر ریل گذاری برنامه های دولت انگیزش برخی برای شرکت در انتخابات پیشرو است. برنامه و شعارهای نامزدهای مجلس متغیر مهمی برای نوع رای دهندگان است.
۶. تحولات منطقه و جهان از جمله غزه و اوکراین نیز موثر در انگیزه بخشی برای شرکت در انتخابات است. رویکرد نامزدها و بیان سیاست اعلامی و حمایتی نیز می تواند برای برخی ایجاد انگیزه کند.
🔺یافتن و رصد انگیزش ها و تمرکز بیشتر و مخاطب شناسی جهادگران تبیین، به مشارکت قوی کمک شایان توجهی خواهد کرد.
#انتخابات۱۴۰۲
#انگیزشها
✍ #موسی_سلیمانی
◽️💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐◽️
💐 بصائر علوی
🌹 امیرمومنان فرمودند :
🌸اگر غربت آنها را به وحشت اندازد ياد تو مونس تنهايى آنهاست و اگر مصائب ومشکلات، بر آنان فرو بارد به سوى تو پناه مى آورند، زيرا مى دانند زمام تمام امور به دست (با کفايت) تو و سرچشمه همه آنها در اختيار تو است
📘#نهج_البلاغه_خطبه_227
📢 آیه نصب شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار مردم «کرمان» و «خوزستان» ۱۴۰۲/۱۰/۲
🔹«مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْه» سوره مبارکه احزاب آیه ۳۳
🔹در میان مومنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستادهاند.
🌹رهبر انقلاب :
✏️ کمک به مقاومت فلسطین وظیفه است، کمک به رژیم صهیونیستی جنایت
#طوفان_الأقصى
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🍂مرز بندی باحزب الشیطان شرط تحقق دولت خوب و قوی (۴)
🔶 لا تَجِدُ قَوْماً يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ يُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ كَانُوا آبَاءهُمْ أَوْ أَبْنَاءهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِيرَتَهُمْ أُوْلَئِكَ كَتَبَ فِي قُلُوبِهِمُ الْإِيمَانَ وَأَيَّدَهُم بِرُوحٍ مِّنْهُ وَيُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ أُوْلَئِكَ حِزْبُ اللَّهِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
(مجادله/۲۲)
❌حزب اللّه، با دشمنان خدا دوست نمی کنند. زیرا در یک دل، دوستی خدا و دوستی دشمن خدا جمع نمی شود.
✅پاداش دوستی نکردن با دشمنان خدا:
⚡️خداوند، ايمان را در دلهايشان ثابت می فرماید.
⚡️با روحى از جانب خويش آنان را تأييد می نماید.
⚡️آنان را در بهشتهایی كه نهرها از پاى درختان آنها جارى است، وارد مى كند در حالى كه در آنجا جاودانه هستند.
⚡️خداوند از آنان راضى است و آنان نيز از او راضى هستند.
✍#بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
کارزار رای بی رایِ جاه طلبان برای تایید صلاحیت شدن!
مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود من باب اهمیت مشارکت در انتخابات و برگزاری یک انتخابات آزادو پرشور نکات حائز اهمیتی فرمودند که به محض انتشار واکنش های مختلفی را درپی داشته است
از بحث برانگیز ترین واکنش ها ، سخنان و تحلیل گروهی از زندانیان سیاسی، مجرمان امنیتی ، ردصلاحیت شدگان دوره های قبل و ورشکستگان سیاسی است که برای اینکه خود را مخاطب انتخاب آزاد رهبری بگنجانند با بیانی تند به این صحبت رهبری تاختند به طوری که انگار ۴۴سال است در این مملکت انتخابات حول محور ادمهای یک تفکر خاص بوده و باقی جناح ها و تفکرات نقشی در برگزاری و نتایج آن نداشتند!!
این درحالی است که سال۸۸ انتخابات ریاست جمهوری ایران در اوج رقابت نسبت به سایر ادوار مختلف برگزار گردید تاجایی که باوجود به آشوب کشیدن کشور با ادعای تقلب ، بازهم ادله متقن و مستندی مبنی بر ناسالم بودن انتخابات ازسوی مدعیان ارائه نگردید.
از روی دیگر با بررسی نتایج انتخابات ها و کاندیداهای ادوار مختلف به حضور طیف گسترده ای از سلایق و چهره های سیاسی میرسیم که بیش از دو سوم عمر انقلاب اسلامی در دست تفکری بوده است که دلبستگی چندانی به آرمان های انقلاب اسلامی و امامین آن نداشته است با این وجود منتخبین ملت همواره مورد حمایت رهبرانقلاب نیز قرار میگرفتند.
اما عده ای در شرایطی این تحلیل های مغرضانه و معاویه گونه را ارائه میدهند که خود از شورای نگهبان انتظار دارند برخلاف وظایف ذاتی خود و برخلاف قانون اساسی و شرع هر فردی با هرسابقه ای ولو داشتن سابقه همکاری با دول بیگانه تایید صلاحیت کرده و رهبری هم از آنان حمایت کنند تا به زعم آنان انتخابات آزاد تلقی شود
و الا تمام سازوکار های نظام از صدر تا ذیل را زیرسوال خواهند برد و با فریب و لفاظی از مردم میخواهند که از حق خود برای شرکت در انتخابات صرف نظر کنند و یا مراجع ذی صلاح را تحت فشار بگذارند که برای مشارکت آنها هر فردی را باهر رفتاری تایید نماید
با این رفتارهای زشت سیاسی عده ای قدرت طلب و دنباله روی عده قلیلی از نخبگان از آنان، سکوت و مظلومیت حضرت علی در عصر معاویه به خوبی قابل درک است و به راستی حضور چنین افرادی بر مسند قدرت ترسناک است...
اما ملت صبار و شکور ایران فریب بازی قدرت جاه طلبان را نخواهند خورد و نشان خواهند داد منافع ملی خود برایشان از منافع جناحی برخی احزاب و شخصیت ها مهم تر است...
✍️ #نسرین_مقیمی
http://Eitaa.com/e_beman
هدایت شده از ف. بازیاد
انقلابی بمانیم ثامن الائمه:
🗞نشریه خبری و تحلیلی
🔹 امروز دوشنبه
🔹️ ۴ دیماه ۱۴۰۲
🔹️۱۱ جمادی الثانیه ۱۴۴۵
🔰نقل قول از رهبر معظم انقلاب درباره صلاحیتها صحت داشت؟
🔻«هادی طحاننظیف» سخنگوی شورای نگهبان درباره پاسخ به پرسشی درباره نقل قولهایی که در رسانهها درباره این دیدار میشود، نسبت به صلاحیت برخی اشخاص و همچنین درباره مقوله عدم احراز گفت: «مسائل گفته شده در برخی رسانهها در جلسهای که اعضای شورای نگهبان خدمت رهبرمعظم انقلاب بودهاند، به شکلی که نقل شده در جلسه طرح نشده است. اساساً برخی از اشخاصی که این روزها اسمشان مطرح میشود، در تمام ادواری که در انتخابات مجلس شرکت کردهاند، توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدهاند و بعضاً الآن هم نماینده مجلس هستند. نظر اخیری هم که نسبت به این افراد داده شده، نظر شورای نگهبان نبوده، بلکه نظر هیئتهای اجرایی بوده است که در همان زمان هم ما خطاب به همه کسانی که صلاحیتشان تأیید نشده بود، اعلام کردیم که فرصت اعتراض نسبت به نظر هیئتهای اجرایی را دارند.» وی در پایان گفت: «ما الآن در حال بررسی این اعتراضها هستیم و این بررسیها تا ۱۴ دی ادامه دارد و بعد از آن هم نتیجه ابلاغ میشود که البته آنجا هم باز کار تمام شده و نهایی نیست.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 صهیونیستها پذیرفتند که غزه را ترک کنند؟
✡️ شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارش خود ادعا کرد، مصریها طرح سه مرحلهای را برای مبادله اسرا پیشنهاد کردهاند. این رسانه عبری به نقل از یک مسئول اسرائیلی خبر داد، تلآویو به طور کامل این طرح را پذیرفته است. در این خبر که با عکس تظاهرات خانواده اسرای صهیونیست برای تسریع در آزادی آنها در پایگاه این رسانه منتشر شده، آمده است، براساس پیشنهاد مصر، در مرحله اول ۴۰ نفر از اسرای صهیونیست که زنان، افراد مجروح و بیمار و مسن هستند در مقابل آتشبسی دو تا سه هفتهای آزادی میشوند، در مرحله دوم نظامیان زن و اجساد صهیونیستها کشته شده در غزه تسلیم و همزمان با آن مذاکرات در مورد فردای پایان جنگ هم آغاز میشود. مرحله سوم، که چالش اصلی و بزرگترین مشکل برای اسرائیل است مربوط به آزادی نظامیان مرد اسرائیلی در مقابل آزادی اسرای مقاومت است که در کنار آن اسرائیل باید ارتش خود را از نوار غزه خارج و آتشبس دائم اعلام کند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 پایان جنگ چه کسی نابود میشود؟
📝«دیوید هرست» نویسنده و تحلیلگر برجسته انگلیسی و سردبیر وبگاه «میدل ایست» با بیان اینکه واقعیت سیاسی پس از ۷ اکتبر خلاف خواست آمریکا و سایر حامیان رژیم صهیونیستی است، تأکید کرد: «نتانیاهو و کابینه جنگ او بهدنبال نابودی حماس بودند، اما جنگ غزه میتواند نابودی اسرائیل را رقم بزند. جنبش حماس موفق شده است خود را در بخشهایی از جهان عرب و اسلام بهعنوان مدافع آرمان فلسطین و مبارزی مؤثر علیه اسرائیل تثبیت کند، این یک خبر بد برای آمریکا و همه کشورهایی است که تصور میکردند تشکیلات خودگردان فلسطین میتواند جایگزین حماس در غزه شود. این ارزیابیهای صورت گرفته صرفاً در حد آمار و ارقام نیست؛ بلکه مربوط به واقعیت سیاسی جدید بعد پس از ۷ اکتبر است. «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر اسرائیل مدتی قبل از آغاز عملیات ۷ اکتبر وعده تغییر نقشه خاورمیانه را داده بود و این اتفاق بعد از جنگ غزه رخ داد؛ اما نه آنگونه که نتانیاهو و کابینه وی میخواستند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 تلاش برای وارد کردن ایران به منازعات دریای سرخ!
📌وزارت دفاع آمریکا مدعی شد، پهپادی که به یک کشتی حامل مواد شیمیایی در نزدیکی اقیانوس هند اصابت کرده بود، منشأ ایرانی دارد. بر اساسس ادعای ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا، سنتکام دو موشک بالستیک و چهار پهپاد را که از یمن شلیک و ارسال شده بود، رهگیری کرده است. «دیوید کامرون» وزیر امور خارجه انگلیس نیز تأکید کرده است، ما باید پیام روشنی به ایران بفرستیم مبنی بر اینکه حملات به کشتیها را تحمل نخواهیم کرد. این ادعاها پس از آن مطرح شد که رویترز به نقل از یک مقام نیروی دریایی انگلیسی نوشت: «یک پهپاد انتحاری نزدیک یک کشتی در بابالمندب منفجر شده است». این رسانه در ادامه آورده است: «پهپاد مذکور قبل از منفجر شدن در نزدیک کشتی، در حدود ۹۲ کیلومتری غرب بندر «الحدیده»، واقع در غرب یمن در ارتفاع پایین پرواز میکرد!»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 تکرار روز سیاه برای اشغالگران
🗞روزنامه عبریزبان «معاریو» با اشاره به درگیریهای روز شنبه در نوار غزه از آن به «شنبه سیاه» یاد کرد؛ تعبیری که پیش از این برای آغاز عملیات طوفانالاقصی در تاریخ ۷ اکتبر و در روز شنبه از سوی نیروهای فلسطینی علیه رژیم صهیونیستی استفاده شده بود. روزنامه معاریو در این خصوص نوشت: «درگیری های شنبه سیاه در نوار غزه به کشته شدن ۱۳ افسر و سرباز و تعداد زیادی زخمی انجامید که حال شش نفر از آنها وخیم گزارش شده است.» این در حالی است که آمار غیر رسمی و واقعی تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه بسیار بیشتر از آن چیزی است که ارتش این رژیم در سایه سانسور شدید اعلام میکند.
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🖍 «علیرضا خامسیان» از چهرههای نزدیک به محمدرضا عارف با بیان اینکه جلسات عارف با استانداران ادوار در سالهای گذشته به صورت منظم برگزار شده است و این جلسات صرفا جنبه انتخاباتی ندارد، در پاسخ به این پرسش که آیا این جریان سیاسی از لیست انتخاباتی حمایت خواهد کرد؟ تصریح کرد: «این مسئله قابل پیشبینی نیست. باید ببینیم جریان اصلاحات به سمت ارائه لیست میرود یا نه.» گفتنی است، اخبار منتشر شده از دو قطبی روحانی و عارف در اردوگاه اصلاح طلبان برای انتخابات اسفند ماه خبر میدهد.
🖍 «محمد هاشمی» از چهرههای نزدیک به اصلاحطلبان پیرامون برخی اظهارات مبنی بر تحریم انتخابات یا کنار کشیدن از آن گفته است: «تحریم یا کنارهگیری یا هر اسمی که روی آن گذاشته شود، رویکردی در جهت خلاف مبانی نظام جمهوری اسلامی و به زیان کشور است.» او با اشاره به این جمله امام خمینی(ره) که «میزان رأی ملت است» تصریح کرد: «با توجه به تأکیدات ویژه بنیانگذار جمهوری اسلامی، هر نوع تحریم یا کاهش مشارکت، یا پیشگیری از حضور جناحها در این میدان رقابت، به ضرر ایران خواهد بود.»
🖍 «فرزانه ترکان» عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران با بیان اینکه تاکنون جمعبندی کلیای در جریان اصلاحات در خصوص انتخابات آتی وجود ندارد، گفت: «به عنوان یک نفر از این جریان، منتقد این هستم که ماههای زیادی است که جبهه اصلاحات با ریاست، فرم و تشکیل کمیتههای جدید و متنوع شروع به کار کرده، اما من به عنوان یکی از اعضای اصلاحطلب، بروندهی از این فعالیت نمیبینم.»
🖍 بر اساس آمار واحدهای مسکونی معامله شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور، متوسط قیمت یک متر مربع بنای واحد مسکونی معامله شده در شهر تهران در آذرماه ۱۴۰۲ به ۷۴۰/۹ میلیون ریال رسید که نسبت به ماه قبل ۲/۲ درصد کاهش را نشان میدهد. این رشد منفی در آذر ماه در تداوم روند نزولی این مؤلفه از تیرماه سال جاری بوده است.
🖍 مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: «مصرف مازوت در نیروگاههای کشور در ۹ ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهشی ۲۸ درصدی داشته است.» «سعید عقلی» اظهار داشت: «با برنامهریزیها و اقدامهای انجامشده، از ابتدای امسال تا پایان آذرماه شاهد افزایش ۱۲ درصدی گازرسانی به نیروگاهها بودیم.»
🖍 «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا با بیان اینکه روسیه قدرتی بزرگ در جهان است، گفت: «اگر ما بهسرعت تغییر مسیر نداده و تمام توان خود را به کار نگیریم، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه میتواند در جنگ اوکراین پیروز شود.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰حرف روز
💠مسئله تعیینکننده انتخابات
بیانات روز شنبه، دوم دیماه رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم «کرمان» و «خوزستان» با معظمله واجد نکات راهبردی و کاربردی مهم و روزآمدی است که باید همه دستاندرکاران «مسئله تعیینکننده انتخابات» و همه تریبونداران به آن توجه کرده، تحقق فوری آنها در ایام باقی مانده به موعد انتخابات را در دستور کار خود قرار دهند. رهبر معظم انقلاب ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه هر یک از دو انتخابات، کلید انتخاب این دو مجلس را با دو روش مستقیم و غیرمستقیم بر عهده مردم دانستند. در واقع، مردم بازیگران اصلی انتخابات هستند. این موضوع در بیان منطق و چرایی برگزاری انتخابات در کلام رهبر حکیم انقلاب اسلامی نیز این گونه تأکید شد: «من عرض میکنم هر دو کلمه «جمهوری» و «اسلامی» وابسته به انتخابات است. «جمهوری» یعنی مردمسالاری، یعنی حاکمیت کشور به دست مردم. خب مردم چه جوری در حاکمیت دخالت کنند؟ هیچ راهی به جز انتخابات وجود ندارد. بعضیها در مورد لزوم انتخابات اشکالتراشی میکنند، [مردم را] دلسرد میکنند، توجه نمیکنند که اگر انتخابات در کشور نباشد، یا دیکتاتوری است یا هرجومرج و ناامنی. آن چیزی که جلوی بُروز دیکتاتوری را در کشور میگیرد انتخابات است؛ آن چیزی که جلوی هرجومرج و اغتشاش و ناامنی را میگیرد انتخابات است. انتخابات آن مسیر صحیحی است که مردم میتوانند به وسیله آن و از آن مسیر، حاکمیت ملی را، مردمسالاری را، جمهوریت را در کشور تأمین کنند. این، مسئله جمهوریت انتخابات میتواند ولیفقیه در کشور انتخاب بکند و به وجود بیاورد، یعنی اسلامیت را تأمین کند.»
همچنین بار دیگر بر چهار راهبردی که فروردین امسال درباره انتخابات بیان کرده بودند، با توصیفاتی اضافی و البته بسیار حیاتی برای این دوره از انتخابات و همه ادوار انتخاباتی تأکید کردند که هر یک در جای خود و با توجه به شرایط و اتمسفر داخلی، منطقهای و بینالمللی که در آن قرار داریم، واجد نکات تفسیری و تحلیلی مهمی هستند.
1️⃣ مشارکت قوی، حضور پُرشور مردم در انتخابات که ایجادکننده وحدت ملی، قدرت ملی، امنیت ملی، تحول و حل مشکلات کشور است.
2️⃣ رقابت واقعی، یعنی میدان باز باشد برای مسابقه جناحهای سیاسی و نگاههای سیاسی و نظرات سیاسی در انتخابات.
3️⃣ سلامت به معنای حقیقی کلمه، یعنی هیچ شائبهای نتواند اعتبار و اعتماد مردم را خدشهدار کند.
4️⃣ امنیت کامل، یعنی اجازه هیچ نوع خرابکاری و ایجاد ناامنی داده نشود.
با توجه کامل به این راهبردها و تأمل در این نکته که راهحل مطمئن رفع و دفع مشکلات از صندوقهای رأی میگذرد، باید در مقابل هر نوع ایجاد دلسردی در مردم که به ضرر مردم و کشور است، ایستاد.
✍️ #فتحالله_پریشان
http://Eitaa.com/e_beman
🔰گزارش روز
💢آمریکا؛ منزویتر از قبل!
چند وقت پیش خبر تشکیل ائتلاف دریایی به فرماندهی ایالات متحده آمریکا در رسانههای جمعی مخابره شد. تشکیل ائتلاف دریایی با هدف حمایت از رژیم صهیونیستی و پاسخ به تحرکات حوثیهای یمن در توقیف کشتیهای مرتبط با این رژیم در تنگه بابالمندب تحلیل میشود. گفتنی است، حمایتهای فراوان ایالات متحده از جریان افراطی بنیامین نتانیاهو (حزب لیکود) به گونهای شده است که حتی صدای برخی از سیاستمداران داخلی آمریکا را نیز در آورده است. چند هفته پس از عملیات طوفانالاقصی، روزنامه «نیویورکتایمز» در گزارشی افشا کرد، بیش از ۴۰۰ نفر از نخبگان سیاسی و کارکنان دولت آمریکا با ارسال نامهای به جو بایدن به حمایت او از رژیم اسرائیل در جنگ غزه اعتراض کردهاند. جدای از اعتراضات نخبگان سیاسی، اعتراضات و راهپیماییهای مردمی در حمایت از فلسطینیان و محکوم کردن جنایات صهیونیستها و همچنین درخواست عمومی برای پایان دادن به کمکها و حمایتهای ایالات متحده از رژیم جعلی صهیونیستی سبب شده است حاکمان فعلی ایالات متحده در یک انزوای تاریخی در سیاست داخلی به سر برند. از سوی دیگر، در سیاست خارجی نیز به نظر میرسد خلأ گفتمانی و همچنین سردرگمی در تصمیمگیری موجب شده است ایالات متحده دیگر توان اجماعسازی گذشته خود را نداشته باشد. آمریکا دیگر حتی در میان متحدان استراتژیک خود نیز نمیتواند نقش یک رهبر و فرمانده بینالمللی را بازی کند؛ کشورهای اروپایی دیگر به بازی کردن در پازل آمریکایی تمایلی ندارند، کشورهای غرب آسیا و حاشیه خلیجفارس از آمریکا دلزده شدهاند، آفریقاییها از هرگونه انتفاع خارجی از ایالات متحده ناامید شدهاند و در نهایت کشورهای شرق آسیا نیز در حال محاسبه مجدد شرایط و تأمل جدی در سطح روابط خود با ایالات متحده هستند؛ چرا که ایالات متحده در عمل نشان داد توان حمایت راهبردی از هیچکس را ندارد. در ماجرای توقیف کشتیهای مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ نیز آمریکا توان مقابله انفرادی با تصمیم حوثیهای یمن را ندارد و مجبور به تشکیل ائتلافی از کشورها برای مقابله با آن شده است. هرچند «پاتریک رایدر» سخنگوی پنتاگون، در یک نشست خبری مدعی شده بود، ۲۰ کشور به عضویت ائتلاف دریایی چند ملیتی برای تأمین امنیت خطوط کشتیرانی در دریای سرخ با فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا(USNAVCENT) پیوستهاند، اما اخبار رسیده حکایت از این دارد که این کشورها یک به یک در حال لغو عضویت خود در این ائتلاف هستند. به گزارش خبرگزاری «دیلی اکسپرس»، در یک تحول مهم، فرانسه، اسپانیا و ایتالیا رسماً مشارکت خود در ائتلاف دریایی تحت رهبری آمریکا در دریای سرخ را لغو کردهاند. همچنین استرالیا درخواست آمریکا برای پیوستن به این ائتلاف را رد کرده است. «ریچارد مارلز» وزیر دفاع این کشور گفت: «تمرکز راهبردی این کشور بر منطقه ایندوـ پاسیفیک است.»
✍️ #رامین_نصیری
http://Eitaa.com/e_beman
روزمان رابا#قر آن آغاز کنیم
🔰مرز بندی باکفار شرط تحقق مجلس قوی و خوب (۵)
وَ الَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ فِي الْأَرْضِ وَ فَسادٌ كَبِيرٌ «73»
و كسانى كه كفر ورزيدند، ياران يكديگرند، (پس شما با آنان هم پيمان نشويد،) اگر شما (هم ميان خود، همبستگى) نداشته باشيد، فتنه و فساد بزرگى در زمين واقع خواهد شد.
: اگر طبق دستور خداوند مبنى بر رابطه ولايت ميان مؤمنان عمل نكنيد و با كفّار پيوند داشته باشيد، فساد بزرگى خواهد بود، چون آنان متّحدند و شما متفرّق..
❎❎امام خامنه ای در همایش بین المللی قاریان قران
مؤمن با مؤمن بایستی پیوند ولایتی داشته باشد، مال هرجای دنیای اسلام که هست باشد؛ این وحدتی که ما میگوییم این است. در مقابل، بایستی در جبههی مقابل، کفّار را که ملاحظه میکند با آنها پیوند نداشته باشد، با آنها ولایت نداشته باشد. ولایت کفّار، مسلمانها را بدبخت میکند؛ [مثل] این ولایتی که امروز مشاهده میکنید و بعضی از کشورها با رژیم صهیونیستی بنا میکنند به مبادلهی کلمات محبّتآمیز و ارتباطات گوناگون سیاسی و اقتصادی و غیره. بعد میفرماید: إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَکُنْ فِتْنَةٌ فِی الْأَرْضِ وَ فَسادٌ کَبیرٌ؛ اگرچنانچه این ولایت بین مؤمنین و قطع ولایت بین مؤمنین و کفّار رعایت نشود در زمین، فتنه و فساد کبیر به وجود میآید. امروز این اتّفاق افتاده؛ امروز در منطقهی اسلامی ما جنگ هست، جنگ داخلی هست، خونریزی هست، فشارهای فراوان هست؛ دولتهای بیعقل و عقبماندهی بعضی از کشورها علیه کشورهای دیگر وارد جنگ میشوند، وارد جنایتکاری میشوند
✍ #رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🔰 دستور توقیف اموال مرتبطان چای دبش
☕️ معاون حقوقی حوزه نظارت گمرکات استان هرمزگان طی ابلاغیهای به اداره کل بنادر خواستار توقیف اموال و محمولههای مرتبط با پرونده چای دبش شد. در این مکاتبه آمده است: «با عنایت به ابلاغیههای صادره از سوی اجرای احکام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خواهشمند است دستور فرمایید، چنانچه اموالی به نام اشخاص جدول ذیل در آن منطقه ویژه موجود میباشد، مراتب به قید فوریت بررسی و ضمن اعلام نتیجه به این اداره کل نسبت به توقیف آن اقدام لازم معمول نمایند. شایان ذکر است تا زمان ابلاغ و اعلام رفع توقیف چنانچه کالایی متعلق به نامبردگان وارد و قبض انبار الکترونیک برای آن صادر گردد، در صورت شمول موضوع با مفاد این نامه ضمن توقیف موضوع را به گمرک اعلام دارند.» گفتنی است، پیش از این مسئولان دولتی و قضایی از عزم جدی دستگاههای مسئول در برخورد با تخلف در حوزه چای سخن گفته بودند که نشانههای آن به مرور در حال نمایان شدن است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 دست بالای مقاومت در مذاکرات
📍 «ماهر الطاهر» مسئول روابط بینالمللی در جبهه مردمی برای آزادی فلسطین اعلام کرد، طرف صهیونیستی هفت پیشنهاد ارائه داده است که نشان میدهد این رژیم از همه اهداف خود عقبنشینی کرده است. رژیم اشغالگر شامل برقراری آتشبس دو هفتهای، حضور (نیروهای اسرائیلی) در کمربند شمال غزه، ورود کمکها و بازگشت ساکنان به شمال و برپایی چادرها در آنجا میشود. وی افزود، پیشنهاد رژیم صهیونیستی همچنین شامل آزادی شماری از مبارزان فلسطینی و در رأس آنها «احمد سعدات» و «مروان البرغوثی» و تبادل اسرای غیرنظامی و اسرای زن نظامی، عقبنشینی از شهرها و ماندن در وادی غزه میشود. اشغالگران اصرار دارند که آتشبس مطلق برقرار نشود، اما مقاومت تأکید کرده است بدون آتشبس درباره هیچ پیشنهادی مذاکره نمیکند. مقاومت پاسخی روشن به این پیشنهادها دشمن داده و بر ضرورت آزادی همه اسرای فلسطینی از زندانهای رژیم اشغالگر بر مبنای «کل در برابر کل» و عقبنشینی کامل نیروهای صهیونیستی از غزه تأکید کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 توافق بینظیر ایران و کشورهای اورسیا
🔘 معاون ارتقای کسبوکارهای بینالمللی سازمان توسعه تجارت گفت: «با امضای سند نهایی توافقنامه تجارت آزاد ۸۷ درصد کد تعرفه کالاهای تجاری ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا صفر میشود.» «سیدمحمدصادق قنادزاده» گفت: «بعد از گذشت بیش از سه سال و انجام بیش از ۳۰ دور مذاکره، سند نهایی توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا امضا شده است؛ این سند نخستین توافقنامه چندجانبه تجارت آزاد ایران بوده که پیشبینی میشود با اجرایی شدن آن تجارت کشورمان با کشورهای عضو این اتحادیه تا پنج سال آینده میتواند به ۱۸ تا ۲۰ میلیارد دلار برسد.» وی همچنین افزود: «قبل از امضای توافقنامه تجارت آزاد، از سال ۱۳۹۸ توافقنامه تجارت ترجیحی بین ایران و کشورهای اوراسیا در حال اجرا بوده است. در دو تا سه سال اخیر با اجرایی شدن توافقنامه تجارت ترجیحی حجم تجارتمان با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا دو برابر شده است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 لایحه عفاف و حجاب باز هم رد شد!
💠 «هادی طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به آخرین وضعیت لایحه موسوم به عفاف و حجاب گفت: «شورای نگهبان نسبت به لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در مرحله قبل ایرادات و ابهامات متعددی را داشت که مجلس در جلسات خود این موارد را اصلاح کرد و ما مجددا این لایحه را در دستور کار شورای نگهبان قرار دادیم و با بررسیهای به عمل آمده مشخص شد بسیاری از ایرادات و ابهامات برطرف شده است.» وی افزود: «با این حال هنوز برخی ایرادات و ابهامات وارده به این لایحه پابرجاست و به همین دلیل بار دیگر لایحه را برای اصلاح موارد باقی مانده به مجلس ارجاع دادیم.» سخنگوی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: «هر زمان که مجلس همین ایرادات و ابهامات باقی مانده را اصلاح کند ما نیز لایحه اصلاح شده را بار دیگر بررسی و نظر نهایی شورای نگهبان را اعلام خواهیم کرد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حمله روسیه به اروپا؟
🗞 روزنامه آلمانی «بیلد» نوشت، منبعی در یکی از سرویسهای اطلاعاتی اروپایی عنوان کرده که ممکن است روسیه در فاصله زمانی که آمریکا به دلیل برگزاری مراسم انتخابات ریاستجمهوری رهبری ندارد، به اروپا حمله کند. منظور این منبع ناشناس، حمله به اروپا پس از زمان برگزاری انتخابات ریاستجمهوری نوامبر ۲۰۲۴ آمریکا و پیش از مراسم تحلیف رئیسجمهور جدید در ژانویه سال ۲۰۲۵ است. این منبع اطلاعاتی در گفتوگو با بیلد گفته است، دولت روسیه بسیار امیدوار است که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور سابق آمریکا بار دیگر رئیسجمهور این کشور شود و ادعا کرده است، اگر دونالد ترامپ رئیسجمهور بعدی آمریکا باشد، هر اتفاقی ممکن است تحت ریاستجمهوری وی رخ دهد.
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🔸️ «حجتالاسلام سیدحسن خمینی» گفت: «اگر از من بپرسند بین اسقاط سلطنت رژیم ستمشاهی و برپایی جمهوری اسلامی کدام یک مهمتر بود؟ خواهم گفت که دومی به مراتب از اولی مهمتر است. سال گذشته را ببینید که همه ایادی دشمن وقتی میخواستند به جمهوری اسلامی هجمه کنند، با هم بودند، ولی وقتی خواستند یک جمله مشترک بگویند و سراغ ایجابی حرف زدن رفتند، طومار کل قصه جمع شد. آنها که حتی توان براندازی «جمهوری اسلامی» را ندارند، به مراتب توان ایجاد ساختار جدید را ندارند. امام(ره) هم رژیم شاه را ساقط کرده و هم با رأی مردم نظام بعدی را ایجاد کرده است.»
▫️ «یحیی سنوار» رهبر حماس در نوار غزه، دو ماه پس از حمله زمینی اسرائیل از «پیروزی قطعی» سخن گفته و تصریح کرده است: «شاخه نظامی حماس زیر بار شروط رژیم صهیونیستی نخواهد رفت.» بنا بر اظهارات سنوار گردان عزالدین قسام «حداقل به پنج هزار سرباز صهیونیستی حمله کرده و یکسوم آنها را کشته، یکسوم را به شدت زخمی کرده و یکسوم دیگر را برای همیشه از میدان نبرد خارج کرده است.» سنوار همچنین نوشته است: «۷۵۰ فروند خودروی ارتش اسرائیل به طور کامل یا نسبی تخریب شدهاند.»
🔸️ «کیومرث هاشمی» وزیر ورزش و جوانان درباره ساخت مجموعه جدید و مدرن تهران گفت: «منابع لازم برای تکمیل پروژه بزرگ ورزشی تهران را از محل تهاتر وزارت نفت با تفاهمنامهای که با این وزارتخانه داریم، تأمین خواهیم کرد و از روز اول وزارت نفت حمایت کامل را از این پروژه داشتند.» وی افزود: «دغدغهای برای پرداخت پول به پیمانکار مجموعه نخواهیم داشت و بلافاصله به ازای کاری که در مجموعه صورت میگیرد، نفت پرداخت میکنیم.»
▫️ «سعید نورمحمدی» عضو شورای مرکزی ندای ایرانیان از تشکلهای اصلاحطلب با انتقاد از حرکات رادیکال در این جریان، گفت: «در حال حاضر جامعهمحوری، دروغ بخشی از احزاب اصلاحطلب برای تئوریزه کردن مخالفتشان با جریانی است که اعتقاد دارند نباید صندوقهای رأی را رها کرد. یک جریان سیاسی و حزب سیاسی که هیچ ارتباطی با جامعه ندارد، نمیتواند مطالبات جامعه را مطرح نکند، اما ادعای جامعه محوری داشته باشد.»
🔸️ «محمدصادق جوادیحصار» سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه هنوز به تصمیم قطعی برای ارائه لیستی که واجد مختصات لازم برای رقابت باشد، نرسیدهایم، اظهار کرد: «بنای ما بر این بود که در انتخابات شرکت کنیم و امیدواریم با شرایط مناسب و رقابت شایسته حضور فعال داشته باشیم. تلاش و همفکری با دیگر احزاب نیز ادامه دارد. اگر به لیست برسیم، حتماً اعلام خواهیم کرد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
♻️ مجلس قوی
دو ماه دیگر تا برگزاری انتخابات مجلس باقی مانده است و کشور آماده برگزاری انتخابات میشود. بازیگران عرصه انتخابات همگی در حال آماده شدن هستند تا نقشآفرین این میدان باشند. بازیگر اصلی میدان انتخابات بدون شک «مردم» هستند. انتخابات طراحی شده است تا اراده آنها ظهور و بروز بیابد. مردم اما به این میدان رقابت از منظر حل مشکلات مینگرند! مسئله آنان حل مشکلاتی است که با آن دست و پنجره نرم میکنند و انتظار دارند تا مسئولان بر این مشکلات فائق آیند. حقیقتی که رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار با مردم استان کرمان و خوزستان بر آن چنین تأکید فرمودند: «اگر مشکلات وجود دارد، راه حل مشکلات چیست؟ راه حل مشکلات انتخابات است. اتفاقاً برای اینکه مشکلات برطرف بشود، بایستی در انتخابات شرکت کرد.» دشمنان این ملت البته تلاش دارند تا توجه افکار عمومی را از این حقیقت دور نگه دارند و نسخه غلط برای درمان مشکلات بپیچند! آنان مردم را به تحریم انتخابات و قهر با صندوق دعوت میکنند و امیدوارند در دل این قهر بستری برای اغتشاش و ناآرامی فراهم آید. در این صورت است که مشکلات کشور روی هم تلنبار میشود و بخش عمدهای از توان مسئولان به مهار بلوا میگذرد! حقیقت آن است که کشور دچار مشکلات متعددی است که باید برای آن راهکار ارائه شود. داشتن مجلس قوی، بدون شک یکی از مهمترین اهرمهای حل مشکلات کشور است. مجلس قوی، مجلسی توانمند در قانونگذاری و نظارت است. مجلسی که نمایندگان آن اشراف کامل به تواناییها و ناتوانیها و تهدیدات و فرصتها دارند و محیط بینالمللی و شرایط کشور را به خوبی درک میکنند و با تدبیر و تدبیر بهترین تصمیمات را قانونی میکنند. فراموش نکنیم که به فرموده رهبری: «مجلس شورای اسلامی، طبق قانون اساسی، ریلگذاریکننده آینده کشور است. اگر کشور مشکلاتی دارد، برای رفع این مشکلات نیاز به قانونگذاری و حضور مدبرانه مجلس شورای اسلامی است»
مجلس قوی محصول کمیت و کیفیت آرای مردم است. هر چقدر مردم بیشتر در پای صندوق رأی حاضر شوند و هر چه با دقت نظر و چشمانی باز بر کیفیت آرایشان بیفزایند، بدون شک مجلس قویتری شکل خواهد گرفت؛ اما اگر مسیر مشارکت ناهموار شده و از حضور پرتعداد مردم کاسته شود و به تعبیر رهبری «اگر مشارکت ضعیف باشد، مجلس ضعیف خواهد شد و مجلس ضعیف توانایی کامل برای رفع مشکلات نخواهد داشت. اگر میخواهیم مشکلات برطرف بشود، باید مشارکت را بالا ببریم؛ این وظیفه همه است. هر که میخواهد مشکلات کشور برطرف بشود، راهش این است.» بنابراین از دل مجلس قوی، قوانین قوی و نظارت درست و دولت قوی پدیدار میشود.
✍️ #مهدی_سعیدی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💢 به اسم مردم به کام برخی جریانهای سیاسی
در خلال مناظره میان «حسین شریعتمداری» و «محسن هاشمی» در برنامه گفتوگوی ویژه خبری از سوی محسن هاشمی مطرح شد که «در بررسی صلاحیتها وقتی کسی صلاحیتش احراز نمیشود، موضوع باید به مردم سپرده شود»، اما اصل بحث سر چیست؟
در ایام نزدیک به انتخابات، برخی جریانهای سیاسی اظهاراتی را با هدف زیر سؤال بردن نظارت شورای نگهبان مطرح میکنند؛ در واقع در این دیدگاه شورای نگهبان یا از صلاحیت افراد اطلاع دارد و آنها را تأیید میکند، یا صلاحیت نامزدها برایش احراز نشده که در این صورت نباید آنها را از ورود به عرصه انتخابات منع کند. نتیجه آنکه نظارت شورای نگهبان در حد نظارت استطلاعی یا به عبارت دیگر «نظارت غیرفعال» کاهش مییابد. وجود یک نهاد نظارتی و کنترل ورود نامزدها به عرصه انتخابات در کشورهای گوناگون وجود دارد و این مسئله نادری نیست. «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «محکمه النقد» در مصر، «شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان، «مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان، نهادهایی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی هستند. برای نمونه، در فرانسه برای آنکه نامزدی فرد برای تصدی مقام نمایندگی مردم رسمیت بیابد، لازم است حدود ۵۰۰ نفر از نمایندگان او را تأیید کرده باشند. طبق قانون، این ۵۰۰ نفر باید لااقل از ۳۰ استان کشور باشند و از هر استان بیش از ۵۰ امضا نمیشود جمع کرد. بنابراین، فقط افرادی میتوانند به عنوان نامزد خود را مطرح کنند که صلاحیت خود را قبلاً در سطح کشوری به نمایش گذارده باشند. فرانسویها معتقدند، این تأیید صلاحیت از ظهور به قول آنان «پارشوتیستها»، یعنی افردی که به یکباره در میدان سیاست ظاهر شده و رأی مردم را با خود همراه میکنند، ممانعت به عمل میآورد. 🔹️بنابراین، وجود یک صافی که جریان انتخابات را کنترل کند، شیوهای مرسوم است و مدل ذهنی جریانهای مخالف نظارت استصوابی شورای نگهبان الگوی عملی در سایر کشورها نیز ندارد.
همچنین یک ضعف مهم در دموکراسی این است که همه اقشار مردم اعم از آنان که سواد سیاسی دارند و آنان که سواد سیاسی ندارند، همگی در یک سطح حق انتخاب دارند. حال اگر حکومت، با استفاده از نهادهای گوناگون، تحقیقات مفصلی را انجام داده و افرادی را که صلاحیت ورود به عرصه انتخابات را دارند، اعلام کند، در واقع، انتخاب را برای مردم تسهیل کرده است. در این صورت است که مردم به جای انتخاب از میان انبوه افراد اعم از آنان که تخصص و شرایط لازم را برای ورود به مناصب مهم دارند و آنان که شرایط لازم را ندارند؛ انتخاب خود را از میان افرادی انجام میدهند که صلاحیتشان از سوی افراد خبره تأیید شده است. این اتفاق زمانی رخ میدهد که نظارت استصوابی محقق شود.
✍️ #محمد_حکیمی
http://Eitaa.com/e_beman