🌐 بسته خبری
📍روزنامه «آرمان امروز» درباره فعالیتهای انتخاباتی رئیس سابق مجلس نوشت: «لاریجانی میداند که دوری بیش از این از قدرت، او را به حاشیه میراند و با چنین نگاهی نمیتواند به راحتی از خیر انتخابات مجلس بگذرد؛ اما چگونه؟ لاریجانی روحیه محافظهکاری در عرصه سیاست دارد و نمیخواهد به عرصهای وارد شود که از پیش بازنده باشد.»
📍«مسعود پزشکیان» فعال اصلاحطلب و از نمایندگان مجلس فعلی در بخشی از یک مصاحبه که «مشرق» آن را منتشر کرد در اشاره به فعالیت چپهای تحریمی علیه انتخابات گفته است: «آنهایی که قهر کردهاند از نظر من نباید قهر کنند. اگر من هم به دنبال منافع شخصی خودم بودم بهتر آن بود که به جای حضور در انتخابات به طبابت میپرداختم.»
📍«نیویورکتایمز» و «رویترز» به نقل از شرکتهای مشاور حملونقل دریایی گزارش دادند که با تدوام جنگ و تنشها در دریای سرخ هزینههای ترانزیت کالا برای کشتیهایی که با وجود مداخله نظامی آمریکا حاضر به بازگشت به دریای سرخ نیستند، از جهش فعلی 173 درصدی هم بالاتر خواهد رفت.
📍«داود منظور» رئیس سازمان برنامه و بودجه در صفحه مجازی خود نوشت: «گزارش اخیر مرکز آمار نشان میدهد تورم نقطه به نقطه قیمت مسکن در تهران در 9 ماه اخیر نزولی شده و از ۱۲۱ درصد در اردیبهشت به 57.5 درصد در آذر ماه کاهش یافته است. متوسط قیمت مسکن در تهران در آذرماه ۲.۹ درصد کاهش یافته است.»
📍سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «سه اسرائیلی دیگر که نامشان در لیست افراد مفقود شده ثبت شده بود، مشخص شده که در غزه اسیر هستند.» «دانیل هاگاری» عنوان کرد: «بدین ترتیب شمار اسرای اسرائیلی در غزه به ۱۳۶ نفر افزایش یافته است.»
📍«غلامرضا انصاری» نماینده سابق اصلاحطلب گفت: «با توجه به برخورد نامناسبی که دولت دوم آقای روحانی با اصلاحطلبان کرد و اغلب کاستیها در نهایت به پای اصلاحطلبان نوشته شد، شرایطی را به وجود آورده که احتمال تکرار ائتلاف با حزب اعتدال و توسعه دور از انتظار است.»
📍«سالاری» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه باید به سمت تولید خودرو مطابق با استانداردهای بینالمللی حرکت کنیم، بیان کرد: «مصرف بنزین در کشور به صورت میانگین برابر با ۱۱۶ میلیون لیتر در روز است که اگر خودروها با استاندارد بینالمللی در کشور تولید میشد، این مقدار 60 میلیون میشد و حتی 50 میلیون لیتر هم میتوانستیم صادر کنیم.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💢 اخلاق رقابت
با فعال شدن جدی بازیگران انتخابات، توجه به «سلامت رقابتهای انتخاباتی» اهمیت خاص خود را پیدا میکند. توجه به مسائلی از قبیل پرهیز از دروغ، تهمت و افترا، تخریب، سیاهنمایی، بزرگنمایی مشکلات، اسراف، هزینهکردهای غیرشرعی، دادن وعدههای غیرواقعی، خرید رأی و ... نمونهای از دغدغههایی است که توجه به آن میتواند متضمن سلامت رقابت انتخابات باشد. این اصول در سطوح مختلف رقابت انتخاباتی، همچون تبلیغات، مناظرات و گفتوگوها و مصاحبهها با رسانههای گوناگون، یادداشتهای مطبوعاتی وابسته به جریانهای سیاسی و همچنین رقابت نزد طرفداران و هواداران باید مورد توجه قرار گیرد. رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در طول ادوار انتخابات تلاش کردهاند تا با توصیههای خود بستر را برای برگزاری یک رقابت سالم و اخلاقی فراهم آورند. رهنمودهای ایشان در انتخابات مملو از هدایتهایی در زمینه رقابتی منصفانه است. چند روز پیش بود که معظم له در دیدار با مردم خوزستان و کرمان خطاب به نامزدهای انتخابات فرمودند: «تبلیغات بایستی همراه با اخلاق و دیانت باشد. تبلیغات غیر از تهمت زدن است، غیر از دروغ گفتن است، غیر از وعده خلاف دادن است. تبلیغات یعنی انسان نظرات خودش را برای مردم بیان کند؛ تبلیغات این است و باید انشاءالله برای همه فراهم باشد.»(2/10/1402) این اظهارات اولین کلام ایشان در این باب معطوف به انتخابات اسفندماه آتی است و وعده دادهاند که در این باره بیشتر سخن خواهند گفت. در انتخابات این مردم هستند که در نهایت برخواهند گزید که چه کسی باید بر صندلی قدرت بنشیند، اما چه خوب که بازیگران سیاسی انتخابات تلاش کنند تا این انتخاب در مسیری سالم و اخلاقی هموار شود؛ چرا که مردم را از خطای در انتخاب مصون میدارد و انتخاب اصلحی خواهند داشت. به واقع دروغ و اغواگری و فریب، انتخاب کنندگان را در مرحله انتخاب دچار خطای تصمیمگیری نکند و فروشندگان کالای بدلی به مشتریان ارائه ندهند! برای تحقق این امر هم باید فروشندگان از انصاف لازم برخوردار باشند، هم ناظران بازار به درستی بر مأموریت نظارت و بازرسی خود عمل کنند و متقلبان را پلمپ کرده، و هم مشتریان هنگام خرید با دقت نظر کالای مورد نظر خود را برگزینند. بدون شک، اگر این اصول رعایت شود، هم بهترینها بر مسند قدرت خواهند نشست و هم رأیدهندگان از انتخاب خود پشیمان نخواهند شد.
✍️ #مهدی_سعیدی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💠 تحلیلی بر نتایج انتخابات شوراهای استانی عراق
انتخابات شوراهای استانی عراق در دو مرحله در روزهای ۲۶ و ۲۷ آذر ماه سال ۱۴۰۲برگزار شد، که طبق آمار کمیسیار عالی انتخابات عراق، این انتخابات مشارکت ۴۱ درصدی را به همراه داشت؛ اما غایب بزرگ این انتخابات جریان صدر بود، که بعد از استعفای دستهجمعی اعضایش از پارلمان عراق، این بار انتخابات شوراهای استانی را تحریم کرد. افزون بر صدر، «ایاد علاوی» نخستوزیر دوران انتقالی و حزب سکولارش به همراه برخی از احزاب تشرینی نیز در انتخابات شرکت نکرده و آن را تحریم کردند. نتایج اعلامی حاکی از پیروزی جریان چارچوب هماهنگی شیعیان، اما با لیست های متفاوت است. به این صورت که ۴۳ کرسی از آن ائتلاف نبنی به رهبری ریاست سازمان بدرهادی العامری و حزب عصائب اهل حق قیس خزعلی شد. ۲۹ کرسی به ائتلاف دولت قانون نور المالکی رسید. ۲۴ کرسی نصیب نیروهای دولت ملی، حزب ائتلافی دو جریان به ریاست حزب حکمت ملی به رهبری سید عمار حکیم و ائتلاف نصر به رهبری حیدر العبادی نخستوزیر اسبق رسید. ۹ کرسی نیز نصیب ائتلاف ابشر یا عراق همام حمودی، ریاست مجلس اعلای اسلامی عراق و این جریان شد. ائتلاف الاساس العراقی محسن مندلاوی، نایب رئیس پارلمان عراق نیز توانست ۶ کرسی را به دست آورد. در بین جریانهای سیاسی اهل تسنن بیشترین آرا و کرسیها نصیب ائتلاف تقدم به رهبری محمد حلبوسی، ریاست برکنار شده پارلمان عراق شد. نکته قابل توجه آنکه در بین قومیتها هم در استان کرکوک حزب دموکرات کردستان عراق با مجموع آرای ۵۲۲۸۷ رأی دو کرسی را به دست آورد و یک شکست تاریخی را تجربه کرد و احتمال تغییرات در نفرات اصلی این حزب در این استان وجود دارد. در مجموع با توجه به آرای به دست آمده، میتوان اینگونه نتیجه گرفت که جریان چارچوب هماهنگی شیعیان (الطار التنسیقی) در ۱۰ استان به همراه ائتلاف بومی استانداران در سه استان دیگر شیعه، میتوانند در تعیین استانداران نقش اساسی را ایفا کنند، در چهار استان سنی نیز دیگر احزاب سنی به ویژه ائتلاف تقدم محمد حلبوسی به همراه ائتلافهای بومی استانداران مانند نینوی لاهلها میتوانند در تعیین استانداران نقش اساسی را داشته باشند. در استان کرکوک ترکیب احزاب کردی، عربی و ترکمنی وضعیت ویژهای را به خود دیده است و باید دید که آیا بین احزاب کردی با هم ائتلافی از یک سو صورت میگیرد و از سوی دیگر بین تجمیع کردها با ترکمنها برای در اختیار گرفتن پست استانداری این استان ائتلاف دیگری صورت خواهد پذیرفت یا خیر، که در صورت ائتلاف بین احزاب کردی باهم به علاوه با ترکمنها، به احتمال بسیار زیاد استاندار کرد در این استان بر کرسی استانداری تکیه خواهد زد؛ لذا رصد تحولات و روند جابهجایی قدرت در عراق نشاندهنده پویایی فضای سیاسی و توسعه سیاسی است.
✍️ #محمدمهدی_جعفری
http://Eitaa.com/e_beman
◽️💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐◽️
💐 بصائر علوی
🌹 امیرمومنان فرمودند :
پس بر شماست كه يكديگر را نصيحت كنيد، و نيكو همكاری نماييد.
........لكن بايد به مقدار توان،
حقوق الهی را رعايت كند كه يكی از واجبات الهی،
⬅️ ۱_ يكديگر را به اندازه توان نصيحت كردن،
⬅️ ۲_ و برپا داشتن حق،
⬅️ ۳_ و ياری دادن به يكديگر است.
📒 #نهج_البلاغه، #خطبه216
امام خامنهای :
«هرکسی صدایی دارد مخاطبی دارد،
باید برای حضور مردم در صحنه، تلاش کند
وَتَوَاصَوۡاْ بِٱلۡحَقِّ» ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
#لبيک_يا_خامنه_ای
🗳 #انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب۱۴۰۲
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰توصیه به مشارکت حداکثری انتخابات وظیفه همگانی
العصر
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ
ﻣﮕﺮ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻖ ﺗﻮﺻﻴﻪ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ .(٣)
امام خامنه ای ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
این مسئلهای که عرض کردم، مسئلهی حضور مردم در صحنه ــ که جزو لوازم حتمی ادارهی صحیح کشور و پیشرفت انقلاب و به نتیجه رسیدن انقلاب و به هدفها دست یافتن انقلاب است ــ باید ترویج بشود؛ هر کسی صدایی دارد، هر کسی زبان گویایی دارد، هر کسی مخاطبی دارد، هر کسی میتواند اثر بگذارد، باید روی این زمینه کار کند: وَ تَواصَوا بِالحَقّ؛ این حق است. تواصی به حق وظیفهی همه است؛ روحانی باشد، استاد دانشگاه باشد، منبر باشد، صداوسیما باشد، مسئول سیاسی باشد، مدیر فلان دستگاه باشد، عالِم باشد، مرجع باشد، هر کسی باشد، وظیفه است. مردم را بایستی به حضور در میدان، ایستادگی در میدان، آشنایی با لوازم میدان وادار کنند.
✍# بازیاد
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 مشاور دفتر رهبری اعدام شده است؟
پیگیریها از یک منبع آگاه، حاکی از اعدام فردی به نام «محسن سراوانی» به جرم جاسوسی است؛ اما وی نه تنها هیچ سمت و ارتباطی با دفتر رهبر معظم انقلاب نداشته؛ بلکه در سال ۱۳۹۸ به اتهام سوءاستفاده از عنوان دفتر مقام معظم رهبری و جعل امضا تحت تعقیب قرار گرفته و بازداشت شده است. این منبع افزود: «بدیهی است عکس یک فرد با یکی از اعضای دفتر رهبر انقلاب که میتواند در برخی موقعیتها اتفاق بیفتد، به هیچ عنوان دال بر ارتباط آن فرد با دفتر یا حتی ارتباط خاص با آن عضو دفتر نیست.» رسانه «ایران اینترنشنال»، به تازگی گزارشی درباره محسن سراوانی با تیتر «جزئیات پرونده «مشاور بیت خامنهای» که به اتهام جاسوسی برای اسرائیل اعدام شد» منتشر کرده است. در این گزارش از سراوانی با عنوان «مشاور جوان بیت رهبری» هم نام برده شده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ماجرای تخلف چای دبش چیست؟
☕️ وزیر اقتصاد درباره موضوع فساد چای دبش اظهار کرد: «حتما فساد اتفاق افتاده و کسی دنبال لاپوشانی این مسئله نیست. به محض اطلاع از وقوع فساد در بخش مربوطه واکنش و برخورد صورت گرفته و پرونده به قوه قضائیه ارجاع شده است.» «سید احسان خاندوزی» با بیان اینکه برای مردم مهم است که آیا این فسادها در آینده ادامه خواهد داشت؟ افزود: «شرکت چای دبش بابت ارزی که برای واردات چای دریافت کرده بود، پولش را پرداخته و اموال مردم به جایی نرفته است. به بانک مرکزی پول داده، ارز دریافت کرده و قرار بوده با آن کالا و تجهیزات وارد کند که نصف آن را وارد کرده و نصف دیگر را وارد نکرده است. پولی از کشور خارج نکرده، ساختمانها و ماشینآلات مربوط به آن نیز در اختیار قوه قضائیه است. اما برای جلوگیری از همین حد از تخلف هم که رخ داد، از فروردین امسال با ایجاد سامانهای قرار شد هر شرکتی میخواهد تخصیص ارز بگیرد، در سامانه ثبت شود تا معلوم شود سال گذشته و دو سال قبل چقدر دریافت کرده است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 فرمان عقبنشینی صادر شده است
💢 روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد، رژیم صهیونیستی هزاران نفر از نیروهایش را تحت چارچوب عقبنشینی بزرگ، از شمال غزه خارج کرده است. این مقام آمریکایی اضافه کرد: «اسرائیل به واشنگتن تصمیمش برای کاهش عملیات در مرحله بعدی در جنگ غزه را اعلام کرده است.» وی افزود: «تضمینهای قبلی اسرائیل محقق نشده و امیدواریم که این آغاز عملی کاهش نیروهای اسرائیلی در غزه باشد.» از سوی دیگر، «عامی ایالون» رئیس سازمان امنیت داخلی اسرائیل (شین بت/شاباک) طی سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۰ در گفتوگو با روزنامه «هاآرتص» گفت: «اسرائیل هرگز با چهره پیروز از جنگ در غزه خارج نخواهد شد، حتی اگر بتواند یحیی السنوار را ترور کند.» رئیس اسبق شاباک افزود: «هرکسی که معتقد باشد فلسطینیها تسلیم خواهند شد، نه فلسطینیها و نه حماس و نه جنبشهای اسلامی در قرن حاضر را نشناخته است.»
http://Eitaa.com/e_beman