طرح واره های ویژه انتخابات (3).pdf
608.2K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
صبح صادق.pdf
2.3M
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰رقابت سالم مصداق فاستبقوالخیرات
المائده
وَلَوْ شَاءَ اللَّهُ لَجَعَلَكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَلَٰكِن لِّيَبْلُوَكُمْ فِي مَا آتَاكُمْ فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ إِلَى اللَّهِ مرجعکم جمیعا
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﻣﺖ ﻭﺍﺣﺪﻱ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰ ﺩﺍﺩ ، ﻭﻟﻲ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﺪ ; ﭘﺲ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﻧﻴﻚ ﺑﺮ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﭘﻴﺸﻲ ﮔﻴﺮﻳﺪ . ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍﺳﺖ ; ﭘﺲ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻥ ﺍﺧﺘﻠﺎﻑ ﻣﻰ ﻛﺮﺩﻳﺪ ، ﺁﮔﺎﻩ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ .(٤٨)
امام خامنه ای
انتخابات را صحنهی جنگ قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که برخوردهای اهانتآمیز آبرویشان را برد. ما در گذشته هم هر وقتی که نامزدها در مناظرات تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحاء ضرر کرد؛ در گذشته هم این جور بوده. این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین و چنان خواهد شد، میدان انتخابات، میدان مسابقهی خدمت است. قرآن به ما دستور میدهد: فَاستَبِقُوا الخَیرٰت؛ دنبالهی کار نیک با هم مسابقه بدهید و پیش بروید؛ با این نگاه بایستی به انتخابات نگاه کنند. نفرتپراکنی و اتّهامات چنین و چنان [نباشد].۱۴۰۰/۰۳/۰۶
✍#بازیاد_رجبعلی
https://eitaa.com/e_beman
🔰 بایدن و عربستان به توافق میرسند؟
♻️ به گفته ۹ تحلیلگر و مقام سابق دولت آمریکاـ که از طرحهای واشنگتن مطلع هستندـ دولت بایدن در حال زمینهچینی برای یک معامله بزرگ جاهطلبانه است که عادیسازی روابط بین اسرائیل و عربستان را به برداشتن گامهای اساسی به سمت تشکیل دولت فلسطینی پیوند خواهد زد. این طرح در راستای تلاشهای قبلی برای ایجاد یک پیمان دفاعی بین آمریکا و عربستان شکل میگیرد که یکی از مهمترین اولویتهای سیاست خارجی عربستان است. در عوض دریافت این امتیاز، عربستان بهعنوان پرنفوذترین دولت عربی روابط دیپلماتیک خود را با دولت اسرائیل برقرار خواهد کرد و تمام طرفها توافق خواهند کرد که گام های غیرقابل بازگشتی را به سمت تشکیل دولت فلسطین بردارند. «جوئل براونولد» مدیر مرکز دنیل آبراهام برای صلح خاورمیانه در واشنگتن میگوید: «همه چیز کاملاً هرج و مرج زده است. فرصتی برای انجام یک معامله بزرگ وجود دارد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 لیست اصلاحطلب تهران
🎤 سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان حمایت این حزب از لیست با محوریت علی مطهری، گفت: «در تهران، بنای ما بر آن است که از لیستی که آقای مطهری در حال آماده کرده آن هستند، حمایت کنیم.» «محمدصادق جوادیحصار» ادامه داد: «در شهرستانها نیز ما در حال جمعبندی هستیم و حدود ۶ تا ۷ نفر از مرتبطین با حزب و اعضای قدیمی و جدید احراز صلاحیت شدهاند، که از آنها حمایت مینماییم. همچنین، اصلاحطلبانی که به عنوان یک نامزد اصلاحطلب در انتخابات حضور دارند و دارای رأیآوری نیز میباشند، یا افراد مستقل رأیآوری که تمایل داشته باشند از آنها حمایت کنیم، حمایت خواهیم کرد.» سخنگوی حزب اعتماد ملی بیان کرد: «اگر آقای مطهری در شهرستانها نیز لیست بدهند، از آن لیست حمایت میکنیم؛ اگر نه، نیروهای خودمان و نیروهای اصلاحطلبی که در حوزۀ انتخابیشان رأیآوری نسبی داشته باشند، مورد حمایت ما قرار خواهند گرفت.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 کار ناتمام ملک عبدالله را تمام کن!
📌«توماس فریدمن» نویسنده مشهور آمریکایی در مطلبی در نشریه نیویورک تایمز نوشت: «یکی از غیرمنتظرهترین تحولات جنگ اسرائیل و حماس، تلاقی منافع و انگیزههای قدرتمند بازیگران مختلف از اسرائیل گرفته تا فلسطینیان، آمریکا و عربستان برای تشکیل یک دولت فلسطینی است که بتواند در صلح و آرامش در کنار اسرائیل ادامه حیات دهد. محمدبنسلمان اگر میخواهد نتانیاهو و حماس را شکست دهد، باید کار ناتمام عمویش ملک عبدالله را تمام کند. او باید اعلام کند که آماده سفر به بیتالمقدس است تا ابتدا در مسجدالاقصی نماز بخواند و سپس در صحن کنست با مردم اسرائیل سخن بگوید و مستقیما به آنها بگوید: اگر شما با راه حل دو دولت همراه شوید، عربستان روابط با اسرائیل را عادیسازی خواهد کرد و بیتالمقدس غربی را بهعنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت خواهد شناخت، به شرطی که اسرائیل هم بیتالمقدس شرقی را به عنوان پایتخت فلسطین شناسایی کند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 به مردم دروغ گفتیم
دبیرکل حزب کارگزاران میگوید: «لیست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم (سال ۱۳۹۸) در تهران قویتر از مجلس دهم بود، اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم.» اشاره حسین مرعشی به ارائه سه فهرست یا سرلیستی مجید انصاری بود که بهخاطر برخورد مردم از عملکرد مدعیان اعتدال و اصلاحات، نفر اول فهرستهای مذکور نتوانست بیش از ۶۸ هزار رأی کسب کند. مرعشی در عین حال گفته که ۹۰ درصد کرسیها در استان کرمان رقابتی است. او که در نشست انتخاباتی اصلاحطلبان کرمان سخنرانی میکرد، گفت: «صحنه سیاسی بینالمللی داخلی و منطقهای بهگونهای شکل گرفته که ایران نیازمند انتخاباتی است که بتواند کشور را در مقابل خطرات کاملا جدی بیمه کند. اینکه مقام معظم رهبری در دو ماه اخیر تقریباً هر هفته در بحث انتخابات نکاتی را گوشزد کردند، نشانه توجه ایشان به مسئله امنیت ملی ایران است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
▫️دبیرکل حزبالله لبنان گفت: «ما در جنگی تمام عیار با رژیم صهیونیستی قرار داریم. اکنون میدان جنگ گسترده شده و ما هیچ محدودیتی در هدف قراردادن نیروهای دشمن نداریم.» «نصرالله» با اشاره به توان و دقت بالای موشکی حزبالله گفت: «مقاومت لبنان توانست با استفاده از موشکهای دقیق و نقطه زن خود کریات شمونه در ایلات اشغالی را هدف قرار دهد.» وی خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: «خون، بهای خون غیرنظامیان خواهد بود، نه پایگاههای ارتش رژیم صهیونیستی؛ زیرا وقتی موضوع به غیرنظامیان کشیده میشود، این موضوع برای ما از حساسیت خاصی برخوردار است.»
▫️ خبرگزاری «رویترز» به نقل از چهار منبع گزارش داده که مصر در حال آمادهسازی منطقهای در مرز غزه است که در صورت حمله گسترده اسرائيل به رفح، فلسطینیها را در آن سوی مرز اسکان دهد. مصر بارها به صورت رسمی چنین گزارشهایی را تکذیب کرده و هشدار داده است، حمله ویرانگر اسرائيل به رفح که باعث آوارگی بیشتر فلسطینیها و حرکت آنها به سمت صحرای سینا خواهد شد کاملاً غیرقابل قبول است. پیش از این سایر کشورهای عربی، مانند اردن نیز هشدارهای مشابهی دادهاند. ایالات متحده هم بارها گفته که با هرگونه جابهجایی فلسطینیها از غزه مخالفت خواهد کرد.
▫️ «سردار سعید منتظر المهدی» سخنگوی فراجا اظهار کرد: «با انجام رصدهای فنی و اطلاعاتی به عمل آمده، مشخص شد که دو نفر از اعضای گروهک تروریستی جیشالظلم، دخیل در حادثه شهادت نیروهای فداکار و جان برکف مقر انتظامی راسک، که در تاریخ ۲۴ آذر امسال رخ داد، در یکی از شهرستانهای سیستان و بلوچستان، در حال تردد هستند که بلافاصله با انجام اقدامات لازم، دستگیر شدند.» وی گفت: «از این افراد تروریست، یک قبضه سلاح گرم، به همراه مقادیری تجهیزات مربوطه، کشف و ضبط شد.»
▫️ «والاستریت ژورنال» در گزارشی درباره ظهور ایران به منزله یکی از تأمینکنندگان جهانی تسلیحات، مدعی شد مشتریان تسلیحات کم هزینه و با فناوری پیشرفته ایران تهدیدی علیه منافع آمریکا و شرکای آن در خاورمیانه، اوکراین، و فراتر از آن محسوب میشوند. در این گزارش به نقل از مقامات آمریکایی نوشته است، یکی از مهمترین صادرات تسلیحات ایران، پهپاد انتحاری شاهد است.
▫️ سخنگوی گردانهای عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس گفت: «طوفانالاقصی هرگز آرام نخواهد گرفت، این نبرد برای از بین بردن ظلم و تجاوز از مسجدالاقصی شکل گرفته و نقطه عطفی در تاریخ امت ما خواهد بود.» «ابوعبیده» تأکید کرد مقاومت ما در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تا خروج آخرین نظامی صهیونیست از نوار غزه ادامه خواهد یافت.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💢 معانی انتخابات
شاید یک پرسش پر تکرار این روزها این باشد که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ معمولاً کسانیکه این سؤال را مطرح میکنند، پاسخهایی نیز برای این پرسش خود در اختیار دارند. برای نمونه، میپرسند با مشکلات معیشتی که در کار مردم پدید آمده، دیگر دل و دماغی برای شرکت در انتخابات باقی نمانده است. البته پاسخهایی دیگر نیز در مقابل این سؤال که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم، قرار میگیرد که کم و بیش برای همگان آشکار است.
واقعیت این است که درباره انتخابات یک نگاه حداکثری و راهبردی وجود دارد و یک رویکرد حداقلی و تقلیلگرایانه. هر چند به طور طبیعی نتیجه برگزاری هر انتخابات، پیروزی یک جریان سیاسی و ناکامی جریانی دیگر است؛ اما این رویکرد همان نگاه تقلیلگرایانه است. پدید آمدن رقابتهای جدی بین جریانها و سلایق سیاسی یقیناً هم در افزایش رقابت سیاسی تأثیر دارد و هم در آگاهی بخشیدن به جامعه برای آنکه بتوانند به انتخاب و گزینش صحیح دست بزنند؛ اما این همه ماجرا نیست.
اما از آن سو باید اعتراف کرد که تاکنون به درستی درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات از حیث راهبردی روایتهایی واقعی و اطمینانبخش بیان نشده است. برخی مفاهیم سیاسی هستند که همه یا دستکم اکثریت مردم، با وجود داشتن سلایق گوناگون، بر سر آن اتفاق نظر دارند. برای نمونه، مردم تحت هر شرایطی حاضر به کوتاه آمدن و معامله بر سر موضوعاتی، مانند ایران و امنیت آن نیستند. فرض کنید انتخابات در امنیت و اقتدار ایران تأثیر مستقیم و مؤثر داشته و دارد؛ حال آیا این رابطه به خوبی برای مردم به باور تبدیل شده است؟
ایران در طول تاریخ همواره آماج تهاجمات و توطئههای خارجی بوده است. هیچ جنگ منطقهای و جهانی رخ نداده است مگر اینکه در پی آن یا مردم عزیز ایران آسیب ندیده باشند، یا بخشی از خاک ایران تجزیه نشده باشد یا آنکه امکانات و منابع کشور نابود نشده باشد. تردیدی نیست که مهمترین عامل مصون ماندن ایران از جنگهای ویرانگری که قدرتهای بزرگ در غرب آسیا در سالهای اخیر به راه انداختهاند، حفظ یکپارچگی ملی بوده است. در این زمينه یکی از مصادیق بارز تحقق انسجام ملی، «انتخابات» است.
به دلیل در نظر گرفتن همین جنبه از کارکرد انتخابات بود که چند سال پیش از این رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: «همه در انتخابات شرکت کنند؛ حتی کسانی که نظام را قبول ندارند برای حفظ اعتبار کشور شرکت کنند؛ ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، اما شرکت کند؛ انتخابات مال رهبری نیست، برای ایران اسلامی است؛ برای این است که ماندگاری کشور تأمین بشود و کشور در حصار امنیت کامل باقی بماند.»
✍️ #عزیز_غضنفری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰گزارش روز
💠انتخابات حداکثری، مقدمه توسعه اقتصادی
بدیهی است که انتخابات پیشرو، میتواند مسیر و جهتگیری چندین ساله ایران را در همه زمینهها تعیین کند؛ به ویژه اینکه این انتخابات برای تعیین افرادی است که ریلگذاریِ قطار دولت و نظارت بر حسن حرکت آن را بر عهده دارند. این ریلگذاری میتواند جنبههای گوناگون زندگی ملت و کشور را مؤثر کند. در میان این جنبهها، آنچه در اولویت قرار دارد، مسئله اقتصاد است. سؤال مهم اینکه کنش انتخاباتی مردم چه تأثیراتی بر حل وفصل معضلات اقتصادی کشور دارد؟ در پاسخ به پرسش فوق، چند نکته را از نظر میگذرانیم.
1️⃣ اقتصاد در ایران نیازمند جراحیهای بزرگ و اصلاحات اساسی در همه بخشها و جنبههاست. اجرای این اصلاحات ساختاری و نهادی در اقتصاد نیازمند وجود حس اعتماد به نفس در بین کارگزاران و متولیان امر است. این اعتماد به نفس در مسئولان از طریق حمایت مردمی حاصل میشود؛ از این رو افزایش مشارکت در انتخابات میتواند باعث بهبود و تقویت سرمایه اجتماعی برای شروع و پیشبرد اصلاحات اقتصادی شود. توجه به این نکته نیز ضروری است که تصمیمسازان و تصمیمگیران برای تدوین و اجرای اصلاحات اقتصادی با گروههای فشار مواجهند؛ چرا که اصلاحات مربوطه ممکن است منتفعان و متضرران متعددی داشته باشد که به دلایل گوناگون با مخالفتهای شدید خود، چالشهای امنیتی و اعتباری برای دولت حاکم ایجاد کنند. در اینجا پشتوانه حداکثری مردم برای متولیان امور، میتواند فشار حاصل از این گروهها را کاهش دهد.
2️⃣ از طرفی رسیدن به توسعه اقتصادی، پیشرفت و نیل به بهبود وضع موجود نیازمند انتخاب افرادی شایسته در قامت قانونگذار است که بتوانند بستر قانونگذاری لازم را برای توسعه فراهم کنند. احتمالاً انتخابات پرشورتر منجر به انتخاب افکار قوی و فرهیخته میشود که میتواند زیربنای توسعه را تدارک ببیند.
3️⃣ انتخابات با مشارکت حداکثری و نتیجه مطلوب میتواند انتظارات مثبت به اقتصاد تزریق کند و در نتیجه شاخصهای کلان را بهبود بخشد؛ چرا که با توسعه مشارکت و امیدآفرینی، فضای آرامش به اقتصاد تزریق میشود. نقطه مقابل آن نیز وجود دارد. به عبارتی، مشارکت حداقلی، حاکمیت را به بحران مقبولیت و گسترش فضای ناامیدی در جامعه سوق میدهد و در نتیجه جامعه با انتظارات منفی روبهرو میشود که بازخورد آن کاهش امنیت سرمایهگذاری خواهد بود.
4️⃣ نکته چهارم تکثر و رقابت در انتخابات است که وقتی در انتخابات به صورت واقعی شکل میگیرد، میتواند به زمینهسازی حضور حداکثری احزاب و تشکلهای متعدد منجر شود و در نتیجه احزاب و نمایندگان انتخابی خود را در قبال رأی مردم بیشتر پاسخگو میدانند و به عبارتی زمینه را برای تحقق وعدههای اقتصادی فراهم میکند.
✍️ #علی_محمدی
http://Eitaa.com/e_beman
📌حمله به سنگ آسیاب انتخابات
🔸درایت و تیز بینی مقام معظم رهبری رهبری در اعلام چهار راهبرد مشارکت، امنیت، رقابت و سلامت برای انتخابات ۱۴۰۲ روزبروز روشنتر می شود.
سنگ آسیاب این چهار راهبرد امنیت است.
چنانچه احساس امنیت خدشه دار شود سه راهبرد دیگر آسیب خواهد دید.
دشمنان نظام ج. ا. ا. این چهار راهبرد را آماج حملات خود کردند. تقسیم کار دقیقی در میان دشمنان انجام شده است.
هدف همه این فعالیت های به ظاهر جزیره ای کاهش مشارکت مردم در انتخابات است.
حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نوید مشارکت بالای مردم را در انتخابات ۱۱ اسفند را می دهد.
🔸دشمنان از این حضور احساس خطر کرده و تلاش خود را بر تخریب سنگ آسیاب چهار راهبرد متمرکز کردند.
حملات سایبری، خرابکاری در لوله های انتقال گاز، آتش سوزی های کور از جمله این اقدامات است.
هوشیاری و تلاش بیشتر مراکز و نهادهای امنیتی تا انتخابات تضمین کننده امنیت انتخابات است.
#انتخابات۱۴۰۲
#مشارکت
#امنیت
✍ #موسی_سلیمانی
کوروش کمپانی و سلبریتی ها
چند روزی است ماجرای کمپانی کوروش که تا چندی قبل مرکزی برای برآورده کردن رویای دوستداران آیفون بود، بر سر زبانها افتاده است؛ کمپانی که مدعی بود این گوشی همراه محبوب اما گران قیمت را با قیمتی نازل به دست مشتریان و مصرف کنندگان میرساند حالا کلاهبردار از آب درآمده است و مالک آن متواری شده است
نکته مهم ماجرا اینجاست که در برندینگ و رشد کوروش کمپانی سلبریتی ها نقش اساسی ایفا کردند و تبدیل به مبلغین این کمپانی شده بودند
حال جدای ازینکه چرا باید هنرمند جمهوری اسلامی مبلغ سبک زندگی غربی و کالاهای این چنینی تا حدی باشند که مردم برای سرمایه در آن به خط نمایند؟! نکته مهم این است که سلبریتی ها در کشور ما تبدیل به ماشین های حمایت از کلاهبرداران اقتصادی، سیاسی ، رسانه ای و اجتماعی شده اند که روزی با حمایت از پسمانده رژیم پهلوی، روزی با حمایت از سیاسیون فراری و روز دیگر با حمایت ار کلاهبردار اقتصادی به سراغ جوانان و جامعه می آیند و پی در پی درحال تضعیف منافع ملی و امنیت روانی جامعه هستند
این درحالی است که حاکمیت را مسئول تمامی مشکلات جامعه و خطاهای افراد و کارگزاران مطرح میکنند و با انتقادات تندو تمسخر آمیز از عالی ترین تا پایین ترین شخصیت ها اقدامات آنان را به درست یا غلط زیرسوال میبرند ولی در چنین مواقعی و دربرابر حمایت های خود، نه تنها تقصیر شکست های سیاسی، انتخاب ها و ضرر مالی مردمی که بواسطه تبلیغ مستقیم و حمایت آنان صورت گرفته نمیپذیرند بلکه تا میتوانند افکارعمومی را از قصور خود منحرف میسازند
این رفتار ناشی از عدم وجود ضابطه مشخص در فعالیت حرفه ای و تبلیغی افراد مشهور به خصوص سلبریتی ها می باشد که حدو مرزی برای رعایت یا عدم رعایت منافع ملی و حاکمیتی کشور برای انان ترسیم نکرده است
از همین رو آنان با درک کامل این خلا و سواستفاده از مشکلات عمومی جامعه دستمایه خوبی برای مختل کردن سرمایه اجتماعی حاکمیت قرار میگیرند و در نهایت با افشای پشت پرده ان حمایت ها و فعالیت ها ، فراکنی کرده و عموم را با توجیهات مختلف مقصر جلوه میدهند.
✍️ #نسرین_مقیمی
http://Eitaa.com/e_beman
📌القضیه و تلک القضیه
🔸خبر گزاری ها دیروز، از مرگ مشکوک، الکس ناوالنی، مخالف سرشناس پوتین در زندانی در روسیه خبر دادند.
سران اروپا و آمریکا پس از این خبر بلافاصله دولت روسیه را مسئول مرگ ناوالنی معرفی کردند.
فراخوان سفرای روسیه به وزارت های خارجه، موضع گیرهای تند سیاسی، تیتر یک خبر در رسانه ها ومطالبه پاسخگویی کرملین، کمترین واکنش سیاستمداران غرب به مرگ مشکوک یک مخالف سیاسی در زندان بود.
🔸متاسفانه همین جماعت در پیش چشمشان حدود ۳۰ هزار نفر از مردم غزه شب و روز با سلاح های ارسالی خودشان توسط رژیم صهيونيستي قتل عام می شوند. ولی به جای موضع گیری از این نسل کشی حمایت می کنند.
این نوع مواجهه، همان القضیه و تلک القضیه است.
تو چگونه ميتواني يك فرشته سپيدپوش باشي*
در حالي كه وجدانت دو پاره شده است
عاطفه و توجه و دلداريات نسبت به كشتهشدگان بر اساس نژاد آنهاست!
اين مساله است و آن هم مساله است....
#حقوق_بشر
#نسل_کشی
#غزه
✍ #موسی_سلیمانی
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰شرکت در انتخابات مصداق فاستبقوالخیرات
المائده
وَلَوْ شَاءَ اللَّهُ لَجَعَلَكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَلَٰكِن لِّيَبْلُوَكُمْ فِي مَا آتَاكُمْ فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ إِلَى اللَّهِ مرجعکم جمیعا
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﻣﺖ ﻭﺍﺣﺪﻱ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰ ﺩﺍﺩ ، ﻭﻟﻲ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﺪ ; ﭘﺲ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﻧﻴﻚ ﺑﺮ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﭘﻴﺸﻲ ﮔﻴﺮﻳﺪ . ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍﺳﺖ ; ﭘﺲ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻥ ﺍﺧﺘﻠﺎﻑ ﻣﻰ ﻛﺮﺩﻳﺪ ، ﺁﮔﺎﻩ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ .(۴۸)
امام خامنه ای ۱۳۹۴/۱۲/۷
توصیه میکنم به همهی مردم عزیزمان که سعی کنند استباق کنند یعنی سرعت بهخرج بدهند در انجام این وظیفه و احقاق این حق. این کار، این سرعت گرفتن در اینجا، شتابآلودگی نیست، شتابزدگی نیست؛ این پیشروی در کار خیر است؛ نگذارند برای ساعات آخر؛ اوّلاً به همین دلیل که گفتیم، هر چه زودتر انسان در کار خیر وارد بشود بهتر است، ثانیاً ممکن است خدای نکرده یک حادثهای پیش بیاید برای انسان، انسان از یک ساعت بعد که خبر ندارد! حالا که سالمیم، حالا که تواناییم، حالا که اشتغال مهمّی سرِ راهمان نیست که ما را باز بدارد از کار، همین حالا بیاییم وارد بشویم و کارمان را انجام بدهیم. بعضیها میگذارند آخر کار، یک وقت هم مانعی پیش میآید. چرا انسان این احتمال را ندیده بگیرد که مانعی ممکن است پیش بیاید؟ این هم توصیهی دوّم ما است.
✍#بازیاد_رجبعلی
https://eitaa.com/e_beman
🔰 تکرار ادعای دروغین علیه ایران!
📌وزیران خارجه هفت کشور صنعتی جهان، گروه هفت، با تأکید بر ادامه حمایت خود از اوکراین، با طرح ادعاهایی علیه تهران، از جمهوری اسلامی ایران خواستند کمکهای نظامی به روسیه برای استفاده در تهاجم این کشور علیه اوکراین را متوقف کند. این بیانیه همچنین از همه کشورها خواست که از تأمین قطعات مربوط به برنامههای پهپادی ایران را که به قصد پشتیبانی از اقدامات جنگی روسیه است جلوگیری کنند. وزیران خارجه گروه هفت تهاجم روسیه به اوکراین را «نقض آشکار اصول منشور سازمان ملل» خوانده و بر «عزم تزلزلناپذیر خود برای ادامه حمایت از این کشور در دفاع از آزادی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی خود» تأکید کردهاند. گروه هفت شامل ایالات متحده، کانادا، بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و ژاپن است و بیانیه مشترک وزیران خارجه این گروه روز شنبه ۲۸ بهمن پس از نشست آنها در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ منتشر شد.
http://Eitaa.com/e_beman