eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
894 ویدیو
2.6هزار فایل
ارتباط باما @e_beman ۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸ https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
👇🌹تقصیر تحریم بود؟! اگرچه رئیس‌جمهور عوامل بیرونی و فشار تحریم‌ها را عامل ایجاد بخش بزرگی از مشکلات اقتصادی و معیشتی مطرح می‌کرد؛ اما اتفاقاتی که در شش ماه دوم سال ۹۷ رخ داد، حاکی از آن بود که نمی‌توان توپ مشکلات را در زمین تحریم‌ها انداخت. به این اتفاقات دقت کنید: توزیع گوشت با کارت ملی، تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات و تأمین کالاهای اساسی، کنترل قیمت دلار در کانال ۱۰ هزار تومان و چند پروژه دیگر از جمله ترفندهایی بود که دولت برای حل بخشی از مشکلات معیشتی مردم در پایان سال در نظر گرفت؛ اما نتیجه این اقدامات نه تنها ثبات و تأمین کالاهای اساسی را رقم نزد، حتی سبب به حاشیه کشیدن بازار و افزایش قیمت کالاها نیز شد؛ از این رو اگرچه باید تأثیر تیغ تیز تحریم‌ها را بر اتفاقات بد اقتصادی پذیرفت، اما نمی‌توان از سهم دولتمردان در ایجاد این وضعیت به راحتی عبور کرد.
👇🌹بررسی تجارت خارجی ایران بررسی داده‌های آماری از تجارت خارجی ایران در سال ۱۳۹۷ نشان می‌دهد، که صادرات کالا طی یازده ماه نخست سال ۱۳۹۷ با احتساب میعانات گازی به ۱۰۵ میلیون و ۹۰۸ هزار تن به ارزش ۴۰ میلیارد و ۷۸ میلیون دلار رسیده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۶ از نظر وزن با افت 4/6 درصدی و از نظر ارزشی با افت 7/0 درصدی روبه‌رو شده است. بزرگ‌ترین خریداران کالای ایرانی از ابتدای سال ۹۷ تا انتهای بهمن‌ ماه به ترتیب «چین» با ارزش ۸ میلیارد و ۳۵۹ میلیون دلار، «عراق» با ارزش ۸ میلیارد و ۲۳۹ میلیون دلار، «امارات متحده عربی» با ارزش ۵ میلیارد و ۵۴۳ میلیون دلار، «افغانستان» با ارزش ۲ میلیارد و ۷۲۷ میلیون دلار و «ترکیه» با ارزش ۲ میلیارد و ۱۷۳ میلیون دلار بوده‌اند.
👇👇🌹بازدید آژانس از تورقوزآباد خبرگزاری «رویترز» از بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از یک «انبار» در ایران خبر داده که تابستان سال گذشته در جریان سخنرانی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد مورد اشاره قرار گرفته بود. این در حالی است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که وظیفه نظارت بر حسن اجرای مفاد هسته‌ای برجام را برعهده دارد، از اظهار نظر درباره این گزارش خودداری کرده است. یک مقام ایرانی که در گزارش رویترز به نامش اشاره‌ای نشده نیز در این مورد گفته است: «ما چیزی برای پنهان کردن نداریم و هر دسترسی‌ای که تا الآن به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داده شده، در چارچوب مقررات و قواعد بوده و نه چیزی فراتر از آن.»
👇🌹التماس نتانیاهو! نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با رئیس‌جمهوری روسیه خواستار استفاده مسکو از تمامی نفوذش در سوریه برای جلوگیری از حضور دائمی ایران در این کشور شد. براساس گفته‌های یک مقام صهیونیستی، نتانیاهو از ولادیمیر پوتین خواسته است درباره کارخانه موشک ادعایی ساخته شده در خاک لبنان به دست ایران و حزب‌الله به بیروت هشدار دهد. این در حالی است که مقامات رسمی کشورمان همواره اعلام کرده‌اند، هیچ مداخله‌ای در مسائل داخلی کشورها ندارند و این‌گونه ادعاهای مقامات رژیم صهیونیستی با هدف انحراف افکار عمومی از سیاست‌های ضد بشری‌اش در منطقه و به ویژه در رابطه با لبنان است.
👇🌹دل کندن از غرب حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نمی‌توان اثر تحریم‌ها در سال 98 را بزرگ تصور کرد. واقعیت این است آن طور که دشمن تصور می‌کند تحریم‌ها اثر ندارند. از آنجا که اقتصاد ایران یک اقتصاد با ظرفیت بسیار بالاست، تحریم‌های خارجی نمی‌تواند اقتصاد کشور را زمین‌گیر کند. اگر از غرب دل کندیم، یقیناً اوضاع کشور به لحاظ اقتصادی بهتر خواهد شد. نگاه به کشورهای شرقی، مانند چین و روسیه برای تداوم تبادلات مالی و تجاری یکی از الزامات رونق تولید کشور در سال ۹۸ است.
👇🌹حمله به محور مقاومت «علی خرّم» فعال اصلاح‌طلب در مصاحبه با ویژه‌نامه نوروزی نسیم بیداری با ادعای وجود موازی‌کاری در سیاست خارجی گفته است: «مثلاً فلان ارگان این‌طور می‌گوید که در قضیه عراق بهتر از سایرین می‌تواند به مدیریت امور اقدام کند. به همین دلیل سفرای کشور در برخی از کشورها با تصمیم برخی از نهادهای فرادولتی تعیین می‌شوند.» اشاره صریح خرّم در این زمینه به سپاه و انتصاب سردار مسجدی در کسوت سفیر ایران در کشور عراق است. این در حالی است که افرادی که معتقد بودند یگانه راه نجات سوریه «مذاکره» است، امروز باید به جای آمریکا آنها از سوریه خارج می‌شدند و بدیهی است، اگر جمهوری اسلامی ایران سیاست مدّ نظر روحانی و ظریف و اصلاح‌طلبان را در قبال عراق پی گرفته بود؛ امروز روحانی هم مثل ترامپ مجبور می‌شد با چراغ خاموش به عراق سفر کند؟!
👇🌹جنبش‌سازی ناتوانان در حالی که برخی چهره‌های اصلاح‌طلب مدعی هستند، 70 درصد مردم ایران تحت فشار مواد غذایی هستند، طبق گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۱۸، ایران اسلامی طی ۳۰ سال گذشته توانسته است تا میزان ۸۵ درصد از جمعیت فقرای خود را بکاهد یا همینطور ایران فعلی با وجود تمام مشکلات و گرانی‌ها، در رده بیست‌ودومین کشور جهان به لحاظ درآمد قرار دارد.
👇🌹تئوریسین ناامنی «سعید حجاریان» فعال اصلاح‌طلب و از نظریه‌پردازان جریان اصلاحات در بخشی از مصاحبه با شماره ۱۸ دوره جدید نشریه صدا پیرامون شرایط سال ۹۸ گفته است: «وضعیت بی‌ثبات نمی‌تواند ادامه داشته باشد و حاکمیت لاجرم باید به یک سوی بغلتد. کسری بودجه و دیگر نشانه‌های اقتصادی دورنمای روشنی پیش روی ما نمی‌گذارند... دولت می‌تواند تا مدتی با ابزارهایی نظیر چاپ پول و یارانه فضا را کنترل کند؛ اما این وضعیت موقت است، زیرا ظرفیت صندوق ذخیره و دیگر منابع محدود است. اما با این وجود هنوز می‌توان به تصویب لوایح مورد بحث در مجمع تشخیص و آثار آن امید داشت.» حجاریان در حالی به صورت ناجوانمردانه بر بی‌ثباتی شرایط کشور تأکید دارد که می‌توان بخش عمده‌ای از مشکلات را مرتفع کرد.
👇🌹وصف یک مرد الهی «مهدی فضائلی» فعال رسانه‌ای در یادداشتی با اشاره به دیدار اخیرش با «سیدحسن نصرالله»، نوشت: سیدحسن نصرالله برآمده از یک خانواده محروم است و جایگاه رفیع امروزش موجب انقطاع او از پیشینه‌اش نشده است. «تواضع»، «آرامش» و «ساده‌زیستی» این چهره پرافتخار در کنار «ایمان»، «شجاعت»، «هوشمندی و عقلانیت»، «سعه صدر» و به ویژه «مقاوم در برابر دشمن» شخصیتی از این قهرمان دنیای اسلام ساخته که حتی غیر مسلمانان و افرادی ظاهراً بیگانه از مقاومت و غیر ملتزم به مفاهیم دینی را شیفته او کرده است و نکته پایانی اینکه وقتی این شخصیت ممتاز، جذاب، محبوب و غرورآفرین در همین دیدار به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رسید و به مناسبتی خواست در باره ایشان صحبت کند، این‌گونه شروع کرد: «من جانم را برای ایشان می‌دهم.»
👇🌹اراده دولت در مقابل فساد محمد دهقان، نایب‌رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی درباره دردسرهای مقابله با فساد می‌گوید: «ماشین‌سازی تبریز با مبلغ 680 میلیارد تومان واگذار شده، در حالی که ارزش واقعی این کارخانه حدود 10 هزار میلیارد تومان است، حال چرا این کارخانه به یک فرد خلافکار سپرده شد. در ماه‌های اخیر 55 نفر از نمایندگان مجلس به این تخلفات و اتفاقات اعتراض کرده و در نامه‌ای از رئیس وقت قوه قضائیه درخواست بررسی این پرونده را کردند که خوشبختانه قوه قضائیه وارد شد و برای برخی مسئولان سازمان خصوصی‌سازی که اهلیت این سمت را ندارند، پرونده قضایی تشکیل شد و برخی از آنها ممنوع‌الخروج شده‌اند، اما دولت حاضر به برکناری متهمان خصوصی‌سازی نیست.»