◄ «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی با طرح اتهاماتی علیه ایران مدعی شد: «سؤالاتی مرتبط با مواد و فعالیتهای هستهایِ اعلامنشده احتمالی در سه مکان که ایران آن را اعلام نکرده بود، برای آژانس پیش آمد. آژانس خواستار دسترسی به دو مکان از آنها شد. ایران دسترسی به این مکانها را فراهم نکرد و در مباحثات محتوایی برای پاسخ دادن به سؤالات آژانس حاضر نشد.
3ـ آمریکای لاتین جایی مناسب برای انتقام ایران
نشریه آمریکایی «فارین پالیسی» در گزارشی درباره انتقامگیری ایران از آمریکا نوشت: «پس از ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی، تقریباً هیچ ناظر یا تحلیلگری باور نمیکند انتقامجویی ایران برای از دست دادن این فرمانده عالیرتبه نظامی که از نظر سیاسی نیز تأثیرگذار بود، پایان یافته باشد. اسماعیل قاآنی، جانشین سلیمانی به عنوان فرمانده نیروی قدس، ارتباط با یک شبکه گسترده از نیروهای نیابتی و شبهنظامی، از قبیل حزبالله لبنان را در مکانهای دور و نزدیک به ارث برده است که این مسئله چشمانداز یک حمله تلافیجویانه علیه منافع آمریکا یا متحدان آن را تقویت میکند. ترور سردار سلیمانی در ادامه ترور هدفمند عباس موسوی، یکی از مؤسسان و دبیرکل پیشین حزبالله، در فوریه ۱۹۹۲ بود که از سوی اسرائیل صورت گرفت. ایران آن زمان این اقدام اسرائیل را با هدف گرفتن منافع آن در آمریکای لاتین پاسخ داد. این احتمال وجود دارد که در رابطه با ترور سردار سلیمانی به دست آمریکا هم ایران بخواهد در آمریکای لاتین حتی اگر چنین حملهای در آینده نزدیک صورت نگیرد، ایران همچنان به تقویت تواناییهای خود برای حمله در حیاطخلوت آمریکا ادامه خواهد داد.
2ـ تأثیر ویروس بر اقتصاد جهان
شبکه اقتصادی «بلومبرگ» پیشبینی کرد جهانگیر شدن کرونا هزینهای 2/7 تریلیون دلاری بر اقتصاد جهان تحمیل میکند. طبق پیشبینی بلومبرگ، رشد جهانی اقتصاد در سال ۲۰۲۰ صفر شده است و آمریکا همانند حوزه یورو و ژاپن با رشد منفی تولید ناخالص داخلی خود روبهرو خواهد شد که این امر ظرفیت تأثیرگذاری بر انتخابات ریاستجمهوری 2020 آمریکا را دارد. رشد اقتصادی چین نیز در سال ۲۰۲۰ تنها 3/5 درصد خواهد شد که در ۴۰ سال گذشته و از زمانی که «دنگ شیائوپنگ» اصلاحات را آغاز کرد، بیسابقه است. سازمان توسعه و همکاری اقتصادی بینالمللی (OECD) نیز به تازگی هشدار داده است در صورت گسترش شیوع کرونا، رشد اقتصادی جهان نصف خواهد شد. در همین حال «آلاسحاق» رئیس سابق اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران گفت: در حوزه روابط داخلی، یک سری از تعاملات بر هم خورده است؛ برای مثال قم قرنطینه عمومی شده و ادارهها سه ساعت بیشتر کار نمیکنند و مدارس را تعطیل کردند. به این ترتیب، مردم اتوماتیک در اجتماعات کمتر میروند و خرید و فروش کمتر میشود. در شهرهای دیگر هم اینگونه است. از سوی دیگر، وزیر بهداشت میگوید سفر نروید تا نقلوانتقالها مسئله ایجاد نکند. وی افزود: همه اینها باعث میشود رکود اقتصادی عمیقتر شود. از سوی دیگر، اگر شیوع بیماری شدت پیدا کند، امکان دارد کارخانهها و تولید را تحتتأثیر قرار میدهد
هرچه شرایط،به ظاهر سختتر میشود
بیشتر یاد داستان حضرت موسی و اصحابش میافتم ، زمانی که بین لشکر تا دندان مسلح فرعون و رود خروشان نیل محصور شدند و امیدی به نجات نداشتند ، رو به ولی خود ( موسی ) کردند و گفتند کار ما تمام است ، آنگاه حضرت موسی ندا سرداد:
" کلّا #ان_معی_ربی_سیهدین "
و آن زمان بود که در اوج ناباوری ، رود نیل شکافته شد و سپاه حق از نیل گذشت و لشکر فرعون کاملا نابود شد.
بیان ولی خدا را فقط ولی خدا میتواند به زبان آورد و من به کلام رهبر حکیممان ایمان دارم زمانی که در مدت اخیر بارها از #پیروزی_قطعی سخن گفتند و چندین مرتبه این داستان را بازگو کرده و فرمودند : #ان_معی_ربی_سیهدین
و شک ندارم که #ایام_الله ادامه دارد آن زمان که دست خدا در دل حادثه ها نمایان شود تا ارادهی خود بر #پیروزی_قطعی این ملت را رقم بزند و اگر بنا نبود چنین شود هرگز دست خدا بروز و ظهور پیدا نمیکرد و #یوم_الله بدرقه #سردار_سلیمانی و #یوم_الله شکستم هیمنهی آمریکا در #عین_الاسد صورت نمیگرفت. و اما شرط تحقق وعده و ارادهی خداوند ایستادگی و مقاومت امت است در برابر سختی ها و حوادث و در برابر دشمنان ، باید #صبار و #شکور بود و ناامید و خسته نشد و پابه پای ولی حرکت کرد و بر خداوند متعال #توکل کرد و این شرط #پیروزی_قطعی است که تا آن زمان راهی نمانده است.
#ان_الله_معنا
#پیروزی_قطعی
#کرونا_را_شکست_خواهیم_داد
#جنگ_شناختی
#مرتضی_سلطانی
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
برگی از #تاریخ اسلام
اسیر عارف و قهرمان
🌿جز زیبایی چیزی ندیدم! 🌿
🌺🌿🌸🌿🌺
🔸این کلام یک قهرمان است که در ظاهر شکست خورده است.
🌱شهادت و اسارت هزینه ای بود که برای بقای دین ، می بایست پرداخت می شد، صبورانه و قهرمانانه!
🔸برای زینب که تربیت شده مکتب علی(ع) است، این حرکت اوج ارزش و زیبایی است .
شب عاشورا کسانی که در سر دوراهی، «ماندن » را انتخاب کردند و «زندگی بدون حسین » را ذلت و مرگ دانستند، آیا صحنه زیبایی نبود؟
🌱آن ابراز وفاداری یاران، آن سؤال و جواب امام با علی اکبر و قاسم، آن شب بیداری اصحاب تا سحرگاهان، آن زمزمه تلاوت قرآن و نیایش از خیمه ها، آن اعلام وفاداری یاران در حضور زینب کبری ، هر کدام برگی زرین از این «کتاب جمال » نبود؟
🔸آنچه در کربلا اتفاق افتاد، به یک «بنیاد» تبدیل شد، برای مبارزه با ستم در طول تاریخ و در همه جای زمین . آیا این زیبا نبود؟
🌱همه لحظه های عاشورا، به صورت یک الگو در آمد، که به انسان «آزادگی » ، « وفا» ، «شجاعت » و «بصیرت » آموخت . آیا این زیبا نبود؟
🔸خون های پاکی که در آن دشت بر زمین ریخت، بنیان ستم را ویران کرد . آیا این زیبا نبود؟
🌱زینب نشان داد که سقف تعالی انسان و آستانه اوج گرفتن روح و ظرفیت کمال یک زن تا کجاست . حماسه اسارت نشان داد «که تا چه حد است مقام آدمیت » . کشف و معرفی چنین ظرفیتی در زن مسلمان آیا زیبا نبود؟
🔸زینب قهرمان و عارف، این ها را می دانست آینده را می دید . این بود که در مقابل سخن نیشدار و زخم زبان والی کوفه، که با طعنه خطاب به این بانوی اسیر گفت: کار خدا را با برادر و خاندانت چگونه دیدی، فرمود:
🌱 ما رایت الا جمیلا . . . جز زیبایی چیزی ندیدم!
🌱تدوین : سید محمد حسین مرکبی
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐دشمن شناسی 9
🎥 گلهمندی امام خامنهای(روحی فداه) از کوته فکری برخی از مسئولین
🔹آنها با ما دشمنی می کنند! خب چکار کنیم با اینها؟ التماس کنیم؟
🔹اگر نایستیم، ما را خواهند خورد! خواهند بلعید!
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خمینی(رحمت الله علیه):
🔹منطق استکبار میگوید اگر رام و گاوشیرده من نباشی وحشی هستی!
🔹با همین منطق ملتها را میچاپند!
🔹باید این منطق را کوبید.
🔹اگر سازش کنید شما را لِه میکنند!
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
قرآن مکررا به ما توصیه میکند در بلایای طبیعی وغیر آن دست به دعا برداریم
الفرقان/۷۷
قُلْ مَا يَعْبَأُ بِكُمْ رَبِّي لَوْلَا دُعَاؤُكُمْ
💠حضرت آیتالله خامنهای ۹۸/۱۲/۱۳:
« #قرآن_کریم به ما دستور میدهد: قُل ما یَعبَؤُا بِکُم رَبّی لَولا دُعاٰؤُکُم؛ در یک جای دیگر: وَ اَنیبوا اِلی رَبِّکُم وَ اَسلِموا لَه؛ در یک جای دیگر: وَ اذکُر رَبَّکَ فی نَفسِکَ تَضَرُّعًا وَخیفَة؛ و موارد متعدّدی در قرآن هست که ما را دستور میدهند در مقابل حوادث گوناگون -فرق نمیکند، چه حوادث طبیعی از این قبیل، چه حوادث گوناگون دیگری که پیش میآید برای کشور، برای ملّت، برای اشخاص خودمان- دست #توسّل بلند کنیم به خدای متعال و از خداوند متعال بخواهیم...
🔹یک قضیّهای است پیش آمده، یک مدّتی است -مدّتی که انشاءالله خیلی طولانی نخواهد بود- این برای کشور وجود خواهد داشت، بعد هم رخت برمیبندد و میرود. تجربیّاتی که ما در این زمینه به دست میآوریم و فعّالیتی که مردم میکنند، دستگاهها میکنند و در واقع یک رزمایش عمومی در این زمینه انجام میگیرد، این میتواند یک دستاورد باشد. اگر این دستاوردها را داشته باشیم، بلا برای ما تبدیل میشود به نعمت، تهدید تبدیل میشود به فرصت؛ که خوشبختانه من شنیدم در مردم هم از این قبیل همکاریها و محبّتها زیاد هست....
این در واقع یک رزمایش عمومی مردمی و دستگاههای ذیربط است که انشاءالله امیدواریم دستاورد خوبی برای کشورمان داشته باشد و روزگار #عافیت کامل به این ملّت نزدیک باشد انشاءالله.»
تدوین : رجبعلی بازیاد
🌼🍃🌸✿﷽✿🌼🍃🌸
🌸🇮🇷برگی از #نهج_البلاغه
🌼🇮🇷🌸 ادامه دوازدهفضيلت کوتاه
ازاميرالمومنين علی (علیه السلام )
8️⃣ هرگاه که دو صف برای جنگ مقابل هم صف می کشیدند، مردم به یکدیگر می گفتند:
ملک الموت در همان صفی باید باشد که علی با آن صف است و صف مقابل خواهی نخواهی باید خود را برای مرگ آماده کنند.
📚 راغب اصفهانی، المحاضرات 3 / 138
9️⃣ روزی یکی از سرداران سپاهش به او گفت که اگر اسب ها آشفتند و ما از همدیگر دور شدیم، تو را کجا بیابیم؟
در پاسخ فرمود:
در همان جایی که از من دور شده اید.
حاکی از این که در همین جایی که هستم خواهم بود.
📚 ابشیهی، المستطرف 1 / 178 باب 41
0️⃣1️⃣ وقتی که در جنگ جمل پرچم را به پسرش محمّد حنفیه داد، به او چنین فرمود:
«کوه ها هم از هم بپاشند،
تو از خود مپاش؛
دندان هایت را به هم بفشار؛
کاسه سرت را به خدا بسپار؛
پاهایت را چون میخ به زمین بکوب؛
به انتهای سپاهیان دشمن چشم بدوز؛
و از تنگ نظری و دون همّتی چشم بپوش؛
و بدان که پیروزی بی گمان پیش خداوندِ سبحان است.»
📚 نهج البلاغه، خطبه 11
1️⃣1️⃣ حضرت اميرالمومنين علی علیه السلام از نان دنیا به نان جو بسنده کرده بود و از نان گندم نمی خورد تا آنجا که مردم از تعجّب می پرسیدند:
پسر ابوطالب با این غذا و خوراک اندک چگونه در کشتن هم آوردان و پهلوانان ناتوان نمی شود؟!
مولا علی علیه السلام در پاسخ فرمود: بدانید آن درختی را که در بیابان خشک می روید،
شاخه اش سخت تر باشد.
ولی سبزه ها و گیاهان خوش نما را پوست نازک تر باشد.
آری خارها و بوته های صحرایی را آتشی افروخته تر باشد و خاموشی آنها دیرتر رخ دهد، ولی گیاهی که در ناز و نعمت روییده باشد، چون بیدی به هر بادی بلرزد
📚 نهج البلاغه، نامه 45
2️⃣1️⃣ از سخنان آن حضرت است که
می فرمود:
«وَ اللّه لَو تَظاهَرَتِ الْعَرَبُ عَلی قِتالی لَمّا وَلَّیتُ عَنها...
به خدا سوگند اگر همه عرب ها پشت به پشت هم دهند و به جنگ با من بشتابند، هرگز از آنان روی برنتابم و اگر فرصتی دست دهد، به پیکار همه بشتابم.»
📚 نهج البلاغه، نامه 45
☀️اللهم صل علی امیرالمؤمنین
علی ابن ابی طالب علیه السلام ☀️
اَللَّهُمَّ العَنِ الجِبتَ وَ الطّاغوت وَ النَّعثَل وَ عَذّبهُم عَذاباً شَدیداً
╔═🍃🌼═══╗
🆔 @e_beman
╚═══🌸🍃═╝
حرف روز
مديريت بحران
داستان شيوع بيماري کرونا در کشور به مراحل حساس و پرخطري رسيده است. دست کم گرفتن بيماري، تصميمات باتأخير و ديرهنگام براي مقابله با آن و عوامل متعدد خارج از کنترل موجب شيوع روزافزون آن شده است به نحوي که پيشبيني اوليه که اوج بيماري را 5 فروردينماه اعلام کرده بود، اکنون در خوشبينانهترين حالت، 20 فروردينماه را روز پيک اعلام کرده است که اگر امور کار مطابق پيشبينيها پيش رود، دو ماه پس از آن همچنان کشور درگير اين بيماري خواهد بود. کاملاً معلوم است چنین اوضاعی متفاوت از شیوع برخی بیماریهای فصلی همچون سرماخوردگی، آنفولانزا و... است و ابعاد سیاسی، امنیتی، اقتصادی حتی فرهنگی و اجتماعی آن، موضوع را در سطح یک چالش ملی ارتقا داده است. نگاهی گذرا به تأثیر کرونا بر عرصه اقتصاد حکایت از آن دارد که بدون شک تداوم چنین وضعیتی یک بحران جدی برای اقتصاد کشور به حساب میآید که باید برای آن تدبیر کرد. در این شرایط، طبیعی است وزیر محترم و مجاهد وزارت بهداشت آن فردی نیست که از اختیارات، توانمندیها و تخصص لازم برای مدیریت چنین بحرانی برخوردار باشد و بتواند از پس کار برآید. کافی است به نامه چند روز گذشته وزیر بهداشت به رئیسجمهور مراجعه کنیم تا مشخص شود مافیای قاچاق ماسک چگونه کار را برای تیم درمانی و پزشکی کشور دشوار کرده است. معلوم است مدیریت این موضوع خارج از وظایف و توان وزارت بهداشت است. طبیعی بود از همان ابتدای شیوع این بیماری شخص رئیسجمهور یا معاون اول ایشان مسئولیت مقابله با کرونا را بر عهده بگیرد، اما متأسفانه چنین نشد و این امر خسارات فراوانی را برای کشور در این روزها به همراه داشته است. باید توجه کرد سهلانگاری در این امور و کوچک گرفتن معضل نه تنها راه حل عبور از مشکلات نیست، بلکه خطای محاسباتی راهبردی است که امکان جبران آن وجود نخواهد داشت. این عرصه، عرصه عمل و به میدان آمدن است. توان دولتمردان را باید در زمان بحران سنجيد، وگرنه در حالت عادی و طبیعی، امور از طریق ساختارها پیش میرود که امکانی دقیق برای ارزیابی کارآمدی به حساب نمیآید. حال که به گفته نائبرئیس مجلس، رهبر انقلاب خواهان پذیرش مسئولیت از سوی شخص رئیسجمهور شدهاند، دیگر حجت بر آقای روحانی تمام شده است و باید هر چه زودتر وارد میدان مقابله با کرونا شود. سخن آخر اینکه هرچند این روزها پیوسته از مردم خواسته میشود در خانهها بمانند، اما مسئولان کشور باید بیش از گذشته در میدان باشند تا با تدبیر و تصمیمات هوشمندانه که با سرعت و قاطعیت همراه است، امور را تحت کنترل خود قرار دهند تا کشتی نظام اسلامی با کمترین خسارت از این آزمایش سخت نیز همچون گذشته سربلند بیرون آید.
▼ گزارش روز
نکات مثبت بودجه سال 1399
سرانجام پس از فراز و نشیبهای فراوان لایحه بودجه سال 1399 در تاریخ ۱۳ اسفندماه سال جاری، پس از اتمام بررسیها در کمیسیون تلفیق به صورت مستقیم به شورای نگهبان ارسال شد. این بودجه ویژگیهای متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره میشود: 1ـ بودجهای با کمترین میزان وابستگی به نفت؛ بیشترین میزان وابستگی بودجه به نفت در سالهای اخیر، مربوط به سال ۱۳۹۲ بوده که در این سال میزان وابستگی 48/5 درصد اعلام شده است؛ اما میزان وابستگی بودجه سال آینده به نفت ۱۰ درصد خواهد بود. ۲ـ اخذ مالیات از خانههای خالی از سکنه؛ بعد از گذشت چهار سال از زمان تصویب مالیاتستانی از خانههای خالی از سکنه، سرانجام این موضوع در لایحه بودجه سال آینده گنجانده شد. در بخشی از تبصره ۶ لایحه بودجه سال 1399 آمده است: «سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است با همکاری شهرداریهای سراسر کشور واحدهای مسکونی خالی از سکنه واقع در شهرهای با جمعیت بیش از 100 هزار نفر جمعیت در سالهای ۱۳۹۷، ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را شناسایی و مالیات متعلقه را از مالکان آنها اخذ کند.» ۳ـ مالیات بر خودروهایی با ارزش بیش از ۷۰۰ میلیون تومان؛ نکته مثبت دیگر در لایحه بودجه سال 1399، مالیاتستانی از خودروهای لوکس است. در این لایحه ذکر شده است، انواع خودروهای سواری و وانت دوکابین دارای شماره انتظامی شخصی، با ارزش ۷۰۰ میلیون تومان و بیشتر، بر اساس ارزش روز خودرو مشمول مالیات هستند که نرخ مالیات 0/2 درصد در نظر گرفته شده است. ۴ـ حذف سه دهک بالای درآمدی از فهرست یارانهبگیران؛ با توجه به اطلاعات خوبی که دولت در اختیار دارد، سرانجام اقدام به حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی جامعه خواهد کرد. ۵ـ افزایش عوارض گمرکی بر واردات وسایل آرایشی و سیگار؛ در سال ۱۳۹۹ به عوارض گمرکی و سود بازرگانی واردات لوازم آرایشی مجموعاً پانزده (۱۵) درصد اضافه و به ازای هر نخ سیگار وارداتی ده (۱۰) ریال اخذ میشود و منابع حاصل از آن به صورت ۱۰۰ درصد به هیئت امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران اختصاص مییابد. ۶ـ افزایش ۲ درصدی جرائم رانندگی؛ در لایحه بودجه سال آینده میزان جرائم رانندگی ۲ درصد افزایش یافته و قرار است درآمد حاصل از آن صرف معلولان شدید، خیلی شدید و ضایعه نخاعی ناشی از تصادفات رانندگی و پیشگیری از معلولیت شود