eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.3هزار دنبال‌کننده
15.8هزار عکس
879 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
صبحانه خبری شرکت هوایی «الخلیج» بحرین روز دوشنبه اعلام کرد که برای بازگرداندن اتباع بحرینی، یک فروند هواپیما به ایران اعزام کرده است. به نوشته وبگاه الخیج اونلاین، بیش از دو ماه است که افزون بر هزار نفر از اتباع بحرینی که برای زیارت به ایران آمده بودند، به علت مسدود شدن مسیرها در سایه شیوع ویروس کرونا قادر به بازگشت نبودند. در بیانیه این شرکت هوایی متعلق به دولت بحرین آمده است که به انجام پروازها برای بازگرداندن اتباع بحرینی ادامه می‌دهد. این برای اولین بار در چهار سال گذشته است که پروازی از بحرین به ایران صورت می‌گیرد. روابط سیاسی دو کشور از دی ماه سال ۱۳۹۴ در پی تبعیت منامه از سیاست‌های دولت سعودی علیه ایران قطع شد.
صبحانه خبری آذر منصوری از فعالان فتنه ۸۸ و کاندیدای ردصلاحیت شده مجلس یازدهم در مصاحبه با روزنامه آرمان، مجلس یازدهم را محصول پوپولیسم توصیف کرده و در پاسخ به این سؤال که «برخی مطرح می‌کنند چینش امروز مجلس بازگشت پوپولیسم محسوب می‌شود؛ آیا این خطر برای انتخابات ۱۴۰۰ و در مجموع روند اداره مجلس وجود دارد؟» گفته است: «شاید بتوان گفت با توجه به رویکردی که در خلال انتخابات اخیر و بحران‌های گذشته دیده شده و نیز فروکاستن جامعه از طبقه متوسط به کم برخوردار نشان می‌دهد در شرایط امروز بازهم پوپولیسم نقش پررنگی پیدا کرده است. فارغ از اینکه چه کسانی این رویکرد را نمایندگی می‌کنند شرایط امروز کشور و روند اداره آن به سمتی است که اولویت اصلی مردم و نیاز امروز جامعه به نان و امنیت خلاصه می‌شود، در این موقعیت هم قطعاً رویکرد‌های پوپولیستی از جنسی که در دوران احمدی‌نژاد تجربه شد، شانس بیشتری برای پیروزی دارند. البته که این موضوع فقط به ایران منتهی نمی‌شود و در جهان با این رویکرد روبه‌رو شده‌ایم، به شکلی که امروز دیگر دموکراسی اولویت ندارد و مردم درگیر نان هستند». او در این اظهارنظر تلویحاً اعتراف کرده است که نان و امنیت هیچ‌گاه اولویت اصلاح‌طلبان نبوده و نیست. مراجعه به رویکرد‌های انتخاباتی آن‌ها در ادوار گذشته هم مؤید این واقعیت است که آنچه برای اصلاح‌طلبان اولویت دارد، در سبد مردم گرفتار نان و امنیت و معیشت نمی‌گنجد. اکنون و در شرایطی که بخش قابل توجهی از مجلس یازدهم را جوانان مؤمن، متخصص و انقلابی تشکیل داده اند، طیف اصلاح‌طلب مدعی شده است که پوپولیست‌ها آمده‌اند.
صبحانه خبری عرصه سیاست عرصه کنش در چارچوب ابزارهای دردسترس است و اساسا عیار هر جبهه و جریان سیاسی بر اساس توانایی حرکت در دایره امکانات سنجیده می‌شود. به نظر می‌رسد این قاعده رفتار سیاسی برای اصلاح‌طلبان ایران تعریف‌ناشده باقی مانده است؛ به گونه‌‌ای که پس از چند سال بار دیگر شاهد بی‌عملی این جبهه در میدان سیاست‌ورزی کشورمان هستیم. این بی‌عملی اما دلایل متعددی دارد. صبح نو در ادامه مي نويسد: هرگاه شرایط و موقعیت برای تصاحب قدرت مهیا بوده، اصلاح‌‌طلبان با تمام وجود توپ سرگردان قدرت را قاپیده‌اند اما هرگاه تحولات و مناسبات جاری کشور به ضرر آنها پیش رفته، به بهانه‌‌‌های مختلف تحریم پیشه کرده و قید حضور را زده‌اند. عامل دیگری که به نظر می‌رسد به استمرار بی‌عملی اصلاح‌‌طلبان در سال 99 و یحتمل سال 1400 خواهد انجامید، افول جهانی گفتمان لیبرال‌دموکراسی طی سال‌های اخیر به ویژه در شرایط کرونازده امروز است. خشک ‌شدن تدریجی چشمه لیبرالیسم و نیز پسوند نامتجانس آن یعنی دموکراسی، پیروان ایرانی آن را در مسلخ خلأ تئوریک و نیز عملیاتی قرار داده و چه‌بسا ادامه این روند، اصلاح‌‌طلبان را دچار شرایط بغرنج و حساسی کند...
صبحانه خبری سوداي پارلماني سنتي‌ها اعتماد نوشت: محمدباقر قاليباف، سيدمصطفي ميرسليم، مرتضي آقاتهراني، عبدالرضا مصري، عليرضا زاكاني، حميدرضا حاجي‌بابايي، شمس‌الدين حسيني، علي نيكزاد و حتي چهره‌هايي همچون الياس نادران، محمدمهدي زاهدي، سيدمحمود نبويان و... تنها برخي از مهم‌ترين گزينه‌هايي هستند كه اين روزها -اگر كرونا امان دهد- از آنها به عنوان مهم‌ترين گزينه‌هاي تكيه زدن بر مهم‌ترين كرسي مجلس يازدهم در رسانه‌ها و گوشه و كنار گعده‌هاي سياسي نام برده مي‌شود. هرچند بسياري از ناظران و تحليلگران، نه امروز و ديروز، بلكه حتي پيش از برگزاري انتخابات مجلس، از آنجا كه بعضا نتيجه اين رقابت اصولگرايان با يكديگر را تا حدودي روشن دانسته و معتقد بودند در چنين رقابتي، پيروز هم خود اصولگرايان خواهند بود، معتقد بودند كه احتمالا رييس مجلس آينده و جانشين علي لاريجاني، كسي نيست جز محمدباقر قاليباف و اين يعني، ديگر گزينه‌ها در بهترين حالت مي‌توانند رقباي او براي نشستن بر اين كرسي كليدي باشند... وقتي كمي از نزديك‌تر بر تركيب مجلس يازدهم دقيق شويم و ببينيم تصويري كه در نگاه نخست، يكدست و تماما اصولگراست، وقتي جلوتر بياييم، چندپاره است و متشكل از چندين و چند طيف رنگارنگ. تركيبي كه اگرچه قاليبافي‌ها يك‌سوي آن ايستاده‌اند، اما پايداري‌ها هم بيكار نمانده و گوشه‌اي ديگر را تصاحب كرده‌اند. همان‌طور كه احمدي‌نژادي‌ها چراغ خاموش جلو آمده و براي خود جا باز مي‌كنند و اصولگرايان سنتي هم سعي دارند برش ديگري از كيك قدرت پارلمان را نوش جان كنند.
کمک مؤمنانه ایرانی‌ها از زبان رسانه انگلیسی «دیلی‌میل» گزارش داد: اوایل این هفته نیز تصاویر دیگری از تشکیل صف‌های طولانی خودرو‌ها مقابل مراکز توزیع غذای رایگان در آمریکا منتشر شده بود، اما در ایران، در هر محله، بسیج، سپاه، کمیته امداد، بنیاد مستضعفان، آستان قدس، ارتش، ناجا و هزاران مؤسسه خیریه دیگر و مردم برای کمک به قشر آسیب‌دیده و کم‌درآمد دست به دست هم دادند تا نگذارند کوچک‌ترین غمی در دل‌شان باشد و بدانند ناراحتی و مشکلات‌شان مشکل همه مردم ایران است.»
استقلال‌طلبان کالیفرنیا چرا از ایران کمک می‌خواهند؟ شاید در نگاه اول به دلیل سیاست‌های خصمانه‌ای که آمریکا در طول تاریخ علیه ملت ایران داشته است، اینکه رهبری یک جنبش جدایی‌طلب در داخل آمریکا از ایران طلب کمک می‌کند، موضوعی جالب توجه باشند. «ایوانز» مدیر کمپین استقلال کالیفرنیا از آمریکا، بعد از انتشار ویدئو درخواست کمک از ایران گفت: «بر خلاف رسانه‌های آمریکایی، رسانه‌های بین‌المللی با ما رفتار منصفانه‌ای داشته‌اند. اگر مردم دولت ایران بتوانند صدای ما را از مانع رسانه‌های آمریکایی عبور بدهند و به دنیا برسانند، آن‌گاه مردم کالیفرنیا مفهوم «کالگزیت» را خواهند پذیرفت.»
دولت را از مجلس بعد نترسانید حملات به مجلسی که هنوز تشکیل نشده در حال افزایش است. «ناصر قوامی» فعال اصلاح‌طلب و رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس پرحاشیه ششم با حمله به مجلسی که هنوز شکل نگرفته است، گفت: «اگر نمایندگان منتخب صحبتی می‌کنند، تنها در حد حرف است و بیشتر از آن نیست. فکر می‎کنم بی‌خاصیت‌ترین مجلس در دوران جمهوری اسلامی همین مجلس یازدهم خواهد بود، هرچند مجلس دهم هم قوی نبود.» در همین حال «سید عزت‌الله ضرغامی» در پاسخ به کسانی که دولت را از مجلس می‌ترسانند، نوشت: «دولت را از مجلس یازدهم نترسانید! مجلس محل گروکشی نیست. مجلس، آداپتور وصل و مفاهمه دو قوه دیگر با هم است. از اولویت‌های مجلس آینده، تقویت مدیریت‌های کارآمد در قوه مجریه از طریق اصلاح رویه‌ها و تحول در روش‌های نظارتی قوه قضائیه است.» این نکته را نیز باید به گفته دکتر ضرغامی افزود که خواسته مردمی که به مجلس آینده رأی دادند، همکاری بیش از پیش قوای کشور، اعم از مجلس، دولت و قوه قضائیه برای رفع مشکلات کشور است و بی‌شک نمایندگان مجلس آینده نیز متوجه این موضوع هستند؛ ولی سؤال اصلی این است، چرا از الآن که هنوز مجلس آینده تشکیل نشده است، برخی چهره‌های جبهه اصلاحات چنین مسائلی را با هدف ایجاد هراس و نگرانی از عملکرد مجلس یازدهم در بین مردم مطرح می‌کنند؟ آیا این رویه سیاسی در راستای منافع ملی و خواست جامعه صورت می‌گیرد؟
برخی به دنبال تغییر مرام و مسلک حاج قاسم هستند! «حسین مرعشی» فعال اصلاح‌طلب، عضو حزب کارگزاران و از دستگیرشدگان فتنه 88، در بخشی از مصاحبه خود با سالنامه نوروزی «روزنامه سازندگی» در اشاره به کاهش مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم و نسبت این رخداد با تشییع میلیونی سردار سلیمانی از سوی مردم گفته است: «مردم، حاج قاسم را به عنوان کسی که خدمات مهمی به ایران ارائه داده بود احترام کردند و مردم این موضوع را به حکومت ربطی ندادند!» پس از شهادت سردار سلیمانی، برخی حلقه‌های خاص سیاسی و رسانه‌ای در تقلا هستند تا مرام و مسلک آن شهید عزیز را تحریف کنند و یک حاج قاسم جعلی را به جامعه و خاصه به نسل جوان معرفی کنند. این مسئله حتماً نیازمند تدقیق و توجه گروه‌های فرهنگی، خواص کشور و جوانان است.
می‌خواستند سردار سلیمانی رئیس‌جمهور افغانستان شود «نصرالله صادق‌زاده‌نیلی» نماینده سابق مردم افغانستان در مجلس این کشور درباره نقش سپاه قدس در افغانستان می‌گوید: «جمهوری اسلامی ایران در دوران جهاد، بدون هیچ توقعی آمد و کنار مردم افغانستان قرار گرفت. نیروهای ایرانی مثل مجاهدان افغان زندگی می‌کردند، نان خشک می‌خوردند و علیه اشغالگران می‌جنگیدند .در همین مقاطع بود که ما نام سردار سلیمانی به گوش‌مان خورد که فردی جدید آمده است و با مردم افغانستان همکاری می‌کند. هر مجاهدی که می‌دیدیم به‌نحوی از ایشان تعریف می‌کرد. در این زمان توجهات به سپاه قدس و سردار سلیمانی بیشتر شد؛ چون فهمیدند که تنها نیرویی که با صداقت و راستی مقابل چنین هجمه‌ای ایستاده است و یک‌تنه مبارزه می‌کند، اینها هستند؛ یعنی مردم داخل افغانستان احساس می‌کردند چنانچه داعش به آنجا بیاید، سردار سلیمانی برای حمایت از آنها حاضر خواهد بود. یادم هست در مقطع جهاد با شوروی، یکی از سرداران سپاه که به افغانستان آمده بود، انقدر میان مردم محبوب بود که می‌گفتند: «اگر روزی افغانستان آزاد شود، او باید رئیس‌جمهور ما باشد.» انقدر که مردم افغانستان با او و نیروهایش احساس دوستی و نزدیکی می‌کردند.»
اگر لازم باشد هر انسانی در ولایت خدا و ولیّ خدا زندگی بکند، می‌باید همه نیروهایش، همه نشاط‌های جسمی و فکری و روانی او در جهت اراده‌ی ولیِّ الهی به کار بیفتد.
◄ محققان انگلیسی به دنبال شناخت اسرار سلامتی در ماه رمضان/ «رازن ماهروف»، از محققان دانشگاه آکسفورد می‌گوید: «ارتباط خوب و متناسبی میان رژیم غذایی و سلامت افراد وجود دارد. این ماه نه تنها برای مسلمانان دارای فواید معنوی است، بلکه از لحاظ سلامتی نیز به آنها کمک می‌کند. از ماه رمضان می‌توان به عنوان ماه منحصر به فردی برای برخورداری از موهبت‌های جسمی یاد کرد.»
◄ هم‌صدایی این روز‌ها کم نظیر است/ محمدتقی آزاد ارمکی، استاد جامعه‌شناس دانشگاه تهران در گفت‌وگو با فرارو و در پاسخ به این سؤال که «رابطه مردم و نظام حکمرانی در روز‌های کرونایی چطور است؟»، گفت: من فکر می‌کنم، رابطه مردم با حاکمیت مشخصاً رابطه‌ای خوب است. یعنی رابطه تزاحمی نیست و همچنین مبتنی بر یک ندیده شدن هم نیست. به‌اصطلاح وقتی حاکمیت به مردم توصیه می‌کند در خانه‌هایشان بمانند، می‌پذیرند و ترددشان در معابر عمومی حتماً کمتر از آنی است که تصور می‌شد. درواقع باید گفت، در این روز‌ها رابطه مردم با سیستم، رابطه‌ای خوب است. وی گفت: در تاریخ معاصر ایران این همبستگی و این واقع‌بینی کم‌نظیر است. ما حتی در ایام جنگ هم هم‌صدایی این روز‌ها را نداشتیم.
◄ مرخصی بی‌مرخصی/ اسدالله عباسی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس اعلام کرد: «هیئت ر‌ئیسه مجلس مرخصی استحقاقی تمامی نمایندگان را لغو کرده است و حضور نمایندگان در جلسات قوه مقننه الزامی شد». گفتنی است، تعطیلی طولانی‌مدت مجلس در ایام کرونایی موجب شده است تا انتقادات از مجلس در رسانه‌ها و فضای مجازی بالا بگیرد و شائبه بی‌تفاوتی مجلس نسبت به مشکلات مردم مطرح شود.
《 برکرانه نور》 رادیو معارف ساعت ۶ صبح حضرت آیه الله جوادی آملی
صبحانه خبری ✳️✳️🔰نمایندگان از ترس کرونا به مجلس نمی‌روند همشهری نوشت : ترس از کرونا باعث شده برخی نمایندگان در ماه های پایانی مجلس به دنبال استفاده کامل از مرخصی استحقاقی شان باشند، ‌هیأت رئیسه دیروز همه مرخصی‌ها را لغو کرد. غیبت سریالی جمعی از نمایندگان در نشست‌های علنی مجلس از ۵ اسفندماه تا‌کنون سبب شده است، نصاب مجلس کمتر از ۲۰۰ نماینده باشد.
صبحانه خبری ✅✅👇واكنش ها به گزارش تفریغ بودجه ۹۷ دیوان محاسبات شرق در گزارشي با عنوان « سیاهه تخلفات» نوشت: دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه ۹۷ را منتشر کرد؛ گزارشی که مانند هر سال، سیاهه‌ای از تخلف‌ها و انحراف‌های بودجه‌ای است؛ گویی یک دولت و مجلس در جای دیگری از دنیا بودجه‌ای را تصویب کرده و دولت و مجلس دیگری در نقطه دیگری از دنیا آن را به اجرا درآورده‌اند. دولت در سال ۹۷، فقط ۳۲ درصد احکام بودجه‌ای را اجرا کرده و ۶۸ درصد از متن قانون بودجه منحرف شده است.
صبحانه خبری 🌻🌻🔰🔰«سعید حجاریان» تئوریسین سیاسی جریان اصلاحات چندین مرتبه دم از اعتراض و ایجاد التهابات اجتماعی زده است. وی در اظهارات مختلفی تأکید کرده است که جامعه ایرانی عام‌البلوی است و مثلا باید منتظر اغتشاش به‌واسطه کرونا بود. وی در این خصوص بیان کرده است: «در دوره‌ای که قیمت هر بشکه نفت به‌حدود ۲۰دلار کاهش یافته و شبح مرگ با ویروس کرونا در جهان پرسه می‌زند و شورش‌های اجتماعی-معیشتی در تقدیر کشورهای عقب‌مانده است و تحریم‌ها صورت خشن خود را به‌ رخ‌ کشیده‌اند، سخن گفتن از گام‌های بلند و جهش‌های بزرگ دورنمایی مطلوب تصویر نمی‌کند زیرا راه توسعه پایدار همچنان از آهستگی و پیوستگی می‌گذرد.» جالب است که حجاریان هر اتفاق کوچک و بزرگی در کشورمان را به آشوب نسبت می دهد و به قول سیاسیون از افتادن گربه از سر دیوار هم نتیجه "شورش" می‌گیرد.
صبحانه خبری 🌻👇 جهان نيوز: محمود میرلوحی، فعال اصلاح طلب و عضو شورای شهر تهران، به تازگی در اظهاراتی قابل توجه، منتخبان مجلس یازدهم را صریحا تهدید کرده است. میرلوحی در گفتگو با خبرگزاری برنا گفته است: «ما به آنها می‌گوئیم که انتخابات 96 با آن همه شور و شکوه و هیجان و انتخاب آقای روحانی، در نهایت شش ماه پس از انتخاب او به حادثه دی ماه 96 و به راه انداخته شدن جریان ما پشیمانیم، منجر شد. حال اصولگرایان کاری نکنند که پس از دو ماه انتخابات و تشکیل مجلس، همان مردمی که به آنها رای دادند بگویند، ما پشیمانیم»! وی در ادامه مدعی شده است که به دلیل مشکلات کشور، «فرکانس حوادث از دی ماه 96 تا مرداد 97 و آبان 98 در حال گسترش است». ظاهرا فاز تخریب سازمان یافته مجلس یازدهم توسط اصلاح طلبان که به دلیل ناراحتی از انتخاب مردم و ترس از مجلس جدید شکل گرفته است، در حال تبدیل به فاز تهدید -البته نه منتخبان بلکه کشور- و البته مراحل دیگر باشد که باید منتظر بود. این در حالی است که برخی تئوریسین های برجسته اصلاحات جسته و گریخته از آشوب های پساکرونایی دم می زنند.
ولایت عبارت است از ایجاد رابطه و پیوند مستحکمی در میان عناصر صف مؤمن با یکدیگر و قطع هر گونه وابستگی میان صف مؤمن با صف غیر مؤمن.
ایرانِ قدرتمند اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک» طی یادداشتی نوشت: «ایران بارها و بارها ثابت کرده با وجود محدودیت‌ها، تهدیدات را به فرصت تبدیل کرده است و آنها نه تنها بقای حکومت خود را حفظ کرده‌اند، بلکه موجب گسترش نفوذ منطقه‌ای ایران شده‌اند.» شورای آتلانتیک در ادامه آورده است: «ایران مطمئناً در مقایسه با بازیگران دیگر، بهتر می‌تواند در بازی منطقه‌ای نقش ایفا کند. تهران تا زمان تحقق راهبردهای خود صبور است و به شدت مصمم و عمل‌گرا رفتار می‌کند و می‌داند چگونه استراتژی منطقه‌ای خود را با چالش‌های جدید تطبیق دهد.»