واکنش آشنا به عقب نشینی آمریکا: بهار نزدیک است !
مشاور رییس جمهور با اشاره به به عقب نشینی آمریکا نوشت: آیا این روزهای کوتاه و شبهای بلند زمستانی به سر می آید؟!
بهار نزدیک است.حسام الدین آشنا، مشاور رییس جمهور، در توییتر خود نوشت:«سیاست فشار حداکثری به روزهای پایانی خود رسیده است. آیا دوران دیپلماسی حداکثری و رفع تحریم های غیر انسانی فرار رسیده است؟ ! https://eitaa.com/e_beman
برادر عزیز؛ این امتیاز که وجود خارجی ندارد! (نکته)
این روزها و در حالی که به اجرای یکی از اصلیترین مفاد طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها» نزدیک شدهایم و قرار است در صورت خودداری آمریکا و اروپا از انجام تعهدات خود، ایران نیز در ادامه کاهش تعهدات برجامی خود، اجرای پروتکل الحاقی را متوقف کند، حریف که تا چند روز قبل رجز میخواند و اعلام میکرد جمهوری اسلامی ایران باید انجام آن بخش از تعهدات برجامی خود را که کاهش داده بود، از سر گرفته و اجرا کند، اکنون که ایران اسلامی را در اجرای مصوبه مجلس و خروج از پروتکل الحاقی جدی و مصمم میبیند، از یکسو به واسطهتراشی روی آورده است و از سوی دیگر تلاش میکند با پیشکشیدن برخی امتیازات جعلی و دروغین، ایران را از ادامه مسیری که در پیش گرفته است منصرف کند! در این باره اگرچه گفتنی بسیار است و به آن خواهیم پرداخت ولی به عنوان خندهدارترین نمونه از این ترفندها، میتوان به اظهارات دیروز «ریچارد میلز»، نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل اشاره کرد که گفته است «واشنگتن با ارسال نامهای به شورای امنیت اعلام کرده است که آمریکا ادعای دولت ترامپ در سپتامبر ۲۰۲۰ درباره بازگشت تحریمهای سازمان ملل علیه ایران (فعالکردن مکانیسم ماشه) را پس گرفته است»!
این ادعا در حالی است که درخواست ترامپ برای بازگشت تحریمهای سازمان ملل علیه ایران یعنی «فعال کردن مکانیسم ماشه» که شهریورماه ۹۹ (سپتامبر ۲۰۲۰) به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شده بود در همان هنگام از سوی این شورا رد شده بود و «دیان دجانی» رئیس دورهای شورای امنیت سازمان ملل در نشست این نهاد رسماً اعلام کرده بود «این درخواست آمریکا بلافاصله از سوی ۱۳ عضو شورای امنیت رد شده است». یعنی آمریکا قصد دارد درخواستی را که قبلاً و رسماً از سوی شورای امنیت سازمان ملل رد شده است، بهعنوان امتیاز به ایران بفروشد!
آنچه در این میان سؤالبرانگیز است بیدقتی آقای دکتر ظریف، وزیر محترم امور خارجه کشورمان است که در واکنش به اظهارات ریچارد میلز، توئیت کرده و نوشتهاند:
«آمریکا اذعان کرد که ادعاهای پامپئو درباره قطعنامه ۲۲۳۱ هیچ اعتبار قانونی ندارد. ما هم موافق هستیم. آمریکا باید در پایبندی به قطعنامه ۲۲۳۱، تمام تحریمهایی که توسط ترامپ احیا و بازاعمال شده بود را بیقید و شرط و بهصورت مؤثر بردارد. بعد از آن، ما فوراً تمام اقدامات اصلاحی (کاهش تعهدات) را به عقب برمیگردانیم». و اما، جناب ظریف باید به این نکات توجه میکردند که؛
۱- درخواست پمپئو از شورای امنیت سازمان ملل، رسماً از سوی این شورا رد شده است! بنابراین آنچه آقای ریچارد میلز به عنوان امتیاز مطرح میکند، وجود خارجی ندارد!
۲- شرط ایران برای توقف کاهش تعهدات برجامی خود، محدود به تحریمهایی نیست که به قول شما «توسط ترامپ احیا و بازاعمال شده بود»! بلکه ایران با صراحت اعلام کرده است تنها راه بازگشت آمریکا به برجام، اولاً لغو همه تحریمهاست، ثانیاً انجام راستیآزمایی لغو تحریمها از سوی ایران برای اطمینان از لغو عملی آنها، ثالثاً هیچگونه مذاکرهای با آمریکا در میان نخواهد بود، رابعاً در صورت لغو تمامی تحریمها و تأیید لغو آنها به آمریکا اجازه داده میشود به عنوان یکی از کشورهای ۱+۵ در برجام حضور داشته باشد. ضمن آنکه مسئله اصلی کشورمان بازگشت آمریکا به برجام نیست. مسئله اصلی لغو تمامی تحریمهاست.
توضیح آن که بالاترین میزان تحریمها در دولت اوباما بوده است و از تأکید بر ترامپ نباید تطهیر اوباما تلقی شود.
۳- این بخش از توئیت برادر عزیزمان آقای ظریف که نوشتهاند «ما فوراً تمام اقدامات اصلاحی (کاهش تعهدات) را به عقب برمیگردانیم» نیز با شرایط اعلام شده ایران ناهمخوان است و یا دستکم اینکه میتواند برای حریف سخنی «دوپهلو»! تلقی شود. چرا که توقف مسیر کاهش تعهدات برخلاف نوشته ایشان «فوراً» نخواهد بود، بلکه باید واقعی بودن لغو تحریمها از سوی جمهوری اسلامی ایران راستیآزمایی شود.
حسین شریعتمداری
https://eitaa.com/e_beman
ریچارد نفیو: مقامات ایرانی برای بیاثر کردن تحریم از راههای آتشین عبور کردند
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی
رستم قاسمی وزیر سابق نفت گفت: دولت هرگز تصور نمیکرد که برجام نافرجام شود و سازوکار مناسب برای اقدام متقابل را نیز پیش بینی نکرده بود. آمریکا همه ابزارها برای تحریم ایران را در اختیار دارد؛ یکی از این ابزارها سوئیفت بود و بانکهایی که حرف امریکا را گوش نمیکردند از طریق سوئیفت شناسایی شده و جریمه میشدند.
وی افزود: ما در سالهای 90 و 91 هم تحریم اروپا بودیم، هم تحریم آمریکا بودیم و هم تحریم سازمان ملل. بنده در آن زمان سفرهای زیادی به کشورهای مخلتف برای ایجاد تعامل با ایران داشتم. در یکی از این سفرها با نخست وزیر هند یک ملاقات داشتیم و از ایشان خواهش کردم که رئیس بانک مرکزی هند هم در آن جلسه حضور داشته باشند.
قاسمی ادامه داد: اتفاقا در آن جلسه نیز توافقات خوبی صورت گرفت اما وقتی به صحبتهای رئیس بانک مرکزی هند رسیدیم، ایشان گفت ما آمادگی همکاری داریم اما متأسفانه شما تحریم سازمان ملل هستید و ما هم نمیتوانیم آنها را زیرپا بگذاریم؛ یعنی میخواهم به شما بگویم تحریمهای سال 90 و 91 بسیار شدیدتر از تحریمهای دوره فعلی بود.
وزیر سابق نفت گفت: آقای ریچارد نفیو در کتاب هنرهای تحریم نوشته است "ما فکر نمیکردیم مقامات ایرانی برای بی اثر کردن تحریم راهکارهایی که بسیار پرخطر و آتشین هستند را دنبال کنند". به نظر من جنگ اقتصادی تنها واقعیت آن دوران بود و ما باید از آن راه آتشین عبور میکردیم و اتفاقا چون عبور کردیم آقای اوباما گفت دیگر تحریمها بر ایران اثر نکرد.
وی اظهار داشت: هر فردی در دوران تحریم میخواهد پشت صندلی تصمیم بنشیند باید ریسک پذیر باشد و از راههای آتشین عبور کند و در این دولت اگر از راه آتشین عبور میکردیم وضعیتمان بهتر از الان بود. دوره جنگ اقتصادی نیازمند آرایش جنگی واقعی است و این آرایش جنگی باید در عمل قابل اثبات باشد نه در حرف.
https://eitaa.com/e_beman
اعتراف رژیم صهیونیستی به قدرت ایران
سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا با اعلام نگرانی از بازگشت بایدن به توافق هستهای، گفت: «ایران اکنون نسبت به پنج سال پیش بسیار قدرتمندتر شده است. «دنی دانون» سفیر سابق تلآویو در واشنگتن و رئیس کنونی بخش بینالملل حزب لیکود، در مصاحبه با وبگاه «نیوزویک» درباره نگرانیهای رژیم صهیونیستی درباره توافق هستهای ایران مدعی شد: «آنها (آمریکا) از این مسائل آگاه هستند. سؤال اینجاست که آنها را کنار میگذارند و به توافق بازمیگردند یا آنها را به عنوان پیششرط قرار میدهند. ایرانِ سال ۲۰۲۱، همان ایران سال ۲۰۱۶ نیست. متأسفانه امروز آنها (ایران) در شرایط بسیار بسیار پیشرفتهتری هستند». درعینحال دفتر نخستوزیری رژیم صهیونیستی نیز ادعا کرد: «اسرائیل معتقد است بازگشت به این توافق قدیمی مسیر ایران را به سمت زرادخانه هستهای هموار میکند. اسرائیل در این مورد با ایالاتمتحده تماس نزدیک دارد».
https://eitaa.com/e_beman
◄ ١+۵ وجود ندارد! / «خطیبزاده»، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در توئیتی به زبان انگلیسی نوشت: «به دلیل خروج آمریکا از برجام، ١+۵ وجود ندارد. اکنون تنها ایران و ١+۴ است؛ به یاد بیاورید، ترامپ اتاق [برجام]را ترک و تلاش کرد آن را منفجر کند. حرکات نمادین خوب است، اما برای احیای ١+۵، آمریکا باید عمل کند: تحریمها را بردارد. ما نیز پاسخ خواهیم داد، این ترتیب کلیدی است: تعهد - اقدام – جلسه»
https://eitaa.com/e_beman
استاد آمریکایی: نگرانیهای امنیتی ایران را درک کنید!
«جودت بغات» استاد دانشگاه دفاع ملی واشنگتن، در مقالهای در نشریه میدل ایست آی با عنوان «چرا ایران مصمم است برنامه موشکی خود را گسترش دهد؟» با اشاره به اصرار مقامات آمریکایی برای گنجاندن برنامههای موشکی ایران در مذاکرات مربوط به برجام نوشت: «مسئله موشکی از نگرانیهای اصلی واشنگتن است، اما تهران هرگونه متوقف کردن این برنامه را منتفی دانسته است. در سالهای اخیر، زرادخانه موشکی تهران، بزرگترین و متنوعترین آن در خاورمیانه بوده، اما دوربردترین و مرگبارترین آنها نبوده است. قدرتهای دیگر منطقه نظیر اسرائیل هم تواناییهای موشکی قوی کسب کردهاند. تلآویو علاوه بر تولید موشک، از چندین دهه گذشته تاکنون بزرگترین دریافت کننده کمکهای آمریکا بوده و تقریباً حمایتهای بیدریغ تمام کشورهای غربی به رهبری آمریکا در عرصه نظامی و فناوری، شامل آن شده است. تصور میشود اسرائیل یکی از پیشرفتهترین زرادخانههای موشکی در خاورمیانه را در اختیار دارد. در همین حال، تلآویو با همکاری آمریکا تشکیلات گسترده دفاع موشکی خود را گسترش داده است. عربستان سعودی و امارات عربی متحده نیز برای برخورداری از توان دفاع موشکی پیشرفته، با آمریکا معامله کردهاند. آمریکا، قدرتهای اروپایی و متحدان منطقهای آنها باید نگرانیهای امنیتی ایران را درک کنند. باید در خصوص توازن نظامی منطقهای مذاکره کرد. رقبای منطقهای ایران پیشرفتهترین تسلیحات آمریکایی و اروپایی را در اختیار دارند».
https://eitaa.com/e_beman
مزیتهای اقتصادی ایران در حوزه ترانزیت، صادرات گاز و برق
«سعید جلیلی» در همایش اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: «طراحی پروژه اتصال بنادر شرقی دریای خزر به سمت بنادر دریای سیاه به موازات مسیر ایران، ایجاد کریدور شمالی- جنوبی میان کشورهای آسیای میانه در موازات با کریدور شمالی- جنوبی ایران، طراحی مسیر لاجورد در موازات کریدور شرقی-غربی ایران ازجمله مسیرهای موازی حملونقل کالا با ظرفیت ترانزیتی ایران در طی سالهای اخیر است. ما ۱۷% ذخایر گازی جهان را در اختیار داریم که رتبه دوم جهانی محسوب میشود، اما رتبه هجدهم ایران در میان صادرکنندگان گاز نشان میدهد که از این فرصت بهخوبی استفاده نکردهایم. پروژه خط لوله گاز ترانس خزر به منظور انتقال گاز ترکمنستان به اروپا و همچنین پروژه موسوم به تاپی که در جهت ایجاد خط لوله انتقال گاز ترکمنستان به هند از مسیر موازی است. ظرفیت مازاد برق کشور حدود ۲۰ هزار مگاوات است. ایران با دو همسایه خود یعنی عراق و افغانستان به دلیل وجود اشتراکات فراوان سیاسی، مذهبی روابط اقتصادی خوبی برقرار کرده است، اما تلاش آمریکا آن است که مانع تأمین برق این دو کشور از طریق ایران شود. چند سال توان برخی دستگاهها و رسانهها معطوف به این موضوع میشود که سرنوشت پیوستن به فلان کنوانسیون چه شده؟ اگر درصدی از این توجه به مسائل اصلی بشود، میتوانیم جهش تولید و جهش صادرات را شکل بدهیم.
https://eitaa.com/e_beman
تلاش برای بقا در عراق با عنوانی جدید!
اتحادیه علمای استان دیالی عراق، امروز (جمعه) در بیانیهای به تصمیم سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای افزایش تعداد نیروهایش در عراق اعتراض کرد. این اتحادیه تأکید کرد، این تصمیم ناتو برای اشغال عراق تحت نام یک سازمان بینالمللی از سوی آمریکا است، چرا که عمده نیروهای ناتو را آمریکاییها تشکیل میدهند. در این بیانیه با اشاره به مصوبه سال گذشته پارلمان عراق در خصوص خروج نیروهای خارجی گفت که این مصوبه تصمیم کل مردم بود و هرگونه تصمیمی برای افزایش نیروهای خارجی نقض حاکمیت ملی عراق است. «نس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بهتازگی گفته است که این سازمان به دنبال افزایش نیروهای خود در عراق از ۵۰۰ نفر به چهار هزار نفر است. «عباس العرداوی» تحلیلگر مسائل سیاسی عراق نیز گفته است که نیروهای ناتو، «همان نیروهای آمریکایی هستند و این، بازی جدید آمریکاست. نیروهای ناتو تحت فرماندهی آمریکا قرار دارند».
https://eitaa.com/e_beman
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🎙 امام خامنه ای(مدظلهالعالے):
🔹بهنظر من، اساسیترین کار (یک)
مجموعه، این است که بر اساس هدفها
و سیاستهایی که ( مشخص شده)،
برنامه ریخته بشود و معلوم گردد که ما
از اول تا آخر امسال، چه کارهایی را باید
بکنیم و تا کجا باید پیش برویم. بعد آخر
سال بسنجیم، ببینیم شد یا نشد. برنامه
های پنجساله و ده ساله ریخته بشود. ما
باید عنبصیرةٍ پیش برویم. این، روح
همهی قضایاست.
📆 تاریخ: ۱۳۶۹/۰۷/۲۹
#کتاب_تشڪیلات_ڪارآمد /منبع
#کتاب_دوم
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
📚🍃
#برگی از تاریخ اسلام
#اسلام_درعهد_صفوی (قسمت سوم)🔻
🌀علما و ضعف اخلاقی حاکمان :
🔸همچنان که یک اجاره نشین اگر صاحب خانه شود خیلی برایش شیرین است، شیعیان که با روی کار آمدن دولت شیعه و قدرتمند صفوی پس از سالها به کشوری مستقل دست یافتند بسیار خرسند شدند.
🔹علما هم گرچه می دانستند ورود به کار دولتی از قداست و محبوبیتی که در میان مردم داشتند می کاهد. اما اینک تشيع از حالت تقيّه خارج شده بود ، مردم آزادی عمل پیدا کرده بودند، علمای دین هم باید کنار دست حکومت قرار می گرفتند تا خطاهای احتمالی دولت را رفع کنند چون هر اقدامی که این دولت انجام می داد در تاریخ، به نام شیعه ثبت می شد و مردم هم از آن الگو می گرفتند.
🔸علما از طرفی خرسند بودند و می نوشتند : آفتاب عالم تاب دولت صفوي طلوع كرده ... اوضاع شيعيان ايران منتظم گرديد.(1)
❌اما به جهاتی نگرانی هایی داشتند، مثلا علامۀ مجلسى، دل خوشی از همنشينى با پادشاهان نداشت و از آثار منفى آن می ترسید. روزی بر روى منبر با گريه گفت: در حديث آمده است كه در مسند قضا، كسى جز نبىّ، وصىّ يا شقى نمىنشيند و من نمىدانم چه كردهام كه امروز بر اين مسند نشستهام. يك بار نيز كه وارد دربار شد و درباريان را مست ديد، آهى كشيد و از خداوند خواست تا جان او را بگيرد.(2)
🔸این در حالی بود که خاندان شيخ صفى تا پيش از رسيدن به قدرت، شهرت خاصى در تقيّد به احكام شرع داشتند. تنها بىقيدى مذهبى که در آنها مشاهده می شد، تصوف آنها بود كه در آن روزگار، عامل منفی مهمی محسوب نمی شد.
ادامه دارد...
1- مقالات تاريخى، از رسول جعفريان، دفتر هفتم، ص 42
2- کتاب صفویه در عرصه دین فرهنگ و سیاست/از رسول جعفریان ص137
تدوین:س. م.ح.مرکبی
◄ اذعان چین و روسیه به بدعهدی طرفهای برجامی/ در پی اعلام آمریکا برای حضور در مذاکرات برجامی با ایران، وزارت خارجه چین اعلام کرد: «لازم است آمریکا بدون قید و شرط و در سریعترین زمان ممکن به برجام برگردد و تمامی تحریمها علیه ایران را بردارد. پس از آن لازم است ایران تعهدات کامل خود را در برجام از سر بگیرد». «میخائیل اولیانوف»، نماینده روسیه نیز در پیامی مشابه با تأیید ضمنی عدم پایبندی طرفهای برجامی به تعهدات خویش و حق ایران در کاهش تعهدات، گفت: «محدودیتهای جدید ایران در خصوص بازرسیها لزوماً برای مدت طولانی دوام نخواهد داشت. همهچیز به تلاشهای سیاسی در جهت اجرای کامل توافق هستهای بستگی خواهد داشت». https://eitaa.com/e_beman
◄ هدف از سفر مدیرکل آژانس به تهران/ «گروسی» دیروز (جمعه ۱ اسفندماه) در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: «من فردا به تهران سفر میکنم تا بهمنظور دستیابی به راهکارهای مورد توافق طرفین، که با قوانین ایران [مصوبه راهبردی مجلس]همخوانی داشته باشد، با مقامات ارشد ایرانی دیدار کنم تا آژانس بینالمللی انرژی اتمی بتواند فعالیتهای راستیآزمایی ضروری خود در ایران را ادامه دهد. مشتاقانه منتظر موفقیت [در مذاکرات با مقامات ایرانی]هستم. این به نفع همه است». به نظر میرسد با نزدیک شدن به موعد اجرای بند دیگری از مصوبه مجلس با عنوان «قانون راهبردی کاهش تعهدات هستهای»، این بار نیز سعی کشورهای غربی و آژانس بر آن است تا با وعده و وعید و امیدسازی واهی، مانع از کاهش تعهدات برجامی ایران شوند. https://eitaa.com/e_beman
◄ حقوق ناکافی رئیس شورا! / «محسن هاشمی رفسنجانی»، رئیس شورای شهر تهران اذعان داشت: «سال ۸۹ در مترو مدیرعامل بودم و ماهی ۶ میلیون تومان حقوق میگرفتم که با دلار ۹۰۰ تومان آن موقع ۷۰۰۰ دلار میشد. الآن که رئیس شورای شهر هستم و نزدیک به ۲۰ میلیون تومان حقوق میگیرم با دلار ۲۶ هزار تومان کمتر از ۷۰۰-۸۰۰ دلار میشود. هیچوقت کشور چنین شرایطی نداشته. باید با ذکاوت از این بحران عبور کنیم». https://eitaa.com/e_beman
◄ احکام سیاسی (سؤال ۱۴۳):
حکم استفاده از امکانات محل کار جهت استفاده شخصی چیست؟ پاسخ: استفاده کارمندان از امکانات بیتالمال در ساعات رسمى کار به مقدار متعارفى که مورد ضرورت و نیاز است و شرایط کارى بیانگر اذن به کارمندان در این مقدار از استفاده است، اشکال ندارد و همچنین استفاده از امکانات بیتالمال با اذن کسى که از نظر شرعى و قانونى حق اذن دارد، بدون اشکال است. درنتیجه اگر تصرّفات شخصى فردی در بیتالمال به یکى از دو صورت مذکور باشد، چیزى در این رابطه به عهده وی نیست، ولى اگر از اموال بیتالمال استفاده غیرمتعارف کرده باشد و یا بدون اذن کسى که حق اذن دارد، بیشتر از مقدار متعارف استفاده نماید، موجب ضمان خواهد بود. (اجوبه الاستفتائات، سؤال شماره ۱۹۵۶) https://eitaa.com/e_beman
📌🍃
🍃
•[ #نشست_تخصصے_بصیرتے 🎤 ]•
📢 #نهمین نشست تخصصی بصیرتی اساتید
و هادیان سیاسی در قالب فضای مجازی 📢
👤سخنران: #مهدی_سعیدی
(دڪترای مسائل ایران، نویسنده و پژوهشگر
در حوزه احزاب و گروه های سیاسی ایران)
🌀موضوع:
جریان شناسی سیاسی انتخابات 1400
📆 تاریخ برگزاری: 3 و 5 اسفند ماه 99
⏰ از ساعت 17:50 الی 19:15
🔰 آدرس: پیامرسان #ایتا
🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی
وابسته به
ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامنالائمه
√ پاتوق جامعه نخبگانے | نشستهای بصیرتے↑
.
.
💯 Eitaa.com/e_beman
💯 Sapp.ir/e_beman
💯 T.me/e_beman
🍃
📌🍃
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️بصیرت و استقامت شرط غلبه بر مستکبران عالم است
[سوره يونس (10): آيه 88]
✅و قالَ مُوسى رَبَّنا إِنَّكَ آتَيْتَ فِرْعَوْنَ وَ مَلَأَهُ زِينَةً وَ أَمْوالاً فِي الْحَياةِ الدُّنْيا رَبَّنا لِيُضِلُّوا عَنْ سَبِيلِكَ رَبَّنَا اطْمِسْ عَلى أَمْوالِهِمْ وَ اشْدُدْ عَلى قُلُوبِهِمْ فَلا يُؤْمِنُوا حَتَّى يَرَوُا الْعَذابَ الْأَلِيمَ (88)
و موسى گفت: پروردگارا! تو به فرعون و بزرگان قومش در زندگى دنيا زينت و اموال بسيار دادهاى، پروردگارا تا (به وسيلهى آنها،) مردم را از راه تو گمراه سازند. پروردگارا! اموالشان را نابود كن و دلهايشان را سخت، زيرا كه آنان تا عذاب دردناك را نبينند، ايمان نخواهند آورد.
[سوره يونس (10): آيه 89]
✅قالَ قَدْ أُجِيبَتْ دَعْوَتُكُما فَاسْتَقِيما وَ لا تَتَّبِعانِّ سَبِيلَ الَّذِينَ لا يَعْلَمُونَ (89)
(خداوند) فرمود: دعاى شما دو تن مستجاب شد، پس ايستادگى كنيد و از شيوهى نادانان پيروى نكنيد.
✅
امام خامنه ای در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى۱۳۹۶/۰۹/۱۵
[ملّتها] میتوانند بر قدرتها فائق بیایند. بله، امروز توطئههای بزرگی از طرف قدرتمندان عالم در مقابل امّت اسلامی در جریان است، لکن در مقابل این توطئهها میشود ایستاد، میشود اینها را خنثی کرد. حضرت موسی (علی نبیّنا و علیه السّلام) به خداوند متعال عرض کرد: «رَبَّنا اِنَّکَ ءاتَیتَ فِرعَونَ وَ مَلَاَهُ زینَةً وَ اَموالًا فِی الحَیوةِ الدُّنیا رَبَّنا لِیُضِلّوا عَن سَبیلِکَ رَبَّنا اطمِس عَلى اَموالِهِم وَ اشدُد عَلى قُلوبِهِم فَلا یُؤمِنُوا حَتَّى یَرَوُا العَذابَ الاَلیم؛» نفرین کرد. فرعون در مقابل حضرت موسی یک قدرت فائقهای بود؛ زینت، اموال، استعداد، سلاح، پول، همه چیز در اختیار او بود؛ موسی دستتنها بود؛ از خدای متعال درخواست کرد، استغاثه کرد؛ خداوند متعال در جواب فرمود: «قالَ قَد اُجیبَت دَعوَتُکُما؛ دعای شما دو نفر را موسی و هارون را ما قبول کردیم، مستجاب کردیم، امّا شرط دارد: فَاستَقیما وَ لا تَتَّبِعآنِّ سَبیلَ الَّذینَ لا یَعلَمون» بِایستید، استقامت کنید. استقامت در میدان جنگ نظامی یکجور است، در میدان جنگ سیاسی یکجور است، در میدان جنگ ارادهها یکجور است؛ در همهی اینها استقامت لازم است. اگر ملّتها و زبدگان و نخبگان استقامت را فراموش نکنند، قطعاً پیروزی نصیب خواهد شد. بله، امروز در مقابل امّت اسلامی صف کشیدهاند؛ آمریکا، استکبار جهانی و دنبالههایشان، صهیونیسم، رژیم صهیونیستی، مرتجعین، پولپرستان عالم، شهوترانانِ میان مسلمانان که وابستهی به آن قدرتها هستند، اینها همه در مقابل اسلام، در مقابل راه پیغمبر صف کشیدهاند؛« اِنَّکَ ءاتَیتَ فِرعَونَ وَ مَلَاَهُ زینَةً وَ اَموالًا فِی الحَیوةِ الدُّنیا»؛ بله، امروز فرعون اینها هستند؛ فرعون، امروز آمریکا است؛ فرعون، امروز رژیم صهیونیست است؛ فرعون، همین دنبالهروهای اینها هستند در منطقه که بتدریج میخواهند مسلمانها را به جان هم بیندازند ؛ در مقابل این باید چهکار کرد؟« فَاستَقیما وَ لاتَتَّبِعآنِّ سَبیلَ الَّذینَ لایَعلَمون»؛دنبال راه جهّال نرویم
🌿🌿تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
دین اساساً با آگاهی و بصیرت است، به هیچکس نمیگوید حالا شما اجالتاً قبول کن، اگر تو هم دین را قبول کردی دین تو را قبول نکرده تا وقتی از روی بصیرت و آگاهی نباشد. دین آگاهی و بصیرت را اصل میداند و مسلمان نا آگاه را قبول نمیکند.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#بخش_ایمان
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
* طرح قربانی کردن خاتمی در انتخابات
برخی از اصلاح طلبان معتقدد خاتمی به مانند مرحوم هاشمی در سال 92 در انتخابات 1400 نامنویسی کند تا پس از رد صلاحیت آن ها به نفع نامزد بعدی خود موج سازی کنند. اصلاح طلبان سال 96 نیز اسحاق جهانگیری را به عنوان کاندیدا کمکی به مناظرات انتخاباتی فرستادند تا نقش ضربه گیر برای حسن روحانی را بازی کند. به اعتقاد برخی فعالین سیاسی اسحاق جهانگیری در واقع قربانی آن مناظرات شد، زیرا گرچه در در ایام تبلیغات انتخاباتی به عنوان یک چهره جریان ساز مطرح شد ولی با فروکاهش تب تبلیغات و انتخابات و نمایان شدن واقعیات توان و وعده های انتخاباتی، سخنان جهانگیری برای همیشه به عنوان یک ضعف برای او در کارنامه سیاسی اش باقی ماند و بعد از آن همواره مورد تمسخر و طنز کاربران در فضای مجازی قرار گرفته است. به اعتقاد این فعالین سیاسی، درخواست از خاتمی برای نامنویسی در انتخابات، با هدف قربانی کردن یک چهره دیگر در جریان اصلاحات برای رسیدن به قدرت است. بر اساس این طراحی آبروی خاتمی باید قربانی یک چهره درجه دو سیاسی شود تا اصلاح طلبان یکبار دیگر یک کاندیدا دلخواه ولو ضعیف در انتخابات ریاست جمهوری داشته باشند.