نخستین انتصاب ابراهیم رئیسی

نخستین اقدام دولت، اجرای سیاستِ حمایتی مؤثر از مستضعفان است. روشن است که وقتی از این وضعیت غیرقابل قبول نجات پیدا میکنیم که دردها را با علم و دانش و با تکیه بر ارزش ها و اقتضائات کشور بشناسیم.
احمد توکلی رییس هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت نوشت:
نخستین انتصاب
پرداختن به اقتصاد بحرانزده کشور و معیشت پرتنگنای مردم، مهمترین کار دولت است. مصاف در این میدان، تنها از اقتصاددانان مجربی بر میآید که به ویژگیهای مخرب مدل تحمیلی صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحتِ نام تعدیل اقتصادی واقف باشند؛ و به جای تمرکز بر رشدِ تنها، و سپردن عدالت به بازاری آلوده به انحصار و تبانی و بیقاعده و بی نظارت؛ رشد و عدالت، هر دو را توأمان موضوع کار خویش بدانند. انتخاب معاون اولی اقتصاددان، از نظر علمی صاحبنظر و مسلط به مسائل کشور و از نظر شخصیتی فروتن، پاک دست، فسادستیز، دغدغهمند، مردمگرا و از اشرافیت بری باشد، نخستین و فوریترین اقدام شما است. وجود چنین شخصیتی در کنار جنابعالی مدیریت بر کابینه را متقنتر و علمیتر میسازد. در رفع اختلافنظرهای طبیعی بین وزیران، به ویژه، در تدبیر امور اقتصادی، تأثیر بسزا دارد
دل خوزستان به سد گوتوند گرم است
آخرین اقدامات برای رفع مشکل کم آبی خوزستان
بر روی رودخانه بزرگ کارون، سدهای کارون ۴، کارون ۳، مسجد سلیمان، شهید عباسپور و گتوند ساخته شده است اما بر روی رودخانه بزرگ دز، تنها سد دز و بر روی رودخانه بزرگ کرخه که در بالادست حوضه آبریز آن سد سیمره احداث شده، سد کرخه ساخته شده است.

مشکل اصلی کم آبی امسال خوزستان از حوزه های آبریز دز و کرخه است. در حوزه آبریز کارون بزرگ با وجود سدهای متعدد، هر آنچه از سدهای بالادست جهت تأمین آب و تولید انرژی برق آبی رهاسازی شده در سد بزرگ گتوند ذخیره شده اما در دو رود دز و کرخه، آنچه رهاسازی شده، بخشی مورد استفاده مردم قرار گرفته و بخشی دیگر به تالاب هورالعظیم و خلیج فارس وارد شده است.
در شرایطی که ذخایر سد کرخه و دز مطلوب نیست، سد گتوند در حال حاضر بیش از ۴ میلیارد مترمکعب آب در مخزن خود ذخیره دارد و پشتوانه تأمین آب این روزهای خوزستان و ماههای ابتدایی پاییز است
محمدباقر قالیباف در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:
«همشهری، همولایتی و هنرمند دوستداشتنی آقا رضای کیانیان عزیز...
عید را به شما تبریک میگویم؛ ان شاء الله زیر سایه مولا علی سلامت و موفق باشید.
آقا رضای عزیز؛ همین اول بسم الله من هم یک قسم مشدی میدم که جان امام رضا (ع) از روزی که کار این مجلس شروع شد یک روز هم نبوده که از بیعملی و بیخیالی آقایانی که مسئولان اجرایی کشور در حوزههای اقتصادی بودهاند خون به دلمان نشده باشد.
بگذار تا چند فقرهاش را برایت راست و حسینی تعریف کنم؛ چیزی از طرح جهش مسکن شنیدهای؟ برای ساختن یک میلیون واحد مسکن قانون نوشتیم، اعتبارات آن را در بودجه دیدیم، سازوکارش را مشخص کردیم، گفتیم این طرح این قانون این سازوکار این هم پول. فکر میکنی چه کردند؟ هیچ نکردند! که البته انشاءالله دولت بعد با جدیت و برنامه صحیح آن را پیگیری و اجرا خواهد کرد. برای خانههای خالی مالیات گذاشتیم تا بازار مسکن کمی آرام بگیرد و گرفت چون خانههای بیشتری اجاره رفت.
در بودجه خدا را شاهد میگیرم که تمام تلاشمان کمک کردن به ضعیفترین اقشار مردم بود؛ بعد از بیش از ده سال، اعتبار همسان سازی حقوق بازنشسته های تامین اجتماعی را تصویب کردیم تا یک پیرمرد یا پیرزن بازنشسته جلوی فرزندان و نوههایش شرمنده نباشد. بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان برای محرومیتزدایی و ایجاد شغل در کشور اعتبار تخصیص دادیم و از آن طرف هم کسری بودجه را کاهش دادیم تا اسب سرکش تورم لااقل کمی مهار شود. وام ازدواج و وام مسکن تا دو برابر افزایش پیدا کرد و برای زوجهای جوان افزایش وام ویژهای در نظر گرفته شد. این را شاید شنیده باشید که حقوق سربازان وظیفه هم تا بیش از سه برابر افزایش پیدا کرد و از ابتدای سال با همین مبنای جدید به آن عزیزان حقوق پرداخت شده است.
علاوه بر این بعد از سالها، مصوب کردیم که حتما نمایندگان کشاورزان در فرایند تعیین قیمت محصولات کشاورزی مداخله کنند تا ظلم قدیمی در تعیین تعرفه این محصولات رفع شود و قیمت خرید دولتی عادلانه گردد. کلیات مالیات بر عایدی سرمایه را هم پس از سالها تایید و تاکید کارشناسان تصویب کردیم تا نظام مالیاتی علیه فقیرترین مردم تعدیل و اصلاح شود و برای افزایش یارانهها نیز مصوباتی گذراندیم که البته آنگونه که مصوب شد، به اجرا درنیامد
هفت اقدام عنادآمیز آمریکا در مذاکرات وین!
«دکتر غریبآبادی» عضو تیم مذاکرهکننده کشورمان در وین، در گفتگو با سایت رهبر معظم انقلاب از هفت اقدام ضد توافق آمریکا در مذاکرات اخیر خبر داد و گفت: «آمریکاییها در مذاکرات اخیر حاضر نشدند از موضع عنادآمیز خود کوتاه بیایند. مصادیق مختلفی دراینباره قابلبررسی است: 1- کل تفاهم را به پذیرش بندی در خصوص انجام گفتگوهای آتی در مورد مسائل منطقهای گره زدند. 2- حاضر به لغو دستور اجرایی تحریم تسلیحات نشدند که کاملاً با قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در تناقض آشکار است. 3- حاضر به برداشتن تحریمهای ترامپ علیه بیش از ۵۰۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی و لغو قانون تحریمی کاتسا نشدند. 4- حاضر به ارائه تضمین در مورد عدم تکرار رفتارهای مشابه دولت قبل در قبال تفاهم هستهای نشدند؛ حتی حاضر نشدند دوره زمانی معقولی را برای تداوم کار شرکتهایی که با ایران وارد تجارت میشوند، در نظر بگیرند. 5- حاضر به بحث درباره خسارات وارده به ایران در اثر خروج غیرقانونی از تفاهم هستهای نشدند. 6- درباره فعالیتها و تعهدات هستهای زیادهخواهیهایی را مطرح کردند که حتی فراتر از برجام است. 7- نپذیرفتند که ابتدا آنها باید تمامی تعهدات را انجام بدهند و پس از راستی آزمایی، ایران به اجرای تعهداتش بپردازد».
نگرانی یک پژوهشگر از آمار کاهش موالید در کشور
«صالح قاسمی» پژوهشگر تحولات جمعیت ایران و جهان و جمعیت شناس در رابطه با کاهش میزان تولد در سه سال گذشته اظهار کرد: «ما از ۲ میلیون و دویست هزار تولد دهه ۶۰ تا سال ۹۴ روند کاهشی را کاملاً داشتهایم؛ بهطوریکه در این سال، ۱ میلیون و پانصد و هفتاد هزار تولد داشتهایم، اما از سال ۹۴ به بعد سیر کاهش تولدها شیب بسیار تندی داشته که سقوط گونه بوده است». وی بیان کرد: «در سال ۹۵، شاهد کاهش ۴۲ هزار تولد بودهایم و سال بعد، یعنی سال ۹۶، کاهش ۴۱ هزار تولد داشتهایم و در سال ۹۷، ۱۲۱ هزار تولد را از دست دادهایم و رقم کاهش تولد در سال ۹۸ نیز به ۱۷۰ هزار تولد رسید که کاهش عجیبی است تا جایی که فقط در یک سال، شاهد این سیر نزولی بودهایم و سال ۹۹، دوباره بیش از ۱۰۰ هزار تولد را از دست دادهایم و به عدد ۱ میلیون و نود هزار رسیدیم». وی گفت: «جمع کاهش تولد در سه سال۹۷ تا ۹۹، حدود ۴۰۰ هزار بود و این کاهش حدود ۳۰ درصدی تولدها است که این موضوع بسیار نگرانکننده است»
▼گزارش روز
چرا مذاکرات به نتیجه نرسید؟
وزیر امور خارجه کشورمان، ۲۹ تیرماه و در ششمین سالگرد تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل نامهای به دبیرکل این سازمان ارسال کرد و جمعبندی از مجموع بدعهدیهای طرفهای غربی را یادآور شد؛ اما سؤال اساسی این است که چرا مذاکرات هستهای علیرغم توافق صورت گرفته، هیچگاه به نتیجه مطلوب نرسید.
گزاره تحلیلی: زمانی پاسخ به این سؤال میتواند منطقی گردد که به راهبرد آمریکاییها در قبال ایران پی ببریم و بدانیم از اساس در چه محیطی بازی کردهایم. راهبرد آمریکاییها در مواجهه با ایران همواره تحریم پایه بوده است. بر همین اساس است که آمریکا بههیچعنوان حاضر نیست ساختار و معماری تحریمهای خود را در مذاکرات نابود سازد. چارچوب ذهنی آمریکائیها هیچگاه در طول مذاکرات هستهای بر لغو تحریمها استوار نبوده است. لغو تحریم در محاسبات گردانندگان کاخ سفید بهمنزله نابودسازی زیرساخت تمامی تحریمهاست؛ چیزی که آمریکاییها را در رقابت راهبردی با ایران خلع سلاح میکند. این راهبرد برای آمریکاییها زمانی مؤثر واقع گردید و بر آن پافشاری کردند که دانستند، هندسه ذهنی دولتمردان کشورمان بر پیوند میان اقتصاد با سیاست خارجی گره خورده است و راهحل جایگزینی ندارند. این ادراک از محیط ذهنی دستگاه اجرایی کشور باعث گردید آمریکاییها جمهوری اسلامی را همواره در یک محیط پرفشار نگه داشته و با گروگان گرفتن اقتصاد، ایران را وادار به امتیازدهی بیشتر نمایند. بدعهدی، تاکتیک آمریکائیها برای حفظ گفتوگو و امتیازخواهی بیشتر بود؛ بر همین مبنا هیچگاه حاضر به برداشتن تحریمها نشدند. حتی در روند مذاکرات کنونی وین نیز آمریکاییها حسن نیت نشان ندادند. آنها حاضر به لغو تحریمها و دادن تضمین برای عدم خروج مجدد از برجام نشدند و از همه مهمتر اینکه مذاکرات وین را برای مذاکرات آتی و پیوند زدن آن با حوزههای منطقهای و موشکی دنبال میکردند.
جمعبندی: روند مذاکرات هستهای، قبل و بعد از برجام، نشان میدهد که آمریکاییها در راهبرد خود چسبندگی بسیاری به تحریمها دارند. به عبارتی اگر راهبرد آمریکا از تحریم تهی گردد، از اساس در مواجهه با ایران فاقد راهبرد میشود؛ بر همین مبناست که مذاکرات هیچگاه به نتیجه مطلوب نرسید و ایران از آن منتفع نشد؛ حتی آن زمانی که توافق برجام حاصل گردید. راه پایبند نمودن آمریکا به تعهدات خود و دستیابی به یک توافق مطلوب، هزینهمندسازی رفتار آمریکاییهاست. اگر هزینه برای آمریکا بالا رود، در مقابل کسب فایده کمتر، امتیاز داده و تن به تعهدات عملی و واقعی میدهد. (نویسنده: احمد بنافی)
رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار هیئت دولت دوازدهم (6/۵/1400) بر لزوم استفاده آیندگان از تجربههای این دولت اشاره کردند و در ادامه، به نکاتی ارزشمند در خصوص تجربه بیاعتمادی به غرب اشاره کردند.
نکات تحلیلی: 1- «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد»؛ مهمترین و گرانبهاترین تجربهای که در مدتزمان هشتساله دولت آقای روحانی به وجود آمد، اثبات درستی کلام و تحلیل رهبری معظم انقلاب در بیاعتمادی به آمریکا و غرب و باور به این نکته بود که ملتها زمانی میتوانند به توسعه و پیشرفت برسند که تنها به توان و اندوختههای خود متکی باشند. 2- البته این تجربه بارها در طول این چهار دهه از انقلاب برای مردم ما به بوته آزمون درآمده بود، اما برخی مسئولان و سیاسیون که غرب را مدینه آرزوهای خود میدانند، این تجربه را دوباره تجربه کردند! و صدالبته هر بار این گزاره محکمتر شده است؛ بنابراین، دولتها و مسئولان آینده حجتی برای آزمودن مجدد غرب ندارند و نباید حل مشکلات کشور و رونق تولید و اقتصاد را به نتیجه احتمالی مذاکرات منوط و مشروط نمایند. 3- «غربیها نهتنها به ما کمک نمیکنند بلکه هر جا بتوانند ضربه میزنند»؛ این تجربه حاصل 40 سال هماوردی نفسگیر انقلاب و جمهوری اسلامی و ملل مظلوم به پا خاسته با آمریکا و دنبالههای اروپایی و منطقهای آن در غرب آسیاست و همین امروز نیز جریان دارد. هر زمان و هر جا قوی ظاهر شدیم، توانستیم از سد موانع و کارشکنیهای آنها عبور کنیم ولی هر جا اعتماد کردیم از کوچکترین امکان و فرصت، بیشترین ضربه و فشار را متحمل شدیم. قصه خودکفایی ایران در مسئله بنزین بزرگترین شاهد مثال این فرمول غربیهاست. 4- تجربه اخیر دولت آقای روحانی نمایشگاهی شد برای اثبات درستی ادعاها و گزارههای امامین انقلاب درباره بیاعتمادی به بیرون از مرزها و ضرورت ایستادن روی پای خود: «هر جا از آنها قطعنظر کردید، پیشرفت کردید». این موضوع در مورد همین مذاکرات اخیر و موضع عنادآمیز بایدن بر سر احیای برجام نافرجام نیز صادق است.
نکته راهبردی: هنوز هم در داخل بعضی افراد و جریانهای سیاسی و حتی برخی دولتمردان کنونی بهجای بهرهگیری از این فرصت و تجربه، برای رسوا کردن سیاستهای ظالمانه و خباثت آمیز آمریکا، آن را تطهیر کرده و توپ تقصیرات را در احیا نشدن برجام به زمین خودیها شوت میکنند! درحالیکه شروط ایران طبیعی بوده و منطق، مواجهه با کشوری است که ابایی از پیمانشکنی ندارد؛ اما تجربه راهبردی زمانی است که این جماعت غربزده به تعبیر اقبال لاهوری از خواب و سراب گران اعتماد به آمریکا برخیزد! (نویسنده: فتحالله پریشان
✍ شکوائیه سردار نقدی نسبت به تحریف سخنانش و توهین برخی افراد بظاهر انقلابی به ایشان
بنام خدا
🔸 دوستان تصاویر بالا را از واکنش های بعضی از عزیزان انقلابی نسبت به پیام دیشب بنده در واکنش به بسته شدن صفحه مجازی حجت الاسلام اژه ای فرستاده اند از محبت عزیزان که بعضا این لطف شان به بنده مستمر است تشکر میکنم انشالله همه این توهینها و تهمت ها را برای خدا نوشته اند *و نزد خدا ماجورند اما از آنجا که بخاطر مواضع شان ممکن است مدیون مردم شوند و نام آنها در پیشگاه خدا در کنار نام دشمنانشان قرار گیرد وظیفه خود می دانم نکاتی را به شما عزیزان و سایر دوستانی که چنین حرفهایی را می زنند یادآوری کنم انشالله خدا همه ما را هدایت کند
🔸 اولا اگر حرف بنده را از کانال خودم بدون تحریف خوانده باشید میدانید که بنده نسبت به هیچ طرحی اظهار نظر نکرده ام فقط نسبت به سلطه بیگانگان بر فضای مجازی کشور اعتراض کرده ام و از مجلس خواسته ام به این وضع پایان دهد
اگر شما هم طرفدار استمرار این سلطه هستید حتما شما مخاطب پیام بنده هستید و یقینا باید خودتان را اصلاح کنید اما اگر اینطور نیست که بنده همینطور فکر میکنم و تصور میکنم شما هم خواهان عزت واستقلال کشور در فضای مجازی هستید پس در یک جبهه هستیم و شایسته نیست حتی اگر انتقادی به بنده دارید با این لحن که با دشمن حرف می زنید در مورد برادرتان هم اینطور بنویسید.
🔸 عزیزان امروز فضای مجازی کشور ما تحت مدیریت بیگانه است آنها ثصمیم میگیرند به چه پیامی ضریب بدهند و چه چیزی را فیلتر کنند کدام پیامها را پر بازدید کنند و کدام را در انزوا قرار دهند و نتیجه این وضع گسترش فحشا و اباحه گری شخصیت سازی از انسانهای بشدت فاسد و منزوی سازی انسانهای پاک بوده آنها تصمیم گرفتند تصاویر شهید حاج قاسم سلیمانی را حذف کنند صفحات سید حسن نصرالله قهرمان امت اسلام را حذف کنند و کردند هرگاه اراده کردند صفحات رهبر بزرگوارمان را بستند و.....
این برازنده یک ملت آزاد و مستقل نیست که دیگران اینطور برایش تصمیم بگیرند
🔸 عزیزان بدانید این وضعیت که رهبری نوروز امسال از آن بعنوان "وضعیت ول فضای مجازی" یاد کردند عامل اصلی در افزایش طلاق و فروپاشی خانواده هاست ، عامل اصلی اباحه گری و دور شدن بعضی اقشار از قیودات دینی فرار نوجوانان از منزل است ، عامل شکل گیری اغتشاشات و بی نظمی های اجتماعی ،کشته سازی، آتش زدن اموال عمومی و مفاسد عجیب و غریبی است که نمیتوانم آنرا در اینجا بگویم اشاعه فحشاست.
🔸 هر کس از ما که موجب یک روز تاخیر در ساماندهی این فضا شود در پیشگاه خدای متعال در تمام این گناهان سهیم است همه باید مواظب مواضع مان باشیم ان السمع والبصر والفواد کل اولئک کان عنه مسولا سخنی نگوییم که به یک ملت بدهکار و شرمنده روی شهدا در روز محشر باشیم.
🔸همه باید دست بدست یکدیگر دهیم و این وضعیت زشت را پایان دهیم این با تهمت زدن ما به یکدیگر میسر نیست مواضع خودم را در نامه ای که ۴ سال پیش به رئیس جمهور نوشته ام آمده است در زیر می آورم بخوانید اگر انتقاد دارید بنده ساعت ۱۵ شنبه ۱۶ مرداد پذیرای همه منتقدین هستم انشالله با گفتگو به تفاهم میرسیم و نیازی به حرفهای زشت دشمن شاد کن در فضای مجازی نخواهید داشت.
طرح «استرلینک» یا همان اینترنت ماهوارهای بی سروصدا وارد ایران شد. ایکاش طرح فیلترینگ بجای مردم بر روی دولت اعمال میشد.
دستگاه اتصال به اینترنت ماهواره در برخی از سایت های واسطه فروش به قیمت ۵ میلیون تومان در حال فروش است.
ماهی ۲۰۰ دلار هزینه اتصال ماهانه است که البته روش هایی برای دور زدن این هزینه وجود دارد.
1_1118303807.mp3
4.96M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 253
💠 موفقیتها و عدم موفقیتهای دولت تدبیر و امید و استفاده از این تجربیات
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#آمریکا
#مذاکرات