هدایت شده از ثامن رضوی
🎤🍃
🍃
[• #تحلیل_روز •]
🎯| سلسله جلسات تحلیلے
#هفته_دفاع_مقدس🌷
🎙| سخنران:
رجبعلی بازیاد
🌀| موضوع:
➖ چالش های اقتصادیِ
پیش رویِ دولت سیزدهم
🖇 #روشنگری #ثامن
#جلسه 4⃣1⃣1⃣
🔸️جهت دریافت پاسخ پرسشها
و شبهات بصیرتی دوستان خود،
آنان را به کانال دعوت کنید💡
#دفاع_مقدس #روشنگری #ثامن
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
•••••👇👇👇•••••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Splus.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
🎤🍃
هدایت شده از ثامن رضوی
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤🍃
🍃
[• #تحلیل_روز •]
🎯| سلسله جلسات تحلیلے
#هفته_دفاع_مقدس
🎙| سخنران:
رجبعلی بازیاد
🌀| موضوع:
➖ چالش های اقتصادی
پیش روی دولت سیزدهم
🖇 #روشنگری #ثامن
#جلسه 4⃣1⃣1⃣
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
•••••👇👇👇•••••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Splus.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
🎤🍃
📌 ایران تغییرات مرزی را تحمل نمیکند
🔸آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده میشود، شکلگیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدفگذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است.
✅در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1⃣ نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان محور گوریس قاپان در ارمنستان را مسدود کرده و اجازه عبور خودروهای سنگین ایران به ارمنستان را نمیدهند که این به منزله نقض حاکمیت دو کشور جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان است و اگر استمرار پیدا کند در نهایت به کاهش نقش ایران در این منطقه منجر میشود.
همزمان با این فعل و انفعالات، ادبیات رسانهای و محافل بهظاهر غیررسمی -که در واقع بیان رسمی جمهوری آذربایجان بهحساب میآید- به سمت خصومت و حتی الفاظ کودکانه کشیده شده است. این در حالی است که - ما بدون آنکه قصد تحقیر داشته باشیم - نمیتوانیم اندازه این جمهوری را با اندازه ایران و هر چیزی که معیار قدرت یک واحد جغرافیایی است، مقایسه کنیم؛ چرا که مقایسه فیل و فنجان است.
2⃣ حذف خط ۲۱ کیلومتری مرزی ایران با منطقه ارمنستان و نیز حذف مرز ارمنستان در این منطقه که احتمالاً با تسلیم استان ارمنی سیونیک به آذربایجان صورت میگیرد، وضع ژئوپلیتیکی ایران در منطقه قفقاز را دچار مشکل میکند.
3⃣ در این میان دولت ارمنستان و شخص پاشینیان که در مقایسه با دولت سابق این کشور، غربگرا محسوب میشود، در چارچوب یک طرح آمریکایی - ترکیهای و به امید واهی برخوردار شدن از مواهب سیاسی و اقتصادی به این طرح پیوسته است در حالی که خیانت به کشور ارمنستان میباشد. دولت پاشینیان به این وعده آمریکا و ترکیه دلخوش کرده است که در صورت واگذاری استان سیونیک، میتواند از روابط مناسب و بیدغدغه با جمهور آذربایجان و ترکیه برخوردار شود
4⃣بسیاری از تحلیلگران گفتهاند اردوغان و حزب او بعد از یک دوره مانور اسلامگرایی و پس از یک دوره مانور روسیهگرایی، به مرور روی واقعی خود را که هیچ ارتباطی با اسلامگرایی و شرقگرایی ندارد، نشان میدهد. ۵- دولتهای ترکیه و آذربایجان در حال دست زدن به ریسکهای بزرگی هستند که میتواند پیش از دیگران خود آنان را در بحران وجودی فرو ببرد. دولت علیاف با شش میلیون جمعیت شیعه که بدون شک دل بسته مرکزیت شیعه هستند، مواجه است و دولت اردوغان در ترکیه با حدود ۲۳ میلیون شیعه علوی روبهرو میباشد. جمهوری اسلامی هیچگاه نخواسته است از این ظرفیتها برای گوشمالی اردوغان یا علیاف استفاده کند. ما برخلاف آنان و براساس اصول اخلاقی خود، حسن همجواری را رعایت کردهایم؛ تا جایی که فراتر از آن در دو نوبت حکومتهای این دو خانواده را از ویرانی نجات دادهایم.
🔹هم اردوغان و هم علیاف میدانند که دست ایران برای برهم زدن این توطئه خالی نیست و انگشت اشاره جمهوری اسلامی ایران میتواند توطئه طراحیشده را برای آنها به گونهای پشیمانکننده برهم بزند.
✍سعدالله زارعی
▪️🇮🇷🌷 ﷽ 🌷🇮🇷▪️
🌷 بصائر علوی
صبر و استقامت: دوشرط پیروزی یک ملت
وَ قَالَ علی علیه السلام:
« الصَّبْرُ صَبْرَانِ، صَبْرٌ عَلَى مَا تَكْرَهُ، وَ صَبْرٌ عَمَّا تُحِبُّ.
#امیرمومنان فرمودند:
🔰 شكيبايى دو گونه است:
1⃣ شكيبايى بر آنچه خوش نمى دارى
2⃣ و شكيبايى در آنچه دوست مى دارى »
📒 نهج البلاغه ، حکمت ۵۵
#دولت_خدمتگزار_و_مردمی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
ولایت در یک انسان، به معنای وابستگیِ فکری و عملیِ هر چه بیشتر و روز افزونتر او با ولیّ جامعه است.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_بیست_و_پنجم
👈واکنش وزارت خارجه به سخنان رئیسجمهور آذربایجان
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت: «ایران همواره مخالفت خود با هرگونه اشغال سرزمینی را اعلام داشته و بر لزوم احترام به تمامیت ارضی کشورها و مرزهای شناختهشده بینالمللی تأکید کرده است. مانور انجامشده از سوی کشورمان در مناطق مرزی شمالغرب، یک موضوع حاکمیتی است و برای آرامش و ثبات کل منطقه انجام میشود. ایران حضور هرچند نمایشی رژیم صهیونیستی در نزدیکی مرزهای خود را تحمل نخواهد کرد. در این رابطه هر اقدامی را که برای امنیت ملی خود لازم بدانیم انجام خواهیم داد
👈مواضع رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد روشنگری در فضای مجازی
نزدیک به ۳ سالونیم از انتشار بیانیه گام دوم انقلاب میگذرد. در آن بیانیه، ۲ بار به رسانه و فضای مجازی اشاره شده و معظم له دستور جهاد با ۲ هدف
1️⃣- شکستن محاصره تبلیغاتی
2️⃣- امیدآفرینی بهعنوان نخستین جهاد را صادر کردند. پسازآن بارها ایشان نسبت به تهدیدات و خطرات فضای مجازی هشدارهایی با کلیدواژههایی نظیر فضای مجازی ول (فروردین۱۴۰۰) یا فضای بیبندوبار و رهای اینترنت و ... دادهاند؛ اما در اربعین ۱۴۰۰ امام خامنهای ۲ مأموریت اصلی برای جوانان و دانشجویان تعریف کردند:
1️⃣- جهاد در میدان تبیین و افشاگری با انتشار افکار درست، افکار صحیح، پاسخ به اشکالات و ابهامآفرینیها
2️⃣- اجتناب از دشنام، با تهمت و فریب و دروغ با افکار عمومی و انتشار حقایق با منطق قوی، سخن متین و عقلانیت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی و بکارگیری اخلاق؛ اما راهکارهای تجهیز و وارد شدن به میدان تبیین و روشنگری در فضای مجازی چیست:
1️⃣- ارتقای سواد رسانهای و فضای مجازی در سطح مدیران، مسئولان و مردم (ارتقاء تابآوری شناختی)
2️⃣- مطالبه گری برای قطع ید دشمن از تسلط بر افکار عمومی در فضای مجازی ول بهعنوان بستر جنگ شناختی ادراکی با راهبرد حاکمیت سایبری
3️⃣- مطالبه گری برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و سرویسهای بومی؛
4️⃣- تشکیل جبهه و کمپینهای ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی در فضای سایبر؛
۵- طراحی حملات شناختی آفندی به دشمن؛
6️⃣- تواصی به صبر و بصیرت بهعنوان ۲ راهکار مهم مقابله با جنگ شناختی ادراکی تحمیلی دشمن در جبهه انقلاب؛ 7️⃣- حضور هوشمندانه در پلتفرمها (ورود افراد تأثیرگذار و تأثیرناپذیر)
✍#سید _علیرضا آل داود- کارشناس فضای مجازی)
👈اجرای مدل سودان در کردستان عراق!
«سیدرضا صدرالحسینی» در خصوص نشست صهیونیستی اخیر در اربیل کردستان که دولت مرکزی عراق آن را بهشدت محکوم کرد، قائل به تلاش رژیم غاصب برای تجزیه این منطقه از عراق و دستیابی به ذخایر انرژی آن است. این کارشناس مسائل منطقه میگوید: «همه به یاد دارند در آخرین رفراندوم استقلال کردستان عراق اولین کسانی که از این همهپرسی و جدا شدن کردستان عراق استقبال کردند، صهیونیستها بودند. نشست اخیر بهشدت افکار عمومی این کشور و مقامهای رسمی عراق را ناراحت کرده است و خطر تجزیه را بهخوبی درک کردهاند. هدف اسرائیل از نفوذ در کردستان همانند تجزیه سودان است، یکی از دلایل حضور رژیم صهیونیستی در کردستان عراق بهنوعی چشمداشت این رژیم به ذخایر انرژی اعم از نفت و گاز است. در سودان یکی از دلایل تجزیه این کشور به دو قسمت شمالی و جنوبی، وجود چاههای نفت در بخش جنوبی سودان بود. در کردستان عراق هم ذخایر نفتی عظیمی وجود دارد که صهیونیستها به آن چشم دوختهاند
▼حرف روز
👈انتفاع اقتصادے ایران در شانگهای
با توجه به مختصات نظم نوین بینالمللے و ایجاد چندجانبهگرایے در آینده نزدیک، کشورهایے در معادلات بینالمللے آتے تأثیرگذارتر خواهند بود که بتوانند در سازمانهاے منسجمتر و مؤثرترے عضو باشند. یکے از این سازمانها، سازمان همکاریهاے شانگهاے است که ایران بهعنوان نهمین عضو اصلے آن پذیرفته شد؛ اما عضویت در این سازمان چه منافع اقتصادے براے ایران دارد؟
👈نکات تحلیلی:
۱-چینیها تصمیم به بازسازے جاده ابریشم در چارچوب طرح «ابتکار کمربند-راه» گرفتهاند که حدود 9000 پروژه در آن تعریف شده است که از مجموع این پروژهها، حدود 3000 طرح کلید خورده، 666 طرح تمام شده و 2000 طرح در دست اجراست. چینیها براے ایران نیز در این مگاپروژهها جایگاه، نقش و سهم سرمایهگذارے دیدهاند، خصوصاً در زمینه ترانزیتِ کالا، برق و دیتا، بین چین و اتحادیه اروپا از مسیر چابهار به طرف آسیاے میانه و روسیه و از طریق بندرعباس به آستارا و سنپترزبورگ و بندر پوتے در گرجستان، ایران در اولویت طرحهاے چین قرار دارد. 2- دو کشور اصلے سازمان شانگهاے یعنے روسیه و چین، همچون ایران مرتباً در معرض تحریمهاے ایالاتمتحده هستند. قرار گرفتن کشورهایِ در معرض تحریم، در یڪ بلوک، بسترهاے لازم را براے همکاریهاے فیمابین در زمینههاے ناسازگار با تحریم فراهم میکند. این موضوع براے ایران که بیشترین تحریمها متوجه اوست، میتواند بسترهاے لازم را براے دور زدن تحریمها فراهم کند. 3- همچنان که امریکا در پے محدود کردن منابع تأمین انرژے چین است، چین به دنبال تعدد این منابع میشد. درواقع کشورهاے عضو این سازمان مانند چین، به انرژے و ترانزیت از ایران وابسته هستند و لذا ایران میتواند از ظرفیت سرمایهگذارے کشورهاے عضو در این حوزهها نیز استفاده کند. وقتے وابستگے متقابل بین کشورها وجود داشته باشد، انگیزهاے ایجاد میکند که کشورهاے عضو با دور زدن تحریم، روابط تجارے خود را با ایران گسترش دهند. 4- بانڪ زیربنایے سرمایهگذارے آسیا که در سال ۲۰۱۴ تأسیس شده، تسهیلکننده مبادلات تجارے بر مبناے ارزهاے غیر دلار است. بهرهگیرے از این موضوع میتواند نقش دلار را در اقتصاد کشور کاهش دهد.
👈نکته راهبردی:
سازمان بین دولتے شانگهاے با ظرفیتهاے عظیم اقتصادے میتواند تسهیلکننده روابط تجارے ایران با شرق، با تمرکز بر وابستگے متقابل در حوزه ترانزیت و انرژے شود. همچنین متأثر بودن کشورهاے عضو سازمان از تحریمهاے امریکا، آنها را به سمت ایجاد سازوکار مالے غیرآمریکایی، با تکیهبر ارزهاے ملے ترغیب میکند و از این حیث نیز براے اقتصاد تحریمے ایران، نقطه اتکا و توجه است.
✍ (نویسنده: علے محمدی)
گزارش روز
👈بازی خطرناک آذربایجان و ترکیه در مرزهای شمالی ایران
در هفتههای اخیر همزمان با برگزاری رزمایش مشترک نظامی ترکیه با آذربایجان، شاهد بروز رفتارها و اظهارات نامتعارف از جانب مقامات باکو علیه کشورمان بودیم
👈گزاره خبری:
این اظهارات غیردوستانه با درج تیتر «ایران باید از روی نقشه محو شود!» توسط روزنامه ینی شفق وابسته به دولت ترکیه از قول یک نماینده آذربایجان شروع شد و با اظهارات خلاف واقع رئیسجمهور آذربایجان در خصوص مداخله جمهوری اسلامی ایران در منطقه قفقاز و تهدید شمردن رزمایش ایران در مرزهای شمال غربی، شدت گرفت.
👈گزارههای تحلیلی:
1- قفقاز منطقهای است که دارای «گسلهای ژئوپلیتیکی» متعددی است؛ یکی از سیاستهایی که در سالهای اخیر در این منطقه برجستهتر شده است، تشدید این گسلها با اهداف متعدد سیاسی، امنیتی و نظامی است که رژیم صهیونیستی از دستهای مهم پشتپرده در این زمینه است. جمهوری اسلامی ایران از دیرباز در این منطقه خود را متعهد به رعایت حسن همجواری با کشورهای همسایه میداند. در خصوص جمهوری آذربایجان و ترکیه، سیاست جمهوری اسلامی ایران از یک روند «منطقی، واقعبینانه و صادقانه» پیروی میکند. با توجه به اینکه در بسط و توسعه مناسبات در ابعاد گوناگون نیز کشورهای همسایه، اولویت اول روابط خارجی ایران را تشکیل میدهند، لذا در قفقاز جنوبی نیز همواره به این مهم توجه شده و «دوستانه» در این راه گام برداشته شده است؛ اما این رفتار صادقانه نباید بهمنزله دادن «چک سفید امضا» برای دیگران تلقی شود. 2- اینکه جمهوری اسلامی ایران با آذربایجان که زمانی نهچندان دور «جزو سرزمین ایران» بود و حتی دولت ترکیه که در کودتای سال 2016 او را از مخمصهای که فرجامش سرنگونی بود، نجات داد، در برخی موضوعات سیاست خارجی و بعضاً داخلی اختلافنظر دارد، یک امر طبیعی است؛ اما اختلافنظرهای موجود در مقابل «علائق مشترکی» که در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی و بخصوص فرهنگی و تمدنی وجود دارد، بسیار ناچیز است. تهران مواضع و رفتارهای تحریکآمیز و مشکوک دولت باکو را دلیل بر قدرت نمیداند، بلکه آن را «نشانه عدم پختگی سیاسی» و محاسبات غلط در مواجهه با ایران میداند؛ محاسباتی که عمدتاً توسط صهیونیستها طراحی شده است. همچنان که در هفتههای اخیر و در رابطه با بمباران مقر عناصر معاند و تروریست در کردستان عراق هم مشاهده شد، جمهوری اسلامی ایران در عین تعهد بنیادین به «عدم دخالت در امور داخلی دیگران»، در مواجهه با تهدیداتی که متوجه امنیت ملی و تمامیت ارضی خود باشد، اجازه هیچگونه تحرک نظامی و روانی را به کشورهای خارجی ولو همسایگان نمیدهد.
👈نکته پایانی:
جمهوری اسلامی هیچ دخالتی در اینکه دولت باکو روابط خارجی خود را چگونه طراحی و تنظیم میکند، ندارد. این یک موضوع داخلی است؛ اما این روابط نباید به تهدید امنیت ملی، منافع ملی و تمامیت ارضی ایران بینجامد. تهران هرگز حضور تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی خود را برنمیتابد. حساسیتی که جمهوری اسلامی در قبال امنیت ملی خود دارد، از اصول و مبانی منطقی و محکمی برخوردار است. ابزارهای لازم برای مقابله با عوامل مخل امنیت و منافع ملی و تمامیت ارضی خود را هم دارد؛ فرقی نمیکند از جانب آمریکا باشد یا یک کشور کوچک منطقهای
. ✍حمید خوشآیند)
👈تعجب سفیر کره جنوبی از پیشرفتهای ایران
«یونکانگ هیون» در بازدید میدانی از یکی از کارخانههای تولید لوازمخانگی کشورمان، با ابراز تحیر از پیشرفتهای ایران در حوزه تولید لوازمخانگی، گفت: «انتظار نداشتم ایران باوجود تحریمهای آمریکا، در کارخانههای بزرگ، با این حجم و پیشرفت، لوازمخانگی تولید کند». لازم به ذکر است، تا قبل از تحریمهای حداکثری آمریکا، بخش بزرگی از بازار لوازمخانگی کشور در دست دو برند مشهور کرهای بود، اما اکنون به برکت تحریمها، در نبود این دو برند، تولید لوازمخانگی داخلی شدت گرفته و به اذعان سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازمخانگی کشور، اگر اجازه بازگشت دوباره این دو شرکت کرهای به کشور داده نشود، ایران تا 5 سال آینده قطب تولید لوازمخانگی در منطقه خواهد شد