🔰 محاسباتی که غلط از آب درآمد
▪️«حجتالاسلام حسین طائب» درباره عملیات «وعده صادق» گفت: «چهار قدرت هستهای تمام توانشان را میگذارند که از اسرائیل دفاع کنند. صهیونیستها یک غلطی کردند و سردار زاهدی را در سوریه شهید کردند. برآورد صهیونیستها این بود که ایران پاسخ نخواهد داد و اگر ایران بخواهد پاسخ دهد، آمریکا میآید و وارد جنگ میشود و جنگ از دوگانه غزه و اسرائیل، به جنگ ایران و آمریکا تبدیل میشود. لذا این ریسک را پذیرفتند و بالاترین رده ما را در سوریه زدند.»
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه افزود: «خب دیدند کشورهای دیگر پا کارشان نمیآیند، کشورهای دیگر گفتند در پدافند و ناامنی به کمک اسرائیل میآییم، اما در جنگ با ایران نه. آمریکاییها شروع کردند به پیغام دادن، صهیونیستها دیدند فایدهای ندارد. در نهایت موساد توسط یکی از سرویسهای کشورهای همسایه پیام فرستاد که اگر میخواهید پاسخ دهید، آرام پاسخ دهید.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 تحریمهای تازه آمریکا علیه ایران
🔘 وزارت خزانهداری آمریکا تحریمهای جدیدی علیه 50 فرد و نهاد با ادعای اینکه شعبههای متعددی از شبکه گسترده بانکداری مخفی را تشکیل میدهند، به بهانه ارتباط با نیروهای مسلح ایران تحریم کرد. وبگاه وزارت خزانهداری ایالات متحده در بیانیهای مدعی شده است: «امروز، دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا نزدیک به 50 نهاد و شخص را که شعبههای متعددی از شبکه گسترده «بانکداری مخفی» را تشکیل میدهند، تحریم کرد. این شبکه توسط وزارت دفاع و لجستیک نیروهای مسلح MODAFL) )و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران برای دسترسی غیرقانونی به سیستم مالی بینالمللی و تراکنش میلیاردها دلار از سال 2020 حمایت میشوند. وزارت دفاع و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فعالیتهای تجاری درآمدزا، به ویژه فروش نفت و پتروشیمی ایران نقش دارند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
▪️ یک مقام ارشد دولت روسیه میگوید مسکو منتظر امضای توافقنامه جدیدی برای همکاریهای جامع با جمهوری اسلامی ایران «در آینده بسیار نزدیک» است. «آندره رودنکو» معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبهای با خبرگزاری «ریانووستی» در این باره گفت: «ما انتظار داریم که این توافقنامه در آینده بسیار نزدیک امضا شود، زیرا کار بر روی متن آن نزدیک به اتمام است. همه واژههای لازم پیدا شدهاند.» جمهوری اسلامی ایران و روسیه در سال ۲۰۰۱ یک توافقنامه جامع ۲۰ ساله امضا کردند.
▫️ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدار با «لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا از ایران به عنوان «بزرگترین تهدید برای آینده جهان» و منطقه یاد کرد. طبق گزارش روزنامه «هاآرتص» گالانت گفت: «بزرگترین تهدید برای آینده دنیا و آینده منطقه ما ایران است و وقت رو به اتمام است.» او در ادامه گفت: «الان وقت محقق کردن تعهد دولتهای آمریکا طی سالهای گذشته است که قول میدادند از دستیابی ایران به سلاح هستهای جلوگیری کنند.»
🔹️ مشاور رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس از شهادت ۸۰ عضو خانواده اسماعیل هنیه از ابتدای تجاوزات رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر تا کنون خبر داد. «طاهر النونو» مشاور رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد: «از بین بردن مقاومت، توهمی در اذهان سران رژیم اشغالگر است.» وی تصریح کرد: «مقاومت غزه، هرگز در برابر تسلیم اشغالگران نخواهد کرد.»
▪️ مقاومت اسلامی عراق بامداد امروز (چهارشنبه) یک هدف حیاتی در بندر ایلات واقع در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است. در این راستا رسانههای صهیونیستی، بامداد امروز از فعالشدن آژیر هشدار در پی نفوذ هواپیمای ناشناس به حریم هوایی بندر «ایلات» خبر داده بودند. رادیو ارتش اسرائیل نیز اعلام کرد، برای اولین بار در سه هفته گذشته، آژیرهای هشدار در ایلات بر اثر ورود پهپاد به حریم هوایی این منطقه به صدا در آمده است.
🔹️ «حسین شریعتمداری» درباره اهمیت اجماع در اردوگاه جبهه انقلاب با تأکید بر این نکته که آرایش کنونی صحنه انتخابات پیشرو نیز بار دیگر از ضرورت ائتلاف شماری از نامزدها خبر میدهد، نوشت: «ائتلاف نامزدهای جبهه انقلاب یک ضرورت اسلامی و انقلابی است و نادیده گرفتن آن از سوی هر که باشد، بیتوجهی آشکار به این مبانی و اصول تلقی میشود.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💠 ایدههای حکمرانی و انتخابات
همزمان با مواجهه کشور با تحریمهای فلجکننده ضدایرانی، منازعه میان درونگرایی و برونگرایی برای اداره کشور، حل مشکلات و تحقق پیشرفت کشور به یکی از مهمترین مسائل حوزه سیاست کشور تبدیل شد؛ منازعهای که انتخابات ریاست جمهوری در سال 1392 نیز پیرامون آن شکل گرفت و میتوان گفت از آن برهه تاکنون، این منازعه به کلانترین منازعه سیاسی کشور تبدیل شده است. بر این اساس، در رقابت انتخاباتی جاری نیز رقابت میان دو ایده حکمرانی است که یکی از آنها، راهحل مسائل را در خارج و گرهگشایی از روابط خارجی کشور میداند و دیگری، راهحل را در شکوفاسازی ظرفیتهای داخلی میداند.
▫️نکته مهم در این میان آن است که اگرچه هر دوی این ایدهها، ضرورت توسعه روابط خارجی را نادیده نمیگیرند، اما مسئله اصلی در این میان، تعیین درست نقش و جایگاه روابط خارجی در اداره کشور و پیشبرد امور است. واقعیت آن است که گرهگشایی از مسائل روابط خارجی اگرچه مهم و اهمیتش انکارناپذیر است، اما حل مسائل این حوزه، قطعاً متغیر مستقلی برای اداره کشور و حل مشکلات نیست و نمیتوان همه چیز را به حل مسائل این حوزه منوط دانست. حل مشکلات کشور در کنار تلاش برای گرهگشایی از مسائل روابط خارجی، منوط به گرهگشایی در داخل کشور در حوزههای مهمی، چون تقویت تولید، شکوفایی ظرفیتهای کریدوری کشور، مبارزه با فساد، تقویت بهرهوری، توسعه تجارت، متعادلسازی بودجه با کاستن از بار هزینهها و تقویت درآمدهای دولت و ... است و بدون گرهگشایی در داخل کشور با انجام اقدامات تحولی، راهحلهای خارجی نیز نمیتواند گرهگشای وضعیت کشور، بهویژه در بعد اقتصادی باشد. با توجه به آنچه گفته شد، مسئله اصلی در منازعه میان درونگرایی و برونگرایی در اداره کشور، انتخاب یکی در برابر دیگری نیست، بلکه مسئله اصلی، تعیین درست و دقیق نقش و جایگاه عوامل و استعدادهای داخلی و خارجی در اداره کشور و حل مشکلات است.
▫️هر دو عامل مهم و ضروری هستند، اما قطعاً اولویت با شکوفاسازی ظرفیتهای داخلی و انجام اقدامات تحولی در داخل کشور است و در این میان، گرهگشایی از ظرفیتهای خارجی تنها در حکم کاتالیزور است که اثربخشی آن نیز منوط به گرهگشاییهای داخلی است؛ یعنی چنانچه استعدادها و ظرفیتهای داخل در کشور شکوفا نشود، «چشم بستن به خارج» و «آویزان شدن به این یا آن قدرت» نیز کارآمد و مؤثر نخواهد بود.
⬅️ بر این اساس، یکی از شاخصههای انتخاب اصلح آن است که با اتکا به ظرفیتهای خارجی و نه امید بستن به خارج و تصور اینکه «همه راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد» بخواهد مشکلات کشور را حل و رفع کند.
✍️ #مصطفی_قربانی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🔘 وعدههای قابل اجرا بدهید!
رقابتهای انتخاباتی در هر سطحی با قولها و وعدهها همراه است، غالباً قولها معطوف به رفتارها و عملکردهاست و وعدهها مربوط به نتایج اقداماتشان است که مردم میتوانند آن را احساس کنند. تجربه نشان داده است، بسیاری از قولها و وعدههای انتخاباتی نامزدها هرگز محقق نشده است؛ برای نمونه، در دولت یازدهم نامزد پیروز قول داده بود چنان رونقی در جامعه و کسب و کار ایجاد شود که مردم به یارانه 45 هزار تومانی اصلاً نیازی نداشته باشند. دولت دوازدهم هم وعدههای برجامی بسیاری داده بود که مجموعه وسیعی از وعدهها تحقق نیافته است. دولت سیزدهم وعده ساخت چهار میلیون مسکن در عرض چهار سال را داده بود که عدد بزرگی بود. البته این دولت حرکت گسترده ای در زمینه مسکنسازی در کشور بعد از رکود دوره دولتهای یازدهم و دوازدهم شروع کرده است.
به عبارتی، قولهایی داده شده که محقق نشده است. بنابراین، مردم حق دارند نسبت به قولها و وعدههای نامزدها به دیده تردید نگاه کنند. اصولاً وعده دادن، انتظارات را بالا میبرد و بالا رفتن انتظارات و تحقق نیافتن آنها موجب ناامیدی در آینده میشود. از این رو باید وعدههایی داده شود که امکان اجرا داشته باشند.
🔹️ در این باره رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) میفرمایند: «باید به وعدهها نیز در موعِد خود عمل کرد و اگر به هر دلیلی اجرای وعده ممکن نشد، صریح و صادقانه برای مردم توضیح داد.» این توضیح صریح و صادقانه برای مدیریت انتظارات است تا موجب ناامیدی مردم نشود.
با این همه، بزرگترین ابزار رقابت نامزدها همین قولها و وعدههاست؛ نمیشود از نامزدها انتظار داشت که قول یا وعده ندهند. بررسی عملکرد دولتهای گذشته نشان میدهد آنها در راستای تحقق وعدههایشان تلاشهای جدی داشتهاند و حتی بهصورت نسبی آنها را محقق کردهاند.
دولت احمدینژاد که وعده عدالت را داده بود، سهام عدالت را عملیاتی و یارانهها را در راستای عدالت هدفمند کرد و در واقع، مسکن مهر نوعی تعمیق عدالت بود. دولت شهید رییسی وعده آزادسازی سواحل را داد و بطور جدی دنبال کرد و در زمان حیات شهید رییسی محقق شد.
📍بنابراین محور اصلی فعالیت دولتها در گذشته، قولها و وعدههایشان بوده است. فلذا امروز نیز نباید وعدههای نامزدها را مورد هجمه قرار داد. بلکه باید در آنها تامل و تعمق داشت. ما باید در تحلیل وعدهها نگاهی دو وجهی داشته باشیم، از یک طرف تحقق پذیربودن وعدهها را مدنظر قرار دهیم و از طرفی دیگر مبتنی بر وعدههای نامزدها ببینیم کدام نامزد دغدغه مردم و مسائل و مشکلات آنها را دارد، کدام نامزد با توجه به سوابق، کارنامه و عملکردش توان عملیاتی کردن وعده هایش را دارد.
✍️ #علی_کارگر
http://Eitaa.com/e_beman
هدایت شده از ثامن رضوی
📌🍃
🍃
•[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]•
🛑 #پخش_زنده (گفتگوی تصویری)
💠 هفتمین نشست تخصصی بصیرتی سال ۱۴۰۳
🔰ویژه هادیان، نخبگان، خانواده ها، وابستگان، ادمینها، سرشبکههای ثامن، عموم بسیجیان و...
💢 موضوع:
«ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو»
👤 سخنران:استاد دکتر علی بیگدلی
« کارشناس و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی»
🕒 زمان: چهارشنبه ٠۶ تیر ماه ۱۴۰٣
ساعت 17:15
🔻شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇
🌐 https://rubika.ir/samen_razavi
♻️ رسانه باشید!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @Samen_Razavi
🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴
💐 بصائر علوی
📌شاخصه انتخاب اصلح از دیدگاه امیرالمومنین
________________________
#نهج_البلاغه
عقبنشینی نکردن در برابر دشمن:🔻
🔹ساعات هولناک از دشمنان نهراسد و عقب ننشیند
#نامه ۳۸
مهمترین توصیه به مسئولان🔻
🔹 و به دشمن خوشبین مباش.
#نامه_53
اعتنابه نظرات مردم🔻
🔹و مگوی که مرا بر شما امیر ساختهاند و باید فرمان من اطاعت شود.
#نامه_53
برخورد با نزدیکانی که دارای فساد اقتصادی هستند:🔻
🔹گر حسن و حسینم آنچه را تو انجام دادی انجام میدادند، از من نرمشی نمیدیدند و به مرادی نمیرسیدند.
#نامه ۴۱
عدم همراهی و بهکارگیری دنیاطلبان:🔻
🔹تو دینت را تابع دنیای کسی نمودی که گمراهیاش معلوم است.
#نامه ۳۹
سادهزیستی و عدم ثروتاندوزی 🔻
🔹آگاه باش امام شما از تمام دنیایش به دو جامه کهنه، و از خوراکش به دو قرص نان قناعت کرده است.
#نامه ۴۵
عدم کینهتوزی و دشمنی در بین مردم🔻
🔹گره هر کینهای را در مردم بگشای
#نامه_53
تلاش برای از بین بردن فساد🔻
🔹ریشه ستمکاریشان را با بریدن اسباب آن بخشکان.
#نامه_53
نظارت بر زیردستان و انتخاب فرد شایسته🔻
🔹سپس در امور کارمندانت بیندیش، و پس از آزمایش به کارشان بگمار.
#نامه_53
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 این نماهنگ را در #بعلاوه_یک گروه از گروههای دوستان و نزدیکان خود بفرستید
🎥 توصیه #مهم رهبر انقلاب به ملت ایران؛
⚠️مردم برای حضور در انتخابات #تنبلی نکنند و دست کم نگیرند
📢 این فیلم را حداقل برای #بعلاوه_یک نفر از آشنایان، دوستان و یا نزدیکان خود که دلش برای انقلاب میتپد اما هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته است، ارسال کنید.
🕰 تنبلی شما به ضرر ملت ایران و جمهوری اسلامی است!
🗳 #بعلاوه_یک (پویش بخش تعاملی رسانه KHAMENEI.IR)
«حداقل یک نفر» از آشنایان، دوستان و یا نزدیکان خود را که هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته است، بخاطر سرافرازی نهضت و انقلاب اسلامی ملت، ایران قوی و جمهوری اسلامی به رأی دادن متقاعد کنید.
📥صفحه پویش
🖥 farsi.khamenei.ir/mosbate1/
🌹🌿؛
🌿؛
میزان آراء لازم برای ریاست جمهوری
۵۰ درصد آراء + ۱ رأی
#شاید_رأی_تو همان ۱ رأی باشد
#شاید_رأی_من همان ۱ رأی باشد
🌿
🌻🌿
با سلام و تحیت خدمت همه اساتید وهمراهان گرامی ،
ضمن گرامیداشت یاد سیدالشهدای خدمت شهید رییسی عزیز و همراهان
👈طبق روال روزهای جمعه هر هفته ،راهبردها و تحلیل ها ی زیر با عناوین:
✅چهارده گفتار برای حماسه چهاردهم.
✅رصد نامه1.
✅رصد نامه2
✅صبح صادق
👈جهت بهره برداری شما اساتید محترم در کانال انقلابی بمانیم ثامن الائمه در دو پیام رسان داخلی ایتا وسروش با آدرس های زیر، تقدیم می گردد.👇👇
ایتا
https://eitaa.com/e_beman
سروش
http://splus.ir/e_beman
چهارده گفتار برای حماسه چهاردهم.pdf
1.05M
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
رصد نامه1.pdf
479.9K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
رصدنامه2.pdf
572.1K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
صبح صادق.pdf
2.3M
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0