🔰 حرف روز
💢 دو ضلع یک تمدن!
بالاخره روزشمار پاسخ مقاومت به رژیم صهیونیستی به عدد صفر رسید و روز یکشنبه و مصادف با روز اربعین سید و سالار شهیدان، مقاومت لبنان در مرحله اول پاسخ به ترور «فؤاد شکر»، از فرماندهان حزبالله در حمله تروریستی در ضاحیه بیروت دست به ماشه شد و به جنایات رژیم پاسخ داد. پاسخ مقاومت از چند جهت قابل تأمل و تعمق است. اولاً پاسخ در زمانی بود که جبهه آمریکایی _ صهیونیستی در آمادگی کامل وجود داشت. جبهه مقابل پس از ترور اسماعیل هنیه و فؤاد شکر ادعا داشت آمادگی کامل برای پاسخ به مقاومت را دارد. پس نکته اول را باید در مقهور شدن اطلاعاتی و امنیتی صهیونیستها دانست. نکته دوم مقهور شدن سیستماتیک و فنی رژیم صهیونیستی بود. همه سامانههای پدافندی رژیم از پاسخ به مقاومت عاجز ماندند. حرف دیروز مقاومت این بود که این آغاز کار است و مقاومت هر جا و هر لحظه مصلحت بداند، دست به ماشه میشود.
دیروز و کمی آن سوتر از سرزمینهای اشغالی، کربلا شاهد میلیونها نفر بود. میلیونها نفری که یک مانور تمدنی بزرگ را پیش روی دنیا گذاشتهاند. عملیات نظامی در کنار گوش رژیم و مانور مردمی اربعین در جوار سیدالشهداء(ع)، هر دو اضلاعی از یک تمدن بزرگ است.
تمدن اربعینی دو ضلع دارد: ضلع اول با توان بالای فنی و تکنولوژیک ساخته میشود که جبهه یزیدی را با توان بالای فنی خود مقهور میکند. ضلع دوم وجود مردم است؛ اگر عاشورای ۶۱ با نبود مردم در جبهه حق شکل گرفت و سر اصحاب حق بر نیزه رفت؛ ولی در صفر ۱۴۴۶ ه.ق میلیونها نفر با تنی کوفته و پایی تاول زده، ولی دلی سراسر از شور و عشق کیلومترها ره میپیماید تا خودش را به معشوق برساند. لذا این حرف صادقی است که نزاع امروز نزاع دو جبهه جنگی نیست؛ بلکه نزاع دو تمدن است. باید به این عبارات حکیم انقلاب باور داشت که «قبل از دوران امام حسین (ع) هم این دو جبهه وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت. در همه اینها «اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم»؛ با هر کسی که در جبهه شما است، من خوبم؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم»، با هر کسی که با جبهه شما میجنگد، میجنگم. ... «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» اینجوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همّت کردیم، زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند.»
✍️ #محمد_یعقوبی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
♻️ رؤیایی که تعبیر نمیشود
بسیاری رایزنیهای جاری برای برقراری آتشبس در غزه را آخرین شانس برای حصول توافق آتشبس دانستهاند؛ اما جنبش حماس اعلام کرده است، نه صهیونیستها عزمی جدی و مثبت را برای برقراری آتشبس در قالب جنگ غزه از خود نشان میدهند و نه اساساً آمریکا در مقام یک میانجیگرِ بیطرف ظاهر میشود.
در آنچه بر دیدگاه حماس صحه میگذارد، نوشته «دنیس راس» چهره شناخته شده سیاست خارجیِ خاورمیانهای آمریکاست که به تازگی در مقالهای برای نشریه «فارِن افرز»، دیدگاههای خاصی را درباره چشماندازهای آتی در قالب معادلات سیاسی و امنیتی منطقه غرب آسیا مطرح کرده و سعی داشته است به زعم خود از این رهگذر، ایران و کلیت محور مقاومت را در محدودیت و فشار قرار دهد؛ اما حیرتانگیز اینکه دنیس راس در تشریح ایده خود در نشریه فارن افرز، گزارهای عجیب را مطرح میکند و تأکید دارد تشکیلات خودگردان به عنوان مسئول اصلی جریان حکمرانی فلسطینی باید علیه چهرههایی که به هر نحو ممکن علیه تلآویو فعالیت داشتهاند، اقدام کند.
به بیان سادهتر، تشکیلات خودگردان باید ایده مقاومت فلسطینی را به مثابه یک ایده رد شده و مذموم در نظر بگیرد و با رزمندگان و مجاهدان فلسطینی و خانوادههای آنها شبیه تروریستها برخورد کند. این جنس از موضعگیری دنیس راس نیز کاملاً عجیب و غیرواقعی است. اساساً عملیات طوفانالاقصی نمودی از خروش ملت فلسطین و مقاومت آنها در برابر تجاوزگریهای صهیونیستها بود.
ملت فلسطین سالهاست که به این نتیجه رسیدهاند که جز با مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی قادر به تأمین اهداف و منافع خود نیستند. حتی خودِ محافل نظامی و اطلاعاتی صهیونیستی نیز اعتراف میکنند که ایده مقاومت را نمیتوان از جامعه فلسطینی حذف کرد. مگر میشود یک ملت که سرزمینشان اشغال شده، در برابر اشغالگر مقاومت نکنند و به آن رضایت بدهند؟ دنیس راس فراموش کرده است که منزوی شدن تشکیلات خودگردان فلسطینی از چشم افکار عمومی فلسطینی تا حد زیادی نتیجه رویکردهای سازشکارانه آن است و امروز اگر میبینیم نوار غزه و کرانه باختری و حتی عمق اراضی اشغالی، شاهد اوجگیری ایده مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی است، همه و همه در درسهایی ریشه دارند که ملت فلسطین آنها را طی بیش از هفت دهه اخیر به خوبی یاد گرفته و مرور کردهاند. از این رو، آنچه در جامعه فلسطینی ارزش دارد و مسئلهای محوری به شمار میآید، «مقاومت» است و آنچه منزوی است، «سازشکاری» است.
✍️ #محمد_پناهی
http://Eitaa.com/e_beman
امروز اولین دیدار دولت جدید با رهبری معظم انقلاب اسلامی بود . دو نام در این دیدار کنار هم آمد ؛ امیرکبیر و شهید رییسی . دو دولتمرد ارشدی که آمده بودند برای تحول اساسی در روند کشور هر دو به سه سال نرسیدند و تقدیر چیز دیگری در آستین داشت اما هر دو تا ابد در حافظه تاریخی ایران به عنوان الگوی دولتداری هستند . تراز دو دولتمدار خود ساخته در سپهر ایران
جا دارد آستین بالا بزنیم و سنت و سیره شهید رییسی را بصورت الگوی دولتمرد اسلامی - ایرانی به رشته تحریر در آوریم.
دکتر سعدالله زارعی
🖼 فضائلی، عضو دفتر نشر آثار رهبر انقلاب: شایعات مطرحشده دربارۀ حضور همراه با تاخیر ظریف در دیدار امروز هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب از اساس باطل است.
🔹امروز برخی در فضای مجازی شایعه کرده بودند که رهبر انقلاب در جلسه با اعضای دولت پیگیر غیبت ظریف شدهاند و گفتهاند زنگ بزنید آقای ظریف بیاید و به همین دلیل او با نیمساعت تاخیر به جلسه رسیده است.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
❎پیام پیاده روی اربعین(۳)
[سوره سبأ (34): آيه 26]
قُلْ يَجْمَعُ بَيْنَنا رَبُّنا ثُمَّ يَفْتَحُ بَيْنَنا بِالْحَقِّ وَ هُوَ الْفَتَّاحُ الْعَلِيمُ (26)
، سپس بين ما و شما به حقّ داورى خواهد كرد وبگو: پروردگار ما، ما و شما را گرد میآورد اوست داور دانا.
❎پيامها:
1⃣ اولین عامل وحدت، باید رب باشد« قُلْ يَجْمَعُ بَيْنَنا رَبُّنا»
2⃣ دومین عامل وحدت باید برمحور حق باشد« يَفْتَحُ بَيْنَنا بِالْحَقِّ»
3⃣ اگر وحدت بر محور رب و حق شد خداوند گره گشایی خواهد کرد و این وحدت بن بست بوجود نخواهد بود
👇در تحقق وحدت
حق را بخواهیم
برای حق بخواهیم
از حق بخواهیم
به شیوه حق بخواهیم
✍#رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🔰 ایران انتخابات آمریکا را شکل میدهد!
🟤 سه آژانس اطلاعاتی آمریکا (دفتر مدیر اطلاعات ملی، اداره تحقیقات فدرال و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت) هفته گذشته با انتشار بیانیهای مشترک مدعی شدند بازیگران دولتی در ایران تلاشهای خود برای مداخله در انتخابات امسال آمریکا از طریق انتشار اطلاعات نادرست و عملیاتهای نفوذ در فضای مجازی و همچنین حملات سایبری به ستادهای انتخاباتی دو طرف را شدت بخشیدهاند. این نهادها تنها ارگانهایی نیستند که در این خصوص هشدار دادهاند. تنها طی چهار هفته گذشته، مقامات فعلی و سابق اطلاعاتی و محققان عرصه تهدیدات سایبری از شرکتهای مایکروسافت و گوگل نیز مدارک و مستنداتی را از تلاشهای ایران برای هک سامانههای انتخاباتی آمریکا منتشر کردهاند. نهادهای اطلاعاتی آمریکا در بیانیه خود رسماً ایران را عامل عملیات هک و انتشار اطلاعات ستاد انتخاباتی ترامپ دانستهاند که این ستاد در اوایل ماه جاری میلادی خبر آن را علنی کرد.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 نتیجه انباشت خشم از اشغالگری
🔻 «ترکی فیصل» چهره مرموز و امنیتی عربستان سعودی که حدود 24 سال ریاست اداره اطلاعات عمومی عربستان را بر عهده داشت، به تازگی در مصاحبهای با «اشپیگل» به جنگ غزه و عملیات طوفانالاقصی پرداخته است. وی در این مصاحبه در پاسخ به این پرسش که «به عنوان رئیس سابق اطلاعات عربستان سعودی، شما با مسائل امنیتی آشنا هستید. آیا انتظار داشتید حماس این حمله مرگبار را انجام دهد؟» گفت: «چگونه میتوانم از کسی انتظار داشته باشم که به چنین حملهای دست بزند؟ اما بیطرف نبودن در سؤال شما این است که منحصراً به حماس اشاره دارد. همچنین هرگز فکر نمیکردم که اسرائیلیها بتوانند این حجم از ظلم و تجاوز ظالمانه را به مردم فلسطین تحمیل کنند. باید به خاطر داشته باشیم که این تخلیه خشمی که در 7 اکتبر صورت گرفت، نتیجه سابقه طولانی اشغال غزه و کرانه باختری توسط اسرائیل بود. پایان دادن به این اشغال از تکرار چنین رویدادهایی جلوگیری میکند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 اگر توافق نکنیم!
▪️ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد، در صورت ناکامی در دستیابی به توافق آتشبس و تبادل اسرا در غزه، احتمال پاسخ ایران و حزبالله به این رژیم افزایش خواهد یافت. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد، «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم از «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر خواست پیشنویس طرح توافق درباره تبادل اسرا با مقاومت فلسطین در غزه را به کابینه ارائه کند. گالانت همواره نتانیاهو را به تلاش برای پیشبرد سیاستهایش درباره ادامه جنگ در نوار غزه و به شکست کشاندن توافق و جلوگیری از آتشبس در این منطقه از طریق تصمیمگیری در کابینه جنگی متهم میکند. اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حالی است که قرار است مذاکرات برای آتشبس در غزه، اواخر هفته جاری در قاهره از سر گرفته شود و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا که در منطقه به سر میبرد، به تازگی طرح این کشور را برای آتشبس و تبادل اسرا علنی کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 فقط کارهای اداری در روزهای اخیر انجام شد!
♻️ «علی شریفی زارچی» به تازگی در توئیتی از بازگشت خود به دانشگاه خبر داد؛ خبری که گمانهزنیهای رسانهای متعددی را در خصوص زمان و نحوه بازگشت او در پی داشت. اما واقعیت ماجرا چیست؟ این استاد دانشگاه صنعتی شریف در اسفندماه ۱۴۰۲ طی نامهای به مقامات کشور ضمن تشریح وضعیت خود، به موضوع بدنه دانشگاهی منتقد، اما علاقهمند به ایران اشاره میکند؛ جوانانی که دوستدار وطن و انقلابند و تلاش میکنند جلوی مهاجرت دانشجویان و نخبگان را بگیرند، اما به دلایلی برای ادامه حضورشان در دانشگاههای کشور موانعی ایجاد شده است. در پاسخ به این نامه ضمن انجام بررسیها، دستوری راهبردی و بزرگوارانه صادر میشود و در فروردین ۱۴۰۳ با بازگشت این استاد دانشگاه شریف به دانشگاه موافقت میشود و از همان روز فرآیند اداری این کار در دولت گذشته کلید میخورد. به این ترتیب، شریفیزارچی در آغاز سال تحصیلی جدید امکان حضور دوباره در دانشگاه را پیدا میکند.
http://Eitaa.com/e_beman