🌐 بسته خبری
🔸️ ترامپ در همایش سالانه «ائتلاف یهودیهای جمهوریخواه» در لاسوگاس گفت: «چشمانتظارم سال آینده به عنوان چهل و هفتمین رئیسجمهور ایالات متحده به جمع شما برگردم.» وی بار دیگر مدعی شد چنانچه او رئیسجمهور بود، حمله ۷ اکتبر هرگز به وقوع نمیپیوست. ترامپ در بخش دیگری از ادعاهای خود گفت: «وقتی من سر کار بودم، ایران هیچ پولی نداشت. ظرف این سه سال ۵۳۰ میلیون دلار به دست آوردهاند.» ترامپ همچنین گفت: «در صورتی که کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات به عنوان رئیسجمهور ایالات متحده انتخاب شود اسرائیل دیگر وجود نخواهد داشت.» او در ادامه خطاب به حاضران در این مراسم تصریح کرد: «اگر به ترامپ رأی ندهید کشوری نخواهید داشت.»
🔸️ «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا با تکرار ادعای دیگر مقامات این کشور گفت، 90 درصد مسائل در مذاکرات آتشبس و تبادل اسرا در غزه حل و فصل شده است. او با این حال گفت، همچنان اختلافات قابل توجهی باقی مانده است. بلینکن افزود: «مشغول گفتوگوها و رایزنیهای فعالی با همپیمانان خود مصر و قطر با هدف توافق آتشبس هستیم.» وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت، در صورت وقوع توافق آتشبس، همچنان شانس عادیسازی روابط میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی وجود دارد.
🔸️ یک رسانه غربی به نقل از منابع خود گزارش داد، عراق و آمریکا به تفاهم درباره طرحهایی برای پایان مأموریت «ائتلاف بینالمللی» تحت فرماندهی آمریکا در عراق دست یافتند. این منابع گفتند طرح پایان مأموریت ائتلاف بینالمللی(تحت فرماندهی آمریکا) دربرگیرنده خروج صدها نفر از نظامیان ائتلاف در سپتامبر 2025 و بقیه در سال 2026 است. خاطر نشان میشود «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق و فرمانده نیروهای ائتلاف بینالمللی در عراق، به تازگی در دیدار با یکدیگر پایان مأموریت این نیروها را بررسی کردند.
🔸️ سپاه شهرستان پارسیان در غرب هرمزگان اعلام کرد: طی گشتزنی در شهرستان پارسیان و عملیات مشترک توسط سربازان گمنام امام زمان(عج)، ۱۲ تبعه خارجی که قصد ربودن تعدادی کودک و نوجوان در این شهرستان را داشتند، حسب دستور مقام قضایی شهرستان با عملیاتی غافلگیرانه به دام مأموران سپاه پارسیان افتادند.
🔸️ «ناداو آرگامان» رئیس اسبق آژانس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) طی مصاحبه با کانال 12 این رژیم گفت که ادعای نتانیاهو درباره قاچاق سلاح از محور فیلادلفیا به غزه دروغ بزرگی است.نخستوزیر رژیم اشغالگر بر ادامه اشغال محور فیلادلفیا به بهانه ورود سلاح از مصر به غزه اصرار دارد، موضوعی که اصلیترین عامل شکست مذاکرات آتشبس تا این لحظه به شمار میرود.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💢 درباره دوقطبیسازی!
مناقشهای که این روزها بین برخی نیروهای سیاسی و رسانهها درباره موضوع دوقطبیسازی پدید آمده، از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ چرا که جامعه از رفتن به سمت دوقطبیها لطمههای زیادی دیده است؛ ۱۹ ارديبهشت سال 1395رهبر معظم انقلاب فرمودند: «دوقطبی از ضربههای مهلکی است که دشمن بهدنبال آن است.» دوقطبی شدن گاه برای منافع و مصالح مردم و نظام آنقدر سرنوشتساز میشود که رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ماههای منتهی به انتخابات ریاستجمهوری سال 1396به یکی از عناصر سیاسی فرمودند: «با ملاحظه حال مخاطب و اوضاع کشور،چون دوقطبی در کشور ایجاد میشود و دوقطبی برای کشور مضرّ است،من صلاح نمیدانم وارد انتخابات بشوید.» تأکید بر دوقطبی شدن،به معنای ناديده گرفتن سلایق گوناگون و منتفی دانستن نقد که امری طبیعی و گاه لازم به نظر میرسد، نیست. به تازگی که واعظ معروف بر بسته شدن باب دوقطبیهای سازیهای مخرب تأکید کردند، برخی که خود را مخاطب این بحث دانستند، گفتند و نوشتند که ما غیر از نقد شرایط جاری کشور کاری نکردیم. البته واعظ محترم نیز حتما در پی آن نیستند باب نقد که امری عقلی و ضروری است، بسته شود. ناظر به این موضوع رهبر معظم انقلاب، ۸ آذر ۱۴۰2 فرمودند: «از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید. آن کسانی که مبانی، اصول، دین، انقلاب و ولایت فقیه را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند.» در شرایط کنونی یکی از مسائل مهم که میتواند بین آحاد مردم دوقطبی ایجاد کند، نحوه مواجهه با دولت است. از قضا بحث واعظ محترم، معطوف به همین موضوع بود؛ اما جدای از این، نشانههایی از دوقطبی شدن جامعه در این زمینه در حال آشکارشدن است. بسیار روشن است که ایجاد «دوقطبی موافق و مخالف دولت در میان مردم» خواسته یا ناخواسته، مضرّ و سرشار از تهدید است. رهبر فرزانه انقلاب ۵ اسفند 1394 فرمودند: «در ایران اسلامی یک دوقطبی وجود دارد؛دوقطبی انقلاب و استکبار.» همچنین رهبر حکیم انقلاب، ۱۴خرداد سال 1395 فرمودند: «در همه دولتهایی که بنده بعد از رحلت امام مسئولیّت داشتم، توصیه میکردم ملّت باید با دولت همراه باشد؛ با اینکه دولتها سياستها و جهتگیریهای مختلفی داشتند؛ این با انتقاد کردن منافات ندارد.»
🔸️ راز و رمز حمایتهای امروز رهبر معظم انقلاب از دولت چهاردهم نیز بر همان منطق و تجربه پیشین استوار است. اینکه رهبر حکیم انقلاب فرمودند: «موفقیت دولت، موفقیت همه ماست.» در اینجا «ما» یعنی آحاد مردم و مسئولان کشور. از این منظر به راه انداختن هرگونه اقدام ـ خواسته یا ناخواسته ـ برای دوقطبیسازی موافقان و مخالفان دولت در جامعه مذموم است؛ از سوی دیگر تدارک حمایت همهجانبه و نقد عالمانه و دلسوزانه از دولت برای تحقق منافع ملی و ایران قوی ضرورت دارد.
✍️ #عزیز_غضنفری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🟤 ندیدن زحمات دولت قبل بیانصافی است!
به اذعان بسیاری از کارشناسان، رویکرد و جهتگیری دولت سیزدهم، کشور را در مسیر درست قرار داد؛ به گونهای که بیشتر شاخصهای کلان اقتصادی در سال ۱۴۰۳ به نسبت سال ۱۴۰۰ بهبود یافتند. ریلگذاری درست کشور در دولت سیزدهم منجر به این شد تا پس از شهادت خادم جمهور، عملکرد این دولت در مجموع، بارها از سوی رهبری و اغلب کارشناسان اقتصادی مورد تمجید قرار گیرد و حتی رهبری شهید رئیسی را در تراز امیرکبیر تحلیل کنند. با وجود این، رصد جراید و فضای مجازی نشان میدهد یک خط رسانهای دقیقی با ظرافت و تکنیکهای عملیات روانی به دنبال از بین بردن محبوبیت شهید رئیسی و القای ناکارآمدی او در اذهان عمومی است. این خط رسانهای با ظرافت ماهرانهای ضمن استفاده گزینشی از اطلاعات و برداشتهای ناقص از آمار سعی دارد دستاوردها و موفقیتهای دولت سیزدهم را انکار و اینگونه وانمود کند که دولت چهاردهم صرفاً یک ویرانه تحویل گرفته است! برای نمونه، نادیده انگاشتن اقدامات دولت سیزدهم در تأمین و توسعه برق، تفسیرهای جهتدار از میزان ذخایره گاز و بنزین کشور، القای خالی بودن موجودی خزانه و ... مواردی هستند که جریان رسانهای با دستکاری آمار، برداشتها و تحلیلهای ناقص از اطلاعات و تحریف واقعیات سعی میکند موفقیتهای دولت شهید رئیسی را انکار کرده و اینگونه القا کند که دولت چهاردهم وضعیت مناسبی از زیرساختها را به نسبت سال ۱۴۰۰ تحویل نگرفته است. فارغ از مبرهن بودن نادرستی بسیاری از ادعاهای این افراد، مسئله مهم این است که چنین دستوری از یک جریان سیاسی چه نسبتی با شعار آنها در برهه اخیر مبنی بر وفاق ملی دارد؟ وفاق ملی باید در سایه همدلی و وحدت تحقق یابد یا در سایه اتهام زنی و نادیده انگاشتن زحمات و دستاوردهای دولت گذشته؟ البته منظور این نیست که نقد نکنیم، بلکه سخن این است که چگونه نقد کنیم که پازل دشمن را در جنگ شناختی تکمیل نکنیم. اگر این جریان سیاسی مدعی است، هدف از وفاق ملی ایجاد امید در جامعه است، آنگاه این سؤال مطرح میشود که بزرگنمایی مشکلات کشور و ایجاد ناامیدی نسبت به آنچه با آن روبهرو هستیم، چگونه با هدف آنها همخوانی دارد؟ مسئله مبارزه با فساد و حل و فصل مشکلات معیشت مردم، کارویژهٔ همه دولتها بوده و بدیهی است جریان اصلاحطلب یا اصولگرا با آگاهی کامل نسبت به مشکلات کشور به عرصه انتخابات وارد میشوند و لذا آنگاه که از سوی مردم، انتخاب و مأمور تشکیل دولت میشوند، باید پیش از مقصرسازی دولتهای گذشته که به ناامیدی در جامعه منجر میشود، همت خود را بر تحقق شعارهای خود متمرکز کنند. همچون شهید رئیسی عزیز که در بدو شروع دولت فرمودند: «تمایلی ندارم که در تریبون بگویم چه چیزی را تحویل گرفتیم... آمدهام که برای مردم خدمت کنم.»
✍️ #علی_محمدی
http://Eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰۱۷ شهریور خدا خاندان پهلوی را غرق کرد
الشعراء
ثُمَّ أَغْرَقْنَا الْآخَرِينَ
ﻭ ﻓﺮﻋﻮﻥ ﻭ ﺳﭙﺎﻫﻴﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻋﺒﻮﺭ ﺍﺯ ﺩﺭﻳﺎ ﻏﺮﻕ ﻛﺮﺩﻳﻢ. (٦٦)
إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً وَمَا كَانَ أَكْثَرُهُم مُّؤْمِنِينَ
ﺩﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﻣﻮﺳﻲ ﻭ ﻓﺮﻋﻮﻥ ﻋﺒﺮﺗﻲ ﺑﻮﺩ؛ ﻭﻟﻲ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﺮﺩمِ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻧﻴﺎﻭﺭﺩﻧﺪ. (٦٧)
✅هر کس بی خدا باشد
قدرتش نفعی نمی رساند
🎈 حضرت موسی کودکی شیر خوار بود...
او را از ترس فرعون به دریا انداختند...
در حالی که او در نهایت ضعف و ناتوانی بود...
اما غرق نشد...🎈
🎈 اما فرعون در همان دریا غرق شد؛
در حالی که در نهایت قدرتش بود...
پس هر کس باخدا باشد
ضعفش ضرری نمی رساند
و هر کس بی خدا باشد
قدرتش نفعی نمی رساند🎈
✍#بازیاد_رجبعلی
https://eitaa.com/e_beman
راه ارتباطی ما و شما
۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸
رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از پاورپوینت سیاسی
راه ارتباطی ما و شما
۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸
رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/p_siyasi
🔰 کادرسازی از داخل زندان!
📍 با وجود سیاست اعلامی آقای پزشکیان، رئیسجمهور، مبنی بر پرهیز از رادیکالها و پیگیری سیاست وفاق در کشور و نیز با وجود آنکه رئیسجمهور با ایستادگی در مقابل رادیکالها، چهرهای همچون آقای اسکندر مؤمنی را برای وزارت کشور معرفی کرد، امّا شنیدههاحاکی است «مصطفی تاجزاده» سیاستمدار ستیزهجوی اصلاحطلبان از طریق یکی از عناصر سیاسی جبهه اصلاحطلبان به دنبال کادرسازی برای برخی چهرههای رادیکال است تا یکی از آنان به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور معرفی شود. تاجزاده و برخی افراد همسو با او در بخش رادیکال اصلاحطلبان تأکید دارند، دست نیافتن به خواستشان در معرفی یک وزیر کشور رادیکال را باید با انتصاب فردی همسو با خودشان در معاون سیاسی وزارت کشور که یک معاونت بسیار مهم در این وزارتخانه و مسئول انتخاب و نظارت بر استانداریها و همچنین برگزاری انتخابات است، جبران کنند. بر این اساس، از افرادی مانند علی باقری، مرتضی مبلّغ، جواد امام، جواد اطاعت، علی زینیوند و حسن رسولی و... نام برده میشود.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گروهک نهضت آزادی معیار وفاق است!
🟤 یک روزنامه اصلاحطلب کوشید تا «ابراهیم یزدی» دبیرکل پیشین گروهک نهضت آزادی را پیشقراول بحث وفاق تعریف و تفسیر کند. به باور این روزنامه، در سه دوره دبیرکلهای نهضت آزادی یعنی مهدی بازرگان، ابراهیم یزدی و آقای محمد توسلی نوع برخورد با موضوع وفاق ملی مهم بوده است. این تفکر وفاق و وحدت در زندگی و عملکرد همه این چهرهها بوده است. گفتنی است، این مطالب در شرایطی مطرح میشود که بخشی از اصلاحطلبان که دل در گرو سیاستورزی نیروهای ملی ـ مذهبی و گروهک نهضت آزادی دارند، در اداوار مختلف تلاش کردهاند از سویی نیای جریان اصلاحات را بازرگان و در شرایط کنونی تبار وفاق را گروهک نهضت آزادی تعریف و تفسیر کنند. آنها تحت این عناوین به دنبال سفیدنمایی گروههایی هستند که حضرت امام خمینی(ره) بیشترین زاویه را با آنان داشته است، اصلاحطلبان رادیکال همچنین تلاش دارند با طرح این قبیل مسائل جهتگیری مورد خواست خود را به دولت تحمیل کنند.
http://Eitaa.com/e_beman