هدایت شده از پاورپوینت سیاسی
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخاطبان عزیز اگر کلیپ یا فیلم با عنوان 40 سالگی انقلاب در اختیار دارید در پی وی بارگذاری کنید وبرام بفرستید ممنون میشم مثلا کلیپی از ستاره خلیج فارس شماره ما در ایتا 09151564390 https://eitaa.com/e_beman
🌹🌳👇با هم به جشن 40 سالگی انقلاب می رویم
مخاطبان عزیز اگر کلیپ یا فیلم دارید با عنوان 40 سالگی انقلاب در اختیار دارید در پی وی بارگذاری کنید وبرام بفرستید ممنون میشم مثلا کلیپی از ستاره خلیج فارس شماره ما در ایتا 09151564390
https://eitaa.com/e_beman
(آموزش یکی از تکنیک های اعتبارسنجی اخبار و شایعات منتشر شده در فضای مجازی )
https://www.aparat.com/v/YOjk5
کار انقلابی قوه قضائیه
استانهای دیگر هم یاد بگیرند
#فوری
🔴🔴اعلام اسامی مدیران متخلف استان فارس در نشست خبری مدیر کل دادگستری فارس 1 :
💢منوچهر قائدی شهردار وقت صدرا
به اتهام ارتشاء به مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون تومان و دریافت 210 سکه بهار آزادی و یک آپارتمان به مبلغ 300 میلیون تومان، عدم اطلاع رسانی وقوع جرم، مداخله در معاملات و مناقصات شورای شهر صدرا و مشارکت در جعل پروانه های ساختمانی
🔹 به تحمل 31 سال و 6 ماه حبس، انفصال دایم از خدمات دولتی، ابطال سندهایی که جاعل در جعلش مشارکت داشته، منع اقامت در شیراز به مدت دو سال، منع خروج از کشور به مدت دو سال
💢ابراهیم فریدونی مدیر اجرایی شهرداری صدرا
به اتهام ارتشاء به مبلغ یک میلیارد و پنج میلیون تومان و 15 سکه تمام بهار، جعل اسناد نظام مهندسی،
🔹 15 سال حبس تعزیری، جزای نقدی معادل اموال انفصال دایم از خدمات دولتی، معدوم کردن اسناد مجعول، 2سال ممنوعیت اقامت در شیراز، 2سال ممنوعیت خروج از کشور
💢امین کشاورزی معاون فنی شهرداری صدرا
به اتهام ارتشاء و جعل پروانه های ساختمانی، استفاده از اسناد مجعول
🔹 به تحمل 15 سال حبس تعزیری، جزای نقدی معادل وجوه و اموال محصله، 2 میلیارد و 59 میلیون تومان و انفصال از خدمات دولتی، معدوم کردن کلیه اسناد و پروانه های مجعول، 2سال تبعید به ایرانشهر، منع خروج از کشور
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
با سلام و تحیت خدمت اساتید گرانقدر :سوال و جواب های زیر ویژه شما تحلیل گران محترم تهیه و ارائه می گردد👇👇👇
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
👈👈باتوجه به عملکرد ضعیف دولت کنونی در اداره اقتصادی و اجرایی کشور، نحوه مواجهه با دولت چگونه باید باشد؟
✍✍مسائل و معضلات پیش آمده برای مردم در بخش اقتصادی و معیشتی، ذهن ها و انگشت اشاره را متوجه دولت کرده است؛ انتظار نیز آن است که قوه مجریه با استفاده از ابزارها و امکاناتی که در اختیار دارد برای حل مسائل مردم اهتمام داشته باشد و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نکند. بنابراین در اینکه مردم، دولت را مسئول حل بخش عمده ای از مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی خود بدانند طبیعی است. اما شدت گرفتن و استمرار پیدا کردن التهابات اخیر در حوزه ارز و طلا و گرانی باعث شده تا بخشی از مردم نسبت به دولت نگاه تندتری پیدا کنند. در این زمینه دو نگاه و رویکرد مطرح شده است:
1- در رویکرد نخست برخی بر این اعتقاد هستند که دولت بدلیل آنکه نتوانسته مطالبات و تقاضاهای مردم را مدیریت کند و به مسائل معیشتی مردم پاسخ معتبر و اقناع کننده دهد، خود باید استعفاء دهد و فرصت انتخاب دیگری را برای مردم قائل شود و اجازه دهد که مردم دولتی کارآمد و توانمند را برگزینند. این رویکرد همچین بر این باور است، چنانچه دولت خود به مبادرت به استعفاء و کناره گیری نکرد، مجلس از ابزار استیضاح استفاده کند و به عنوان نمایندگان مردم از حقوق آنها صیانت نماید.
2- رویکرد دوم معتقد است که از قضا چون دولت دچار ضعف های درونی است، باید همه دستگاهها و گروهها مسیر حمایت از دولت را در پیش بگیرند. در این میان مهم ترین و اثرگذارترین سطح حمایت و همکاری از دولت، نشست هم فکری مسئولان قوای سه گانه است؛ کاری که هم اکنون به دستور رهبر انقلاب در حال انجام است.
مشکل اساسی که در رویکرد نخست وجود دارد در دو بخش قابل احصاء است. یکی آنکه اولاً دولت هنوز به مرحله ناتوانی و بن بست در اجرای ماموریت ها نرسیده است، هر چند توان اقدام و کار بهتر از آن چه که هم اکنون انجام می دهد را دارد. دولت، ابزارها و امکانات فراوانی برای پاسخگویی به مشکلات مردم در اختیار دارد و با استفاده صحیح از آنها می تواند تا حد زیادی بر مشکلات فائق آید. نکته دوم اینکه امروز ثبات و آرامش، نیاز ضروری و فوری جامعه ماست. طبیعی است که رفتن کشور به سمت استعفاء و استیضاح، بر خلاف آرامش و ثبات کشور است و خودِ این وضعیت با توجه به شرایط سیاسی خاص کشور، تشدید کننده معضلات و مشکلات اقتصادی کشور خواهد شد؛ ضمن اینکه کنار رفتن یا کنار گذاشتن دولت و استقرار دولت بعدی، خود محتاج زمان طولانی و کسب آمادگی زیادی می باشد که در شرایط حساس کنونی که زمان اهمیت زیادی دارد، به مصلحت نیست. از این رو هزینه های استعفاء و استیضاح به مراتب بیشتر از منافع آن است و لذا این گزینه بر خلاف مصالح و منافع کشور تلقی می شود و در اولویت نیز نمی باشد.
با این شرایط در حال حاضر بهترین مسیر و شیوه برای مواجهه با دولت کنونی که تأمین کننده منافع ملی نیز است، همکاری و حمایت از دولت متناسب با اقتضائات سرنوشت ساز و تعیین کننده ای است که هم اینک با آن روبرو هستیم؛ البته این به معنای بیان نکردن نقدهای دلسوزانه و توأم با راهکارهای عالمانه نیست. به نظر می رسد بهترین روش برای برون رفت از وضعیت کنونی ایجاد هماهنگی بین تیم اقتصادی با رویکرد ترمیم کابینه از سوی خود دولت است و در این شرایط جنگ اقتصادی پرشدت باید کابینه ای شکل بگیرد که بتواند با نگاه به ساخت درونی قدرت ظرفیت های اقتصادی را آزاد نماید تا بتوانیم از این مرحله به آرامی عبور کنیم. بنا به اقرار و اعتراف مسئولین آمریکایی اگر ایران چند ماهی بتواند تحریم های جدید را مدیریت کند، اثربخشی تحریم ها برای همیشه از بین خواهد رفت و دیگر نمی توان با سلاح تحریم ایران را تحت فشار سیاسی قرار داد.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
روزمان را با #قرآن آعاز کنیم
🌹 یکی از شاخصه های « یاران انقلاب»رعایت خطوط فاصل بین جبهه انقلابی و غیر انقلابی است
[سوره الأنفال (8): آيه 73]
وَ الَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ إِلاَّ تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ فِي الْأَرْضِ وَ فَسادٌ كَبِيرٌ (73)
و كسانى كه كفر ورزيدند، ياران يكديگرند، (پس شما با آنان هم پيمان نشويد،) اگرمومنین (هم ميان خود، همبستگى) نداشته باشند، فتنه و فساد بزرگى در زمين واقع خواهد شد.
🌳نكته:
1- اگر « یاران انقلاب» جبهه مومنان انقلابی تشکیل ندهند ، «فتنه»فساد بزرگى خواهد شد.
🌟پيامها:
1- وقتى كفّار در یک جبهه واحد هستند، «وَ الَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ» یاران انقلاب نیز باید در یک جبهه قرار گیرندو الا گرفتار فتنه و فساد خواهند شد. «إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ»
2- اگر شما مومنان در یک جبهه واحد ، پشت سر امام جامعه اسلامی قرار نگیرید، كفّار متّحد شده شما را نابود مىكنند. «إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ»
امام خامنه ای در دیدار شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن ۱۳۹۷/۰۲/۰۶
در آیات آخر سورهی مبارک انفال، آنجایی که بحث ولایت مؤمنین با یکدیگر است [میفرماید أولٰئِکَ بَعضُهُم أَولِیاءُ بَعضٍ، [این] راجع به مؤمنین؛ در مورد کفّار در آیهی بعد میفرماید که آنها هم «بَعضُهُم اَولِیاءُ بَعضٍ»؛ هم مؤمنین اولیای یکدیگرند و با همدیگر پیوند ولایتی دارند، هم کفّار با یکدیگر پیوند ولایتی دارند. پس این تکلیف است به زبان اِخبار، امّا در واقع انشاء است و معنایش این است که مؤمن با مؤمن بایستی پیوند ولایتی داشته باشد، مال هرجای دنیای اسلام که هست باشد؛ این وحدتی که ما میگوییم این است. در مقابل، بایستی در جبههی مقابل، کفّار را که ملاحظه میکند با آنها پیوند نداشته باشد، با آنها ولایت نداشته باشد. ولایت کفّار، مسلمانها را بدبخت میکند؛ [مثل] این ولایتی که امروز مشاهده میکنید و بعضی از کشورها با رژیم صهیونیستی بنا میکنند به مبادلهی کلمات محبّتآمیز و ارتباطات گوناگون سیاسی و اقتصادی و غیره. بعد میفرماید: إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَکُنْ فِتْنَةٌ فِی الْأَرْضِ وَ فَسادٌ کَبیرٌ؛ اگرچنانچه این ولایت بین مؤمنین و قطع ولایت بین مؤمنین و کفّار رعایت نشود در زمین، فتنه و فساد کبیر به وجود میآید. امروز این اتّفاق افتاده؛ امروز در منطقهی اسلامی ما جنگ هست، جنگ داخلی هست، خونریزی هست، فشارهای فراوان هست؛ دولتهای بیعقل و عقبماندهی بعضی از کشورها علیه کشورهای دیگر وارد جنگ میشوند، وارد جنایتکاری میشوند. شما ملاحظه کنید، امروز مردم یمن دچار چه مصیبتیاند! عروسیشان عزا میشود؛ بمباران[شان] میکنند، مردم کوچه و بازار و مسجد و مانند اینها را نابود میکنند؛ در افغانستان یکجور دیگر، در پاکستان یکجور دیگر، در سوریه به یک نحو دیگر؛ این بهخاطر این است که ما مسلمانها ولایت بین مؤمنین را فراموش کردهایم! یعنی به قرآن عمل نمیکنیم؛ این عمل نکردنِ به قرآن است. اگر به قرآن عمل بکنیم، عزّت پیدا میکنیم؛ این راهی است که مسلمانها را خوشبخت میکند.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀فرازی از خطبه 110
🍀 #اندرز_به_یاران
✅ (چه چیزی تو را به 💞خدا💞 نزدیک میکند؟)
إِنَّ أَفْضَلَ مَا تَوَسَّلَ بِهِ الْمُتَوَسِّلُونَ إِلَي اللَّهِ سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَي الْإِيمَانُ بِهِ وَ بِرَسُولِهِ وَ الْجِهَادُ فِي سَبِيلِهِ فَإِنَّهُ ذِرْوَةُ الْإِسْلَامِ وَ كَلِمَةُ الْإِخْلَاصِ فَإِنَّهَا الْفِطْرَةُ
🍀همانا بهترين چيزي كه انسانها مي توانند با آن به 💞خداي سبحان 💞نزديك شوند،
🍀 ايمان به 💞خدا و ايمان به 💞پيامبر
(ص) و _جهاد_در_راه_خداست،
كه #جهاد_قله_بلند_اسلام، و يكتا دانستن خدا،بر اساس فطرت انسانی است
✅تدوین:مرتضوی نژاد
✨✨✨✨✨
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈جامع ترین کانال تحلیلی نخبه پسند👈لطفا به ما بپیوندید✋
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا مردم بیدار نشوند قصه همین است https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز فرجام پرسشهای بیپاسخ!
به تعبیر رهبر معظم انقلاب دولت و مجلس در اقدامی انقلابی جلسه سؤال از رئیسجمهور را به «نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران» و خنثیکننده توطئههای دشمنان تبدیل کردند و از این بابت که نصاب جدیدی از اجرای عملی توأم با احترام دموکراسی و تحمل پاسخگویی به نام جمهوری اسلامی ثبت شد، باید از هر دو قوه تشکر کرد؛ اما سؤالی که مردم، نمایندگان و منتقدان به وضعیت موجود اقتصادی و بیثباتی قیمتها در عرصههای گوناگون، به ویژه با اظهارنظر رئیس مجلس مبنی بر اینکه پرسشهای بیپاسخ مانده نمایندگان از رئیسجمهور به دستگاه قضایی فرستاده نمیشود، مطرح میکنند، این است که فرجام چهار پرسش بیپاسخ مانده چیست؟
جستوجوی پاسخ حقوقی برای این پرسش بیفایده است و جز ماده 213 آییننامه داخلی مجلس که دو شرط نقض قانون و استنکاف از اجرای قانون از سوی رئیس و اعضای دولت را موجب احاله به قوه قضائیه در صورت قانع نشدن نمایندگان از پاسخ آنها به پرسشها میداند، چیزی در دست نیست و این مایه تعجب است که چرا در سال 1391 در زمان فراخوان محمود احمدینژاد به مجلس که نمایندگان به اشکال اساسی ماده 213 پی بردند و تنها دو تبصره را که یکی شامل همین دو شرط فوق بود، به آن الحاق کردند، برای چنین شرایط و تنگناهای حقوقی با وجود حضور نمایندگان حقوقدان در کمیسیون حقوقی و قضایی فکری نکردند.
اما مسلم است که پیگیری مطالبات مطرح شده نمایندگان مردم در چهار پرسش بیپاسخ مانده و دیگر خواستهها و تقاضاهای بحق، نباید از رئیسجمهور محترم و وزارتخانهها متوقف شود و دولت نیز باید خود را موظف بداند که با عزمی استوار و با کمک همگان از جمله مجلس، نمایندگان و نخبگان برای حل مشکلات اقتصادی آستین همت بالا زده و با مهار نقدینگی و ساماندهی بازار ثبات و آرامش را به جامعه بازگرداند. این همگرایی و همافزایی برای حل مشکلات تکمیلکننده نمایش اقتدار و ثبات خواهد بود. علاوه بر این با توجه به اینکه آییننامه داخلی مجلس تنها قانونی است که پس از تصویب مجلس برای تأیید به شورای نگهبان نمیرود و با اکثریت دو سوم نمایندگان تصویب میشود یا تغییر کرده و اصلاح میشود، لازم است مجلس با اصلاح آییننامه داخلی خود به ویژه مفاد ماده 213 در راه تنظیم روابط دو قوه و حل این خلأ قانونی گام بردارد.
https://eitaa.com/e_beman