التماسهای بینتیجه سعودیها از ترکیه
«گاردین» در گزارشی درباره پشت پرده مناقشه دیپلماتیک در موضوع پرونده قتل «جمال خاشقجی» نوشت: «سعودیها با التماس از ترکیه خواستهاند در سرپوش گذاشتن بر این پرونده به ریاض کمک کند.» این روزنامه درباره اهداف ترکیه از این اقدام نوشته است: «با ادامه [اطلاعرسانی] قطرهچکانی ترکیهایها، به نظر میرسید که پای عنصر انتقام در میان است. گویی که داشتند آلسعود را با وارد آوردن هزاران زخم میکشتند. این شرایط مشخص کرد، این تصور عربستان سعودی که آنکارا بر اساس وضعیت بد اقتصادیاش تصمیم میگیرد، نادرست بوده است. اینکه عربستان انعامی بدهد و بحران را فیصله دهد، موضوعی بود که سعودیها خیلی راحت با آن کنار میآمدند، اما اردوغان به دنبال هدفی به مراتب بزرگتر بوده است. او یک هدف راهبردی دارد؛ فرصتی برای تضعیف یک رقیب مدعی سخنگویی از جانب اسلام اهل سنت و تبدیل دوباره ترکیه به مقر قدرت اسلامی.»https://eitaa.com/e_beman
تکذیب رسمی دروغ شبکه فاکس نیوز
در حالی که فاکسنیوز در گزارشی به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکایی و غربی ادعا کرد که جمهوری اسلامی ایران، ارسال تجهیزات نظامی پیشرفته برای حزبالله لبنان را افزایش داده است و محموله جدیدی که ایران به لبنان فرستاده است، شامل تجهیزات سیستم مکانیابی جهانی (جیپیاس) است که حزبالله را قادر میکند راکتهایی را که پیش از این قابلیت کنترل نداشتهاند، به موشکهایی با هدایت دقیق تبدیل کند، پایگاه الخلیج آنلاین، نوشت: وزارت راه قطر در بیانیهای شایعه عبور برخی از محمولههای تسلیحاتی از ایران به لبنان از طریق دوحه را تکذیب کرد. در این بیانیه آمده است: شایعه مربوط به فرود هواپیمای حامل محموله تسلیحاتی ایران در فرودگاه بینالمللی حمد و سپس پرواز آن به سمت بیروت به هیچ وجه صحت ندارد. گفتنی است، لبنان نیز پیشتر ادعای این رسانه را رد کرده بود.https://eitaa.com/e_beman
اصلاحطلبان فقط به دنبال قدرت هستند
محمود صادقی از شخصیتهای جنجالی جریان اصلاحات به تازگی طی اظهاراتی در جمع همفکران خود با اشاره به مشکلات مردم و کشور و با انتقاد از مباحث مطرح شده در میان اصلاحطلبان گفته است: «واقعاً مسئله روز ما چیست؟ آیا مسئله ما این است که سهمیه این حزب و آن شخص در شورای عالی چقدر است؟ خانمی عضو دولت باشد یا نباشد؟ چرا غافل شدیم از مسائل جامعه. ما چقدر به دردها توجه داشتیم؟ فراکسیون امید چه میکند، ما دیگر به این مسائل فکر هم نمیکنیم. سوسیالدموکراسی چیست؟ عدالت اجتماعی در کجای معادلات ما قرار گرفته است؟» وی در ادامه با انتقاد تند از جریان اصلاحات تأکید کرده است: «اصلاحطلبان هدفشان فقط به قدرت رسیدن است و وقتی به قدرت میرسند، دیگر برنامه ندارند.»https://eitaa.com/e_beman
◄ «مارتین هینریچ» سناتور دموکرات ایالت نیومکزیکو از رئیسجمهور آمریکا درخواست کرد به دلیل قتل جمال خاشقجی مانع از صادرات نفت عربستان به ایالات متحده شود. وی گفت: ایالات متحده نمیتواند اجازه دهد این نقض حقوق بشر بدون پاسخ باقی بماند. بنابراین من خواستار توقف واردات نفت از عربستان هستم تا عالیترین رده از دولت عربستان برای این اقدامات بازخواست شود. این سناتور آمریکایی افزود: سعودیها معتقدند که میتوانند از پیامدهای واقعی این اقدام با حمایت و همراهی دولت دونالد ترامپ رهایی یابند، اما ما به عنوان یک کشور باید بایستیم و ثابت کنیم که آنها اشتباه میکنند.https://eitaa.com/e_beman
◄ حسین میرمحمد صادقی، معاون قوانین مجلس شورای اسلامی در نامهای خطاب به مرتضی الویری، رئیس شورای عالی استانها اعلام کرد: شهردار تهران مشمول ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان است و انتخاب یک بازنشسته یا بازخرید شده برای شهردار تهران از سوی شورای شهر ممنوع بوده و شهردار فعلی نیز ملزم به استعفا است.https://eitaa.com/e_beman
◄ محمدنبی حبیبی، دبیرکل مؤتلفه اسلامی گفت: برخی در داخل همصدا با منافقین پمپاژ ناامیدی و تلقین بنبست میکنند. وی افزود: مشکلاتی که امروز به ویژه در حوزه اقتصادی با آن روبهرو هستیم، عمدتاً محصول سوءضعف مدیریت کسانی است که با یک ائتلاف نیمبند دولت را اداره میکنند.https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹انقلابى بودن مهم نيست، انقلابى ماندن مهم است
قالَ الَّذِينَ يَظُنُّونَ أَنَّهُمْ مُلاقُوا اللَّهِ كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ وَ اللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ (249/بقره)
. امّا آنها كه اعتقاد داشتند خدا را ملاقات خواهند كرد (و به روز قيامت ايمان داشتند) گفتند: چه بسا گروهى اندك كه با اذن خدا بر گروهى بسيار پيروز شدند و خداوند با صابران (و استقامت كنندگان) است.
🌹پیامهاا:
1- كسانى كه از ميدان امتحان پيروز بيرون آيند و انقلابی بمانند ، اندك هستند. «إِلَّا قَلِيلًا»
2- انقلابى بودن مهم نيست، انقلابى ماندن مهم است. در ابتدای انقلاب شعار دهنده بسيار بودإِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَ الْفَتْحُ وَ رَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فىِ دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا، ولى آنان كه در آزمونهای انقلاب موفق شدند، کم هستند. «إِلَّا قَلِيلًا مِنْهُمْ»
3- ايمان به معاد و وعدههاى الهى، توانايى ايستادگى در برابر سختىها و مشكلات را ايجاد مىكند. «مُلاقُوا اللَّهِ»
4- هر مؤمنى انقلابی نيست، تنها مؤمنانى انقلابی و حزب الهی هستند كه به لقاء اللَّه ايمان داشته باشند. «يَظُنُّونَ أَنَّهُمْ مُلاقُوا اللَّهِ»
85- انقلابیون مومن اگر صبور و پايدار باشند، نبايد از تعداد زياد دشمن هراس داشته باشند. زيرا خداوند با صابران است. «وَ اللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ»
تدوین : رجبعلی بازیاد
«ياهو فايننس» نوشت: سرمايهگذاران جهان هفته گذشته 1.1 ميليارد دلار از سرمايههاي خود را از عربستان خارج کردند/ مديران سرمايه به ميزان زيادي در مورد انتشار جزئيات قتل خاشقجي عصبي هستند
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
💠 امام صادق علیه السّلام فرمودند: اَلعالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِسُ؛ آن کس که به زمان خویش دانا و آشنا باشد، شبهات به او هجوم نمی آورند. (1)
شرح حدیث:
«لوابس» به معنای شبهات است، یعنی اموری که بر انسان مشتبه می شود و او درست و نادرست، حق و باطل و راه و بیراهه را نمی شناسد و دچار فتنه و فساد و گمراهی می گردد.
«زمان شناسی»، به انسان بصیرت و آگاهی می دهد.
زمان شناس، کسی است که ویژگیهای عصر و زمان خود را بشناسد، از دشمنان، دشمنیها، خطرها و خطرآفرینان باخبر باشد، نفاق را بشناسد، حیله های رایج را بداند، دستهای پنهان در پشت قضایا و حوادث را بشناسد، مردم شناس باشد و ریشه حوادث و بحرانها را بداند.
بصیرت و شناخت، مثل چراغی است که راه انسان را روشن می کند.
حرکت در جاده تاریک، خطرناک است. ممکن است دشمنانی در کمین باشند، یا گودال هایی بر سر راه باشد، یا حیوانی وحشی حمله کند و آسیب برساند.
امّا آشنایی به زمان و بصیرت نسبت به مسائل روز، سبب می شود، انسان فریب نخورد و مورد سوءاستفاده قرار نگیرد.
این نکته، هم در مسائل اجتماعی و روابط با مردم است و هم در مسائل سیاسی و خطوط جناحها، گروهها و احزاب.
چه بسیار افرادی که به سبب سادگی و ناآگاهی، به گمراهی افتادند و آبرو و ایمانشان بر باد رفت.
زمان شناسی، سدّی در برابر هجوم شبهه ها و فتنه هاست.
📚پی نوشت:
1. تحف العقول، ص356
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
۶۰ سال فراق/ رهبر انقلاب آخرین بار چه زمانی به کربلا مشرف شدهاند؟
اولین باری که رهبر انقلاب به زیارت کربلا رفتهاند در سال ۱۳۲۵شمسی در ۷سالگی بوده:
🔸«پدرم میخواست برود مکه. بنا بود ما را ببرد عتبات، بگذارد، خودش برود مکه و برگردد. [اما] نتوانست گذرنامهاش را درست کند. گذرنامه عتبات را هم نتوانست بگیرد. شبهای سختی گذراندیم... در بصره گمان ميکردیم که دیگر تقریبا از خطر جسته[ايم]. منزل یکی از علمای آنجا وارد شدیم. یکی دو روز آنجا ماندیم. بعد بلیت گرفتند. رفتیم نجف. چند ماهی نجف بودیم. کربلا بودیم. کاظمین و سامرا بودیم...»
آخرین دیدار:
🔹سفر دیگر ایشان به عتبات عالیات در حدود ۱۸سالگی انجامگرفته است. در سال ۱۳۳۶، حدود ۶۰ سال پیش، به همراه مادر و برادر و تعدادی از بستگان برای دیدار با خویشاوندانی که ساکن نجف بودهاند عازم عراق میشوند. در شهر نجف در درس علما و مدرسان حوزه علمیه نجف حضور مییابند ولی به خواست پدر پس از حدود دوماه به مشهد بازمیگردند.
🔹محرم سال ۱۳۴۷ بار دیگر ایشان قصد زیارت کربلا میکند... اداره گذرنامه درخواست او را به ساواک فرستاد و برای صدور گذرنامه از آن سازمان استعلام كرد. پاسخ دادهشده بسيار طبيعی بود: «مشاراليه... از هر فرصتی برای تحريک مردم استفاده مینمايد و پایبند به هيچ اصول و همچنين تعهدات خود نمیباشد. در صورت تصويب با عزيمت وی به عراق مخالفت شود.» و شد. این ممنوعیت خروج از کشور تا زمان پیروزی انقلاب باقی بود.
🔸پس از پیروزی انقلاب نیز تاکنون فرصتی برای زیارت کربلای معلا برای ایشان فراهم نشده است.
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#خطبه_ی_۱۲۶
🍀عدالت اقتصادی امام
💞امیرمومنان فرمودند💞
أَ تَأْمُرُونِّي أَنْ أَطْلُبَ النَّصْرَ بِالْجَوْرِ فِيمَنْ وُلِّيتُ علیه....
✅آيا به من دستور مي دهيد براي پيروزي خود، از جور و ستم درباره امت اسلامي كه بر آنها ولايت دارم، استفاده كنم؟
✅#به_خدا_سوگند! تا عمر دارم، و شب و روز برقرار است، و ستارگان از پي هم طلوع و غروب مي كنند، هرگز چنين كاري نخواهم كرد!
✅ اگر اين اموال از خودم بود به گونه اي مساوي در ميان مردم تقسيم مي كردم تا چه رسد كه جزو اموال خداست،
🌹🌹🌹 آگاه باشيد!
✅ هيچ كس مالش در راهي كه خدا اجازه نفرمود مصرف نكرد و به غير اهل آن نپرداخت جز آنكه خدا او را از سپاس آنان محروم فرمود، و دوستي آنها را متوجه ديگري ساخت،
✅پس اگر روزي بلغزد و محتاج كمك آنان گردد، بدترين رفيق و سرزنش كننده ترين دوست خواهند بود.
🔷تدوین :مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
👆 #زائرین_اربعین_بخوانند
🔺چند توصیه سیاسی و مهم به زائران و عاشقان پیاده روی اربعین https://eitaa.com/e_beman
⭕️ اربعین-با همۀ کارهای رسانهای که برایش انجام شده- بسیار غریبتر از آن چیزی است که فکر میکنید؛ چون ظرفیت جذبِ اربعین، بسیار بالاست ولی ما از این ظرفیت استفاده نکردهایم.
⭕️ ظرفیت اربعین این است که در تمام خانهها در میان مردم جهان، حضور رسانهای پیدا کند و پیامش منعکس شود؛ درحالیکه هنوز در همۀ خانههای مردم ایران و ملتهای اسلامی هم جاری نشده است و این تقصیرِ ما رسانهایهاست.
⭕️ بسیاری از مردم جهان-خصوصاً در کشورهای غربی- نمیدانند که در اینجا یک راهپیمایی 20میلیونی دارد انجام میشود. برخی از رسانههای خارجی، تعداد واقعی زائران اربعین را به مردم نمیگویند بلکه رسماً میگویند: «چندصد هزار نفر در این تجمع شرکت کردند!» و بعد هم در تصاویر خودشان، فقط یک گوشۀ کوچکی از جمعیت را نشان میدهند که چندهزار نفر بیشتر نیستند!
⭕️ دربارۀ اربعین، باید بهعنوان امری که با همۀ عظمتش در اوج غربت است، نگاه کنیم. این صفحاتی که الان در اینترنت-برای اربعین- فعال شده است، بسیار خوب است اما به این مقدار، اکتفا نکنید. به مقدار تأثیری که اربعین تاکنون گذاشته است، نگاه نکنید، اینها خیلی کمتر از قابلیت و ظرفیتِ تأثیرگذاری اربعین است.
👤 علیرضا پناهیان
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
▼ حرف روز
محکوم به شکست
آمریکا با تصور اینکه پس از برجام در موضوعات گوناگونی با جمهوری اسلامی ایران مذاکره خواهد کرد، به پای میز مذاکره هستهای با ایران آمد. تصور آمریکاییها این بود که پس از توافق هستهای با برجامهای دیگر همه مؤلفههای قدرت جمهوری اسلامی ایران را از بین برده و در پی آن ناکارآمدی ایجاد خواهد کرد که در نتیجه ایران را دچار یک فروپاشی از درون میکند. رهبر معظم انقلاب با تشخیص درست، بلافاصله مذاکره با آمریکا را منوط به تحقق تعهدات غرب، به ویژه آمریکاییها در برجام اعلام کرده و سد محکمی را در مقابل سیاست برجامی آمریکا پیریزی کردند. سیاستی که موجب شد آمریکا شکل بازیاش را تغییر دهد و ترامپ با هدف شکستن این سد، از برجام خارج شود. سیاست تهاجمی ترامپ پس از خروج از برجام با فشارهای اقتصادی از راه تشدید تحریمها و با پشتوانه شدید رسانهای دنبال شد. خروج از برجام و اعلام تحریمهای سخت در آبان ماه به واسطه دادن فرصت شش ماهه به رسانههای غربی و منطقهای بود که بتوانند اوضاع داخلی جمهوری اسلامی ایران را به سمت شرطیسازی ببرند که اگر با آمریکا مذاکره نشود، وضعیت وخیمتری در 13 آبان در انتظار شماست. اعلام آمادگی چندین باره رئیسجمهور آمریکا برای مذاکره مستقیم با ایران سندی بر این مدعاست. حال ذکر چند نکته در این زمینه ضروری است:
1ـ هجمههای رسانهای آمریکا و برخی کشورهای منطقهای که با هدف ناامیدی مردم از آینده انقلاب اسلامی صورت میگرفت، به گونهای بود که برخی از جمله منافقین، حاکمان مرتجع عربی و برخی کشورهای اروپایی، منتظر رودررویی مردم با حاکمیت بودند. این در حالی است که مردم کشورمان نشان دادند همواره پشتیبان نظام خواهند بود؛ چرا که انقلاب اسلامی برخاسته از رأی مردم و حاصل خون شهدایی است که مردم تقدیم انقلاب کردهاند.
2ـ رسیدن آبان ماه و تقویت ثبات در اقتصاد کشور نشان داد، سیاستهای آمریکا هیچ گونه پشتوانهای نداشته است و آنها تنها درصدد تأثیرگذاری بر افکار و روان مردم بودهاند.
3ـ امید است دولت محترم با تدبیر و کار جهادی و انقلابی خود بتواند وضعیت بازار ارز را به گونهای ساماندهی کند که سبب ثبات داخلی و ناامیدی آمریکاییها شود و نشان دهد، رفتار آمریکا تأثیر قابل ملاحظهای را در اقتصاد ایران نخواهد گذاشت.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
خودزنی سیاسی!
با فاصله کوتاه از تهدید رئیسجمهور در روزنامه «آرمان» که نوشته بود: «معلوم نیست آقای جهانگیری تا کجا میتواند تحمل کند؛ چرا که تاکنون نسبت به آنچه رخ داده، خیلی صبر کرده است. آقای جهانگیری حرفهای ناگفته زیادی دارد که با گفتنش میتواند از حقایقی پرده بردارد، اما چون میداند دولت تضعیف میشود، آنها را به زبان نمیآورد.» اسحاق جهانگیری طی سخنانی اعلام کرد: «در دولت اعتدال آنقدر بیاختیار بوده است که حتی نمیتوانسته است منشی خود را عوض کند.» سخنانی که به نظر میرسد در واکنش به افزایش انتقادها به عملکرد دولت دوازدهم و نگرانی اسحاق جهانگیری و اصلاحطلبان درباره آینده سیاسیشان به زبان جاری شده است. موضوعی که پیشتر از این نیز بارها از زبان چهرهها و رسانههای اصلاحطلب، چون صادق زیباکلام و دیگران طرح شده و حتی پیشنهاد استعفا از معاون اولی برای جداکردن حساب اصلاحطلبان از دولت مطرح شده بود! استعفایی که حالا شایعه آن در فضای مجازی در حال بازنشر است! اما در این میان سؤال اینجاست که آیا طرح چنین موضوعات و حتی استعفای آقای جهانگیری مقصود وی و طیف حامیاش را تأمین خواهد کرد؟ در پاسخ به این پرسش بسیاری به انتخابات سال 96 بازگشته و نقش ویژه آقای جهانگیری در شکلگیری دولت و سوق دادن مردم به رأی به دولت اعتدال را یادآوری کرده و با بازخوانی اظهارات، دفاعیهها و وعدههای آقای جهانگیری در آن ایام نوشتهاند، افکار عمومی به هیچ عنوان نمیتواند سخنان این روزهای آقای جهانگیری را بپذیرد و به طور قطعی در صحت و صداقت آن تردید خواهد کرد؛ اما به زعم نگارنده، موضوع فراتر از این است و اقدام آقای جهانگیری نوعی خودزنی سیاسی و تخریب شخصیتی خویش به حساب خواهد آمد. اگر جداسازی با هدف انتخابات 1400 باشد که به هیچ عنوان دور از ذهن نیست، به طور قطعی مردم نمیتوانند دوباره به اظهارات فردی اعتماد کنند که پنج سال بر کرسی معاون اولی تکیه زده و حتی توان تغییر منشی خود را نداشته، اما در بزنگاهها آنچنان در مقام دفاع و حمایت دولت برآمده است! چه ضمانی وجود خواهد داشت که در آینده نیز بر اساس قراردادها و توافقات سیاسی و جناحی سخنانی از جنس آنچه پیشتر وی مطرح کرده بود، بر زبان نیاورد و منافع مردم قربانی زدوبندهای سیاسی نشود؟
https://eitaa.com/e_beman
پایتخت رسانهای آلسعود!
روزنامه «گاردین» در گزارشی افشا کرد: پس از مدتها تلاش برای تسلط یافتن بر رسانههای عربی، به ویژه شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر، عربستان سعودی اکنون وارد مرحله جدیدی از سلطه رسانهای در خاورمیانه شده که شامل غیر عربزبانان است. در این راستا، عربستان با روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» قراردادی را برای تولید محصولات خبری امضا کرد. خبرها حاکی از آن است که عربستان سعودی در حال تبدیل کردن لندن به مرکز تبلیغاتی خود علیه ایران است و شبکه فارسیزبان «ایران اینترنشنال» که چندی پیش، از حملات تروریستی در اهواز حمایت کرده بود، در همین راستا و با دلارهای سعودی در حال فعالیت است. منابع آگاه گفتهاند، سردبیر سایت فارسی روزنامه «ایندیپندنت» انگلستانـ که با منابع سعودی راهاندازی میشودـ همان فردی خواهد بود که برای تلویزیون ایران اینترنشنال کار میکند، تلویزیونی که سعی میکند ارتباطات خود با رژیم سعودی را کتمان کند.
https://eitaa.com/e_beman
اروپا اگر دیر بجنبد تحقیر خواهد شد
«تیلر کولیس» از کارشناسان مطرح اقتصادی در لوبلاگ نوشت: به تازگی ترامپ بستهای از تحریمهای جدید را علیه صنایع بزرگ و مؤسسات مالی ایران معرفی کرده است. اینها نشان از جنگ اقتصادی بزرگتری علیه ایران دارد و هدفش این است که هشدار دهد حتی معاملات به ظاهر مشروع با ایران پیامدها و مخاطراتی به دنبال میآورد. اگر اروپا مایل باشد توافق هستهای را حفظ کند، باید با قدرت و سرعت واکنش نشان دهد. اروپا باید با صدور بیانیهای در سطوح بالا خط قرمز روشنی برای دولت ترامپ ترسیم کند که عبور از آن پیامدهایی برای آمریکا به دنبال داشته باشد. دولت ترامپ در حال نبرد با ایران است تا زمینه مهاجرت شرکتهای سرمایهگذار را از ایران فراهم کند؛ اما یک بیانیه واضح میتواند به ویژه در صورت کوتاه آمدن ترامپ در رعایت خط قرمز اروپا، شرایط را تغییر دهد. اروپا باید برای آمریکا روشن کند که هرگونه تحریم علیه شرکای اروپایی عواقب شدیدی برای آمریکا خواهد داشت و اگر در صدور این بیانیه دیر بجنبد، تحقیری تاریخی در انتظارش خواهد بود.
https://eitaa.com/e_beman
ممنوعیت خریدهای غیر ضروری دولتی
به تازگی هیئت وزیران مصوبهای را به تصویب رسانده که طی آن هزینه کردن منابع مالی دولت و بیتالمال در امور غیر ضروری ممنوع شده است. دولت در شش مورد مصرفی مهم تصمیم گرفته است استفادههای غیر ضروری از منابع مالی را حذف کرده یا دستکم به حداقل برساند. یکی از موارد مهم مدنظر دولت ممنوعیت نوسازی تجهیزات و لوازم اداری، اجاره و خرید ساختمان جدید اداری، رفاهی، فرهنگی و ورزشی است. ممنوعیت هزینههای برگزاری هرگونه همایش و گردهمایی، چاپ نشریات غیرمرتبط با وظایف دستگاههای اجرایی و توقف سفرهای خارجی و مأموریتهای داخلی از دیگر موارد ابلاغ شده است.
https://eitaa.com/e_beman
◄ الیاس حضرتی، نماینده مردم تهران در مجلس و قائممقام حزب اعتماد ملی در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات جهانگیری که گفته بود «تا این لحظه اجازه برکناری منشی خود را هم پیدا نکردم»، گفت: به نظرم آهنگ، آهنگ رفتن آقای جهانگیری است. وی افزود: من مجموع اخبار و تحلیلم این است که ایشان از دولت خواهد رفت. قائممقام حزب اعتماد ملی در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است نوبخت جایگزین جهانگیری شود یا خیر، گفت: من چنین چیزی نشنیدهام؛ ولی آقای روحانی احتمالاً تصمیم گرفته است دولتش را هماهنگتر کند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ علی جمالی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی نوشته است: «کمتر از دو سال از شروع به کار شورای شهر تهران میگذرد؛ ولی متأسفانه حدود نیمی از این زمان را شهرداری تهران در بلاتکلیفی به سر برده است. این اتفاق در مقایسه با مدیریت با ثبات اصولگرایان در طول 12 سال بر شورا و شهرداری تهران یک نقطه ضعف محسوب میشود.» وی افزوده است: «ساکنان کلانشهر تهران بیش از هر چیز نیازمند خدمات روزمرهای هستند که با تغییرات پیاپی از آنها دریغ شده است.»
https://eitaa.com/e_beman
◄ اسدالله قرهخانی، نماینده مجلس درباره سهمیهبندی سوخت اظهار داشت: در نشست کمیسیون انرژی از مرکز پژوهشها و انجمن نفت دعوت شد و پس از ارائه نقطه نظرات، قرار شد کمیتهای در کمیسیون انرژی تشکیل شود تا راهکارهای گوناگون بررسی شود. وی تأکید کرد: بنابراین تا زمانی که کمیته نظرات خود را به شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سهگانه اعلام نکند سهمیهبندی سوخت اجرایی نمیشود، حتی موضوع دونرخی شدن سوخت پس از اربعین نیز صحت ندارد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ علی ربیعی، وزیر سابق کار و از فعالان اصلاحطلب به تازگی طی اظهاراتی در نشستی درباره آسیبهای اجتماعی گفته است: «هر دورهای آسیبهای خاص خود را دارد و امروزه شاهد گذار از جامعه(ای) با ارزشهای انقلابی به جامعهای با ارزشهای نسل جدید و علاقهمند به توسعه هستیم.» این سخنان را میتوان ادامه تمایل همیشگی اصلاحطلبان برای القای اینکه جامعه ایرانی از فضای انقلابی و ارزشهای اصیل خود دور شده، دانست!
https://eitaa.com/e_beman