◄ روزنامه «نیویورکتایمز» آمریکا در گزارشی با انتقاد از تصمیم دولت ترامپ به قطع کردن ارتباط بانکهای ایران با شبکه «سوئیفت»، این اقدام را یک اشتباه استراتژیک دانست. این روزنامه نوشت: اگر دولت ترامپ به حذف ایران از شبکه «سوئیفت» اصرار داشته باشد، این امر عواقبی جدی برای ایالات متحده خواهد داشت. این کار افزون بر اینکه نفوذ آمریکا بر معماری مالی بینالمللی را تضعیف میکند، قدرت مالی ایالات متحده آمریکا را در بین متحدان و دشمنان تضعیف خواهد کرد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ گزارش آماری جدید وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه نشان میدهد، در این ماه تعداد ۱۷۰ هزار و ۶۸۷ گردشگر ایرانی به ترکیه سفر کردهاند؛ در حالی که این رقم در سپتامبر سال گذشته ۳۳۶ هزار و ۵۶۲ گردشگر بود. به این ترتیب، حضور گردشگران ایرانی در ترکیه در سپتامبر ۲۰۱۸ و در مقایسه با رقم مربوط به سپتامبر ۲۰۱۷ به نصف رسیده است.
https://eitaa.com/e_beman
◄ جمعی از نمایندگان در حال تهیه و تنظیم شکواییهای برای عباس آخوندی، وزیر سابق راه و شهرسازی هستند. آزادیخواه، نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: اسناد متعددی درباره عملکرد آخوندی در اختیار نمایندگان است که پس از جمعآوری کامل اسناد، آن را در اختیار قوه قضائیه قرار میدهیم.
https://eitaa.com/e_beman
◄ شبکه سعودی «العربیه» ادعا کرده است، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در جریان سفرش به عمان، پیامی تهدیدآمیز برای ایران فرستاده است. گفتنی است، خبرنگار شبکه العربیه در قدس اشغالی به جزئیات این پیام تهدیدآمیز هیچ اشارهای نکرده است.
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️✳️مبارزه با استکبار ؛ هرگز نباید مورد غفلت قرار گیرد.
سوره الأنعام (6): آيه 112
وَ كَذلِكَ جَعَلْنا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا شَياطِينَ الْإِنْسِ وَ الْجِنِّ يُوحي بَعْضُهُمْ إِلى بَعْض (112(
(اى پيامبر! اينان تنها در برابر تو به لجاجت نپرداختند، بلكه) ما اين گونه براى هر پيامبرى، دشمنى از شيطانهاى انس و جنّ قرار داديم كه برخى از آنان حرفهاى دلپسند و فريبنده را به برخى ديگر مرموزانه القا مىكنند
✳️پيامها:
1- مبارزه حقّ و باطل، در طول تاريخ وجود داشته است. «وَ كَذلِكَ»
2- رهبر جامعه اسلامی، بايد براى مخالفتها آماده باشد. «وَ كَذلِكَ»
3- انتظار ريشهكن شدن مخالفان و بدخواهان را نداشته باشيم. «وَ كَذلِكَ جَعَلْنا»
4- از سنّتهاى الهى روبرو شدن انبيا با مخالفان گوناگون است. «وَ كَذلِكَ جَعَلْنا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا»
5- شياطين انس و جنّ از طريق القا به يكديگر، با هم ارتباط دارند. «يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلى بَعْضٍ ...»
6- شياطين، روشهاى شيطنت را به يكديگر مىآموزند. «يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلى بَعْضٍ»
7- مخالفان انبيا، تبليغات درون گروهى دارند. «يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلى بَعْضٍ»
8-
✳️پیام به کنگرهی عظیم حج۱۳۷۷/۰۱/۱۲
شیطان درقرآن، تعبیری ازنیروهای شرآفرین و فساد آفرین و انحطاط آفرین است که در صف مقابل انبیا قرار میگیرد؛ وَکَذلِکَ جَعَلْنَا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا شَیاطِینَ الاْنسِ وَالْجِنِّ. و در سراسر قرآن، یاد و نشان شیطان تکرار شده و در تمام طول مدت نزول وحی، از آن نام برده شده است. این بدان معناست که یاد و نشان دشمن، هرگز نباید مورد غفلت جوامع مسلمان قرار گیرد.
۱۳۹۲/۰۳/۱۷
✳️بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی
کارهای بزرگ، مزاحمتها و معارضههای بزرگ دارد. این مخصوص پیغمبر ما هم نیست؛ همهی پیغمبران، همهی رسالتها مواجه با یک چنین معارضههائی بودند؛ البته در مورد پیغمبر ما این معارضهها سنگینتر بود، شدیدتر بود، همهجانبهتر بود؛ «و کذلک جعلنا لکلّ نبىّ عدوّا شیاطین الانس و الجنّ یوحی بعضهم الی بعض زخرف القول غرورا»؛ شیاطین انس و جن در مقابل دعوت الهی، در مقابل راه سعادت بشر، به هم کمک میکنند
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
خود اجتهادی (قسمت سوم)
❌سبقت از خدا :
🌴به هنگام عزیمت برای فتح مکه، وقتی پیامبر كمى از مدينه فاصله گرفتند(حد ترخص)، آبى خواستند و روزه خود را افطار كردند و به همه دستور دادند كه افطار كنند.
🏝چند نفری بودند که تصور كردند اگر روزه بگيرند و با دهان روزه جهاد كنند، پاداش آنها افزونتر خواهد بود، برای همین از شكستن روزه خوددارى کردند.
🌴در صورتی که همان خدایی كه دستور روزه ماه رمضان را داده، دستور روزه نگرفتن در مسافرت را هم داده. هر دو فرمان، برای سعادت بشر است.
🏝پيامبر از امتناع اين دسته ناراحت شدند ، فرمودند: آنان گناه كار و سركشاند.
🌴این سبقت بر خدا و پيامبر، دلیل بر ايمان ضعیف آنهاست، قرآن چنين افرادى را ملامت كرده و مىگويد:
🏝اى افراد با ايمان! جلو تر از خدا و پيامبر او حرکت نکنید.
يٰا أَيُّهَا اَلَّذِينَ آمَنُوا لاٰ تُقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيِ اَللّٰهِ وَ رَسُولِهِ (سوره حجرات – آیه یکم)
📚منبع: کتاب فروغ ابدیت- از آیت الله جعفر سبحانی
⚜نکته:
دقت و درس از این وقایع در زندگی ، خصوصا در این زمان که حکومت اسلامی هم برپا شده بسیار مورد نیاز هر مسلمان در صحنه است. هم باید مطیع و گوش به فرمان دستورات خدا بود و هم پر جوش و زنده و خلاق.
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀فرازی از#خطبه_ی ۱۵۲
🍀دشمن از این #اسلام میترسد
💞امیرمومنان فرمودند:💞
✅همانا خدای متعال شما را به #اسلام اختصاص داد و برای #اسلام برگزید
✅زیرا #اسلام نامی از #سلامت است
✅و فراهم کننده کرامت جامعه میباشد
✅راه روشن خدا را برگزید و حجت های آنرا روشن گرانید
✅#اسلام ظاهرش علم و باطنش حکمت است
✅نوآوری های آن پایان نگیرد و شگفتیهایش تمام نمی شود
✅در اسلام برکات وخیرات چونان سرزمینهای پرگیاه در اول بهاران فراوان است
✅وچراغهای روشنی بخش فراوانی دارد که در نیکی ها جز با کلید #اسلام باز نمیشود
🔷تدوین :مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
🔴افول قدرت آمریکا🔴
🔷افول قدرت نرم و سخت آمریکا آنجایی بیشتر آشکار شد که واشنگتن تلاش کرد از موانع رهبری جهانی (نظم هژمونیک) عبور نموده و برتری یکجانبه خود را به جهان تحمیل کند.
🔷انقلاب اسلامی و به تبع آن بیداری و مقاومت اسلامی، مهمترین موانع رهبری جهانی آمریکا قلمداد شدند. از این رو واشنگتن برای استقرار نظم هژمونیک (برتری و رهبری) در جهان بر منطقه غرب آسیا (خاور میانه) متمرکز گردید و در این مسیر سعی نمود از مولفههای پیروزی بخش خود در جنگ سرد، شامل «قدرت سخت » و «قدرت نرم» بهره بگیرد. حادثه یازده سپتامبر بهانه و محملی شد تا کاخ سفید از برتری نظامی (قدرت سخت) و ترویج دموکراسی (قدرت نرم) استفاده نماید. واشنگتن در یک فرآیند تلفیقی از قدرت سخت و نرم در صدد تحقق رویای دومین قرن آمریکایی برآمد. 1-جنگ پیشدستانه (تهاجم نظامی به کشورهای هدف) 2-دولتسازی (ایجاد دولتهایی مبتنی بر الگوی لیبرال دموکراسی) 3-فرهنگسازی (تغییر ساختار و الگوهای فرهنگی منطقه) 4-ملتسازی (تغییر بافت جمعیتی کشورها) 5-کشورسازی (تغییر ژئوپلتیک و جغرافیای منطقه) اما دیری نگذشت که راهبرد استفاده از «برتری نظامی» و «ترویج دموکراسی» با شکست مواجه شد و آمریکا با تلفیق قدرت نرم و سخت به هیچکدام از اهداف خود دست نیافت.
🔷«ریچارد ان هاس»، رییس شورای روابط خارجی آمریکا، با اذعان به شکست ایالات متحده اعلام کرد: «آمریکا باید از دو اشتباه در خاورمیانه دوری کند. اولین اشتباه تکیه بیش از حد به نیروی نظامی است... اشتباه دوم حساب کردن روی ظهور دموکراسی برای آرام کردن منطقه است.»
🚩رضا سراج
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
13 آبان معنادار و سراب تحریم!
دیروز رسانههای جهان دو تصویر را ثبت کردند که تحلیل محتوا و بازکاوی نشانگان استعارهای آنها ترجمان عمق شخصیت و عقبه فرهنگی آنهاست.
تصویر اول، تصویری از استواری مردمانی که خرد و کلان آمدند تا چهارمین شکست را به ابرقدرتی ستمپیشه و متبختر تحمیل کنند و با فریاد رسا اعلام کنند ما همچنان تداومبخش راه کسانی هستیم که در سهگانههای 13 آبان 1343، 1357 و 1358 بینی شیطان اکبر را به خاک مالیدهاند. مردم ایران در اوج ناباوری دشمنان و برخی وادادههای داخلی با وجود پارهای گلهگذاریها از وجود مشکلات معیشتی و اقتصادی، بار دیگر متحد و یکپارچه 13 آبانی «متفاوت»، «معنادار» و «تماشایی»تر از گذشته خلق کردند.
اما تصویر دوم، از آنِ ترامپ بود که با انتشار تصویری مشمئزکننده و شبیهسازی شده از پوستر سریالی هالیوودی در پست توئیتریاش به موضوع بازگشت تحریمها پرداخت. تحلیلگران اقتصادی و سیاسی در مباحثی تحلیلی ظرفیتها و امکانات محدود آمریکا برای به زانو درآوردن ایران در دومین مرحله تحریمها که قرار است از امروز بخشهای کشتیرانی، مالی و انرژی ایران را هدف قرار دهد، بررسی کردند. زشتی این تصویر در لابهلای ادعاهای گزاف یادداشت وزیر خزانهداری آمریکا در روزنامهای انگلیسی و بیانیه دو روز پیش ترامپ موج میزد که سرشار از کینه، نفاق و حرص انتقام از ملت ایران به دلیل خلق سهگانه تحقیرِ حاکمان آمریکایی بود. آنها با دورویی وقیحانه نوشتند، ما دنبال رنج ملت ایران از این تحریمها نیستیم؛ در حالی که در حکم اخیر دادگاه لاهه آمده است آمریکا موانعی برای ارسال دارو، مواد غذایی، کشاورزی و وسایل بهداشتی به ایران ایجاد کرده است.
گفتنی است، اولین نشانه استیصال هیئت حاکمه واشنگتن در موفقیت دور جدید تحریمها که به نظر میرسد بیشتر با هدف تصویرسازی دروغین رسانهای از آنها به مثابه لولوخرخره برای ایجاد هراس در مردم با برهم زدن امنیت روانی و ایجاد تلاطم در بازار ایران و در نهایت کشاندن مسئولان دولت به میز مذاکره مجدد طراحی شدهاند، این است که هشت کشور عمده خریدار نفت ایران از سوی خود آمریکاییها معاف شدند و این، یعنی آمریکا قادر نیست الزامات تحریم ایران را فراهم کند و مانع از دور زدن تحریمها از سوی ایران شود.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
جبران نقش بنسلمان!
سفر نابههنگام بنیامین نتانیاهو به مسقط و انتشار اخباری مبنی بر سفر وی در آینده نزدیک به بحرین، آن هم درست همزمان با اوج گرفتن مسئله قتل روزنامهنگار منتقد عربستان به دست رژیم سعودی در سفارت عربستان در ترکیه از یک راز پرده برمیدارد که روزنامه آمریکایی واشنگتنپست آن را اینگونه افشا میکند: «مقامات آمریکایی و صهیونیستی نسبت به اینکه بنسلمان، ولیعهد عربستان سعودی در پی حادثه رخ داده برای منتقدش جمال خاشقجی، نتواند نقش خود را در بهبود روابط برخی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی ایفا کند، نگرانند.» محمدبنسلمان که پس از کنار زدن نایف به ولیعهدی پادشاه عربستان رسید؛ با توجه به سالخوردگی شاه عربستان و تسلط او بر پدرش، زمام امور پادشاهی سعودی را در دست گرفت و در خارج از مرزها نیز توانست توجه دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو را بیش از پیش جلب کند تا با توجه به همه اینها دست به اقدامات فراوانی از جمله مجموعه اقداماتی که آن را اصلاحات اجتماعی خواند، برخورد با شاهزادگان سعودی با هدف خارج کردن آنها از میدان رقابت، حمله به یمن، دخالت در امور کشورهای عربی همچون به گروگان گرفتن سعد حریری، ایستادن در صف اول مقابله با محور مقاومت و... بزند؛ اما مهمترین عاملی که بیش از همه زمینهساز قدرتیابی بنسلمان شد، تلاش و احتمالاً وعدههای پس پرده شاهزاده خام سعودی برای تسریع در عادیسازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی، حمایت از معامله قرن و انتقال سفارت رژیم غاصب صهیونیستی به قدس شریف بود؛ اما همه این سناریوها با قتل خاشقجی، اتفاقی که هرگز وقتی بنسلمان در فکر طراحی آن بود، به ذهنش خطور نمیکرد او را به چنین دردسری بیندازد، نقش بر آب شد و حالا با حذف و کمرنگ شدن نقش بنسلمان در این سناریو، سران صهیونیستی تصمیم گرفتند برای پر کردن خلأ بنسلمان خود بیمحابا به صحنه بیایند و سفر به کشورهای عربی را آغاز کردند تا کار نیمهتمام او را تمام کنند!
https://eitaa.com/e_beman
دست ردّ جهرمی به پیشنهاد وزارت صنعت
پس از گذشت بیش از 100 روز از درخواست وزارت صنعت، معدن و تجارت برای افزایش اختیارات وزارت ارتباطات در تنظیم بازار موبایل، آذریجهرمی طی نامهای ضمن رد این پیشنهاد، با خطاب قرار دادن وزیر صنعت درخواست کرد تنظیم بازار گوشی و لوازم جانبی تلفن همراه همچنان در آن وزارتخانه انجام شود. همچنین پیش از این نامه، آذریجهرمی، به تکرار در برابر افزایش اعتراضات درباره التهابات بازار موبایل به این موضوع تأکید داشت که تنظیم بازار گوشی همراه برعهده وزارت ارتباطات نیست. آنچه مسلم است، پاسکاری تنطیم بازار موبایل از سوی وزرا، آن هم در شرایطی که وضعیت بازار موبایل تعریفی ندارد، افزون بر آنکه ادامه شرایط غیرتعادلی در این بازار را رقم خواهد زد، موجب افزایش هزینهها برای مصرفکننده نهایی نیز خواهد شد.
https://eitaa.com/e_beman