اصل خبر مراجعه کنند.
انتخاب 28 تن به عنوان کاندیدای شهرداری
اعضای شورای شهر تهران 28 تن را بعنوان کاندیدای پست شهرداری پایتخت انتخاب کردند. علی اعطا با بیان اینکه اعضای شورا 28 نفر از کاندیداهای خود را در لیست اولیه انتخاب کرده که قرار است از میان آنها هفت گزینه نهایی انتخاب شود گفت: آقایان افشانی، علی اوسط هاشمی، انصاری لاری، مرتضی بانک، بیطرف، پنجه فولادگران، تبادار، ترک نژاد، تقی زاده، تندگویان، محمود حجتی، سید محمود حسینی، حقانی، حناچی، خواجه نصیر، مصطفی سلیمی، عارف، فرشید گلزاری، حسینی مکارم، مهرعلیراده، مقیمی، مناف هاشمی، حجت اله میرزایی، سید جعفر موسوی، رضا ویسه، مرعشی ، واعظ مهدوی و محسن هاشمی به عنوان کاندیدا هستند البته عارف و محسن هاشمی درخواست کرده بودند که نامشان در میان کاندیداها نباشد.
کاندیدهای شهرداری تهران مشخص شدند
محسن هاشمی درباره شهردارشدنش: تا ۳ بار رجوع مجاز استhttps://eitaa.com/enghelabybemanym)
استفاده از شهرداری تهران برای انتخابات 1400
امروز یکی از روزنامه های اصلاح طلب در گزارشی به ماجرای اتفاقات اخیر درباره انتخاب شهردار تهران پرداخت و نوشت: پست شهرداری تهران و رابطه انکار ناپذیر آن با تجهیز منابع گسترده پایتخت برای انتخابات 1400 دیگر یک مسئله پوشیدهسیاسی نیست... رئیس دولت اصلاحات تمایل بیشتری بر شهردار شدن بیطرف معاون فعلی وزیر نفت دارد. این روزنامه در ادامه می نویسد: محسنهاشمی نشان داده است که در این آزمون وحدت اصلاحطلبان تنها رایش را میخواهد و اهل تفاهم صد در صدی با حریف قدرتمند در تقسیم مناصب شهرداری است. .. اصلاحطلبان تاکید دارند که شهردار تهران یک «شخصیت ملی» باشد. این شخص باید بتواند میان افکار متفاوت اصلاحطلب هماهنگی ایجاد کند و آشفتهبازار فعلی را به نفع انتخابات 1400 راهبری نماید.https://eitaa.com/enghelabybemanym)
مماشات نظام با احمدی نژاد به دلیل نمایان تر شدن چهره واقعی او به مردم است
غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در مورد مماشات نظام در برابر احمدی نژاد گفت: بنده معتقدم این مماشات برای هرچه بیشتر نمایان تر شدن چهره واقعی احمدی نژاد به مردم است. از طرفی احمدی نژاد به دلیل این که پیشتر 8 سال رئیس جمهور ایران بود، هواداران و طرفدارانی را دارد که در ابتدای امر نمی توانستند بی سبب راه خود را از وی جدا کنند بنابراین؛ از دیگر دلایل این مماشات می توان به آگاهی یافتن و رسیدن به نقطه بصیرت هواداران احمدی نژاد از رفتار و عملکرد اوست.https://eitaa.com/enghelabybemanym)
شریعتمداری: از آن مامور گشت ارشاد تقدیر کنید
حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت:.. سوال این است که مگر کشف حجاب جرم نیست؟ اگر هست- که هست- معرکهگیری شما برای چیست؟! و چرا کمترین اشارهای نمیکنید که آن زن کشف حجاب کرده در مقابل تذکر محترمانه پلیس، به جای تن دادن به قانون، زبان به فحاشی گشوده است؟! مگر این فحاشی و پردهدری در همان فیلم کذایی به وضوح قابل دیدن و شنیدن نیست؟ پس چرا لام تا کام از آن سخن نمیگویید؟! شواهد موجود نشان میدهد که مشکل شما جای دیگری است و نان شما در این است که پلیس را از برخورد قانونی با قانونشکنان باز داشته و منفعل کنید! تلاش شرمآورتان برای اشاعه بیبند و باری که حرکت اخیرتان حاکی از آن است، حدیث مفصل دیگری است که بماند!.. فرمانده متعهد و دلسوخته نیروی انتظامی باید بدون توجه به این جوسازیهای پلشت و شرمآور، از پلیس زن وظیفهشناس تقدیری شایسته کند و این تقدیر را رسما و با شجاعت مثالزدنی خود به همگان اعلام کند.https://eitaa.com/enghelabybemanym)
کیهان: فرمانده نیروی انتظامی باید از مامور گشت ارشاد وظیفه شناس تقدیری شایسته کند
بحث دولت پادگانی از کجا نشات گرفت
امیر محبیان در مصاحبه ای با یک روزنامه اصلاح طلب گفت: تعداد نیروهای باسابقه امنیتی در دولتهای اصلاحطلب همیشه چندبرابر دولتهای اصولگرا یا غیراصلاحطلب بوده است. بنابراین اگر بحث از دولت پادگانی و بهقدرترسیدن نظامیان و امنیتیها فضیلتی داشته باشد، باید آن را به حساب اصلاحطلبان نوشت و نه اصولگرایان. به عبارت روشنتر، اصلاحطلبان باسابقه امنیتی همیشه از پروژه «بهقدرترسیدن نظامیها و امنیتیها» بهعنوان یک مترسک سیاسی برای هراساندن مردم و گرفتن رای از آنها استفاده کردهاند؛ ولی اشتباه آنان این است که با این استفاده مکرر، عملا قبح این مفهوم را از بین بردهاند و این خیانتی بزرگ به هواداران اعمال روشهای دموکراتیک در تعاملات سیاسی از هر دو جناح بود... دوم اینکه دغدغه مردم اقتصادی است و نه سیاسی اما اصلاحطلبان چون حرفی در ارائه راهحلهای اقتصادی ندارند سوژهآفرینیهای سیاسی میکنند تا اذهان را از اقتصاد منحرف کنند. سوم اینکه شدیدا نگران محبوبیت سردار قاسم سلیمانی هستند و گمان دارند که اصولگرایان و با نظام در حال چهرهسازی برای انتخابات ۱۴۰۰ هستند. به گمان من این بحثها روی سخن چند نفر در واقع از نگرانی و اضطراب اصلاحطلبان از عدم محبوبیتشان در انتخابات ۱۴۰۰ پرده برمیدارد؛ از این رو تلاش دارند کاندیداهای محتمل از منظر خود را پیشاپیش تخریب کنند...https://eitaa.com/enghelabybemanym)
شرکت در پارتی شبانه برای عضو شورای شهر مشهد درد سرساز شد
آیت الله آملی لاریجانی در در حاشیه نشست شورای قضایی خراسان رضوی درباره جزئیات دستگیری عضو شورای شهر مشهد سخن گفت... این فرد که به همراه جمعی از زنان و مردان بدپوشش در یک پارتی شبانه در یکی از باغات اطراف مشهد حاضر شده بود دستگیر شده و در این محل انواع بطریها و مشروبات الکلی کشف و ضبط شده و وی فعلاٌ با قرار ضمانت آزاد است، اما به معنای بیگناهی او نبوده و نیست و در جلسات دادگاه به تخلفات وی و دیگر کسانی در این پارتی شبانه حاضر بودند رسیدگی شده و طبق قانون با این متخلفان برخورد خواهد شد.https://eitaa.com/enghelabybemanym)
حرف روز عیار سخن!
تجلیل دیروز فرمانده معظم کل قوا از مواضع انقلابی و وحدتآفرین امیر سرلشکر موسوی، فرمانده بسیجی کل ارتش، افتخارآمیز برای وی و الهامبخش برای کلیه مدیران و مسئولان لشکری و کشوری در راستای مدیریت انقلابی، حفظ روحیه جهادی و عمل بسیجی به منزله مؤلفههای اصلی قدرت جمهوری اسلامی در برابر دشمنان انقلاب در جبههها و سطوح گوناگون است. امام خامنهای(مدظلهالعالی) این چنین با گزینش دقیق کلمات محبتآمیز این سرباز ولایت را تکریم کردند: «آقای سرلشکر موسوی در عین دلبستگی سازمانی و پایبندی عاطفی به ارتش که حفظ و تأکید بر آن لازم است، سخنان بسیار خوبی در خصوص اتحاد نیروهای مسلح بیان کردند که این سخنان نشاندهنده عقل مدیریتی و صفای باطنی است و ارتش را در چشم مردم بیش از پیش ارزشمند میکند.»
«رویکرد تحولی و انقلابی و همافزایی با سایر نیروهای مسلح» مورد انتظار رهبری در حکم انتصاب وی به فرماندهی کل ارتش در 30 مرداد 1396 بود. از این رو، این نوازش حکیمانه به دلیل اطاعت فوری از حکم امامالمسلمین در عملیاتیسازی و تحقق زودهنگام فرامین و تدابیر فرماندهی کل در شرایط حساس کنونی دارای وزن و ثقل معنوی همسنگ با مسئولیت وی است. رویکردی که تصنعی و نمایشی نبود و خودش را به مثابه یک باور قلبی در فرازهایی از گفتههای فرمانده کل ارتش در همایش تجلیل از مدافعان حرم نشان داد؛ جملاتی که با تحلیل منطقی از نوع و تنوع مأموریتی و قانونی سپاه به بسیاری از شبهات و نارواییها درباره این نهاد انقلابی پاسخ داد و برخلاف مواضع اخیر برخی مقامات اجرایی و سیاسی که با اظهاراتی تلویحی درصدد احیای دوگانهسازی بین ارتشـ سپاه دهه شصت هستند، آن را بازی همیشگی دشمنان انقلاب دانست و تأکید کرد: «قضاوتهای ناصحیح درباره سپاه تازگی ندارد... سپاه، یک ارتش دیگر نیست، بلکه همانطور که از نام آن بر میآید، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و وظیفه پاسداری از انقلاب را دارد. سپاه بنا به وظیفهاش باید در مقابل تهدیدات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... ایستادگی کند. اینکه کسی بگوید سپاه چرا وارد این عرصهها میشود، یا متوجه نمیشود یا نمیخواهد متوجه شود...» این چنین بود که امیر موسوی با عیار سخن خود، تصویری از اتحاد ارتش و سپاه به عنوان مشت واحد در برابر دشمن را ترسیم کرد و شایسته دریافت مدال «عقل مدیریتی و صفای باطن» از رهبری شد. درود بر امیر بسیجی!https://eitaa.com/enghelabybemanym
هدیه آمریکا به ایران
روزنامه «ایلاف» عربستان نوشت: «دیگر دخالت نظامی ائتلاف بینالمللی برای مقابله با ایران و سوریه، گزافهگوییای بیش نیست. تصمیم آمریکا برای عقبنشینی از سوریه، هدیهای است که دودستی تقدیم ایران خواهد شد؛ کشوری که رسانهها هم نتوانستهاند عمق نفوذ آن در کشورهای عربی را مشخص کنند. بهترین هدیه، پیروزی جبهه مقاومت بر ائتلاف عربی، عبری و غربی است و این یک شکست سنگین برای اعضای یک ائتلاف بود که میخواستند سوریه را یک هفتهای سرنگون کنند.»https://eitaa.com/enghelabybemanym
چاه جدید آمریکا
شورای امنیت ملی آمریکا در حال بررسی طرحی است که به موجب آن در صورت موافقت عربستان با تأمین هزینههای مربوط به اعزام نیروهای عربی به سوریه، جایگاه راهبردی این کشور در آمریکا به «متحد عمده غیرعضو ناتو» ترفیع پیدا کند. وعده آمریکا به عربستان در حالی است که نیروهای عربستانی تاکنون نتوانستهاند کشور محروم و بدون امکانات یمن را شکست دهند. آمریکا با این روش جدید به دنبال آن است که عربستان را در یک میدان دیگر درگیر کند تا تسلیحات بیشتری بخرد و به قول ترامپ شیر بیشتری بدوشد. ترامپ با افزايش سقف مطالبات از سعوديها تهديد کرده است اگر محمدبنسلمان هزينههاي مورد تقاضا را نپردازد، از سوريه عقبنشيني ميکند.https://eitaa.com/enghelabybemanym
تکمیل پروژه قدرت ایران
خبرگزاری «اسپوتنیک» با قلم ژنرال جاناتان شاو، رئیس سابق نیروهای ویژه انگلیس با اشاره به قدرت ایران در مقابل آمریکا، نوشت: «ترامپ باید در نظر داشته باشد که امواج تصمیم دولت پیشین آمریکا برای حذف رژیم صدام در عراق هنوز پابرجاست. جمهوری اسلامی ایران تهدید حضور آمریکا در منطقه را به فرصت و عراق را به همپیمان اصلی خود در خاورمیانه تبدیل کرد و تا عمق پارلمان و کابینه دولت این کشور نفوذ کرد. اکنون این پرسش مطرح میشود که آیا دور جدید حملات آمریکا در منطقه سبب افزایش نفوذ ایران تا بلندیهای جولان و تکمیل کریدور تهران، بغداد و دمشق خواهد شد یا خیر؟»http://eitaa.com/enghelabybemanym