روی خط خبر
12 سال وزير بوديد!
«دكتر عبدالحسين روحالاميني» رئيس خانه احزاب با بيان تاكتيك مظلومنمايي برخي از افراد ناتوان گفت: «چند سال پيش در جلسهاي يك كسي آمد و گفت كشاورزي در هر دو رژيم مظلوم بوده و مشكل داشته است. چنين تعبيري بهكار برد و من خيلي ناراحت شدم. آدم رُكي هم هستم، با هيچ كسي در هيچ سطحي در كشور جز يك نفر كه مقلد ايشان هستم و رهبري هستند، شوخي و تعارف ندارم. در طول عمر سياسيام اين چنين بوده است. من دست بلند كردم و گفتم اين حرفها چيست ميگوييد. شما 12 سال وزير كشاورزي بوديد. در اين دولت و آن دولت وزير بوديد. شش ماه اول نميفهميديد، يك سال اول نميفهميديد، چند سال اول نميفهميديد كه ميتوان كاري كرد يا خير، خودكفايي اشكال دارد يا خير، 12 سال مسئوليت داشتيد، الآن متوجه ميشويد؟ به نظرم اينها قدري بيانصافي در پذيرش مسئوليت و اختيارات است.»
مذاكره بر سر فتوشاپ
«برايان هوك» نماينده ويژه آمريكا در امور ايران در تازهترين ادعاي خود، مقامات اين كشور را به فريبكاري در راستاي بزرگنمايي دستاوردهاي (دفاعي) و پنهانكاري درباره نيات واقعي خود متهم كرده است. وي در پيامي ويدئويي مدعي شد، ايران صحنههاي پرتاب موشك خود را با فتوشاپ خلق كرده تا به اين ترتيب تواناييهاي موشكي خود را به رخ بكشد. هوك در ادامه ادعاهاي مضحك خود ميافزايد، ايرانيها تصاوير هواپيماهاي قديمي را هم دستكاري كردهاند تا آنها را به جاي جت جنگنده رادارگريز جا بزنند! گفتني است، در فوريه 2019، ايران آزمايش پرتاب يك موشك بالستيك را با موفقيت پشت سر گذاشت و ويدئوي آن را نيز منتشر كرد. پس از اين ادعا بايد به مسئولان آمريكايي بگوييم ايران را تحريم فتوشاپ كند يا مذاكره موشكي با ايران را قطع كرده و درباره نرمافزارهاي گرافيكي مذاكره كند!
من دستور ميدهم!
«سردار صفوي» مشاور عالي نظامي رهبر معظم انقلاب با ذكر خاطرهاي از يك جلسه محرمانه گفت: «حضرت امام در شروع جنگ تحميلي فرمودند ديوانهاي آمده و سنگي انداخته و رفته و جاي نگراني نيست، ما چنان به صدام و حزب بعث عراق سيلي بزنيم كه ديگر نتواند از جا بلند شود. آقاي شمخاني كه در آن زمان فرماندهي نيروي دريايي ارتش و سپاه را بر عهده داشت، در جلسهاي از حضرت آقا پرسيد كه اگر جنگي در خليجفارس رخ دهد، من نميدانم چه كسي به من دستور ميدهد! رهبر معظم انقلاب در جواب اين جمله آقاي شمخاني فرمودند «خود من به شما دستور ميدهم و بر شما فرماندهي خواهم كرد.» روحيه حضرت آقا روحيهاي جهادي است كه در صحنه نبرد حاضر ميشود و حتي ايشان دستور دادند در برخي از مناطق قرارگاه فرماندهي ايشان را آماده كنند.»
قدم بعدي برجام!
«جان كري» در مصاحبهاي عجيب از نقشه مناسب خروج از برجام سخن گفت و ترامپ را به دليل خروج ناشيانه از اين توافق محكوم كرد! جان كري تأكيد كرد، بايد به ترامپ مشاوره ميدادند كه چگونه از برجام خارج شود. بهتر بود ترامپ پس از برجام، به ايرانيها پيشنهاد مذاكرات موشكي و منطقهاي ميداد و اگر رد ميكردند، از برجام خارج ميشد. اشتباه ترامپ اين بود كه اول خارج شد و بعد تقاضاي مذاكره كرد. اين موضع جان كري شاهد مثالي است بر اينكه سياستهاي كلان آمريكا عليه ايران خصمانه است و فرقي نميكند جمهوريخواه باشند يا دموكرات!
فضاسازي براي ضد انقلاب
خبرگزاري ايرنا در گزارشي قابل تأمل در صفحه نخست خود نوشت: «پس از وقايع سال 1388، تعدادي از سياسيون كه تا پيش از اين در فضاي سياست رسمي ايران تنفس ميكردند، به دلايل مختلف از ايران خارج شدند. با فروكش كردن حوادث اين دوره و با عمده شدن تهديد نيروهاي خارجي، عمده اين نيروها به همراه طيفي از روشنفكران، نويسندگان و فعالان رسانههاي خارجي، عليرغم انتشار ديدگاههاي انتقادي خود، به تدريج در يك نقطه همگرا شدهاند: ضدجنگ بودن و دفاع از ثبات ايران! «كاسبان جنگ» اگر نتوانستند از طريق واهمه جنگ به منافع خود براي تسليم و مذاكره دست يابند، توهم اين را دارند كه شايد بتوان با همان حربه، حداقل دوستان وطنفروش و از كارافتاده غريب خود را با ژست دلسوزي به كشور برگردانند.»
مانع عبور از تحريمها!
گفته شده است، شوراي عالي امنيت ملي در نامهاي به رهبر معظم انقلاب تأكيد كرده است يكي از موانع عبور از تحريمها بيژن نامدار زنگنه، وزير نفت است. گفتني است زنگنه به تازگي به يكي از نمايندگان مجلس گفته است من به چيزي دست نميزنم! همچنين برخي از مديران نفتي از نوع رفتار زنگنه گلايه كرده و گفتهاند، وي به گونهاي رفتار ميكند كه ما رغبت نميكنيم نفت بفروشيم.
سخنان ساختارشكن!
عبدالله ناصري، فعال سياسي اصلاحطلب در سخناني ساختارشكنانه و قابل تأمل گفته است: «اكثريت قريب به اتفاق جامعه، اعم از جامعه مدني، نخبگان، كنشگران و شخصيتهاي علمي، سالهاي سال است كه معتقدند فصل انقلاب تمام شده است و تنها راه توسعه و پيشرفت كشور در شرايط كنوني اصلاحات است؛ بنابراين اصلاحطلبان حتماً از مرحله انقلاب و مقاومت عبور كردهاند؛ اما يكي از دلايلي كه جريان اصلاحطلبي را در پيشبرد اهداف خود، چه در زمان دولت اصلاحات و چه بعد ناكام گذارد، اين بود كه هسته اصلي و سخت قدرت هنوز گفتمان انقلاب و مقاومت را دنبال ميكند و باور دارم كه اصولاً در ايران، گفتمان انقلاب جز براي اقليتي اقتدارگرا براي بقيه جامعه هيچ معنا و مفهومي ندارد.
اين همه اختيارات
علي صوفي، فعال سياسي اصلاحطلب و از مشاوران خاتمي گفته است: «مشكل آقاي روحاني اين است كه از اختيارات موجود به شكل كامل و مؤثر استفاده نكرده و دولت را در زمينههايي فشل نشان ميدهد. اين نشان ميدهد كه دولت يا از اختيارات خود استفاده نميكند يا اختياراتش به همريخته است؛ در اين شرايط كه همه معتقدند دولت فشل است و از اختيارات خود استفاده بهينه نميكند. از طرف ديگر مدتهاست شاهد تشكيل نهاد جديدي تحت عنوان شوراي عالي هماهنگي اقتصادي متشكل از سران قوا و به رياست رئيسجمهور با اختيارات بسيار بالا و فراقانوني هستيم. بدين نحو كه اگر چيزي را مصلحت ديدند كه در قانون وجود نداشته، ميتوانند اجرا كنند و بعداً به مجلس مراجعه كرده و آن را قانون كنند. آقاي رئيسجمهور در اين حد اختيارات دارد؛ اما اتفاق خاصي نيفتاده است.»
زرادخانه اقتصادي آمريكا
نشريه «اكونوميست» در سرمقاله اين هفته خود به بررسي تسليح ابزار اقتصادي آمريكا به عنوان روشي براي توسعه قدرت خود پرداخته است. بر اين اساس، اعمال ناگهاني تعرفهها، تحريم شركتهاي فناوري، تهديد به خارج كردن برخي كشورها از سيستم تبادل دلار و تنگتر شدن حلقه تحريمها عليه چند كشور ديگر، نشاندهنده قدرت عجيب يك ابرقدرت در زمان نبود محدوديتهاي بينالمللي است. ممكن است دونالد ترامپ، رئيسجمهوري آمريكا شايد از چنين وضعيتي بسيار راضي باشد؛ اما تاكتيك او ميتواند بحران فراگير اقتصادي را در جهان كليد بزند و در عين حال مشروعيت آمريكا را به عنوان با ارزشترين ابزار اين كشور خدشهدار كند. جايگاه مركزي آمريكا در تجارت جهاني قدرت بيپاياني را در اختيار مقامات آن قرار ميدهد؛ اما ترامپ بايد بداند درصورت سوءاستفاده از اين قدرت آن را از دست خواهد داد
دشمني آمريكا با مقاومت
«نوام چامسكي» نظريهپرداز و انديشمند مطرح آمريكايي طي يادداشتي در نشريه آمريكايي «INthesetimes» تصريح كرد كه از انقلاب 1357 تاكنون، جرم ايران «مقاومت موفقيتآميز» در مقابل آمريكا بوده است. چامسكي با بيان اينكه نميتوان نقش خليجفارس را در اداره كنوني جهان ناديده گرفت، ادامه داد كه هماكنون قابل فهم ميشود به چه دليل آمريكا تاب مقاومت موفقيتآميز كشورها را در منطقه ندارد. وي سپس ادامه داد كه سازمانهاي اطلاعاتي آمريكا در سالهاي 2007 و 2012 اعتراف كردند ايران در حال حاضر برنامه تسليحاتي هستهاي ندارد؛ بنابراين براي آنهايي كه ميخواهند آزادانه در منطقه وحشيگري و اعمال خشونت كنند، «بازدارندگي» تهديدي غيرقابل تحمل و حتي بدتر از «مقاومت موفقيتآميز» است.
رهبري و پاسخ به انتقادات
پس از ديدار رمضاني امسال رهبر معظم انقلاب با دانشجويان، بيبيسي فارسي گزارشي با عنوان «جلسه پرحاشيه؛ انتقاد از «بيت رهبري» در حضور آيتالله خامنهاي» را منتشر كرد و اعتقاد داشت كه افراد بيت رهبري اجازه آزادي بيان و اظهار نظر در مورد شخص رهبري را به فعالان نميدهند؛ در حالي كه ساليان سال شاهد برگزاري افطاري دانشجويان و جوانان با رهبري هستيم؛ مراسمي كه در آن دانشجويان دغدغهها و مسائل خود را بدون هيچ واسطهاي به گوش رهبر فرزانه جمهوري اسلامي ميرسانند و در اين جسات بارها شاهد بوديم كه نخبگان و دانشجويان از مسئولان دولتي، سياستهاي كلي نظام و حتي سياستهاي رهبري صريحاً انتقاد كردهاند
نمايندگان خاطي
حجتالاسلام احمد سالك گفت: «در مجلس شاهد حضور افرادي هستيم كه از سران فتنه حمايت ميكنند. هر جاي دنيا در مجلس كشور در حمايت از براندازان حرف زده شود برخورد جدي صورت ميگيرد.» عضو كميسيون فرهنگي مجلس اظهار داشت: «البته بنده از خانم سلحشوري و آقاي حيدري نمايندگان تهران، كه در دفاع از سران فتنه در تريبون رسمي مجلس صحبت كردند، به هيئت نظارت بر رفتار نمايندگان شكايت كردم.»
"تحقیرهوشمندانه"
«من شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمی دانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد.».
✅ دیدار نخست وزیر ژاپن با رهبر معظم انقلاب را نباید فقط در سطح یک دیدارمخابره و تحلیل کرد بلکه این دیدار سبک و سیره ای را به دنیا بویژه به گاوهای شیرده ترامپ مخابره کرد که از این به بعد ،سلطه ستیزان عالم، تحقیر سلطه گران را در دستور کار خود قرار خواهند داد.
✅در شهریور ماه سال 1396 مقام معظم رهبری در جمع متولیان امر، نوع نگاه و نحوه برخورد با این ظالمان را بصورت مبسوط پردازش و فرمودند:
""باید درمسائل دیپلماسی به انقلاب خود افتخار کنیم و از عمل به هنجارهای ملی و برآمده از انقلاب نظیر ظلم ستیزی و ایستادگی در مقابل استکبار احساس عزت کنیم. پایبندی به مواضع انقلابی باعث تشخص و برانگیختن احترام دیگران میشود؛ ضمن اینکه این کار با استفاده از نرمش و پیچش و طنازیهای هنر دیپلماسی منافاتی ندارد"
✅دلیل طرح" تحقیر هوشمندانه" اینست که در عین رد و بدل نشدن نامه وپیغام، همه سوال ها به گونه ای مقتدرانه پاسخ داده شدکه طرف مقابل بازی خود را باختی پر هزینه وفاقد سود در نظر خواهد آورد.
✅مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا شاید بهترین کسی باشد که اوضاع احوال ترامپ را بعد از این دیدار درک کند .او چنین تجربه ای را در بوکمال دارد.
رئیس دفترمقام معظم رهبری درآئین تجلیل ازممتازان آموزشی وپژوهشی حوزه علمیه خراسان در تاریخ 9/9/96 به این نکته اشاره کردند که: "همین اواخر زمانی که قاسم سلیمانی در بوکمال بود، رئیس سازمان سیا به وسیله یکی از رابطان خود در منطقه، نامهای برای سردار سلیمانی فرستاد اما ایشان گفت: «نامه تو را نمیگیرم و نمی خوانم و اصلا با این افراد صحبتی ندارم».14 آذر 96رئیس سازمان سیا مایک پمپئو وزیر خارجه فعلی آمریکا با نگرانی ، مجبور شد اعتراف کند که چنین نامهای را ارسال کرده است: « نامهای برای فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران فرستادم و اما او حتی نامه را باز نکرد» »
✅22آذرماه همان سال خبرگزاری فرانسه نیز اعلام کرد:
دبیرکل سازمان ملل آنتونیو گوتِرِش پیشنهاد رفع ممنوعیت سفر سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس به عراق و سوریه را مطرح کرده است.
✅بی دلیل نیست که رهبر معظم انقلاب بار ها و بارها فرمودند:
در اتخاذ مواضع انقلابی و مبانی امام بزرگوارباید1- صراحت داشت2- رودر بایستی نکنیم
3- خجالت نکشیم4- ترس نداشته باشیم
♻️زنامردان علاج درد خود جستن بدان ماند
که خار از پا برون آرد کسی با نیش عقرب ها
#حسین_عباسیان
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
مشق دیپلماسی مکتب مقاومت
حضور نخست وزیر ژاپن پس از چهل سال در ایران و دیدار ایشان با مقام معظم رهبری با هدف پیام رسانی از طرف شخص ترامپ خبر مهم این روزها است.
پخش جملات مهم مقام معظم رهبری در این دیدار از صدا و سیما نکته ای است که پیش از این کمتر مشاهده شده است
تبلیغات رسانه ای، حضور ترامپ در ژاپن ، کاهش قیمت دلار در بازار، شایعه افزایش قیمت اجناس در صورت نا موفق بودن سفر آبه، سفر وزیر خارجه آلمان به ایران، دیپلماسی عمومی پیش از دیدار با مقام معظم رهبری برای اثر گذاری این دیدار بود.
مقام معظم رهبری در این دیدار دیپلماسی مکتب مقاومت را به نخست وزیر ژاپن و دیگران مشق دادند.
برخورد مقام معظم رهبری حتی زبان بدن ایشان همان اجزاء مکتب مقاومت حضرت امام است که معظم له در سالگرد حضرت امام برای عموم تبیین کردند.
ایشان در این دیدار مقاومت را ، واکنش طبیعیِ هر ملّت آزاده و باشرف در مقابل تحمیل و زورگویی دانستند.
معظم له مقاومت در مقابل آمریکا را ممکن هر چند با هزینه دانستند ولی هزینه ای که از تسلبم و مذاکره کمتر است. چهل سال ایستادگی و در مقابل مذاکره پنج و شش ساله و هزینه زا بودن این مذاکره نکته ای بود که در این دیدار اشاره داشتند.
موسی سلیمانی
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا