مصاحبههای تشریفاتی افکار عمومی را اقناع نمیکند✅✳️🔰
«عبدالناصری» عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در سرمقاله «آفتاب یزد» نوشت: روحانی پس از نزدیک به دو سال، نخستین نشست خبریاش را برگزار کرد. روحانی در نشست خبری تلاش کرد شرایط 98 را با 97 مقایسه کرده و بر افزایش ارزش پول و بهبود اوضاع نسبت به شرایط بحرانی قبل تأکید کند؛ اما نگفت این بهبود تأثیری در قدرت خرید مردم هم داشته است؟ او اعلام کرد، حتماً ما در نیمه دوم سال جاری شرایط بسیار مطلوبتری از لحاظ اقتصادی خواهیم داشت؛ اما ما نمیدانیم روحانی بر اساس چه مستنداتی چنین نکتهای را مطرح کرده است. به صورت کلی باید گفت، اظهارات رئیسجمهور پس از بیست ماه از آخرین نشست خبری، تفاوت چندانی با نشستهای قبلی نداشت. این مصاحبههای تشریفاتی که خبرنگاران تعیین میشوند و پرسشهای مشخص دارند، افکار عمومی را در این شرایط چندان اقناع نمیکند، چون مردم تمام دغدغهشان آن چیزی است که به عینه در سیاست و بر سر سفرهشان در حوزه اقتصاد میبینند.
سکولاریسم به نابودی جامعه آمریکا منجر شده است✅✳️🔰
دادستان کل آمریکا در سخنانی در دانشگاه «نوتردام» با انتقاد شدید از سکولاریسم درباره شرایط جامعه آمریکا، گفت: این یک فروپاشی نیست؛ بلکه این نابودی سازمانیافته است. سکولارها و متحدان آنها در یک حمله بیوقفه به دین و ارزشهای سنتی، حوزه ارتباط جمعی، فرهنگ عامه، صنعت سرگرمی و دانشگاهها را به منجلاب کشاندهاند. «ویلیام بار» افزود: به دلیل تضعیف ارزشهای یهودیـ مسیحی در جامعه، در کنار نابود شدن کانون خانواده، شاهد رکورد افسردگی و بیماری روانی در کشور هستیم که جوانان را سرگشته میکند، نرخ خودکشی را افزایش میدهد، مردان جوان را عصبانی و بیگانه میکند و در نهایت به خشونت کور و گسترش مواد مخدر میانجامد. وی ادامه داد: من به نتایج تلخ عصر جدید سکولار نخواهم پرداخت؛ ولی کافی است بگوییم این روند به رنج و بدبختی بیشماری ختم شده است.
https://eitaa.com/e_beman
بزرگترین شکست رژیم صهیونیستی✅✳️🔰
نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه «جروزالمپست» به شدت از سیاستهای «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر کنونی این رژیم در قبال ایران انتقاد کرد. «ایهود اولمرت» با تأکید بر اینکه نتانیاهو با تمرکز بیش از حد بر برنامه هستهای ایران، از فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی از جمله گسترش حضور در سوریه غفلت کرده است؛ افزود: «بزرگترین شکست امنیتیـ دفاعی اسرائیل این بوده است که به ایران اجازه داد در سوریه نفوذ کند.» وی ناکامی این رژیم در ممانعت از استقرار ایران در سوریه را یک «شکست راهبردی» برای تلآویو توصیف کرد و گفت: «مقصر این وضعیت شخص نتانیاهو است.»
https://eitaa.com/e_beman
◄ آخرین عملکرد بودجه مربوط به 31 شهریور امسال، نشان میدهد بالغ بر 65 درصد درآمدهای مصوب شش ماهه وصول شده است. گفتنی است، کمترین وصولی این بخش مربوط به درآمدهای نفت با 28 درصد و بیشترین وصولی با عملکرد بیش از 100 درصدی مربوط به واگذاری داراییهای مالی بوده که عمده آنها انتشار اوراق اسلامی است. همچنین، درآمدهای مالیاتی (گمرک و مالیات) در شش ماهه نخست سال 75 درصد وصول شده است.
◄ معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: طرحی که نمایندگان برای تعطیلی پنجشنبهها تهیه کرده بودند، در هیئت دولت مطرح و به رأی گذاشته شد که اعضای هیئت دولت به آن رأی مخالف دادند. «حسینعلی امیری» درباره علت مخالفت دولت نیز گفت: در صورت اجرای این طرح بسیاری از کارخانهها و ادارات تعطیل میشوند و بار مالی قابل توجهی برای دولت دارد؛ از این رو، خلاف قانون اساسی است.
◄ «محمدعلی اسفنانی» مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران با تأکید بر اینکه ١٧ هزار پرونده برای شرکتهای خودروساز در سازمان تعزیرات حکومتی کشور تشکیل شده که از میان آنها برای ١٠ هزار پرونده رأی صادر شده است، افزود: با شرکت رامکخودرو، نگینخودرو و سایپا دیزل نیز توافقاتی داشتهایم و تعهدات خودرویی سایپا و ایرانخودرو نیز در حال انجام است.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️راهکارهای تحقق گام دوم انقلاب انقلاب اسلامی در سپاه از منظر امام خامنه ای
✅🔰راهکار پنجم : ارزیابی دقیق از دشمن
[سوره البقرة (2): آيه 217]
وَ لا يَزالُونَ يُقاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطاعُوا (217)
(مشركان) پيوسته با شما مىجنگند، تا اگر بتوانند شما را از دينتان برگردانند.
[سوره البقرة (2): آيه 120]
وَ لَنْ تَرْضى عَنْكَ الْيَهُودُ وَ لا النَّصارى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ (120)
(اى پيامبر!) هرگز يهود و نصارى از تو راضى نخواهند شد تا (آنكه تسليم خواسته آنان شوى و) از آئين آنان پيروى كنى.
سوره 5. مائده آيه 82
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَوَةً لِّلَّذِينَ ءَامَنُواْ الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُواْ ترجمه
قطعاً سرسختترین مردم را در دشمنى نسبت به اهل ایمان، یهودیان و مشركان خواهى یافت.
✳️🔰امام خامنه ای در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امامحسین(ع) ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
در برابر دشمن با نگاه دقیق، ارزیابی خودتان از دشمن را واقعی کنید. هشیاری را هم با ترس اشتباه نگیرید؛ اصلاً از دشمن نترسید؛ هر چه هم دشمن قوی باشد، بزرگ باشد، نترسید. چون آن قدرت ایمانی را که شما دارید، دشمنتان ندارد، در هر حجمی که باشد؛ اما حجم دشمن را بشناسید. «دشمن نتوان حقیر و بیچاره شمرد»؛ هیچ دشمنی راـ دشمن کوچک و دشمن بزرگ راـ حقیر، ناتوان، بیچاره، غیر قابل اعتنا به حساب نیاورید؛ نه، دشمن را ولو کوچک هم هست، به حساب بیاورید، در مقابلش ارزیابی درست داشته باشید، در مقابلش هشیاری داشته باشید.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🌟⭐مغالطه دو گانگی تعامل یا تقابل
آقای روحانی رئیس جمهور در مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی سال ۹۸ دانشگاهها ارتباط با کشورها را میان دو گانه تقابل یا تعامل قرار داده و نتیحه گرفتند با تقابل پیشرفتی برای کشور حاصل نمی شود بنابراین تعامل باید کرد و این موضوع باید به همه پرسی گذاشته شود.
بدیهی است که دوگانگی تقابل یا تعامل مغالطه ای بیش نیست. دو گانگی تقابل یا تعامل مانند تحمیل دوگانگی سلطه پذیری یا سلطه گری برای کشورها است.
انقلاب اسلامی در امتداد پیام عاشورا و اربعین حسینی برای شکستن این انحصار است.
انقلاب اسلامی گزینه سومی که اقتصاد مقاومتی و مقاومت فعال باشد را به جهانیان معرفی کرده است. فهم این که اولا اقتصاد مقاومتی و مقاومت فعال به معنای دوئل و تقابل با کشورها نیست چندان مشکل نیست!
ثانیا: کارآمدی اقتصاد مقاومتی به تجربه درطول تاریخ انقلاب اسلامی ثابت شده است. در مقابل تعامل صرف نتیجه ای جز زیان نداشته است. نمونه نزدیک آن خروج خودروسازان فرانسوی و کره ای که ظاهرا با آنها دوئلی نداشتیم از ایران است.
نکته دیگر این که گزینه روابط با برخی کشورها را رئیس جمهور محترم تعریف نمی کنند که حتما منجر به تعامل سازنده باشد. تعریف این کشورها از رابطه چیزی جز تسلیم شدن، سلطه پذیری، شیردوشی هزینه دادن و دست برداشتن از ارزش ها نیست. مگر در برخی تعاملات ورزشی دست کشیدن از ارزش ها قابل مشاهده نیست؟
چارچوب رابطه با این کشورها در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ، ورزشی و نظامی از پیش تعیین شده است و وظیفه ما فقط تن دادن به آن است. حق تحفظ بی معنا است.
قانون اساسی که رئیس جمهور محترم مدعی اجرای آن است چارچوب ارتباط با کشورها را مشخص کرده است. قانون اساسی، ضمن تأکید بر آرمانگرایی، عزتمندی و رعایت ارزشهای انقلابی-اسلامی در عرصۀ سیاست خارجی، بر تحکیم روابط با دولتهای اسلامی و غیرسلطهگر توجه ویژه دارد. اما روابط صلحآمیز با دول محارب و سلطهجو را بههیچوجه نمیپذیرد.
⛰موسی سلیمانی
✳️🔰تحریم دیگر کارایی ندارد
فارین پالیسی: رویکرد تهاجمیتر دولت ترامپ در استفاده از تحریمها با واکنش منفی بسیاری از دوستان و متحدان نزدیک واشنگتن روبهرو شده است. این موضوع کارایی این تحریمها در درازمدت را تحقیر کرده است. اتحادیه اروپا، چین و کشورهای دیگر در حال تلاش برای توسعه کانالهای تجاری و مالی جدید هستند.
✳️🔰فرار آمریکا از هراس قدرت ایران
المیادین: اسقاط هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا از سوی ایران و تلاشهای مکرر متحدان منطقهای این کشور در یمن برای هدف قرار دادن فرودگاهها و تأسیسات دولتی در عربستان سعودی و امارات در تصمیمگیری فرماندهی مرکزی ایالات متحده مبنی بر انتقال مرکز فرماندهی عملیات هوایی ایالات متحده از پایگاه العدید در قطر تأثیر داشت، بهویژه که مقر منطقهای آن در تیررس ایران است و تهران هم بارها اعلام کرده که نیروهای آمریکایی را هدف خواهد گرفت. هراس آمریکاییها از پاسخ ایرانیها به هر گونه تجاوزی نظیر حمله ژاپن به پرلهاربر، آنها را به فرار از منطقه وادار کرده است. کمااینکه مقامات آمریکایی ناکامی سیستمهای پدافند هوایی آمریکا در عربستان را نیز نظارهگر هستند.
✳️🔰چرخش عربستان به سمت ایران
رأیالیوم: توئیتی که خالد بن سلمان درباره نگاه مثبت عربستان به طرح آتشبس مهدی المشاط، رئیس شورای سیاسی انصارالله منتشر کرد، نتیجه بازنگری و محاسبات رهبری عربستان است که در نهایت به این نتیجه رسیده که باید با انصارالله از یکسو و ایران از سوی دیگر مذاکره کند؛ چرا که فهمیده نه آمریکا و نه اسرائیل قادر به فراهم کردن امنیت و حمایت از ریاض و سنگین کردن کفه ترازوی جنگ به نفع عربستان نیستند. دغدغه و نگرانی اصلی رهبری عربستان دیگر محدود به جنگ یمن نیست، بلکه آینده حکومت آلسعود و ادامه آن است. مذاکره مستقیم مقامات عربستان با انصارالله برای رسیدن به آتشبس به معنای سقوط دولت مستعفی و خروجش از معادله سیاسی یمن و چه بسا معادله منطقهای است.
✳️🔰پیام ترامپ واضح است
رای الیوم: پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، کُردها را تنها گذاشت و آنها را با سرنوشتشان یعنی حملات موشکی و بمباران هوایی ترکیه رها کرد.برای کشورهای عربی که به حمایتهای آمریکا چشم امید داشتند و زیر سایه چتر این کشور بودند، صدها میلیارد دلار برای جلب رضایت ترامپ و دولتش هزینه کردند، در سفر او به ریاض برایش فرش قرمز پهن کردند پیام این اقدام روشن است: به ایران بروید، با مقامات ایران تماس بگیرید و با آنها آشتی کنید، به دنبال راهحل مسالمتآمیزی باشید که خروج ایمن از جنگ یمن و همزیستی (با دیگر کشورها) بر مبنای متغیرهای جدید منطقه را برایتان تضمین کند و تنها انتظار ابراز همدردی از ما داشته باشید.
✳️🔰«بن سلمان» مرد بیمار خاورمیانه
فیگارو: بنسلمان، در هر سه جبهه نظامی، سیاسی و دیپلماتیک شکست خورده و اکنون موازنه قدرت در منطقه به نفع ایران تغییر یافته است. اکنون پادشاهی عربستان «مرد بیمار» خاورمیانه به نظر میرسد و از نظر نظامی، سیاسی و دیپلماتیک، در موضع ضعف قرار دارد. بنسلمان که نشان داده حتی توان دفاع از اراضی خود را هم ندارد، او میداند چنین جنگی یک فاجعه است.
✅🔰افزایش نفوذ ایران
اندیشکده شورای آتلانتیک: ترامپ ادعا کرده که بازگرداندن تحریمها ایران را تبدیل به «کشوری بسیار متفاوت» کرده است. او و سایر مقامهای آمریکایی مدعی هستند تحریمها از جمله لغو معافیتهای خرید نفت، اقتصاد ایران را نابود کرده و سبب کاهش حضور منطقهای ایران شده است. شورای آتلانتیک در ادامه یادداشت خود تایید کرد که آمار و دادهها نشان میدهد که تأثیرات اقتصادی تحریمها لزوماً به معنای کسب دستاوردهای اقتصادی برای سیاست آمریکا نیست .اگر تحریم به معنای تغییر رفتار منطقهای ایران بود نفوذ این کشور در خاورمیانه باید در فاصله سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ کاهش مییافت. این درحالی است که رخدادها و روندها عکس این قضیه را نشان میدهد و ایران در حال قدرت یابی بیش از پیش ایران در منطقه است.
عبدالله گنجی: وقتی میگوییم نگاه تمدنی به اربعین، یعنی همان مفاهیمی که غرب اولویت حیات میداند ما هم دنبال میکنیم؛ اما معنادهی به این مفاهیم ۱۸۰ درجه با معنادهی غرب متفاوت است. ما هم در اربعین به دنبال «لذتگرایی»، «سودگرایی»، «منفعتطلبی»، «سختکوشی»، «دگردوستی»، «عقلانیت» و «حیات اجتماعی» با فهم مستقل هستیم.
محمد ایمانی: وقتی با شایعه و دروغ، سعی به تحریک عواطف مردم در لردگان میشود؛ به بهانه اینکه فلان مأمور بهداشت در گرفتن آزمایش از چند نفر، از سرنگ آلوده استفاده کرده، عناصری به دفتر امام جمعه حمله میکنند یا خودروی پلیس را آتش میزنند؛ روشن است کل این صحنهسازی، هیچ ربطی به مردم ندارد و پای تروریسم مجازی در میان است. جنایتکاران سابقهدار فلان سازمان و بهمان گروهک، تا دیروز برای ترور دانشمندان و خدمتگزاران اجیر میشدند؛ یا به مردم تماشاگر رژه حمله میکردند و منفور عام و خاص بودند؛ اما حالا، پشت نام کارگران و دانشجویان و زنان پنهان میشوند.
برگی از #تاریخ اسلام
کربلا هنگامه تغییر یک امت :
«گزیده ای از کتاب حماسه حسینی نوشته استاد شهید مطهری - جلد 2 ص 56/ با تلخیص»
🔹اگر انتظار بيهوده داشتن كار صحيحى بود، حسين بن على (ع) شايسته تر از هر كس بود كه منتظر بنشيند تا خدا رحمت خود را بر او و امت او نازل كند.
♻️اما می بینیم درآیه: إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيرِّ مَا بِقَوْمٍ حَتىَ يُغَيرِّواْ مَا بِأَنفُسِهِمْ ( سوره رعد , آيه 11 )
💥آب صاف و پاكى است بر سر منتظرها , آنهايى كه به انتظار هستند كه هميشه خدا از يك راه غير عادى كارها را درست كند. انتظار بيهوده نكشيد . میگوید تحقيقا مطلب اينست كه هرگز خداوند اوضاع و احوال را به سود مردم عوض نمى كند حَتىَ يُغَيرِّواْ مَا بِأَنفُسِهِمْ ، مگر وقتى كه خود آن مردم آنچه مربوط به خودشان است عوض كنند .
🔹آيا بيشتر از اين مى توان اطمينان پيدا كرد كه انتظارات به شكل انتظاراتى كه ما داريم بيهوده است ؟ نص قرآن است، با نص قرآن نمى توان كارى كرد .
♻️اى مردم ! انتظار نداشته باشيد ديگران از خارج بيايند وضع شما را سروسامان دهند . ملتى كه بخواهد مستشار خارجى برايش تصميم بگيرد تا ابد آدم نخواهد شد , چون او «يُغَيرِّواْ » نيست بايد يُغَيرِّواْ باشد , بايد ابتكار و فكر و نقشه داشته باشد , بايد خودش شخصا براى خود تصميم بگيرد و انتخاب كند .
💥هر وقت ملتى رسيد به جايى كه خودش براى خودش تصميم گرفت و راه خود را انتخاب كرد و خودش در كار خود ابتكار به خرج داد , چنين ملتى مى تواند انتظار رحمت و نصرت الهى را داشته باشد ...
آری حسين (ع) قيامى كرد كه نه تنها جامعه آنروز اسلامى را تكان بدهد بلكه موجش بعد از هزار سال نيز الهام دهنده نهضتها باشد . اين را مى گويند : يُغَيرِّواْ مَا بِأَنفُسِهِمْ .
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman