eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.3هزار دنبال‌کننده
15.8هزار عکس
880 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
◄ معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: طرحی که نمایندگان برای تعطیلی پنج‌شنبه‌ها تهیه کرده بودند، در هیئت دولت مطرح و به رأی گذاشته شد که اعضای هیئت دولت به آن رأی مخالف دادند. «حسینعلی امیری» درباره علت مخالفت دولت نیز گفت: در صورت اجرای این طرح بسیاری از کارخانه‌ها و ادارات تعطیل می‌شوند و بار مالی قابل توجهی برای دولت دارد؛ از این‌ رو، خلاف قانون اساسی است.
◄ «محمدعلی اسفنانی» مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران با تأکید بر اینکه ١٧ هزار پرونده برای شرکت‌های خودروساز در سازمان تعزیرات حکومتی کشور تشکیل شده که از میان آنها برای ١٠ هزار پرونده رأی صادر شده است، افزود: با شرکت رامک‌خودرو، نگین‌خودرو و سایپا دیزل نیز توافقاتی داشته‌ایم و تعهدات خودرویی سایپا و ایران‌خودرو نیز در حال انجام است.
◄ ظریف با بیان اینکه حمله به نفت‌کش ایرانی اقدامی دولتی بوده است، گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی حمله به نفت‌کش ایرانی از سوی یک یا چند دولت انجام شده، بررسی‌ها در حال انجام است و تا زمانی که به نتایج متقن در این باره دست نیابیم، دولتی را متهم نخواهیم کرد.
◄ «سردار غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: با اعمال سیاست‌گذاری‌های انجام شده از سوی سازمان پدافند غیرعامل کشور در این حوزه، موفق به ساخت حدود ۲۰۰ محصول جدی دفاعی در فضای سایبری به دست شرکت‌های دانش‌بنیان شده‌ایم.
روزمان را با آغاز کنیم ✳️راهکارهای تحقق گام دوم انقلاب انقلاب اسلامی در سپاه از منظر امام خامنه ای ✅🔰راهکار پنجم : ارزیابی دقیق از دشمن [سوره البقرة (2): آيه 217] وَ لا يَزالُونَ يُقاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطاعُوا (217) (مشركان) پيوسته با شما مى‏جنگند، تا اگر بتوانند شما را از دينتان برگردانند. [سوره البقرة (2): آيه 120] وَ لَنْ تَرْضى‏ عَنْكَ الْيَهُودُ وَ لا النَّصارى‏ حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ (120) (اى پيامبر!) هرگز يهود و نصارى از تو راضى نخواهند شد تا (آنكه تسليم خواسته آنان شوى و) از آئين آنان پيروى كنى. سوره 5. مائده آيه 82 لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَوَةً لِّلَّذِينَ ءَامَنُواْ الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُواْ ترجمه قطعاً سرسخت‏ترین مردم را در دشمنى نسبت به اهل ایمان، یهودیان و مشركان خواهى یافت. ✳️🔰امام خامنه ای در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه امام‌حسین(ع) ۱۳۹۸/۰۷/۲۱ در برابر دشمن با نگاه دقیق، ارزیابی خودتان از دشمن را واقعی کنید. هشیاری را هم با ترس اشتباه نگیرید؛ اصلاً از دشمن نترسید؛ هر چه هم دشمن قوی باشد، بزرگ باشد، نترسید. چون آن قدرت ایمانی را که شما دارید، دشمنتان ندارد، در هر حجمی که باشد؛ اما حجم دشمن را بشناسید. «دشمن نتوان حقیر و بیچاره شمرد»؛ هیچ دشمنی را‌ـ دشمن کوچک و دشمن بزرگ را‌ـ حقیر، ناتوان، بیچاره، غیر قابل اعتنا به حساب نیاورید؛ نه، دشمن را ولو کوچک هم هست، به حساب بیاورید، در مقابلش ارزیابی درست داشته باشید، در مقابلش هشیاری داشته باشید. تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
🌟⭐مغالطه دو گانگی تعامل یا تقابل آقای روحانی رئیس جمهور در مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی سال ۹۸ دانشگاهها ارتباط با کشورها را میان دو گانه تقابل یا تعامل قرار داده و نتیحه گرفتند با تقابل پیشرفتی برای کشور حاصل نمی شود بنابراین تعامل باید کرد و این موضوع باید به همه پرسی گذاشته شود. بدیهی است که دوگانگی تقابل یا تعامل مغالطه ای بیش نیست. دو گانگی تقابل یا تعامل مانند تحمیل دوگانگی سلطه پذیری یا سلطه گری برای کشورها است. انقلاب اسلامی در امتداد پیام عاشورا و اربعین حسینی برای شکستن این انحصار است. انقلاب اسلامی گزینه سومی که اقتصاد مقاومتی و مقاومت فعال باشد را به جهانیان معرفی کرده است. فهم این که اولا اقتصاد مقاومتی و مقاومت فعال به معنای دوئل و تقابل با کشورها نیست چندان مشکل نیست! ثانیا: کارآمدی اقتصاد مقاومتی به تجربه درطول تاریخ انقلاب اسلامی ثابت شده است. در مقابل تعامل صرف نتیجه ای جز زیان نداشته است. نمونه نزدیک آن خروج خودروسازان فرانسوی و کره ای که ظاهرا با آنها دوئلی نداشتیم از ایران است. نکته دیگر این که گزینه روابط با برخی کشورها را رئیس جمهور محترم تعریف نمی کنند که حتما منجر به تعامل سازنده باشد. تعریف این کشورها از رابطه چیزی جز تسلیم شدن، سلطه پذیری، شیردوشی هزینه دادن و دست برداشتن از ارزش ها نیست. مگر در برخی تعاملات ورزشی دست کشیدن از ارزش ها قابل مشاهده نیست؟ چارچوب رابطه با این کشورها در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ، ورزشی و نظامی از پیش تعیین شده است و وظیفه ما فقط تن دادن به آن است. حق تحفظ بی معنا است. قانون اساسی که رئیس جمهور محترم مدعی اجرای آن است چارچوب ارتباط با کشورها را مشخص کرده است. قانون اساسی، ضمن تأکید بر آرمان‌گرایی، عزتمندی و رعایت ارزش‌های انقلابی-اسلامی در عرصۀ سیاست خارجی، بر تحکیم روابط با دولت‌های اسلامی و غیرسلطه‌گر توجه ویژه دارد. اما روابط صلح‌آمیز با دول محارب و سلطه‌جو را به‌هیچ‌وجه نمی‌پذیرد. ⛰موسی سلیمانی
✳️🔰تحریم دیگر کارایی ندارد فارین پالیسی: رویکرد تهاجمی‌تر دولت ترامپ در استفاده از تحریم‌ها با واکنش منفی بسیاری از دوستان و متحدان نزدیک واشنگتن روبه‌رو شده است. این موضوع کارایی این تحریم‌ها در درازمدت را تحقیر کرده است. اتحادیه اروپا، چین و کشورهای دیگر در حال تلاش برای توسعه کانال‌های تجاری و مالی جدید هستند.
✳️🔰فرار آمریکا از هراس قدرت ایران المیادین: اسقاط هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا از سوی ایران و تلاش‌های مکرر متحدان منطقه‌ای این کشور در یمن برای هدف قرار دادن فرودگاه‌ها و تأسیسات دولتی در عربستان سعودی و امارات در تصمیم‌گیری فرماندهی مرکزی ایالات متحده مبنی بر انتقال مرکز فرماندهی عملیات هوایی ایالات متحده از پایگاه العدید در قطر تأثیر داشت، به‌ویژه که مقر منطقه‌ای آن در تیررس ایران است و تهران هم بارها اعلام کرده که نیروهای آمریکایی را هدف خواهد گرفت. هراس آمریکایی‌ها از پاسخ ایرانی‌ها به هر گونه تجاوزی نظیر حمله ژاپن به پرل‌هاربر، آنها را به فرار از منطقه وادار کرده است. کمااینکه مقامات آمریکایی ناکامی سیستم‌های پدافند هوایی آمریکا در عربستان را نیز نظاره‌گر هستند.
✳️🔰چرخش عربستان به سمت ایران رأی‌الیوم: توئیتی که خالد بن سلمان درباره نگاه مثبت عربستان به طرح آتش‌بس مهدی المشاط، رئیس شورای سیاسی انصارالله منتشر کرد، نتیجه بازنگری و محاسبات رهبری عربستان است که در نهایت به این نتیجه رسیده که باید با انصارالله از یک‌سو و ایران از سوی دیگر مذاکره کند؛ چرا که فهمیده نه آمریکا و نه اسرائیل قادر به فراهم کردن امنیت و حمایت از ریاض و سنگین کردن کفه ترازوی جنگ به نفع عربستان نیستند. دغدغه و نگرانی اصلی رهبری عربستان دیگر محدود به جنگ یمن نیست، بلکه آینده حکومت آل‌سعود و ادامه آن است. مذاکره مستقیم مقامات عربستان با انصارالله برای رسیدن به آتش‌بس به معنای سقوط دولت مستعفی و خروجش از معادله سیاسی یمن و چه بسا معادله منطقه‌ای است.
✳️🔰پیام ترامپ واضح است رای الیوم: پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کُرد‌ها را تنها گذاشت و آن‌ها را با سرنوشتشان یعنی حملات موشکی و بمباران هوایی ترکیه رها کرد.برای کشور‌های عربی که به حمایت‌های آمریکا چشم امید داشتند و زیر سایه چتر این کشور بودند، صد‌ها میلیارد دلار برای جلب رضایت ترامپ و دولتش هزینه کردند، در سفر او به ریاض برایش فرش قرمز پهن کردند پیام این اقدام روشن است: به ایران بروید، با مقامات ایران تماس بگیرید و با آن‌ها آشتی کنید، به دنبال راه‌حل مسالمت‌آمیزی باشید که خروج ایمن از جنگ یمن و همزیستی (با دیگر کشورها) بر مبنای متغیر‌های جدید منطقه را برایتان تضمین کند و تنها انتظار ابراز همدردی از ما داشته باشید.
✳️🔰«بن سلمان» مرد بیمار خاورمیانه فیگارو: بن‌سلمان، در هر سه جبهه نظامی، سیاسی و دیپلماتیک شکست‌ خورده و اکنون موازنه قدرت در منطقه به نفع ایران تغییر یافته است. اکنون پادشاهی عربستان «مرد بیمار» خاورمیانه به ‌نظر می‌رسد و از نظر نظامی، سیاسی و دیپلماتیک، در موضع ضعف قرار دارد. بن‌سلمان که نشان داده حتی توان دفاع از اراضی خود را هم ندارد، او می‌داند چنین جنگی یک فاجعه است.
✅🔰افزایش نفوذ ایران اندیشکده شورای آتلانتیک: ترامپ ادعا کرده که بازگرداندن تحریم‌ها ایران را تبدیل به «کشوری بسیار متفاوت» کرده است. او و سایر مقام‌های آمریکایی مدعی هستند تحریم‌ها از جمله لغو معافیت‌های خرید نفت، اقتصاد ایران را نابود کرده و سبب کاهش حضور منطقه‌ای ایران شده است. شورای آتلانتیک در ادامه یادداشت خود تایید کرد که آمار و داده‌ها نشان می‌دهد که تأثیرات اقتصادی تحریم‌ها لزوماً به معنای کسب دستاوردهای اقتصادی برای سیاست آمریکا نیست .اگر تحریم به معنای تغییر رفتار منطقه‌ای ایران بود نفوذ این کشور در خاورمیانه باید در فاصله سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ کاهش می‌یافت. این درحالی است که رخدادها و روندها عکس این قضیه را نشان می‌دهد و ایران در حال قدرت یابی بیش از پیش ایران در منطقه است.
حمید بعیدی‌نژاد: در حالی که مقامات انگلیسی بر ضرورت پرداخت بدهی ایران ناشی از تحویل ندادن تانک‌های «چیفتن» تأکید می‌کنند، تیم حقوقی آنها تمامی روش‌های مختلف را به کار می‌گیرد تا با هدف تأخیر در پرداخت بدهی، فرآیند دادگاه طولانی گردد.
عزت‌الله ضرغامی: آمریکا و متحدان منطقه‌ای او هیچ‌گاه تا این اندازه در مقابل ملت ایران مستأصل نبوده‌اند. می‌گویند تنها امیدشان، مسائل داخلی ایران است. فتنه‌های جدیدی در راه است. مخلوطی از حق و باطل که وحدت جامعه را نشانه می‌رود.
عبدالله گنجی: وقتی می‌گوییم نگاه تمدنی به اربعین، یعنی همان مفاهیمی که غرب اولویت حیات می‌داند ما هم دنبال می‌کنیم؛ اما معنادهی به این مفاهیم ۱۸۰ درجه با معنادهی غرب متفاوت است. ما هم در اربعین به دنبال «لذت‌گرایی»، «سودگرایی»، «منفعت‌طلبی»، «سخت‌کوشی»، «دگردوستی»، «عقلانیت» و «حیات اجتماعی» با فهم مستقل هستیم.
حجت‌الاسلام مروی: روز به روز شعاع نورانیت عاشورا و اباعبدالله(ع) گسترش و توسعه می‌یابد. دشمن برای اینکه اربعین را از ما بگیرد، در تلاش است. هر حرکت و اقدامی که بین مردم ایران و عراق جدایی بیندازد، حرکتی یزیدی در میدان دشمن است.
محسن رضایی: ملت ایران و عراق دو برادر هستند که پس از سال‌ها به هم رسیده‌اند. قدر این برادری را خوب می‌دانند.
محمد ایمانی: وقتی با شایعه و دروغ، سعی به تحریک عواطف مردم در لردگان می‌شود؛ به بهانه اینکه فلان مأمور بهداشت در گرفتن آزمایش از چند نفر، از سرنگ آلوده استفاده کرده، عناصری به دفتر امام جمعه حمله می‌کنند یا خودروی پلیس را آتش می‌زنند؛ روشن است کل این صحنه‌سازی، هیچ ربطی به مردم ندارد و پای تروریسم‌ مجازی در میان است. جنایتکاران سابقه‌دار فلان سازمان و بهمان گروهک، تا دیروز برای ترور دانشمندان و خدمتگزاران اجیر می‌شدند؛ یا به مردم تماشاگر رژه حمله می‌کردند و منفور عام و خاص بودند؛ اما حالا، پشت نام کارگران و دانشجویان و زنان پنهان می‌شوند.
برگی از اسلام کربلا هنگامه تغییر یک امت : «گزیده ای از کتاب حماسه حسینی نوشته استاد شهید مطهری - جلد 2 ص 56/ با تلخیص» 🔹اگر انتظار بيهوده داشتن كار صحيحى بود، حسين بن على (ع) شايسته تر از هر كس بود كه منتظر بنشيند تا خدا رحمت خود را بر او و امت او نازل كند. ♻️اما می بینیم درآیه: إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيرِّ مَا بِقَوْمٍ حَتىَ‏ يُغَيرِّواْ مَا بِأَنفُسِهِمْ ( سوره رعد , آيه 11 ) 💥آب صاف و پاكى است بر سر منتظرها , آنهايى كه به انتظار هستند كه هميشه خدا از يك راه غير عادى كارها را درست كند. انتظار بيهوده نكشيد . میگوید تحقيقا مطلب اينست كه هرگز خداوند اوضاع و احوال را به سود مردم عوض نمى كند حَتىَ‏ يُغَيرِّواْ مَا بِأَنفُسِهِمْ ، مگر وقتى كه خود آن مردم آنچه مربوط به خودشان است عوض كنند . 🔹آيا بيشتر از اين مى توان اطمينان پيدا كرد كه انتظارات به شكل انتظاراتى كه ما داريم بيهوده است ؟ نص قرآن است، با نص قرآن نمى توان كارى كرد . ♻️اى مردم ! انتظار نداشته باشيد ديگران از خارج بيايند وضع شما را سروسامان دهند . ملتى كه بخواهد مستشار خارجى برايش تصميم بگيرد تا ابد آدم نخواهد شد , چون او «يُغَيرِّواْ » نيست بايد يُغَيرِّواْ باشد , بايد ابتكار و فكر و نقشه داشته باشد , بايد خودش شخصا براى خود تصميم بگيرد و انتخاب كند . 💥هر وقت ملتى رسيد به جايى كه خودش براى خودش تصميم گرفت و راه خود را انتخاب كرد و خودش در كار خود ابتكار به خرج داد , چنين ملتى مى تواند انتظار رحمت و نصرت الهى را داشته باشد ... آری حسين (ع) قيامى كرد كه نه تنها جامعه آنروز اسلامى را تكان بدهد بلكه موجش بعد از هزار سال نيز الهام دهنده نهضتها باشد . اين را مى گويند : يُغَيرِّواْ مَا بِأَنفُسِهِمْ . تدوین : سید محمد حسین مرکبی https://eitaa.com/e_beman
✳️🔰 ده‌ها پله پائین‌تر از «هیچ» جناب آقای روحانی! مگر حضرتعالی نبودید که می‌فرمودید؛ مگر کشورها دیوانه‌اند که بخواهند با آمریکا مذاکره کنند؟ ما که دیوانه نیستیم! هستیم؟! «پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیاست یا تقابل»؟! این پرسشی بود که دیروز آقای روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تهران مطرح کردند و در پاسخ به این پرسش، گفتند: «۴۱ سال است ما هنوز به جواب روشن و قاطع در کشور نرسیدیم. یک عده می‌گویند تعامل سازنده باید داشت و عده‌ای دیگر عنوان می‌کنند که باید به سمت تقابل مستمر و دائم برویم»! جناب رئیس‌جمهور توضیح ندادند که چه کسانی خواهان «تقابل مستمر و دائم» در سیاست خارجی هستند؟! جمهوری اسلامی ایران به گواهی اسناد موجود از آغاز شکل‌گیری تاکنون خواستار تعامل سازنده با دیگر کشورها بوده است و تنها رژیم اشغالگر قدس را به دلیل آنکه یک رژیم جعلی است، قابل تعامل نمی‌دانسته و نمی‌داند و آمریکا را به این علت که اولاً خواستار براندازی جمهوری اسلامی است و ثانیاً به علت آنکه آشکارا، تسلیم ایران را در مقابل خواسته‌های استعماری و استکباری خود دنبال می‌کند، درخور و شایسته تعامل نمی‌داند. حالا باید از آقای روحانی پرسید، اگر منظورتان از تعامل در سیاست خارجی، تعامل با اسرائیل و آمریکا نیست، پس منظورتان چیست؟! و چه کسانی را می‌توانید آدرس بدهید که به قول شما در پی تقابل «مستمر و دائم» با سایر کشورها هستند؟! بعید است که منظور آقای روحانی تعامل با رژیم اشغالگر قدس باشد که اگر باشد!... نه! حتماً نیست! و اما، اگر منظورشان تعامل با آمریکا باشد -که به احتمال بسیار زیاد چنین است!- باید گفت؛ الف: مگر طی چند سال گذشته با موضوع برنامه هسته‌ای کشورمان با آمریکا به گفت‌وگو ننشستید؟ و در پاره‌ای از موارد، دل ندادید و قلوه نگرفتید؟ تا آنجا که امضای جان کری را تضمین دانستید و بعد از توافق هسته‌ای، این توافق را فتح‌الفتوح نامیدید و در پی آب و صابون بودید تا صورت منتقدان را بشویید و آنان را از خجالت بیرون بیاورید؟! خب، نتیجه چه بود؟ اگر بفرمایید نتیجه«هیچ» بود! جفا کرده و از بیان واقعیت دور شده‌اید، چرا که صنعت هسته‌ای کشور را از بین بردید، ده‌ها امتیاز نقد به حریف دادید، بسیاری از امکانات و ظرفیت‌های کشور را هزینه کردید، به جای لغو تحریم‌ها که هدف اصلی مذاکره بود، تحریم‌های فراوان دیگری را هم به ملت تحمیل کردید و... بنابراین آنچه به دست آوردید فقط «هیچ» نبود! بلکه ده‌ها پله پائین‌تر از هیچ بود. کاش به جای سخنرانی‌های بی‌سند درباره دستاوردهای تخیلی برجام، یک‌بار و فقط یک بار به یکی از دستاوردهای برجام اشاره می‌کردید! در آن صورت، حتماً به جای آنکه بفرمایید «برجام، کوهی بود که بر سر مخالفان داخلی خراب شد»! می‌فرمودید «برجام، کوهی بود که بر سر ملت و نظام خراب شد»! ب: جناب آقای روحانی! مگر حضرتعالی نبودید که می‌فرمودید؛ مگر کشورها دیوانه‌اند که بخواهند با آمریکا مذاکره کنند؟ ما که دیوانه نیستیم! هستیم؟! ✅✳️حسین شریعتمداری
روزمان را با آغاز کنیم ✳️راهکارهای تحقق گام دوم انقلاب انقلاب اسلامی در سپاه از منظر امام خامنه ای ✅🔰راهکار ششم : همکاری و هم‌افزایی با همه اجزای عظیم تشکیل‌دهنده‌ نظام اسلامی يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ اصْبرِواْ وَ صَابِرُواْ وَ رَابِطُواْ وَ اتَّقُواْ اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ(200/ آل عمران) اى اهل ايمان در كار دين صبور باشيد و يكديگر را به صبر و مقاومت سفارش كنيد و مهيا و مراقب كار دشمن بوده و خدا ترس باشيد، باشد كه پيروز و رستگار گرديد (200) 🌳پیامها: 1-منظور از صبر تك تك افراد است، 2- صابروا" در مواردى استعمال مىشود كه ماده فعل بين دو طرف تحقق مىيابد. 3-و مصابره عبارت است از اينكه جمعيتى به اتفاق يكديگر اذيتها را تحمل كنند و هر يك صبر خود را به صبر ديگرى تكيه دهد و در نتيجه بركاتى كه در صفت صبر هست دست به دست هم می دهد و باعث مىشود كه تك تك افراد نيروى يكديگر را به هم وصل كنند. 4-" وَ رابِطُوا" مرابطه از نظر معنا اعم از مصابره است، چون مصابره عبارت بود از وصل كردن نيروى مقاومت افراد جامعه در برابر شدائد و مرابطه عبارت است از همين وصل كردن نيروها، اما نه تنها نيروى مقاومت در برابر شدائد، بلكه همه نيروها و كارها، در جميع شؤون زندگى دينى، چه در حال شدت و چه در حال رخا و خوشى. ✳️🔰امام خامنه ای در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه امام‌حسین(ع) ۱۳۹۸/۰۷/۲۱ با همه اجزای عظیم تشکیل‌دهنده‌ نظام اسلامی همکاری و هم‌افزایی داشته باشید؛ با دولت، با قوّه‌ قضائیه، با مجلس شورای اسلامی‌ـ قوّه‌ مقننه‌ـ با بخش‌های گوناگون این همکاری و هم‌افزایی لازم است؛ این وظیفه است که مخصوص شما هم نیست؛ این را ما به همه توصیه می‌کنیم، به شما هم توصیه می‌کنیم. البته معنای این هم‌افزایی و همراهی، جدا شدن از عناصر هویتی سپاه نیست؛ به این نکته توجّه کنید! عناصر هویتی سپاه صددرصد باید حفظ بشود در همه‌ تعاملات، در همه‌ رفتارها و همکاری‌ها و هم‌افزایی‌ها. ✳️✅تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
روایت یک نفوذ/ ✅🔰 اولین همکار داخلی آمدنیوز کیست محمد حسین رستمی فردی است که در اولین اعترافات روح الله زم، مکالماتش با مدیر آمدنیوز پخش شد که به شکل مشمئز کننده ای در حال طلب کردن پول برای اخباری است که برای زم ارسال کرده است. رستمی اما هویت جالبی دارد که مرور آن می تواند بسیار درس آموز باشد. روایت یک نفوذ/ اولین همکار داخلی آمدنیوز کیست به گزارش فارس، «محمد حسین رستمی» جوان 34 ساله‌ای با هیبت کاملا حزب‌اللهی بود که چندی قبل خبر بازداشت شوک آورش به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی رسانه ای شد. رستمی بزرگ‌شده شهرری است و با تاسیس وب‌سایت «‌عماریون» در فضای رسانه ای شناخته شد. وی در مصاحبه‌ای با روزنامه شرق پیرامون هدف تاسیس وبسایت عماریون گفته بود: «رسالت اصلی خود را در مبارزه با شیطان بزرگ آمریکای جهان‌خوار می‌دانیم». به گفته خودش کار رسانه‌ای را از 14سالگی آغاز کرده است و البته تعریفش از کار رسانه ای به افشاگری خلاصه می شود! از «جریان انحرافی» تا «ظریف» سوژه های افشاگری وب سایت عماریون به مدیریت رستمی بود. افشاگری های تند و تیزی که بسیاری از آنها خلاف واقع بود. ماجرای شایعه دروغین درباره جاسوس بودن همسر دوم ظریف! رستمی چندی قبل با انتشار یک عکس جعلی مدعی شده بود که همسر دوم ظریف به جرم جاسوسی بازداشت شده است. خبری که به سرعت در فضای مجازی پیچید و البته مشخص شد که نه زن دومی در کار است و نه اتهام جاسوسی مطرح شده است. افشاگری های متعدد درباره مشایی و جریان انحرافی رستمی که ظاهرا بین احمدی نژاد و مشایی تفکیک قائل بود و اخبار و پرونده های متعددی در مورد مشایی منتشر کرده بود. می‌گوید چون اسناد دقیق داشتم هیچ وقت از من شکایت نکردند اما بعدا ارتباطاتش با برخی افراد منتسب به جریان انحرافی سوال برانگیز شد. وی که در سال 96 چند مدتی به جبهه های سوریه رفته بود، ناگهان به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت شد. در آن زمان آمد نیوز درباره رستمی نوشت: «او با اتهامات واهی به هشت سال زندان محکوم شده است. و به خاطر پیگیری یکی از سرداران ارشد سپاه پاسداران به زندان افتاده است. رستمی در پی نزاع‌های متعدد درون قدرت در جمهوری اسلامی و قربانی کردن نیروهای بی‌حاشیه و خدوم در ساختار حاکمیت توسط سرداران و نیروهای ارشد امنیتی ایران بازداشت شده است». حالا مشخص شده است که وی از همدستان روح الله زم بوده است. ارتباطی که مانند جاسوسی برای موساد هیچ سنخیتی با ظاهر سازی های محمدحسن رستمی ندارد! هنوز مشخص نیست که وی از ابتدا هویت واقعی خود را پنهان می‌کرده و یا در مرور زمان دچار تغییر شده است.موضوعی که واکاوی آن می تواند خطر نفوذ و ظاهرگرایی را به خوبی نشان دهد.
نتایج جالب نظرسنجی مریلند/ حاج قاسم همچنان محبوب‌ترین چهره سیاسی/ رشد قابل توجه محبوبیت رئیسی/ قالیباف بالاتر از احمدی نژاد +جزییات در نظرسنجی جدید دانشگاه «مریلند»، سردار سلیمانی همچنان محبوبترین چهره سیاسی-نظامی ایران به شمار می‌آید. در این نظرسنجی محبوبیت «حسن روحانی» برای اولین از ۵۰ درصد کمتر است. حاج قاسم همچنان محبوب‌ترین چهره سیاسی/ رشد قابل توجه محبوبیت رئیسی/ قالیباف بالاتر از احمدی نژاد +جزییات به گزارش جهان نيوز، در نظرسنجی جدید دانشگاه «مریلند» که نتایج آن امروز منتشر شد، از سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بار به عنوان محبوبترین چهره سیاسی در ایران یاد شده است. در این نظرسنجی، نظر شرکت‌کنندگان در مورد هفت چهره سیاسی و نظامی مورد پرسش قرار گرفته است: سردار قاسم سلیمانی، محمدجواد ظریف، سید ابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف، محمود احمدی‌نژاد، حسن روحانی و محمدجواد آذری جهرمی. بر اساس گزارشی که از نتایج این نظرسنجی منتشر شده، سردار سلیمانی با اختلاف زیاد از ۶ چهره دیگر، در صدر قرار دارد. ۸۲% از شرکت‌کنندگان درباره سردار سلیمانی دیدگاه مثبت داشته‌اند. از سال ۲۰۱۶ میلادی که این پرسش وارد نظرسنجی‌های دانشگاه مریلند شد، سردار سلیمانی همواره در رده نخست محبوبترین چهره‌های ایرانی قرار داشته است. در رده دوم محبوبترین افراد در این نظرسنجی، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی قرار دارد. ۶۷% از شرکت‌کنندگان مجموعا دیدگاه مثبتی به ظریف داشته‌اند. در این میان، میزان افرادی که گفته‌اند دیدگاه «بسیار مثبتی» به ظریف دارند، از ۳۶% در ماه ژانویه ۲۰۱۸، به ۲۷% کاهش یافته است. در این نظرسنجی میزان محبوبیت سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه رشد قابل توجهی داشته است. دیدگاه مثبت ۶۴% از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی، وی را با اختلافی اندک، در رده سوم محبوبترین چهره‌های ایرانی قرار داده است. میزان محبوبیت وی در قیاس با ابتدای سال گذشته میلادی ۱۰% افزایش یافته است. در رده بعدی، محمدباقر قالیباف شهردار سابق تهران قرار دارد. ۵۹% از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفته‌اند که به وی دیدگاهی مثبت دارند. محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق ایران هم با ۵۲%، در رده پنجم قرار دارد. در حالی که میزان محبوبیت حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران در نظرسنجی‌های پیشین با وجود روند نزولی همواره بیش از ۵۰% بوده، اما در نظرسنجی جدید مریلند، میزان محبوبیت روحانی تنها ۴۲% عنوان شده است که در قیاس با نظرسنجی پیشین کاهشی قابل توجه را نشان می‌دهد. محمدجواد آذری جهرمی هفتمین فردی است که در این نظرسنجی در مورد محبوبیتش سؤال شده است. ۳۲% از شرکت‌کنندگان گفته‌اند که او را نمی‌شناسند، ۳۳% او را می‌شناخته‌اند و دید مثبتی به او داشته‌اند و ۳۱% هم گفته‌اند که به وی دید منفی دارند. مرکز مطالعات بین المللی و امنیتی دانشگاه مریلند دور اول این نظرسنجی را به صورت مصاحبه تلفنی و در اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ انجام داده است. دور دوم این نظرسنجی در شهریور ۱۳۹۸ انجام شده است. موج سوم این نظرسنجی نیز در مهرماه ۱۳۹۸ انجام پذیرفته است. حاشیه خطای هر موج از این نظرسنجی ها ۳.۱ ± درصد می باشد.