▼ خبر ویژه
ابراز خوشحالی بیبیسی از کرونا در ایران!
رسانههای اپوزیسیون که بیش از 40 سال است در جنگ علیه ملت ایران شکست خوردهاند، این بار سراغ کرونا رفته و آرزوی ابتلای میلیونها ایرانی به این ویروس را مطرح کردند! سایت بیبیسی فارسی، رسانه رسمی دولت انگلستان، در مقالهای با اشاره به شیوع ویروس کرونا در ایران، نتوانست خوشحالی خود را کتمان کند و نوشت: «آیا کرونا به لحاظ تأثیرات اجتماعی که به دنبال خواهد داشت میتواند به منحصر به فردترین بحران در طول تاریخ حیات جمهوری اسلامی بدل شود و پایان یا دگردیسی کامل این نظام سیاسی را به دنبال داشته باشد یا جمهوری اسلامی این بحران را هم پشت سر خواهد گذاشت؟» این رسانه لندنی با ابراز امیدواری برای مبتلا شدن میلیونها نفر در ایران به این ویروس افزود: «در صورت فراگیری غیر قابل انتظار این ویروس و ابتلای میلیونها نفر به آن، بخشهای مختلف و گاهاً حساس نظام فلج خواهد شد. با این اوصاف جمهوری اسلامی، اینبار تحت تأثیر و مغلوب ویروسی شود که شاید «ویروس برانداز» تاریخ نام بگیرد.
اخبار
1ـ فتنهها ناخواسته پدید نمیآیند
سالنامه نوروزی روزنامه شرق، در عمده مطالب سیاسی، اجتماعی و بینالملل خود علاقه فراوانی به مطالبی با مضامین انقلاب، خیزش، بیاعتمادی نشان داده است. آنچه که در ادامه میخوانید، دستچینی از تیترهای مطالب شرق است: «تولد حادثه از خاکستر حادثه، جای خالی اعتماد و مشارکتطلبی، زوال سرمایه اجتماعی، نقشه راه عبور از چالش اعتراضات، چرا این همه جنگ و نفرت؟ اعتراض رادیکال آبان از چه منشأیی سرچشمه گرفت، سال شوکهای دور از انتظار و فرصتهای از دست رفته، ساعت صفر، خیزش تودهها، شمشیری که از رو بسته شد، معترضان دیگر اعتقادی به جایگاه حکمرانان ندارند، همه علیه همه، شورش جهانی علیه نولیبرالیسم، به شورش جهانی علیه نولیبرالیسم خوش آمدید» محتوای آنارشیک و خیزشخواه تیترهای مذکور و عملیات روانی برنشسته در پنهان آنها چیزی نیست که قابل انکار باشد. وقوع اغتشاشات دی ماه 96 و آبان 98 که هر دو با عملگری فرماندهان فتنه اقتصادی راهبری شده است؛ حکایت از آن دارد که فتنهها هم ناخواسته پدید نمیآیند؛ اول زمینهسازی تئوریک و سپس اغتشاش خیابانی
2ـ فقه «مقابله با ویروس کرونا»
حجتالاسلام والمسلمین احمد مبلغی عضو مجلس خبرگان رهبری در یادداشتی پیرامون «فقه مقابله با کرونا» خاطرنشان کرد: با تطبیق قاعده «حرمت همکاری بر پلیدی و تعدی» بر موضوع کرونا به این نتیجه میرسیم: کسانی که با رفتارهای نسنجیده و خارج از چارچوب اصول بهداشتی (همچون حضور در اجتماعات) روند اجتماعی گسترش بیماری کرونا را شکل یا عمق میبخشند، چنانچه آگاه از کار خود باشند، رفتارشان مصداق تعاون بر «اثم» و «عدوان» به حساب میآید. رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در ادامه این یادداشت تصریح کرد: یک شخص (طبق دیدگاه اجتماعی) حتی اگر اطمینان داشته باشد که ویروس در بدن او فعال نمیشود یا اینکه برای او مشکلی به وجود نمیآورد، با این وصف، حضور او در جلسات شرعاً ممنوع است؛ چون که او در همان حال که از ویروس فعلاً به صورت شخصی آسیبی نمیبیند در یک نگاه فرآیند اجتماعی ممکن است حامل و عامل انتقال ویروس به دیگران و دارای سهم در اشاعه آن باشد؛ بنابراین از این جهت حضور در اجتماعات برای شخص، در پارهای از شرایط غیر مباح میشود
3ـ سه مسئله مهم این روزهای خوزستان
«غلامرضا شریعتی» استاندار خوزستان در جلسه مدیریت بحران خوزستان اظهار کرد: این روزها استان با سه مسئله مواجه است، که هر کدام در حال کنترل هستند. ابتدا شیوع ویروس کرونا و بعد موضوع بارشهاست شریعتی گفت: در خصوص موضوع بارشها علاوه بارش باران در مناطق بالادست، در استان هم شاهد بارشهای خوبی را خواهیم داشت بهطوری که طی دو هفته آینده سه نوبت بارندگی با میزان نسبتاً خوبی در پیش خواهیم داشت. وی ادامه داد: به تمامی فرمانداران ابلاغ شده که آمادگی کامل را در مواجه با بارندگیها داشته باشند، همچنین مرتباً وضعیت آب و هوا رصد خواهد شد تا اتفاق پیشبینی نشدهای رخ ندهد. استاندار خوزستان تصریح کرد: هجوم ملخها به مزارع کشاورزی با سم پاشیهایی که انجام شد خوشبختانه کنترل شد و مشکل خاصی ایجاد نکردند
4ـ ارائه طرح نظام اجارهداری حرفهای
«محمود محمودزاده» معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از ارسال طرح نظام اجارهداری حرفهای به برخی دستگاههای دولتی مثل وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: این طرح برای اینکه به عنوان یک شغل محسوب شود، به دستگاههای حمایتی ارسال شد. وی تأکید کرد: در این طرح تلاش شده است تا با استفاده نهادها و دستگاههای حمایتی آنها را وارد بحث اجاره مسکن کنیم، یعنی آنها با آوردن زمین و ساخت مسکن اقدام به ساخت مسکن استیجاری کنند. همچنین برخی شرکتهای خصوصی هم وارد میدان شده و ما به آنها زمین بدهیم تا اقدام به ساخت مسکن کنند. طرح دیگر برای مستأجران وام ودیعه مسکن است که هنوز این طرح در سیستم بانکی در حال پیدا کردن یک روش و یک راهکار مناسب برای پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن است
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰چرا مقدمات ظهور، باید همراه با بلاها باشد؟
🔰فلسفهاش این است که انسانها به ضرورت مدیریت ولیّخدا در جهان پی ببرند
البقره
وَلَنَبْلُوَنَّكُم بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ
ﻭ ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺍﻧﺪﻙ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻭ ﮔﺮﺳﻨﮕﻲ ﻭ ﻛﺎﻫﺶ ﺑﺨﺸﻲ ﺍﺯ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﻭ ﻛﺴﺎﻥ ﻭ ﻣﺤﺼﻮﻟﺎﺕ [ ﻧﺒﺎﺗﻲ ﻳﺎ ﺛﻤﺮﺍﺕ ﺑﺎﻍ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺍﺯ ﺯﻥ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ] ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ . ﻭ ﺻﺒﺮﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﺎﺭﺕ ﺩﻩ .(١٥٥)
🔻پیام فتنههای جهانی آخرالزمان(۲)
🔸 دربارۀ این آیۀ قرآن «وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ» در روایت هست که اصل این آیه، مربوط میشود به آخرالزمان و اتفاقات قبل از ظهور؛ یعنی ابتلائاتی که خوف فراگیر بهدنبال دارد، مرگ و میرهای فراوان، مشکلات اقتصادی فراگیر، سیل و خرابیها و... (کمالالدین/۲ /۶۴۹)
🔸 ما حدود چهل سال است که شاهد فراهمشدن مقدمات ظهور حضرت ولیعصر(ع) هستیم و هرچه جلوتر میرویم این مقدمات، چشمگیرتر و فراگیرتر میشوند. اخیراً هم شاهد فتنههای بسیار فراگیری مثل این بیماری کرونا هستیم. ما امیدواریم همۀ این حوادث، مقدمهساز ظهور امامزمان(ع) باشد.
🔸 اما چرا این بلایا باید قبل از ظهور اینقدر بهطور فراگیر پیش بیاید؟ اساساً چرا باید مقدمات فرج، همراه با بلا باشد؟ یکی از فلسفههای بسیار مهمش این است که بشر باید متوجه ضرورت مدیریت ولیّ خدا در جهان بشود و انسانها باید آمادگی و پذیرش حاکمیت ولیّ خدا را پیدا کنند.
🔸 ما شاهد ظلمهای فراوانی در جهان هستیم؛ در یمن، هندوستان و... برای اینکه این ظلمها برطرف بشود چه باید کرد؟ باید ولیالله الاعظم بر زمین، حکمرانی کند. درک ضرورت ولایت ولیالله برای بسیاری از مردم آسان نیست مگر اینکه با این بلاهای فراگیر متوجه ضرورت ولایت ولیالله بشوند.
🔸ما باید با کمتر از این ظلمها و بلاها به ضرورت حاکمیت ولیّ خدا پی ببریم، یعنی این کار تبلیغ و تعلیم انسانها و معرفت پیدا کردنِ آدمهاست که باید جای این بلاها را بگیرد. هرچه ما از نشر معرفت نسبت به ضرورت حاکمیت ولیّ خدا، کم بگذاریم، این بلاها جایش را پُر خواهد کرد.
🔸 فلسفۀ این بلاها جز این نیست که انسانها متوجه بشوند مدیریت جهان با این افراد فاسد و مفسد امکان ندارد، کمااینکه دربارۀ بیماری فراگیر اخیر در برخی از خبرها میگویند این یک نبرد بیولوژیک است علیه بشریت و علیه مقاومتی که در مقابل استکبار دارد رخ میدهد. نظام سلطه میبیند که برای ادارۀ عالم راهی ندارد جز آلودهکردن عالم به ویروسهای مهلکی از این دست. اگر این قضیه بیشتر آشکار بشود، مردم متوجه میشوند که این بیماری دستساز بشر است و توسط ظالمانی ایجاد شده که میخواهند حکومت خودشان را ادامه بدهند.
👤علیرضا پناهیان
تدوین : رجبعلی بازیاد
#گام_دوم_انقلاب مرحله #تمدن_سازی انقلاب اسلامیست
و تمدن نوین ایرانی اسلامی زمانی رقم میخورد که ارزشهای اسلامِ ناب در جهان حاکمیت پیدا کنند و شیوهی حکومت داری کاملا بر مبنای اسلام و شریعت رقم بخورد.
برای تحقق این امر اول باید شرّ طاغوت از سر ملتها کم شود و نفی طاغوت صورت پذیرد.
و نفی طاغوت مقدمهی حاکمیت ارزشهای اسلامیست، درست همان شعار اصلی نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه وآله ): " لا اله الا الله "
اول باید طاغوت وطاغوتیان نفی و نابود شوند وبعد ارزشهای الهی واحکام خداوند ،حاکمیت پیدا کنند.اما نفی طاغوت جز با رهبریِ الهی وبسیج مردم علیه طاغوت رقم نمیخورد لذا باید مردم نسبت به طاغوت شناخت پیدا کرده و علیه او بسیج شوند.
امری که حضرت امام در ایران رقم زد و با روشنگری ملت را علیه طاغوت بسیج کرد و طاغوت حاکم بر ایران یعنی رژیم پهلوی را پس زد و آنگاه انقلاب اسلامی در ایران محقق شد و این اول راه بود در راستای تحقق تمدن اسلامی.
گام دوم بسیج ملتهای مسلمان خصوصا ملت کشورهای منطقه علیه طاغوت بود که با روشنگری ها وهدایتهای امامین انقلاب ورشادتهای مدافعان حرم و خصوصا فرمانده بی نظیر سپاه قدس الگوی مقاومت تسری پیدا کرد وجبهه مقاومت را علیه طاغوت بسیج کرد
در این زمینه حمله رژیم اشغالگر صهیونیستی به لبنان و حمله عربستان سعودی به یمن، #حزب_الله و #انصار_الله را و #حمله_داعش به عراق و سوریه ، #حشدالشعبی عراق و #بسیج_مردمی_سوریه و حتی #فاطمیون و #زینبیون ،در افغانستان و پاکستان و... را تبدیل به جبهه مقاومت علیه طاغوت کرد.
اما در راستای نفی طاغوت از منطقه ، حملهی بُزدلانه و تروریستی آمریکا در ترور #سردار_دلها شهید حاج قاسم سلیمانی چهره واقعی طاغوت بزرگ زمانه را بر تمامی امت اسلام و ملتهای منطقه نمایان ساخت و در راستای نفی طاغوت ، بسیج ملتها را علیه آمریکا رقم زد. از آن به بعد دست خدا بسیار واضح در حوادث بروز و ظهور پیدا کرد و در تشییع بی نظیر حاج قاسم و موشک باران پایگاه عین الاسد دو #یوم_الله رقم خورد ، ایام اللهی که تحقق وعده خداوند در پیروزی قطعی را نوید میدهند.
و اما انگار قرار است اتفاقات شتاب بیشتری بگیرند و اکنون #حمله_بیلوژیکی #کرونا_ویروس شاید قرار است به سرعت ملتهای جهان را علیه طاغوت بسیج کند و به سمت نفی و حذف طاغوت از سراسر کرهی خاکی شتابنده حرکت کنیم و این امر بی شک مقدمه تحقق تمدن اسلامیست و زمینه ساز #ظهور_خورشید_عالم_تاب و منجی عالم بشریت خواهد بود ، انشاءالله...
#مرتضی_سلطانی
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
▼ حرف روز
سال اشکها و لبخندها
آنچه میخوانید آخرین «حرف روز» نشریه اخبار و تحلیلها در سال 98 است. به همین شاید خالی از لطف نباشد که در این سطور باقیمانده نگاهی به پشت سرمان بیندازیم و در یک نگاه سال 98 را از چشم بگذرانیم.
سالی که گذشت سال بیمها و امیدها، سال اشکها و لبخندها، سال فرازها و نشیبها و در یک کلام سال تهدیدها و فرصتها بود. سال 98 سال تبلور اراده ملی در سطح دولت و ملت برای ایستادگی و مقاومت در برابر فشارها و تحریمها بود، آنجا که نظام اسلامی به پشیبانی و حمایت مردم گامهای هستهای را برداشت و نگذاشت دشمن یکجانبهگرایانه منافع و حقوق ملت ایران را تضییع کند.
سال 98 سال پیروزیهای بزرگ بود از شکستن دیواره تحریم و ناکام گذاشتن فشارهای حداکثری دشمن تا ضربههای اساسی به شیاطین از هدف قرار دادن پهپاد جاسوسی آمریکا تا توقیف کشتی انگلیسی و حمله به بزرگترین پایگاه آمریکا در عراق. چرا که دشمنان ملت ایران پس از شکست توطئههای سیاسی و اقتصادی خود قصد داشتند تعدی به حریم سرزمینی ما را در سر می پروراندند و تصور میکردن که با ترور سردار مقاومت، میتوانند جبهه مقاومت را در هم بشکنند و همین ضربه شصتها بود که دشمن را در عرصههای گوناگون مواجهه با ملت ایران ناکام گذاشت و البته با هوشیاری و حماسهآفرینی مردم فهیم و بصیر ایران، هیچ نتیجهای برای دشمن به همراه نداشت و همه سناریوهای دشمن را به شکست کشاند.
با همه اینها در اولین روزهای ماه پایانی سال، مردم هوشمند و همیشه در صحنه ایران اسلامی بار دیگر جلوهای باشکوه از مشارکت در سرنوشت کشور آفریدند و با حضور پرشور و مطلوب در اولین انتخابات گام دوم انقلاب فردای بهتری را برای ایران اسلامی نوید دادند.
سال 98 البته با حوادث تلخی هم همراه بود، از وقایع آبان ماه تا حادثه سقوط هواپیما که در بررسی اسباب و علل پیدایی آنها رد پای دشمن به وضوح قابل مشاهده است. اما روزهای پایانی سال با یک پدیده زیستی همراه شد که تقریباً همه جهان را در بر گرفته است. این موضوع نیز آزمونی برای مردم و مسئولان است تا با همراهی و همدلی هم در پرتو عنایات الهی و انگیزههای دینی، جهادی و انسانی بلا را به نعمت و تهدید را به فرصت تبدیل کنند. به امید سالی همراه با برکت، سلامت و بهروزی
▼ گزارش روز
سناریو تازه آمریکا در عراق
در روزهایی که جهان درگیر ویروس منحوس کروناست و همه تمرکزی خبری جهان و نگاه افکار عمومی معطوف به بیماری واگیردار است! اتفاقی مهم و البته سرنوشتساز در عراق در حال رخ دادن است! آمریکاییها که خود در داخل کشورشان به شدت درگیر این ویروس هستند و رسانههای آمریکاییها از احتمال وقوع فاجه در آمریکا در پی این بیماری خبر میدهند و گزارش میکنند با توجه به سیستم درمانی به شدت ضعیف و گران آمریکا و بیتوجهی، سهلانگاری و پنهانکاری دولت ترامپ برخی از رسانههای آمریکایی تا قربانی شدن بیش از دو میلیون نفر در این کشور را به خاطر شیوع کرونا نیز پیشبینی کردند اما دولت آمریکا اکنون همه تمرکزش در تغییر معادلات غرب آسیا است و به دنبال بازیابی جایگاه از دست رفته خود در منطقه است! آمریکاییها اکنون به بهانه حمله به پایگاه نظامی التاجی که هیچ گروهی هنوز مسئولیت آن را نپذیرفته و مشخص نیست چگونه شکل گرفته است! حملات گستردهای را علیه نیروهای مقاومت در عراق آغاز کرده است! نیروهای، از نیروهای رسمی دولت عراق محسوب شده و عملاً حمله به آنان حمله به دولت و ملت عراق به حساب میآید! اما آمریکاییها چنین حملاتی را آغاز کردند؟ ریشه این رویکرد آمریکا را باید در مصوبه پارلمان عراق مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی از این کشور جستوجو کرد، کاخ سفید اکنون در تلاش است تا با قدرت نمایی نظامی و نمایش بیپروایی خود در نقش حاکمیت کشورها، وضعیت نیروهای خود را برای بقا در عراق و نهایتاً در منطقه بهبود ببخشد و اگر این امکان میسر نشد، هزینه زیادی را بر دولت و ملت عراق تحمیل کند تا این پیام را به کشورهای دیگر منطقه برساند که اتخاذ تصمیمی مشابه علیه حضور منطقه آمریکا چه هزیه در پی خواهد داشت
▼ خبر ویژه
فریب روباه پیر را نخورید!
در حالی که آخرین دخالتهای انگلیس در امور ایران مربوط به اغتشاشات آبان و حمایت از ترور سردار سلیمانی بر میگردد؛ «حمید بعیدینژاد» سفیر ایران در انگلیس میگوید: «سیاست انگلیس مانند دو کشور دیگر بزرگ اروپایی یعنی فرانسه و آلمان حفظ برجام و تعامل سازنده با ایران برای کاهش اختلاف و تنش است که تفاوت زیادی را هم در سیاستهای آنها با ایران ایجاد کرده است». وی درباره پرونده نازنین زاغری گفت: «زندانی شدن خانم زاغری به علت اینکه مادری صاحب فرزندی کوچک بود در رسانههای انگلیس و افکار عمومی این کشور توجه زیادی را جلب کرد. وزارت امورخارجه کشورمان نیز این فضای رسانهای و روانی را به نظام قضایی کشور منتقل کرده است. اما تصمیمگیری پیرامون آزادی یا تخفیف مجازات وی در دست نظام قضایی است». وقتی نازنین زاغریـ جاسوس دوتابعیتیـ در ایران دستگیر و بازداشت شد، مقامات انگلیس از سفیر گرفته تا نخستوزیر به تکاپو افتاده و با ایجاد عملیات سنگین روانی، خواستار آزادی وی شدند. نوع رفتار انگلیسیها، از اهمیت این مهره برای دولت انگلیس و نگرانی لندن از رسواشدن عملیات مهمی که وی بر عهده داشت، حکایت میکرد. در ادامه، رسانههای انگلیسی با انتشار تصاویر احساسی از «نازنین زاغری»ـ جاسوس دو تابعیتیـ و فرزند خردسالش مدعی شدند که زاغری، مادری بیگناه است که تنها برای دیدار با خانواده خود به ایران سفر کرد و دستگیر شد. این در حالی است که «نازنین زاغری» که بهخوبی از ورود به پروژههای امنیتی اطلاع داشته با نام مستعار «پریسا» فعالیت میکرده است. متأسفانه آقای بعیدینژاد نیز تحت تأثیر این عملیات روانی انگلیسی قرار گرفت و با انتشار صفحه نخست چهار روزنامه انگلیسی که عکس اول خود را به زاغری اختصاص داده بودند، به این کمپین انگلیسی پیوست!
▼ اخبار
1ـ دولت اختیار ندارد یا از اختیارات استفاده نمیکند؟!
روزنامه آرمان در یادداشتی با عنوان «کارنامه دولت در مواجهه با کرونا» به قلم «غلامرضا انصاری» نوشت: « مواجهه دولت با بحران کرونا و کلاً ارزیابی کار دولت دو بعد دارد؛ نخست اقداماتی که در اختیار دولت نیست. امروز متصدی ۸۰ درصد اتفاقاتی که در کشور میافتد دولت نیست. یا به تعبیری میتوان گفت که دولت اختیار عمل را در ارتباط با خیلی از مسائل ندارد». این روزنامه اصلاحطلب در ادامه نوشت: «دوم بحث عملکرد خود دولت در حجم اختیارات ۲۰ درصدی است که به نظر میرسد دولت دوم آقای روحانی کند و کمکار بوده و جسارت و شجاعت استفاده از همان حداقل اختیارات را نیز نداشته است. در صورتی که دولت میتوانست با شجاعت، جسارت و بهکارگیری کارگزارانی که اعتقاد و التزام به شعارهای داده شده رئیسجمهور داشتند، شرایطی را فراهم آورد که وضعیتی بهتر از این داشته باشیم. شاید بتوان گفت خیلی از کارگزاران و متصدیان اموری که در ساختار دولت هستند اعتقادی به شعارها و کلیت دولت ندارند یا از جای دیگری دستور میگیرند. از این جهت ارزیابی عملکرد دولت کارنامه موفقی را بهدست نمیدهد». در مورد این ادعا، اشاره به این نکته الزامی است که اولاً دولت از ظرفیتهای خود استفاده نمیکند مثل اینکه هلال احمر در این شرایط همچنان با سرپرست اداره میشود و ثانیاً 94 درصد بودجه و امکانات کشور در دست دولت است و ثالثاً در نامه وزیر بهداشت این نکته اشاره شده است که مسئولان دولت با او همکاری نکردهاند