روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
❎🔰علاج مشکلات کشور، دولت جوان و حزباللهی
(آيه 13)- «ما داستان آنها را بحق براى تو باز گو مىكنيم» (نَحْنُ نَقُصُّ عَلَيْكَ نَبَأَهُمْ بِالْحَقِّ).
«آنها جوانانى بودند كه به پروردگارشان ايمان آوردند و ما بر هدايتشان افزوديم» (إِنَّهُمْ فِتْيَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَ زِدْناهُمْ هُدىً).
اين گروه از جوانمردان كه از هوش و صداقت كافى بر خوردار بودند به فساد اين آيين پى بردند و تصميم بر قيام گرفتند و در صورت عدم توانايى مهاجرت كردن از آن محيط آلوده.
(آيه 14)- لذا قرآن به دنبال بحث گذشته مىگويد: «و دلهايشان را محكم ساختيم، در آن هنگام كه قيام كردند و گفتند: پروردگار ما پروردگار آسمانها و زمين است» (وَ رَبَطْنا عَلى قُلُوبِهِمْ إِذْ قامُوا فَقالُوا رَبُّنا رَبُّ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ).
«هرگز غير او معبودى را نمىخوانيم» (لَنْ نَدْعُوَا مِنْ دُونِهِ إِلهاً).
كه «اگر چنين كنيم سخنى به گزاف گفتهايم» (لَقَدْ قُلْنا إِذاً شَطَطاً).
در واقع اين جوانمردان با ايمان براى اثبات توحيد و نفى (آلهه) به دليل روشنى دست زدند، و آن اين كه ما به وضوح مىبينيم كه اين آسمان و زمين پروردگارى دارد كه وجود نظام آفرينش دليل بر هستى اوست، ما هم بخشى از اين مجموعه هستى مىباشيم، بنابراين پروردگار ما نيز همان پروردگار آسمانها و زمين است.
✅🔰بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
علاج مشکلات کشور، دولت جوان و حزباللهی
من البتّه -همچنان که قبلاً هم در سال گذشته تأکید کردم و مکرّر هم گفتهام- به دولت جوان و حزباللهی معتقدم و به آن امیدوارم و البتّه دولت جوان صرفاً به معنای این نیست که باید یک رئیس دولت جوان، آن هم مثلاً جوان به معنای ۳۲ ساله داشته باشد؛ نه، دولت جوان، [یعنی] یک دولت سرِ پا و بانشاط و آمادهای که در سنینی باشد که بتواند تلاش کند و کار بکند و خسته و از کارافتاده نباشد؛ منظور این است. بعضیها تا سنین بالا هم به یک معنا جوانند؛ .... به هر حال به نظر من علاج مشکلات کشور، دولت جوان حزباللهی و جوان مؤمن است که میتواند کشور را از راههای دشوار عبور بدهد.
✅تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
امام میزان است، معیار است، بدی ها و خوبی ها با او سنجیده می شود، راه ها با او تطبیق داده می شود، به علاوه، اوست که ناظر است در اجتماع به اینکه مردم از توازن و تعادل خارج نشوند.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_هفدهم https://eitaa.com/e_beman
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تسنیم، جزئیاتی از جلسه روز گذشته شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا را تشریح کرد.
طغیانی در این باره اظهار داشت: این جلسه به بررسی طرح جدید دولت اختصاص داشت که در ابتدای جلسه، اعضا نسبت به وعده های منتشرشده در رسانه ها از زبان رئیس جمهور و برخی دولتمردان مبنی بر طراحی طرحی برای گشایش اقتصادی باتوجه به اینکه هنوز جزئیات این طرح مورد بحث و تصویب قرار نگرفته بود اعتراض کردند.
وی افزود: رئیس مجلس مطرح کرده که هدف نباید صرفاً تامین بودجه باشد ضمن اینکه قطعا با توجه به شرح وظایف شورا مقابله با تحریم و هدایت نقدینگی باید مد نظر باشد، همچنین توجه به فروش نقدی بجای سلف و خرده فروشی نیز مورد تاکید مجلس است.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، به اختصار به شروط مطرح شده از سوی رئیس قوه قضائیه اشاره کرده و گفت: 5 یا 4 شرطی که آقای رئیسی روی آنها تاکید داشت درباره نحوه فروش و تحویل نفت به خریدار و در اولویت بودن فروش میعانات گازی، ممانعت از تبدیل فرآیند اجرای این طرح به عامل افزایش سرسام آور بدهی دولت در سالهای آتی و لزوم ممنوعیت خرید یا بازخرید اوراق توسط بانکها بوده است. https://eitaa.com/e_beman
احمد توکلی در واکنش به وعده دولت برای گشایش اقتصادی نوشت: آقای روحانی ظاهراً می خواهد با پیش فروشی نفت سال های آینده به مردم، آنان از دولت غیر از طلب ریالی، دلار نیز طلبکار باشند. تا حالا امروزمان را با نفت سر می کردیم، بعد از این فردا را هم به نفت گره می زنیم.
آقای روحانی قیمت دلار را ظرف 7 سال 6 برابر کرده اید. اگر دولت های بعدی مانند شما باشند، بدهی خود را چگونه بپردازند؟ این ساقط کردن کشور به دره فلاکت است.
اگر کاری نکنیم با این دست فرمان، سقوط در پیش است. https://eitaa.com/e_beman
سخنگوی قوه قضائیه درباره ادعای ۶۵ میلیاردی میرسلیم: در این خصوص یک نماینده سابق مجلس بازداشت شده
غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه درباره ادعای مطرح شده از سوی میرسلیم پیرامون رشوه ۶۵ میلیاردی در مجلس گذشته و ارسال مدارک آن به قوه قضاییه، گفت: درباره این ادعایی که ایشان مطرح کردند، مدارک مرتبط به قوه قضاییه ارسال شده و درحال رسیدگی به این مسئله هستیم، رسیدگیها به تازگی شروع شده و در همین رابطه یکی از نمایندگان سابق بازداشت شده و در بازداشت است. اما هنوز آغاز کار است و هنوز ماهیت و جزئیات موضوع روشن نشده است و طبیعتاً تا زمانی که به جمعبندی کافی در ارتباط با یک موضوع نرسیم و نمیتوانیم در این رابطه اطلاعرسانی داشته باشیم. اما مطمئن باشید که ما در رسیدگیها به آنچه از گزارشات و تخلفات که به قوه قضاییه واصل میشود حتما نهایت دقت را خواهیم داشت و باز هم تاکید میکنیم که حتما مورد رسیدگی قرار میگیرد. https://eitaa.com/e_beman
مصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم، اخیرا از رایج شدن «روشهای ناپسند در جمهوری اسلامی» ابراز تاسف کرده که بهگفته او، زمینهساز خریداری آرای نمایندگان در مجلس است. او با بیان اینکه «کار خرید آرای نمایندگان خیلی صریح در مجلس انجام میشود و برخی نمایندگان رای خود را حراج میکنند»، مدعی شده است: «برای پس گرفتن یک طرح تحقیق و تفحص 65 میلیارد تومان فقط به یک رییس کمیسیون در مجلس پرداخت شده است.» https://eitaa.com/e_beman
عطريانفر گفت: هرکسي که در قدرت سهمي دارد بايد به مقدار مداخلهاي که دارد پاسخگو باشد و جامعه بايد نسبت به اين مساله هوشيار باشد. امروز مديريت ما گاهي دچار دو پارگي شده و به نظر من ظاهرا قدرت يکجا و احتمالا اختيارات جاي ديگر است... شعار اصلاحطلب اصولگرا ديگه تمومه ماجرا بيشتر يک شوخي است و تاثير فضاهاي رواني آنسوي مرزهاي کشور است.
عضو شورای مرکزی کارگزاران گفت: ايشان{احمدينژاد} دچار نوعي توهم است. او توهماتي را که در دوران رياست جمهوري داشت امروز خارج از رياست جمهوري در درون خود زنده نگه مي دارد و بخشهايي از گروههاي راديکال جريان اصولگرا دور او جذب ميشوند ولي گفتمان او قالب نخواهد بود. https://eitaa.com/e_beman
اگر دلایل متقن رد صلاحیت اعلام شود شاید کاندیدا تا فاصله انتخابات بعدی شائبهها را برطرف کند! بنابراین اگر یک کاندیدا رد صلاحیت میشود این شورای نگهبان است که برای انتخابات بعدی باید بار دیگر و با نگاهی تجدید نظرخواهانه وضعیت فرد را بررسی کند و فرصت دوبارهای به کاندیدا داده شود نه اینکه از فرد خواسته شود دیگر برای انتخابات ثبت نام نکند. حتی در محاکم قضائی نیز کسانی که مجرم هستند وقتی حکمی علیه آنها صادر میشود در چندین مورد به آنها فرصت داده میشود... جالب آنکه شورای نگهبان در سال 84 زمانی که احمدینژاد شاخصهای رجل سیاسی را نداشت او را تایید صلاحیت کرد اما امروز توصیههایی زودتر از موعد را شاهد هستیم! https://eitaa.com/e_beman
حرفهای فتاح خنده دار بود/کجای اینکه زمین در اختیار نیروهای مسلح باشد فساد است؟
وجود ساختمانهای بنیاد در دست ارتش و سپاه چه وجهی از معنای فساد دارد؟ این دو نهاد صدها و هزاران مکان در دست دارند که از بودجه عمومی و دولت است، اصولا چه اهمیتی دارد که یک مکان بنیاد هم دست آنان باشد یا نباشد. مگر اموال شخصی است که به جیب فرماندهان آنان برود... مساله این است که این نوع نمایشهای سیاسی، نتیجهای جز لوث شدن مفهوم مبارزه با فساد ندارد و به انحراف بردن افکار عمومی و زمینهسازی تبلیغاتی برای انتخابات ندارد https://eitaa.com/e_beman
جواد امام فعال سیاسی اصلاحطلب، مدیرعامل بنیاد باران نیز در خصوص حواشی مباحث مطرح شده از سوی رییس بنیاد مستضعفان در یک برنامه تلویزیونی به ايلنا گفت:
به نظر من این حرفها و رفتارها تکرار احمدینژاد است و چیزی بیش از آن نیست؛ چراکه ایشان هیچ ویژگی خاص مدیریتی یا شخصیتی و یا سابقه برجستهای ندارد. لذا بهنظر میرسد که الگوی رفتاری ایشان همان رفتار گذشته است.
دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاحطلب بیان داشت: باتوجه به نوع صحبتهایی که ایشان مطرح کرد، اکنون این سوال ایجاد شده است که ایشان با چه انگیزهای آقای خاتمی، احمدینژاد و حدادعادل را در کنار هم نام میبرد و همچنین از نیروهای مسلح هم اسم میآورد، لذا باید شفافسازی کند که اصلا چه نیتی دارد؟
وی افزود: به نظر من یکی از اهداف این بود که بخواهد اینگونه نشان دهد که من به هیچ جایی وابسته نیستم و آمدهام با همه فسادی که در میان اشخاص، نیروها ، در جامعه و جریانات سیاسی وجود دارد، مبارزه کنم. https://eitaa.com/e_beman
خباز:
همه انتظار دارند در وضعیت موجود آقای سید محمد خاتمی وضعیت اصلاح طلبان را همانند گذشته سامان بدهند. زیرا ایشان همچنان محبوبیت بسیار بالایی در میان مردم دارند و در جناح اصلاحات نیز فردی کاملا مقبول هستند.
وی با تأکید مجدد بر محور قرار گرفتن رئیس دولت اصلاحات در همگرایی اصلاح طلبان در آستانه انتخابات سال ۱۴۰۰، ابراز داشت: بنده همچنان معتقدم اصلاح طلبان نیازمند یک پوست اندازی جدی هستند. اما این جریان سیاسی دارای ظرفیت بسیاری بالایی است که بر اساس آن میتوان بار دیگر در ذیل هدایت بزرگان این جریان، به وحدت رسید. https://eitaa.com/e_beman
بازرگان اگر زنده بود از کارنامه شما برائت میجست
شورای شهر تهران در ادامه سیاسیکاریهای گذشته، نام یک خیابان را به اسم رئیس دولت موقت تغییر داد.
شورای شهر نام خیابان آب را به نام مهدی بازرگان تغییر داد. این شورا قبلا نیز نام مصدق و همچنین برخی بازیگران و هنرپیشهها را برای برخی خیابانهای بالاشهر انتخاب کرده بود.
این رویکرد در حالی است که شورای شهر ظرف سه سال گذشته، هیچ کار باارزش و ماندگاری برای تسهیل زندگی مردم انجام نداده و به تصریح رئیس شورای شهر در دوره مدیریت فعلی، حتی یک متر هم بر خط مترو تهران اضافه نشده است.
جالب اینکه شورای شهر در این مدت 3 ساله، 3 بار شهردار عوض کرده (آقایان نجفی، افشانی و حناچی) که در نوع خود بینظیر و بیسابقه است.
با این اوصاف و صرفنظر از انتقادهای جدی به عملکرد رئیس دولت موقت (و رئیس گروهک نهضت آزادی) به نظر میرسد اگر خود آن مرحوم نیز اکنون زنده بود، از شورای شهر فعلی با کارنامه مردودی آن برائت میجست. https://eitaa.com/e_beman
اعتماد: بازیهای اصلاحطلبان برای مردم نخنما شده است
روزنامه اعتماد میگوید: اصلاحطلبان گویا به وضعیت عقیمی رسیدهاند.
این روزنامه در یادداشتی با طرح این موضوع که طیف اصلاحطلبان فاقد استراتژی یا شخصیت جدید است، مینویسد: بعد از کنارهگیری عارف از شورای عالی اصلاحطلبان، خط یا شیر انداختن برای تعیین رئیس شورای عالی اصلاحطلبان رواج یافته است.
اما آن مهم نیست، آیا در همه مجموعه اصلاحات، برنامهای قوی و توجیهپذیر جهت مردم، برای رقابت 1400 وجود دارد، بعید میدانم. گیرم که این برنامه وجود داشته باشد. آیا کاراکتری که تجسم این برنامه باشد (کاراکتری دستنخورده، مورد تایید گروهها، منسجم و نسبتا جوان و فاقد پتانسیل رای منفی). در واقع پاسخ این سوال است که امکان استراتژی ریختن برای 1400 را ممکن میکند. اصلاحات با همه ادعاها درباره تحزب و کار تشکیلاتی، انگار فاقد توان فرزندآوری برای 1400 است. نه کاراکتری که سر و زلفی داشته باشد که دلها را ببرد، نه کاریزمای شخصیتی جذابی، نه آنکه مستقل از دولتی نامحبوب باشد؛ یا اینکه شخصا بتواند ثابت کند، حیاتی قوی در سیاست داشته و در آينده ایرانیان موثر است. در واقع کاندیدای اجارهای اصلاحات بیشتر به خاطر آن است که خودش نیرو ندارد یا توان توافق بر سر آن و متقاعد کردن مردم را برای رای به آن ندارد. لذا کاندیدا اجاره میکند و نق هم میزند که ما خود کاندیدا نداشتهایم! این بازی دیگر نخنما و این کار فاقد حداقل مسئولیت سیاسی است. https://eitaa.com/e_beman
✅🔰دولت در غربت
«اشرف بروجردی»، از فعالین سیاسی اصلاحطلب و رئیس کتابخانه ملی که در ستاد انتخاباتی آقای روحانی نیز فعال بوده، بهتازگی نوشته است: «دولت دوازدهم در یک سال پایانی خود قرار دارد و در این زمان هم در حالت غربت قرار گرفته و همه کسانی که امروز کار و وظیفهای را در دولت به عهده دارند، تقابل با دولت را آغاز کردهاند و برخی هم نوعی تهاجم دارند که مجموع این رفتار و عملکردها برای دولت سنگین تمام شده است!» دراینباره باید گفت که تنهایی دولت اگر صحت داشته باشد، به دلیل جدایی اطرافیانی است که روزگاری حامی وی بودهاند و اینک که کار به پایان رسیده و دیگر قدرت دولت فرصتی برای آینده سیاسی آنان نیست، ترجیح دادهاند که خرج خود را از دولت جدا سازند؛ ضمن آنکه بخشی از این جدایی به دلیل عملکرد پرانتقادی است که از دولت و حامیان وی وجود دارد؛ عملکردی که آثار آن را در اقتصاد کشور بیش از عرصههای دیگر میتوان مشاهده نمود. این حامیان، امروز ترجیح میدهند که ژست منتقد دولت را بگیرند تا عملکرد دولت به پایشان نوشته نشود. بهواقع خانم بروجردی باید با صراحت بیشتری با همفکران خود در اردوگاه اصلاحطلبی سخن بگوید و مطالبهگر این حقیقت باشد که چرا دولتی که با حمایت این جریان به قدرت رسیده را در سال پایانی، در غربت رها کردهاند و دیگر حاضر به حمایت از او نیستند! https://eitaa.com/e_beman
براندازان خارجی خطرناکترند یا فرماندهان «فتنه داخلی»؟
«علیرضا علویتبار» از فعالین اصلاحطلب در یادداشتی با عنوان «آزمون میهندوستی»، نوشت: «در تجربه تاریخی ما یکبار اکثریت مخالفان برانداز حکومت برای سرنگون کردن حکومت و با باور به قدرتمندی حکومت بعثی عراق، در کنار قدرتی قرار گرفتند که فقط مخالف حکومت ایران نبود و حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران را نیز نشانه گرفته بود. پرسش من این است؛ آیا بازهم مخالفان برانداز حکومت ایران با امید به توانمندی مثلث امریکا، اسرائیل و عربستان میخواهند در کنار آنها قرار گرفته و با کسانی متحد شوند که نه فقط دشمن حکومت ایران هستند، بلکه مخالف ایران و پیشرفت و یکپارچگی و آرامش آن هستند؟ آیا غیرمردمسالار بودن حکومت ایران توجیه مناسبی برای همسویی و تلاش بهمنظور محاصره اقتصادی ایران، تهدید مداوم نظامی آن و بستن مجاری کسب دانش و اطلاعات و ارتباط با جهان برای مردم آن است؟ آنچه در رسانههای فارسیزبان خارج از کشور و بیانیهها و ملاقاتهای ایرانیان با مقامهای آمریکایی مشاهده میکنیم، گویای تکرار یک خطای راهبردی و البته ضداخلاقی در میان مخالفان برانداز حکومت است. باید آرزو کرد همه از خواب غفلت برخیزند.» نظر علویتبار درباره گروهی سیاسی در داخل کشور که دائماً مردم را به اغتشاش فرا میخوانند، از روشهای غیرقانونی برای اصلاح حکومت حرف میزنند، داعیه «حق براندازی» دارند و مردم را به اشغال مراکز حساس نظام در هنگام اعتراض خیابانی دعوت میکنند! چیست؟ آیا همانطوری که او میگوید؛ رفتار این گروه خطرناکتر است یا پیرمردهایی که اسلحه به دست گرفتنشان در خارج از کشور
✅🔰سردار سلامی: سپاه برند انقلاب اسلامی است
سردار سلامی در جلسه هیئترئیسه فرماندهی و نمایندگی اظهار داشت: «سپاه یک شجرهای است برآمده از یک میدان گسترده از جهاد؛ اما شکل این جهاد مدام تغییر میکند و هرچه زمان پیش میرود، نقش خود پاسداران در استمرار این مسئله گسترش پیدا میکند و نقش سلاحها کمتر میشود. ما آنچه بهعنوان تفاضل بین سپاه و سایر نیروهای مسلح متعارف در جهان میشناسیم، ابزار نیست؛ یعنی هیچوقت ابزارهای ما معیار فضیلت ما نسبت به دیگران نیست.» وی خاطرنشان کرد: «حوزه نمایندگی در سپاه هم یک دستگاه مرجع است که دیگران موقعیت خودشان را در انقلابی بودن، ولایی بودن، اعتقادی بودن و مکتبی بودن با آن میسنجند.» فرمانده کل سپاه با بیان اینکه حوزه نمایندگی نقش برجسته و ممتازی را در صیانت از سپاه دارد، ادامه داد: «در سپاه اعتقاد و ایمان و بصیرت و بینش، سلسله مراتبی نیست؛ یعنی این قاعده وجود ندارد که حتماً فرمانده کل سپاه باید بهاندازهای که از یک درجهداری یا سربازی که در موقعیت سازمانی بالاتر است، حتماً ایمان بالاتر، درک بالاتر، بینش و بصیرت بالاتری داشته باشد. همه آدمهای سپاه باید بصیر، مؤمن و متقی باشند.» فرمانده کل سپاه در پایان گفت: «نمایندگی موظف به تبلیغ و ترویج معارف دین در سپاه است و چون سپاه باید آینه معارف اسلامی باشد، این کار بسیار مهمی است. سپاه یک نهاد الگوست، میزان نماد انقلاب و آینه تمامنمای فضائل انقلاب است؛ به تعبیر امروزی، برند انقلاب اسلامی است.» https://eitaa.com/e_beman
جریمهخوری دولت از جیب ملت
«روزنامه جوان» درباره گرانفروشیها گزارش داده است: «لبنیاتیها کراراً محصولات خود را در طول سال گران کردهاند. مردم هزینه این گرانفروشی و بعضاً کمفروشی را دادهاند و میدهند. دولت در لباس حامی مردم وارد میشود و کسری از آن همه گرانفروشی را بهعنوان جریمه از لبنیاتیها میگیرد. لبنیاتیها پول جریمه را با طیب خاطر در پاکت میگذارند و روی آن مینویسند «تقدیم به دولت با عشق!» دولت پول جریمه را در جیب مبارک میگذارد. هرچند آنقدرها نیست که بشود در چنین دولت پرخرجی، کوری را شفا داد، اما آنقدر هست که هم صنایع لبنی راضی باشند و هم دولت ژست بگیرد، مردم هم به کنار! این بیشباهت به قانون جنگل نیست! پستان صنایع لبنی باید سفره مردم را پرمایه کند، اما حالا یک طرف آن در دهان صنایع گرانفروش و یک سمت دیگر آن دهن دولت است. این آخر ماستمالی نظارت است، آخر «سرشیر» خوری دولت از گرانفروشی شیر به ملت و آخر مظلومیت مردم.» https://eitaa.com/e_beman
🇮🇷🍃
🍃
•[ #دیپلماسے_عزت✌️🏻 ' #نڪته_گرام ]•
💬توئیت خواندنی خانم #مسیحی
پس از انفجار #بیروت:
☘ نخ عمامهات شرف است. از نخش شرف،
شرافت میگیرد. مسیحی خلق شدیم و دارمان
برافراشته است. تو پرچم پیروزی را برافراشتی!
مسیحیها را حمایت کردی؛ همانطور که
مسلمانان را حمایت کردی، به خون مسیح سوگند
متحد خواهیم ماند و وفادار به راهت، پرچمت
را برافراشته میداریم برای ایجاد رعب در دل
اسرائیل. هرگز اعتراف نخواهیم کرد مگر به
شهدایی که سرزمین ما را از داعش و اسرائیل
آزاد ساختند، عهد میبندیم ای صاحب عهد،
قرآن را در آغوش میگیریم همانگونه که
انجیل را.
#دیپلماسے_مقاومت
#افول_آمریڪا
#نابودی_اسرائیل
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
🇮🇷🍃