▼حرف روز
تلاش برای پایان غصهای بزرگ
رهبر معظم انقلاب دیروز جمعه به مناسبت روز درختکاری با اشاره به مشکلات معیشتی مردم در اثر کرونا، بیان داشتند که گرانیها و مشکلات معیشتی مردم در آستانه عید «غصه بزرگی» ایجاد کرده است. در این زمینه تأکیدات مستمر ایشان که برخاسته از نارضایتی مردم است، بهطورجدی باید موردتوجه قرار گیرد.
نکات تحلیلی: تحقق آنچه که رهبر انقلاب اسلامی از آن به عنوان غصه یاد کردند، ضرورتی است که به شکل کوتاهمدت و بلندمدت باید موردتوجه مسئولین امر قرار گیرد. کوتاهمدت یعنی اینکه کوشش شود و با نظارت و اصلاح روش توزیع کالاها و نیازمندیهای جامعه، کام مردم در آستانه سال نو تلخ نشود. در این زمینه لازم است سلسله اقداماتی عاجل، اما دقیق برای رفع نگرانی مردم که بر اثر گرانیهای بیضابطه پدید آمده است، انجام شود؛ اما جدای از این، ضرورت دارد اقتصاد ایران در ابعاد مختلف، در مسیر تحولات اساسی قرار گیرد. دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی به موضوع نقش مخرب دلالها در نظام توزیع کشور اشاره کردند. این یک نقطه ضعف اساسی در اقتصاد کشور قلمداد میشود که جماعتی با ورود به بازار ارز، طلا، مسکن، خودرو و اینک مواد غذایی، گرانی و شرمندگی را برای خانوادهها به ارمغان میآورند! ساماندهی نظام تولید و توزیع و مواردی ازایندست حتماً جزو بخش تحول در اقتصاد کشور باید باشد، بهنحویکه نوسانات ناشی از تکانههای خارجی و اختلالات داخلی را به حداقل ممکن برساند.
نکته پایانی: کمتر از 4 ماه دیگر به انتخابات 1400 زمان باقی است؛ جریانهای سیاسی کشور بایستی معطوف به مسائل کشور، برنامههای اقتصادی متناسب با اقتضائات کشور ارائه کنند و شجاعانه مسئولیت آن برنامهها و کاندیداهای منتسب به خودشان را بپذیرند. هر فردی- جدای از گرایش سیاسی و جناحی که دارد- بهمحض آنکه از اراده خود برای ورود به مصاف 1400 سخنی گفت، باید بلافاصله با این سؤال مواجه شود که با کدام برنامه عملیاتی مشخص و تیم همراه قرار است وارد این عرصه شود و مشکلات را مرتفع نماید؟ پاسخ این سؤال هم از جنس ارائه توضیحات تئوریک و کلی نیست. او و جریان سیاسی که حامی اوست باید در عمل، آمادگی و توانایی خود را برای عموم ارائه دهد. چه معنی دارد جریان سیاسی و فردی که قرار است کمتر از 4 ماه دیگر و در شرایطی دشوار از حیث اقتصادی و سیاسی، خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهد، اما فاقد هرگونه برنامه مدون اعلامشده، عملیاتی و قابل دفاع برای اداره کشور باشد؟! (نویسنده: عزیز غضنفری)
▼گزارش روز
تکرار ادعایی واهی!
وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب در بیانیه پایانی خود در نشست قاهره، ادعای متوهمانه امارات متحده عربی در خصوص جزایر سهگانه ایران را تکرار و از این کشور حمایت کردند. آنها در این نشست مدعی شدند که امارات متحده عربی بر جزایر بوموسی، تنگ بزرگ و تنب کوچک حاکمیت دارد و ایران این جزایر را اشغال کرده است. سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با مردود شمردن این اتهامات، خاطرنشان کرد: «تکرار ادعای بیحاصل در خصوص جزایر سهگانه ایرانی هیچگونه تأثیری بر واقعیتهای تاریخی، جغرافیایی و تاریخی موجود نداشته و نخواهد داشت و این جزایر بخش لاینفک سرزمین ایران هستند».
گزارههای تحلیلی: ۱- بررسیهای تاریخی این واقعیت را گواهی میدهد که ایران از گذشته دور بر تمامی جزایر و سواحل خلیجفارس حاکمیت مطلق داشته است. ۲- با آغاز قرن ۱۹ حضور انگلیسیها در خلیجفارس به بهانه مبارزه با دزدان دریایی - در حقیقت برای تأمین منافع خود- پررنگ شد و عملاً در خلأ اقتدار دولت مرکزی ایران، تعرض و اشغال جزایر و سواحل ایران را موردتوجه قرار دادند. ۳- گزارشات، مکاتبات، نقشهها و اسنادی که توسط خود انگلیسیها در آن مقطع منتشر شده، گواهی میدهد که جزایر بوموسی، تنب بزرگ و کوچک متعلق به ایران است و هیچ مدرکی خلاف آن در اسناد تاریخی یافت نمیشود. ۴- در سال ۱۹۰۳ انگلیسیها برای افزایش نفوذ خود در مقابل رقبا ازجمله روسها و آلمانها در خلیجفارس، این سه جزیره و در کنار آنها جزیره سیری را به اشغال خود درآوردند. با فشار ایران در طول سالهای بعد و تضعیف دولت انگلیس پس از جنگ جهانی دوم، اشغال جزیره سیری در سال ۱۹۶۲ پایان یافت. ۵- در زمان پهلوی دوم سلسله مذاکراتی بین سالهای ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۱ با انگلیسیها در خصوص مالکیت جزایر سهگانه در اشغال، شکل گرفت و نهایتاً با اعمال فشار و تهدید ایران به جنگ مسلحانه و عدم به رسمیت شناختن امارات در نوامبر سال ۱۹۷۱ (آذرماه ۱۳۵۰)، حاکمیت ایران بهطور مطلق به این جزایر بازگشت و پس از ۶۸ سال، اشغال این جزایر پایان یافت.
جمعبندی: مقامهای اماراتی و اتحادیه عرب باید بدانند که مالکیت ایران بر این جزایر بر اساس اسناد تاریخی و منعقد شده، قطعی و غیرقابلمذاکره بوده و از نظر حقوقی هیچ ادعایی را در خصوص مالکیت بر جزایر سهگانه ایرانی نمیتوانند داشته باشند. کشوری که خود بهاندازه درختان چنار خیابان ولیعصر تهران قدمت ندارد، نمیتواند بر سرزمینی که از هزاران سال پیش متعلق به ایران بوده، ادعای واهی مطرح نماید؛ مضاف بر اینکه، گذشته است دورانی که به ثمن بخس خاک این کشور را پیشکش میکردند. جمهوری اسلامی ضمن اینکه در مواجهه با ادعاها هرچند واهی منطق گفتگو برای رفع اختلاف و ابهام دارد، اما در مواجهه با طرف گستاخی که قصد طمع به سرزمینش را داشته باشد، در میدان عمل پاسخ سخت و پشیمان کننده میدهد. (نویسنده: احمد بنافی)
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 210
💠 دو نکته در خصوص حمله نظامی دولت بایدن به جریان مقاومت؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی
#حمله_نظامی
#بایدن
#مقاومت
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🔹انقلاب که آمد، معلوم شد همهی
بافتههای ذهنی روشنفکران، پوچ بوده و
حقیقت و جانی نداشته است. خب این
افکار را اگر چنانچه میخواستند کنار
بگذارند، آنی را که واقعیت دارد و حقیقت
دارد و خودش را دارد نشان میدهد با
همهی درخشندگی قبول بکنند، این یک
گذشت میخواهد، این گذشت را نداشتند،
به انقلاب نپیوستند، ایدهی انقلاب را قبول
نکردند.
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی /منبع
#کتاب_سوم #فصل_پنجم
#جریان_روشنفکری_و_انقلاب
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🆔 T.me/e_beman
🍃
📖🍃
📿🍃
🍃
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
🌀/ آیتالله حائریشیرازی:
🔹 و ما ادریک ما رجب!
#رجب ماه ورودی است! زیارت
امامرضا «؏» کھ مشرف میشوید،
اول میرسید بھ بست. ارزش بست
زیاد است، چون #ورودی حرم است.
رجب بست است، شعبان صحن است،
رمضان حرم است و شبقدر، ضریح
است.
🍃| #شایداندکیتلنگر
📝| #درس_اخلاق_مجازے
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🆔 T.me/e_beman
🍃
🌀🍃
◄ چپاول نفت به بهانه مبارزه با تروریسم در سوریه/ دولتهای روسیه و سوریه در بیانیهای مشترک بیان داشتند: «تمام اقداماتی که کشورهای غربی در سوریه انجام میدهند، هیچ ارتباطی با مبارزه با تروریسم در این کشور ندارد و هدف واقعی آنها تحت فرماندهی آمریکا، غارت ثروت ملی یک کشور مستقل عضو سازمان ملل متحد است». https://eitaa.com/e_beman
◄ قانونی برای خرید تخلف!/ رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه «برخورد با تغییر کاربری یا ساختوسازهای غیرمجاز امری قانونی است که باید صورت بگیرد»، تأکید کرد: «اولویت [برخورد قانونی] با آلونکها نیست، با ساختمانهای کذایی است و ساختمانهایی که افراد سودجو میسازند. مجلس ماده ۱۰۰ را سامان دهد؛ ماده ۱۰۰ به منبعی برای شهرداریها تبدیل شده است؛ افراد [با استفاده از این مادهقانونی] تخلف را میخرند. https://eitaa.com/e_beman
◄ واکنش کاربران شبکههای اجتماعی عراق به سفر پاپ/ به گزارش الفرات نیوز، سفر پاپ فرانسیس به عراق که در صدر اخبار این کشور قرار گرفت و بهجز استقبال عراقیها از گفتمان ادیان، با واکنش شبکههای اجتماعی نیز مواجه شد. عمده پیامی که در شبکههای اجتماعی عراق در واکنش به سفر پاپ منتشر شد این بود که اگر امروز صدای زنگ کلیساها در عراق و منطقه به گوش میرسد، به برکت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس است. https://eitaa.com/e_beman
◄ پنتاگون: فشار حداکثری، فقط ایران را جسورتر کرد/ «جان کربی» سخنگوی پنتاگون اذعان داشت: «کارزار موسوم به فشار حداکثری ترامپ، فقط ایران را جسورتر کرد تا از اجرای تعهدات خود ذیل توافق هستهای سر باز زند. ما از ابراز اعتراض به این حمله به عینالأسد کوتاه نمیآییم و مانند گذشته، به شکلی مناسب واکنش نشان خواهیم داد. در حمله راکتی به عینالأسد، ۱۰ برخورد [موشک] به این پایگاه هوایی رخ داد، هنوز مشخص نیست سامانههای دفاعی راکتهایی را منهدم کرده باشند». https://eitaa.com/e_beman