🔰حرف روز
📌در انتظار حماسهای دیگر
امروز دوم خرداد است. سیوچند سال پیش در سال 1376، حضور قریب به هشتاد درصدی مردم در پای صندوق رأی از این روز یوماللهی خلق کرده که رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن با تعبیر «حماسه دوم خرداد» یاد کردند. رمز جاودانگیش را باید در حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رأی دانست که مخالف خط تحریم دشمن حرکت کردند و رهبری را چنان به وجد آوردند که با صدور بیانیهای خطاب به ملت ایران اعلام داشتند: «صحنه زیبا و پرشوری که در روز جمعه دوم خرداد و در پای صندوقهای رأی آفریدید، حقیقتاً یک حماسه تاریخی بود. آگاهی و هوشیاری سیاسی شما یک بار دیگر به کمک خداوند، درست در لحظه مقتضی، کار خود را کرد و از ایران اسلامی چهرهایی بانشاط، مصمم، و سرشار از ایمان و آگاهی به دنیا نشان داد و بحمدالله کشور را در برابر توطئه دشمنان و وسوسه بدخواهان تا مدتها بیمه کرد.»
امروز نیز پس از گذشت سالیان متمادی نظام سیاسی مجددا در آستانه انتخاباتی مهم قرار گفته است. سناریو دشمن همچنان بر ایجاد یأس و ناامیدی و عدم رقابت مردم برای حضور در پای صندوق رأی است و متأسفانه بخشی از جریانهای داخلی نیز با او همسو شدهاند. آنچه این روزها معطوف به انتخابات اسفند 1402 با تیترهایی چون: «چرا کسی منتظر انتخابات نیست؟» به جامعه القاء میشود، تلاشی ناجوانمردانه برای کاهش مشارکت است. این در حالی است که احزاب و گروههای سیاسی در نظامهای مردمسالار وظیفه خطیر هدایت و مهار مطالبات مردمی از طریق صندوقهای رأی را برعهده دارند. آنان موظفند تا با آگاهیبخشی و اعتمادسازی، افکار عمومی را به سمت صندوق رأی سوق دهند و بر تقویت مشارکت سیاسی بیفزایند. این مهم آن زمان بیش از پیش اهمیت مییابد که آگاه باشیم جنگ شناختی عملیات گسترده روحیـ روانی دشمن برای ایجاد یأس و ناامیدی ملت کلید خورده و ماههای متمادی است که اذهان جامعه در تیررس دشمنان این سرزمین قرار گرفته است. آنان انسجام ملی این سرزمین را نشانه رفتهاند و در مسیر بیاعتباری انتخابات و ابجاد آشوب و بلوا در کشور حرکت میکنند. رسانههای آنان تماموقت در مسیر بیاعتبارسازی جمهوری اسلامی حرکت کرده و مهمترین راهبرد سال 1402 خود را تحریم انتخابات گذاشتهاند! در این شرایط انتظار از نخبگان و خواص جامعه آن است که با مرزبندی با بیگانگان در مسیر رونق انتخابات حرکت کرده و وظیفه خود در امیدبخشی به جامعه و تشویق و ترغیب مردم به مشارکت در انتخابات را انجام دهند، تا انشاءالله شاهد خلق حماسه دیگری در اسفندماه 1402 باشیم.
✍️ #مهدی_سعیدی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🔻 نبود «نیروی کار» یا «نیروی انسانی بیکار؟»
ما با یک وضعیت عجیب و غریب در عرصه اشتغال مواجه هستیم. چگونه است که از یکسو بیکاری به عنوان یکی از مهمترین چالشهای اجتماعی در کشور مطرح بوده و هست که به عنوان ریشه برخی دیگر از آسیبهای اجتماعی نیز بدان اشاره شده و از سوی دیگر وزیر کار و برخی از مسئولان استانی و محلی در اقصاء نقاط کشور از کمبود نیروی کار و ضرورت واردات نیرو کار از خارج در بخشهای تولیدی سخن میگویند؛ مثل کمبود 3 هزار نیروی کار برای توسعه واحدهای تولید در استان مرکزی که در سفر اخیر وزیر کار به آن اشاره شده است. این سؤالی است که باید محل تأمل برخی نخبگان ما باشد.
🔸️گزارههای تحلیلی:
در تحلیل این وضعیت باید گفت:
1️⃣ در کشور یک آمایش وضعیت نیرویی مبتنی بر شناسایی ظرفیت موجود و نیازسنجی استعداد مطلوب صورت نگرفته و در همین راستا برنامهریزی برای کمیت و کیفیت تربیت نیروی مورد نیاز در هر بخش و هر منطقه با ایجاد سند کلان آموزشی در سطوح مختلف نظام آموزشی کشور صورت نگرفته تا مبتنی بر آن مراکز آموزشی به اعلام ظرفیت برای پذیرش فراگیر بپردازند؛ نه اینکه دانشگاهها بر اساس ساختمان، صندلی، اعضای هیئت علمی دانشجو جذب کنند و یک بدنه پرحجم فارغالتحصیل که فضای کار در این سطح برای آنان وجود ندارد و پدیده «بیکاری شیک» و معضل «کمبود نیروی کار مطلوب و مهارتمحور» در کشور شکل بگیرد و عدم تناسب بین فارغالتحصیلان دانشگاهها و نیاز واقعی کشور، وضعیت کاریکاتوری را به وجود آورده است.
2️⃣ ارزش کار کارگر باید در قیمت کالا و خدمات به عنوان رکن اصلی تولید آن کالا یا خدمات رنگ، واقعی به خود بگیرد و انگیزه ورود به عرصه کار و تلاش یعنی مقوله دستمزد، تأمینکننده هزینه زندگی کارگران باشد تا این درک اجتماعی شکل بگیرد که درآمد حاصل از کار است و بس.
3️⃣ باید این حقیقت را پذیرفت که اقتصاد ایران به مرحلهای رسیده که دیگر با مشکل و معضل بیکاری مواجه نیست و بلکه باید بحث اعراض از مشاغل پشت میزی و رواج پذیرش مشاغل متنوع را با پیوست عقلانی لزوم توجه به مقولاتی چون «مسکن، خودرو، مالیات کم و تفریح کارگران» فرهنگسازی کرد. چرا که نمیشود از جامعه و جوانان توقع داشت که هر شغلی را بپذیرند بیآنکه به تأمین معیشت خود از قبل آن شغل فکر نکنند!
4️⃣ در جنگ اقتصادی، لجمن (لبه جلوی این نبرد) در حقیقت کارگر است و همه ساختارها و سازوکارها باید به عنوان ستاد در خدمت این طبقه فعال و پرکار یعنی نیروهای صف باشد و میزان بهرهبرداری ستاد نباید از نیروهای صف بالاتر باشد چرا که محور اصلی چرخش اقتصاد کشور یعنی تولید همانا این طبقه شریف و نجیب است که مزد او برابر با نقش او در فرایند تولید کالا و خدمات نیست و این خردمندی یقینا در علاقمند شدن بیشتر افکار عمومی به سمت پذیرش مشاغل با حقوق کارگری تأثیر شگرفی دارد و اثرات مثبت خود را در «افزایش تولید» نیز نشان خواهد داد.
✍️ #جواد_خسروی
http://Eitaa.com/e_beman
◽️💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐◽️
💐 بصائر علوی
🌹 امیرمومنان فرمودند:
🌖 در راه خدا آن گونه که بايد و شايد جهاد کن
و هرگز سرزنشِ سرزنش گران، تو را از تلاش در راه خدا باز ندارد
و در درياى مشکلات براى رسيدن به حق فرو شو هرجا که باشد»
📘#نامه_31
🔻 رهبر انقلاب :
فتح خرّمشهر نماد تغییر یک معادلهی تلخ به یک معادلهی شیرین بود که ملّت ایران نجات پیدا کرد... این نجات ملّی ناشی از چه بود؟ ...
عامل، چند چیز بود:
جهاد،
ازخودگذشتگی،
عزم راسخ،
ابتکار عمل [یعنی] دنبال راههای ابتکاری گشتن.۱۴۰۱/۰۳/۰۴
#امنیت_اتفاقی_نیست
#فتح_خرمشهر
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقش وحدت و اتحاد ملی در فتح خرمشهر
مهدی مصطفوی
http://Eitaa.com/e_beman
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰خرمشهر را خدا آزاد کرد
الأنفال
فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ وَلِيُبْلِيَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
ﺷﻤﺎ ﻧﺒﻮﺩﻳﺪ ﻛﻪ ﺩﺷﻤﻦ ﺭﺍ ﺗﺎﺭﻭﻣﺎﺭ ﻛﺮﺩﻳﺪ؛ ﺑﻠﻜﻪ ﺧﺪﺍ ﺗﺎﺭﻭﻣﺎﺭﺷﺎﻥ ﻛﺮﺩ! ﻭ ﺗﻮ، ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ! ﻭﻗﺘﻲ ﻣﺸﺘﻲ ﺧﺎﮎ ﺑﻪﻃﺮﻓﺸﺎﻥ ﭘﺎﺷﻴﺪی، ﺧﻮﺩﺕ ﻧﭙﺎﺷﻴﺪی؛ ﺑﻠﻜﻪ ﺧﺪﺍ ﭘﺎﺷﻴﺪ.* ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺭﺍ ﻛﺮﺩ ﺗﺎ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺮﻭﺯیِ ﺷﻴﺮﻳﻦ، ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﺪ ﻭ...؛ ﭼﻮﻥ ﺧﺪﺍ ﺷﻨﻮﺍﻳﻲ ﺩﺍﻧﺎﺳﺖ. (١٧)
بیانات در دیدار اعضای هیئت دولت ۱۳۸۸/۶/۱۶
ببینید، خرمشهر وقتی آزاد شد، خوب، خیلی پیروزی بزرگی بود - آنهائی که درست یادشان هست، سال ۶۱ - خیلی کار عظیمی بود؛ هم از لحاظ سیاسی مهم بود، هم از لحاظ نظامی بسیار پیچیده و مهم بود، هم از لحاظ اجتماعی و نگاه عمومی و دل مردم، چقدر مهم بود و تأثیر داشت. از همه جهت کار عظیمی بود. همه، از جاهای مختلف آمدند. من آن وقت رئیس جمهور بودم. آقایان رؤسای جمهور چندین کشور - پنج شش تا، هفت تا کشور - آمدند اینجا با ما ملاقات کردند و صریحاً به ما گفتند که الان دیگر وضع شما با گذشته فرق میکند؛ بعد از این فتح بزرگی که انجام گرفت. یعنی اینقدر ابعاد داخلی و خارجی این حادثه عظیم بود. امام واقعاً یک معلم بود. امام یک معلم اخلاق بود. تا این حادثهی عظیم، با این عظمت، با این حجم پیدا شد، از همان ساعت اول تو خیابان اثرش در روحیهی مردم فهمیده شد، امام فوراً درد را احساس کرد، درمانش را بلافاصله داد: «خرمشهر را خدا آزاد کرد». این معنایش این بود که فرماندهان مسلحی که این همه سختی کشیده بودند، این همه رنج برده بودند، آن خون دلها را خورده بودند، چقدر شهیدهای خوب و بزرگ ما در همین فتح بیتالمقدس دادیم، بر اثر این همه مجاهدت، حالا این کار بزرگ انجام گرفته، اینها مغرور نشوند. سیاسیونی که در مساند قدرت نشستهاند، از این پیروزی بزرگی که در عرصهی سیاسی برایشان پیدا شد، بر اثر این حادثه مغرور نشوند: «و ما رمیت اذ رمیت و لکنّ اللَّه رمی»
✍#بازیاد
http://Eitaa.com/e_beman
🌴رهاوردهای امنیتی فتح خرمشهر
🔹فتح خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است.
پس از عزل بنی صدر، عملیات های متعددی مانند ثامن الائمه و طریق القدس انجام گرفت. عملیات بیت المقدس نقطه عزیمت این عملیات ها بود. این عملیات رهاوردهای امیتی ملی و بین المللی داشت:
۱. احساس امنیت
پس از سقوط خرمشهر احساس ناامنی برای کل خوزستان و دیگر استان ها سایه افکنده بود. فتح خرمشهر احساس امنیت را به مردم ایران هدیه کرد.
۲. اقتدار امنیتی
فتح خرمشهر افزون بر امنیت، اقتدار امنیتی نیروهای مسلح را نشان داد. این فتح فکر تهدیدب کردن ایران اسلامی را از سایر متجاوزین گرفت. در فتح خرمشهر اقتدار نیروهای مسلح در دو بعد مادی و معنوی نمود داشت. در بعد مادی نیروها با ابتکارات عملی، خلاقیت ها و انضباط سازمانی دژهای مستحکم دفاعی خرمشهر را در هم ریختند. در بعد معنوی هم اتکال به خدا، توسل به اهل بیت و باور به امدادهای غیبی در لحظه لحظه عملیات مشهود بود.
۳. درونی سازی امنیت
فتح خرمشهر این باور را در مردم و نیروهای مسلح و مردم ایجاد کرد که می توان بدون استمداد از دیگر کشورها امنیت را با اتکاء به نیروهای مردم تأمین کرد و وابستگی به بیرون نداشت.
#عملیات_بیت_المقدس
#فتح_خرمشهر
#امنیت
✍ #موسی_سلیمانی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 کذبگویی افغانها هویدا شد
📍براساس تصاویر ماهوارهای بینالمللی و ماهواره خیام از نقاط مختلف بالادست هیرمند اعم از سد کجکی و سد کمالخان، در حال حاضر در مخزن سد کجکی در حد خوبی آب وجود دارد و طبق ارزیابی دادهها با استفاده از نرمافزارهای بینالمللی، سطح آب موجود در پشت سد حدود ۸۰ درصد ظرفیت سد را پر کرده است. در عین حال، براساس تصاویر ماهوارهای و با ارزیابی دقیق انجام شده، در مسیر سد کجکی تا سد کمالخان، اراضی متعدد کشاورزی وجود دارد که این اراضی عموماً عمده آب مورد نیازشان از طریق آب رهاسازی شده از سد کجکی تأمین میشود. در مورد سد کمالخان نیز، وجود آب در مخزن سد، نشانگر این است که آب رهاسازی شده از سد عظیم کجکی، به این سد رسیده و این میزان آب توانسته علاوه بر تأمین آب مورد نیاز اراضی کشاورزی در مسیر سد کمالخان، مخزن سد را هم در بربگیرد. تصاویر ماهواره خیام ضمن اثبات وجود آب در مخزن سد کمالخان، نشان میدهد که بعضاً دریچههای این سد به سمت ایران باز شده است، اما میزان آبی که از این سد به سمت ایران روانه شده، چندین کیلومتر جلوتر توسط دو کانال دستساز مجدداً به داخل خاک افغانستان منحرف شده و عملاً هیچ آبی به داخل ایران وارد نمیشود.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰کارنامه 10 ساله تجارت ایران و اندونزی
♦️در آستانه سفر حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهوری جمهوری اسلامی ایران به اندونزی، آمار 10 ساله تجارت ایران و این کشور اعلام شد. این آمارها به همراه فهرست مهمترین اقلام مبادلاتی دو کشور نشان میدهد که به رغم مازاد تجاری تجارت دو کشور به نفع ایران، لااقل در سال گذشته، کیفیت تجارت به نفع اندونزی بوده است، چرا که طبق اظهارات سیدروحالله لطیفی سخنگوی کمیسیون تجارتخانه صمت، بیش از 95 درصد صادرات ایران به اندونزی در سال 1401، محصولات فولادی و آهنی بوده در حالی که واردات از این کشور، به طیفی از محصولات و کالاهای نهایی که به احتمال زیاد دارای ارزش افزوده بالاتر نیز هستند اختصاص داشته است. اندونزی بیش از 300 میلیون نفر جمعیت و به عنوان چهارمین کشور پر جمعیت جهان دارد و دارای موقعیتی بسیار ممتاز است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰احساس خطر صهیونیستها از رزمایش حزبالله
🟣یوسی یهوشواع طی گزارشی درباره مانور حزبالله لبنان و مواضع رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی نوشت: «نصرالله نیروهای رضوان را مطابق نقشه خود برای تبدیل از مدافع لبنان به فاتح الجلیل تربیت نمود کسانی در رژیم صهیونیستی بودند که فعالیتهایی را که در فیلمهایی که از رزمایش حزبالله منتشر شد به سخره گرفتند، اما بسیار مهم است که آن را دست کم نگیریم. تغییرات و ارتقاء قابل توجهی در تواناییهای نیروی زمینی حزبالله، به طور خاص نیروی ویژه «رضوان» که در سوریه تجربه عملیاتی به دست آورد، وجود دارد. ظاهراً با هدایت نصرالله خط تماس با رژیم صهیونیستی ارتقاء یافته. این یک حرکت تهاجمی قابل توجه است که برای روز حمله در نظر گرفته شده است.»
http://Eitaa.com/e_beman