🔰 نتیجه عکس!
💠 همه مسلمان حدیث ثقلین پیامبر اعظم(ص) را شنیده و نصبالعین خود دارند که دو یادگار ماندگار و میراث گرانبها در میان پیروانش گذاشت؛ کتاب خدا (قرآن) که در آن هدایت و نور است که مسلمانان را به تمسک به آن توصیه کرد و اهل بیت مطهرش. بدون شک قرآن بزرگترین هدیه الهی برای انسان است که کتاب سعادت و بهروزی بشر است و راهنمایی برای رسیدن به کمال مادی و معنوی. اهل بیت عصمت و طهارت هم در جایگاه اولیای الهی نقطه اتصال مسلمانان با آخرین فرستاده الهیاند. آنها راهنمایانی هستند که چراغ راه بر میافروزند تا مؤمنان راه را از بیراهه بشناسند و در قرآن کریم آیات متعددی به روشنی بر وجود این خاندان تأکید میکنند. این روزها و شبها هم دلدادگان و عاشقان اهل بیت(ع) داغدار و سوگوار یکی از فرزندان پیامبر اسلام هستند که در مصاف با ظلم و بیداد، خود و خانوادهاش را فدا کرد اما نگذاشت اسلام راستین صدمه ببیند.
از آنجا که دشمنان اسلام و مسلمانان دریافتهاند این دو منبع جوشان فیض، سرچشمه زلال حرکت مسلمانان و شیعیان هستند، میکوشند تا با تغییر باورها و اعتقادات مسلمین، آنان را از این ذخیرههای گرانسنگ تهی و دور کنند اما خیال باطلشان نه تنها محقق نخواهد شد بلکه محبت و دلبستگیشان را بیشتر و انگیزه آنها را برای پاسداشت قرآن و اهل بیت(ع) و بهرهگیری بیشتر از آنها تقویت خواهد کرد. تکرار صحنه شنیع اهانت به کتاب آسمانی مسلمانان در استکهلم سوئد که برای بار دوم با مجوز پلیس در تجمع ضد اسلامی رخ داد موجب شد تا در کمتر از یک ماه چنین صحنهای موهنی دیروز در کپنهاک دانمارک رخ دهد. اما این نخستین باری نیست که اسلام عزیز و کتاب آسمانی مسلمانان و مقدساتشان در غرب مورد اهانت واقع میشود. سابقه این رویه مخالف با آزادیبیان و آزادی فکر و مذهب به انتشار کتاب موهن آیات شیطانی توسط سلمان رشدی نویسنده انگلیسیـ هندی بر میگردد که خشم مسلمانان جهان را برانگیخت و منجر به صدور حکم ارتداد وی از سوی امام خمینی شد.
در واکاوی چرایی تکرار این اقدامات توهینآمیز در گوشه و کنار اروپا و غرب یک عامل بر عوامل دیگر رجحان دارد و آن اینکه براساس این آمارهای دقیق و پیشبینیهای نزدیک به واقعیت، جمعیت مسلمانان در اروپا، رشد شتابانی دارد که در این میان کشورهایی مانندن سوئد و فرانسه نسبت به دیگر کشورهای اروپایی پیشی گرفتهاند. از اینرو افزایش اقدامات اسلامستیزانه که با حمایت برخی دول غربی و لابی صهیونیستی گاهگاهی به این شکل خود را نمایان میکند، نتیجه عصبانیت و سردرگمی آنها از این روند رو به رشد است.
🔸️اما تجربه نشان داده اینگونه حرکتهای رذیلانه و دونشان انسانی نه تنها نمیتواند در برابر موج اسلامخواهی مانعی ایجاد کند بلکه به آن سرعت و شدت هم میبخشد.
✍️ #علی_حیدری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
⚜️ دولت با شورای رقابت چه کند؟
شورای رقابت با انگیزه تقویت بخش خصوصی، توسعه بازارهای کشور و رفع انحصار در اقتصاد و در جهت اجرای سیاستهای كلی اصل 44 قانون اساسی در سال 1388 تشکیل شد. برخی از اعضای شورا از سوی نهادهای سه قوه معرفی و منصوب میشوند و تعدادی نیز از بخش خصوص و متخصصین حضور دارند.
⚠️ گزاره خبری: رئیسجمهور در جلسه 25 تیرماه در خصوص قیمت خودروهای مونتاژی به شدت انتقاد کرد و ضمن تأکید بر شعار سال، معاون اول خود و وزرای اقتصاد و صمت را مأمور بررسی این موضوع نمود. مسئله اختلافات متعدد شورای رقابت، دولت، وزارت صمت و صنعت خودرو به کرات به وجود آمده و حتی در ابتدای فروردین نیز آقای مخبر به این مسئله ورود داشته است.
⚠️ گزاره تحلیلی: شورای رقابت با حجم زیادی از اختیاراتی، و با سازوکار خاص نظارتی، تبدیل به یک نهاد فراقوهای با استقلال فراوان شده است. در باب نظارت بر مصوبات شورا، صرفا قوه مقننه از حیث تقنینی، هیئت تجدیدنظر در خود شورا، و دیوان عدالت اداری میتوانند ورود کنند. از این جهت ورود مسئولان دولتی خارج از ملاحظات و چارچوب قانونی، صرفا منجر به ایجاد تنش بیشتر در بازار میشود.
از سال 1391 تاکنون شورای رقابت به دفعات از سازوکار قیمتگذاری خارج یا وارد گردیده است. آخرین بار پاییز 1400 با مصوبه شورای هماهنگی سران قوا از صنعت خودرو، کنار و در زمستان 1401 با دستور سازمان بازرسی و درخواست نمایندگان مجلس، مجددا به صنعت خودروسازی کشور بازگشت. نبود پایداری در سیاستها نمودی از خلاء سیاستگذاری بلندمدت در بخش خودرو است. البته شورا از حیث قانونی و حقوقی صلاحیت قیمتگذاری را ندارد و فقط میتواند دستورالعمل تنظیم قیمت را تهیه کند که البته تمکین به آن الزامی است.
وجود نهادی تخصصی که بتواند منافع تولیدکننده و مصرفکننده را توأمان لحاظ کند و موجب تقویت بخش خصوصی باشد ضروری و لازم است، اما این نهاد باید ذیل فلسفه نظارت، کنترل و هدایت دولت قرار گیرد. در واقع دخالت دستوری دولت باید توسط یک نهاد محدود شود و همزمان نهاد مربوطه نتواند همه چیز را به مکانیزم بازار واگذار کند و نقش دولت را به رسمیت بشناسد. از این حیث به نظر میرسد شاهد نقص و عیب در ساختار قانونی و سازمانی شورا هستیم.
موضوع اختلافی در برهه فعلی از آنجا شروع شد که در اواسط اردیبهشتماه شورای رقابت، قیمتهای 17 محصول مونتاژی خودرو را اعلام کرد. اما این نرخها مورد انتقاد شدید مونتاژکاران قرار گرفت و هیچ خودرویی براساس قیمتهای مصوب عرضه نشد. دلیل آنها این بود که شورا صورتهای مالی شش ماهه اول 1401 را در فرمول خود مدنظر قرار داده درصورتی که در شش ماهه دوم نرخ ارز تغییر کرده و به تبع آن صورتهای مالی تغییر کرده است. شورا اعتراض بخش مونتاژکار را پذیرفت و در 17 تیرماه قیمتهای مصوب جدید را اعلام کرد که براساس آن قیمت برخی خودروها افزایش یافت و متقاضیان ملزم به واریز وجه بیشتر شدند. در خصوص اختلافات فعلی، نکته اساسی این است که دستورالعمل شورا برای نرخگذاری به گونهای است که قیمت خودروی مونتاژی در داخل از قیمت واردات همان خودرو بیشتر است و به نوعی منطق مونتاژی در کشور فلسفه خود را از دست داده است.
⬅️ نکته راهبردی؛ جایگاه شورای رقابت برای نیل به اصل 44 و ایجاد رقابت سالم، پذیرفتنی است. اما این شورا نباید خود را خارج از سیاستهای کلان اقتصادی تعریف کند و باید در چارچوب فلسفه دولت عمل کند. از این منظر حفظ این نهاد با تغییراتی در قوانین اجرایی آن ضروری به نظر میرسد.
✍️ #علی_محمدی
http://Eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰مبانی نهضت عاشورا (۳)
سوره الأنفال (8): آيه 42]
لِيَهْلِكَ مَنْ هَلَكَ عَنْ بَيِّنَةٍ وَ يَحْيى مَنْ حَيَّ عَنْ بَيِّنَةٍ وَ إِنَّ اللَّهَ لَسَمِيعٌ عَلِيمٌ (42)
تا هر كس (به گمراهى) هلاك مىشود، از روى حجّت و آگاهى هلاك شود و هر كس (به هدايت) حيات يافت، از روى دليل، حيات يابد و همانا خداوند شنوا و داناست.
✳️المیزان:
جمله" لِيَهْلِكَ مَنْ هَلَكَ عَنْ بَيِّنَةٍ وَ يَحْيى مَنْ حَيَّ عَنْ بَيِّنَةٍ" معنايش اين است كه خداوند اگر اين قضا را راند كه شما با كفار اينطور تلاقى و برخورد كنيد، و در چنين شرايطى شما مؤمنين را تاييد نمود و كفار را بيچاره كرد همه براى اين بود كه خود دليل روشنى بر حقانيت حق و بطلان باطل باشد تا هر كس هلاك مىشود با داشتن دليل و تشخيص راه از چاه هلاك شده باشد و هر كس هم زنده مىشود با دليل روشن زنده شده باشد.
و به اين بيان روشن مىشود كه منظور از هلاكت و زنده شدن، هدايت و ضلالت است، چون ظاهرا چيزى كه مرتبط با وجود بينه و دليل روشن باشد همين هدايت و ضلالت است
✍#رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🔰 اژدها در کمین تایوان
🔻 وزارت دفاع تایوان روز گذشته اعلام کرد که در طی 24 ساعت، 37 جنگنده و هفت ناو چینی را در حال گشتزنی در اطراف تایوان رهگیری کرده است. در بحبوحه تشدید تنشها میان تایوان و چین در پی اقدامات تحریکآمیز برخی کشورهای غربی از جمله ایالات متحده آمریکا در ترغیب جزیره تایوان به تقابل با چین، تقریباً در حدود یک ماه اخیر، جنگندهها و کشتیهای جنگی چین در اطراف تایوان گشتزنی کردهاند. تایوان بخشی از چین محسوب میشود که ادعاهای جداییطلبانه دارد؛ ادعاهایی که کشورهای جهان و سازمان ملل متحد به رسمیت نمیشناسند. با اینحال، علیرغم هشدارهای پی در پی پکن، برخی کشورهای غربی از جمله ایالات متحده با برگزاری نشستهایی با مقامهای تایوانی و همچنین ارسال تجهیزات به این جزیره، تایوان را تحریک به پیشبرد اهداف جداییطلبانه میکند و بارها چین در واکنش به این اقدامات رزمایشهای بزرگی را اطراف تایوان برگزار کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گوشت دم توپ غربیها
🎤 مشاور امنیت ملی کاخ سفید با ادعای اینکه اعلام نتایج درباره ضدحمله اوکراین «بسیار زود» است، گفت: «علیرغم اینکه اوکراین تعداد چشمگیری از نیروهایش را از دست داده، اما همچنان ذخایر «قابل توجهی» (شما بخواهید گوشت دم توپ) برای پیشروی در جنگ دارد.» جیک سالیوان طی «اجلاس امنیتی اسپن» در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا هنوز ضدحمله واقعی اوکراین فرانرسیده است؟ گفت: «ضدحمله اوکراین از روزی آغاز شد که مردم این کشور زندگی خود را به خطر انداختند. تاکنون نیروهای اوکراینی متحمل خسارات و تلفات چشمگیری در ضد حملاتشان شدهاند؛ اما ضدحمله خوبی در جریان است گرچه سخت پیش میرود. با این حال اوکراین مقدار قابل توجهی از قدرت جنگی را دارد که هنوز آن را به کار نگرفته است. اکنون وقت مناسب برای انتخاب است تا بدین ترتیب حداکثر تأثیر را در میدان نبرد داشته باشد. سپس بعد از این مرحله ما مشاهده میکنیم که نتایج احتمالی این ضدحمله چطور خواهد بود.» به نظر میرسد ایالات متحده آمریکا و انگلیس با هدایت زلنسکی تا زمانی که آخرین مرد حاضر در اوکراین را راهی گورستان نکنند، دستبردار نخواهند بود.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 دارایی نجومی بانکهای ایران
📌 بر اساس آمار بانک مرکزی، دارایی بانکهای ایران در سال 1401 با رشد 4350 هزار میلیارد تومانی به 15 هزار و 393 هزار میلیارد تومان رسید که حدود 2/5 برابر نقدینگی کل کشور است. نقدینگی کشور در پایان سال قبل 6337 هزار میلیارد تومان اعلام شده است. دارایی بانکهای ایران در پایان سال 1400 بیش از 11 هزار هزار میلیارد تومان بوده که طی یک سال 39/5 درصد معادل 4356 هزار میلیارد تومان یعنی بیش از دو سوم نقدینگی رشد داشته است. بسیاری از کارشناسان معتقدند که راکد بودن داراییهای بانکها و ورود این داراییها به حوزه دلالی و بنگاهداری موجب تورم و افزایش پایه پولی در کشور میشود و باید برای کنترل آن به دنبال برنامه بود. موضوعی که در تمامی دولتها وجود داشته است و با وجود اصرار دولتها در مقابله با آن ناکام بودهاند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 بهبود نرخ بیکاری در 17 استان
🟠 در حالی نرخ بیکاری کل کشور در سال 1401 با کاهش 0/2 درصدی به 9 درصد رسید که بررسی نرخ بیکاری در استانهای کشور حاکی است، نرخ بیکاری در 23 استان کشور تکرقمی است. طی سال 1401 نرخ بیکاری در 17 استان کشور نزولی شده، در خوزستان ثابت مانده و در 13 استان هم افزایش داشته است. استان آذربایجان غربی با کاهش 3/8 درصدی نرخ بیکاری در سال گذشته در رتبه اول سقوط بیکاری است و استانهای یزد با 2/6 درصد و کرمان با 2/4 درصد کاهش بیکاری در رتبههای بعدی هستند. استانهای همدان و سیستان و بلوچستان با رشد 2/3 درصدی نرخ بیکاری در صدر رشد بیکاری بودند. هفته قبل بود که صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش اشتغال و کاهش بیکاری در دولت سیزدهم سخن گفته بود.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 بررسی تخلفات اتاق بازرگانی
📍 این روزها صلاحیت حسین سلاحورزی به یکی از خبرهای رسانهای بدل شده است. چندی پیش مشخص شد که وزارت اطلاعات سلاحورزی، رئیس فعلی اتاق بازرگانی، را ردصلاحیت کرده بود اما برگزارکنندگان انتخابات به این موضوع بیتوجهی کردهاند. روز گذشته نامهای منتشر شده که در آن وزیر صمت از اعضای شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی خواسته شنبه آینده برای بررسی ابهامات انتخابات هیئترئیسه اتاق و نحوه تأیید صلاحیت اعضای منتخب در جلسه شورا شرکت کنند. باید دید که آیا مجموعههای نظارتی پس از یک ماه به این غائله پایان خواهند داد یا خیر؟
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🏴اپوزیسیون ناکام/
اپوزیسیون از ناکامی خود در یک سال گذشته عصبانی شده است. چنانچه شهرام همایون مدیر شبکه سلطنتطلب خطاب به کارشناس برنامه میگوید: «اگر چند دقیقه دیگر ادامه دهید زار زار گریه میکنم! جگرم خون است! انصافاً شیوههای جمهوری اسلامی در منزوی کردن نیروهای برانداز موفق بوده است؛ همه سنگرها را گرفتهاند! براندازان در یک سال گذشته چه غلطی کردهاند؟!»
🏴 عصبانیت شبکه سعودی از عزای حسینی/
بررسی محتوای شبکه سعودی اینترنشنال نشان میدهد که از عزاداریهای پر شور ایرانیان در محرم عصبانی است. به همین دلیل علی حسینقاضیزاده روز گذشته در جملاتی عجیب 3 ادعا کرد: «عزاداریها در ایران اجباری است، بردن بچهها در هیئتها شامل نقض حقوق کودکان است! ، مردم به خاطر پول برای امام حسین عزاداری بر پا میکنند!»
🏴 صدای کاندیدا هم درآمد/
کرنل وست، فیلسوف فعال سیاسی و نامزد انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت: «ما به نیروهای آمریکایی در بیش از 100 کشور دنیا نیاز نداریم؛ ما باید انسانهای گرانبها را ببینیم، نه دولتهایی که سعی در بلعیدن سود بیشتر، زمین بیشتر و قلمروی بیشتری را دارند. ما چه نیازی به داشتن 800 پایگاه نظامی در سراسر دنیا داریم!»
🏴 مادهای استراتژیکتر از بمب هستهای/
روزنامه صهیونیستی معاریو گفت: «10 درصد از لیتیوم جهان در ایران کشف شد. کشف ذخایر عظیم لیتیوم در ایران معادلات قدرت در منطقه را تغییر و جایگاه اقتصادی و ژئوپلتیک ایران را تقویت خواهد کرد. لیتیوم مادهای استراتژیکتر از بمب هستهای است.»
🏴 محصولات ایرانی در فروشگاههای روسی/
با امضاء نخستین قرارداد تأمین مواد غذایی، محصولات کشاورزی و باغی ایران برای یکی از بزرگترین فروشگاههای زنجیرهای روسیه، از این به بعد محصولات صادراتی کشورمان با نام و نشان تجاری ایران در سراسر روسیه عرضه میشود.
🏴 اپوزیسیون به دنبال محاکمه بیبی/
تامیر پاردو رئیس سابق موساد در گفتوگو با کانال 12 صهیونیستی گفت: «کسی که ارتش مردمی را به انشقاق کشاند نتانیاهو است. او یک انقلاب به تمام معنا راه انداخته امیدوارم روزی در دادگاه به خاطر این کارش محاکمه شود.»
🏴 افزایش ارزش صادرات نفت ایران/
طبق آمار منتشره در بولتن آماری سالانه 2023 اوپک، ارزش صادرات نفتی ایران در سال 2022، به 42/6 میلیارد دلار رسید که در مقایسه با ارزش صادرات نفتی سه سال گذشته، بالاتر بود.
🏴 تغییر دهکهای یارانه بگیر/
معاون وزیر رفاه گفت: «تا به امروز دهکهای جامعه نسبت به مرحله قبل تغییر نکرده است، اما به زودی دادههای جدید خود را اعمال میکنیم و تغییر دهک را خواهیم داشت.»
http://Eitaa.com/e_beman