🔰 حرف روز
📌 تنگه هرمز در برابر شرارت در تگزاس
روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داده دادستانهای فدرال آمریکا قادر به فروش 800 هزار بشکه نفت توقیف شده ایران نیستند. این روزنامه آمریکایی نوشت: نفت مذکور در یک نفتکش یونانی قرار دارد که در ساحل تگزاس مستقر شده و گارد ساحلی آمریکا نیز مجوز تخلیه بار این نفتکش به نام «سوئز راجان» را صادر کرده اما شرکتهای آمریکایی از بیم اقدام تلافیجویانه ایران تمایلی به تخلیه محموله آن ندارند. دادستانهای آمریکایی چند ماه پیش با متهم کردن مالک یونانی این نفتکش به نقض قوانین تحریمهای آمریکا علیه ایران آن را مصادره و به سمت ساحل شهر «گالوستون» در ایالت تگزاس هدایت کردند.
در همین رابطه دریادار فدوی و دریادار تنگسیری از فرماندهان عالیرتبه سپاه اعلام کردند چنانچه شرکتی، نفت ایران را تخلیه کند، جمهوری اسلامی در خصوص مقابله به مثل تردید نخواهد کرد. نکته مهم اینجاست که این تهدید برای کشورها و شرکتهای دنیا معتبر است؛ چون ایران بارها اراده قاطع خود را در این باره نشان داده است. به طور مثال آبان سال 1400 بود که نیروی دریایی سپاه نفتکشی را در دریای عمان توقیف کرد که چند ماه پیش از آن نفت ایران را سرقت کرده بود. جالب اینجاست که در آن چند ماه هر چه سارقان تلاش کردند نفت ایران را در نقاط مختلف دنیا به فروش برسانند اما با تهدید ایران که اعلام شد خرید نفت این نفتکش پاسخ قاطع ایران را در پی خواهد داشت، عملا کوششهای آنها راه به جایی نبرد و هیچ دولت و شرکتی حاضر به خرید نفت جمهوری اسلامی ایران نشد که در نهایت در یک اقدام ترکیبی اطلاعاتی و عملياتی نفتکش متخلف در دریای عمان توقیف شد.
معنای این وضعیت آن است که سیادت دریایی ایران به نقطهای تاریخی رسیده که هیچگونه ارادهای توان رویارویی با آن را ندارد. جمهوری اسلامی با اعلام و اعمال بازدارندگی متقارن و نامتقارن در مرحلهای از اقتدار قرار دارد که تاریخ ایران نظیر آن را به خود ندیده است. این یعنی گذشت آن روزگار و زمانهای که انگلیسیها در بوشهر و جزیره خارک نیروی نظامی پیاده میکردند و در پی آن با انفعال و هراس حکومت وقت، هرات از ایران جدا شد و بدتر از آن عهدنامه پاریس نیز بر ایران تحمیل شد. تهدیدات روزهای گذشته فرماندهان سپاه نشان داد که ایران بازیگر مقتدر و تعیینکننده خلیجفارس است و واکنشهای ایران از درجه اعتبار بسیار بالایی برخوردار است. این سطح کمی و کیفی از توانمندی یعنی ایران به سطح جدیدی از قدرت اعمال اراده در دنیا وارد شده است. در عین حال این رخداد گویای آن است که میدان نه فقط سرنوشت دیپلماسی، بلکه در زمانه پرآشوب کنونی از منافع اقتصادی نیز صیانت خواهد کرد.
✍️ #عزیز_غضنفری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💠 با یزیدیم یا حسین(علیه السلام)؟
محمدعابد الجابری اندیشمند نومعتزلی مصر سعی کرده است تاریخ اسلام را در سه واژه حقیقت، قبیله و غنیمت تحلیل و تفسیر کند. نگاهی به تاریخ کربلا و حادثه عاشورا هم نشان میدهد که ما در کربلا با سه واژه متفاوت روبهرویی هستیم؛ منفعت، مصلحت و حقیقت. در کربلا آنچه اتفاق میافتد انسانها را به سه نحله تقسیم میکند.
▫️ خواص منفعتمحور: افرادی که در کربلا سهیم هستند همه سید الشهداء (ع) را میشناسند؛ ولی بین منفعت مقطعی و حقیقت گیر میافتند. مثلا شریح قاضی اگر فقط بر بالای عمارت کوفه میگفت: هانیبن عروه در زندان زخمی و مجروح شده است همانجا قیام مردم علیه ابن زیاد شکل میگرفت و حادثه عاشورایی پدید نمیآمد. یا یکی مثل عمربن سعد چرتکه میاندازد که حسین (ع) را میکشم، به ملک ری که رسیدم توبه میکنم؛ ولی آنچه در دوراهی حقیقت و غنیمت برای عمربن سعد محقق شد این بود که نه به ملک ری رسید و نه از گندم آن خورد.
▫️ خواص مصلحتاندیش: دیگری هم مثل سلیمان بن صرد خزاعی میشود که در شناخت حقیقت و مصلحت در میماند. عقل مصلحتاندیش و کوتهبین انسانهای بزرگی مانند سلیمانبن صرد خزاعی اینگونه محاسبه میکنند که قطعا در هماورد بین امام حسین (ع) و سپاه یزید آن کسی که شکست میخورد امام حسین (ع) است. به همین دلیل پا پس میکشد تا در جایی دیگر بتواند یزید را شکست دهد. اما تاریخ یعنی اقدام در موقع خویش. سلیمان بعدها در قیام توابین با 4000 نفر شهید میشود؛ ولی پیام 72 تن کجا؟ و تأثیر 4000 نفر مصلحتسنج زماننشناس کجا؟
▫️ خواص حقیقتطلب: اما کسان دیگری هستند که در طریق حقیقتند؛ حقیقت هم جز پا جای پای معصوم (ع) گذاشتن نیست «المتقدم لهم مارق والمتاخر عنهم زاهق». مالک در جنگ صفین میداند که اگر دو شمشیر دیگر بزند خیمه کفر ویران میشود؛ ولی به اذن مولایش برمیگردد، اما کمی آنسوتر عاشوراییان میدانند به واسطه راهی که میروند سرشان بر نیزه خواهد رفت؛ ولی اذن میدان میخواهند. در این حقیقتطلبی گاه شمری که 16 بار با پای پیاده به سفر حج رفته و پیشانیاش پینه بسته مردود میشود؛ ولی سعدابن حارث، ابوالحتوف بن حارث، حربن یزید و... که تا ظهر عاشورا در سپاه یزید هستند به امام میپیوندند و شهید میشوند.
شیعه حقیقی یعنی بدانی کی قیام کنی و کی قعود؟ کسی مثل مالک میتواند فهم کند که چرا در نزدیکی خیمه معاویه باید برگردد؟ چرا که امام علی (ع) فرمان بازگشت داده است. خواصی که این فراز و فرود سیاسی را درک نکردند حسنابن علی (ع) را به واسطه صلحش مُذِلُّ المومنین خواندند و حسین (ع) را در کربلا تنها گذاشتند. مخلص کلام میدان رفتن ۷۲ تن و کنار کشیدن مالک اشتر را نه با عقلانیت منفعتمحور میتوان فهمید و نه با چرتکه انداختن مصلحتاندیشانه، فقط یک راه دارد «اعرالله جمجمتک» «سرت را به خدا بسپاری» و پا در ره ولایت نهی.
آنچه گفته شد مختص کربلا و عاشورا نیست؛ مختص امروز نیز هست. اینکه کسی زیر علم حسین (ع) سینه میزند باید بداند ما در یک جهان سینوسی و پر فراز و فرود قرار گرفتهایم. گاه چنان حوادث غبارآلود میشوند که فهم آن برای خواص هم سخت میشود. در این مسیر پر فراز و فرود آنچه به رفتن کمک میکند شناخت مسیر و داشتن یک شاخص است و شاخص اصلی هم گفته شده است «وَ أَمَّا الْحَوَادِثُ الْوَاقِعَةُ فَارْجِعُوا فِیهَا إِلَی رُوَاةِ حَدِیثِنَا.»
✍️ #یعقوب_ربیعی
http://Eitaa.com/e_beman
🌴رد صلاحیت آذر منصوری، شد دلیل؟!
🔹انتخابات اسفند ۱۴۰۲ انتخابات مهمی است. اقدامات و بازی های سیاسی احزاب از هم اکنون شروع شده است
جبهه اصلاحات، پس از کش و قوس های فراوان، خانم آذر منصوری را به عنوان رئیس جبهه اصلاحات انتخاب کرد.
کمسیون احزاب وزارت کشور صلاحیت ایشان را به دلیل محکومیت های قضایی رد کرد.
به نظر می رسد، معرفی خانم آذر منصوری از سوی جبهه اصلاحات با انگیزه دو سر برد بود.
🔺تایید صلاحیت ایِشان از سوی کمسیون احزاب، مسیر را برای داغ کردن تنور انتخابات در جبهه اصلاحات و سوء استفاده از فضای کنونی جامعه و مطالبات زنان فراهم می کرد.
🔺رد ایشان از طرف کمسیون احزاب نیز دلیل و توجیهی برای مظلوم نمایی جبهه اصلاحات و احتمالا بهانه تراشی هایی را به همراه خواهد داشت.
#انتخابات۱۴۰۲
#بازی_احزاب
✍ #موسی_سلیمانی
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅مبانی نهضت عاشورا
[سوره الجاثية (45): آيه20]
هذا بَصائِرُ لِلنَّاسِ وَ هُدىً وَ رَحْمَةٌ لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ (20)
اين (كتاب) براى مردم، وسيله ى بصيرت و هدايت و براى اهل يقين، مايهى رحمت است.
✳️پيامها:
1- ديندارى بايد بر اساس بصيرت باشد. «هذا بَصائِرُ»
2- قرآن در تمام زمينه هاى فكرى، اخلاقى، سياسى، اجتماعى، اقتصادى، خانوادگى و ... وسيله بصيرت است. «بَصائِرُ»
3- بصيرت آفرينى قرآن براى همه ى مردم است. «بَصائِرُ لِلنَّاسِ» گرچه بهره گيرى از آن بصيرت فقط براى اهل يقين است. «هُدىً وَ رَحْمَةٌ لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ»
🌹👇امام خامنه ای در دیدار مردم قم در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۸۸/۱۰/۱۹
روزهای سال، به طور طبیعی و به خودی خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این ارادهها و مجاهدتهاست که یک روزی را از میان روزهای دیگر برمیکشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمی نگه میدارد تا راهنمای دیگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - فی نفسه با روزهای دیگر فرقی ندارد؛ این حسین بن علی (علیه السّلام) است که به این روز جان میدهد، معنا میدهد، او را تا عرش بالا میبرد؛ این مجاهدتهای یاران حسین بن علی (علیه السّلام) است که به این روز، این اهمیت را میبخشد.
✍#رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از ثامن رضوی
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🏴🏴🏴🏴
🔺این حسین کیست؟
🔹 قیام حسینی به روایت شهید حاج قاسم سلیمانی
🔖 #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #کربلا_حاجقاسم
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
🖇 #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Splus.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
📱🍃
🌴۱روز جاری در ۴۸۹۹۳۶ روز
از حماسه عاشورا حدود ۱۳۸۴ سال یا ۴۸۹۹۳۶ روز قمری میگذرد.
روزی پر برکت، اثر گذار در تاریخ.
اغراق نیست اگر تاریخ را به قبل از عاشورای ۶۱ و پس از آن تقسیم کرد.
کمتر حادثه و حماسه ای است که تا این حد اثر گذار در تاریخ اسلام بلکه جهان باشد.
علامه مجلسی در اثر بخشی این حماسه می فرمایند:
"آنها که ميخواستند که ايشان را ذليل گردانند، اکنون نام ايشان به غير لعن و نفرين در زمين مذکور نمي شود و نسلهاي ايشان منقرض شدند و نشاني از قبرهاي ايشان نيست و حق تعالي نام آن بزرگواران را بلند گردانيده و علوم و کمالات ايشان عالم را فراگرفته و دوست و دشمن بر ايشان در نماز و غير نماز صلوات ميفرستند و به شفاعت ايشان در درگاه خدا حاجت ميطلبند، و رؤوس منابر و مناير را و وجوه دنانير و دراهم را به نام نامي ايشان مزين ميگردانند، و پادشاهان روي زمين و سلاطين با تمکين به طوع و رغبت از روي اخلاص روي بر خاک آستان ايشان ميمالند،
هر روز چندين هزار کس به برکت زيارت ايشان مغفور ميگردند. و چندين هزار کس به برکت لعنت بر دشمنان ايشان مستحق بهشت ميگردند و چندين هزار کس از برکت گريستن بر ايشان و محزون گرديدن از مصاب ايشان صحيفه ي سيئات خود را زا لوث گناه ميشويند.
و چند ين هزار کس به برکت اخبار و نشر آثار ايشان به سعادت ابدي فايز ميگردند.
و چندين هزار کس به برکت احاديث ايشان به درجه ي معرفت و يقين ميرسند.
و چندين هزار کس به متابعت آثار ايشان و اقتداي به سنت ايشان به مکارم اخلاق و محاسن آداب محلي ميگردند.
و چندين هزار کور ظاهر و باطن در روضات مقدسات ايشان شفا مييابند و آلاف و الوف از مبتلاي به بلاهاي جسماني و روحاني از دارالشفاي بيوت رفيعه و علوم منيعه ي ايشان صحت مييابند. (تاملی در نهضت عاشورا، ص۳۳۳).
🔺برخی پیش و پس از حرکت امام حسین علیه السلام مردد در اثر گذاری این حماسه بودند.
اکنون پس از ۱۳۸۴ سال دوست و دشمن اذعان به اثربخشی این حماسه دارند.
اثر گذاری این روز طبق وعده الهی و امامان تا ظهور ادامه دارد.
بهترین روزی درخواست شده شیعه خون خواهي امام حسین علیه السلام در رکاب مهدی موعود عجج است.
"وَ أَنْ يرْزُقَنِي طَلَبَ ثَارِي مَعَ إِمَامٍ هُدًي ظَاهِرٍنَاطِقٍ بِالحَقّ مِنکُم"
گمگشته هر روز شیعه بویژه جمعه ها منتقم خون کربلاست
أَیْنَ الطّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِکَرْبَلاءَ است.
به امید ظهور
#عاشورا
#محرم
#ظهور
✍ #موسی_سلیمانی
سازشناپذیری با دشمن؛ درس قمر بنیهاشم.pdf
325.8K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
🌴جمعه، عاشورا و ظهور
🔹تقارن عاشورا و جمعه در سال ۱۴۰۲ امید به ظهور را مضاعف می کند.
عاشورا و ظهور در فرهنگ شیعه در هم تنیده اند.
زمان ظهور، هدف ظهور، منتقم عاشورا، چرایی و چگونگی رجعت از مناسبات و ارتباطات میان عاشورا و ظهور است.
یکی از روزهای وعده ظهور عاشورا است.
از امام جعفر صادق(ع) آمده است: «قائم(عج) ( درود خدا بر او باد ) در شب بیست و سوم ماه رمضان، به نام (شریفش) ندا می شود و در روز عاشورا، روزی که حسین بی علی(عج) در آن کشته شد، قیام خواهد کرد"(الغیبة، طوسی، ص 274؛ بحارالانوار، ج 52، ص 290.)
🔺 از حکمت های ظهور انتقام خون های کربلاست.
أَيْنَ الطَّالِبُ بِذُحُولِ الأَْنْبِيَاءِ وَ أَبْنَاء الأَْنْبِيَاءِ أَيْنَ الطَّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِكَرْبَلاَءَ
كجاست خواهنده خون پيامبران و فرزندان پيامبران، كجاست خواهنده خون كشته در كربلا،
🔺جملات "اعظم الله اجورنا و اجورکم بمصابنا بالحسین (علیه السّلام) و جعلنا و ایّاکم من الطالبین لثاره (علیه الصّلاه و علیه السّلام)". شعار رسمی هر محرم است.
در زیارت عاشورا این خونخواهی در رکاب حضرت مهدی موعود از روزی های مطالبه شده است"وَ أَنْ يرْزُقَنِي طَلَبَ ثَارِي مَعَ إِمَامٍ هُدًي ظَاهِرٍنَاطِقٍ بِالحَقّ مِنکُم
وعده ظهور جمعه ای است که عاشوراست
قضا بنگر که امسال جمعه روز عاشوراست
چشم انتظار مهدی است مقتول عاشورا
به انتظار اوست چشم ملت عاشورا
شاید "امسال" عهدخجسته وفا بشود، شاید
صاحب العصر پرده از چهره گشاید ، شاید
بیا و این جمعه به انتقام خون کربلا ظهورکن
أَيْها الطَّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِكَرْبَلاَءَ ظهور کن
#عاشوراوظهور
#جمعه
#امام_مهدی_علیه_السلام
✍ #موسی_سلیمانی
🚩🥀 🇮🇷﷽🇮🇷🥀🚩
🥀 بصائر علوی
🌹 قال امیرالمومنین علیه السلام؛
أُوصِيکُمْ، عِبَادَ اللّهِ، بِتَقْوَى اللّهِ، فَإِنَّها الزِّمامُ وَ الْقِوَامُ
💫 اى بندگان خدا، شما را به تقوا سفارش مى کنم که زمام و مهار انسان و قوام زندگى اوست
📘#نهج_البلاغه_خطبه_195
#السلام_علی_اصحاب_الحسین
#مکتب_سلیمانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman