🔰 حرف روز
💠 خواص جمهوری اسلامی گوش به فرمان
خواص و نخبگان جامعه نقش ویژه و بیبدیلی در راهبری تودههای جامعه ایفا میکنند. درست است که در نهایت امر این عموم جامعه است که انتخاب میکند و به تغییر و تحولی منجر میشود؛ اما هدایت و راهبری عموم جامعه در دست خواص آن جامعه است. در همان اوایل انقلاب اسلامی درست است که خواست عمومی ملت (۹۸/۲ درصد) از جامعه استقرار حکومت جمهوری اسلامی بود، اما تبیین این خواسته و بیان ویژگیها، ابعاد و وجوه این حکومت را نخبگان جامعه انجام دادند. نمیتوان از نقش بیبدیل و بااهمیت رهبری حضرت امام(ره) چشمپوشی کرد. همچنان که همین امروز نیز نقش خواص جمهوری اسلامی در ادامه راه انقلاب اسلامی و رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی بسیار مهم و ویژه است. گاهی موضعگیری به موقع و درست یا بی موقع و اشتباه میتواند به پیروزی یا شکست یک ملتی منجر شود. در همین زمینه، بیانات گوهربار رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در روز گذشته در دیدار با جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش مؤید این مطلب است. رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار ضمن بیان اینکه در کشور ما و در ملت ما خواص در اقلیت نیستند، تأکید داشتند: «کسانی که از روی نقشه، فکر، تشخیص اقدام و کار میکنند و تصمیم میگیرند، در سطح کشور گسترده است، این از برکات انقلاب است.» به دلیل همین نقش مهم است که جبهه دشمن نیز برای خواص برنامهها و توطئهها و دسیسههای مختلفی میچیند. گفتنی است، چه بسیار خواصی که در بند ابتلائات و آزمایشها از قطار انقلاب و نظام پیاده شدند و چه بسیار خواصی که در این راه ثابت قدم ماندند و عاقبت بخیر شدند. بیانات معظمله در جمع همافران ارتش جمهوری اسلامی و گوش به فرمان کردن همه خواص برای تبیینگری در عرصه انتخابات وظیفهای است که امروز انقلاب اسلامی بر گردن ایشان نهاده است. انتخابات پرشور، انتخابات سالم و انتخاباتی که همراه با سلامت و امنیت باشد، برای نظام جمهوری اسلامی اقتدارآفرین و قدرتآفرین است. با انتخابات پرشور تهدیدات دشمنان خنثی میشود و انتخابات است که زمینه را برای دخالت مستقیم مردم در سرنوشت سیاسی خود فراهم میکند. چه در عرصه سیاست داخلی و چه در عرصه سیاست خارجی انتخابات پرشور و با مشارکت حداکثری میتواند راهگشا باشد. چنین انتخاباتی توطئهها و دسیسههای گوناگون را از سر نظام باز میکند و انتخاباتی چنین میتواند جلوهگر اتحاد و میهنپرستی ایرانیان باشد؛ اتحاد برای ایران آباد، ایران آزاد، ایران پیشرو، ایران اسلامی و ایران تمدنساز و تاریخساز.
✍️ #رامین_نصیری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💢 حقی که میخواهند ما را از آن محروم کنند...
«مردم ایران، خواهش میکنیم در انتخابات شرکت نکنید.» جملهای که این روزها نقل شبکههای معاند شده است. اینها از محروم کردن ملت ایران از حقی سخن میگویند که ملتها برای رسیدن به آن فداکاریها کردهاند.
در سال ۱۸۲۰، بیش از دو هزار زن آمریکایی در تقاضانامهای خواستار اعطای حق رأی برابر با مردان شدند. این تقاضانامه مورد اعتنای دولت آمریکا واقع نشد. در سال ۱۹۱۰، زنان آمریکا راهپیماییها و تظاهرات وسیعی را در نیویورک، ماساچوست و نیوجرسی سازمان دادند. در سال ۱۹۲۰، «ویلسون» رئیس جمهور ایالات متحده، نوزدهمین متمم قانون اساسی آن کشور را به مجلس سنا رساند که بر اساس آن تمام زنان ایالات متحده آمریکا برای اولین بار حق رأی برابر با مردان را مییافتند یا در سال ۱۹۲۰ یکی از دو حزب اصلی ژاپن، از حق رأی زنان پشتیبانی کرد. در سال ۱۹۲۴، ارتش ژاپن تمام جنبشهای اجتماعی مردمسالاری و فمینیستی را سرکوب کرد. در سال ۱۹۴۵ نیروهای متفقین، ژاپن را شکست دادند. در سال ۱۹۴۷، تظاهرات سراسری در ژاپن به طرفداری از حق رأی زنان سازماندهی شد. سرانجام در سال ۱۹۴۸، قانون اساسی جدید ژاپن حق رأی برابر زنان را به رسمیت شناخت.
هرچند در اثر این جنبشهای جهانی، بارقههای انتخابات آزاد به ایران نیز رسیده بود؛ اما شواهد حاکی از آن است که انتخابات در ایران پیش از انقلاب نیز مسئلهای بوده که شاه نمیخواست آن را تمام و کمال به مردم واگذار کند؛ لذا «حسین فردوست» (رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی) در کتاب خود مینویسد: «در دوران قدرت علم که در واقع مهمترین سالهای سلطنت محمدرضاست، نمایندههای مجلس با نظر او تعیین میشدند. محمدرضا دستور داد که با علم و منصور یک کمیسیون سه نفره برای انتخابات نمایندگان مجلس تشکیل دهم. هر روز، منصور با یک کیف پر از اسامی به آنجا میآمد. منصور اسامی افراد مدنظر را میخواند و علم هر که را میخواست تأیید میکرد و هر که را نمیخواست دستور حذف میداد. منصور نیز با جمله «اطاعت میشود»، با احترام حذف میکرد.»
بعد از انقلاب اولین حرکت سیاسی و اجتماعی امام خمینی(ره) برگزاری همهپرسی بود. در واقع، امام(ره) از همان اول حق انتخاب آزاد را برای همه مردم کشور به رسمیت شناختند و پس از آن نیز، این مهم در کشور به اجرا درآمد. در سلامت و تأثیر انتخابات در جمهوری اسلامی همین مسئله کافی است که دشمنان تلاش دارند در وهله اول مردم را به نرفتن پای صندوق دعوت کنند و در وهله دوم تلاش دارند که مردم انتخاب درستی نداشته باشند؛ آیا اگر رأی مردم در کشور تأثیری نداشت، دیگر نیازی به تلاش برای منحرف کردن افکار عمومی بود؟ لذا باید از این ظرفیت بزرگ به خوبی پاسداری کرد.
✍️ #محمد_حکیمی
http://Eitaa.com/e_beman
🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴
💐 بصائر علوی
🌹 قال امیرالمومنین علیه السلام:
▫️حَسَدَةُ الرَّخَاءِ، وَ مُؤَکِّدُو الْبَلاَءِ، وَ مُقْنِطُو الرَّجَاءِ
🌪 بر رفاه و آسايش مردم حسد مى ورزند و بر بلا و ناراحتى آنان مى افزايند و پيوسته تخم نااميدى و يأس بر دل ها مى پاشند
📘 #نهج_البلاغه_خطبه_194
رهبر انقلاب:
هر که مردم را از آینده ناامید کند،
چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار میکند
۳۱ خرداد ۱۴۰۱
#دشمن_شناسی
#بصیرت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰بعثت دوانقلاب( بعثت پیامبر گرامی اسلام و انقلاب اسلامی)
شرط فلاح و رستگاری مسلمین
[سوره الأعراف (7): آيه 157]
الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذِي يَجِدُونَهُ مَكْتُوباً عِنْدَهُمْ فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجِيلِ يَأْمُرُهُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهاهُمْ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ يُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّباتِ وَ يُحَرِّمُ عَلَيْهِمُ الْخَبائِثَ وَ يَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَ الْأَغْلالَ الَّتِي كانَتْ عَلَيْهِمْ فَالَّذِينَ آمَنُوا بِهِ وَ عَزَّرُوهُ وَ نَصَرُوهُ وَ اتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِي أُنْزِلَ مَعَهُ أُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (157)
157- آنها كه از فرستاده (خدا) پيامبر" امى" پيروى مىكنند كسى كه صفاتش را در تورات و انجيلى كه نزدشان است مىيابند و آنها را به معروف دستور مىدهد و از منكر باز مىدارد، پاكيزهها را براى آنها حلال مىشمرد، ناپاكها را تحريم مىكند، و بارهاى سنگين و زنجيرهايى را كه بر آنها بود (از دوش و گردنشان) برمىدارد آنها كه به او ايمان آوردند و حمايتش كردند و ياريش نمودند و از نورى كه با او نازل شده پيروى كردند آنان رستگارانند.
۱۳۹۶/۰۹/۱۵
🔰✳️امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى
وجود مبارک پیغمبر، رحمت بود؛ رحمةً للعالمین بود. این رحمت، هم به پیروان آن بزرگوار و [هم به] کسانی که راه او را و هدایت او را بپذیرند، سرایت میکند؛ مرحوم میشوند، مورد رحمت الهی قرار میگیرند. فرمود: فَسَاَکتُبُها لِلَّذینَ یَتَّقُونَ وَ یُؤتُونَ الزَّکو'ةَ وَ الَّذینَ هُم بِـایاتِنا یُؤمِنُونَ * اَلَّذینَ یَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِیَّ الاُمِّیَّ الَّذی یَجِدُونَهُ مَکتُوبًا عِندَهُم فِی التَّوریةِ وَ الاِنجیلِ؛ آن کسانی که تبعیّت میکنند از این بزرگوار، دنبال او حرکت میکنند، هدایت او را میپذیرند، مشمول رحمت الهی هستند؛ این وعدهی الهی است و بُروبرگرد ندارد. دنیای اسلام و امّت اسلامی فرازونشیبهای زیادی را طی کرده است، امّا آنوقتی از رحمت دنیوی و اخروی الهی برخوردار شده است که تبعیّت کرده است؛ فَالَّذینَ ءامَنوا بِه وَ عَزَّرُوهُ وَ نَصَرُوهُ وَ اتَّبَعُوا النّورَ الَّذی اُنزِلَ مَعَهُ اُولِکَ هُمُ المُفلِحُون؛ [البتّه] آنهایی که دنبال کنند حرکت این بزرگوار را.
✍️#رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🔰شکست بزرگی که رسمی اعلام نمیشود
🗞روزنامه «نیویورکتایمز» گزارش داده است، بر اساس ارزیابی داخلی و محرمانه ارتش رژیم اشغالگر، بیش از یک پنجم گروگانهای باقیمانده در نوار غزه جان خود را از دست دادهاند. افسران اطلاعاتی صهیونیست به این نتیجه رسیدهاند که ۳۲ نفر از ۱۳۶ گروگانی که روز ۱۵ مهر به دست حماس و گروههای متحدش اسیر شدند، از ابتدای جنگ جان باختهاند. نیویورک تایمز میگوید، نسخهای از گزارش محرمانه ارتش رژیم صهیونیستی را دیده است و چهار منبع نظامی این رژیم گفتهاند به خانوادههای این ۳۲ گروگان نیز مرگ عزیزانشان اطلاع داده شده است. این منابع همچنین گفتهاند، اطلاعات تأیید نشده حاکی از آن است که دستکم ۲۰ گروگان دیگر نیز کشته شدهاند. عدد ۳۲ که در این گزارش آمده است، از آمار پیشین مقامات اسرائیلی که به شکل رسمی مرگ گروگانها را اعلام کرده بودند، بالاتر است.ارتش صهیونیستی در پاسخ به نیویورک تایمز گفته است، بیشتر قربانیان در همان روز ۱۵ مهر کشته شدهاند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰شروط سازش با تلآویو
🔻وزارت خارجه عربستان اعلام کرد، دولت آمریکا را از موضع ثابت خود درباره برقراری روابط دیپلماتیک بین ریاض و تلآویو قرار داده است و آن، اینکه تا وقتی دولت فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی به رسمیت شناخته نشود و حمله به غزه متوقف نشود، روابط دیپلماتیک با اسرائیل نخواهد بود. عربستان که این روزها ناظران معتقدند بیش از پیش به سازش با صهیونیستها نزدیک شده، خواستار تسریع به رسمیت شناختن کشور فلسطین شده است. «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز پس از سفر به عربستان اعلام کرد، عربستان علاقهمند به عادی سازی روابط است، اما خواهان یک مسیر «روشن» به سمت کشور فلسطین است. به تازگی روزنامه های صهیونیستی فاش کردند، قرار است عربستان متولی تشکیل دولت فلسطین بدون حضور تشکیلات خودگردان و گروههای فلسطینی و نیز متولی بازسازی غزه بعد از جنگ شود و دولت مذکور تحت قیمومیت صهیونیستها خواهد بود. با این حال، برخی در جدیت ریاض در گفتههایش تشکیک دارند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰رزمایش مشترک ایران و روسیه
♻️رزمایش دریایی مشترک با کشورهای روسیه و چین با هدف تأمین امنیت منطقه در پایان سال برگزار میشود. «امیر دریادار شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن اعلام خبر برگزاری این رزمایش مشترک، گفت: «در رزمایش دریایی مشترک ایران با روسیه و چین از دیگر کشورها نیز دعوت شده است تا در این رزمایش شرکت کنند.» وی افزود: «مهمترین راهبرد نیروی دریایی ارتش در شرایط حاضر حفظ و حراست از منافع و منابع اقتصادی نظام اسلامی و مردم است. این رزمایش با هدف تأمین امنیت منطقه و منافع مشترک اجرا میشود.» فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: «ما با همراهی کشتیهای ایران در دریا، از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران حراست و برای تأمین امنیت و ایمنی به کشورهایی که به حمایت نیاز دارند، کمک میکنیم.» امیر ایرانی تأکید کرد: «با پشتیبانیهای وزارت دفاع و نیروهای مسلح، تا پایان امسال الحاق چند کشتی به ناوگان نیروی دریایی پیشبینی شده است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ۸۸ تقلب نشده بود
📍 «محمد عطریانفر» فعال اصلاحطلب و از اعضای حزب کارگزاران درباره انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۸ گفت: «با توجه به تجربه کاری در وزارت کشور معتقدم در انتخابات تخلف میشود، اما تخلف تأثیرگذار در میزان آرا صورت نمیپذیرد، بر همین اساس در سال ۱۳۸۸ نیز آقای احمدینژاد منتخب مردم بود. بر اساس نظریه حضرت امام(ره) وقتی فردی منتخب مردم است حتی اگر او مورد پسند ما نیست، حق نداریم نظر خود را به مردم تحمیل کنیم.» وی افزود: «عصر ۲۲ خرداد ۸۸ نیز گفته بودم بر اساس شواهد معتقدم احمدینژاد پیروز این انتخابات است و در خوشبینانهترین حالت انتخابات دو مرحلهای میشود. گفتنی است در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۸ که با مشارکت ۴۰ میلیونی و مشارکت کمنظیر ۸۵ درصدی مردم نامزد اصلاحطلبان با ادعای پیروزی فتنهای را در کشور به پا کرد، ریشه بسیاری از مشکلات امروز کشور از آن فتنه است.»
http://Eitaa.com/e_beman