🔰 جنگ با حزبالله ما را درهم میشکند
🔘 «دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، با اذعان به کشته شدن هشت نفر از نظامیان این رژیم در «رفح»، مدعی شد: «نیروهای ما در راستای برچیدن لشکر حماس در رفح تلاش خواهند کرد.» هاگاری با اذعان به ناکارآمدی عملیات نظامی در آزادسازی اسرای صهیونیست گفت: «ما قادر نخواهیم بود همه ربودهشدگان را به این شیوه آزاد کنیم، ولی برای بازگرداندن آنان، تمامی مسیرها را طی خواهیم کرد.» وی با بیان اینکه نظامیان صهیونیست در تلاشند تا اجازه ندهند حماس عملیات دیگری، مانند طوفانالاقصی انجام دهد، ادامه داد: «هدف ما در شمال، بازگرداندن ساکنان [اسرائیلی] به محل زندگیشان است.» وی همچنین اذعان کرد: «اگر در شمال [فلسطین اشغالی با حزبالله] وارد جنگ فراگیر شویم، تصویر ما به عنوان یک حکومت قدرتمند از نظر نظامی در هم شکسته خواهد شد و با خطر انزوا روبهرو خواهیم شد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 هشدار ایران به گروه هفت
⚛️️ سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به برخی از مفاد بیانیه سران گروه هفت، ضمن تأکید بر ماهیت صرفاً صلحآمیز برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران، اشاره بیانیه گروه هفت به قطعنامه ضدایرانی اخیر شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی را تأییدی بر رویکرد سیاسی این قطعنامه و بانیان آن و سوءاستفاده برخی دولتها از سازوکارهای بینالمللی علیه کشورهای مستقل دانست. «ناصر کنعانی» تأکید کرد: «جمهوری اسلامی ایران به تعامل سازنده و همکاری فنی خود با آژانس بینالمللی انرژی اتمی در چارچوب حقوق و تکالیف مصرح خود ادامه میدهد.» وی ضمن یادآوری اقدامات غیرقانونی آمریکا و سه کشور اروپایی به عنوان ریشه و دلیل اصلی شرایط موجود، اثبات حسن نیت و پرهیز این کشورها اقدامات سیاستزده بینتیجه را لازمه پرداختن به نگرانی متقابل همه طرفها دانست.
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
▪️ «محمدباقر قالیباف» گفت: «به لطف خدا در دولت چهاردهم افتخارات بزرگ اقتصادی رقم خواهیم زد تا خانوادههای ایرانی به جایگاه اصلی خودشان برگردند و احساس غرور کنند.» وی با بیان اینکه باید زمینه وحدت را تا رسیدن به قبل ۸ تیر فراهم کنیم، گفت: «درست است که الآن رقابت بین نامزدها وجود دارد که طبیعی است؛ ولی از همه همکاران و هواداران خواهش میکنم اخلاق را تحت هر شرایطی حفظ کنند.»
▫️ «مصطفی پورمحمدی» گفت: «آمارها باید شفاف و منطبق با هم باشند، نه اینکه با آمارهای اختلافی از سوی مراجع مواجه باشیم؛ مهمترین مسئله ما انضباط کلان است، باید سیاست کلان را مشخص کرده و ثبات اقتصادی ایجاد کنیم؛ فراتر از مسائل اقتصادی، مهمترین مسئله اعتماد است؛ یعنی بخش فعال اقتصاد به سیاستهای ما و به مجریان ما (دولت) اعتماد کنند و دولت نیز به آنها اعتماد داشته باشد.»
▪️ «سعید جلیلی» درباره نحوه برخورد با بدپوششی در دولت خود گفت: «لایحه حجاب هنوز به سرانجام نرسیده است؛ اما معتقدیم که هرچه جاری است صد درصد درست نیست. نقاط قوت باید تقویت شود و ضعفها اصلاح شود، ولی مادامی که قانون وجود دارد، باید آن قانون اجرا شود. همین الان انتقاد به لایحه حجاب وجود دارد و قانون میتواند اصلاح شود؛ ولی تا قانون وجود دارد، باید اجرا شود.»
▫️ «قاضیزاده هاشمی» درباره برنامههای خود برای بهبود وضعیت بیمه در کشور و کنترل صندوقهای بازنشستگی گفت: «دولت باید تکالیف خود را نسبت به صندوقهای بازنشستگی انجام دهد. واگذاری بنگاهها باید برای این صندوقها انجام شود. این صندوقها نباید حیاط خلوت سیاسیون شود. اگر تورم نیز مهار شود، بازنشستگان قدرت خرید و ارتقای معیشت بالایی پیدا خواهند کرد.»
▪️ «علیرضا زاکانی» با بیان اینکه نگاه ما جناحی نیست، نگاهمان منافع ملی است. معتقدیم در برجام منافع ملی رعایت نشد. برجام اراده نظام نبود، اراده نظام انجام مذاکره بود، گفت: «سند برجام سند معیوب و ناقصی است. یک عدهای میگفتند اراده نظام است. از شخص مقام معظم رهبری پرسیدم. گفتند شما چه کار به اراده ما دارید و بروید وظیفه خود را انجام دهید.»
▫️ «مسعود پزشکیان» با بیان اینکه «در قدم اول من اصولگرا هستم»، گفت: «این اصولگرایی شامل حق و عدالت است و نباید اجازه داد منطقهای در کشور از توسعه باز بماند که در این صورت براساس حق و عدالت اصلاحات را دنبال میکنم.» وی افزود: «در راستای افزایش مشارکت مردم در انتخابات وارد این عرصه شدم. در این عرصه بهدنبال پست و مقام و پول نیستم.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💢 یادمان نرود!
انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم اگرچه در پس حادثهای تلخ و یک سال زودتر از موعد مقرر در حال برگزاری است؛ اما این تغییر ناگهانی به این معنا نیست که اصول دیگری بر آن حکمفرماست و معیارهای انتخاباتی تغییر کرده است. پس در این روزها که ساعت به ساعت بر شور و حرارت کارزار انتخاب نهمین رئیسجمهور ایران اسلامی افزوده میشود و نامزدها و طرفدارانشان با همه قوا وارد میدان تبلیغ شدهاند و البته در آستانه برگزاری اولین مناظره انتخاباتی هستیم، لازم است یک بار دیگر به مهمترین اصل رقابت برای تصدیهای گوناگون در جمهوری اسلامی ایران تأکید شود و به نامزدها و هوادارانشان یادآوری شود که مهمترین موضوع و اساس در میدان، رعایت اخلاق انتخاباتی است!
همانگونه که رهبر معظم انقلاب پیش از این و در سخنان راهبردیشان در چهاردهم خرداد در این زمینه تذکر و هشدار داده و فرمودند: «در این حرکت عظیمی که انجام میگیرد، در رقابتهای پیش روی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمتزدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملی هم لطمه میزند. صحنه انتخابات صحنه عزت و حماسه است، صحنه رقابت برای خدمت است، صحنه کش و واکش برای به دست آوردن قدرت نیست. برادرانی که وارد میدان مبارزه انتخاباتی و رقابت انتخاباتی میشوند، این را بهعنوان یک وظیفه بدانند.»
سخنانی که در میان تذکر به اخلاق از یک واقعیت روشن و یک اصل اساسی دیگر رونمایی میکند و آن عبارت است از اینکه، «انتخابات صحنه عزت و حماسه است»؛ موضوعی که متأسفانه در برخی از دورههای گذشته غفلت از آن به کشور آسیب رسانده است! بسیاری از ما به یاد داریم در انتخابات ۱۳۸۸ چه رخ داد! چگونه نامزدها با زیر پا گذاشتن قواعد انتخابات، با زیر پا گذاشتن اخلاق، با زیر پا گذاشتن اصول عزتآفرین و حماسهساز تنها به کسب قدرت اندیشیدند و دشمنان ایران و اسلام را به طمع انداختند و نتیجه آن فتنه سیاهی شد که «جنبش سبز» نام گرفت. آنها دو قطبی کاذب در جامعه شکل دادند! اعتماد مردم به نظام و صندوق رأی را مورد هجمه قرار دادند و به تعبیر امام خامنهای کشور را تا لبه پرتگاه بردند!
امروز آن تجربه تلخ و تجربه بعضی دیگر از بیاخلاقیهای انتخاباتی در ادوار مختلف پیش چشم ماست و روزهای مهم رقابت انتخاباتی در پیش روی ما قرار دارد. امید است که نامزدها و هواداران و دوستانشان از درون جلسه مناظره تا همایشهای انتخاباتی و تبلیغات در خیابان، به قواعد خلق حماسه عزت پایبند باشند تا زمینه تولید قدرت مشارکت حداکثری در هشتم تیرماه برای کشور فراهم شود.
✍️ #محمد_پناهی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💠 حفظ استقلال سیاسی!
جمعی از نخبگان و مدالآوران علمیف کشورمان ظهر دیروز (شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳) با حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. گزیدهای از بیانات رهبر معظم انقلاب در این دیدار به این شرح است:
خوشبختانه در حال حاضر استقلال سیاسی در کشور داریم، یعنی ایران و جمهوری اسلامی نسبت به مسائل کلی دنیا دارای منطق و دارای حرف و دارای جایگاه مشخصی است، ما در قضیه فلسطین حرف داریم، در قضایای آمریکا حرف داریم در قضایا و مسائل دنیا و در مسئله نظم نوین جهانی حرف داریم، در دنیا حرف داریم، یعنی حرفی که شنیده میشود داریم، یعنی در دنیا میشنوند حرف ما را و روی آن حساب میکنند، ممکن است حرف ما را خیلیها قبول نکنند، اما بالاخره روی این حرف حساب میکنند، این استقلال است، این را نباید از دست داد، حالا هر دولتی که سر کار میآید، یکی از مسائل مهمش باید این باشد که این استقلال سیاسی که خوشبختانه بهوجود آمده، این استقلال سیاسی را حفظ کنیم.
سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مانند اغلب کشورهای جهان، در نهادهای بالادستی تنظیم میشود و بر منافع بلندمدت و اصول و ارزشها استوار است. در بسیاری از کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران، اصول سیاست خارجی با رفتوآمد دولتها با سلایق مختلف سیاسی، تغییر نمیکند. البته این نکته مهم است که دولتها در انتخاب تاکتیکها و ابتکارات اجرایی راهبردهای سیاست خارجی تأثیرگذارند و این تأثیرگذاری گاهی آسیبهایی را به منافع ملی کشور زده است؛ به گونهای که برخی از قلمها و زبانها در سالهای متمادی بهخصوص در مراحل مختلف مذاکرات لغو تحریم، سعی کردند خصومت آشکار آمریکا نسبت به ایران را تا سطح یک سوءتفاهم تقلیل بدهند و این خلاف بود. تصمیمگیری در سیاست خارجی کشور براساس عزت، حکمت و مصلحت انجام میشود و این دولتها هستند که میتوانند این رویکرد را شدت و ضعف ببخشند. دولت سیزدهم شهید رئیسی بر مبنای همین دیدگاه، توانست تأمین منافع ملی، حفظ عزت و اقتدار، ایفای نقش محوری در منطقه، شکست پروژههای بزرگ آمریکا و متحدانش در منطقه، تقویت و توسعه مقاومت اسلامی، تبدیل شدن انقلاب اسلامی به عنوان الگوی موفق در بین کشورهای منطقه و جهان، گسترش روابط با کشورهای منطقهای و جهانی، عضویت در سازمانهای مهم بینالمللی، مانند بریکس و شانگهای، تأثیرگذاری در معادلات منطقهای و جهانی و جایگزین کردن گفتمان مقاومت به جای گفتمان سازش در منطقه را رقم بزند.
نظام جمهوری اسلامی بر اساس مفاد قانون اساسی و گفتمان امام خمینی(ره) و رهبرمعظم انقلاب اسلامی، راهبردها و مختصات انقلابی مبتنی بر استقلال سیاسی دارد. با اجرا و اعمال هوشمندانه این نوع مختصات، هم میتوان نسبت به نظام سلطه و مستکبران غیرمتعهد ماند، دشمن را شناخت و ترفندهای او را خنثی کرد و هم میتوان روابط دوستانه با کشورهای غیرمتخاصم جهان و حضور فعال در مجامع بینالمللی داشت. نکته پایانی تحلیل این است که «استقلال سیاسی» یکی از مهمترین شاخصههای ارزیابی قوت حکمرانی در نظامهای سیاسی است و باید بر این نکته انگشت تأکید گذاشت که در کنار دستاوردهای انقلاب اسلامی، استقلال سیاسی، مهمترین، اصیلترین، الهامبخشترین و سرنوشتسازترین دستاورد انقلاب اسلامی است. «وَ أَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ»؛ آنچه را خداوند به تو عطا فرموده بازگو كن.
✍️ #حسين_عباسيان
http://Eitaa.com/e_beman
📌دو قطبی مشارکت بالا یا انتخاب اصلح
🔸دوقطبیهای مخرب در آستانه انتخابات اوج میگیرد. این دوقطبیها اثر مستقیمی در کمیت و کیفیت مشارکت دارد.
یکی از دوقطبیها در میان دلدادگان انقلاب و کسانی که حتما در انتخابات شرکت میکنند. دو قطبی مشارکت یا انتخاب اصلح است.
برخی مشارکت بالا را بر انتخاب اصلح با مشارکت کم ترجیح میدهند و برخی بالعکس. هر کدام طرفدارانی دارد.
🔸دامن زدن به این دو قطبی اثر زیادی در مشارکت و عدم مشارکت دارد.
پیامد اعتقاد به انتخاب اصلح، عدم تلاش برای مشارکت بیشتر را در پی دارد. چنانچه اصلحی هم در میان نامزدها پیدا نشود، شرکت در انتخابات تکلیف نخواهد بود.
🔹انتخابات در ایران اسلامی تضمینکننده جمهوریت و اسلامیت نظام است.
در انتخابات پیشروی ریاست جمهوری اینکه چه فردی انتخاب شده و بر کرسی تصمیمگیری و سیاستپردازی و اجرایی نظام بنشیند، از اهمیت ویژهای برخوردار است ولی حضور گسترده مردم در انتخابات تیر ۴۰۳نقش حیاتی دارد.
مشارکت قوی، توطئه دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها علیه مردمی بودن نظام را خنثی کرده و بر باد میدهد.
🔸ضمن آنکه نامزدهای نهایی از فیلتر شورای نگهبان عبور کرده اند.
این نامزدها کف صلاحیتها را دارند.
پیدا کردن اصلح در میان این نامزدها کار سختی نیست. تحقیق و مشاوره از راههای رسیدن به اصلح است که برای همگان ممکن است.
#انتخابات۱۴۰۳
#مشارکت
#جهاد_تبیین
✍ #موسی_سلیمانی
🔰مأموریت «آموس هوکشتاین» چیست؟
▪️ منابع خبری گزارش دادند، «آموس هوکشتاین» فرستاده ویژه «جو بایدن» قصد دارد در سفری برنامهریزی نشده به اراضی اشغالی و بعد از آن به بیروت برود. در همین زمینه، «عبدالباری عطوان» تحلیلگر برجسته فلسطینی در یادداشتی نوشت: «عجله آمریکا برای فرستادن آموس هوکشتاین به فلسطین اشغالی و بیروت به معنای نگرانی درباره احتمال وقوع یک جنگ گسترده در جبهه شمالی اراضی اشغالی است. آموس هوکشتاین که در ارتش اسرائیل خدمت میکرد و یک صهیونیست است، برای صهیونیستها سلاح و تجهیزات پیشرفته و برای لبنانیها تهدیدات پنهان میآورد تا به جنگ فرسایشی که ارتش اشغالگر در شمال گرفتار آن شده و حزبالله با شجاعت و درایت این نبرد را مدیریت میکند، پایان دهد.» وی تصریح کرد: «آموس هوکشتاین با وعدهها و تضمینهای دروغین خود درباره استخراج نفت و گاز از آبهای لبنان و پایان دادن به بحران اقتصادی خفقانآور این کشور به دنبال فریب دادن لبنانیهاست؛ اما باز هم ناکام میماند و مجبور است دست خالی از بیروت برگردد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 آمریکا نماد تروریسم واقعی
▫️ «محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله گفت: «حمایت آمریکا از اسرائیل برای ارتکاب جنایات قرن در غزه، بیانکننده تروریسم واقعی است که خطری برای جهان و تهدید جدی برای صلح جهانی به شمار میرود.» وی تصریح کرد: «تروریسم آمریکایی، به گسترش هرج و مرج در جهان میپردازد، ولی هرگز قادر به رام کردن و تسلیم ملتهای آزادی نیست که برای مقابله با آن آماده هستند و به اراده آزادیبخشی و استقلال چنگ زدهاند.» عبدالسلام خاطرنشان کرد: «موضع یمن با عملیات دریایی خود(علیه کشتیرانی رژیم صهیونیستی و کشتیهای مرتبط با این رژیم) در راستای حمایت و پشتیبانی از قربانی(مردم غزه) در رویارویی با جلادان آمریکایی و اسرائیلی قرار دارد.» وی اظهار داشت: «ما از جهان میخواهیم از دایره سکوت خارج شده و در برابر آمریکا فریاد برآورند تا تروریسم خونین وحشیانه اسرائیل را که آشکارا از آن حمایت میکند، متوقف کند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 کابینه جنگ اشغالگران فرو پاشید
📍 شبکه «کان» رژیم صهیونیستی نوشت، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم به وزیران کابینه جنگی خود اطلاع داده است که کابینه جنگی را منحل کرده است. کابینه جنگی یا شورای جنگ، بعد از عملیات بیسابقه مقاومت فلسطین در غزه علیه سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ در تاریخ ۱۵ مهر ماه سال گذشته، به منظور پیشبرد جنگ علیه نوار غزه و آزادی اسرای صهیونیست در اختیار حماس تشکیل شد و متشکل از حزب حاکم و اپوزیسیون بوده و غیر از کابینه اصلی به رهبری حزب لیکود و احزاب راست افراطی است. با این حال، اختلاف نظر بر سر نحوه مدیریت جنگ، به ویژه بین جناح حاکم به رهبری نتانیاهو و حزب لیکود و جناح مخالف به رهبری «بنی گانتس»، رئیس ائتلاف «بلوک دولت»، که پیش از جنگ نیز وجود داشت، سبب شد این کابینه راه به جایی نبرد و گانتس هفته پیش از این کابینه جدا شد. او پس از استعفا، در بین مخالفان نتانیاهو حاضر و خواستار استعفای نتانیاهو از قدرت شد.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گروسی همچنان زیادهخواه!
🔹️ «رافائل گروسی» با وجود تصویب قطعنامه علیه ایران در نشست اخیر شورای حکام آژانس مدعی شد، این نهاد سیاست ضد ایرانی را دنبال نمیکند و درخواست برای همکاری تهران را تکرار کرد. مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی همچنین بدون در نظر گرفتن همکاریهای ایران با این نهاد، گفت ایران باید به منظور دستیابی به توافق جدید اجازه دهد که بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تأسیساتش دسترسی داشته باشند. وی همچنین درباره برجام گفت: «معتقدم باید به دیپلماسی بازگردیم. برجام را داشتیم، اما اکنون فقط یک توافق روی کاغذ است که هیچ کس به آن پایبند نیست.» وی افزود: «تلاشهایی اینجا در وین برای احیای آن (برجام) بوده، اما متأسفانه با وجود نزدیک شدن به موفقیت، به دلایلی که برای من روشن نیست؛ زیرا مستقیم در این روند نبودم، به جایی نرسیدند. جای تعجب نیست که آمریکا و ایران یکدیگر را به دلیل این شکست مقصر میدانند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 بزرگترین محموله سلاح در راه تلآویو؟
▪️ روزنامه «واشنگتنپست» گزارش داد، دو قانونگذار ارشد دموکرات در تلاش هستند تا قرارداد بزرگی را برای فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی تصویب کنند. در این گزارش آمده است، «گرگوری میکس» و «بن کاردین» با فروش عمده تسلیحات به رژیم صهیونیستی به ارزش ۱۸ میلیارد دلار، از جمله ۵۰ فروند جنگنده «اف-۱۵» موافقت کردند. واشنگتنپست نوشت: «اکنون وزارت خارجه آمریکا میتواند گام بعدی به سوی نهایی کردن این قرارداد، یعنی اطلاعرسانی به کنگره در مورد این مصوبه را آغاز کند.» این در حالی است که رژیم صهیونیستی از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و از زمان آغاز حملات جنایتکارانه به نوار غزه، ۳۷ هزار و ۳۴۷ فلسطینی را به شهادت رسانده و ۸۵ هزار و ۳۷۲ نفر را نیز مجروح کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 احیای ۸۱۱ کارخانه غیر فعال
🔹️ در چند سال گذشته غیرفعال شدن واحدهای تولیدی و صنعتی به دلیل مشکلاتی نظیر کمبود نقدینگی، بدهی به نظام بانکی، عدم وجود ماشینآلات مناسب و .... به یکی از معضلات و مشکلات اصلی کشورمان تبدیل شده است بطوری که براساس برآوردها بیش از 41 هزار واحد تولیدی راکد در داخل و خارج از شهرکها و نواحی صنعتی وجود دارد. بنابراین احیای واحدها و بنگاههای تولیدی و صنعتی راکد و نیمه راکد در دستور کار دولت قرار گرفت بررسی وضعیت احیا واحدهای صنعتی نشان میدهد که با اهتمام این سازمان تعداد هزار و 811 واحد صنعتی غیرفعال احیا شده است و با این اقدام 35 هزار و 621 شغل در این سال ایجاد شده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
▪️ اتحادیه اروپا اعلام کرد، تحریمها علیه روسیه را به مدت یک سال تمدید کرده است. اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای افزود، تحریمها علیه روسیه را در ارتباط با الحاق غیرقانونی شبه جزیره کریمه و شهر «سواستوپول» اوکراین به قلمرو خود، به مدت یک سال تمدید کرده است. بر اساس این بیانیه، تحریمها تا ۲۵ ژوئن ۲۰۲۵ تمدید شده است. روابط روسیه و کشورهای غربی پس از کودتای دولتی در اوکراین در سال 2014 و الحاق شبه جزیره کریمه به ترکیب فدراسیون روسیه تیره و تحریمهای اتحادیه اروپا از ماه ژوئن همان سال علیه روسیه آغاز شد.
▫️ قوه قضائیه ادعای منتشر شده در فضای مجازی درباره ابتلای صادق زیباکلام به بیماری در زندان را نادرست دانست و اعلام کرد: «وی مدتها پیش دچار بیماری شده بود و طبق قانون، مرجع تشخیص عدم تحمل کیفر پزشکی قانونی است که در این مورد اظهار نظر کرده است. زیباکلام همانطور که تاکنون از مرخصی استفاده کرده است، میتواند برای پیگیری روند درمان از تسهیلات قانونی استفاده کند.»
▪️ دفتر «آیتالله ناصر مکارم شیرازی» در اطلاعیهای اعلام کرد، این مرجع تقلید به علت مسمومیت گوارشی، به توصیه پزشکان، به منظور تکمیل درمان به بیمارستان منتقل شده است .پس از پیگیریها، یکی از نزدیکان آیتالله مکارم شیرازی در مورد جزئیات این اطلاعیه گفت: «آیتالله مکارم در صحت کامل هستند و تنها یک مسمومیت غذایی منجر به کسالت ایشان شد.» وی افزود: «در حال حاضر ایشان از بیمارستان مرخص و به منزل منتقل شدهاند و شرایط جسمانی ایشان مساعد است.»
▫️ وبگاه آمریکایی «رادیو فردا» به نقل از «رویترز، هاآرتص و شبکه کان» نوشت: «ارتش اسرائیل هشدار داد که تجاوزات ناشی از حملات راکتی و پهپادهای انتحاری حزبالله در شمال اسرائیل میتواند تنش جاری در این منطقه را بهطور جدی تشدید کرده و عواقبی ویرانگر داشته باشد.»
▪️ «محسن رضایی» درباره مناظره اول انتخاباتی نوشت: «مناظره نخست، ضمن گشودن فصل نوینی از رقابت عقلانی و اخلاقمدارانه، جلوهای از یکدلی و یکصدایی سرمایههای انقلاب در خدمت صادقانه به مردم، حفظ نظام و تلاش برای پیشرفت کشور بود. ضمن تشکر از همه کاندیداها، امید داریم این روند ادامه یابد.»
▫️ دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو میگوید، مواد اولیه و محصولات دارویی ایران از طریق حدود ۱۰۰ شرکت به حدود ۵۰ مقصد صادراتی ارسال میشود. همچنین ۵ داروی ضد سرطان شامل خون، پروستات، ریه، تخمدان و ضد قارچ در گروه سلامت و دارویی برکت و با تلاش نخبگان کشورمان بومیسازی شده است.»
▪️ شبکه «الجزیره» گزارش داد که در حمله هوایی ارتش اشغالگران به منزلی در اردوگاه النصیرات، حداقل ۸ فلسطینی به شهادت رسیده و تعداد زیادی نیز مجروح شدند. خبرنگار الجزیره در جنوب غزه نیز گفت که نظامیان صهیونیست تعدادی ساختمان را در محله «تلالسلطان» در غرب شهر «رفح» منفجر کردند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💢 صاحبان کارنامه
یکی از شاخصهای انتخابات شایسته نظام اسلامی آن است که فرآیند انتخابات به نحوی باشد که در نهایت شایستگان و اصلحان بر مسند قدرت تکیه بزنند. این مسئله رمز تعالی و ارتقای نظام اسلامی است که در آموزههای دینی نیز فراوان بر آن تأکید شده است. رهبر معظم انقلاب در همه انتخابات گذشته بر ضرورت انتخاب اصلح تأکید داشتهاند. معظمله در سفر به خراسان شمالی و در جمع بسیجیان در این زمینه میفرمایند: «آن چیزی که در مورد انتخابات خواستهٔ ماست، فکر ماست، آرزوی ماست، این چند چیز است... دیگر اینکه از خدا بخواهیم و خودمان هم چشممان را باز کنیم؛ کاری کنیم که نتیجه انتخابات، یک گزینش خوب و همراه با صلاح و صرفه انقلاب و کشور باشد.» (24/7/1391) ایشان با صراحت اعلام میدارند: «مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛ چون امر کوچکی نیست»(11/2/1380) و معتقدند: «آنچه که برای مردم در این انتخابات و همه گزینشهای ملی و انتخاباتها مهم است، این است که سطح کارآمدی نظام روز به روز ارتقا پیدا کند؛ این اساس مسئله است. اگر مردم دنبال رئیسجمهور یا دنبال نماینده مجلس میگردند یا دنبال دیگر کسانی هستند که میخواهند آنها را با انتخاب تعیین کنند، در پی آن هستند که انسانهای کارآمدی را بر اریکه مسئولیت بنشانند تا آنها بتوانند سطح کارآمدی نظام را افزایش بدهند و مشکلات مادی و معنوی مردم را حل کنند؛ این خواست مردم است. حالا گروهها و احزاب و عناصر سیاسی هم هر کدام نقطهنظرهایی دارند؛ آن نقطهنظرات برای خودشان است.»(24/8/1383) به این ترتیب، توجه و تأکید بر انتخاب اصلح معنا مییابد. همانطور که مشخص است، در کلام ایشان مهمترین معیار برای ریاست جمهوری «کارآمدی» است؛ چرا که همه تلاشها برای انتخابات، برگزیدن افراد است که از پس کار حکمرانی برآمده و بر مشکلات فائق آیند؛ اما نکته اساسی در این میان آن است که چطور میتوان کارآمدی افراد را سنجید؟ در حالی که همه نامزدها در عرصه مدعی کارآمدی و دارا بودن برنامه هستند. در این میان، رهبر حکیم انقلاب اسلامی شاخصه داشتن کارنامه را مطرح میکنند و میفرمایند: «من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اطمینان کرد، همیشه همین را میگویم که به حرف و وعده اعتماد نکنید: به عمل کار برآید؛ به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد؛ در مسائل مهمّ کشور هم همین جور است.» (14/3/1400) به واقع، در میان نامزدها آن کسی که کارنامه وزین و سنگین و قابل دفاعتری دارد، تضمین قویتری برای تجلی کارآمدی در جایگاه مدیریت اجرایی کشور خواهد داشت. با این نگاه به عرصه انتخابات رسیدن به نامزد اصلح هموار خواهد شد.
✍️ #مهدی_سعیدی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🟤 مردمسالاری دینی ایران مدلی قابل عرضه به جهان
برخی معتقدند، آمریکا مانند «شهری نورانی بر فراز یک تپه» است و دولتمردان این کشور باید آمریکا را چنان بسازند و قوی کنند تا نگاه سایر دولتها به این شهر و «فانوس هدایتگر دموکراسی» جلب شود؛ اما واقعیت به گونهای دیگر رقم خورده است که تارنمای نشریه آمریکایی «هیل» در گزارشی با اشاره به نتایج نظرسنجی مؤسسه افکارسنجی «پیو» درباره تشدید اختلافات داخلی در آمریکا نوشته است: «فانوس دموکراسی آمریکایی رو به خاموشی میرود»؛ چرا که رهبران غرب دیگر به آمریکا به مثابه یک الگو در حوزه دموکراسی نگاه نمیکنند. این مسئله در میزان مشارکت مردم آمریکا در انتخاباتهای این کشور نیز خود را نشان داده است. آمارها حاکی از آن است که تا پیش از سال 2018 اغلب مشارکت آمریکاییها در انتخاباتهای پارلمانی برابر یا پایینتر از 40 درصد بوده است. در فرانسه، برای نمونه دیگری از کشورهای غربی، طی سالهای اخیر مشارکت زیر 49 درصد بوده است. برخی کشورهای غربی دیگر نیز قوانین خاصی را وضع کرده و مجازاتی را برای شخص غایب در انتخابات در نظر گرفتهاند. شهروندان غایب استرالیایی باید جریمه نقدی بپردازند، در غیر این صورت به زندان خواهند رفت یا در برزیل برای کسانی که در انتخابات شرکت نکنند، گذرنامه صادر نخواهد شد. بنابر قانون اساسی بلژیک، اگر کسی پس از دریافت دعوتنامه برای رأی دادن، پای صندوق نرود و عذر موجهی هم نداشته باشد، بین ۲۵ تا ۵۰ یورو جریمه میشود. اگر این غیبت دوباره تکرار شود، جریمه بین ۵۰ تا ۱۲۵ یورو افزایش مییابد و اگر کسی در چهار دور انتخابات شرکت نکند، علاوه بر چهار بار جریمه، نام او از فهرست رأیدهندگان به مدت ۱۰ سال خط خورده و در هیچ مقام و اداره دولتی پذیرفته نخواهد شد و هیچ کمک و امتیازی نیز از سوی دولت دریافت نخواهد کرد. اما در جمهوری اسلامی ایران شرایط جور دیگری است. با وجود اینکه هجمههای رسانهای تلاش دارد بی اعتباری انتخابات ایران را به ذهن متبادر کند و نیز تحریمهای متعدد با هدف مأیوسسازی، ملت ایران را نشانه گرفتهاند؛ اما در انتخابات سال گذشته مشارکت بالای ۴۱ درصد را شاهد بودیم. این در حالی است که در ایران مجازاتی برای غایبان در انتخابات نیز وضع نشده است. در انتخابات پیش رو نیز باید بیان کرد رئیس جمهور شهید تراز ریاست جمهوری را تغییر داد و شهادت او باورهای اجتماعی را راسختر از گذشته کرد؛ به گونهای که به گزارش مرکز تحقیقات صدا و سیما، میزان مشارکت، پس از شهادت شهید رئیسی در مقایسه با قبل از این سانحه، ۱۲ درصد تا کنون افزایش داشته و امید میرود از آمار فعلی نیز فراتر رود. از این رو میتوان مدل مردم سالاری دینی نظام جمهوری اسلامی ایران را به منزله الگویی کارآمد به جامعه جهانی معرفی کرد.
✍️ #محمد_حکیمی
http://Eitaa.com/e_beman
📌بچه زشت دور اول مناظرات
🔸نخستین دور مناظرات نامزدهای ریاست جمهوری برگزار شد.
در این مناظره برخی موضوعات نامزدها اشتراک و برخی مسائل تفاوت داشت.
رعایت اخلاق از سوی نامزدها در این مناظره برجسته بود.
از مشترکات دیگر مناظره، اتفاق و تایید بر تلاش و خدمات شایان توجه دولت سیزدهم آیت الله شهید رئیسی بود.
از دیگر از مشترکات مناظره دور اول طرد و تبری و انتقاد از دهه نود یعنی دولت یازدهم و دوازدهم بود. دولت تدبیر و امید به ریاست حجت الاسلام روحانی بچه زشتي بود که هیچ نامزدی فعالیت آن را تأیید نکرد. حتی نامزد اصلاح طلبان که برخی از مدیران دولت تدبیر و امید در ستادهای وی حضور دارند معتقد است دولت وی دولت سوم روحانی نخواهد بود.
🔸دهه نود دهه سیاهی از خیلی جهات بود.
ریشه عملکرد منفی دولت روحانی، اعتقاد به توسل به صاحبان تحریم و پناه بردن به
دشمن و تعامل و احترام به ارادههای سیاسی قدرتهای بزرگ بود.
متاسفانه همین نگاه در گفتمان برخی نامزدهای دوره چهاردهم دیده می.شود.
تجربه تلخی که نباید دوباره تکرار شود.
#انتخابات۱۴۰۳
#دولت_شهید_رئیسی
#دهه_نود
✍ #موسی_سلیمانی
🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴
💐 بصائر علوی
🌹 قال امیرالمومنین علیه السلام:
🔹وَإِنَّ عَمَلَکَ لَيْسَ لَکَ بِطُعْمَة وَلَکِنَّهُ فِي عُنُقِکَ أَمَانَةٌ، وَأَنْتَ مُسْتَرْعًى لِمَنْ فَوْقَکَ
🟡فرماندارى تو براى تو وسيله آب و نان نيست، بلکه امانتى است در گردنت و تو از سوى مافوق خود تحت مراقبت هستى
📘#نهج_البلاغه_نامه_5
#کاندیدای_انتخابات
#مقام_کشور = #امانت_الهی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
هدایت شده از ثامن رضوی
📌🍃
🍃
•[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]•
🛑 #پخش_زنده (گفتگوی تصویری)
💠 ششمین نشست تخصصی بصیرتی سال ۱۴۰۳
🔰ویژه هادیان، نخبگان، خانواده ها، وابستگان، ادمینها، سرشبکههای ثامن، عموم بسیجیان و...
💢 موضوع:
«ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو»
👤 سخنران:استاد دکتر حسین عبداللهی فر
«استاد دانشگاه، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی»
🕒 زمان: شنبه ٠٢ تیر ماه ۱۴۰٣
ساعت 17:15
🔻شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇
🌐 https://rubika.ir/samen_razavi
♻️ رسانه باشید!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @Samen_Razavi