🔰 حرف روز
✡️ بازی مرگ نتانیاهو
بیش از ده ماه از آغاز نبرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین گذشته است. در همین بازه زمانی، رژیم صهیونیستی بیشترین حجم از جنایات تاریخ بشریت را علیه مردم مظلوم غیر نظامی فلسطین انجام داده است. حمله به مجدل شمس، یورش به بیمارستان الشفاء غزه، به شهادت رساندن بیش از چهل هزار فلسطینی و ترور مستشاران ایرانی و فرماندهان جبهه مقاومت بخشی از این جنایتهاست. در کنار او، ایالات متحده و غرب نیز با حمایتهای همهجانبه خود شریک جرم رژیم صهیونیستی شناخته میشوند. سؤال اینجاست که رژیم صهیونیستی و نتانیاهو چه هدفی از ادامه جنگ و انجام ترورهای اخیر دارند؟
1️⃣ اعتراضات شهرکنشینان صهیونیست بر سیاستهای بنیامین نتانیاهو شدت گرفته است. درست چند ماه قبل از اجرای عملیات «وعده صادق» اعتراضات به اصلاحات قضایی بنیامین نتانیاهو افزایش یافته بود. برخی از تحلیلگران در همان زمان از بروز شکاف بسیار عمیق حاکمیتی و اجتماعی در سرزمینهای اشغالی خبر میدادند. شرایط به گونهای بود که مشروعیت نتانیاهو کاملاً در خطر بود. در همین حال، عملیات طوفانالاقصی انجام شد و ناکارآمدی نتانیاهو بیش از پیش آشکار شد. اعتراضات در سرزمینهای اشغالی بار دیگر گسترش پیدا کرد و فشارها روی نتانیاهو بیش از پیش شد. در همین راستا، چنین تحلیل میشود که ادامه جنگ و انجام ترورهای ظالمانه و مذبوحانه رژیم صهیونیستی به دلیل پاسخ به مطالبات و اعتراضات شهرکنشینان است.
2️⃣ هدف دوم رژیم صهیونیستی و نتانیاهو تلاش برای دستاوردسازی است. با گذشت ده ماه از جنگ همچنان رژیم صهیونیستی نتوانسته است به هیچ یک از اهداف نظامی خود دست پیدا کند و بنابراین ترورهای نامشروع برای دستاوردسازی جنگی تصور میشود.
3️⃣ هدف سوم نتانیاهو تلاش برای بازگرداندن امنیت به سرزمینهای اشغالی است. از آغاز جنگ تاکنون شمال سرزمینهای اشغالی از جانب رزمندگان حزبالله، جنوب سرزمینهای اشغالی به دست مجاهدان انصارالله و بخشهای مرکزی سرزمینهای اشغالی هم از سوی غیورمردان فلسطینی ناامن شده است. این ناامنی و ترس باعث شده است مغازههای اسرائیل خیلی سریع خالی از مواد غذایی شده و مهاجرت معکوس از سرزمینهای اشغالی به سمت اروپا و آمریکا صورت بگیرد. اهداف دیگری همانند حفظ دولت رژیم صهیونیستی و جلوگیری از سقوط کابینه حزب لیکود، تلاش برای بالا بردن هزینه مقاومت در برابر سازش برای فلسطینیان و در نهایت تنبیه شدید فلسطینیان برای فراموشی تفکر مقاومت را نیز میتوان اشاره کرد. ضمن اینکه کارتلهای بزرگ تسلیحاتی که بخش اعظم آن در دست صهیونیستهاست، به دنبال ادامه جنگ و نگه داشتن سطح منازعه و نبرد در همین سطح فعلی و گیر افتادن طرفهای درگیر در باتلاق جنگهای نظامی است تا بتواند منافع اقتصادی خود را تحصیل کند.
✍️ #رامین_نصیری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💢 کمیسیون فرهنگی را دریابید!
«دکتر طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان شنبه (13 مرداد 1403) در نشست با خبرنگاران درباره «طرح اصلاح تبصره یک ماده 38 قانون آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی» توضیح داد: «از نظر اعضای شورای نگهبان، تفویض تعیین حداقل اعضای کمیسیونهای مجلس نیازمند تقنین است و امکان واگذاری آن بدون ذکر ضابطهای به یک هیئت، خلاف اصل 85 قانون اساسی شناخته میشود.» وی ابراز داشت: «اگر مجلس اصلاحات لازم را انجام بدهد، مجدد این طرح را بررسی خواهیم کرد. امیدواریم تدبیری اتخاذ شود که در هر دوره با این موضوع مواجه نباشیم که برخی از کمیسیونهای تخصصی مجلس امکان تشکیل نداشته باشند.» از جمله این کمیسیونها، کمیسیونهای فرهنگی مجلس است که در انتظار این تدبیر خواهد ماند؛ اما واقعاً چرا نمایندگان از عضویت در کمیسیونهای فرهنگی استقبال نمیکنند؟ جالبتر اینکه حتی نمایندگانی که با سابقه فرهنگی، هنری و رسانهای وارد مجلس شدهاند نیز تمایل چندانی به عضویت در این کمیسیون نشان نمیدهند. در عوض کمیسیونهای امنیت ملی، بودجه، انرژی و صنایع، همواره برای نمایندگان جذابتر بوده و حتی نمایندگان غیر متخصص نیز برای این کمیسیونها صف میکشند.
چرایی این تمایل نداشتن را میتوان در برخی از این دلایل دانست:
🔸️ اول، برخی نمایندگان به دلیل تخصص و تجربه در زمینههای خاصی، مانند اقتصاد، بهداشت و آموزش ترجیح داده میشوند تا در کمیسیونهای مربوط به این حوزهها فعالیت کنند.
🔸️ دوم، تنوع دیدگاه در امر فرهنگ چالشی دیگر است.برخی نمایندگان حاضر نیستند در این راه هزینه شخصیتی بدهند و از حواشی آن ترس دارند؛ برای نمونه، مسئله عفاف و حجاب طی سالهای اخیر شکل ویژهای به خود گرفته و اکنون این کمیسیون با لایحه عفاف و حجاب دست و پنجه نرم میکند. از دیگر سو، تنوع دیدگاه در امر فرهنگ به تنوعهای حزبی نیز وابسته شده است، لذا نمایندگان در یک امر فرهنگی به ویژه حوزه اجرای یک قانون، به سختی به تفاهم میرسند. نمایندهای ممکن است در یک مسئله طرفدار برخورد سلبی باشد و نمایندهای طرفدار برخورد ایجابی.
🔸️سوم، یکی از مهمترین دلایل بیتوجهی نمایندگان به کمیسیون فرهنگی را باید در دغدغهها و مشکلات اقتصادی کشور جستوجو کرد؛ دغدغههایی که شعارهای انتخاباتی بسیاری از نمایندگان را تشکیل میدهد و حالا نمایندگانی که با شعارهای اقتصادی از مردم رأی گرفتهاند، در گام نخست باید به عضویت یکی از کمیسیونهای اقتصادی مجلس دربیایند تا بتوانند اهداف و شعارهای خود را پیگیری کنند.
🔸️چهارم، نگاه به فرهنگ در کشور ما مصرفی است. این نگاه باعث شده است تا نهادهای متولی منفعل باشند و اثربخشی خود را از دست بدهند. به دنبال این موضوع، عملاً کاری از دست برخی نهادهای سیاستگذار، همچون کمیسیون فرهنگی مجلس بر نمیآید. ما به نمایندگانی نیاز داریم که دلسوزانه و با نگاه تحولگرایانه در این کمیسیون حضور پیدا کنند. اگر چنین نباشد، طبیعی است که کمیسیون به حد نصاب نرسد.
✍️ #حسین_عباسیان
http://Eitaa.com/e_beman
🚩🥀 🇮🇷﷽🇮🇷🥀🚩
🥀 بصائر علوی
🌹 قال امیرالمومنین علیه السلام:
▫️يَوْمُ الْمَظْلُومِ عَلَى الظَّالِمِ، أَشَدُّ مِنْ يَوْمِ الظَّالِمِ عَلَى الْمَظْلُومِ.
🟠روزى كه ستمديده از ستمكار انتقام كشد، سخت تر از روزى است كه ستمكار بر او ستم روا مى داشت.
📘#نهج_البلاغه_حکمت_241
#شهیداسماعیل_هنیه
🇮🇷 نحن منتقمون 🇯🇴
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
📌سخت تر از وعده صادق
🔸پس از ترور اسماعیل هنیه در تهران، مطالبات مردمی برای انتقام سخت رو به افزایش است.
عملیات موفقیت آمیز وعده صادق توقعات و انتظارات را بالاتر برده است.
آگاهی رژیم صهیونیستی از توانمدییهای ایران، افزایش اقدامات دفاعی رژیم صهیونیستی، ضعف در اتحاد میدان و سیاست در داخل ایران پس از روی کار آمدن دولت پزشکیان، انتقام در این مرحله را سخت تر کرده است.
شورای امنیت ملی و نظام برای پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی، تصمیم قطعی را گرفته اند.
طراحی دقیق عملیات بدون خطا و تحمیل بیشترین هزینه به رژیم صهیونیستی قدرت جبهه مقاومت را نشان خواهد داد. افزون بر آن دهن مرددین داخلی را نیز خواهد بست.
انشاالله این پاسخ پشتوانه محکمی در بعد بین المللی برای دولت جدید خواهد بود.
#شهید_القدس
#اسماعیلهنیه
#خونخواهی
✍ #موسی_سلیمانی
📌فرهنگ پیاده روی در دفاع مقدس
🔸بعد از تثبیت خط پدافندی منطقه عملیاتی کربلای۵، یکی از اقداماتی که برای تشویق رزمنده ها برنامه ریزی شد، این بود که نیروهای خط شکن را برای تشویق به دیدار حضرت امام ببریم. بحث این بود که آنها را با قطار از اهواز به تهران ببریم. عده ای از بچه ها پیشنهاد دادند که پیاده می روند. می گفتند: " مگه توی تاریخ نداریم که حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام بیست و پنج سفر، از مدینه تا مکه پیاده رفتن؟ ما هم به عشق دیدار امام، بت پای پیاده، به سمت جماران و تهران حرکت می کنیم." از آن موقع کم کم فرهنگ پیاده روی شکل گرفت.
(تاریخ شفاهی دفاع مقدس، عبدالله حاجی صادقی، ص ۱۴۱)
#پیادهروی
#دفاع_مقدس