🔰 حرف روز
💢 بازی جدید!
وقتی قطعنامه شورای حکام بدون توجه به سفر گروسی به تهران و دستاوردهای مثبت آن تصویب میشود؛ یعنی آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ابزاری در دست برخی قدرتهای زورگو برای تحت فشار قرار دادن کشورها تبدیل شده است. در سفر گروسی به ایران، او این امکان را پیدا کرد تا از برخی مراکز هستهای(مجتمعهای غنیسازی شهید دکتر علیمحمدی و شهید مهندس احمدی روشن) بازدید کند و دیدارهای سیاسی مدیر کل نیز در سطح عالی برقرار شد. جدای از همه اینها، نتایج سفر نیز به گفته مقامات سازمان انرژی اتمی کشورمان و آژانس بینالمللی سازنده توصیف شد. حتی «محسن نذیریاصل» نماینده جمهوری اسلامی ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرد، در پی سفر گروسی به تهران نقشه راه همکاریهای دو طرف مورد توافق قرار گرفت. بنابراین، غربیها در چنین وضعیتی به جای قدم گذاشتن در مسیر دیپلماسی، راه تقابل و بیاعتبارسازی آژانس را برگزیدند.
در پی اقدام دول غربی، رئیس سازمان انرژی ایران دستور انجام اقدامات مؤثر، از جمله راهاندازی مجموعه معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد. بدیهی است این اقدامات در راستای صیانت از منافع کشور و توسعه هرچه بیشتر صنعت هستهای صلحآمیز متناسب با نیازهای روزافزون ملی و در چارچوب حقوق و تعهدات ایران وفق موافقتنامه پادمان جامع انجام میشود. در همین زمینه، سخنگو و معاون امور بینالملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت، صحبت ما از تزریق گاز به هزاران سانتریفیوژ است، نه صدها سانتریفیوژ.
📍 مقامات جمهوری اسلامی ایران و خاصه دولت کنونی باید این نکته را درک کنند که برجام زمانی به وقوع پیوست که ظرفیتهای صنعت هستهای به مرحله تکامل وارد شده بود و همه آنها بر روی میز مذاکره قرار گرفت؛ والّا دولتهای بدعهد غربی مفت و مجانی به کسی امتیاز نمیدهند. درس این واقعیت به ما یادآور میشود که راه تحقق منافع ملی در این عرصه از مسیر فعالسازی توانمندیهای صنعت هستهای میگذرد. ایران باید در برابر دولتهای بدعهد و بدسابقه غربیها پاسخ قاطع دهد. جریان تعامل ایران با آژانس، جریانی یکسویه و یک طرفه نیست.هیچ دولتی نباید انتظار داشته باشد جمهوری اسلامی ایران به تمامی تعهدات برجامی و هستهای خودش عمل کند و آژانس را در جریان بازرسیها قرار دهد؛ اما از آن سو، غربیها نه تنها به تعهدات خودشان کمترین توجهی نکنند، بلکه فضا را به سمت تنش و تقابل نیز ببرند. اگر آنها میخواهند قطعنامههای شورای امنیت را بار دیگر فعال کنند، باید بدانند ایران هم در زمینه عضویت خود درNPT تجدیدنظر خواهد کرد. ایران این را رسماً در مذاکرات به طرفهای گوناگون اعلام کرده است.
✍️ #عزیز_غضنفری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🔘 نتانیاهو و گالانت در تنگنای حقوقی
دیوان بینالمللی کیفری روز پنجشنبه برای «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب جرایم جنگی در غزه قرار بازداشت صادر کرد. دیوان لاهه اعلام کرد، «دلایل متقنی» یافته مبنی بر اینکه نتانیاهو و گالانت مسئول جرایمی، مانند استفاده از گرسنگی به عنوان «سلاح جنگی و کشتار و دیگر اقدامات ضدانسانی» است. اساسنامه رم در یک کنفرانس بینالمللی از نمایندگان تامالاختیار کشورها در ۱۷ ژوئیه ۱۹۹۸ که به موجب تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل متحد در رم برگزار شده بود، با ۱۲۰ رأی موافق، ۷ رأی مخالف (چین، عراق، اسرائیل، لیبی، قطر، آمریکا و یمن) و ۲۱ رأی ممتنع به تصویب رسید و در ۱ ژوئیه ۲۰۰۲ با تصویب آن از سوی ۶۰ کشور موجودیت پیدا کرد. این دادگاه تاکنون به پنج موضوع نسلکشی اوگاندا، نسلکشی کنگو، نسلکشی آفریقای مرکزی، جنگ دارفور در سودان و نسلکشی کنیا رسیدگی و علیه ۱۴ نفر اعلام جرم کرده که از بین آنها ۷ نفر فراری، ۲ نفر مرده (یا تصور میشود که مرده باشند)، ۴ نفر در بازداشت و یک نفر بهطور داوطلبانه در دادگاه حاضر شدهاند.
124 کشور عضو معاهدهای به نام اساسنامه رم هستند که دیوان بینالمللی کیفری را ایجاد کرده است. تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا این دادگاه را به رسمیت شناختهاند. 32 کشور دیگر هم این معاهده را امضا کردهاند؛ اما آن را به قوانین داخلیشان تبدیل نکردهاند. «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بعد از صدور این قرار بازداشت در پیامی در شبکه ایکس تصریح کرد، حکم دیوان بینالمللی دادگستری برای همه کشورهایی که اساسنامه رم را امضا کردهاند، لازمالاجراست. این حکمها در کل ضمانتی ایجاد نمیکنند که نتانیاهو و گالانت در لاهه محاکمه شوند، ضمن اینکه تضمینی هم نیست که این دو نفر زمانی دستگیر شوند؛ اما زندگی از این به بعد برای آنها پیچیده خواهد شد؛ زیرا آنها قبل از سفر به هر کشور امضاکننده اساسنامه رم، باید این موضوع را بررسی کنند که کشور متبوع انگیزهای برای به جان خریدن هزینههای سیاسی و نمادین دستگیر نکردن آنها را خواهد داشت یا نه.
◀️ حکم دیوان لاهه فراتر از اثراتی که روی زندگی شخصی آنها دارد، ممکن است روی تعاملات متحدان رژیم صهیونیستی با این رژیم هم اثر داشته باشد؛ برای نمونه، برخی از کشورها قوانین داخلی دارند که انتقال سلاح به طرفهایی را که از آنها برای ارتکاب جرایم جنگی استفاده میکنند، ممنوع میکند. این حکمها حتی ممکن است برخی از کشورها را به کاهش روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی سوق دهد. در واقع، حکم دادگاه علیه نتانیاهو و گالانت، فراتر از خود آنها به معنای تأیید جنایتهای جنگی این رژیم است که باعث کم رنگ شدن رابطه آنها با کشورهای هم پیمانشان نیز میشود.
✍️ #مهرداد_دهنوی
http://Eitaa.com/e_beman
1_14604934727.mp3
4.33M
ذهنت آرام کن با این
راهکارهای زیبا 😊☝️
http://Eitaa.com/e_beman
*🟢 توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت*
*🔺حجّتالاسلام حاجعلیاکبری خبر داد: حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.*
┄┅═✼✿✵♥️✵✿✼═┅┄
🤍 اَِلَِلَِّٰهَِمَِّ َِعَِجَِّلَ َِلَِوَِلَِیَِکَِ َِاَِلَِفَِرَِجَِ 🤍
هدایت شده از ثامن رضوی
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
🎥تا لحظاتی دیگر نهممین جلسه کارگاه تکنیک های فن بیان و سخنوری با سخنرانی استاد بیاتی برگزاری خواهد شد.
خواهشمند است شرکت فرمائید
❌ لینک ورود به نشست 👇👇
http://rubika.ir/Samen_Razavi
#تحلیل_راهبردی
🔍 تحلیل راهبردی از بیانات رهبر معظم انقلاب
رهبر انقلاب فرمودند: «یکی از چیزهائی که در هر حرکت عمومی و در هر نهضت لازم است، این است که بر اساس تفکرات و مبانی پایهای این نهضت و این جریان، هم بایستی «واژهسازی» بشود، هم بایستی «نهادسازی» بشود وقتی یک فکر جدید - مثل فکر حکومت اسلامی و نظام اسلامی و بیداری اسلامی - مطرح میشود، مفاهیم جدیدی را در جامعه القاء میکند؛ لذا این حرکت و این نهضت باید واژههای متناسب خودش را دارا باشد؛ اگر از واژههای بیگانه وام گرفت، فضا آشفته خواهد شد، مطلب ناگفته خواهد ماند»(۲۲مهر۱۳۹۰)
نهضتهای بزرگ تاریخی برای ماندگاری و اثرگذاری عمیق در جامعه، نیازمند دو رکن اساسی هستند: «نظام مفهومی» و «ساختار نهادی». انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک حرکت تمدنساز، از همان ابتدا با درک این ضرورت راهبردی، در مسیر تحقق این دو مهم گام برداشت.
نظام واژگانی انقلاب اسلامی به عنوان یک گفتمان نوین، نیازمند خلق مفاهیم و اصطلاحات متناسب با مبانی فکری خود بود. واژههایی چون «مستضعفین»، «استکبار»، «ولایت فقیه» و «بسیج» نمونههای برجستهای از این نظام مفهومی هستند که برگرفته از آموزههای اسلامی و متناسب با شرایط معاصر طراحی شدهاند.
در بُعد نهادسازی، تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی(ره) یکی از موفقترین تجربههای نهادسازی انقلابی محسوب میشود. این نهاد مردمی با ترکیب هوشمندانهای از عناصر «معنویت»، «مردممحوری» و «کارآمدی» توانست الگویی بینظیر از مشارکت مردمی در عرصههای مختلف را ارائه دهد.
🔑 نکته کلیدی در این میان، پیوند عمیق بین واژهسازی و نهادسازی است. وقتی مفاهیم جدید در قالب نهادهای کارآمد تجلی مییابند، به تدریج در فرهنگ عمومی جامعه نهادینه میشوند و به بخشی از هویت اجتماعی تبدیل میگردند.
امروز پس از گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی، میتوان با قاطعیت گفت که موفقیت در عرصه واژهسازی و نهادسازی یکی از رموز ماندگاری و پویایی انقلاب اسلامی بوده است. این تجربه ارزشمند میتواند الگویی برای سایر نهضتهای اسلامی و آزادیخواه در جهان باشد.
🎯 نتیجه راهبردی: تداوم حرکت انقلاب اسلامی در مسیر تمدنسازی نوین اسلامی، مستلزم توجه مستمر به نوآوری در عرصه مفاهیم و نهادهای انقلابی است.
✍ #سعید_سپاهی
#تحلیل_راهبردی
#بسیج_مستضعفین
#تمدن_نوین_اسلامی
#انقلاب_اسلامی
#نهادسازی_انقلابی
🔰 موضع مشاور رهبر معظم انقلاب درباره مذاکرات هستهای!
🟢 «علی لاریجانی» مشاور رهبر معظم انقلاب درباره چشمانداز پرونده هستهای ایران پس از روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا نوشت: «برداشت درست:
1️⃣ در موضوع هستهای، آمریکا توافق قبلی(برجام) را به هم زد و از آن خارج شد و از این طریق به ایران خسارت وارد کرد.
2️⃣ ایران غنیسازی خود را آغاز کرد و درجه خلوص را به بالای ۶۰ درصد رساند.
3️⃣ دو طرف در موقعیت جدید قرار دارند، اگر مسئولان جدید آمریکا میگویند در موضوع هستهای ایران صرفاً با سلاح هستهای مخالفند، باید در ازای این امر شروط ایران را بپذیرند و امتیاز لازم، از جمله جبران خسارات ایران و نظایر آن را قبول کنند تا توافق جدید بهدست آید نه اینکه یک طرفه امریه صادر کنند، نظیر تصمیم آنان در آژانس!» گفتنی است، لاریجانی پیشتر در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی رهبر معظم انقلاب نیز گفته بود: «اگر در موضوع هستهای ایران صرفاً با سلاح هستهای مخالفند، باید در ازای این امر شروط ایران را بپذیرند تا توافق جدید بهدست آید.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 چرا سخنگوی اصلاحطلبان تغییر نظر داد؟
🟣 «جواد امام» فعال چپ و سخنگوی جبهه اصلاحات به تازگی در اظهاراتی عجیب که «ایلنا» آنها را منتشر کرد، به مدافع دولت پزشکیان تبدیل شده و گفته است: «اصلاحطلبها به خاطر بحرانهایی که کشور با آن مواجه است، اگر قرار بود سهمخواهی کنند در درجه اول باید با انتخاب این وزرا مخالفت میکردند؛ اکثریت کابینه اصولگرا هستند؛ ولی برای خروج از مشکلات و بحرانهایی که کشور و مردم با آن مواجه هستند، اصلاحطلبان کاملاً همراهی نشان دادند و آقای پزشکیان هم برای رسیدن به وفاق، تلاش کرد و بنای دعوا ندارد و میخواهد از همه ظرفیتها استفاده کند.» این در حالی است که پیشتر سخنگوی جبهه اصلاحات گفته بود: «تفسیری که ایشان (پزشکیان) از مسئله وفاق داشته، ارتباطی با خود وفاق ندارد. کابینه پزشکیان بر خلاف نظر رأیدهندگان بوده و مردم اگر این کابینه را میشناختند به پزشکیان رأی نمیدادند!»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ایران و عربستان بیش از هر زمانی به هم نزدیک شدند!
📍 یک رسانه آمریکایی نوشت: «جنگ اسرائیل در غزه و منطقه گستردهتر، موجب نزدیکتر شدن عربستان سعودی و ایران شده است.» در نشریه «فارن افرز» آمده است، مقامات تلآویو گمان میکردند اگر جنگ منطقه را فرا بگیرد، پاسخ ایران و گروههای مقاومت به اقدامات تحریکآمیز آن، موجب از بین رفتن روند متزلزل آشتی دوباره میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس، بهویژه عربستان سعودی شده و باعث وابسته ماندن آنها به تضمینهای امنیتی آمریکا، متحد اصلی رژیم صهیونیستی میشود؛ اما خلاف انتظار تلآویو، ریاض از ابتدای این درگیری، به طور فعالانه به موضوع تشکیل کشور فلسطین پرداخته و به دنبال گزینههای متنوع راهبردی خود بوده است. گسترش تنشها میان اسرائیل و ایران موجب تشدید مذاکرات امنیتی تهران با ریاض و احتمالاً ارائه تضمینهای امنیتی شده است. تضمینها برای عربستان سعودی مهمتر از هر اطلاعاتی است که اسرائیل میتواند درباره حملات ایران ارائه دهد.
http://Eitaa.com/e_beman