چشم بیدار انقلاب و رصد توطئه های دشمن.pdf
258.6K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
❌❌ درسی از تاریخ
آمریکا و سازمان ملل عامل کشتار 8000 مسلمان❗️👇
▪️حدود 3 دهه قبل، در چنین روزهایی، در طول 3 روز، بیش از ۸۰۰۰ نفر از اهالی #سربرنیتسا در #بوسنی کشته شدند. یعنی روزانه حدود ۲۶۰۰ نفر یعنی در هر ساعت حدود ۱۱۰ نفر!
✖️ #لطفا_تاریخ_بخوانید
- #اسلحهها را تحویل دهید؛
- شما در امان هستید؛
- سازمان ملل، امنیت شما را تضمین میکند؛
- جامعه جهانی همراه شماست؛
- آنها نمیتوانند به شما نزدیک شوند!
- چرا دنبال #جنگ هستید، #صلح خوب است!
▪️اینها شعارهایی بود که از بیرون به گوش مردم شهر میرسید.
- ما نمیتوانیم؛
- «آنها» قویتر اند؛ - اگر #تسلیم شویم #گرسنه نمیمانیم؛
-اگر وارد شهر شوند هیچ چیز برایمان نمیماند؛
🔕 و اینها حرفهای «تعدادی از مردم شهر» بود. حرفهایی که توانست بذر #ناامیدی را در دل دیگر همشهریها بکارد. مردم مسلمانی که هم #سلاح داشتند و هم توان دفاعی...
👿 با این شعارهایی که از خودیها و ناخودیها شنیدند، اسلحهها را تحویل دادند و وارد کمپ شدند. کمپی که #سازمان_ملل و #جامعه_جهانی حمایت از مردم در آن جا را ضمانت کرده بود.
🔴🔴 #زنان و #مردان را جدا کردند.
مردان از ۱۲ تا ۸۰ سال ماندند و بقیه افراد را با اتوبوس به شهرهای دورتر از کمپ فرستادند. «تعدادی از مردم شهر» به «بقیه» گفتند: دیدید کار خوبی کردیم که تسلیم شدیم؟ دیدید حل شد؟
🔴⚫️ «بقیه» فقط نگاه میکردند. بعد از 3 روز نیروهای سازمان ملل و همان جامعه جهانی از کمپ رفتند. انگار نه انگار باید پای تضمینشان میماندند. «آنها» (صربها) وارد کمپ شدند و مردها را دسته دسته کشتند. «بقیه» طوری به «تعدادی از مردم شهر» نگاه میکردند که انگار با چشمهاشان عمیقترین ناسزاهای تاریخ را نثارشان میکنند.
🔺این ماجرای واقعی کمتر از 30سال پیش در مهد #آزادی و #دموکراسی! همان #اروپا ی افسانهای! در کشور مسلمان #بوسنی_و_هرزگوین و در شهر #سربرنیتسا اتفاق افتاد.
▪️مردم شهری که با اعتماد به قول و تضمین #آمریکا و سازمان های جهانی، تسلیم شدند و در سه روز بیش از ۸۰۰۰ نفر از آنها کشته شدند..!!
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🌿درفراز و نشيبهاىانقلاب ، مومنان انقلابی از غیر انقلابی باز شناخته می شوند
[سوره آلعمران (3): آيه 140]
وَ تِلْكَ الْأَيَّامُ نُداوِلُها بَيْنَ النَّاسِ وَ لِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَ يَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَداءَ (140)
و ما روزها (ى شكست و پيروزى) را در ميان مردم مىگردانيم تا خداوند (با امتحان) كسانى را كه ايمان آوردهاند، معلوم دارد و از شما گواهانى (بر ديگران) بگيرد
🌹پيامها:
1- حوادث تلخ و شيرين، پايدار نيست. «تِلْكَ الْأَيَّامُ نُداوِلُها بَيْنَ النَّاسِ»
2- در جنگها و فراز و نشيبهاى زندگى، اهل ايمان از مدّعيان ايمان باز شناخته مىشوند. «لِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا»
3- خداوند از شما شهيدانى، كشتهى راه حقّ گرفت تا امتحان شوید آیا در راه دین خدا استقامت می کنید یا عقب نشینی می کنید. «وَ يَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَداءَ»
4- حركت و جريانهاى تاريخى به ارادهى خداوند است. «نُداوِلُها»
🌹امام خامنه ای در دیدار نمایندگان مجلس ۱۳۷۶/۰۳/۰۷
مسؤولیتهایی که من و شما داریم، امانتهایی در دست ماست. «وتلک الایام نداولها بین الناس». خدای متعال، این امانتها را دست به دست میکند و چند روزی به ما فرصت میدهد که این امانتها را نگهداریم. این امانتها را خوب نگهداریم و با وظیفهی الهی خوب رفتار کنیم و بیش از همه چیز، خدا را در نظر داشته باشیم. این مهمّ است
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#هشدار_از_کوتاهی_در_نبرد
🌹🌹امیرمومنان فرمودند:
وَ كَأَنِّي أَنْظُرُ إِلَيْكُمْ تَكِشُّونَ كَشِيشَ الضِّبَابِ لَا تَأْخُذُونَ حَقّاً وَ لَا تَمْنَعُونَ ضَيْماً قَدْ خُلِّيتُمْ وَ الطَّرِيقَ فَالنَّجَاةُ لِلْمُقْتَحِمِ وَ الْهَلَكَةُ لِلْمُتَلَوِّمِ
✨✨✨✨
🍀 گويي شما را در برخي از حمله ها، در حال فرار، ناله كنان چون گله اي از سوسمار مي نگرم كه نه حقي را بازپس مي گيريد،
و نه ستمي را باز مي داريد،
🍀 اينك اين شما و اين راه گشوده،
#نجات_براي_كسي_است_كه_خود_را_به_ميدان_افكنده_به_مبارزه_ادامه_دهد_و_هلاكت_از_آن_كسي_است_كه_سستي_ورزد.
✨✨✨https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز فصلي نو در فسادستيزي
در وضعیتی که جنگ اقتصادي پس از نيمه مرداد ماه 1397 و پس از پايان دوره تنفس 90 روزه در تاريخ ۶ آگوست (۱۵ مرداد) که رئيسجمهور آمريکا مشخص کرده بود، وارد مرحله جديدي شده است، نظام جمهوري اسلامي همه توان خود را گذاشته تا قاطعانه با بسترهاي داخلي که زمينهساز اثرگذاري تحريمها و جنگ اقتصادي دشمن است، مقابله کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامي در آخرين ديدارشان در جمع مردم يادآوري کردند: «کارشناسان اقتصادي و بسياري از مسئولان بر اين مسئله متفقند که عامل اين مسئله (مشکلات معيشتي امروز) خارجي نيست، دروني است. نه اينکه تحريمها اثر نداشته باشد؛ اما عمده تأثير مربوط به عملکردهاست.»(22/5/1397) در اين ميان، مفسدان و اخلالگران اقتصادي نقش مؤثري در ايجاد نابساماني در بازار داشتهاند! حقيقتي که امروز در برابر چشم مردم شکل گرفته و برخورد با آنها به يکي از ضروريترين و فوريترين مطالبات مردمي از نظام اسلامي بدل شده است!
علاوه بر این، موافقت رهبري با درخواست قوه قضائیه در برخورد سريع و عادلانه با مفسدان اقتصادی در وضعیت حساس کنونی میتواند سرآغاز فصلي نو در فسادستیزی قلمداد شود. تحقق این امر مهم نیازمند همت بلند قوای سهگانه است.
اما در وضعیت حساس کنوني که برخورد با مفسدان اقتصادي و اخلالگران بازار ارز و سکه و محتکران کالاهاي مصرفي که ثبات در بازار را بر هم زده و موجب گراني شديد بسياري از اقلام و کالاها شدهاند، به مطالبه فراگير مردم از مسئولان بدل شده است، قوه قضائيه بايد با جديت و قاطعيت وارد ميدان شود. اين قاطعيت بايد آنقدر در جامعه آشکار باشد که حاصل آن ايجاد آرامش و اعتماد به تودههاي مردم و ايجاد رعب و وحشت در دل مفسدان و محتکران و اخلالگران اقتصادي باشد! لازمه قاطعيت، برخورد با ريشههاي فساد و نه فقط شاخهها، پرهيز از شعارزدگي و برخوردهاي مقطعي و فصلي است. از این رو کار را بايد با جديت و به طور مستمر دنبال کرد تا «اژدهاي هفت سر» فساد به کلي ريشهکن شود. قاطعيت و تسريع در برخورد با اخلالگران اقتصادي ضمن رعایت اصل عدالت و انصاف و عبور از ملاحظات در برخورد با دانهدرشتها و صدور احکام متقن، رمز موفقیت دستگاه قضایی در این میدان بزرگ خواهد بود.
https://eitaa.com/e_beman
«اگر برجام اشتباه است، چرا ترامپ آن را «مایه شرمساری» آمریکا مینامد؟ چرا نتانیاهو خروج آمریکا از برجام را تبریک میگوید؟ چرا لابی صهیونیستی در واشنگتن اقدام ترامپ را تلافی شکست خود در آمریکا میخواند؟ و چرا رژیم سعودی آن را پیروزی خود و عبور از خطای دوران اوباما میداند؟» این جملهای است که مصطفی تاجزاده اصلاحطلبـ که روزی وزیر کشور جمهوری اسلامی بودهـ در صفحه توئیترش منتشر کرده است. البته علی باقری از دیگر مدیران ارشد دوره اصلاحات (مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات) نیز در این باره نوشته است: «موجود عجیبی است این «برجام»، ترامپ و تندروهای آمریکایی آن را مایه شرمساری و حاصل فریب خوردن زمامداران آمریکا از دیپلماتهایی ایرانی قلمداد میکنند و در داخل هم آن را نتیجه اشتباه در تصمیمگیری ایران میدانند»! جملات شگفتآوری که این سؤال را مطرح میکند، آیا واقعاً درک و سطح تحلیل این مدیران سابق و فعالان سیاسی کشور در این حد است و این افراد نمیتوانند معادله به این واضحی و سادگی را حل کنند؟ افرادی با این حد از توانایی چطور صلاحیت نشستن بر صندلیهای تصمیمگیری را داشتهاند؟
اگر آمریکاییها امروز برجام را مایه شرم میدانند، به این دلیل است که نتوانسته است دست ایران را در همه حوزهها بسته و توانایی و قدرت ایران را محدود کند! آنها مخالف برجام هستند نه به دلیل اینکه برنامه هستهای ایران را محدود نکرد یا امتیازی عاید آمریکاییها نشد؛ بلکه نتوانست قدرت و نفوذ ایران و حضور منطقهای و توان دفاعی ایران را از بین ببرد! و همچنین نتوانست زمینهساز ایدهآل آمریکاییها را که همان تجزیه ایران است، عملی کند. برای ایران نیز برجام مضر و خسارت محض بوده و هست؛ چون ایران صنعت هستهای خود را به حالت نیمهتعطیل درآورد و گستردهترین نظارتها را پذیرفت؛ اما آمریکاییها به تعهدات خود عمل نکردند و بدون آنکه سازوکاری برای ملزم کردن آنها در توافق وجود داشته باشد، از برجام خارج شده و تحریمهای یکجانبه را بازگرداندند!
https://eitaa.com/e_beman
حیدر العبادی مرتکب اشتباه راهبردی شد
رسانه عربزبان «رأیالیوم» نوشت: «ما نمیدانیم العبادی هنگامی که از پایبندی به تحریمهای آمریکا ضد ایران خبر داد، چه حساب و محاسباتی پیش خودش انجام داده بود؛ اما مرتکب اشتباه راهبردی شد که وفاداری خود را به آمریکای ظالم و رئیسجمهور نژادپرست و ضد اسلام و مسلمانان آن اعلام کرد. در این مرحله حساس و سرنوشتساز ایرانیها خنجر از پشت را نمیپذیرند و از همین رو درهای خود را به روی العبادی بستند. ما بر این باور نیستیم که این موضع کوتهنگرانه به نفع ملت عراق و منافع آن باشد؛ بلکه عکس آن صادق است. آیا عمران خان، نخستوزیر جدید پاکستان هنگامی که با این محاصره مخالفت کرد و در راستای تقویت روابط با همسایه ایرانیاش حرکت کرد، عکس منافع ملتش حرکت کرد؟» گفتنی است، فشار رسانهها، سیاسیون و افکار عمومی سبب شد العبادی موضع خود را اصلاح و اعلام کند منظورش تنها حذف دلار از مبادلات فیمابین بوده است.
https://eitaa.com/e_beman
سخنگویان دولت دونالد ترامپ در ایران!
فیاض زاهد، از فعالان اصلاحطلب در مصاحبهای گفت: «ما مدعی هستیم نسبت به مفاد برجام پایبند بودهایم و نسبت به تمام پروتکلهایی که شما متصور بودید، تمکین کردهایم. این بخش از مدعای ما بسیار درست است؛ اما فراموش نکنیم برجام یک روح دارد که هم آمریکاییها و هم ایرانیها آن را نقض کردند.» گفتنی است، برخی اصلاحطلبان اصرار دارند سخنگوی ترامپ در ایران باشند. آمریکاییها و سران کشورهای اروپایی عضو 1+5 تاکنون به دفعات مدعی شدهاند که ایران به دلیل بهرهمندی از توان موشکی و قدرت منطقهای، روح برجام را نقض کرده است. کلیدواژه «روح برجام» ترفند مشترک آمریکا و اروپا برای تکرار امتیازگیری یکطرفه از ایران است. مسیری که به برجامهای بعدی ختم میشود و فقط از ما امتیاز میگیرند و وعده میدهند!
https://eitaa.com/e_beman
دولت باید نیروهای پیر را کنار بگذارد
غلامعلی رجایی، از فعالان اصلاحطلب گفت: «آقای روحانی چهره مردمی قوی ندارد. نوع کنش آقای روحانی با مردم و زیرمجموعه خود این نکته را القا میکند که ایشان از طبقهای است که یک رئیسجمهور باید از آن طبقه باشد... دولت آقای روحانی باید از این کرختی خارج شود تا مردم باور کنند دولت برای حل مشکلات آنها تلاش میکند.» احمد شیرزاد نیز گفته است: «یکی از مشکلات دولت آقای روحانی، پیر بودن آن است. بنده این موضوع را در دولت اول آقای روحانی عرض کردم. در اوایل دولت نخست آقای روحانی، این موضوع چنین توجیه میشد که فعلاً باید از نیروهای خبره و باتجربه استفاده کرد؛ ولی در واقع باید نیروها و وزرای جوان به سرعت جایگزین میشدند...»
https://eitaa.com/e_beman