✅ بارداری و زایمان و توصیه های مربوطه
❇️ سفارشات وارد شده برای نوزاد تازه متولد شده
💐 قبل از شیر دادن به نوزاد کام او را با خرما باز کنند (عمل تحنیک) .
🔸 پیامبر صلی الله علیه و آله همین عمل را برای امام حسین و امام حسن علیهما السلام انجام داد . و همچنین باز کردن کام نوزاد با آب فراط موجب می شود فرزند محّب اهل بیت شود . و این کار با تربت امام حسین علیه السلام موجب می شود فرزند در ایمنی و امنیت قرار گیرد . آب آسمان نیز برای این کار مفید است .
💐 بنابر توصیه ی امام صادق علیه السلام : یک عدس جاوشیر (نوعی صمغ) با آب حل کرده و دو قطره در بینی راست و یک قطره در بینی چپ نوزاد چکانده و در گوش راستش اذان و در گوش چپش اقامه بخوانند . ( تا قبل از بریدن ناف اینکار را انجام دهند تا فرزند مبتلا به ترس و پریدن در خواب و بیماری های کودکان( ام الصبیان) نشود ) ( اذان گفتن در گوش کودک نیز او را در مقابل شیطان رجیم محافظت می کند )
💐 بهترین و با برکت ترین شیر برای کودک شیر مادر است اگر این شیر نبود تئوری اسلامی می فرماید شیر گاو و بز . یا شیر خانمی که کم عقل و احمق است و یا مشکل دیگری دارد را ندهند زیرا که سرایت می کند ، شیر خشک نیز مناسب نیست .
💐 بنابر توصیه ی امام صادق علیه السلام از هر دو پستان باید به فرزند شیر داد ، زیرا یکی غذا و دیگری آب و نوشیدنی است .
💐 حداقل مدت شیر دهی بیست و یک ماه است و همچنین از دو سال هم نباید تجاوز کند .
💐 بر اساس روایات نباید برای نوزاد فقط به شیر مادر اکتفا کرد و از روزهای اول غذاهای کمکی مانند سویق هم به وی داد زیرا سویق گوشت را می رویاند و استخوان را تقویت می کند .
💐 ختنه کردن : می فرمایند ختنه کردن در روزهای اول باید انجام شود . امام علی علیه السلام سفارش نمودند در ختنه کردن فرزند عجله کنید که این برای آن ها طاهرتر و پاک تر است .
بهترین روز ، هفتمین روز است زیرا پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند فرزندانتان را روز هفتم ختنه کنید این بهتر است برای اینکه زخم زودتر التیام پیدا می کند و گوشت روییدن در کوچکی بهتر است .
💐 روایت داریم به فرزندانتان انار بدهید چرا که سبب می شود زودتر به بلوغ برسند . (جوان شوند و رشد کافی داشته باشند )
🔰 مباهله
💠 أمیرالمؤمنین (علیه السلام)- لما أَوْحَی اللَّهُ إِلَیْهِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَکُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَکُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَکُمْ فَقَالُوا أَنْصَفْتَنَا یَا أَبَا الْقَاسِمِ (صلی الله علیه و آله) فَمَتَی مَوْعِدُکَ قَالَ بِالْغَدَاهًِْ إِنْ شَاءَ اللَّهُ قَالَ فَانْصَرَفَ وَ هُمْ یَقُولُونَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ مَا نُبَالِی أَیُّهُمَا أَهْلَکَ اللَّهُ النَّصْرَانِیَّهًَْ وَ الْحَنِیفِیَّهًَْ إِذَا هَلَکُوا غَداً قَالَ علیبنابیطالب (علیه السلام) فَلَمَّا صَلَّی النَّبِیُّ (صلی الله علیه و آله) الصُّبْحَ أَخَذَ بِیَدِی فَجَعَلَنِی بَیْنَ یَدَیْهِ وَ أَخَذَ فَاطِمَهًَْ (سلام الله علیها) فَجَعَلَهَا خَلْفَ ظَهْرِهِ وَ أَخَذَ الْحَسَنَ وَ الْحُسَیْنَ (علیها السلام) عَنْ یَمِینِهِ وَ عَنْ شِمَالِهِ ثُمَّ بَرَکَ لَهُمْ بَارِکاً فَلَمَّا رَأَوْهُ قَدْ فَعَلَ ذَلِکَ نَدِمُوا وَ تَآمَرُوا فِیمَا بَیْنَهُمْ وَ قَالُوا وَ اللَّهِ إِنَّهُ لَنَبِیٌّ وَ لَئِنْ بَاهَلَنَا لَیَسْتَجِیبَنَّ اللَّهُ لَهُ عَلَیْنَا فَیُهْلِکَنَا وَ لَا یُنْجِینَا شَیْءٌ مِنْهُ إِلَّا أَنْ نَسْتَقِیلَهُ قَالَ فَأَقْبَلُوا حَتَّی جَلَسُوا بَیْنَ یَدَیْهِ ثُمَّ قَالُوا یَا أَبَا الْقَاسِمِ (صلی الله علیه و آله) أَقِلْنَا قَالَ نَعَمْ قَدْ أَقَلْتُکُمْ أما وَ الَّذِی بَعَثَنِی بِالْحَقِّ لَوْ بَاهَلْتُکُمْ مَا تَرَکَ اللَّهُ عَلَی ظَهْرِ الْأَرْضِ نَصْرَانِیَّهًًْ إِلَّا أَهْلَکَهُ
🌀 هنگامیکه خداوند به پیامبر (صلی الله علیه و آله) وحی کرد فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَکُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَکُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَکُم. گفتند: «ای اباالقاسم (صلی الله علیه و آله)! با انصاف با ما رفتار کردی؛ پس قرارت چه موقع باشد»؟ فرمود: «اگر خدا بخواهد فردا»! پیامبر (صلی الله علیه و آله) رفت درحالیکه یهودیها میگفتند: «لااله الاالله هنگامیکه فردا هلاک شوند، باکی نیست که کدام یک از آن دو مسیحی و مسلمانان را خداوند هلاک کند». علیّبنابیطالب (علیه السلام)! فرمود: «هنگامیکه پیامبر (صلی الله علیه و آله) نماز صبح را خواند دست مرا گرفت و مرا پیش رویش قرار داد و فاطمه (سلام الله علیها) را گرفت و او را پشت سرش قرار داد و حسن و حسین (علیها السلام) را سمت راست و چپش قرارداد. سپس اینها را در محلّ مشخصی برای مباهله جای داد. هنگامیکه او را دیدند که چنین کرد، پشیمان شدند و با یکدیگر مشورت کردند و گفتند: «به خدا سوگند! او پیامبر (صلی الله علیه و آله) است و اگر با ما مباهله کند، قطعاً خداوند نفرین او را علیه ما اجابت میکند و ما را نابود میکند و هیچچیز ما را از آن نجات نمیدهد مگر اینکه از او درخواست کنیم که از قرار مباهله درگذرد». فرمود: «آمدند تا اینکه روبروی او نشستند». سپس گفتند: «ای اباالقاسم (صلی الله علیه و آله)! از قرارمان درگذر». فرمود: «از مباهله با شما درگذشتم؛ سوگند به کسی که مرا به حقّ برانگیخت اگر با شما مباهله میکردم خداوند هیچ مسیحی را بر روی زمین وا نمیگذاشت، مگر اینکه نابودش میکرد»».