❤️هرکس پیشانی مادر خود را ببوسد از آتش جهنم دور میماند
🌺🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌺🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴شرط موافقت شورای نگهبان با طرح رتبه بندی معلمان
♦️محمد مهدی زاهدی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:شورای نگهبان چند اشکال به این طرح وارد کرد که اصلیترین آن اشکالات، وجود اصل ۷۵ بوده است.
♦️باید تلاش کنیم تا با هماهنگی و تفاهم با سازمان برنامه و بودجه موضوع اصل ۷۵ را حل کنیم.
♦️اگر رفع اصل ۷۵ صورت بگیرد، شورای نگهبان حتماً با طرح رتبه بندی معلمان موافقت خواهد کرد.
♦️طبق اصل ۷۵ طرح های قانونی و پیشنهادها و اصلاحاتی که نمایندگان در خصوص لوایح قانونی عنوان می کنند و به افزایش هزینه های عمومی می انجامد, در صورتی قابل طرح در مجلس است که در آن طریق تامین هزینه جدید نیز معلوم شده باشد.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴بنیاد صهیونیستی: اولویت بنسلمان در صورت پادشاهی، رابطه با اسرائیل است
♦️اندیشکاه «جینسا» نوشته ولیعهد سعودی نشانههای مثبتی را برای رژیم صهیونیستی ارسال کرده و در صورت رسیدن به تخت پادشاهی، اولویت خود را عادیسازی روابط با تلآویو خواهد گذاشت
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
salahshoor-milade-hazrate-zahra-03_5922795038311448866.mp3
1.7M
🌺 می رسه از راه سوره کوثر
♦️ سرود زیبا
🌍 @ebratha_ir
🌺 ولادت با سعادت دخت نبوت،همسر ولایت،مادرامامت،حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را بر امام زمان (عج)، رهبر معظم انقلاب وشما عزیزان مبارکباد
🌍 @ebratha_ir
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🌺یا فاطمه ای منشاء خیر و برکات
مهر تو بود قبولی صوم و صلات
🌺فرموده نبی خدا گناهش بخشد
هرکس که برای تو فرستد صلوات
🌺السلام علیکِ یا فاطمه الزهرا
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
Karimi-Shab Milade Hazrate Zahra1395-Esfand-001_5841434287412347681.mp3
5.47M
🌺سرود | سلام بانو سلام مادر... با نوای محمود کریمی
♦️پیشاپیش ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر مبارک باد.
🌍 @ebratha_ir
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جلسه شورای سیاستگذاری وزارت کار وسط کارخانه تعطیل!!
♦️وقتی ۱۷۰۰ نفر در "شرکت کارخانجات تولیدی تهران" تنها ۲ سال بعد از استقرار دولت روحانی بیکار شدند
آواربرداریها ادامه دارد...
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴بانکها مکلف به پرداخت بدون ضامن تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون تومان شدند
♦️خاندوزی، وزیر اقتصاد:با بخشنامه وزارت اقتصاد و پیرو جلسه هفته قبل رئیسجمهور، بانک های زیرمجموعه این وزارت مکلف شدند تسهیلات زیر ۱۰۰میلیون تومان افراد حقوقبگیر و مستمریبگیر دارای رتبه اعتباری مناسب (از بانک محل دریافت حقوق خود) را "بدون ضامن" انجام دهند.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴رئیسی: ایران به رابطه با ترکیه نگاه بلندمدت دارد
♦️رئیسجمهور در تماس با اردوغان:ایران به رابطه و همکاری با ترکیه نگاه بلندمدت و همه جانبه دارد و از برنامهریزی برای همکاریهای راهبردی استقبال میکنیم.
🔺رئیس جمهور ترکیه:
🔸فهرستی از همکاریهای اقتصادی مختلف را برای تقویت و تحکیم روابط با ایران آماده کردیم و علاقهمند هستم بهزودی به تهران سفر کنم.
🔸ترکیه ایران را تامینکننده قابل اطمینان انرژی میداند و بدنبال افزایش سطح همکاریهای خود با تهران است.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴اتحاد تهران - مسکو چه کسانی و چرا میترسند؟ (یادداشت روز کیهان)
♦️سفر رئیسی به مسکو بار دیگر روابط ایران و روسیه را در کانون توجهات قرار داد. روابطی که هر چقدر در بعد ژئوپلتیکی و امنیت منطقه،ن موفق و امتحان پس داده است اما باید با تاسف گفت در ابعاد دیگر – بهخصوص اقتصادی- دچار ضعفهای جدی است. سفر رئیس جمهور به مسکو و دیدار با «ولادیمیر پوتین»، همتای روسی خود، گامی بلند در راستای رفع این نواقص خواهد بود. رابطه تهران و مسکو را میتوان به عمارتی بلند و با پی محکم تشبیه کرد. میتوان گفت سفتکاری این عمارت به پایان رسیده اما نازککاری آن باقی مانده و روند تکمیل آن تاکنون کند بوده است. چنین عمارتی صاحبانش را از گزند تهدیدات و ناامنیها حفظ میکند اما برای استفاده و لذت بردن از آن باید به فکر تکمیل جزئیات و نصب و فراهم کردن امکانات رفاهی آن بود.
♦️وزرای نفت و اقتصاد کشورمان که رئیسی را در این سفر همراهی میکردند گفتهاند نتیجه رایزنیهای آنها با همتایان خود در مسکو فراتر از انتظار بوده است. آنان اعلام کردند توافقهایی در زمینه تجارت، انرژی، حمل و نقل و روابط بانکی داشتهاند که در آیندهای قابل پیشبینی نتایج آن ملموس خواهد بود. افشا نشدن جزئیات این توافقات البته چندان جای تعجب ندارد چرا که آمریکا درصدد است هرگونه همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران را تحت فشار گذاشته و قطع کند. نباید فراموش کرد که کاخ سفید به ریاست بایدن طی یک سال اخیر همچنان ادامه دهنده سیاست «فشار حداکثری» ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران است.
♦️رابطه ایران و روسیه طی حدود سه دهه اخیر - پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی- را میتوان به دورههای مختلفی تقسیم کرد اما دوره جدید که منجر به احداث این عمارت مستحکم شد، به شش سال قبل برمیگردد. تابستان سال 1394 سردار سلیمانی در سفری محرمانه راهی مسکو شد. سفری که تاکنون اطلاعات چندانی از جزئیات آن منتشر نشده اما پس از این سفر نیروی هوایی روسیه در سوریه وارد عمل شده و همکاری تهران و مسکو در حمایت از دمشق که مورد تهاجم همهجانبه تروریستهای مورد حمایت غرب بود، وارد مرحله عملی تازهای شد. این همکاری به زودی نتایج درخشان خود را نشان داد و گزینه حتمی و غیرقابل تجدیدنظر غرب مبنی بر اینکه «اسد باید برود» را باطل کرد.
♦️بلافاصله زنگ خطر به صدا درآمد. این همکاری و اتحاد نهتنها در پرونده سوریه برای اهداف ژئوپلتیکی آمریکا و متحدانش در غرب آسیا آزاردهنده و خطرناک بود بلکه میتوانست الگویی جدید از برهم زدن طرحهای منطقهای واشنگتن را پایهریزی کند. اینجا بود که آمریکاییها تمام امکانات و کارتهای خود برای شکستن این اتحاد را به بازی گرفتند. اسفند سال 95 نشریه «ساندی لیدر» در تحلیلی نوشت: جدا کردن روسیه از ایران بخشی از یک «بازی جدید بزرگ قدرت» است که به اعتقاد بسیاری حتی در آینده دور هم ثمری بهدنبال ندارد.
♦️ابعاد این همکاری گام به گام نمایانتر شده و بر نگرانی دشمن مشترک دو طرف افزود. «مؤسسه مطالعات جنگ» در آمریکا، طی گزارشی درخصوص چرایی این نگرانی نوشت: «همکاری نظامی ایران با روسیه در سوریه موجب افزایش قابل توجه توانایی ایران برای برنامهریزی و اجرای عملیات متعارف پیچیده شده است.» این مؤسسه در یک گزارش دیگر تاکید کرد: «ایران چنان تغییری در بخش نظامی خود ایجاد کرده است که قادر به جنگ نسبتاً متعارف در صدها مایل فراتر از مرزهای خود است. این توانمندی که شمار بسیار معدودی از کشورهای جهان آن را دارند، در محاسبه راهبردی و توازن قدرت در خاورمیانه تغییر اساسی ایجاد خواهد کرد. این پدیدهای موقت و زودگذر نیست.»
ناموفق بودن تلاش آمریکا و متحدانش برای شکست اتحاد روسیه و ایران در میدان سوریه، دلایل متعددی داشته و دارد. مسکو به درستی دست حریف را خوانده و فهمیده بود آبنباتهایی که آمریکا در دست گرفته و تکان میدهد هرقدر هم شیرین و وسوسهانگیز باشند، قیمتی سنگین دارند. بهای پذیرش آن، زدن مهر تایید بر تسلط بیچون و چرای آمریکا بر منطقه حیاتی غرب آسیاست. البته ماجرا به همینجا ختم نمیشد و حرکت آمریکا به حوزههای پیرامونی و مناطق حساستر برای روسیه نیز میرسید. درواقع میتوان گفت همکاری روسیه با ایران در منطقه از منظر راهبردی، تنها انتخاب مسکو نبود، بلکه انتخابی برد - برد برای دوطرف بود.
♦️نشریه آمریکایی «ویکلیاستاندارد» در مورد این همکاری مشترک، چند سال پیش نوشت: «با توجه به حضور گسترده آمریکا و متحدان آن در منطقه، تهران تنها متحد منطقهای باقی ماندهه برای مسکو است و درخواست از روسیه برای جدا شدن از ایران به معنی ترک منطقه خواهد بود.ائتلاف ایران و روسیه یک رابطه استراتژیک و درباره مسائل بنیادین است. آمریکا در منطقه متحدان بسیاری دارد، از اسرائیل تا مصر و ترکیه تا عربستان سعودی و کشورهای حوزه خلیج فارس. زمانی که پوتین به منطقه نگاه میکند تن