61.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل سخنان مهم آیتالله میرباقری در برنامۀ تلویزیونی #جریان دربارۀ انتخابات ریاست جمهوری
(شبکه یک سیما، ۳ تیر ۱۴۰۳)
💥 اگر طرفداران الگوی سرمایهداری غربی بر این کشور حاکم شوند و جای پایشان محکم شود، هرچه ثروت در کشور بیشتر شود، کارگران، معلمان و کارمندان و طبقات ضعیف، هر روز فقیرتر خواهند شد!
حتی اگر همۀ تحریمها برداشته شود، چیزی به سبد فقرا و طبقات پایینتر نمیرود!
💥 این هنر نیست که آیات قرآن کریم را تحریف کنیم برای توجیه خدعهپذیری و انظلام و سیاست سازش با استکبار.
این اسلام، اسلام آمریکایی است؛ اسلام آمریکایی یعنی قرائتی از اسلام که متناسب با پذیرش اقتدار نظام استکباری است.
💥در جبهۀ موسوم به اصلاحات، انسانهای پاکدست، مؤمن، مجاهد و طرفدار انقلاب اسلامی و طرفدار مظلومین کم نیستند. توقع ما این بود که فرصت انتخابات ریاستجمهوری را به رسمیت بشناسند و یک وفاق ملی در تراز دیگری ایجاد شود و اجازه ندهند کسانی آنها را نمایندگی کنند که بهطرف ایجاد گسست و گسلهای اجتماعی حرکت میکنند.
💥 شهید رئیسی دو شاخصۀ مهم داشت که رئیس جمهور آینده باید آن را سرمشق خود قرار دهد: ۱. #استقامت به عنوان منطق حضور در جهان؛ ۲. #عدالتخواهی و مبارزه با ظلم و تبعیض.
استقامت و عدالتخواهی دو رکن #اسلام_ناب است در مقابل #اسلام_آمریکایی که تسلیم نفوذ فرهنگی غرب میشود و از الگوی سرمایهداری غربی دفاع میکند.
📺 لینک فیلم در تلوبیون:
http://www.telewebion.ir/episode/0xdadcbab
☑️ @mirbaqeri_ir
⭕️ صریح و بی پرده با برادر جلیلی
• همان قدر که "سهم خواهی" در یاری رسانی حق، بد است؛ "حمایت دربسته" و صرفا به اعتماد نامزد هم بد است؛ قبلا کلاه های گشادی سرملت گذاشته و سهمی از دلزدگی ها شده؛ پس تاریخش گذشته است.
دور اول به پزشکیان علیرغم برخی خصائص خوبش رأی ندادیم چون کابینه او را غیر از خود او می دیدیم و نظر منفی به آنها موجب رأی ندادن به او شد؛ برادرانه می گویم همین را برای برخی رأی ندهنده ها به خود لحاظ کنید!
• درباره خود و برخی مؤثرین ستاد، درصدی از رأی دهندگان ابهاماتی دارند. تبلیغات دور اول و پاسخ های ستادی اقناعشان نساخت و الا شاید کار را تمام می کردند.
در این مرحله حساس باید آن ابهامات به "شکل جامعه پسندی" حل شود و فقط به اتقان پاسخ ها نزد طرفداران توجه نشود.
✔️ چند پیشنهاد عملی روشن در اینباره:
1⃣ معرفی معاون اول ریاست جمهوری خود:
حاشیه ابهام جلیلی، توانایی و کارآمدی اش بخصوص برای تحقق یک برنامه جهشی و استفاده از همه ظرفیت هاست.
تحقق این برنامه تحول از دو جا سیراب می شود:
الف) "قدرت تحرک بخشی" به بدنه بزرگ دولت و دیوان سالاری سنگین موجود (مدل دولت هاشمی و شهید رئیسی).
ب) "قدرت خلق اراده عمومی" در بیرون دولت و در صحن جامعه (مدل دولت دوم خرداد و احمدی نژاد).
قدرت رهبری و مدیریتی ایشان در هریک از ایندو، نمره ای دارد که بسا به نظر عده ای حد کفایت نباشد!
تعویض مدیران عملا نمی تواند حداکثری باشد و الزاما هم موجب تحرک بدنه نمی شود. نه آن اندازه مدیر با تجربه دور و بر هست و نه دیوانسالاری در واقعیتِ خود، "یک سایه" است که راحت برنامه شما را بخواند. مقاومت و دیالکتیک آن در مقابل برنامه هایی که روتین اش نیست، در دولتهای احمدی نژاد و رئیسی تجربه شده است.
⬅️ معرفی یک مدیر دیوانسالار، کارا و قوی بعنوان معاون اول می تواند تا اندازه ای آن ابهام را در اذهان بزداید.
قدرت راهبری اجتماعی نیز با ضمائمی راستین به خود به میزانی قابل ارتقاء است.
2⃣ معرفی کابینه؛ اقلا وزارت خانه های مهم:
بطور طبیعی در حامیان و حتی ستاد، افراد گوناگونی وجود دارد. با "یک طیف" مواجه ایم که از قضا برخی از حاشیه های این طیف، "سوژه های تخریب جدی" جلیلی در دور دوم توسط رقیب است.
اعم از راست یا دروغ بودن این نسبت ها، چنین اتهاماتی درباره برخی حامیان در جامعه مطرح است:
- علم(مدرن) ستیزی مفرط با خوانش های خاص از اقتصاد اسلامی، طب اسلامی، پیشرفت اسلامی، مدرسه اسلامی و...
- نگاه های خاص به زنان و حضور اجتماعی آنان و بخصوص نحوه تحقق حجاب اسلامی.
- نگاه های متهم به تکفیری در مسائل سیاست داخلی و مواجه با مخالفین خود و...
- و...
⬅️ اگر می خواهید اینها همه سوژه تخریب و چالش های غیر واقعی و دست چندم نشود، از الان کابینه خود را معرفی کنید!
وزیر خارجه، ارشاد، کشور، آموزش و پرورش ، علوم و حتی معاون زنان و... معلوم می کند رویکرد و برنامه های شما در تجسم عینی کابینه چه شکلی خواهد بود.
مخیّرید از هر سر طیف که خواستید، وزیر معرفی کنید. تمام چیزهایی که فردا مثلا در وزارت ارشادتان بین نفی و اثبات است در یک رویکرد قابل جمع است و کسی آنرا نمایندگی می کند؛ او را معلوم کنید. در این ۱۱سال لابد به آدم این برنامه ها هم فکر کرده اید.
اینجور هم جامعه و هم آن حامیان تکلیف خود را می دانند. جمعیت رأی دهنده، فریب تخریب جلیلی هراسان را نمی خورد و حامیانِ رادیکال هم فردا علیه تان پلاکارت دست نمی گیرند که به وعده ها عمل نشد!
3⃣ تیم اقتصادی دولت خود را ضمیمه برنامه ها کنید!
همه می دانیم برنامه داشتن اگر شرط لازم باشد، شرط کافی نیست.
برنامه ها یکبار در یک "دولت سایه" شکل گرفته است برای "مصوبه و قانون" شدن باید مجاری تصمیم گیری از جمله مجلس را بگذراند. پس بسا برنامه هایی که در این سیکل تغییر کند (چنانچه برنامه یارانه ها و سهام عدالت و...).
لذا صرفا برنامه های موثر در گشایش اقتصادی نمی تواند، "شرط ضمن عقد انتخاب" باشد؛ بلکه اقلا باید تیم هماهنگ اقتصادی دولت از الان معلوم و بتواند از لوازم این برنامه ها در جهات دیگر "اقتصاد کلان" و بخصوص "اقتصاد سیاسی ایران" دفاع کند.
رویکردهای اقتصادی در برنامه های اقتصادی گذشته دولتها، محدود و قابل تمایز از هم می باشد؛ معلوم کردن آن رویکرد در تیم اقتصادی آینده رافع ابهامات بسیاری از نخبگان است.
نفع بردن از ابهام این است که مثلا نامزدی در میزگرد اقتصادی یک مشاور را از اقتصاد آزاد و بازار و یکی را با گرایش سوسیال بیاورد! تعارض های تیم اقتصادی، خود مشکل جدی برخی دولتهای گذشته بوده است و عملا باری به این جهت، باری به آن جهت نتیجه داده و مردم را خسته و ناامید کرده است.
• بخاطر عادلانه بودن خوب است همین ها از پزشکیان هم خواسته شود!
📝 محسن قنبریان / پس از اعلان نتایج قطعی مرحله اول انتخابات۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از T124.ir
دنبال آموزش طب اسلامی میگردی؟☘📗
⭐️روزانه بسیاری از افراد دنیا جذب آموزش
این طب فوق العاده و کم عوارض میشن!
دلت میخواد ...
● انواع بیماری هارو دقیق تشخیص بدی🩺
● به درآمد بالا برسی با درمانگری حرفه ای💵
● جایگاه اجتماعیت توی فامیل بره بالا🎗
اینجا مزاج شناسی کاملا دقیق رو یاد میگیری👇
https://eitaa.com/joinchat/390398256Cd970dd4d5d
تصور کن طبیب حاذق طب اسلامی بشی☺️☝️
کلا افزایش قدرت پول ملی رو بایگانی کردن گذاشتن کنار! پیش فرض اینه که ریال باید بیش از این له بشه!
به لحاظ ظاهری و حتی خانوادگی آزاده اما از لحاظ فکری کاملاً وابسته👌
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
💠 مذهب اقتصادی؛ نگاه فقاهتی در عرصه اندیشه اقتصادی
✅بررسی ویژگیهای رویکرد اقتصادی شهید صدر در گفتوگو با حمیدرضا مقصودی، پژوهشگر اقتصاد اسلامی
🔻گزیدهای از این گفتوگو به شرح ذیل است:
🔸شهید صدر، نگاه استقلالی و کاملاً متفاوت از نگاههای مرسوم به اندیشه و شیوه ارائه بحث دارد. ایشان نگاهی فقاهتی در عرصه اندیشه اقتصادی دارد که اساس این اندیشه، المذهب الاقتصادی است. شهید صدر میگوید ما دنبال مذهب اقتصادی اسلام هستیم؛ یعنی شیوهای که اسلام برای زندگی اجتماعی ایجاد کرده است. شهید صدر دنبال یک ابداع است. حتی این ابداع هم به روشی صورت میگیرد که در مکاتب دیگر نیست؛ یعنی به روش فقاهتی و تفسیری.
🔹شهید صدر در کتاب البنک اللاربوی تأکید میکند، اگر بخواهیم مبتنی بر نگاه جامعه دینی عمل کنیم چیزی به اسم بانک نخواهیم داشت. اما از باب اینکه امروز گرفتار ابتلای زمانه بانکداری شدیم، تغییراتی را در بانک ایجاد میکنیم که ضررهای آن مقداری کمتر شود. ایشان عقیده دارند دین اسلام قدرت پردازش چنین نظمی را دارد و این گونه نیست که دین از طراحی یک نظام اقتصادی، سبک زندگی و نهادسازی مبتنی بر خودش عقیم باشد.
🔸اسلام نه مالکیت نامحدود سرمایهداری را میپذیرد، نه عدم مالکیت نظام سوسیالیستی را. نظام مالکیت در نگاه اسلامی کاملاً اختصاصی است. شهید صدر طرحی از جامعه عادلانه با عنوان «جامعه متوازن» ارائه میدهد که مردم در آن اختلاف سطح زندگی دارند. ایشان با اختلاف درآمد بسته به تلاش، مخالفتی ندارد ولی با اختلاف طبقاتی بهشدت مقابله میکند. شهید صدر میگوید این اختلاف طبقاتی ناشی از مالکیت نامحدود است. این مالکیت باید حد بخورد!
📄متن کامل:
https://b2n.ir/872100
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
⭕️ حد و مرزی که جمهوری اسلامی رها کرده است...
➖ مروری گذرا بر نظریات اقتصادی شهید آیتالله محمدباقر صدر
◀️ یکی از اصول مهم اقتصاد اسلامی، اصل دخالت حکومت در زندگی اقتصادی است. مسالهای که به اقتصاد اسلامی توان، انعطاف پذیری و قدرت لازم برای جامعیت و فراگیری را میدهد.
🔹 از جمله اهداف اصلی دخالت حکومت اسلامی در زندگی اقتصادی، اجرا و تحقق « #توازن_اجتماعی » است. اسلام همزمان با وضع و ایجاب این اصل، مفهوم مورد نظر خود از توازن را نیز تبیین کرده است.
🔸 توازن اجتماعی در مفهوم اسلامی آن عبارت است از برقراری توازن و تعادل میان افراد جامعه در سطح معیشت، نه در سطح درآمد.
توازن در سطح معیشت نیز به این معناست که همه افراد در یک سطح معیشتی زندگی کنند؛ اگرچه در همین سطح مراتب مختلفی وجود دارد که معیشت افراد به موجب آنها متفاوت از یکدیگر خواهد بود، اما این تفاوت تنها در مراتب یک سطح است نه آنکه سطح زندگی آنان به کلی با هم فرق کند؛
🔹 اما وجود اختلاف در درآمد مسئلهای است که اسلام به دلیل اینکه به تفاوت (استعدادها و تواناییهای) انسانها با یکدیگر باور دارد آن را میپذیرد و تائید میکند. ولی برای تحقق توازن اجتماعی در سطح معیشت، با حرام ساختن اسراف (زیاده روی در مصرف اموال) و تبذیر (تلف کردن اموال)، میزان مصرف درآمد را از بالا کنترل میکند.
🔸 اسراف نمایانگر تعیین کمّی مصرف در زندگی است و اسلام به افراد جامعه اسلامی اجازه نمیدهد تأمین نیازها و مصرفشان از حد معمول تجاوز کند. تبذیر نیز نمایانگر تعیین کیفی مصرف است. در این زمینه هم اسلام به هیچ کس اجازه نمیدهد اموالش را در هوسهای غیرقابل قبول و در راه خواهشهایی که با عرف عمومی اسلامی متناسب نیست مصرف کند.
🔹 بنابراین در اسلام سطح معیشت افراد (علیرغم تفاوت در درآمد) نباید از سطح عمومی جامعه خیلی زیادتر باشد. تعیین سطح عمومی رفاه و حدود خرج کردن و انجام تمهیداتی جهت جلوگیری از اسراف و تبذیر، بر عهده حکومت اسلامی است.
🔸 حکومت اسلامی همچنین باید برای بالا بردن سطح معیشت از پایین، از طریق دعوت جامعه به انفاق و احسان و قرض الحسنه و...، و همینطور استفاده از زکات و سایر اموال عمومی که در اختیار حاکم اسلامی است، افرادی را که در سطح معیشتی پایینی زندگی میکنند به سطح معیشتی عمومی جامعه ارتقا دهد.
🔹 بدینسان، حکومت اسلامی، سطوح معیشتی جامعه را به یکدیگر نزدیک میگرداند تا جایی که سرانجام در سطحی واحد به هم میپیوندند که چه بسا درجات گوناگون باشد، اما تفاوتهای آشکار جامعه سرمایهداری در سطح معیشت را در درون خود ندارد.
🔺 برگرفته از مقالات اقتصادی شهید محمد باقر صدر در کتاب بارقهها و کتاب اسلام راهبر زندگی
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
هدایت شده از محمدمهدی قاسمی
12.44M
▪️به دکتر جلیلی رای میدهیم به امید گسترش نگاه تمدنی
👌فهرست دغدغه های جریان تمدنی
🎙استاد قاسمی
🌱کانال آثار محمدمهدی قاسمی
https://eitaa.com/joinchat/1563558641C16d10abe80
سلام علیکم
پیرو تاکید مکرر رهبر معظم انقلاب (روحی له الفدا ) بر مطالعه اسناد لانه جاسوسی آمریکا، دانلود رایگان همه این اسناد از لینکهای زیر امکان پذیر است:
⚫️ | دانلود مجموعۀ ۱۱ جلدی اسناد لانه جاسوسی
📂 | جلد اول:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf
📂 | جلد دوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf
📂 | جلد سوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf
📂 | جلد چهارم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf
📂 | جلد پنجم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf
📂 | جلد ششم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf
📂 | جلد هفتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf
📂 | جلد هشتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf
📂 | جلد نهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf
📂 | جلد دهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf
📂 | جلد یازدهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf
برای رسیدن به اقتصاد اسلامی باید زمینه و تمام ساختارها اسلامی باشد.
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
✳️ برتر از كسى كه خدا را عبادت نمايد، اما كار نكند
🔹 شهید آیتالله سید محمدباقر صدر:
از جنبه فكرى، اسلام كار و توليد را تشويق نموده و آن را داراى ارزش فراوان شمرده و كرامت و جايگاه انسان نزد خدا و حتى خرد او را بهكار ارتباط داده است. بدينسان، بستر مناسب بشرى را براى انگيزش توليد و رشد ثروت فراهم ساخته و معيارهاى اخلاقى و ارزيابىهاى معين از كار و بيكارى را كه تا آن روز شناخته شده نبوده، ارائه نموده است. در پرتو همين معيارها و ارزشگذارىها، كار تبديل به عبادت مىگردد كه انسان با آن پاداش مىيابد و كسى كه در راه تأمين نيازهاى زندگىاش كار كند، برتر از كسى شناخته مىشود كه خدا را عبادت نمايد، اما كار نكند. نيز تنبلى يا شأن خود را بالاتر از كار ديدن، مايه نقص در انسانيت و عامل فرومايگى وى شمرده مىشود.
امام صادق (عليهالسلام) درباره مردى سؤال کرد. گفتند: «نيازمند است و در خانه به عبادت خدا مشغول است و برادران مسلمانش معاش او را تأمين مىكنند». امام فرمود: «كسى كه معاش او را تأمين مىكند، عابدتر از خود او است».
🔺اقتصاد ما، ج ۲، ص ۳۳۴
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
هدایت شده از علی اکبر عظیمی
🇮🇷 #برنامههای عملیاتی ملی پیشنهاد شده توسط بخش خصوصی به کمیته کشاورزی و آب ستاد دکتر #جلیلی با تکیه بر ظرفیتهای فنی و مالی بخش خصوصی:
↙️ پیاده سازی پروژه تامین آب شرب و کشاورزی در ١٨ استان کشور به ظرفیت بیست میلیون متر مکعب در شبانهروز، با اولویت استان سیستان و بلوچستان
↙️ بازآفرینی و احیای ۱۷۰۰۰ حلقه قنوات کشور جهت تامین آب روستایی و کشاورزی با تاکید بر استانهای کرمان و سیستان وی بلوچستان
↙️ احداث سامانههای باران و برف در ١٨ استان کشور جهت تامین و تقویت منابع آبهای جَوّی، آبهای سطحی و آبهای زیرزمینی کشور با اولویت استان سیستان و بلوچستان
↙️ اجرای طرحهای آبخیزداری، آبخوان داری و بازچرخانی آبهای شیرین با اولویت استان سیستان و بلوچستان.
↙️ بیابان زدایی و نمک زدایی از خاک در اراضی کشور با اولویت استان سیستان و بلوچستان
↙️ اجرای سامانههای مدیریت اقلیم، تنظیم دما و رطوبت در ١٨ استان کشور با اولویت استان سیستان و بلوچستان
↙️ پیادهسازی پروژه مهندسی اقلیم ایران برای خروج از خشکسالی به سمت ترسالی و برقراری نظام پویا در آمایش سرزمین ایران با اولویت استان سیستان و بلوچستان
↙️بررسی و پیگیری بهره برداری حداکثری از منابع آب تحت کنترل کشورهای ه همسایه با فعال سازی دیپلماسی آب
↙️ طراحی و پیادهسازی الگوی مناسب تولید یکپارچه گوشت مرغ کشوری
↙️ تکمیل پروژههای هوشمند سازی صنعت طیور در زنجیره تامین نهاده، تولید و بازار رسانی گوشت مرغ
↙️ بررسیهای تکمیلی برای جایگزینی نهادهها و منابع خوراک دام وارداتی با سایر منابع پروتئین گیاهی، دامی، معدنی قابل دسترسی تر اقتصادی مانند: اصلاح الگوی کشت، بازیافت پسماندها و ضایعات غذایی و کشاورزی
↙️ پیگیری پیادهسازی پروژههای حذف و جایگزینی سموم و مواد شیمیایی با روشهای زیستی
↙️ ارتقای روشهای بهزراعی، خاک ورزی ، انتقال و آبیاری برای حفظ حداکثری رطوبت در خاک در اراضی زراعی و باغی
↙️تکمیل طرح کاداستر و اسناد اراضی ، یکپارچه سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن آنها
↙️تکمیل برنامه گسترش کاشت درختان مثمر در مناطق مناسب و مستعد
↙️ اصلاح و تکمیل زنجیره ارزش نخیلات کشور
↙️اصلاح و تکمیل زنجیره ارزش زنبورداری کشور
💢👌نکته بسیار مهم: تامین صد درصد منابع انسانی و مالی پروژهها توسط سرمایهگذار بخش خصوصی و بدون ایجاد تعهد مالی برای دولت انجام خواهد شد.
کارگروه تشکلها و انجمنهای کمیته کشاورزی ، ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی @saaa110
#سعید_جلیلی
#اصلح_مقبول
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
🇮🇷پیشگامان آینده روستا کشاورزی و منابع طبیعی
🌐آدرس پایگاه : https://pishgamanayandeh.ir/%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%a7/
🌐آدرس ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/604242622Cd3471b1d36
🌐آدرس سروش:
https://splus.ir/joingroup/ACnX4TA-NJrzhmXZdBy5
🤝مشارکت در نشر مطالبات مردمی به نیت دفاع از تمدن ایرانی اسلامی
✌️پیروزی با ملت است 🇮🇷❤️
هدایت شده از علی اکبر عظیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 دفاع امام خامنهای از قنات به عنوان یک فناوری بومی بجای فناوری چاه ژرف
🇮🇷 #برنامهی عملیاتی ملی پیشنهاد شده توسط بخش خصوصی به کمیته کشاورزی ستاد دکتر #سعید_جلیلی:
↙️ بازآفرینی و احیای حداقل ۱۷۰۰۰ حلقه قنوات کشور جهت تامین آب روستایی و کشاورزی با تاکید بر استانهای کرمان و سیستان وی بلوچستان.
🇮🇷تامین آب شرب مناطقی از کشورمان خصوصا استانهای کویری از طریق قنوات مانند #روش_قناتکوه_بیدانجیر امکانپذیر است.
💢👌نکته بسیار مهم: تامین صد درصد منابع انسانی و مالی پروژهها توسط سرمایهگذار بخش خصوصی و بدون ایجاد تعهد مالی برای دولت انجام خواهد شد.
کارگروه تشکلها و انجمنهای کمیته کشاورزی ، ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی @saaa110
#سعید_جلیلی
#اصلح_مقبول
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
🇮🇷پیشگامان آینده روستا کشاورزی و منابع طبیعی
🌐آدرس پایگاه : https://pishgamanayandeh.ir/
🌐آدرس ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/604242622Cd3471b1d36
هدایت شده از علی اکبر عظیمی
#احیای قنوات #یک ایران جهش
#بمب خبری برای روستاییان، کشاورزان
🇮🇷 #برنامهی عملیاتی ملی پیشنهاد شده توسط بخش خصوصی به کمیته کشاورزی ستاد دکتر #سعید_جلیلی:
↙️ بازآفرینی و احیای ۱۷۰۰۰ حلقه قنوات کشور جهت تامین آب روستایی و کشاورزی با تاکید بر استانهای کرمان و سیستان وی بلوچستان.
🇮🇷تامین آب شرب برخی از مناطق کشورمان خصوصا استانهای کویری از طریق لایروبی و یا احیای قنوات امکانپذیر است.
💢👌نکته بسیار مهم: تامین منابع انسانی و مالی پروژه حتی الامکان توسط سرمایهگذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
#یک_روستا_فرصت #یکایرانجهش
#روستایی_بپاخیز
#کشاورز_بپاخیز
کارگروه تشکلها و انجمنهای کمیته کشاورزی ، ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی @saaa110
#سعید_جلیلی
#اصلح_مقبول
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
🇮🇷پیشگامان آینده روستا کشاورزی و منابع طبیعی
🌐آدرس پایگاه : https://pishgamanayandeh.ir/
🌐آدرس ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/604242622Cd3471b1d36
هدایت شده از علی اکبر عظیمی
#بمب خبری برای روستاییان، کشاورزان
🇮🇷 #برنامهی عملیاتی ملی پیشنهاد شده توسط بخش خصوصی به کمیته کشاورزی ستاد دکتر #سعید_جلیلی:
↙️ پیاده سازی پروژه تامین آب شرب و کشاورزی ١٨ استان کشور به ظرفیت بیست میلیون متر مکعب در شبانهروز، با اولویت استان سیستان و بلوچستان
💢👌نکته بسیار مهم: تامین صد درصد منابع انسانی و مالی پروژهها توسط سرمایهگذار بخش خصوصی و بدون ایجاد تعهد مالی برای دولت انجام خواهد شد.
کارگروه تشکلها و انجمنهای کمیته کشاورزی ، ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی @saaa110
#سعید_جلیلی
#اصلح_مقبول
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
🇮🇷پیشگامان آینده روستا کشاورزی و منابع طبیعی
🌐آدرس پایگاه : https://pishgamanayandeh.ir/
🌐آدرس ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/604242622Cd3471b1d36
هدایت شده از علی اکبر عظیمی
🇮🇷 #برنامههای اصلاح مدیریت عشایر- طرح شده در کارگروه تشکلها و انجمنهای کمیته کشاورزی ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی
↙️ تاکید بر تسهیل و پیاده سازی قانون شورای عالی جهادسازندگی
↙️ تاکید بر آینده نگاری جامعه عشایر،
↙️ تاکید بر نقش و ظرفیتهای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و تمدن ساز جامعه عشایری و عدم ادغام سازمان امور عشایر
↙️ تاکید بر تکمیل طرحهای ارتقای آموزش (خصوصاً دختران)، بهداشت، معیشت عشایر
↙️ تاکید بر تشکیل شبکه تخصصی عشایر، روستا و کشاورزی در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
🙏 کارگروه تشکلها و انجمنهای کمیته کشاورزی ، ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی @saaa110
#سعید_جلیلی
#اصلح_مقبول
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
🇮🇷پیشگامان آینده روستا کشاورزی و منابع طبیعی
🌐آدرس ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/604242622Cd3471b1d36
🤝مشارکت در نشر مطالبات مردمی به نیت دفاع از تمدن ایرانی اسلامی
✌️پیروزی با ملت است 🇮🇷❤️
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۷
۱۷ تیرماه ۱۴٠۳/ سال چهارم
از مگامال تا مگا هیئت!!!!
تا کنون بارها عرض کرده ایم که یکی از مهم ترین تفاوت های تمدن مدرن با تمدن اسلامی، در گزاره بنیادین و محوری: لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بِٱلۡقِسۡطِ (۲۵حدید) است.
مدل مدیریتی اسلام به این شکل است که واحدهای مدیریتی را کوچک، پراکنده و غیر متمرکز می کند. آنگاه وظایف را به همه می سپارد و ازین رهگذر، #مشارکت_حداکثری ایجاد میکند، مردم را رشد می دهد و ظرفیتها را فعال می کند. مدرنیته در مقابل، واحدهای مدیریتی را کلان و متمرکز می کند و با این روش، قریب به اتفاق مردم را از #مشارکت کنار می نهد و بسترهای رشد را عقیم می کند.
فی المثل برای دفاع از کشور، یک #ارتش منسجم متمرکز ایجاد می کند، انسانها را استخدام میکند و وظیفه دفاع را تنها به آنها می سپارد. اما اسلام، دفاع را بر عهده همگان می گذارد و مردمش را با: جَٰهَدُواْ بِأَمۡوَٰلِهِمۡ #وَأَنفُسِهِمۡ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ(۱۵حجرات) پرورش می دهد. امری که در اندیشه فقیه تمدنی عصر ما با عنوان #بسیج ظهور و بروز یافت.
باز در نظام تولید مدرن، #کارخانه کلان متمرکز را داریم با نتیجه ای واضح: یک ارباب و مالک با کسب سود حداکثری و صدها کارگرِ بله قربان گو و بی اختیار با سودی حداقلی. همین مدل تولید متمرکز، یکی از اصلی ترین ریشه های نظام سرمایه داری، نابود کننده عدالت و ایجاد کننده فاصله طبقاتی است.
در اسلام اما با تربیت انسانها بر اساس #مشاغل_برتر مانند کشاورزی، باغداری و دامداری، مکروه دانستن اجیر و استخدام دیگران شدن(کافی ج۵ص۹٠) و لزوم #نظارت هر فرد به غذایی که می خورد(عبس۲۴)، یک نظام تولیدی غیرمتمرکز، سبک، ارزان و بسیار باکیفیت طرح ریزی می شود. با نظام تولیدی اسلام، #مشارکت_حداکثری در تولید غذای طیب ایجاد می شود و ضمنا هر کسی آقای خودش است، همانطور که خدا او را آقا و آزاد آفریده(نامه۳۱ نهج البلاغه).
مثال دیگر این نزاع تمدنی در مدل توزیع و بازار است. مدرنیته هرچه بیشتر پیش می رود، بازار هایی متمرکز تر، بزرگتر و در نتیجه گرانتر درست می کند. #مگامال هایی که برای حدود نود درصد مردم، امکان خرید یک غرفه هم در آنها وجود ندارد. چرا که بسیار کم است و در نتیجه گران. به همین راحتی در عرصه توزیع و بازار هم #مشارکت_حداکثری را از دست می دهید.
اما اسلام عزیز و مردمی، درست در نقطه مقابل تمدن طاغوتی انحصاری، بازار پراکنده فراوان #رایگان می سازد و در اختیار همه مردم قرار می دهد(کافی ج۵ص۱۵۵) .
میتوان دهها مثال دیگر هم آورد. مثلا می توان مدل معیوب و پر اشکال و متمرکز #سدسازی را با مدل پیشرفته، پراکنده و سبُک #آب_انبار داری مقایسه کرد و امثله دیگر.
در همین راستا و با توجه به اینکه در ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه السلام هستیم، باید توجه کنیم که اسلامی ترین مدل برپایی مجالس سوگواری، آنست که نیروهای بیشتری را درگیر خود کند و از ظرفیت انسان های بیشتری استفاده کند. با توجه به مسائل فوق الذکر، باید به دنبال تکثیر هیئتها باشیم نه تکبیر آنها!
هیئت کلان متمرکز، جدای از اشکالات متعددی که دارد، نمی تواند بسترساز خوبی برای «لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بِٱلۡقِسۡطِ» (۲۵حدید) باشد.
اما هیئتهای کوچک و #روضه_های_خانگی، می تواند یکی از مهم ترین عوامل #مشارکت_حداکثری در مراسم انسان ساز محرم باشد. فی المثل فلان هیئت که بیست سی هزار نفر مستمع دارد و تنها با یک سخنران و یک مداح مدیریت می شود، در صورت تبدیل به روضه های خانگی کوچک بیست سی نفره، بسترساز تربیت حدود هزار و پانصد مداح و همین تعداد سخنران است. به جای پرداخت هزینه های سنگین سیستم صوتی، در بسیاری از موارد، حتی نیازمند یک بلندگوی ساده هم نیست. به جای استخدام یک یا چند تیم خبره آشپزی، مدل روضه خانگی هزاران هزاران نفر را درگیر پخت غذای مجلس سیدالشهدا علیه السلام می کند. بدیهی است که کیفیت غذای مجالس کوچک، بسیار بهتر از غذاهایی است که برای هیئت های بزرگ طبخ و آماده می شود. چه اینکه حجم کار اندک است و سبک. از دیگر سوی هرکسی برای اهالی خانه و همسایه های خودش غذا تهیه می کند که موجب دقت و اهتمام بیشتر است.
باز برخلاف #مگا_هیئت ها، برپایی جلسات خانگی کوچک، قریب به اتفاق کوچه خیابان های شهر را بهره مند از حال و هوای روضه و ذکر معارف اهل بیت علیهم السلام می کند.
البته که می توان به فواید بی بدیل دیگری هم اشاره کرد. امید که با برپایی #روضه_های_خانگی، شاهد #مشارکت_حداکثری و بهره مندی حداکثری از این فرصت گرانقدر شویم.
@besalamen_amenin
هدایت شده از بیداری بزرگ
♦️#دلارزدایی_داخلی یعنی اینکه حق نداریم منابع ملی-طبیعی کشور را که عامل رشد و حرکت کشور و موتور سوخت #اقتصاد مردم است، به قیمت دلاری جهانی به مردم خودمان با درآمد ریالی بفروشیم.
➖ بدتر اینکه، این مسأله #عامل_تورم است.
▪️یعنی یارانهی پنهان، جعل واژهای علیه #ملت_ایران میباشد.
#نه_به_نئولیبرالیسم
✍🏼همت قلی زاده
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از نقد مشهورات
زیر نظر استاد قربانپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😱قطع اینترنت و برق عامل گرسنگی مردم غزه است.
🔻هوشمند سازی عامل گرسنگی مردم غزه
👈عجیب ولی واقعی
🔰مرکز تحقیقات و پژوهش طب اسلامی تپطا
🎥استاد قربانپور
هدایت شده از هاد
💫بشناسیم و بشناسانیم
✨فارغ از نتیجه انتخابات آنچه که در مناظرات و برنامه های تلویزیونی کاندیداها مشاهده شد، التقاط در مواضع اقتصادی همه آنها بود. بعضا در چارچوب اقتصاد مقاومتی سخنی می راندند و راهکار از لیبرال سرمایه داری ارائه میدادند. تناقض های سخنان اقتصادی شان را نمی فهمیدند و با احترام باید بگوییم که هر ۶ نفر شباهت های عجیبی در راهکارهای اقتصاد داشتند. حتی آنکه ادعا می کرد برنامه ندارد هم به کارشناسانی ارجاع می داد که برای رقبا برنامه نوشته بودند.
✨در ایام انتخابات مواضع اقتصادی هر کدام را در همین کانال می نوشتیم و وضعیت آن را در نسبت با نظام سرمایه داری مشخص می کردیم. علاقه مندان می توانند در سابقه کانال مشاهده کنند.
✨سوالات صدا و سیما نیز در چارچوب تفکر لییرال سرمایه داری طراحی می شد و بعضا راهکار گریز از لیبرال سرمایه داری به عنوان یک معضل عنوان می شد و از کاندیداها می خواستند که اعلام فاصله با آن نماید و کاندیداها به راحتی چنین می کردند.
✨همه اینها یعنی ذهنیت کاندیداها و صدا و سیما و کارشناسان اقتصادی و ذهنیت برساخته از اقتصاد در اذهان جامعه در چنبره تفکر سرمایه داری است و تا زمانی که این چارچوب ذهنی تغییر نکند، نمی توانیم تحولی از نوع اقتصاد اسلامی در جامعه ایجاد کنیم.
ما عموما به تفکر نئولیبرال آشنایی نداریم تا رویکردها و نشانه ها و برنامه هایش را بشناسیم و مانع حکومت او بر خودمان و کشورمان بشویم.
✨ مردم مومن ما به راحتی تحت تاثیر پیش فرض های نظام سرمایه داری که روز و شب در رسانه و صدا و سیما و کلام مسئولین تکرار می شود، تصمیماتی می گیرند و نمی دانند که بر علیه خود تصمیم گرفته اند.
از طرفی اقتصاددانان نظام سرمایه داری علاقه دارند، القاء کنند که فهم اقتصاد و اقتصاد سیاسی سخت و پیچیده است تا افراد سراغ یادگیری نروند و آنها بتوانند هر چه بیشتر از مردم سواری بگیرند.
✨بیایید برای شکستن چارچوب های ذهنی نظام سرمایه داری شروع کنیم به مطالعه و تلاش کنیم شناخت خود را بالا ببریم. سلاح ما تفکر ماست که باید خوب ساخته بشود و عمومی سازی بشود تا بتوانیم در برابر مهاجم پیروز بشویم.
💥 کتاب دکترین شوک را تهیه کنیم و با هم بخوانیم.
ما هم سعی می کنیم روزانه بعضی مطالب کتاب را منعکس کنیم.
@haad1442
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
اصولگرایان از تبعات سیاست تعدیل کاملا آگاه بودند. آنها میدانستند که حذف ارز ۴۲۰۰ به زندگی مردم ضربه خواهد زد. میدانستند اجرای این سیاست آثار اجتماعی ناگواری خواهد داشت؛ اما به جای جراحی توبره سرمایهداران، سفره مستضعفان را جراحی کردند.
مردمی که با گرانسازی ارز به زیر خط فقر سقوط کردند، پولی نداشتند که صدای زجر کشیدنشان را در فضای مجازی وایرال کنند. سر صندوق رای، انتقام این جنایت را از جریان اصولگرا گرفتند؛ چه با مشارکت نکردنشان، چه با رای دادن به جریان رقیب دولت اصولگرا.
@syjebraily
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خیلی خیلی حرف های مهم❗️
🎥دکتر علی اکبر عرب مازار، اقتصاددان، استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی:
🔹فرض کنید #برجام همین الان درست شد!
فرض کنید رابطه با امریکا برقرار شد، همه تحریمها هم لغو شد! رابطه بانکی هم برقرار شد، مرگ بر آمریکا هم تعطیل شد!
🔷بعد چی؟!
🔸مگه همین الان ترکیه با امریکا و اسراییل رابطه نداره؟ تو خیابانهای ترکیه هرطور خواستی میتونی بگردی، عضو ناتو هم هست پس چرا تورم ترکیه ۸۰درصد!؟؟
هدایت شده از نیمه پنهان(حقیقت غرب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دختر نوجوان کانادایی: تبانی کردهاند ما را به بردگی بکشند
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
🔵 پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله:
🔹 آنکه #حرص نزند #روزی خود را از دست نمیدهد و آنکه حرص زند به آنچه روزیاش نیست نمیرسد.
📚( الامالی للطوسی، حدیث ۱۱۶۲)
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
هدایت شده از بیداری بزرگ
♦️نسخه های تجویزی IMF
1. پول ملی تان را تضعیف کنید تا صادرات تان رونق بگیرد و تولیدتان جهش داشته باشد.
2. نفت را گران نکنید تا هزینهها بالا نرود و رشد اقتصادی دنیا و شما آسیب نبیند.
❓چرا هر 2 سیاست پیشنهادی آنها به ضرر ما و به نفع غربی هاست؟
🔺با شیلی و آرژانتین و حتی ترکیه هم همین کار را کردند و همچنان دنبال می کنند.
🔻نسخه های IMF هم بر مبنای دستورات بانک جهانی(WEF )هست. برای رسیدن به #انقلاب_صنعتی_چهارم
▪️تا در سال ۲۰۳۰ مردم (رعیت) هیچ چیز نداشته باشند ولی خوشحال باشند!
✍🏼خانم رسولی، رضا غلامی
🆔@awake_vs_reset